Ervaringen Puzzelbrein

Wil jij weten wat andere puzzelfanaten vinden van Puzzelbrein? NederlandReview vertelt het je. Onze recensies komen van consumenten die ervaringen hebben opgedaan met de diensten van Puzzelbrein. Wij controleren of de recensies betrouwbaar zijn zodat jij je goed kan informeren over de producten en diensten van Puzzelbrein. Alleen dan kun je met vertrouwen een product online aanschaffen. Help NederlandReview optreden tegen bedrijven en personen die consumenten op het verkeerde been zetten en plaats ook jouw review!

Verkopers aan de telefoon zijn goed in praatjes houden. Zo kunnen ze je ook proberen een abonnement te verkopen voor een puzzelblad als Puzzelbrein. Maar let goed op de informatie die ze je geven over het abonnement. En beter nog: informeer je online alvast op NederlandReview. Wat is de totaalprijs van een puzzelabonnement? En voor hoe lang is het abonnement geldig? Hoe vaak krijg je daadwerkelijk een blad in de brievenbus? Hoe kun je het abonnement opzeggen? Vertel NederlandReview wat jouw ervaringen zijn met Puzzelbrein en lees tegelijk wat anderen zeggen!


Wie heeft de kruiswoordpuzzel eigenlijk uitgevonden? Quest legt uit!

Over Puzzelbrein

Puzzelbrein is de opvolger van puzzelblad Editie Enigma en wordt nu door de nieuwe uitgever Roniko uitgebracht. De vorige uitgever Calatus B.V heeft boetes gehad, omdat ze klanten via de telefoon misleidende informatie gaven over abonnementen. Calatus heeft haar handelswijze inmiddels aangepast en Puzzelbrein heeft een nieuwe uitgever. Maar wat is jouw eigen ervaring met de diensten van Puzzelbrein? Deel het met de rest van Nederland in jouw review.

Houd je van echte hersenkrakers? Puzzelbrein geeft allerlei soorten puzzels uit en een boekje kan door het hele gezin gebruikt worden. Er zitten zelfs kinderpuzzels en kleurplaten in. Puzzels schijnen goed te zijn voor zowel onstpanning als voor het trainen van de hersenen. Het zou je een fit brein opleveren. De Hersenstichting adviseert: ‘Houd je hersenen aan de gang. Het principe use it, or lose it klopt.’

Diensten

Als je van puzzels houd ben je bij Puzzelbrein aan het goede adres. Dit puzzelblad biedt Sudoku’s, woordzoekers, Zweedse puzzels, woordzoekers, kruiswoordpuzzels, logische puzzels, doorlopers en filippine’s. De uitgewerkte oplossingen zijn op de website te vinden per jaargang. Voor nieuwe abonnees belooft Puzzelbrein een welkomstgeschenk.

Je kunt ook nog prijzen winnen bij elke jaargang als je de goede oplossingen instuurt. Tips om te winnen staan op de website. Een puzzelwoordenboek is er een van. Klanten zeggen verschillende prijzen gewonnen te hebben als een tafellamp, een Bluetooth luidsprekerbox, een cursus meditereneen wijnpakket. Heb jij weleens iets bij Puzzelbrein gewonnen? Laat het weten in een review en lees wat andere klanten daadwerkelijk gewonnen hebben.

Puzzelbrein komt elke 4 weken uit. Het abonnementsgeld wordt via een factuur afgerekend. Let op; als je niet 4 weken voor de einddatum opzegt wordt het abonnement automatisch verlengt. Je kunt een abonnement kopen voor elk kwartaal, elk halfjaar en voor een jaar. Een cadeau-abonnement is ook mogelijk.

Klachten

Voor klachten heeft Puzzelbrein geen apart contactadres. Maar voor contact kun je terecht bij de klantenservice via: klantenservice@puzzelbrein.nl. Als betalend abonnee krijg je inloggegevens en kun je via een account communiceren. Hier kun je ook je abonnement op Puzzelbrein opzeggen.
Puzzelbrein is telefonisch bereikbaar op 0900-2030123. Vragen over een puzzel kun je stellen aan redactie@puzzelbrein.nl

Wat vind jij van Puzzelbrein?

Is Puzzelbrein volgens jou het ultieme puzzelblad? Zit het blad vol breinbrekers en gewoon leuke spelletjes ter ontspanning? Ben je zelf klant geweest of nog steeds klant bij Puzzelbrein, laat ons in een recensie weten wat jouw ervaringen zijn!

Wat vinden consumenten van puzzelbrein? Leuke sudokus en kruiswoordpuzzels of niet? Lees ze hier bij NederlandReview!!

Puzzelbrein
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (46)

6,6
67% Zou hier weer kopen!

Bestellen

6,8

Service

7

Prijs

5,4

Leveren

6,8

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Puzzelbrein

Erg veel verschillende puzzels maken het blad leuk.

Door: Silvia Manders17-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

puzzelbrein

heel gevarieerd puzzelblad.echt puzzelen.niet de geijkte vragen en antwoorden.leuk tijdverdrijf.

Door: g.tiemens15-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Puzzelbrein

Om aan uw verzoek te kunnen voldoen om een goed review te schrijven na 2 bladen te hebben ontvangen, vind ik een te korte tijd.
Mijn eerste indruk is zeer positief, ik zit nog meer ( verslavend ) te puzzelen.

Door: Jac de Bruijn13-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Puzzelbrein

Aan de telefoon zeggen ze dat je meteen kunt opzeggen. Reageren vervolgens niet op mails. Nu krijg ik de incasso's naar mijn hoofd geslingerd en de vele bladen.

Door: Henk Jan27-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Abbonnement

Aan de telefoon word je al opgelicht wou geen abbonement maar kreeg wel een factuur dat ik er aan vast zat, band opnames worden gedeeltelijk gewist en zijn niet te vertrouwen

Door: Mathijs vasterink 20-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Geen, gedwongen betaling zonder levering

Helaas ontvang ik na mijn opzegging enkel een factuur voor het abonnement. Niet eens een bevestiging of nieuwe editie. Jammer genoeg zijn de razzia praktijken nog niet voorbij

Door: Sabine31-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

"Puzzelbrein"is voor mij een uitdaging!

Ik heb nog geen jaar een abonnement op "Puzzelbrein" en heb al twee maal een prijs(je) gewonnen.
Wat natuurlijk heel stimulerend werkt!
Ik vind Puzzelbrein een heel gevarieerd puzzelboek met veel soorten puzzels en ook op verschillende niveaus. Ik vind het dan ook (heel plezierig) hard "werken" om op tijd mijn oplossingen ingevuld te krijgen.
De enige opmerking die ik zou willen maken is: tussen de uiterste datum van het insturen van de oplossingen en het verschijnen van het volgende nummer zit minstens een week. Ik zou deze week liever er bij krijgen om de puzzels opgelost te krijgen.
Tinie van Haastert

Door: Tinie van Haastert30-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7

puzzelbrein

mijn vrouw en ik puzzelen al jaren ,zelf in de vorige de ENIGMA
naar zeer tevredenheid
waren van plan om te stoppen maar kregen weer een goede aanbieding.
zijn zeer tevreden over de nieuwe indeling en grote van de letters
en er zit nu meer variatie in , alleen de quizvragen is voor ons niet van
toepassing.
sudoku en letter/cijfer puzzel favoriet

Door: H.H. Keuter30-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
6

tevreden

Heerlijk blad om je vrije tijd goed te besteden!!!!
n tevreden klant!!!!

Door: Helma Heesakkers25-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

puzzelellende

Een gratis exemplaar aangevraagd en gekregen.
Daarna schijnbaar te laat afgezegd en daar komen de rekeningen. Duur en voor mij een waardeloos blad. Aangeboden 2 exemplaren te betalen, daar ik zelf hier de eerste keer in meegegaan ben. (dom).
Er word via mail star gereageerd, en men is alleen uit op het geld.

Door: Thijn Jozephs19-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2,5

Puzzelbrein

Erg leuk blad met veel verschillende puzzels.

Door: S. Roelofs15-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Superleuk puzzeblad

Ik vind Puzzelbrein een super leuk puzzelgame. Helemaal omdat de outley net vernieuwd is. Er staan elke maand weer erg leuke puzzels in waar je leuke prijzen mee kan winnen. Ik heb hiermee een Bluetooth box gewonnen. Ik ben er erg blij mee

Door: Saskia Emmelkamp15-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

opzeg brief

Eerst kreeg je per brief dat de kosten van hun lidmaatschap
75.30euro per jaar was .
Nu heel onduidelijke beeld qua betaling wel de prijs van75,30 euro,niet zeggende of het per maand of per jaar is,
Door jullie onduidelijke beeld zeg ik direct mijn lidmaatschap op dit is binnen een termijn van 2 mnd per 28 januari 2019 zal ik voor het eerst een betaling doen.
Die zal ik nu blokkeren
Toch wens ik u een goed jaar,maar zonder mijn
B.B.Rhemrev

Door: b.rhemrev23-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
10

goede afhandeling van een probleem

Ik wil hierbij even aangeven dat ik een hele goede service heb gehad bij de afhandeling van een abonnement.
Het is door de servicemedewerker heel netjes en goed opgelost.Mijn dank hiervoor.

Door: T.Morsink10-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
6

Puzzelbrein

Tevreden over het blad. Diversiteit aan puzzels. Bruikbare prijzen. Moet er wel altijd aan denken om op tijd de oplossingen in te sturen. Zou handig zijn als je daarvoor meerdere keren in kon loggen tot aan de sluitingsdatum. Ben al jaren lid, dus vooral zo doorgaan. Leuke hobby.

Door: Julia Claassen04-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

grote winkans

Ik ben heel tevreden met puzzelbrein. Ik had laatst verkeerd ingezonden en had daarom nog apart een mail gestuurd. Alles werd gewoon meegenomen zeiden ze. Ik ben nu een jaar lid en heb al 2 keer prijs gehad. Het puzzelblad is al vaak voor de afgesproken datum geleverd. Je kunt de antwoorden ook gemakkelijk inzenden

Door: desiree van uden29-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Tevreden klant

Ik ben al lid sinds het nog Editie Enigma heette (wat toen is gestopt). Later ben ik benaderd voor Puzzelbrein. Vergeleken met Enigma is er veel verbeterd! Het papier, de variatie van puzzels maar vooral de prijzen ????
Wat me opvalt in bovenstaande reacties is er nogal verwarring en onduidelijkheid over of je wel of niet "automatisch" lid bent. Lijkt me een aandachtspunt ☺
Maar ik ben tevreden en heb 2x een prijs gewonnen ook nog

Door: Hillie28-12-2018
Klantenservice PuzzelBrein28-12-2018

Beste Hillie, dank voor je reactie. Leuk om te lezen dat je tevreden bent. Het is leuk om op deze site meerdere reacties te lezen van tevreden klanten. Ik zie inderdaad ook een enkele reactie van nieuwe abonnees die aangeven dat ze niet wisten dat ze abonnee waren. Gelukkig gaat dat normaal gesproken goed. We bellen mensen namelijk op met een aanbod dat ze een abo kunnen nemen dat begint met een cadeau-exemplaar. Voor dat cadeau betalen ze helemaal niets. Bovendien hebben ze daarna nog de tijd om het abonnement op te zeggen (via de telefoon, de website, per e-mail of via de post). Als ze dat binnen 14 dagen doen blijft het bij het cadeau-exemplaar. Als ze dat niet doen loopt het abo gewoon door en ontvangen ze vier weken later het volgende exemplaar met daarbij de factuur voor het abonnement. Daar zijn we heel duidelijk over en als iemand aan de telefoon accoord gaat met dit voorstel bevestigen we deze duidelijke afspraken ook altijd nog een keer. Bij het cadeau-exemplaar zit bovendien ook nog altijd een welkomstbrief met nogmaals uitleg over het abonnement en hoe dat opgezegd kan worden. Vandaar ook dat het normaal gesproken altijd goed begrepen wordt. De meeste mensen vinden het een leuke manier om ons blad te leren kennen. En gelukkig zijn er ook altijd mensen die het zo leuk vinden dat ze het niet opzeggen. Vanaf januari zul je zien dat we verder gaan met de verbeteringen. Dan bieden we naast de oude puzzels ook nieuwe puzzelsoorten. Ik ben benieuwd hoe je die zult vinden.

Rebecca Jansen29-01-2019

Super leuk blad, na de 3e keer al een prijs gewonnen. Deze x zat binaire er ook in waar ik super blij mee ben. Heerlijk om te doen 's avonds. Een aanrader dus.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Tevreden

Ik ben meer dan tevreden over Puzzelbrein. Zowel de service, als de gewonnen prijzen. Heb ook al voor 2 mensen een gratis exemplaar aangevraagd, deze mensen zaten zeker nergens aan vast. Wanneer er een enkele keer, gebeurt echt niet vaak, een puzzel niet klopt krijg ik snel een reactie op mijn vraag c.q. opmerking. Ja, het is niet een goedkoop blad, maar elke hobby kost geld toch ?

Door: Andrea Horsten28-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Reactie

Ben zeer blij met puzzel brein. Ben al jaren abonnee en alleen maar lof Had vorige week een vraag en nog geen uur later bericht. Leuke prijzen waar je iets mee kunt doen. Ga zo door ik kijk altijd weer met plezier uit naar de nieuwe uitgave. Los altijd de puzzels op

Door: Ger Gerards10-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

oplichterij

we kregen thuis een herrinering dat we €75,30 moeten betalen omdat wik abo hebben afgesloten.

wij hebben geen gratis exemplaar en bevestiging email gekregen.

de enige was allee een telefoongesprel waar wij ook niets willen en uiteindelijk toch eem factuur hebben gekregen.

binnen 2 weken opzeggen kan niet als wij ook geen brief of mail hebben ontvangen.

ik belde naar de klanenservice en ze doen niets anders dan factureren.

betalen doen we niet, we hebben ten eerste geen gratis exemplaar gekregen en ook geen bevestigingsmail gekregen.

Door: yuki03-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Abonnement

Helaas was mijn minderjarige zoon zo suf om met een verkeerde geboortedatum een abonnement af te sluiten. Gelukkig was de heer Van Dijk van de klantenservice erg begripvol en heeft het abonnement beeïndigd. Dank voor uw begrip!

(detail: alleen jammer van de site dat ik alle onderdelen moet beoordelen terwijl deze niet van toepassing zijn).

Door: Corrie Wagenaar30-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
10

Nalevering.

Al jaren ben ik lid van Puzzelbrein en weet wanneer de volgende ongeveer komt. Deze maand echter helemaal niets ontvangen. Hij had er 6 oktober zeker moeten zijn en ik heb gewacht tot 11 oktober en toen een mailtje gestuurd dat ik het blad niet ontvangen heb. Dezelfde dag kreeg ik een mail dat er al een blad met de post mee was. Heel blij was ik met deze snelle oplossing. Ik hoop dat degene die hem bij mij uit de bus heeft gejat er heel blij mee is en misschien wel lid word. Bedankt voor de snelle levering dus kan ik weer aan de slag. Lieve groeten van Helena van Huet.

Door: Helena van Huet15-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Yes! Prijs gewonnen!!

Al jaren puzzel ik met veel plezier en is het iedere maand weer mijn streven om de oplossingen van alle puzzels te kunnen insturen.

Ik ben vast één van de laatste inzenders iedere keer! Wat een leuke verrassing vanmorgen toen ik een mail kreeg, dat ik in de prijzen ben gevallen: ik heb een digitale bloeddrukmeter gewonnen.

Echt superleuk! Een mooie aanmoediging om te blijven puzzelen. Ik kan voortaan mooi mijn bloeddruk in de gaten houden als de deadline voor het inleveren nadert en ik nog niet helemaal klaar ben met puzzelen.

Door: Lydia Vermeulen14-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Alleen maar complimenten

Een tijdje geleden werd ik gebeld door een mevrouw van Puzzelbrein met het aanbod van een gratis blad. Dit gesprek was heel prettig. Er werd duidelijk verteld wat ik moest doen als ik geen abonnement wilde. Dat kon heel gemakkelijk via een mail of via de webshop. Daarna volgde nog een mailtje met daarin de afspraken vermeld. Ook stond hier dat ik op 5 oktober het blad zou ontvangen. Mocht dit niet zo zijn dan moest ik even aan de bel trekken. Maar al een week eerder ontving ik het blad. Het ziet er prachtig uit. Vandaag heb ik via de website een abonnement genomen. En inderdaad zag ik op de site gewoon een tabblad: abonnement opzeggen. Mijn complimenten voor de prettige en duidelijke communicatie en voor het prachtige blad waar ik zeker heel veel plezier aan ga beleven.

Door: Angeline ten Brummelhuis04-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Reactie op blad Puzzelbrein

Wat een verrassing ! Ik ben net abonnee, stuurde mijn eerste serie antwoorden in en krijg nu bericht dat ik direct al een prijs heb gewonnen: Een bamboe broodplank met broodmes. En dat terwijl ik nooit iets win !!
Dat is een goed begin van een abonnement op een blad met elke maand weer heel mooie en uitdagende puzzels !!

Door: Hendrika Kreileman03-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

snelle afhandeling

Puzzelbrein nr.9 was niet bij mij bezorgd. Aan een verzoekje om dit nummer mij alsnog op te sturen werd direct gehoor gegeven. De volgende dag ontving ik het gevraagde nummer alsnog. Een bedankje voor de vlotte afwikkeling is hier zeker op zijn plaats. Dus bij deze: vriendelijk dank.

Door: R. van der Beek02-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

duidelijke communicatie

Ik ben op het aanbod van PuzzelBrein ingegaan voor mijn moeder; hoewel zij op hoge leeftijd is, puzzelde zij graag. Haar gezondheid is echter in relatief korte periode van dien aard geworden dat zij weinig tot geen plezier kan beleven aan het blad. Vanwege mantelzorgtaken en een volledige baan heb ik op dit moment te weinig tijd om het blad zelf aan te houden. Vandaar dat ik het bij het cadeau-exemplaar houd. Ik wil via deze site mijn complimenten maken over het blad en de duidelijke wijze waarop u uw informatie verstrekt. Als ik meer tijd heb zal ik zeker gebruik maken van een nieuw aanbod.

Door: Jeanne van der Bol18-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Tevreden klant

Onze dochter met een licht verstandelijke handicap was via de telefoon een abonnement aangepraat.
Nadat ze een rekening hiervan had ontvangen belde ze met de mededeling dat ze dit helemaal niet wilde. Er werd haar verteld dat ze toch moest betalen. Daarna heeft ze mij gevraagd te bellen. Ik kreeg een uitermate vriendelijke mevrouw aan de telefoon die begrip toonde voor de situatie. Zij gaf mij het advies een mail te sturen, omdat ze de gegevens via de postcode niet terug kon vinden. Gelijk een mail gestuurd en kreeg al snel het bericht dat het stop gezet is en de rekening niet betaald hoeft te worden. Super Puzzelbrein. Netjes geregeld.

Door: S. Kunst11-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Beste mensen

Wil even mededelen dat ieder die na 2 weken na ontvangst moest betalen plots wat ik al zo raar vindt,beter hadden moeten luisteren en of lezen! mevrouw vermeld dat je eerst een gratis cadeau krijgt van hun om te kijken hoe het u bevalt?,en mocht dit echter niet zo zijn voor de 2 weken gereageerd te hebben, dat u er toch vanaf ziet , want anders zit je aan een abonnement vast ja. Wat nogal logisch is niet? Dus beste mensen het is niet de fout van mevrouw maar van u beste mede mens.

Groetjes Mark

Door: Mark van Diessen30-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
6,5

Kan wel normaal opzeggen

Op 9 september zou ik een cadeau-exemplaar ontvangen. Op internet las ik allemaal slechte verhalen dus ik belde net alvast om het op te zeggen. Ik kreeg een hele vriendelijke mevrouw aan de telefoon die me alles netjes uitlegde en het aansluitende abonnement alvast voor me annuleerde. Ze gaf ook aan dat mensen die soms te laat zijn met opzeggen en dan niet willen betalen vervelende reacties plaatsen op internet, maar dat iemand die binnen 14 dagen opzegt (of in mijn geval zelfs nog eerder) dat dat altijd prima gaat. Dan zit je dus echt nergens aan vast. Dus geloof niet alles wat je leest!

Door: Tina Verstijnen30-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Telefoon terreur

Ik zou zogenaamd iets gewonnen hebben bij puzzelbrein.
Jullie blijven maar bellen.
Nee geen interesse!
Vervolgens bellen ze later opnieuw met een afgeschermd nummer.

Door: Fokje02-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

Misleidend!

Enige tijd geleden kreeg ik een telefoontje van puzzelbrein. Ik zei netjes dat ik geen interesse had, waarop de medewerker vroeg naar reden. Gaf de reden dat ik dit bedrag fincieel niet kan missen. Medewerker vertelde mii dat het dan juist leuk is om een gratis blad te mogen ontvangen. Dus zei voorzichtig oke. Gelijk word mijn ja op een bandje gezet. Toen ik blad binnen kreeg stond in de brief dat je binnen 14 dagen schriftelijk/mail op moet zeggen anders start er AUTOMATISCH een ABONNEMENT! Ik gelijk schriftelijk gedaan. En bij de 14 dagen toch nog maar een keer omdat ik geen bevestiging van hun had ontvangen. Dag later helaas mevrouw u heeft niet tijdig opgezegd dus zit u volgens zal u 75,00 voor half jaar moeten betalen! Echt ben gewoon misleid zou het iedereen afraden. Niks inspreken nee is nee!

Door: A31-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Puzzlebrein oplichterij

Ik heb telefonisch een gesprek gehad met een medewerker en zou een gratis brochure ontvangen, waarna ik met een formulier die in het boek zit een abonnement kon sluiten. Ik heb nimmer een boek ontvangen dus ook geen formulier en wordt er een factuur gestuurd voor een abonnement. Wat denkt men te bereiken met hun praktijken. Ik zal niets betalen omdat ik niets heb ontvangen en niets met hen te maken wil hebben.

Door: Gina12-05-2018
05-09-2018

Ik weiger normaliter alle gesprekken van onbekende nummers. En in der daad puzzle brein heeft me een abonement angeklest die ik nooit wil. Met een lang verklarende e-mail over hoe netjes hun alles na de wet doen, zegt de lengte van de uityleggende mail al

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

gewonnen prijs

Afgelopen januari heb ik een gratis exemplaar gekregen dat bij een halfjaar abonnement hoorde. Daarna heb ik vergeten op te zeggen binnen die 14 dagen waardoor ik voor een halfjaar vast zit aan puzzelbrein. Ondanks dat ik 3 dagen te laat was heb ik geprobeerd om via de klantenservice alsnog van het abonnement af te komen, maar tevergeefs. Het is duidelijk en op tijd aangegeven dat ik tot 9 februari de tijd had om het te ontbinden, maar goed het leven gaat natuurlijk door. Uiteindelijk heb ik met de buurvrouw het abonnement gedeeld, want ze houdt meer van puzzelen dan dat ik doe. Op deze manier heb ik toch een goedkoop abonnementje weten te ritselen.
Overigens is alles gegaan zoals ik telefonisch heb afgesproken met de verkoopster en moet ik toch bekennen dat naar mijn beleving alles keurig netjes is gegaan.

Door: Johan05-04-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

prima service hoor

Ik werd gebeld voor de actie en toen vond ik dat prima. Het meisje legde duidelijk uit dat als ik geen abonement wilde ik dat binnen 2 weken moest opzeggen. In mijn mail kreeg ik toen ook nog een uitleg. En toen ik het boek ontving zat er ook een brief bij. Ik heb meteen via de website opgezegd. Ik kreeg toen ook een mailtje dat het was opgezegd. Dat was dus niet moeilijk en precies zoals het meisje aan de telefoon had uitgelegd. Dus voor mij een leuke actie met een gratis puzzelboek. Leuke puzzels en leuke prijzen. Het abonement is te duur voor mij, maar zo'n gratis boek wil ik nog wel een keer.

Door: Monika van den Tillaar05-04-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

beoordeling

Om het blad te kunnen beoordelen wordt het eerste exemplaar gratis toegestuurd, wel zo handig om te kunnen bekijken of je uiteindelijk een abonnement wilt.

Als het blad niet bevalt moet je binnen 14 dagen opzeggen, nou dat was niet nodig, ik was meteen verkocht. De variëteit van de puzzels is erg leuk en zelfs mijn partner betrap ik op het puzzelen, weliswaar met onze jongste zoon, maar ze hebben veel plezier. Mijn schoonmoeder die hier 1 middag per week is zat laatst ook een puzzel te maken. Ik heb voor Moederdag een abonnement voor haar aangevraagd, kunnen we de oplossingen vergelijken en samen opsturen, kortom plezier voor het hele gezin.

Door: Emmy Peeters28-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7

Leuk blad

Ik werd ook gebeld door PuzzelBrein. Ik houd van puzzelen, dus ik heb het aanbod aangenomen. Dat was een gratis puzzelblad. Het hoorde wel bij een abonnement, maar dat zou ik daarna dan nog kunnen opzeggen binnen 2 weken. Ik schreef dat meteen op in mijn agenda - samen met het e-mailadres om op te zeggen. Maar dat was niet nodig, want ik kreeg een bevestingsmail en bij het blad zat ook nog een brief waar alles instond. Ik vindt het een mooi puzzelblad met leuke puzzels. Sommigen vrij makkelijk (woordzoekers), sommigen echt te moeilijk voor mij (cryptogrammen en logische puzzels zijn niet echt mijn ding), maar de meeste precies goed. En de prijzen zijn zeer zeker de moeite waard. Voor mij is het alleen te duur, dus ik heb het dezelfde dag nog opgezegd. Gewoon via de website. Fluitje van een cent en ik kreeg ook meteen een bevestiging. Ik hoop dat ze me binnenkort een aanbieding sturen, want dan pak ik hem misschien wel.

Door: Linda van Beek - van Amerongen20-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Oplichters eerste klas!

Na een telefoongesprek over een gratis exemplaar (die ik niet heb ontvangen!!!), krijg ik 3 maanden later tot mijn verbazing een rekening van 80 euro voor een halfjaarabonnement. Belachelijk! Meteen gebeld en krijg je vervolgens eem grote bek van de medewerker. Triest! Niemand moet hier nog intrappen smerige oplichters!!!!

Door: Cem Ozdemir05-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Pure oplichterij

Ik ben ontzettend kwaad op dit bedrijf.
Ik werd gebeld voor een gratis exemplaar. Nooit gekregen en nu komt volgens hun nummer 2 en daar zit direct een nota bij van heb ik jou daar. Volgens hen moet ik een mail hebben gehad nooit gekomen ligt allemaal bij mij maar niks bij dit bedrijf. Ze kunnen alleen niet aantonen dat ik het moet hebben ontvangen. NU kom ik volgens de norse man bij een incasso bereau tercht maar ben het daar helemaal niet mee eens. Ik wil dit blad niet en niemand van de kinderen heeft er iets mee dan moet zoiets toch stop gezet kunnen worden.

Door: ria17-10-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Sta ze niet te woord

Geen lid toch betalen. Op dit moment wacht ik nog op antwoord van Puzzelbrein.
Voordat je het weet ben je lid van dit malafide bedrijf. Ze vertellen je aan de telefoon dat als je na 2 weken niet reageert je geen lid bent en dat je verder niks hoeft te ondernemen om ergens aan vast te zitten.
Schijnbaar verteld het opgenomen bandje/tape een ander verhaal.
Jammer dan! Nu ontvang je een factuur zonder ooit iets te hebben ontvangen en een bevestiging of mail waarin staat dat je abonnee bent waardoor je eventueel zou kunnen opzeggen.
Ben benieuwd hoe dit afloopt!

Door: SMH Loi09-10-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Onbeschofte medewerker

Geachte heer/mevrouw,

Ik vind het heel beschamend dat jullie klanten zonder enig respect behandelen.

Ik heb vandaag contact opgenomen met jullie om het volgende:
Na mijn proefexemplaar te hebben ontvangen heb ik meteen een brief op de post gedaan om deze te beëindigen.
Deze schijnt niet door jullie te zijn ontvangen. Bij nader inzien had ik dit per aangetekende brief moeten doen.

Nu zit ik aan een abonnement vast die ik niet wil en wel degelijk op tijd heb opgezegd.
Hierover heb ik toen een mail gestuurd met de mededeling dit met twk terug te draaien.
Mijn opzegging is toen per die datum beëindigd. Ik ben ik het absoluut niet mee eens.

Ik ontvang nog steeds exemplaren en facturen. Dit wil ik niet.
Ik heb hierover vandaag contact met jullie opgenomen.
Jullie ongelooflijke, onbeschofte, onbekwame collega geeft aan dat ik dom ben, omdat de brief niet aangetekend is verstuurd en hij het vervelend vind dat ik de facturen niet betaal.

Als ik vervolgens terug bel, sta ik minuten in de wacht, waarna de verbinding word verbroken.

Is dit jullie manier van communiceren met een klant.
Ik wens niets met jullie te maken hebben en ik verzoek jullie de facturen terug te draaien.

Ik hoop spoedig van jullie te horen.


PS: denk dat ik met deze mail voldoende heb gezegd

Door: Mira Lobi16-08-2017
Arnold18-09-2017

Hallo, ik heb vandaag ook contact opgenomen met de firma Puzzelbrein nadat ik bij weer komst van mijn vakantie van 3 weken verrast wordt met mijn 1e exemplaar van dit boekje met bijhorend abonnement van een half jaar. Ik heb gebeld dat ik dit niet wil en vrijblijvend dit heb aangevraagd en dat bij het 1e exemplaar altijd de mogelijkheid is om binnen 2 weken te annuleren. Nu beweerd men dat ik op 11 augustus ook al een exemplaar heb ontvangen waarna ik 2 weken de tijd heb om te reageren. Dit boekje heb ik dus niet gehad en nu bij het blijkbaar 2e exemplaar dus geen recht meer heb om het op te zeggen. Contact met een man gehad van het bedrijf die ernstig nors en chagrijnig klinkt aan de lijn. Enig vorm van communicatie is met hem niet mogelijk dat werd al snel duidelijk. Hij begreep niet dat het lastig is voor mij om binnen 2 weken te reageren terwijl ik dus op vakantie ben in Tsjechië en dus niet weet dat het bezorgd was. Hierbij heb ik hem ook dom genoemd wat misschien niet netjes is maar heb er simpelweg geen andere bewoording voor. Wees dus alert dat je geen enkele vorm van zaken met dit bedrijf gaat doen.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6,5

variatie

Als je geen abonnee wilt worden moet je wel binnen 14 dagen opzeggen..zo niet dan ben je idd lid geworden. het puzzelblad is wel vrij duur, maar er zijn wel mooie prijzen te winnen...als je na een half jaar opzegt, krijg je een goedkopere aanbieding om lid te blijven!
de puzzels zijn gevarieerd en bijna allemaal redelijk goed op te lossen

Door: m.vonk15-08-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

Oplichters!

Vreselijke oplichterij. Ik kon de gratis editie niet weigeren en vervolgens zit ik nu vast aan een halfjaar abonnement!

Door: Klaartje12-08-2017
Hillie28-12-2018

Waarom kon je niet weigeren?

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Geforceerd geld betalen voor abonnement die ik niet wou.

Ik ben nog nooit zo gefrustreerd geweest op een bedrijf. Ik mij niet herinneren dat ik mij ooit voor puzzelbrein heb aangemeld en nu moet ik 75 euro dokke voor een halfjaarbonnement waar ik nooit om heb gevraagd. Het wordt je allemaal zo onduidelijk mogelijk uitgelegd en daarna wordt er wel "emails gestuurd ter herinnering naar" maar das ook gewoon dikke stront, ik heb niks ontvangen qua "herinnering naar" en ik zeg dit niet om maar mij punt aan te sterken.
Ik heb blijkbaar niet goed geluisteren, maar in mijn verdediging waren ze wel heel onduidelijk.
Ik wil nooit maar ook iets met ze te maken hebben. tish dat je 1 ster moet geven anders gaf ik ze geen.

Door: D. Harting10-08-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Puzzelbrein - pure oplichting

In het verleden heb ik ooit een gratis puzzelboekje besteld. Nu zegt dit bedrijf dat zij sinds een aantal maanden een overeenkomst met mij te hebben. Volgens hen ontvang ik al maanden puzzelboekjes. Het blijkt dat de boekjes naar het oude adres worden gestuurd waar ik al drie jaar niet meer woon. Het adres waar ik ooit een gratis puzzelboekje ontving. Uiteraard leggen zij de schuld bij mij en ik moet maar betalen onder dreiging van incasso. Pure oplichting. Pas op met dit bedrijf. Het lijkt wel onkruid, je komt er nooit meer vanaf!

Door: Janine V.24-05-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Gratis puzzelexemplaar aanvragen

Ik mag in mijn vrije tijd graag puzzelen, maar zoek wel telkens naar nieuwe puzzelboekjes. Omdat ik niet teveel geld uit wil geven, zoek ik op het internet vaak naar gratis exemplaren. Mijn voorkeur gaat nog steeds uit naar een 'ouderwets' puzzelboekje in plaats van puzzelen op het internet. Bij Puzzelbrein is het mogelijk om een gratis puzzelboekje aan te vragen. Je hoeft enkel je gegevens achter te laten en krijgt vervolgens het puzzelboekje gewoon toegestuurd. Ook staat er op de website vaak een puzzel die je gewoon gratis kunt maken.

Door: Annie T. 01-05-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7

Schrijf zelf een review over Puzzelbrein

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)