NederlandReview

    Ervaringen Puzzelbrein

    Wil jij weten wat andere puzzelfanaten vinden van Puzzelbrein? NederlandReview vertelt het je. Onze recensies komen van consumenten die ervaringen hebben opgedaan met de diensten van Puzzelbrein. Wij controleren of de recensies betrouwbaar zijn zodat jij je goed kan informeren over de producten en diensten van Puzzelbrein. Alleen dan kun je met vertrouwen een product online aanschaffen. Help NederlandReview optreden tegen bedrijven en personen die consumenten op het verkeerde been zetten en plaats ook jouw review!

    Verkopers aan de telefoon zijn goed in praatjes houden. Zo kunnen ze je ook proberen een abonnement te verkopen voor een puzzelblad als Puzzelbrein. Maar let goed op de informatie die ze je geven over het abonnement. En beter nog: informeer je online alvast op NederlandReview. Wat is de totaalprijs van een puzzelabonnement? En voor hoe lang is het abonnement geldig? Hoe vaak krijg je daadwerkelijk een blad in de brievenbus? Hoe kun je het abonnement opzeggen? Vertel NederlandReview wat jouw ervaringen zijn met Puzzelbrein en lees tegelijk wat anderen zeggen!


    Wie heeft de kruiswoordpuzzel eigenlijk uitgevonden? Quest legt uit!

    Over Puzzelbrein

    Puzzelbrein is de opvolger van puzzelblad Editie Enigma en wordt nu door de nieuwe uitgever Roniko uitgebracht. De vorige uitgever Calatus B.V heeft boetes gehad, omdat ze klanten via de telefoon misleidende informatie gaven over abonnementen. Calatus heeft haar handelswijze inmiddels aangepast en Puzzelbrein heeft een nieuwe uitgever. Maar wat is jouw eigen ervaring met de diensten van Puzzelbrein? Deel het met de rest van Nederland in jouw review.

    Houd je van echte hersenkrakers? Puzzelbrein geeft allerlei soorten puzzels uit en een boekje kan door het hele gezin gebruikt worden. Er zitten zelfs kinderpuzzels en kleurplaten in. Puzzels schijnen goed te zijn voor zowel onstpanning als voor het trainen van de hersenen. Het zou je een fit brein opleveren. De Hersenstichting adviseert: ‘Houd je hersenen aan de gang. Het principe use it, or lose it klopt.’

    Diensten

    Als je van puzzels houd ben je bij Puzzelbrein aan het goede adres. Dit puzzelblad biedt Sudoku’s, woordzoekers, Zweedse puzzels, woordzoekers, kruiswoordpuzzels, logische puzzels, doorlopers en filippine’s. De uitgewerkte oplossingen zijn op de website te vinden per jaargang. Voor nieuwe abonnees belooft Puzzelbrein een welkomstgeschenk.

    Je kunt ook nog prijzen winnen bij elke jaargang als je de goede oplossingen instuurt. Tips om te winnen staan op de website. Een puzzelwoordenboek is er een van. Klanten zeggen verschillende prijzen gewonnen te hebben als een tafellamp, een Bluetooth luidsprekerbox, een cursus meditereneen wijnpakket. Heb jij weleens iets bij Puzzelbrein gewonnen? Laat het weten in een review en lees wat andere klanten daadwerkelijk gewonnen hebben.

    Puzzelbrein komt elke 4 weken uit. Het abonnementsgeld wordt via een factuur afgerekend. Let op; als je niet 4 weken voor de einddatum opzegt wordt het abonnement automatisch verlengt. Je kunt een abonnement kopen voor elk kwartaal, elk halfjaar en voor een jaar. Een cadeau-abonnement is ook mogelijk.

    Klachten

    Voor klachten heeft Puzzelbrein geen apart contactadres. Maar voor contact kun je terecht bij de klantenservice via: klantenservice@puzzelbrein.nl. Als betalend abonnee krijg je inloggegevens en kun je via een account communiceren. Hier kun je ook je abonnement op Puzzelbrein opzeggen.
    Puzzelbrein is telefonisch bereikbaar op 0900-2030123. Vragen over een puzzel kun je stellen aan redactie@puzzelbrein.nl

    Wat vind jij van Puzzelbrein?

    Is Puzzelbrein volgens jou het ultieme puzzelblad? Zit het blad vol breinbrekers en gewoon leuke spelletjes ter ontspanning? Ben je zelf klant geweest of nog steeds klant bij Puzzelbrein, laat ons in een recensie weten wat jouw ervaringen zijn!

    Wat vinden consumenten van puzzelbrein? Leuke sudokus en kruiswoordpuzzels of niet? Lees ze hier bij NederlandReview!!

    Puzzelbrein
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (56)

    7
    73% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7,2
    Service
    rating
    7,4
    Prijs
    rating
    6,2
    Leveren
    rating
    7,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    abonnement Puzzelbrein

    Ik heb sinds november een abonnement op Puzzelbrein.
    Een heel leuk en gevarieerd puzzelblad. Altijd blij als de nieuwe op de mat valt.
    De prijs staat in goede verhouding met wat het blad te bieden heeft.
    Daarbij dan ook nog eens de kans om wat leuks te winnen. Dit was meteen bij mijn eerste inzending raak. Een leuke prijs gewonnen
    Zeker aan te raden.

    Door: Monique Blaauw 03-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    puzzelbrein

    Vanmorgen was ik helemaal verrast toen ik een mail had van Puzzelbrein, met de mededeling dat ik een prijs heb gewonnen.

    Ik heb sinds een paar maanden een abonnement op het blad Puzzelbrein, en vind het elke keer fijn als er een nieuwe in de bus valt.

    Het leuke is dat er verschillende soorten puzzels in staan.

    Ik heb een verrekijker gewonnen ,die we zullen we meenemen tijdens onze wandel en fietstochten in de natuur.

    Met vriendelijk groet ,

    Pieta van der Wijst

    Door: Pieta van der Wijst 28-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    puzzelbrein

    superleuk puzzelblad met veel varia aan puzzels....en er worden echt leuke prijzen gewonnen. Een aanrader voor elke puzzelaar!
    Marie-José Jansen van Grootel

    Door: Jansen 27-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Abonnement Puzzelbrein

    Sinds begin dit jaar heb ik een abonnement op PuzzelBrein. Het is leuker dan ik had gedacht, ook mijn man puzzelt inmiddels mee op loze momentjes. En... ik heb een leuke prijs gewonnen! Dit Sinterklaaskadootje is voor mezelf ????
    Met vriendelijke groet,

    Josefine

    Door: Josefine Boertjens 03-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Puzzelbrein

    Naast mijn vrijwilligerswerk als verenigingsbestuurder en zanger in het grootste koor van Eindhoven, het Koninklijk Mannenkoor ‘La Bonne Espérance’, puzzel ik graag. Ik ben sinds mijn pensionering vanaf 2008 geabonneerd (eerst op Enigma daarna Puzzelbrein geheten). De variatie aan puzzels spreekt mij enorm aan. Alleen crypto is niet aan mij besteed, maar de rest maak ik met veel plezier. Ik had echter nog nooit een prijs gewonnen en nu ineens 2 keer achter elkaar! De motivatie om te puzzelen is overigens niet de prijs maar om fit te blijven en uitgedaagd te worden om oplossingen te vinden. Mijn favoriet: de sudoku, liefst meerdere gekoppeld. Ik zie uit naar de volgende prijs …. eh ik bedoel het volgende nummer.

    Door: Fons de Breet 01-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    prijs gewonnen

    Super bericht vandaag met de regen. We zijn hier heel blij mee.
    Het is ook weer een verrassing om een prijs te krijgen.
    Heel hartelijk bedankt, we puzzelen met veel plezier altijd, doch met een prijs maakt het wel mooier.
    Uw blad is ook informatief, hetgeen het ook extra mooi maakt om even het blad te pakken om wat te lezen of te puzzelen.
    Gewoon een heerlijk stukje ontspanning.
    Ga zo door.

    Door: Rob Heidekamp 01-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7
    rating

    puzzelbrein

    Puzzelbrein is een fijn blad soms zijn de puzzels moeilijk maar dat is juist ook een uitdaging.
    De kinderpuzzels doe is samen met mijn kleinkinderen

    Door: Carlaklein51 01-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Puzzelbrein

    Sinds een paar maanden een leuk abonnement op Puzzelbrein tegen goede voorwaarden. Ik puzzel met veel plezier aan de vele gevarieerde puzzels en heb zelfs al een paar keer een prijs gewonnen. Contacten met de redactie verlopen ook heel prettig. Voor wie van puzzelen houdt is dit beslisten aanrader!

    Door: Paul Sprinkhuizen 06-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Puzzelbrein

    Het is een super leuk en leerzaam blad. Met een variatie aan puzzels. Ook leuk dat je er prijzen mee kan winnen. We kijken al uit naar de volgende editie.

    Door: Heidie Henrich 06-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Puzzelbrein

    Leuk blad met veel soorten puzzels. Heeft een mooie vormgeving, leest makkelijk. En telkens weer nieuwe woorden te leren. Bovendien zijn er praktische prijzen te winnen.

    Door: Ans van Schie 18-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Puzzelbrein

    Erg veel verschillende puzzels maken het blad leuk.

    Door: Silvia Manders 17-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    puzzelbrein

    heel gevarieerd puzzelblad.echt puzzelen.niet de geijkte vragen en antwoorden.leuk tijdverdrijf.

    Door: g.tiemens 15-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Puzzelbrein

    Om aan uw verzoek te kunnen voldoen om een goed review te schrijven na 2 bladen te hebben ontvangen, vind ik een te korte tijd.
    Mijn eerste indruk is zeer positief, ik zit nog meer ( verslavend ) te puzzelen.

    Door: Jac de Bruijn 13-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Puzzelbrein

    Aan de telefoon zeggen ze dat je meteen kunt opzeggen. Reageren vervolgens niet op mails. Nu krijg ik de incasso's naar mijn hoofd geslingerd en de vele bladen.

    Door: Henk Jan 27-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Abbonnement

    Aan de telefoon word je al opgelicht wou geen abbonement maar kreeg wel een factuur dat ik er aan vast zat, band opnames worden gedeeltelijk gewist en zijn niet te vertrouwen

    Door: Mathijs vasterink 20-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Geen, gedwongen betaling zonder levering

    Helaas ontvang ik na mijn opzegging enkel een factuur voor het abonnement. Niet eens een bevestiging of nieuwe editie. Jammer genoeg zijn de razzia praktijken nog niet voorbij

    Door: Sabine 31-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    "Puzzelbrein"is voor mij een uitdaging!

    Ik heb nog geen jaar een abonnement op "Puzzelbrein" en heb al twee maal een prijs(je) gewonnen.
    Wat natuurlijk heel stimulerend werkt!
    Ik vind Puzzelbrein een heel gevarieerd puzzelboek met veel soorten puzzels en ook op verschillende niveaus. Ik vind het dan ook (heel plezierig) hard "werken" om op tijd mijn oplossingen ingevuld te krijgen.
    De enige opmerking die ik zou willen maken is: tussen de uiterste datum van het insturen van de oplossingen en het verschijnen van het volgende nummer zit minstens een week. Ik zou deze week liever er bij krijgen om de puzzels opgelost te krijgen.
    Tinie van Haastert

    Door: Tinie van Haastert 30-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7
    rating

    puzzelbrein

    mijn vrouw en ik puzzelen al jaren ,zelf in de vorige de ENIGMA
    naar zeer tevredenheid
    waren van plan om te stoppen maar kregen weer een goede aanbieding.
    zijn zeer tevreden over de nieuwe indeling en grote van de letters
    en er zit nu meer variatie in , alleen de quizvragen is voor ons niet van
    toepassing.
    sudoku en letter/cijfer puzzel favoriet

    Door: H.H. Keuter 30-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    6
    rating

    tevreden

    Heerlijk blad om je vrije tijd goed te besteden!!!!
    n tevreden klant!!!!

    Door: Helma Heesakkers 25-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    puzzelellende

    Een gratis exemplaar aangevraagd en gekregen.
    Daarna schijnbaar te laat afgezegd en daar komen de rekeningen. Duur en voor mij een waardeloos blad. Aangeboden 2 exemplaren te betalen, daar ik zelf hier de eerste keer in meegegaan ben. (dom).
    Er word via mail star gereageerd, en men is alleen uit op het geld.

    Door: Thijn Jozephs 19-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2,5
    rating

    Schrijf zelf een review over Puzzelbrein

    Uw beoordeling