NederlandReview

  Ervaringen Staples

  Welke bedrijven kijken er naar uit om iedere maand weer de kantoorartikelen te bestellen? Soms verdwijnt het papier uit de printer zo snel dat iedere week een nieuwe bestelling geplaatst moet worden. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Staples wil het een stuk makkelijker maken voor bedrijven. Ze zijn niet voor niets de grootste leverancier van kantoorartikelen ter wereld. Laat hen daarom het werk doen zodat jij je kunt concentreren op waar je echt goed in bent: Het runnen van je bedrijf. Lees hier de onafhankelijke reviews van andere ondernemers en ontdek of Staples echt de beste is!

  Over Staples
  Een servicegerichte instelling, dat bieden ze bij Staples. Ze willen hun klanten op alle gebieden tegemoet kunnen komen. Het doel van Staples is om al hun zakelijke klanten te helpen om succesvol te zijn. Staples weet dat zij hun klanten daar alleen in kunnen helpen als ze zelf ook altijd succesvol blijven. Ze hebben daarom sinds 2010 de Staples Soul dienst opgericht. Dit programma richt zich op een duurzame toekomsten helpt bedrijven om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Het gaat bij Staples Soul om gemeenschap, diversiteit, milieu en ethiek


  Slim ondernemen doe je volgens Staples zo!

  Assortiment Staples
  Bedrijven kunnen voor al hun kantoorartikelen terecht bij Staples. Staples maakt het mogelijk om groot in te kopen en werkt samen met midden- en kleinbedrijven, maar helpt ook de groot zakelijk markt via Staples Advantage. De webshop biedt klanten een uitgebreide keuze uit kantoorartikelen, maar heeft ook elektronica, inkt en toners. Neem voor het gehele assortiment een kijkje in de webshop.

  De merken van Staples
  Ondanks de scherpe prijzen, staat ook de kwaliteit bij Staples centraal. Ze verkopen artikelen van gerenommeerde merken zoals:
  •    Apple
  •    Arc
  •    Bic
  •    Dymo
  •    Iderama
  •    Papermate
  •    Parker
  •    Post-it
  •    Stabilo
  •    Pilot Pen
  •    Faber-Castell
  •    Exacompta
  •    Edding
  •    Oxford
  •    Unilux
  •    Elba

  Diensten Staples
  Bij Staples geldt: Bestelling voor 18:00 geplaats, morgen in huis. Overigens is de verzending vanaf 39,- exclusief BTW gratis. Bestel voor 47,19 aan producten bij Staples en je bestelling wordt zonder extra verzendkosten geleverd. Betalingen gaan veilig met American Express, Visa, MasterCard, PayPal of iDeal.

  Vragen of klachten
  De klantenservice van Staples is bereikbaar voor klanten met vragen of klachten. De website heeft een contactpagina met alle contactgegevens van het bedrijf. Je kunt gebruikmaken van het e-mailadres, telefoonnummer, LiveChat,Twitter, Facebook, of het postadres. Er staan verschillende contactgegevens vermeld voor verschillende afdelingen. Controleer dus altijd of je contact opneemt met de juiste afdeling. Voor zakelijke klanten is het ook mogelijk om de Commercieel Manager te bereiken. Je kunt alle informatie eenvoudig op de website vinden.

  Geef jouw mening over Staples!
  Bestel jij alle kantoorartikelen voor jouw bedrijf bij Staples? Heeft Staples alles wat jij nodig hebt? Geef dan jouw mening over de winkel en laat andere klanten weten wat ze kunnen verwachten. Wat vind je van de prijzen en de kwaliteit? Werd je bestelling op tijd geleverd? En is de klantenservice van Staples altijd bereikbaar? Schrijf een review en vertel alles over jouw ervaringen met Staples!

  Zijn de kantoorartikelen echt de goedkoopste? Is de levering snel? En wat vinden klanten van de kwaliteit? Lees hier de reviews over Staples!

  Staples
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Staples

  Uw beoordeling