NederlandReview

    Ervaringen The Little Green Bag

    Heb je de perfecte outfit maar mis je nog bijpassende accessoires zoals een handtas, sjaal, sieraden of iets dergelijks? Bij The Little Green Bag vind je een ruim assortiment van dit soort artikelen. Hier bij NederlandReview lees je of ze écht leuke dingen te bieden hebben, hoe de levering en de prijsstelling is en of de kwaliteit van de artikelen aan de verwachtingen voldoet. Hier laten andere consumenten namelijk hun ervaringen met bedrijven en winkels als The Little Green Bag achter.

    Over The Little Green Bag

    The Little Green Bag volgt de laatste modetrends om ervoor te zorgen dat ze een assortiment tassen, portemonnees, accessoires en portemonnees hebben dat perfect aansluit op de huidige mode. Bij hen kun je voor iedere gelegenheid de passende accessoires vinden. Ook voor mannen kun je bij hen terecht voor het aanschaffen van rugzakken, portemonnees en werktassen bijvoorbeeld. Naast de webshop hebben ze nog een showroom in Rotterdam, en winkels in Rotterdam, Delft en Vlaardingen. Op de website hebben ze ook een ‘inspirations pagina’ waar je ideeën op kunt doen, en een onderdeel ‘shop by occassion’ waar je accessoires voor een specifieke gelegenheid bij elkaar kunt zoeken. Voor een vakantie bijvoorbeeld, of een bruiloft. Ook vind je op de website nog een Blog met verschillende nieuwtjes en onderwerpen. Alle bestellingen worden die voor 21.30 uur worden besteld, worden die dag nog gratis verzonden. Je kunt dit op vele manieren ontvangen, zoals via aflevering bij een pakketautomaat of een Post NL servicepunt etc. Je ontvangt voor iedere euro die je uitgeeft één Baggie. Deze kunnen worden bijgeschreven op The Little Green Card, een spaarpas voor nieuwe klanten. Bij 300 Baggies worden deze omgezet in een kortingscode ter waarde van € 15,-. Houd voor de nieuwtjes van The Little Green Bag ook Facebook, Twitter, Pinterest en de Instagram pagina’s van The Little Green Bag in de gaten.


    Little Green Bag - George Baker Selection

    Diensten

    Bij The Little Green Bag kun je allerlei artikelen uit de volgende categorieën kopen:

    • Tassen
    • Rugzakken
    • Laptoptassen
    • Koffers
    • Portemonnees
    • Riemen
    • Sieraden
    • Horloges
    • Accessoires
    • Smartphone cover
    • Schoenen en Slippers
    • New!
    • Sale

    Deze categorieën zijn te verdelen in de kopjes: Women, Men, Kids, Luxe en Scandinavian Design. The Little Green Bag voert vele bekende en gekende merken zoals: Cowboysbag, MYOMY, Bulaggi, Tommy Hilfiger, ByLouLou, Herschel etc.

    Klachten

    Bij The Little Green Bag is zelfs een aparte pagina te vinden met een formulier wat je in kunt vullen wanneer je een verkeerd of beschadigd artikel hebt ontvangen, of wanneer je een defect hebt dat is ontstaan na gebruik. Je dient er dan wel een foto bij te voegen. Ook kun je deze klacht sturen naar service@thelittlegreenbag.nl. Heel handig! Als je spijt hebt van je aankoop, kun je deze gewoon binnen 14 dagen retour sturen, je krijgt dan je geld, excl. verzendkosten voor het retour sturen weer terug.

    Jouw mening

    Laat jouw mening ook hier achter op NederlandReview. Andere consumenten kunnen van jouw ervaringen leren en profiteren!

    Klantervaringen en reviews, wat zeggen die over The Little Green Bag? Lees ze en je weet of je bij deze webshop voor mode accessoires moet bestellen!

    The Little Green Bag
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

    5.2
    56% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    5.8
    Leveren
    rating
    4.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Furla Milano Medium Tote

    Heel erg snelle levering, heel erg goed verpakt in plastiek en in doos met leuke slogan, inclusief stofzak van het merk Furla en een garantieboekje en, last but not least, aangekocht met een flinke korting van maar liefst 60%! Ik ben heel erg tevreden van mijn aankoop en zal zeker nog aankopen doen bij The Little Green Bag!

    Door: Nathalie13-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Nieuwe schooltas op tijd in huis

    Nieuwe tas voor school besteld voor mijn dochter in de vakantie en het was de volgende dag al geleverd. Mooi op tijd voor mee naar school. Leuke webshop met leuk assortiment.

    Door: Melani28-10-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Tas

    15 april besteld. Verwacht eind mei. Wordt niet gecommuniceerd dat dit zo lange levertijd heeft. Was kado wat nu niet op tijd is. Door verhuizing woont eind mei niemand meer op dit adres.
    Trieste zask. Geen oplossing van hun kant. Geld weg en geen tas om kado te geven

    Door: Yvonne08-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    DKNY tas

    Helaas is mijn ervaring met The Little Green Bag zeer slecht gebleken.
    Ik dacht en hele mooie tas te hebben gekocht van DKNY maar deze bleek van zeer slechte kwaliteit te zijn. Na 1x gebruiken was de binnenkant al helemaal beschadigt. Erg vervelend. Maar wat nog veel vervelender was dat ik de klacht meteen meld en 3 weken! moet wachten op een reactie. Eindelijk een reactie en daarin word gezegd dat ze niks voor mij kunnen betekenen. Maar er was nog wel een tekst nodig die mij totaal niet het gevoel geeft dat mijn klacht maar 1 seconde serieus is genomen. Ik citeer: We vinden het jammer te horen dat je niet tevreden bent met de geboden oplossing. Mocht je de tas liever niet retourneren mag je deze uiteraard ook houden. En de oplossing wat hier bedoelt werd was: De tas retour sturen. Wat en oplossing zeg!

    Kortom jullie hebben hele mooie tassen, maar als er iets mee is wat niet klopt laat de service ernstig te wensen over.

    Door: cheryl02-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Geen aanrader

    Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen en ook het geld niet gekregen. Ik vind de service ronduit slecht en zou hier nooit meer iets bestellen.

    Door: R.27-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Geen aanrader

    Heb tot tweemaal toe een tas bij hen besteld. Deze zijn nooit aangekomen. Krijg als reactie dat ik het geweigerd zou hebben aan de deur. Na veel mailen en bellen kreeg ik de belofte dat ze een nieuwe op zouden sturen met een attentie erbij als excuus. Helaas is deze tas nooit aangekomen en kreeg ik een mail dat ze het jammer vinden dat ik niet tevreden was met mijn aankoop.

    Door: Vivian30-01-2019
    R.27-06-2019

    Ik heb precies hetzelfde gehad en ik heb nooit meer iets gekregen of mijn geld teruggekregen. Vanuit mij dus ook geen aanrader.

    Is dit niet via Littlebag.nl geweest?04-12-2019

    Daar heb ik dezelfde ervaring bij namelijk. En die kopen ook nog alles via China in Maken het wel 3-4 keer duurder

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Mooie tas maar al snel afgeprijsd!!

    Ik heb op d.d.7 juni 2018 de tas fab natalie studded gekocht voor €200. Nu blijkt dat ik vandaag deze tas in de aanbieding krijg voor €139. Beetje jammer dit. Klantenservice doet hier verder niks mee en geven zelfs geen korting op bijv een volgende aankoop. Ook wordt je als klant Niet geattendeerd dat de tas bijna in de uitverkoop gaat!!! Beetje boos nu. Verder wel blij met mijn tas, maar dit is een domper.

    Door: Debbie21-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Drie dagen later verzonden

    Op zaterdagochtend ee bestelling geplaatst, maar deze werd pas op dinsdag verzonden. Dit ondanks het feit dat ze beloven het dezelfde dag te versturen. "Zaterdag voor 17:00 besteld, zelfde dag verzonden." Valse belofte dus, bovendien niet op tijd in huis. Erg jammer.

    Door: Daan15-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Leuke collectie met tassen

    Mijn dochter koopt met enige regelmaat een tas bij The Little Green Bag en ik heb laatst een keer met haar meegekeken. Ik was direct enthousiast en wilde ook zo'n tas hebben. Ze hebben een heel groot aanbod, dus de keuze is reuze. Bestellen kan heel erg makkelijk via de website, maar ze hebben ook enkele fysieke vestigingen rond Rotterdam. Dat was me iets te ver weg, dus online besteld. De prijs is behoorlijk hoog, maar de kwaliteit van de tas maakt veel goed. De tas gaat nu al een stuk langer mee dan al mijn vorige tassen. De levering was hartstikke snel, want binnen twee dagen na het bestellen had ik de tas al in huis.

    Door: Annet van der Werf20-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Schrijf zelf een review over The Little Green Bag

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is The Little Green Bag een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 9 ervaringen geplaatst over The Little Green Bag. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 56% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is The Little Green Bag actief?

    The Little Green Bag is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van The Little Green Bag gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.