NederlandReview

    Ervaringen Puzzelbrein

    Wil jij weten wat andere puzzelfanaten vinden van Puzzelbrein? NederlandReview vertelt het je. Onze recensies komen van consumenten die ervaringen hebben opgedaan met de diensten van Puzzelbrein. Wij controleren of de recensies betrouwbaar zijn zodat jij je goed kan informeren over de producten en diensten van Puzzelbrein. Alleen dan kun je met vertrouwen een product online aanschaffen. Help NederlandReview optreden tegen bedrijven en personen die consumenten op het verkeerde been zetten en plaats ook jouw review!

    Verkopers aan de telefoon zijn goed in praatjes houden. Zo kunnen ze je ook proberen een abonnement te verkopen voor een puzzelblad als Puzzelbrein. Maar let goed op de informatie die ze je geven over het abonnement. En beter nog: informeer je online alvast op NederlandReview. Wat is de totaalprijs van een puzzelabonnement? En voor hoe lang is het abonnement geldig? Hoe vaak krijg je daadwerkelijk een blad in de brievenbus? Hoe kun je het abonnement opzeggen? Vertel NederlandReview wat jouw ervaringen zijn met Puzzelbrein en lees tegelijk wat anderen zeggen!


    Over Puzzelbrein

    Puzzelbrein is de opvolger van puzzelblad Editie Enigma en wordt nu door de nieuwe uitgever Roniko uitgebracht. De vorige uitgever Calatus B.V heeft boetes gehad, omdat ze klanten via de telefoon misleidende informatie gaven over abonnementen. Calatus heeft haar handelswijze inmiddels aangepast en Puzzelbrein heeft een nieuwe uitgever. Maar wat is jouw eigen ervaring met de diensten van Puzzelbrein? Deel het met de rest van Nederland in jouw review.

    Houd je van echte hersenkrakers? Puzzelbrein geeft allerlei soorten puzzels uit en een boekje kan door het hele gezin gebruikt worden. Er zitten zelfs kinderpuzzels en kleurplaten in. Puzzels schijnen goed te zijn voor zowel onstpanning als voor het trainen van de hersenen. Het zou je een fit brein opleveren. De Hersenstichting adviseert: ‘Houd je hersenen aan de gang. Het principe use it, or lose it klopt.’

    Wie heeft de kruiswoordpuzzel eigenlijk uitgevonden? Quest legt uit!

    Diensten

    Als je van puzzels houd ben je bij Puzzelbrein aan het goede adres. Dit puzzelblad biedt Sudoku’s, woordzoekers, Zweedse puzzels, woordzoekers, kruiswoordpuzzels, logische puzzels, doorlopers en filippine’s. De uitgewerkte oplossingen zijn op de website te vinden per jaargang. Voor nieuwe abonnees belooft Puzzelbrein een welkomstgeschenk.

    Je kunt ook nog prijzen winnen bij elke jaargang als je de goede oplossingen instuurt. Tips om te winnen staan op de website. Een puzzelwoordenboek is er een van. Klanten zeggen verschillende prijzen gewonnen te hebben als een tafellamp, een Bluetooth luidsprekerbox, een cursus meditereneen wijnpakket. Heb jij weleens iets bij Puzzelbrein gewonnen? Laat het weten in een review en lees wat andere klanten daadwerkelijk gewonnen hebben.

    Puzzelbrein komt elke 4 weken uit. Het abonnementsgeld wordt via een factuur afgerekend. Let op; als je niet 4 weken voor de einddatum opzegt wordt het abonnement automatisch verlengt. Je kunt een abonnement kopen voor elk kwartaal, elk halfjaar en voor een jaar. Een cadeau-abonnement is ook mogelijk.

    Klachten

    Voor klachten heeft Puzzelbrein geen apart contactadres. Maar voor contact kun je terecht bij de klantenservice via: klantenservice@puzzelbrein.nl. Als betalend abonnee krijg je inloggegevens en kun je via een account communiceren. Hier kun je ook je abonnement op Puzzelbrein opzeggen.
    Puzzelbrein is telefonisch bereikbaar op 0900-2030123. Vragen over een puzzel kun je stellen aan redactie@puzzelbrein.nl

    Wat vind jij van Puzzelbrein?

    Is Puzzelbrein volgens jou het ultieme puzzelblad? Zit het blad vol breinbrekers en gewoon leuke spelletjes ter ontspanning? Ben je zelf klant geweest of nog steeds klant bij Puzzelbrein, laat ons in een recensie weten wat jouw ervaringen zijn!

    Wat vinden consumenten van puzzelbrein? Leuke sudokus en kruiswoordpuzzels of niet? Lees ze hier bij NederlandReview!!

    Puzzelbrein
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (66)

    7
    74% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.2
    Service
    rating
    7.4
    Prijs
    rating
    6.2
    Leveren
    rating
    7.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Puzzelbrein

    Toen ik voor het eerst kennis maakte met Puzzelbrein heb ik geen moment getwijfeld en mijn opa het abonnement cadeau gedaan. Al sinds mijn vroege jeugd vinden we het allebei leuk om samen raadsels of puzzels op te lossen. Mijn opa geniet nu elke keer weer van de leuke puzzels en vaak maken we nog steeds samen een puzzel. De variatie in soort puzzel en moeilijkheidsgraad is goed en ook de klantenservice is erg goed. Ik heb een paar keer een vraag gesteld en telkens werd ik snel geholpen en nam men uitgebreid de tijd voor me.
    Elke keer als we de oplossingen insturen fantaseren we er op los welke prijzen we gaan winnen en nu is het nog echt zo ook. We kregen zo'n leuk bericht dat we een prijs gewonnen hebben.
    Echt een opsteker voor mijn opa, zeker in deze bijzondere tijd waarin hij even geen bezoek mag ontvangen gezien de corona maatregelen.
    Hartelijk dank voor de prijs en vooral ook voor het vele puzzelplezier dat u ons bezorgt, Puzzelbrein!

    Door: Silvia Thomassen 25-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Gratis exemplaar

    Geen gratis exemplaar ontvangen. Als ik inlog zie ik dat ik binnen 14 dagen moet opzeggen anders krijg ik een betaald exemplaar opgestuurd! Wat een onzin. Op de website en mail sturen jullie duidelijk dat het geheel vrijblijvend is zonder een vast abonnement. Als nog Wil ik het gratis exemplaar ontvangen. En hoef verder geen exemplaar te ontvangen.

    Door: Jeffrey 25-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Puzzelbrein

    Toen ik voor het eerst benaderd voor een kennismaking met Puzzelbrein dacht ik 'een gratis aanbod kan geen kwaad'. Zelf puzzelde ik wel eens maar niet fanatiek, dus vond het abonnement zelf vrij prijzig, dus na dit aanbod opgezegd. Enige tijd later werd ik weer benaderd met een iets beter aanbod en daarop ben ik wel ingegaan. Nu ben ik al enige maanden lid en het bevalt me eigenlijk heel goed. In Puzzelbrein staan diverse puzzels ook qua moeilijkheidsgraad en er zijn natuurlijk leuke prijzen te winnen. Het insturen van de oplossingen is niet ingewikkeld, maar goed te doen voor een ieder. Ik ben dik tevreden over Puzzelbrein.

    Door: C. Manuhutu 17-03-2020
    S.v.S. 17-03-2020

    Sinds enkele maanden ontvang ik iedere maand het blad Puzzelbrein. Losse exemplaren vind ik te duur, maar na een proefabonnement kreeg ik een aanbod dat redelijk geprijsd was. Samen met met dochter vul ik iedere maand alle puzzels in. Het is leuk om te doen en het houdt je brein actief. Daar houd ik wel van. Nog leuker vind ik het natuurlijk om ook een prijs te winnen, en dat is na enkele maanden actief puzzelen ook nog gelukt. Ik vind niet alle puzzels even leuk maar het aanbod is zeker gevarieerd. Houd je van puzzelen dan is dit wel een leuk blad.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Lid puzzelbrein.

    Onlangs blij verrast,ik was in de prijzen
    Ik ben een echte puzzelfanaat,maak uit alles puzzels en verslind puzzelboeken.
    Puzzelbrein is heel divers,dus ik kan mijn hart ophalen.De tweede keer dat ik meedeed viel ik dus in de prijzen.Erg leuk,hoop nog lang te genieten van dit blad en natuurlijk vind ik het leuk om nog vaak iets te winnen.
    Gr.M.de Leeuw -Derks.






    Door: M.de Leeuw -Derks 27-02-2020
    Morel Magda 27-02-2020

    Ik ben al ettelijke jaren geabonneerd op puzzelbrein. Ik heb niet echt veel tijd om te puzzelen, maar ik doe dit meestal als ik in bed lig voor het slapen gaan of als ik wakker word en de slaap niet meer vind. Het is leuker om te puzzelen dan om te liggen piekeren. En vind het telkens weer heel spannend om de artikels te lezen vooral de goede tips en af en toe eens een mopje, en dan de puzzels in te vullen natuurlijk, het leuke aan dit puzzelblad is de variatie van verschillende types van puzzels, het verveelt nooit. En als je dan ook nog de moeite doet om de antwoorden in te sturen, ”kan heel gemakkelijk digitaal niets ingewikkeld heb ik vast gesteld”, zijn er telkens weer heel mooie prijzen te winnen. En het is niet zo dat de mooiste prijs samen gaat met een moeilijke puzzel soms zijn die nog het makkelijkst. Vorige week viel ik in de prijzen ik kan het nog steeds moeilijk geloven, Ik ben namelijk geen geluksvogel en val altijd buiten de prijzen, met die wetenschap vul ik al een aantal jaren de puzzels in maar heb de antwoorden nog nooit ingestuurd. Het is niet te geloven stuur ik ze éénmaal in en val meteen in de prijzen. Ik zal in de toekomst dankzij puzzelbrein een beetje meer in mijn geluk moeten geloven, waarvoor mijn hartelijke dank. Ik kijk al uit naar het moment dat mijn prijs thuis wordt bezorgd een moment om te koesteren. Doe zo voort ik kijk al uit naar de volgende puzzels. Mat hartelijke dank Magda

    Morel Magda 27-02-2020

    Ik ben al ettelijke jaren geabonneerd op puzzelbrein. Ik heb niet echt veel tijd om te puzzelen, maar ik doe dit meestal als ik in bed lig voor het slapen gaan of als ik wakker word en de slaap niet meer vind. Het is leuker om te puzzelen dan om te liggen piekeren. En vind het telkens weer heel spannend om de artikels te lezen vooral de goede tips en af en toe eens een mopje, en dan de puzzels in te vullen natuurlijk, het leuke aan dit puzzelblad is de variatie van verschillende types van puzzels, het verveelt nooit. En als je dan ook nog de moeite doet om de antwoorden in te sturen, ”kan heel gemakkelijk digitaal niets ingewikkeld heb ik vast gesteld”, zijn er telkens weer heel mooie prijzen te winnen. En het is niet zo dat de mooiste prijs samen gaat met een moeilijke puzzel soms zijn die nog het makkelijkst. Vorige week viel ik in de prijzen ik kan het nog steeds moeilijk geloven, Ik ben namelijk geen geluksvogel en val altijd buiten de prijzen, met die wetenschap vul ik al een aantal jaren de puzzels in maar heb de antwoorden nog nooit ingestuurd. Het is niet te geloven stuur ik ze éénmaal in en val meteen in de prijzen. Ik zal in de toekomst dankzij puzzelbrein een beetje meer in mijn geluk moeten geloven, waarvoor mijn hartelijke dank. Ik kijk al uit naar het moment dat mijn prijs thuis wordt bezorgd een moment om te koesteren. Doe zo voort ik kijk al uit naar de volgende puzzels. Mat hartelijke dank Magda

    Morel Magda 27-02-2020

    Ik ben al ettelijke jaren geabonneerd op puzzelbrein. Ik heb niet echt veel tijd om te puzzelen, maar ik doe dit meestal als ik in bed lig voor het slapen gaan of als ik wakker word en de slaap niet meer vind. Het is leuker om te puzzelen dan om te liggen piekeren. En vind het telkens weer heel spannend om de artikels te lezen vooral de goede tips en af en toe eens een mopje, en dan de puzzels in te vullen natuurlijk, het leuke aan dit puzzelblad is de variatie van verschillende types van puzzels, het verveelt nooit. En als je dan ook nog de moeite doet om de antwoorden in te sturen, ”kan heel gemakkelijk digitaal niets ingewikkeld heb ik vast gesteld”, zijn er telkens weer heel mooie prijzen te winnen. En het is niet zo dat de mooiste prijs samen gaat met een moeilijke puzzel soms zijn die nog het makkelijkst. Vorige week viel ik in de prijzen ik kan het nog steeds moeilijk geloven, Ik ben namelijk geen geluksvogel en val altijd buiten de prijzen, met die wetenschap vul ik al een aantal jaren de puzzels in maar heb de antwoorden nog nooit ingestuurd. Het is niet te geloven stuur ik ze éénmaal in en val meteen in de prijzen. Ik zal in de toekomst dankzij puzzelbrein een beetje meer in mijn geluk moeten geloven, waarvoor mijn hartelijke dank. Ik kijk al uit naar het moment dat mijn prijs thuis wordt bezorgd een moment om te koesteren. Doe zo voort ik kijk al uit naar de volgende puzzels. Mat hartelijke dank Magda

    Morel Magda 27-02-2020

    Ik ben al ettelijke jaren geabonneerd op puzzelbrein. Ik heb niet echt veel tijd om te puzzelen, maar ik doe dit meestal als ik in bed lig voor het slapen gaan of als ik wakker word en de slaap niet meer vind. Het is leuker om te puzzelen dan om te liggen piekeren. En vind het telkens weer heel spannend om de artikels te lezen vooral de goede tips en af en toe eens een mopje, en dan de puzzels in te vullen natuurlijk, het leuke aan dit puzzelblad is de variatie van verschillende types van puzzels, het verveelt nooit. En als je dan ook nog de moeite doet om de antwoorden in te sturen, ”kan heel gemakkelijk digitaal niets ingewikkeld heb ik vast gesteld”, zijn er telkens weer heel mooie prijzen te winnen. En het is niet zo dat de mooiste prijs samen gaat met een moeilijke puzzel soms zijn die nog het makkelijkst. Vorige week viel ik in de prijzen ik kan het nog steeds moeilijk geloven, Ik ben namelijk geen geluksvogel en val altijd buiten de prijzen, met die wetenschap vul ik al een aantal jaren de puzzels in maar heb de antwoorden nog nooit ingestuurd. Het is niet te geloven stuur ik ze éénmaal in en val meteen in de prijzen. Ik zal in de toekomst dankzij puzzelbrein een beetje meer in mijn geluk moeten geloven, waarvoor mijn hartelijke dank. Ik kijk al uit naar het moment dat mijn prijs thuis wordt bezorgd een moment om te koesteren. Doe zo voort ik kijk al uit naar de volgende puzzels. Mat hartelijke dank Magda

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Puzzelbrein

    Puzzelbrein is geweldig!! Blij dat ik hier een abonnement op heb!! Top!!

    Door: LIA PASMA 24-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Puzzelbrein.

    Puzzelbrein een gezellig blad vol verschillende puzzels.En wat er nog bovenop komt je kunt leuke prijzen winnen.Dit mocht ik meemaken een prijs winnen met een mooie hobby .Aan te bevelen puzzelliefhebbers.

    Door: Uilkje Dam 24-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    opzegging abonnement

    hierbij wil ik even zeggen dat ik zeer netjes geholpen ben door de medewerker van puzzelbrein ivm opzegging van het abonnement van mijn dochter. binnen enkele minuten had ik al een mail ontvangen dat het abonnement was opgezegd en dat de eventuele kosten gecrediteerd zouden worden.
    dit mag ook wel eens gezegd worden.
    puzzelbrein top een 10 van mij.

    Door: reniers 24-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Puzzelbrein

    Ik ben gek op puzzels maar gunde mijzelf de tijd ervoor niet en ook kocht ik het blaadje niet ondanks dat ik er wel naar zat te lonken. Via kiesjefolder won ik een gratis exemplaar en het was zo'n welkom ontspanningsmoment zo net even voor het slapen gaan je brein moe maken. Je slaapt erna echt ontiegelijk lekker. En vanavond belde de heer Nico van Dijk uit Brabant met een hartstikke leuk aanbod, 50% korting, maandelijks opzegbaar en hij kon al mijn vragen beantwoorden, nam netjes de tijd en had engelen geduld met mij, ik kan nogal rommelig en chaotisch vragen stellen midden in een uitleg. Hij was goed verstaanbaar mooi ABN ( klein spoortje zachte G, hoorde ik niet eens, totdat hij zei waar hij vandaan kwam. Want dan ga je er extra opletten natuurlijk). Ik geef deze medewerker daarom een dikke 10. Wellicht krijg je een terug koppeling van je werkgever. Dat hoop ik ten zeerste. Een dikke duim omhoog, misschien gooit de baas er een bonusje boven op, (grapje). Hartstikke bedankt voor deze niet opdringerige/agressieve manier van abonnementen verkoop. Dit was gewoon reuze fijn en helder. Dank je wel Nico van Dijk! Groetjes uit Amsterdam met alleen maar harde letters ;)

    Door: Michelle Hoetmer 22-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Puzzelbrein

    Ik puzzel graag in het blad Puzzelbrein en heb al leuke prijzen gewonnen zoals een horloge van Calvin Klein.

    Door: Carla Klein 02-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Proefmagazine puzzelbrein

    Je wordt erin geluisd! Je krijgt een gratis proefversie met ook een stilzwijgend verlenging van je abonnement. Het boekje is 20 bladzijden waarvan 10 reclame en dan willen ze dat ik per magazine 10 euro neerleg! Het abonnement waar je OPEENS aan vast zit is 80 euro voor 8 maanden. Ik heb het via de website opgezegd maar ze gaan niet akkoord, ook niet na mijn vele mails.
    Ik snap niet dat je mensen vast houdt aan een abonnement wanneer zij niet tevreden zijn! Is dit de enige manier dat zij geld kunnen verdienen? Door mensen erin te luizen? Ik zal iedere maand opnieuw een review geven van hun reclamefolder van 10 euro met onzin.

    Door: Madelon 27-12-2019
    Léontien van der Kooi 31-12-2019

    Beste Manon, als ik het goed begrijp heeft u zich ingeschreven voor de actie waarbij een halfjaarabonnement begint met een cadeau-exemplaar. In het telefoongesprek dat is opgenomen wordt u gevraagd of u daarmee accoord gaat. De opname van het gesprek kunt u opvragen. Mocht u hierin niet accoord gaan dan zal de factuur uiteraard vernietigd worden. Er wordt in die opname ook verteld dat u het abonnement in de 2 weken na de geplande ontvangstdatum van uw gratis blad kunt annuleren. Die afspraken zijn daarna ook naar u gemaild en ze stonden ook nog een keer bij de bevestigingsbrief die bij het gratis cadeau-exemplaar zat. Is het mogelijk dat u toch pas na die twee weken heeft opgezegd? Want in dat geval gaan wij er inderdaad vanuit dat u de overige exemplaren van het abonnement ook wilt ontvangen. Precies zoals we dat met u hebben afgesproken. Mocht er ergens aan onze kant iets zijn misgegaan, kunt u mij dan uw e-mailadres doorgeven? Dan zullen we het uiteraard voor uw oplossen. Met vriendelijke groet, PuzzelBrein

    Eelke Hoekstra 22-01-2020

    Het is de tweede keer binnen een jaar tijd, dat ik meedoe met Puzzelbrein en een prijs win. Puzzelen is voor mij een mooie manier om te ontspannen en daarbij is het niet alleen een mooie break in the day, maar ook een gezonde activiteit om je hersenen regelmatig te trainen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    abonnement Puzzelbrein

    Ik heb sinds november een abonnement op Puzzelbrein.
    Een heel leuk en gevarieerd puzzelblad. Altijd blij als de nieuwe op de mat valt.
    De prijs staat in goede verhouding met wat het blad te bieden heeft.
    Daarbij dan ook nog eens de kans om wat leuks te winnen. Dit was meteen bij mijn eerste inzending raak. Een leuke prijs gewonnen
    Zeker aan te raden.

    Door: Monique Blaauw 03-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    puzzelbrein

    Vanmorgen was ik helemaal verrast toen ik een mail had van Puzzelbrein, met de mededeling dat ik een prijs heb gewonnen.

    Ik heb sinds een paar maanden een abonnement op het blad Puzzelbrein, en vind het elke keer fijn als er een nieuwe in de bus valt.

    Het leuke is dat er verschillende soorten puzzels in staan.

    Ik heb een verrekijker gewonnen ,die we zullen we meenemen tijdens onze wandel en fietstochten in de natuur.

    Met vriendelijk groet ,

    Pieta van der Wijst

    Door: Pieta van der Wijst 28-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    puzzelbrein

    superleuk puzzelblad met veel varia aan puzzels....en er worden echt leuke prijzen gewonnen. Een aanrader voor elke puzzelaar!
    Marie-José Jansen van Grootel

    Door: Jansen 27-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Abonnement Puzzelbrein

    Sinds begin dit jaar heb ik een abonnement op PuzzelBrein. Het is leuker dan ik had gedacht, ook mijn man puzzelt inmiddels mee op loze momentjes. En... ik heb een leuke prijs gewonnen! Dit Sinterklaaskadootje is voor mezelf ????
    Met vriendelijke groet,

    Josefine

    Door: Josefine Boertjens 03-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Puzzelbrein

    Naast mijn vrijwilligerswerk als verenigingsbestuurder en zanger in het grootste koor van Eindhoven, het Koninklijk Mannenkoor ‘La Bonne Espérance’, puzzel ik graag. Ik ben sinds mijn pensionering vanaf 2008 geabonneerd (eerst op Enigma daarna Puzzelbrein geheten). De variatie aan puzzels spreekt mij enorm aan. Alleen crypto is niet aan mij besteed, maar de rest maak ik met veel plezier. Ik had echter nog nooit een prijs gewonnen en nu ineens 2 keer achter elkaar! De motivatie om te puzzelen is overigens niet de prijs maar om fit te blijven en uitgedaagd te worden om oplossingen te vinden. Mijn favoriet: de sudoku, liefst meerdere gekoppeld. Ik zie uit naar de volgende prijs …. eh ik bedoel het volgende nummer.

    Door: Fons de Breet 01-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    prijs gewonnen

    Super bericht vandaag met de regen. We zijn hier heel blij mee.
    Het is ook weer een verrassing om een prijs te krijgen.
    Heel hartelijk bedankt, we puzzelen met veel plezier altijd, doch met een prijs maakt het wel mooier.
    Uw blad is ook informatief, hetgeen het ook extra mooi maakt om even het blad te pakken om wat te lezen of te puzzelen.
    Gewoon een heerlijk stukje ontspanning.
    Ga zo door.

    Door: Rob Heidekamp 01-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    puzzelbrein

    Puzzelbrein is een fijn blad soms zijn de puzzels moeilijk maar dat is juist ook een uitdaging.
    De kinderpuzzels doe is samen met mijn kleinkinderen

    Door: Carlaklein51 01-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Puzzelbrein

    Sinds een paar maanden een leuk abonnement op Puzzelbrein tegen goede voorwaarden. Ik puzzel met veel plezier aan de vele gevarieerde puzzels en heb zelfs al een paar keer een prijs gewonnen. Contacten met de redactie verlopen ook heel prettig. Voor wie van puzzelen houdt is dit beslisten aanrader!

    Door: Paul Sprinkhuizen 06-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Puzzelbrein

    Het is een super leuk en leerzaam blad. Met een variatie aan puzzels. Ook leuk dat je er prijzen mee kan winnen. We kijken al uit naar de volgende editie.

    Door: Heidie Henrich 06-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Puzzelbrein

    Leuk blad met veel soorten puzzels. Heeft een mooie vormgeving, leest makkelijk. En telkens weer nieuwe woorden te leren. Bovendien zijn er praktische prijzen te winnen.

    Door: Ans van Schie 18-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Puzzelbrein

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Puzzelbrein een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 66 ervaringen geplaatst over Puzzelbrein. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 74% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Puzzelbrein actief?

    Puzzelbrein is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen, Voordeel, Winnen & Gratis

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Puzzelbrein gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.