NederlandReview

    Ervaringen Puzzelbrein

    Wil jij weten wat andere puzzelfanaten vinden van Puzzelbrein? NederlandReview vertelt het je. Onze recensies komen van consumenten die ervaringen hebben opgedaan met de diensten van Puzzelbrein. Wij controleren of de recensies betrouwbaar zijn zodat jij je goed kan informeren over de producten en diensten van Puzzelbrein. Alleen dan kun je met vertrouwen een product online aanschaffen. Help NederlandReview optreden tegen bedrijven en personen die consumenten op het verkeerde been zetten en plaats ook jouw review!

    Verkopers aan de telefoon zijn goed in praatjes houden. Zo kunnen ze je ook proberen een abonnement te verkopen voor een puzzelblad als Puzzelbrein. Maar let goed op de informatie die ze je geven over het abonnement. En beter nog: informeer je online alvast op NederlandReview. Wat is de totaalprijs van een puzzelabonnement? En voor hoe lang is het abonnement geldig? Hoe vaak krijg je daadwerkelijk een blad in de brievenbus? Hoe kun je het abonnement opzeggen? Vertel NederlandReview wat jouw ervaringen zijn met Puzzelbrein en lees tegelijk wat anderen zeggen!

    Over Puzzelbrein

    Puzzelbrein is de opvolger van puzzelblad Editie Enigma en wordt nu door de nieuwe uitgever Roniko uitgebracht. De vorige uitgever Calatus B.V heeft boetes gehad, omdat ze klanten via de telefoon misleidende informatie gaven over abonnementen. Calatus heeft haar handelswijze inmiddels aangepast en Puzzelbrein heeft een nieuwe uitgever. Maar wat is jouw eigen ervaring met de diensten van Puzzelbrein? Deel het met de rest van Nederland in jouw review.

    Houd je van echte hersenkrakers? Puzzelbrein geeft allerlei soorten puzzels uit en een boekje kan door het hele gezin gebruikt worden. Er zitten zelfs kinderpuzzels en kleurplaten in. Puzzels schijnen goed te zijn voor zowel onstpanning als voor het trainen van de hersenen. Het zou je een fit brein opleveren. De Hersenstichting adviseert: ‘Houd je hersenen aan de gang. Het principe use it, or lose it klopt.’

    Wie heeft de kruiswoordpuzzel eigenlijk uitgevonden? Quest legt uit!

    Diensten

    Als je van puzzels houd ben je bij Puzzelbrein aan het goede adres. Dit puzzelblad biedt Sudoku’s, woordzoekers, Zweedse puzzels, woordzoekers, kruiswoordpuzzels, logische puzzels, doorlopers en filippine’s. De uitgewerkte oplossingen zijn op de website te vinden per jaargang. Voor nieuwe abonnees belooft Puzzelbrein een welkomstgeschenk.

    Je kunt ook nog prijzen winnen bij elke jaargang als je de goede oplossingen instuurt. Tips om te winnen staan op de website. Een puzzelwoordenboek is er een van. Klanten zeggen verschillende prijzen gewonnen te hebben als een tafellamp, een Bluetooth luidsprekerbox, een cursus meditereneen wijnpakket. Heb jij weleens iets bij Puzzelbrein gewonnen? Laat het weten in een review en lees wat andere klanten daadwerkelijk gewonnen hebben.

    Puzzelbrein komt elke 4 weken uit. Het abonnementsgeld wordt via een factuur afgerekend. Let op; als je niet 4 weken voor de einddatum opzegt wordt het abonnement automatisch verlengt. Je kunt een abonnement kopen voor elk kwartaal, elk halfjaar en voor een jaar. Een cadeau-abonnement is ook mogelijk.

    Klachten

    Voor klachten heeft Puzzelbrein geen apart contactadres. Maar voor contact kun je terecht bij de klantenservice via: klantenservice@puzzelbrein.nl. Als betalend abonnee krijg je inloggegevens en kun je via een account communiceren. Hier kun je ook je abonnement op Puzzelbrein opzeggen.
    Puzzelbrein is telefonisch bereikbaar op 0900-2030123. Vragen over een puzzel kun je stellen aan redactie@puzzelbrein.nl

    Wat vind jij van Puzzelbrein?

    Is Puzzelbrein volgens jou het ultieme puzzelblad? Zit het blad vol breinbrekers en gewoon leuke spelletjes ter ontspanning? Ben je zelf klant geweest of nog steeds klant bij Puzzelbrein, laat ons in een recensie weten wat jouw ervaringen zijn!

    Wat vinden consumenten van puzzelbrein? Leuke sudokus en kruiswoordpuzzels of niet? Lees ze hier bij NederlandReview!!

    Puzzelbrein
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (87)

    7.4
    77% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.4
    Service
    rating
    7.8
    Prijs
    rating
    6.8
    Leveren
    rating
    7.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Tevreden klant

    Ik ben al lid sinds het nog Editie Enigma heette (wat toen is gestopt). Later ben ik benaderd voor Puzzelbrein. Vergeleken met Enigma is er veel verbeterd! Het papier, de variatie van puzzels maar vooral de prijzen ????
    Wat me opvalt in bovenstaande reacties is er nogal verwarring en onduidelijkheid over of je wel of niet "automatisch" lid bent. Lijkt me een aandachtspunt ☺
    Maar ik ben tevreden en heb 2x een prijs gewonnen ook nog

    Door: Hillie28-12-2018
    Puzzelbrein28-12-2018

    Beste Hillie, dank voor je reactie. Leuk om te lezen dat je tevreden bent. Het is leuk om op deze site meerdere reacties te lezen van tevreden klanten. Ik zie inderdaad ook een enkele reactie van nieuwe abonnees die aangeven dat ze niet wisten dat ze abonnee waren. Gelukkig gaat dat normaal gesproken goed. We bellen mensen namelijk op met een aanbod dat ze een abo kunnen nemen dat begint met een cadeau-exemplaar. Voor dat cadeau betalen ze helemaal niets. Bovendien hebben ze daarna nog de tijd om het abonnement op te zeggen (via de telefoon, de website, per e-mail of via de post). Als ze dat binnen 14 dagen doen blijft het bij het cadeau-exemplaar. Als ze dat niet doen loopt het abo gewoon door en ontvangen ze vier weken later het volgende exemplaar met daarbij de factuur voor het abonnement. Daar zijn we heel duidelijk over en als iemand aan de telefoon accoord gaat met dit voorstel bevestigen we deze duidelijke afspraken ook altijd nog een keer. Bij het cadeau-exemplaar zit bovendien ook nog altijd een welkomstbrief met nogmaals uitleg over het abonnement en hoe dat opgezegd kan worden. Vandaar ook dat het normaal gesproken altijd goed begrepen wordt. De meeste mensen vinden het een leuke manier om ons blad te leren kennen. En gelukkig zijn er ook altijd mensen die het zo leuk vinden dat ze het niet opzeggen. Vanaf januari zul je zien dat we verder gaan met de verbeteringen. Dan bieden we naast de oude puzzels ook nieuwe puzzelsoorten. Ik ben benieuwd hoe je die zult vinden.

    Verified

    Rebecca Jansen29-01-2019

    Super leuk blad, na de 3e keer al een prijs gewonnen. Deze x zat binaire er ook in waar ik super blij mee ben. Heerlijk om te doen 's avonds. Een aanrader dus.

    Jolanda Klein Obbink31-08-2020

    Ik ben met Puzzelbrein begonnen omdat ik zo'n last van mijn hersenen heb. Dus dat is erg leuk om te puzzelen. Na 3 * heb ik zomaar wat gewonnen, in mijn hele leven win ik zelden wat, dus dit is wel erg leuk. bedankt hoor.

    Sandra Oprel05-11-2020

    Puzzelen heb ik altijd al leuk gevonden. Ik heb een aantal puzzelbladen uitgeprobeerd, maar Puzzelbrein steekt met kop en schouders boven alle andere puzzelbladen uit. Een gevarieerd aanbod van puzzels (ook twee kinderpagina’s) en daarnaast leuke, informatieve artikelen en tips voor uitjes en boeken. En mooie prijzen - daarover later meer. Toen mijn hersenen aangetast waren doordat ik in aanraking was gekomen met chemische middelen, heeft het maken van de puzzels in Puzzelbrein er mede voor gezorgd dat er weer nieuwe verbindingen kwamen in mijn hersenen. Hierdoor kon ik me langer concentreren en nam mijn vergeetachtigheid af. Daar ben ik heel dankbaar voor, want hierdoor kan ik beter functioneren op mijn werk en in het sociale verkeer! Momenteel hebben we door corona te maken met een aantal beperkingen. We kunnen sommige vrienden niet opzoeken, ik kan niet naar koor en niet naar de hondenclub. We zijn meer aan huis gebonden en wat doe je dan als er zo weinig mensen op reis gaan en het dus erg rustig is bij mijn bedrijf (de Paarden Oppas Service)? Ik ga dan wat opruimen, schoonmaken, lezen en natuurlijk puzzelen (ik ben al jaren lid van Puzzelbrein). En dan is er opeens dat verrassende telefoontje van Tineke, van Puzzelbrein: mevrouw Oprel, u hebt de jaarprijs gewonnen - een reis naar CUBA voor 2 personen!!!! Wàààt??? WOW! Da's nog eens leuk nieuws! In overleg ergens volgend jaar in te plannen als corona hopelijk wat minder nadrukkelijk aanwezig is. Wat een heerlijk vooruitzicht! Dus voor alle mensen die denken dat die hoofdprijzen er niet uitgaan, kan ik bij deze bewijs leveren dat dit wel degelijk gebeurt. En voor diegenen die denken ‘Ik win nooit wat’: het kan zomaar zijn dat Tineke je vandaag of morgen belt, met een verrassende boodschap! Dus wel blijven puzzelen én de antwoorden opsturen, he?

    Anoniem26-11-2020

    Ik ben superblij met mijn abonnement op Puzzelbrein. Elke 4 weken kijk ik weer uit naar een nieuwe uitgave. Ik ben alleen maar positief over het blad. Er staan leuke purzzels in (voor elk wat wils) en daarbij zijn er ook nog leuke prijzen te winnen. Door het grote aantal abonnees is de winkans misschien gering maar het blijft elke maand toch weer spannend of je iets gewonnen hebt.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    puzzelbrein

    Puzzelen heb ik altijd al leuk gevonden. Ik heb een aantal puzzelbladen uitgeprobeerd, maar Puzzelbrein steekt met kop en schouders boven alle andere puzzelbladen uit. Een gevarieerd aanbod van puzzels (ook twee kinderpagina’s) en daarnaast leuke, informatieve artikelen en tips voor uitjes en boeken. En mooie prijzen - daarover later meer. Toen mijn hersenen aangetast waren doordat ik in aanraking was gekomen met chemische middelen, heeft het maken van de puzzels in Puzzelbrein er mede voor gezorgd dat er weer nieuwe verbindingen kwamen in mijn hersenen. Hierdoor kon ik me langer concentreren en nam mijn vergeetachtigheid af. Daar ben ik heel dankbaar voor, want hierdoor kan ik beter functioneren op mijn werk en in het sociale verkeer! Momenteel hebben we door corona te maken met een aantal beperkingen. We kunnen sommige vrienden niet opzoeken, ik kan niet naar koor en niet naar de hondenclub. We zijn meer aan huis gebonden en wat doe je dan als er zo weinig mensen op reis gaan en het dus erg rustig is bij mijn bedrijf (de Paarden Oppas Service)? Ik ga dan wat opruimen, schoonmaken, lezen en natuurlijk puzzelen (ik ben al jaren lid van Puzzelbrein). En dan is er opeens dat verrassende telefoontje van Tineke, van Puzzelbrein: mevrouw Oprel, u hebt de jaarprijs gewonnen - een reis naar CUBA voor 2 personen!!!! Wàààt??? WOW! Da's nog eens leuk nieuws! In overleg ergens volgend jaar in te plannen als corona hopelijk wat minder nadrukkelijk aanwezig is. Wat een heerlijk vooruitzicht! Dus voor alle mensen die denken dat die hoofdprijzen er niet uitgaan, kan ik bij deze bewijs leveren dat dit wel degelijk gebeurt. En voor diegenen die denken ‘Ik win nooit wat’: het kan zomaar zijn dat Tineke je vandaag of morgen belt, met een verrassende boodschap! Dus wel blijven puzzelen én de antwoorden opsturen, he?

    Door: Sandra Oprel05-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    geen aankoop

    Toen ik bericht kreeg over puzzelbrein (mailtje met aanbieding) wou ik hem niet hebben gewoonweg omdat ik dat niet kan betalen ook al is het nog zo goedkoop, heb uitkering en schuld. Ik had me 2 X uitgeschreven zoals het er duidelijk stond te lezen. Veel later kreeg ik "alweer" een bericht binnen (dat dacht ik tenminste). Ik werd een beetje boos (weet ook niet precies waarom) maar het wekte wel irritatie bij mij op dus ik denk tik die mail in koeie-letters met wat uitroeptekens erbij; VOOR DE DERDE KEER!!! UITSCHRIJVEN!!!!! Ik kreeg een mail met een hele vriendelijke boodschap terug waar ik wel op moest reageren van mezelf. Ik vond hetzo fijn dat ik een reactie kreeg en ook nog eens heel snel, want ze wou dan meteen kijken wat er mis was of mis was gegaan zodat ze met een oplossing voor mij kon komen. Ik vind dat in een zin SUPERGOEDE SERVICE 👍👍 dat waardeer ik heel erg. Ik kwam erachter dat het ook nog eens mijn eigen fout was dus daarom vond ik het ook wel zo netjes om mijn excuses aan te bieden, en daarop kreeg ik weer een hele fijne reactie. Ik zal voortaan wat beter opletten maar we zijn tenslotte allemaal maar een stel mooie mensen die fouten kunnen maken. En het is aan jezelf om erover na te denken wat je daar dan mee wil, ik vond het altijd erg prettig als zulke dingen opgelost worden ook al zou ik me heel erg schamen,, nu dit zo mooi afgerond is zijn we allemaal blij toch? 😀🙃😂 Met vriendelijke groet, Susan Creemers.

    Door: Susan Creemers08-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Puzzelbrein

    Ik ben gek op puzzels maar gunde mijzelf de tijd ervoor niet en ook kocht ik het blaadje niet ondanks dat ik er wel naar zat te lonken. Via kiesjefolder won ik een gratis exemplaar en het was zo'n welkom ontspanningsmoment zo net even voor het slapen gaan je brein moe maken. Je slaapt erna echt ontiegelijk lekker. En vanavond belde de heer Nico van Dijk uit Brabant met een hartstikke leuk aanbod, 50% korting, maandelijks opzegbaar en hij kon al mijn vragen beantwoorden, nam netjes de tijd en had engelen geduld met mij, ik kan nogal rommelig en chaotisch vragen stellen midden in een uitleg. Hij was goed verstaanbaar mooi ABN ( klein spoortje zachte G, hoorde ik niet eens, totdat hij zei waar hij vandaan kwam. Want dan ga je er extra opletten natuurlijk). Ik geef deze medewerker daarom een dikke 10. Wellicht krijg je een terug koppeling van je werkgever. Dat hoop ik ten zeerste. Een dikke duim omhoog, misschien gooit de baas er een bonusje boven op, (grapje). Hartstikke bedankt voor deze niet opdringerige/agressieve manier van abonnementen verkoop. Dit was gewoon reuze fijn en helder. Dank je wel Nico van Dijk! Groetjes uit Amsterdam met alleen maar harde letters ;)

    Door: Michelle Hoetmer 22-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Puzzelbrein


    We zijn op een leuke manier lid geworden (met veel persoonlijke aandacht), hebben reeds een prijs gewonnen (de wijn is inmiddels op :))) ) en genieten elke maand van alle puzzels.
    Inmiddels zoeken we minder op en worden we echt beter in de puzzels.

    Kortom, aanrader!

    Door: Wouter Hollander28-10-2020
    cor van de pol28-10-2020

    Sinds dit jaar 2020 lid van puzzelbrein en nu ook al in de prijzen gevallen een goed en duidelijk blad -fijn-is het om samen naar de oplossingen te zoeken. en hoop nog jaren van puzzelbrein te kunnen genieten . een dikke 10 voor alles van dit blad en nog veel succes. vriendelijke groet c.v.d.Pol

    Cees Varkevisser29-10-2020

    Het valt mij op dat ik iedere keer maar weer uitkijk of de Puzzelbrein al binnen is. Als gepensioneerde een mooie invulling binnen de zee aan vriie tijd die ik heb gekregen. De variaties van puzzels houden de cellen in de bovenkamer volgens mij ook soepel. Maar niet alleen dat, ook de verhalen maken het blad waardevol. Leuk om ook eens de reacties van de winnaars te lezen en daar hoor ik nu zelf bij. Nu maar eens kijken – proeven – of het wijnpakket smaakt, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

    Theo Kleeven 26-11-202026-11-2020

    Puzzelbrein, Natuurlijk was ik heel blij verrast, toen ik het bericht ( de e-mail ) van de gewonnen prijs ( de betreffende snijplank met opvangbak ) in mijn e-mailbox ontving. Het is een welkome aanvulling voor mijn keuken. Al jarenlang ben ik een fervent puzzelaar en ik ben ook al een aantal keren in de prijzen gevallen. Het gaat natuurlijk in de eerste plaats om de hobby, maar het winnen van een prijs is natuurlijk altijd meegenomen. Het blad ''PUZZELBREIN'' is een heerlijk blad met een groot aanbod van puzzels. Bovendien zijn er mooie en zelfs enkele heel grote prijzen mee te winnen. Ik ben daarom ook heel blij met mijn jaarabonnement. Een foto kan ik u helaas niet toesturen, maar ik neem niettemin toch aan, dat u blij bent met mijn reactie. Ik blijf in de toekomst deelnemen en ik hoop natuurlijk nog meer prijzen te winnen. Met vriendelijke groet, Theo Kleeven

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Puzzelbrein

    Onze eerste Puzzelbrein en dan gelijk in de prijzen vallen: hoe leuk!

    Mijn man en ik hebben er een nieuwe hobby bij: zo snel mogelijk het puzzelboek volmaken en de oplossingen insturen. We kijken uit naar het volgende boekje!

    Door: Carla Böttcher- de Vries30-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Puzzelbrein

    Toen ik voor het eerst kennis maakte met Puzzelbrein heb ik geen moment getwijfeld en mijn opa het abonnement cadeau gedaan. Al sinds mijn vroege jeugd vinden we het allebei leuk om samen raadsels of puzzels op te lossen. Mijn opa geniet nu elke keer weer van de leuke puzzels en vaak maken we nog steeds samen een puzzel. De variatie in soort puzzel en moeilijkheidsgraad is goed en ook de klantenservice is erg goed. Ik heb een paar keer een vraag gesteld en telkens werd ik snel geholpen en nam men uitgebreid de tijd voor me.
    Elke keer als we de oplossingen insturen fantaseren we er op los welke prijzen we gaan winnen en nu is het nog echt zo ook. We kregen zo'n leuk bericht dat we een prijs gewonnen hebben.
    Echt een opsteker voor mijn opa, zeker in deze bijzondere tijd waarin hij even geen bezoek mag ontvangen gezien de corona maatregelen.
    Hartelijk dank voor de prijs en vooral ook voor het vele puzzelplezier dat u ons bezorgt, Puzzelbrein!

    Door: Silvia Thomassen25-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Abonnement puzzelbrein

    Hallo redactie Puzzelbrein,

    Whow wat hardstikke leuk dat ik een prijs heb gewonnen. Stiekem hoop je er altijd wel op, maar denk altijd dat het mijn deur voorbij gaat.
    Dus ben ik superblij met het wijnpakket. Ik heb de mazzel dat ik ook nog eens een wijndrinker ben. Wit of rood maakt me niet uit. Is vaak hoe het uit komt. Dus daar hebt u me erg blij meegemaakt.
    Bovendien vind ik het een heerlijke ontspanning om puzzels te maken. Ik kan er erg van genieten na een drukke werkdag in het onderwijs. Of heerlijk in het weekend en nu in deze bizarre tijd lekker in de tuin. Sommige puzzels vind ik erg moeilijk en die sla ik dan maar over. Het puzzelbrein magazine ziet er heel mooi uit. Elke keer verbaas ik me erover. Ben sinds september 2019 lid geworden. Een echte aanrader als je van puzzelen houdt.
    Nogmaals heel hartelijk bedankt.

    Met vriendelijke groeten,
    Bertha Pietersma-Boersma

    Door: Bertha Pietersma-Boersma17-04-2020
    Susan Creemers07-05-2020

    Toen ik bericht kreeg over puzzelbrein wou ik hem niet hebben gewoonweg omdat ik dat niet kan betalen ook al is het nog zo goedkoop, heb uitkering en schuld. Ik had me 2 X uitgeschreven zoals het er duidelijk stond te lezen. Veel later kreeg ik "alweer" een bericht binnen. Ik werd een beetje boos (weet ook niet precies waarom) maar het wekte wel irritatie bij mij op dus ik denk tik die mail in koeie-letters met wat uitroeptekens erbij; VOOR DE DERDE KEER!!! UITSCHRIJVEN!!!!! Ik kreeg een mail met een hele vriendelijke boodschap terug van Rowi van Nieuwenhove waar ik wel op moest reageren van mezelf. Ik vond hetzo fijn dat ik een reactie van Rowi kreeg en ook nog eens heel snel, want ze wou dan meteen kijken wat er mis was of mis was gegaan zodat ze met een oplossing voor mij kon komen. Ik vind dat in een zin SUPERGOEDE SERVICE 👍👍 dat waardeer ik heel erg. Ik kwam erachter dst het ook nog eens mijn eigen fout was dus daarom vond ik het ook wel zo netjes om mijn excuses aan te bieden, en daarop kreeg ik weer een hele fijne reactie. Ik zal voortaan wat beter opletten maar we zijn tenslotte allemaal maar een stel mooie mensen die fouten kunnen maken. En het is aan jezelf om erover na te denken wat je daar dan mee wil, ik vond het altijd erg prettig als zulke dingen opgelost worden ook al zou ik me heel erg schamen,, nu dit zo mooi afgerond is zijn we allemaal blij toch? 😀🙃😂 Met vriendelijke groet, Susan Creemers.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Leuk blad

    Ik werd ook gebeld door PuzzelBrein. Ik houd van puzzelen, dus ik heb het aanbod aangenomen. Dat was een gratis puzzelblad. Het hoorde wel bij een abonnement, maar dat zou ik daarna dan nog kunnen opzeggen binnen 2 weken. Ik schreef dat meteen op in mijn agenda - samen met het e-mailadres om op te zeggen. Maar dat was niet nodig, want ik kreeg een bevestingsmail en bij het blad zat ook nog een brief waar alles instond. Ik vindt het een mooi puzzelblad met leuke puzzels. Sommigen vrij makkelijk (woordzoekers), sommigen echt te moeilijk voor mij (cryptogrammen en logische puzzels zijn niet echt mijn ding), maar de meeste precies goed. En de prijzen zijn zeer zeker de moeite waard. Voor mij is het alleen te duur, dus ik heb het dezelfde dag nog opgezegd. Gewoon via de website. Fluitje van een cent en ik kreeg ook meteen een bevestiging. Ik hoop dat ze me binnenkort een aanbieding sturen, want dan pak ik hem misschien wel.

    Door: Linda van Beek - van Amerongen20-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    abonnement op PuzzelBrein

    Het gratis exemplaar van Puzzelbrein kwam in maart bij de corona lockdown als een geschenk uit de hemel. Alle tijd om ons vast te bijten in de puzzels, mijn man vindt het een uitdaging om de moeilijker puzzels op te lossen en heeft daar alle geduld voor. Ik houd het liever bij de kruiswoordpuzzels, Zweedse raadsels, woordzoekers en sudoku's en sommige puzzels doen we samen. Zo leer ik ook geduld oefenen voor de lastiger exemplaren. Verder vind ik Puzzelbrein uitermate veelzijdig met de tips voor uitjes en rrecepten, en de mogelijkheid om oplossingen in te zenden en kans te maken op een prijs. Welnu, driemaal is scheepsrecht. Na 3x inzenden vielen wij in de prijzen. Dat wordt genieten met de boottocht van Maastricht naar Luik vv. en we knopen er gelijk een overnachting in Maastricht aan.
    We hoefden dan ook niet lang na te denken om abonnee te worden en te blijven.

    Door: Coby Bouman-Denteneer30-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Heerlijk puzzelblad

    Wat een heerlijk puzzelblad! Leuke, verschillende puzzels, makkelijk en moeilijk. En waar ik normaal gesproken denk:je wint toch nooit, heb ik nu bij de eerste inzending meteen een hele mooie prijs gewonnen. Hartstikke blij zijn wij met onze cadeaubon voor Pixum wanddecoratie!

    Door: Mandy Langenberg 30-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Puzzelbrein

    Puzzelen is zo’n fijne ontspanning en ook erg leuk om samen te doen! Door de variatie aan puzzels zijn er puzzels perfect voor mijzelf, puzzels waar mijn man de meeste lol aan heeft, en een aantal puzzels die we samen doen! Heel erg leuk!
    Echt genieten!

    Door: Marja08-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    PuzzelBrein (maandelijkse bezorging)

    Beste Rowi,

    Leuk dat ik weer een prijs heb gewonnen. Voor deze puzzel is de Wikipedia een handig hulpmiddel gebleken en heb er weer het e.e.a. van opgestoken.

    Probeer elke maand weer alle puzzels te maken al vallen sommige niet mee of blijken buiten mijn bereik te liggen. Maar gelukkig zijn de meeste goed en leuk om te doen.

    Zit alweer te wachten tot de nieuwe puzzels op de mat vallen.

    Heel erg bedank voor de prijs.

    Met vriendelijke groeten,

    Peter Singels

    Door: Peter Singels02-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Abonnement op Puzzelbrein

    Elke maand kijk ik weer uit naar de nieuwe "Puzzelbrein". Ik houd van puzzelen en in dit blad staan er allerlei soorten, dus voor elk wat wils, ook qua moeilijkheid. Je kunt er ook nog fraaie prijzen mee winnen; ik viel al 2 x met m'n neus in de boter. Geweldig!
    Mijn eigen minpuntje is dat ik natuurlijk niet moet vergeten de oplossingen in te sturen... ;-)

    Door: Bregt van Thiel 02-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9.5
    rating

    Abonnement puzzelbrein

    Een aanrader voor iedereen die van puzzelen houdt! Een groot scala aan puzzels, daarnaast een zeer betaalbaar maandabonnement die indien gewenst makkelijk op te zeggen is. Ik heb het contact met puzzelbrein van meet af aan als heel erg goed ervaren ( het begon met een gratis en vrijblijvend proefexemplaar) enbetrouwbaar. Duidelijk en overzichtelijk met reacties van winnaars, 2 kinderpuzzels, oma's tips en mopjes. Bovendien is de winkans redelijk te noemen. Ik als criticus kan geen minpunten noemen. Ga zo door!

    Door: Wibo Broekgerrits 10-08-2020
    Wilhelmien Leermakers10-08-2020

    Prijs en dat voor een 2e keer in korte tijd!! Puzzelbrein maakt dus echt waar wat ze beloven. Beide keren zelfs een prijs die zeker de moeite waard is. Eenmaal voor 4 personen een boottocht in Maastricht en nu, als vervanging van de gewonnen prijs, een prachtig samengesteld wijnpakket. Dank hiervoor. Gaan we heerlijk van genieten als we ons weer bezighouden met het oplossen van de nieuwe puzzels. Dus voor iedereen geldt: "Houd moed want de aanhouder WINT echt!" Toppie. Veel succes, puzzelplezier en groetjes vanuit een zonovergoten Liempde.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    gratis exemplaar

    Pas op: ze verkopen je e-mailadres door. Per dag minimaal 30 spamberichten sinds de aanvraag van een gratis exemplaar!

    Door: K. De grote10-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Puzzelbrein

    Wat is Puzzelbrein een super puzzelblad.Het ziet er uitnodigend uit.Mooie layout.En wat wil ik nog meer kan ook mog een prijs winnen met deze ontspanning.Dat is mij dus al een keer overkomen.Helemaal top.Zie al weer naar het nieuwe nummer uit.

    Door: Uilkje Dam26-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    puzzelblad brein

    Sinds kort lid van Brein, leuk puzzelblad, afwisselend van puzzels en leuke prijzen.
    Al 2 keer een leuke prijs gewonnen.
    Ben zeer tevreden.

    Door: Brigite Vedder19-06-2020
    Aly schoordijk30-06-2020

    Ik won het blad met het invullen van een puzzel. Tot mijn verrassing is het een boekje met puzzels voor ieders belangstelling. Erg leuk om te doen en een uitdaging om andere vormen van puzzelen uit te proberen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Puzzelbrein

    Heel fijn blad!
    We puzzelen elke maand met het hele gezin en we genieten elke maand weer.
    En.....
    Leuke prijzen te winnen en de winkans is nog behoorlijk groot ook.

    Ik zou het aan iedereen aanraden (dat doen we ook ;-)))

    Puzzel ze!!!

    Door: Wouter Hollander15-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Puzzelbrein

    Ik ben super tevreden over Puzzelbrein. Elke maand weer een uitdaging om zo veel mogelijk puzzels op te lossen, dus heel veel uurtjes puzzelplezier. Een leuke bijkomstigheid is dat je er ook nog leuke prijzen mee kan winnen. Vorige maand won ik het boek 'Pap/Opa vertel eens'. Ik denk dat een van mijn kleinkinderen hier heel erg blij mee is, als mijn man het heeft ingevuld. Ik kan Puzzelbrein aan iedereen aan raden, het is vooral leuk door de diversiteit aan puzzels, dus voor elk wat wils.

    Door: Mieke Jörgens-Luykx15-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Schrijf zelf een review over Puzzelbrein

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Puzzelbrein een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 87 ervaringen geplaatst over Puzzelbrein. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.4 gekregen, waarbij 77% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Puzzelbrein actief?

    Puzzelbrein is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Puzzelbrein gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.