The Amsterdam Supplier NL & BE

5

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

The Amsterdam Supplier NL & BE

Wil jij sneakers, collectabels en/of luxegoederen bestellen? Dan is The Amsterdam Supplier wellicht een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over deze onderneming bekend is. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is The Amsterdam Supplier?


The Amsterdam Supplier is leverancier van luxegoederen, sneakers en collectables. In het assortiment tref je producten van merken zoals Nike, Adidas, Fear of God en meer. Voor het volledige aanbod kun je het beste een kijkje op de site van The Amsterdam Supplier nemen. Je kan lid worden van de club van dit bedrijf. Dan kun je aanspraak maken op speciale aanbiedingen en gratis weggeefactie. Ook word je op de hoogte gehouden van eenmalige deals. Dit bedrijf is actief op social media. Op dit moment hebben ze een eigen Instagram en TikTok kanaal. Privacy van de website bezoekers vinden ze belangrijk. Er is zelfs een speciaal privacybeleid van kracht. In dat beleid wordt beschreven hoe er wordt omgegaan met persoonlijke informatie. Ze geven aan wat ze verzamelen en waar een en ander voor gebruikt wordt.


Bestellen en betalen


Een online bestelling is binnen een aantal stappen te realiseren. Ieder te bestellen product wordt op de website afgebeeld met een foto. Er wordt aangegeven welke prijs er betaald moet worden. Het item wordt ook beschreven. Je kan eveneens een maat selecteren. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn iDEAL, Visa en Mastercard.


Verzendinformatie


Verzendkosten kunnen variëren en zijn afhankelijk van waar iets naar toe moet worden gestuurd. Deze kosten worden berekend bij het afrekenen. Bij een order met een minimale bestelwaarde van € 100,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Zendingen binnen Nederland worden doorgaans binnen 5 werkdagen bezorgd. Pakketten die naar het buitenland moeten, worden ongeveer binnen 2 weken geleverd. Er kunnen altijd onverhoopt vertragingen ontstaan. Op de website wordt aangegeven in welke gebieden er bezorgingen kunnen plaatsvinden.


Retourbeleid


Wil je afzien van jouw aankoop? Dan is het mogelijk om een retour in gang te zetten. De retourtermijn is vastgesteld op 14 dagen. Deze bedenkfase gaat van start als je het product(en) fysiek hebt ontvangen. Als je in aanmerking wilt komen voor een terugbetaling, zal je aan de retourvoorwaarden moeten voldoen. Zo moet een artikel in de originele staat verkeren zoals je deze hebt ontvangen. Een retour moet ook ongedragen en ongebruikt zijn. Tevens zullen de labels aanwezig moeten zijn. Ten slotte is het ook van belang dat de kassabon of aankoopbewijs is bijgesloten. Een retournering kan in gang gezet worden via info@theamsterdamsupplier.com. Als je retourzending is geaccepteerd, krijg je een retourlabel en instructies toegestuurd. Als je het artikel wilt retourneren, ben je verantwoordelijk voor de retourzending en kun je het artikel retourneren met een koerier naar keuze. De retourkosten zijn voor rekening van de klant.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij The Amsterdam Supplier? Heb jij weleens een bestelling gedaan in deze webshop? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Ben je te spreken over jouw aankopen? Wat vond je van het bestelproces? We waarderen het als je je visie deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

nike dunk low panda

A

angela

08-08-2023

0

Schoenen

J

Jason

23-06-2023

0