NederlandReview
  Bedrijven (410)

  Elektronica

  Een bekende slogan is van een elektronica winkel is "ik ben toch niet gek??". En nee, dat bent u zeker niet als u eerst even de recensies en beoordelingen leest bij NederlandReview over deze elektronica winkels. Want vooral bij elektrische apparaten is het belangrijk dat u een goede en lange garantieperiode heeft. Producten vergelijken kunt u natuurlijk al op genoeg sites. Maar daar vindt u vaak alleen wie de goedkoopste is met hetzelfde product. Maar bent u blij met uw computer als deze binnen 2 maanden stuk is en u deze dan op moet sturen waarna u deze 1 maand kwijt bent? Nee, natuurlijk niet. Daarom is klantenservice natuurlijk net zo belangrijk als kwaliteit. Laptops, cameras, fototoestellen. Het kan allemaal heel makkelijk kapot. En dan wilt u zeker weten dat u goed geholpen wordt. Dus niet direct voor de goedkoopste gaan, maar eerst even ervaringen lezen van consumenten die u voor gingen! 

   

  Wat wij verstaan onder elektronica winkels? Iedereen die producten aanbiedt zoals; computers (hardware), televisies, dolby surround systemen. Maar ook voor het huishouden zoals vriezers, minikoelkasten, wasmachines, strijkijzers, stofzuigers en verzorgingsaparatuur zoals elektrische tandenborstels, fohnen, krultangen en tondeuzes. Eigenlijk alles met een stekker! Smart phones, tablets, laptops en dergelijke apparaten vallen natuurlijk ook in deze categorie, ook al hebben ze zelf geen stekker, dat hebben hun opladers wel, waardoor ook dergelijke apparaten afhankelijk zijn van electriciteit.

   

  Reburbished is tegenwoordig helemaal hip, vooral ook in de elektronica-branche. Het is een productgroep met veel mogelijkheden: doordat het om oude toestellen gaat die up-to-date zijn gebracht, zijn deze vaak een stuk goedkoper dan gloednieuwe producten. Bovendien is het een goede optie voor wie het milieu een warm hart toedraagt: in plaats van de natuur te belasten met weer een nieuw apparaat, wordt er zo gebruik gemaakt van veelal gerecyclede waren, extra nuttig omdat het vaak gaat om bijzondere metalen. Maar er zitten wellicht ook meer risico's aan verbonden: hoe betrouwbaar zijn deze apparaten en de bedrijven die ze aanbieden? Het is daarom bij dergelijke bedrijven misschien wel extra belangrijk om vooraf goed te bekijken met wat voor bedrijven je eigenlijk in zee gaat. 

  Alle Elektronica bedrijven (410)

  Meer info over Elektronica bedrijven

  Media markt, bcc, v&d, skala, expert, paradigit echt teveel om op te noemen. Allemaal bedrijven die wel computers, laptops en tablets aanbieden. En ook nog eens allemaal dezelfde producten. Dus waar moet u nu kopen? U kunt natuurlijk naar een prijsvergelijker kijken en voor de goedkoopste gaan. Maar bij computers en elektronica is het misschien ook verstandig om te kijken naar de service die het bedrijf biedt. Al deze aparaten kunnen stuk gaan en wordt u dan ook goed geholpen? Zijn (kleine) bedrijven met stuntprijzen zoals "pick-a-deal" en leapp wel zo goedkoop, maar nog belangrijker, ook betrouwbaar in de klantenservice? Dat leest u bij NederlandReview! Consumenten die u voorgingen bij deze bedrijven vertellen hun verhaal. Ze beoordelen naar aanleiding van ervaringen die ze gehad hebben. Zodat u zeker weet of u wel of niet bij een bedrijf kunt kopen!