NederlandReview

  Ervaringen Sake Store

  Kleding, we hebben het allemaal nodig en als we met de steeds weer veranderende modetrends mee willen gaan, dan willen we dat ook goed doen. Veel mensen gaan dan bijvoorbeeld naar een bekende fashionketen, omdat men weet dat daar een bepaalde kwaliteit aanwezig is. Dat is in heel ons land het geval, dus ook in het noorden. Daar kun je de bekende modeketen Sake Store vinden. Met wel 14 filialen over de gehele provincie Friesland verspreid komen hier dagelijks veel klanten, maar ook bij hun webshop is dit het geval. De ervaringen van deze klanten zijn hier op NederlandReview te lezen.

  Over Sake Store

  Sake Store bestaat inmiddels al meer dan 35 jaar. Het is dan ook een begrip in het noorden van ons land te noemen. Sake Store staat volgens eigen zeggen voor trendy in fashion- en footwear. Ze beschikken over een ruim assortiment jeans en de wat meer eigenwijze mode die door de bekende merken wordt uitgebracht. Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij Sake Store terecht. Sinds september 2011 is het ook mogelijk om je kleding en schoenen in de online webshop te kopen. Nu kan dus heel Nederland kennismaken met Sake Store.


  Sake is ook de naam van een populair Japans drankje

  Diensten

  Sake Store biedt een ruim assortiment merken waardoor er dus een groot aanbod is om tussen te kunnen kiezen. Het zijn er teveel om op te noemen, maar een aantal van deze bekende kledingmerken zijn:

  Je kunt er terecht voor mode voor vrouwen, mannen en kinderen. Op de website hebben ze ook een ‘Inspiratie’ pagina, waar je onder andere de mooiste sets en combinaties kunt vinden om jezelf te laten inspireren. Tevens is er een modetrends blog terug te vinden waar je alles over de huidige of aankomende trends kunt lezen. Daarnaast heeft Sake Store ook een outlet pagina waar je goede kleding voor lagere prijzen en met kortingen kunt vinden. Bestellingen vanaf € 50,- worden gratis verzonden en je hebt de door jou gekochte producten binnen 48 uur in huis. Bevallen de schoenen of andere kleding je niet, dan kun je deze gewoon gratis retourneren.

  Klachten

  Voor klachten of andere opmerkingen en vragen kun je bij de klantenservice van Sake Store terecht. Als je klachten hebt, dan verzoekt Sake Store je deze zo snel mogelijk te melden. Dit kun je doen door bijvoorbeeld hun online contactformulier in te vullen. Als de klacht over een product is, zorg dan dat je het ordernummer van de bestelling bij de hand hebt. Ze zijn ook telefonisch bereikbaar via (0511) 444873. De klantenservice is bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

  Laat je ervaringen met Sake Store hier achter

  Als je ervaringen met Sake Store hebt, dan willen wij je vragen deze hier achter te laten. Op die manier kun je andere mensen laten zien waar de positieve punten, maar ook de minder sterke kwaliteiten van de webshop liggen.

  Wat zijn de ervaringen van klanten met Sake Store? Is de klantenservice goed en beviel de kleding die ze bij hen kochten of helemaal niet en waarom?

  Sake Store
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sake Store

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sake Store een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sake Store. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sake Store actief?

  Sake Store is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sake Store gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.