NederlandReview

    Ervaringen Puzzelbrein

    Wil jij weten wat andere puzzelfanaten vinden van Puzzelbrein? NederlandReview vertelt het je. Onze recensies komen van consumenten die ervaringen hebben opgedaan met de diensten van Puzzelbrein. Wij controleren of de recensies betrouwbaar zijn zodat jij je goed kan informeren over de producten en diensten van Puzzelbrein. Alleen dan kun je met vertrouwen een product online aanschaffen. Help NederlandReview optreden tegen bedrijven en personen die consumenten op het verkeerde been zetten en plaats ook jouw review!

    Verkopers aan de telefoon zijn goed in praatjes houden. Zo kunnen ze je ook proberen een abonnement te verkopen voor een puzzelblad als Puzzelbrein. Maar let goed op de informatie die ze je geven over het abonnement. En beter nog: informeer je online alvast op NederlandReview. Wat is de totaalprijs van een puzzelabonnement? En voor hoe lang is het abonnement geldig? Hoe vaak krijg je daadwerkelijk een blad in de brievenbus? Hoe kun je het abonnement opzeggen? Vertel NederlandReview wat jouw ervaringen zijn met Puzzelbrein en lees tegelijk wat anderen zeggen!

    Over Puzzelbrein

    Puzzelbrein is de opvolger van puzzelblad Editie Enigma en wordt nu door de nieuwe uitgever Roniko uitgebracht. De vorige uitgever Calatus B.V heeft boetes gehad, omdat ze klanten via de telefoon misleidende informatie gaven over abonnementen. Calatus heeft haar handelswijze inmiddels aangepast en Puzzelbrein heeft een nieuwe uitgever. Maar wat is jouw eigen ervaring met de diensten van Puzzelbrein? Deel het met de rest van Nederland in jouw review.

    Houd je van echte hersenkrakers? Puzzelbrein geeft allerlei soorten puzzels uit en een boekje kan door het hele gezin gebruikt worden. Er zitten zelfs kinderpuzzels en kleurplaten in. Puzzels schijnen goed te zijn voor zowel onstpanning als voor het trainen van de hersenen. Het zou je een fit brein opleveren. De Hersenstichting adviseert: ‘Houd je hersenen aan de gang. Het principe use it, or lose it klopt.’

    Wie heeft de kruiswoordpuzzel eigenlijk uitgevonden? Quest legt uit!

    Diensten

    Als je van puzzels houd ben je bij Puzzelbrein aan het goede adres. Dit puzzelblad biedt Sudoku’s, woordzoekers, Zweedse puzzels, woordzoekers, kruiswoordpuzzels, logische puzzels, doorlopers en filippine’s. De uitgewerkte oplossingen zijn op de website te vinden per jaargang. Voor nieuwe abonnees belooft Puzzelbrein een welkomstgeschenk.

    Je kunt ook nog prijzen winnen bij elke jaargang als je de goede oplossingen instuurt. Tips om te winnen staan op de website. Een puzzelwoordenboek is er een van. Klanten zeggen verschillende prijzen gewonnen te hebben als een tafellamp, een Bluetooth luidsprekerbox, een cursus meditereneen wijnpakket. Heb jij weleens iets bij Puzzelbrein gewonnen? Laat het weten in een review en lees wat andere klanten daadwerkelijk gewonnen hebben.

    Puzzelbrein komt elke 4 weken uit. Het abonnementsgeld wordt via een factuur afgerekend. Let op; als je niet 4 weken voor de einddatum opzegt wordt het abonnement automatisch verlengt. Je kunt een abonnement kopen voor elk kwartaal, elk halfjaar en voor een jaar. Een cadeau-abonnement is ook mogelijk.

    Klachten

    Voor klachten heeft Puzzelbrein geen apart contactadres. Maar voor contact kun je terecht bij de klantenservice via: klantenservice@puzzelbrein.nl. Als betalend abonnee krijg je inloggegevens en kun je via een account communiceren. Hier kun je ook je abonnement op Puzzelbrein opzeggen.
    Puzzelbrein is telefonisch bereikbaar op 0900-2030123. Vragen over een puzzel kun je stellen aan redactie@puzzelbrein.nl

    Wat vind jij van Puzzelbrein?

    Is Puzzelbrein volgens jou het ultieme puzzelblad? Zit het blad vol breinbrekers en gewoon leuke spelletjes ter ontspanning? Ben je zelf klant geweest of nog steeds klant bij Puzzelbrein, laat ons in een recensie weten wat jouw ervaringen zijn!

    Wat vinden consumenten van puzzelbrein? Leuke sudokus en kruiswoordpuzzels of niet? Lees ze hier bij NederlandReview!!

    Puzzelbrein
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (108)

    7.8
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8
    Service
    rating
    8.2
    Prijs
    rating
    7.2
    Leveren
    rating
    8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Puzzelbrein

    Uw beoordeling

    Abonnement Puzzelbrein

    Ik ben echt verslaafd aan puzzelen en heb dan ook vele abonnementen, echter is Puzzelbrein mijn favoriet, het blad heeft een grote verscheidenheid aan puzzels en het is leuk voor de hele familie. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik hem meestal binnen 1 dag al uit heb. Als het een weekblad zou worden, maak je me nog gelukkiger. Ook heb ik wel eens een mooie prijs gewonnen, maar al zou dat niet zo zijn, zou ik net zo positief zijn. Ga vooral zo door, want ik ben fan!

    Door: Tamara01-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Puzzelbrein

    We zijn nu een jaar lid van Puzzelbrein en het hele gezin puzzelt wel mee. Leuk te horen dat we nu een wijnpakket hebben gewonnen! Dat maakt het puzzelen nog feestelijker 🍷! Als we de antwoorden hebben ingestuurd kijken we altijd uit naar de nieuwe Puzzelbrein zodat we weer opnieuw kunnen beginnen. Sante!

    Fam. Sels

    Door: N. Sels 01-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    lidmaatschap maandelijk toegestuurd

    Puzzelbrein is een zeer gevarieerd puzzelblad waarin je uren kunt genieten van puzzelplezier voor een betaalbaar prijsje van slecht 5,95 euro en waarbij je prachtige prijzen kunt winnen

    Door: Marten de Groot02-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Puzzelbrein magazine

    Een leuk magazine die iedere maand gestuurd wordt en waarin voor een ieder leuke puzzels te maken zijn. Als pluspunt kunt u met uw puzzels mooie prijzen winnen en dat maakt het nog leuker want het is altijd spannend om iets te winnen. Maar dit is niet de hoofdzaak. Ook voor de prijs moet je het niet laten. Er zijn leuke acties in het abonnement zodat je voor nog net geen 6 euro een maandelijks leuk blad bezorgd krijgt boordevol leuke puzzels. Een aanrader dus.

    Door: indy06-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    gewonnen prijs - soofos plus jaaravonnement

    Met veel plezier puzzelen mijn vrouw Yvonne en ik met onze kinderen en vrienden Puzzelbrein.
    Ieder heeft zo zijn eigen specialiteit en puzzelvaardigheid.
    De verrassing was dan ook groot dat wij in de prijzen vielen.
    Dank je wel voor Soofos plus jaarabonnement waar we weer wijzer van worden.
    We hebben ook een aantal maanden terug 3 proefexemplaren mogen weggeven.
    Wij zijn ervan overtuigd dat het degene die de ziekte kanker met chemo en bestraling een boost in de goede richting heeft gegeven. Wij raden dus iedereen aan om voor ontspanning, therapie en natuurlijk puzzelplezier te abonneren op Puzzelbrein.
    Bram en Yvonne Hommel

    Door: Bram en Yvonne Hommel28-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9.5
    rating

    Puzzelbrein

    Wat een verrassing dat we nu een mooi boek mochten winnen!
    We ontdekten de Puzzelbrein uitgaven bij toeval via de Qlics.
    Puzzelen deden we al jaren, vooral op de avonden tijdens onze vakanties. Nu, na ons werkzame leven is stilzitten nog steeds niet ons ding. Maar door recente fysieke omstandigheden moeten we dat wel. Dan creeëren we graag rustige momenten en pakken we allebei een puzzel, vaak in volgorde van het blad. Soms, wanneer we een puzzel niet helemaal opgelost krijgen, ruilen we deze met elkaar. Als we iets écht niet weten, of er niet op kunnen komen, is het een sport om door samen te overleggen tóch de oplossingen te vinden. Zo hadden we recent zó vaak de foute potloodcijfers van een Sudoku-Samurai uitgegumd, dat we door het papier heen hadden gegumd. Toen hebben de puzzel op de PC nagemaakt en geprint om tóch de oplossing te kunnen vinden. Ook de -voor ons nieuwe- Binairo moesten we een paar keer namaken en printen om er greep op te krijgen. Nu alleen het Logigram nog.....

    Door: Walter & Sylvia19-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Leuk blad!

    Ik puzzel al jaren mee met Puzzelbrein, al toen het nog Editie Enigma heette. Voor de 4e keer heb ik nu een prijs. Een keer een horloge, een theepot, een rondvaart door Maastricht en nu een magnetrongrill. Een leuk extraatje om naast het genieten van het puzzelen ook af en toe een prijs te winnen. Leuk dat er steeds weer andere varianten puzzels in het blad staan, dat houdt het uitdagend. Kortom: Puzzelbrein is een aanrader:-)

     

    Door: F.L.M. Steenpoorte08-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    abonnement puzzelbrein

    Ik ben zeer blij met Puzzelbrein. Gratis proefexemplaar, duidelijke info over abonnement (korting op de prijs, maandelijkse afschrijving, maandelijks opzegbaar), de prijs meer dan waard! Veel verschillende puzzels met ook diverse moeilijkheidsgraden: voor elk wat wils. Dat je bij elke puzzel een prijs kunt winnen geeft nog een extra dimensie aan de puzzelpret.

    Door: Mieke Smeyers09-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    abonnement Puzzelbrein

    Ik ben altijd weer blij als Puzzelbrein in mijn brievenbus valt. Het maken van de puzzels is erg leuk, maar het feit dat je kans maakt op een prijs maakt het net iets spannender.
    Vooral de variatie aan puzzels spreekt mij. Bestel een gratis exemplaar en je bent verkocht! Het abonnement heeft wat mij betreft een goede prijs/kwaliteit verhouding.

    Door: Miep Budde09-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Puzzelbrein

    Tweemaal heeft puzzelbrein mij een gratis exemplaar gestuurd van puzzelbrein, om kennis te maken met het blad,, de veler verschillende puzzels en de prijzen die je kunt winnen.Dit deden ze op een heel sympathieke manie zonder op een of andere manier mij onder druk te zetten om maar vooral een abonnement te nemen. Ik wou dat meer becdrijven het op zo'n manier deden

    Door: leo kock04-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Abonnee Puzzelbrein

    Ik ben sinds kort abonnee van Puzzelbrein en ben zeer tevreden over dit blad. Wanneer ik het blad krijg ben ik niet meer te stoppen waardoor ik na een paar dagen al heel ver gevorderd ben met de puzzels. Uitstekende variatie en heerlijk om tussendoor een puzzeltje te maken. en de kans om een prijs te winnen bestaat ook nog. Heerlijk iets voor jong en oud.

    Door: Mw. R. van Asselen21-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    via internet

    Tevreden klant

    Bij deze wil ik even doorgeven dat ik zeer tevreden ben met puzzelbrein het is voor mij na een drukke werkdag een heerlijk rustmoment om even een puzzel te maken.
    En ook nog eens een prijs te winnen is altijd meegenomen.
    Puzzelbrein ga zo door dan blijf ik een tevreden puzzelaar.

    Door: Kees de Jonge19-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Puzzelbrein

    Wat leuk, een prijs gewonnen met puzzelen!!!

    Puzzelen is voor mij echt ontspanning, heerlijk om je hersenen te kraken, dan hoor en zie ik niets om me heen.
    Als je dan ook nog een prijs mag winnen is dat helemaal top natuurlijk.
    Ik ben al een tijdje geabonneerd op “Puzzelbrein”.
    Een poosje geleden heel even gestopt maar toch weer een abonnement genomen omdat ik het blad toch wel miste.

    Door: Anne-Mie17-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Groot fan.

    Ik ben al jaren lid. Een blad met de leukste puzzels. Ik heb meerdere prijzen gewonnen waaronder een hoofdprijs, een vakantie naar IJsland voor 2 personen. Als je van puzzelen houdt dan raad ik puzzelbrein zeker aan.

    Door: K. Rutte04-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Prijs gewonnen

    Wat leuk, ik ben een wijnpakket gewonnen. En ik ben nog niet eens een half jaar lid van Puzzelbrein. Ik had dit helemaal niet verwacht en ik puzzel ook niet mee om de prijzen, maar om het puzzelplezier.
    Maar ja, als je dan toch de oplossing hebt gevonden, waarom zou je deze dan ook niet insturen? Niet geschoten is altijd mis en in dit geval was het dus raak.
    Reken maar dat ik onder het genot van een wijntje lekker blijf door puzzelen met de puzzels in Puzzelbrein.

    Door: Ingrid15-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Abonnement puzzelmagazine

    Ik ben al heel lang abonnee. Voor zover ik kan terug gaan in ieder geval vanaf 2011, maar ik denk eigenlijk vanaf het allereerste begin … Met die grote variatie aan puzzels vermaak ik me wel, maar de verschillende sudoku varianten zijn wel favoriet. De kruiswoordpuzzels mogen van mij wat moeilijker, maar misschien is dat een kwestie van te veel ervaring.
    En het Is leuk dat je met het maken van de puzzels prijzen kunt winnen als je de oplossingen instuurt.

    Door: Wilma19-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Puzzelbrein

    Hierbij wil ik u bedanken voor de prachtige prijs die ik gewonnen heb. Het betreft een grillplaat en gourmetset die zeer zeker goed van pas zal komen. Elke maand sturen we trouw de oplossingen in. Mijn man lost altijd de meeste puzzels op en ik probeer de overgebleven puzzels dan op te lossen. Heel erg leuk dat we bij de winnaars behoren.

    Door: Anita Lanke-Epping19-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Jubileumactie van 3 edities

    Vorig jaar heb ik een keertje een gratis proefexemplaar van Puzzelbrein aangevraagd, dat is me goed bevallen. Daarom heb ik met de spetterende jubileumactie een laag geprijsd abonnement van 3 edities aangeschaft. Afgelopen december kreeg ik de eerste editie hiervan en het resultaat: een aantal weken puzzelplezier en ook meteen in de prijzen gevallen! Bedankt voor de prijs, een opwarmbare lunchtrommel (ik wist niet eens dat het bestond, maar handig!) en ik puzzel weer vrolijk verder in de nieuwe editie.

    Of ik een vast abonnement ga aanschaffen weet ik nog niet. Het staat prima in verhouding met de leuke prijzen die je kunt winnen, maar voor mij persoonlijk is het veel geld.

    Door: Esmeralda21-01-2021
    Elles22-01-2021

    Puzzelbrein is een mooi blad met erg veel verschillende puzzels. In eerste instantie was alleen ikzelf druk met puzzelen. Tegenwoordig doen ook mijn man en kinderen mee. We kijken er iedere maand weer naar uit om de oplossingen te kunnen insturen. Ongemerkt hebben we dan toch iedere maand aardig wat puzzels opgelost. Wat een leuke verrassing dat we nu ook een keertje prijs hebben! Erg leuk, bedankt.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Puzzelbrein

    Hallo, tot mijn grote verbazing, de 2e keer van inzenden prijs. Niet verwacht ooit iets te winnen omdat er vermoedelijk veel puzzelaars zijn. Dus een verrassing. Een mooie, glasblaasdemonstratie, prachtig, dank. Succes verder.

    Door: Henriëtte van den Heuvel 07-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    abonnement op PuzzelBrein

    Heel leuk gevarieerd puzzelblad, met voldoende uitdaging om met plezier mijn grijze massa aan het werk te zetten. Ook nog leuke prijzen mee te winnen. Enige min-punt voor mij is, dat ik na een week alweer uitkijk naar het volgende exemplaar!

    Door: Valeria24-12-2020
    PuzzelBrein05-01-2021

    Dank je wel voor je positieve review Valeria!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    FAQ

    Is Puzzelbrein een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 108 ervaringen geplaatst over Puzzelbrein. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Puzzelbrein actief?

    Puzzelbrein is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Puzzelbrein gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.