NederlandReview

  Ervaringen Rijwiel Cash en Carry

  Wanneer je toe bent aan een nieuwe fiets, maar geen rijwielhandel om de hoek hebt, of gewoon wilt genieten van het gemak van online bestellen, dan kun je ook online je fiets bestellen bij Rijwiel Cash en Carry. Bij hen vind je allerlei fietsen en bijbehorende accessoires die ze snel kunnen leveren. Wat de ervaring van andere klanten met deze winkel is vind je hier!

  Over Rijwiel Cash en Carry

  Rijwiel Cash en Carry is al 40 jaar een fietsenwinkel die gevestigd is in Eindhoven. Zij hebben zich gespecialiseerd in het verkopen van kwaliteitsfietsen en fietsaccessoires voor een scherpe prijs. Zij bieden vele bekende merken aan als Sparta, Puch, Alpina, Giant, Loekie Ghost, etc. Sinds 2012 zijn zij begonnen om hun gehele assortiment via het internet aan te gaan bieden. Daarnaast hebben zij in 2014 een live chatfunctie toegevoegd aan de webshop die tijdens kantooruren beschikbaar is om meteen antwoord te geven op je vragen. Zij bedienen hiermee klanten in Nederland en België. Een groot voordeel van Rijwiel Cash en Carry is dat zij uw nieuwe fiets binnen 2 a 3 werkdagen bij u thuis in België of Nederland kunnen afleveren. Dit kunnen zij doen omdat zij een grote voorraad van ruim 5.000 fietsen bezitten. Deze fietsen zijn dan volledig afgemonteerd en helemaal rijklaar. Wanneer je liever zelf de fietsen wilt bekijken en proberen, dan kun je ook hun winkel in Eindhoven bezoeken.


  Stunten met fietsen op de straten van San Francisco

  Diensten

  De webshop is onderverdeeld in een aantal productcategorieën:

  • Fietsen
  • Accessoires
  • Onderdelen
  • Fietskleding
  • Fietsreparatie
  • Aanbiedingen
  • Pakketvoordeel
  • Tweedehands Fietsen

  Naast de heren- en damesfietsen verkopen zij ook kinderfietsen, elektrische fietsen, omafietsen, hybride fietsen, steps, etc.

  Overige diensten

  Bij Rijwiel Cash en Carry kun je een fiets aanschaffen met belastingvoordeel met het ‘Fietsplan’, dit is de zogenaamde werkkostenregeling. Ook kun je bij hen een fietsverzekering afsluiten, zij werken daarvoor samen met de ANWB. Via de website bieden zij daarnaast de Bovag service aan voor het repareren of uitvoeren van een onderhoudsbeurt aan je fiets. Let op, dit is alleen voor twee locaties in Eindhoven. Daarnaast vind je een overzicht wat je moet doen om je fiets winterklaar te maken.

  Klachten

  De fietsen die je bij Rijwiel Cash en Carry koopt ontvang je met volledige fabrieksgarantie. Verder zijn de ‘normale’ voorwaarden voor een aankoop van toepassing. Binnen 14 dagen mag je zonder opgaaf van redenen de koop ontbinden. Rijwiel Cash en Carry heeft meerdere mogelijkheden om contact met ze op te nemen voor klachten of vragen. Verder zijn ze lid van het Webwinkel Keurmerk.

  Jouw review ook op NederlandReview!

  Heb jij een fiets of andere artikelen gekocht bij Rijwiel Cash en Carry en was je uiterst tevreden hierover? Laat dan jouw review hier achter. Natuurlijk zijn ook negatieve ervaringen welkom, NederlandReview is volledig onafhankelijk, wij bouwen aan een website waar je eerlijke meningen van anderen kunt vinden. Zo helpen wij elkaar!

  Heerlijk fietsen met de wind in je haren op een fiets van Rijwiel Cash en Carry, of heb je een nare ervaring met hen opgedaan? Schrijf er hier over!

  Rijwiel Cash en Carry
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  9.2
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  7.6
  Prijs
  rating
  9.6
  Leveren
  rating
  9.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Rijwiel Cash en Carry

  Uw beoordeling

  Snel een goede fiets

  Het nieuwe jaar zit er weer aan te komen en dan komen ook de goede voornemen weer om de hoek kijken. Nu wil ik er niet net zoals vorig jaar weer een zooitje van maken dus daarom ben ik vast preventief aan de slag gegaan met goede voornemens. Mijn goede voornemen is om meer op de fiets te doen. Op de fiets naar het werk, op de fiets naar de supermarkt, dat soort dingen. Goed voor je gezondheid en goed voor het milieu.

  Het enige probleem is dat ik geen goede fiets heb. Eigenlijk wilde ik alleen informatie zoeken over fietsen tot ik op de site van cash en carry kwam. Ze hebben een vrij ruim assortiment en ik kwam een fiets tegen die qua prijs en kwaliteit goed met mijn wensen overeen kwam. Twee dagen later werd hij geleverd en nu kan ik mijn goede voornemens waar gaan maken!

  Door: Berra Verbrugge26-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Perfect

  Super vriendelijke medewerkers die de moeite nemen om voldoende informatie te verstrekken. Daarnaast is het assortiment erg breed en de prijzen zijn scherp! 5 dikke sterren verdient.

  Door: peter26-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Hele fijne service en goedkope prijzen

  Als je op zoek bent naar een a-merk goedkope fiets, is rijwiel cash en carry in eindhoven een goede optie!

  Door: Dagmar26-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Racefiets

  Bestelling en levering dik in orde, helaas als het retour moet slecht bereikbaar en onduidelijk.

  Door: Peter01-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8
  rating

  FAQ

  Is Rijwiel Cash en Carry een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Rijwiel Cash en Carry. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.2 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Rijwiel Cash en Carry actief?

  Rijwiel Cash en Carry is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Rijwiel Cash en Carry gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.