NederlandReview

  Ervaringen Puzzelbrein

  Wil jij weten wat andere puzzelfanaten vinden van Puzzelbrein? NederlandReview vertelt het je. Onze recensies komen van consumenten die ervaringen hebben opgedaan met de diensten van Puzzelbrein. Wij controleren of de recensies betrouwbaar zijn zodat jij je goed kan informeren over de producten en diensten van Puzzelbrein. Alleen dan kun je met vertrouwen een product online aanschaffen. Help NederlandReview optreden tegen bedrijven en personen die consumenten op het verkeerde been zetten en plaats ook jouw review!

  Verkopers aan de telefoon zijn goed in praatjes houden. Zo kunnen ze je ook proberen een abonnement te verkopen voor een puzzelblad als Puzzelbrein. Maar let goed op de informatie die ze je geven over het abonnement. En beter nog: informeer je online alvast op NederlandReview. Wat is de totaalprijs van een puzzelabonnement? En voor hoe lang is het abonnement geldig? Hoe vaak krijg je daadwerkelijk een blad in de brievenbus? Hoe kun je het abonnement opzeggen? Vertel NederlandReview wat jouw ervaringen zijn met Puzzelbrein en lees tegelijk wat anderen zeggen!

  Over Puzzelbrein

  Puzzelbrein is de opvolger van puzzelblad Editie Enigma en wordt nu door de nieuwe uitgever Roniko uitgebracht. De vorige uitgever Calatus B.V heeft boetes gehad, omdat ze klanten via de telefoon misleidende informatie gaven over abonnementen. Calatus heeft haar handelswijze inmiddels aangepast en Puzzelbrein heeft een nieuwe uitgever. Maar wat is jouw eigen ervaring met de diensten van Puzzelbrein? Deel het met de rest van Nederland in jouw review.

  Houd je van echte hersenkrakers? Puzzelbrein geeft allerlei soorten puzzels uit en een boekje kan door het hele gezin gebruikt worden. Er zitten zelfs kinderpuzzels en kleurplaten in. Puzzels schijnen goed te zijn voor zowel onstpanning als voor het trainen van de hersenen. Het zou je een fit brein opleveren. De Hersenstichting adviseert: ‘Houd je hersenen aan de gang. Het principe use it, or lose it klopt.’

  Wie heeft de kruiswoordpuzzel eigenlijk uitgevonden? Quest legt uit!

  Diensten

  Als je van puzzels houd ben je bij Puzzelbrein aan het goede adres. Dit puzzelblad biedt Sudoku’s, woordzoekers, Zweedse puzzels, woordzoekers, kruiswoordpuzzels, logische puzzels, doorlopers en filippine’s. De uitgewerkte oplossingen zijn op de website te vinden per jaargang. Voor nieuwe abonnees belooft Puzzelbrein een welkomstgeschenk.

  Je kunt ook nog prijzen winnen bij elke jaargang als je de goede oplossingen instuurt. Tips om te winnen staan op de website. Een puzzelwoordenboek is er een van. Klanten zeggen verschillende prijzen gewonnen te hebben als een tafellamp, een Bluetooth luidsprekerbox, een cursus meditereneen wijnpakket. Heb jij weleens iets bij Puzzelbrein gewonnen? Laat het weten in een review en lees wat andere klanten daadwerkelijk gewonnen hebben.

  Puzzelbrein komt elke 4 weken uit. Het abonnementsgeld wordt via een factuur afgerekend. Let op; als je niet 4 weken voor de einddatum opzegt wordt het abonnement automatisch verlengt. Je kunt een abonnement kopen voor elk kwartaal, elk halfjaar en voor een jaar. Een cadeau-abonnement is ook mogelijk.

  Klachten

  Voor klachten heeft Puzzelbrein geen apart contactadres. Maar voor contact kun je terecht bij de klantenservice via: klantenservice@puzzelbrein.nl. Als betalend abonnee krijg je inloggegevens en kun je via een account communiceren. Hier kun je ook je abonnement op Puzzelbrein opzeggen.
  Puzzelbrein is telefonisch bereikbaar op 0900-2030123. Vragen over een puzzel kun je stellen aan redactie@puzzelbrein.nl

  Wat vind jij van Puzzelbrein?

  Is Puzzelbrein volgens jou het ultieme puzzelblad? Zit het blad vol breinbrekers en gewoon leuke spelletjes ter ontspanning? Ben je zelf klant geweest of nog steeds klant bij Puzzelbrein, laat ons in een recensie weten wat jouw ervaringen zijn!

  Wat vinden consumenten van puzzelbrein? Leuke sudokus en kruiswoordpuzzels of niet? Lees ze hier bij NederlandReview!!

  Puzzelbrein
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (93)

  7.6
  78% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.6
  Service
  rating
  7.8
  Prijs
  rating
  6.8
  Leveren
  rating
  7.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Puzzelbrein

  Uw beoordeling

  Tevreden klant

  Ik ben al lid sinds het nog Editie Enigma heette (wat toen is gestopt). Later ben ik benaderd voor Puzzelbrein. Vergeleken met Enigma is er veel verbeterd! Het papier, de variatie van puzzels maar vooral de prijzen ????
  Wat me opvalt in bovenstaande reacties is er nogal verwarring en onduidelijkheid over of je wel of niet "automatisch" lid bent. Lijkt me een aandachtspunt ☺
  Maar ik ben tevreden en heb 2x een prijs gewonnen ook nog

  Door: Hillie28-12-2018
  Puzzelbrein28-12-2018

  Beste Hillie, dank voor je reactie. Leuk om te lezen dat je tevreden bent. Het is leuk om op deze site meerdere reacties te lezen van tevreden klanten. Ik zie inderdaad ook een enkele reactie van nieuwe abonnees die aangeven dat ze niet wisten dat ze abonnee waren. Gelukkig gaat dat normaal gesproken goed. We bellen mensen namelijk op met een aanbod dat ze een abo kunnen nemen dat begint met een cadeau-exemplaar. Voor dat cadeau betalen ze helemaal niets. Bovendien hebben ze daarna nog de tijd om het abonnement op te zeggen (via de telefoon, de website, per e-mail of via de post). Als ze dat binnen 14 dagen doen blijft het bij het cadeau-exemplaar. Als ze dat niet doen loopt het abo gewoon door en ontvangen ze vier weken later het volgende exemplaar met daarbij de factuur voor het abonnement. Daar zijn we heel duidelijk over en als iemand aan de telefoon accoord gaat met dit voorstel bevestigen we deze duidelijke afspraken ook altijd nog een keer. Bij het cadeau-exemplaar zit bovendien ook nog altijd een welkomstbrief met nogmaals uitleg over het abonnement en hoe dat opgezegd kan worden. Vandaar ook dat het normaal gesproken altijd goed begrepen wordt. De meeste mensen vinden het een leuke manier om ons blad te leren kennen. En gelukkig zijn er ook altijd mensen die het zo leuk vinden dat ze het niet opzeggen. Vanaf januari zul je zien dat we verder gaan met de verbeteringen. Dan bieden we naast de oude puzzels ook nieuwe puzzelsoorten. Ik ben benieuwd hoe je die zult vinden.

  Verified

  Rebecca Jansen29-01-2019

  Super leuk blad, na de 3e keer al een prijs gewonnen. Deze x zat binaire er ook in waar ik super blij mee ben. Heerlijk om te doen 's avonds. Een aanrader dus.

  Jolanda Klein Obbink31-08-2020

  Ik ben met Puzzelbrein begonnen omdat ik zo'n last van mijn hersenen heb. Dus dat is erg leuk om te puzzelen. Na 3 * heb ik zomaar wat gewonnen, in mijn hele leven win ik zelden wat, dus dit is wel erg leuk. bedankt hoor.

  Sandra Oprel05-11-2020

  Puzzelen heb ik altijd al leuk gevonden. Ik heb een aantal puzzelbladen uitgeprobeerd, maar Puzzelbrein steekt met kop en schouders boven alle andere puzzelbladen uit. Een gevarieerd aanbod van puzzels (ook twee kinderpagina’s) en daarnaast leuke, informatieve artikelen en tips voor uitjes en boeken. En mooie prijzen - daarover later meer. Toen mijn hersenen aangetast waren doordat ik in aanraking was gekomen met chemische middelen, heeft het maken van de puzzels in Puzzelbrein er mede voor gezorgd dat er weer nieuwe verbindingen kwamen in mijn hersenen. Hierdoor kon ik me langer concentreren en nam mijn vergeetachtigheid af. Daar ben ik heel dankbaar voor, want hierdoor kan ik beter functioneren op mijn werk en in het sociale verkeer! Momenteel hebben we door corona te maken met een aantal beperkingen. We kunnen sommige vrienden niet opzoeken, ik kan niet naar koor en niet naar de hondenclub. We zijn meer aan huis gebonden en wat doe je dan als er zo weinig mensen op reis gaan en het dus erg rustig is bij mijn bedrijf (de Paarden Oppas Service)? Ik ga dan wat opruimen, schoonmaken, lezen en natuurlijk puzzelen (ik ben al jaren lid van Puzzelbrein). En dan is er opeens dat verrassende telefoontje van Tineke, van Puzzelbrein: mevrouw Oprel, u hebt de jaarprijs gewonnen - een reis naar CUBA voor 2 personen!!!! Wàààt??? WOW! Da's nog eens leuk nieuws! In overleg ergens volgend jaar in te plannen als corona hopelijk wat minder nadrukkelijk aanwezig is. Wat een heerlijk vooruitzicht! Dus voor alle mensen die denken dat die hoofdprijzen er niet uitgaan, kan ik bij deze bewijs leveren dat dit wel degelijk gebeurt. En voor diegenen die denken ‘Ik win nooit wat’: het kan zomaar zijn dat Tineke je vandaag of morgen belt, met een verrassende boodschap! Dus wel blijven puzzelen én de antwoorden opsturen, he?

  Anoniem26-11-2020

  Ik ben superblij met mijn abonnement op Puzzelbrein. Elke 4 weken kijk ik weer uit naar een nieuwe uitgave. Ik ben alleen maar positief over het blad. Er staan leuke purzzels in (voor elk wat wils) en daarbij zijn er ook nog leuke prijzen te winnen. Door het grote aantal abonnees is de winkans misschien gering maar het blijft elke maand toch weer spannend of je iets gewonnen hebt.

  PuzzelBrein05-01-2021

  Hier nog een reactie van PuzzelBrein zelf. Ik weet niet waarom deze oude review uit 2018 nog altijd bovenaan staat. Ik heb NederlandReview al meermaals gevraagd of de reviews chronologisch getoond kunnen worden, maar ik krijg nooit een reactie helaas. Deze review en onze reactie is inmiddels achterhaald omdat we die oude verkoopmethode al sinds een klein jaar niet meer gebruiken. Als mensen nu kennis willen maken met het blad dan kunnen ze zich inschrijven voor een gratis exemplaar. Daar zit geen abonnement aan vast, dus ze hoeven ook niets op te zeggen. Later krijgen ze een aanbieding waar ze wel of niet gebruik van kunnen maken. Er is dus nooit meer verwarring meer!

  Theo Kleeven20-01-2021

  Natuurlijk ben ik weer blij verrast door het winnen van deze prijs nr. 4 uit Puzzelbrein 5, 13, week 52 2020) Twee entreekaarten voor "Miniworld Rotterdam". Samen met een vriend of kennis van mij zal ik deze zeker verzilveren, wanneer het zover is. Het is de tweede keer, dat ik bij Puzzelbrein een prijs win. Dit is natuurlijk een goede stimulans. Ik zal zeker blijven deelnemen en oplossingen blijven insturen. Mijn motto is namelijk: Zeg nooit "Ik win toch niets." Eens is het toch wel raak. Ik weet het. Het is en blijft een toevalstreffer, maar deze is van tijd tot tijd natuurlijk van harte welkom. Theo Kleeven Klantnr.: 10782899.

  Bea23-02-2021

  Toen ik vanmorgen mijn mailbox opende en zag dat ik een prijs had gewonnen, kon ik het bijna niet geloven. Snel heb ik opgezocht hoe deze prijs eruit zag en natuurlijk via de app doorgestuurd naar mijn gezin. Aangezien we tegenwoordig vaker thee dan koffie drinken, komt dit theelicht goed van pas. Samen met mijn dochters worden alle puzzels gemaakt, de een is wat beter in sudoku en de ander weer in de kruiswoordpuzzels. Zelf heb ik geen voorkeur, ik probeer alles uit en al doende wordt men er ook steeds beter in; zelfs in cryptogrammen.

  Yvonne Blondeel18-03-2021

  Zelf heb ik een aantal jaren een abonnement op Puzzelbrein. Met veel plezier los ik zoveel mogelijk puzzels op. Het houdt je scherp en er zijn leuke prijzen te winnen. Zou het wel fijn vinden, dat er wat meer cryptogrammen in zouden staan. Ben ik zelf groot liefhebber van. Ben blij dat de nieuwe Puzzelbrein gisteren alweer op de mat lag. Voor nieuwe abonnees zou ik zeggen: begin eraan, geniet ervan.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  puzzelbrein

  Puzzelen heb ik altijd al leuk gevonden. Ik heb een aantal puzzelbladen uitgeprobeerd, maar Puzzelbrein steekt met kop en schouders boven alle andere puzzelbladen uit. Een gevarieerd aanbod van puzzels (ook twee kinderpagina’s) en daarnaast leuke, informatieve artikelen en tips voor uitjes en boeken. En mooie prijzen - daarover later meer. Toen mijn hersenen aangetast waren doordat ik in aanraking was gekomen met chemische middelen, heeft het maken van de puzzels in Puzzelbrein er mede voor gezorgd dat er weer nieuwe verbindingen kwamen in mijn hersenen. Hierdoor kon ik me langer concentreren en nam mijn vergeetachtigheid af. Daar ben ik heel dankbaar voor, want hierdoor kan ik beter functioneren op mijn werk en in het sociale verkeer! Momenteel hebben we door corona te maken met een aantal beperkingen. We kunnen sommige vrienden niet opzoeken, ik kan niet naar koor en niet naar de hondenclub. We zijn meer aan huis gebonden en wat doe je dan als er zo weinig mensen op reis gaan en het dus erg rustig is bij mijn bedrijf (de Paarden Oppas Service)? Ik ga dan wat opruimen, schoonmaken, lezen en natuurlijk puzzelen (ik ben al jaren lid van Puzzelbrein). En dan is er opeens dat verrassende telefoontje van Tineke, van Puzzelbrein: mevrouw Oprel, u hebt de jaarprijs gewonnen - een reis naar CUBA voor 2 personen!!!! Wàààt??? WOW! Da's nog eens leuk nieuws! In overleg ergens volgend jaar in te plannen als corona hopelijk wat minder nadrukkelijk aanwezig is. Wat een heerlijk vooruitzicht! Dus voor alle mensen die denken dat die hoofdprijzen er niet uitgaan, kan ik bij deze bewijs leveren dat dit wel degelijk gebeurt. En voor diegenen die denken ‘Ik win nooit wat’: het kan zomaar zijn dat Tineke je vandaag of morgen belt, met een verrassende boodschap! Dus wel blijven puzzelen én de antwoorden opsturen, he?

  Door: Sandra Oprel05-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  geen aankoop

  Toen ik bericht kreeg over puzzelbrein (mailtje met aanbieding) wou ik hem niet hebben gewoonweg omdat ik dat niet kan betalen ook al is het nog zo goedkoop, heb uitkering en schuld. Ik had me 2 X uitgeschreven zoals het er duidelijk stond te lezen. Veel later kreeg ik "alweer" een bericht binnen (dat dacht ik tenminste). Ik werd een beetje boos (weet ook niet precies waarom) maar het wekte wel irritatie bij mij op dus ik denk tik die mail in koeie-letters met wat uitroeptekens erbij; VOOR DE DERDE KEER!!! UITSCHRIJVEN!!!!! Ik kreeg een mail met een hele vriendelijke boodschap terug waar ik wel op moest reageren van mezelf. Ik vond hetzo fijn dat ik een reactie kreeg en ook nog eens heel snel, want ze wou dan meteen kijken wat er mis was of mis was gegaan zodat ze met een oplossing voor mij kon komen. Ik vind dat in een zin SUPERGOEDE SERVICE ?? dat waardeer ik heel erg. Ik kwam erachter dat het ook nog eens mijn eigen fout was dus daarom vond ik het ook wel zo netjes om mijn excuses aan te bieden, en daarop kreeg ik weer een hele fijne reactie. Ik zal voortaan wat beter opletten maar we zijn tenslotte allemaal maar een stel mooie mensen die fouten kunnen maken. En het is aan jezelf om erover na te denken wat je daar dan mee wil, ik vond het altijd erg prettig als zulke dingen opgelost worden ook al zou ik me heel erg schamen,, nu dit zo mooi afgerond is zijn we allemaal blij toch? ??? Met vriendelijke groet, Susan Creemers.

  Door: Susan Creemers08-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Puzzelbrein

  Ik ben gek op puzzels maar gunde mijzelf de tijd ervoor niet en ook kocht ik het blaadje niet ondanks dat ik er wel naar zat te lonken. Via kiesjefolder won ik een gratis exemplaar en het was zo'n welkom ontspanningsmoment zo net even voor het slapen gaan je brein moe maken. Je slaapt erna echt ontiegelijk lekker. En vanavond belde de heer Nico van Dijk uit Brabant met een hartstikke leuk aanbod, 50% korting, maandelijks opzegbaar en hij kon al mijn vragen beantwoorden, nam netjes de tijd en had engelen geduld met mij, ik kan nogal rommelig en chaotisch vragen stellen midden in een uitleg. Hij was goed verstaanbaar mooi ABN ( klein spoortje zachte G, hoorde ik niet eens, totdat hij zei waar hij vandaan kwam. Want dan ga je er extra opletten natuurlijk). Ik geef deze medewerker daarom een dikke 10. Wellicht krijg je een terug koppeling van je werkgever. Dat hoop ik ten zeerste. Een dikke duim omhoog, misschien gooit de baas er een bonusje boven op, (grapje). Hartstikke bedankt voor deze niet opdringerige/agressieve manier van abonnementen verkoop. Dit was gewoon reuze fijn en helder. Dank je wel Nico van Dijk! Groetjes uit Amsterdam met alleen maar harde letters ;)

  Door: Michelle Hoetmer 22-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Abonnement puzzelmagazine

  Ik ben al heel lang abonnee. Voor zover ik kan terug gaan in ieder geval vanaf 2011, maar ik denk eigenlijk vanaf het allereerste begin … Met die grote variatie aan puzzels vermaak ik me wel, maar de verschillende sudoku varianten zijn wel favoriet. De kruiswoordpuzzels mogen van mij wat moeilijker, maar misschien is dat een kwestie van te veel ervaring.
  En het Is leuk dat je met het maken van de puzzels prijzen kunt winnen als je de oplossingen instuurt.

  Door: Wilma19-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Puzzelbrein

  Hierbij wil ik u bedanken voor de prachtige prijs die ik gewonnen heb. Het betreft een grillplaat en gourmetset die zeer zeker goed van pas zal komen. Elke maand sturen we trouw de oplossingen in. Mijn man lost altijd de meeste puzzels op en ik probeer de overgebleven puzzels dan op te lossen. Heel erg leuk dat we bij de winnaars behoren.

  Door: Anita Lanke-Epping19-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Puzzelbrein

  Toen ik voor het eerst kennis maakte met Puzzelbrein heb ik geen moment getwijfeld en mijn opa het abonnement cadeau gedaan. Al sinds mijn vroege jeugd vinden we het allebei leuk om samen raadsels of puzzels op te lossen. Mijn opa geniet nu elke keer weer van de leuke puzzels en vaak maken we nog steeds samen een puzzel. De variatie in soort puzzel en moeilijkheidsgraad is goed en ook de klantenservice is erg goed. Ik heb een paar keer een vraag gesteld en telkens werd ik snel geholpen en nam men uitgebreid de tijd voor me.
  Elke keer als we de oplossingen insturen fantaseren we er op los welke prijzen we gaan winnen en nu is het nog echt zo ook. We kregen zo'n leuk bericht dat we een prijs gewonnen hebben.
  Echt een opsteker voor mijn opa, zeker in deze bijzondere tijd waarin hij even geen bezoek mag ontvangen gezien de corona maatregelen.
  Hartelijk dank voor de prijs en vooral ook voor het vele puzzelplezier dat u ons bezorgt, Puzzelbrein!

  Door: Silvia Thomassen25-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Abonnement puzzelbrein

  Hallo redactie Puzzelbrein,

  Whow wat hardstikke leuk dat ik een prijs heb gewonnen. Stiekem hoop je er altijd wel op, maar denk altijd dat het mijn deur voorbij gaat.
  Dus ben ik superblij met het wijnpakket. Ik heb de mazzel dat ik ook nog eens een wijndrinker ben. Wit of rood maakt me niet uit. Is vaak hoe het uit komt. Dus daar hebt u me erg blij meegemaakt.
  Bovendien vind ik het een heerlijke ontspanning om puzzels te maken. Ik kan er erg van genieten na een drukke werkdag in het onderwijs. Of heerlijk in het weekend en nu in deze bizarre tijd lekker in de tuin. Sommige puzzels vind ik erg moeilijk en die sla ik dan maar over. Het puzzelbrein magazine ziet er heel mooi uit. Elke keer verbaas ik me erover. Ben sinds september 2019 lid geworden. Een echte aanrader als je van puzzelen houdt.
  Nogmaals heel hartelijk bedankt.

  Met vriendelijke groeten,
  Bertha Pietersma-Boersma

  Door: Bertha Pietersma-Boersma17-04-2020
  Susan Creemers07-05-2020

  Toen ik bericht kreeg over puzzelbrein wou ik hem niet hebben gewoonweg omdat ik dat niet kan betalen ook al is het nog zo goedkoop, heb uitkering en schuld. Ik had me 2 X uitgeschreven zoals het er duidelijk stond te lezen. Veel later kreeg ik "alweer" een bericht binnen. Ik werd een beetje boos (weet ook niet precies waarom) maar het wekte wel irritatie bij mij op dus ik denk tik die mail in koeie-letters met wat uitroeptekens erbij; VOOR DE DERDE KEER!!! UITSCHRIJVEN!!!!! Ik kreeg een mail met een hele vriendelijke boodschap terug van Rowi van Nieuwenhove waar ik wel op moest reageren van mezelf. Ik vond hetzo fijn dat ik een reactie van Rowi kreeg en ook nog eens heel snel, want ze wou dan meteen kijken wat er mis was of mis was gegaan zodat ze met een oplossing voor mij kon komen. Ik vind dat in een zin SUPERGOEDE SERVICE ?? dat waardeer ik heel erg. Ik kwam erachter dst het ook nog eens mijn eigen fout was dus daarom vond ik het ook wel zo netjes om mijn excuses aan te bieden, en daarop kreeg ik weer een hele fijne reactie. Ik zal voortaan wat beter opletten maar we zijn tenslotte allemaal maar een stel mooie mensen die fouten kunnen maken. En het is aan jezelf om erover na te denken wat je daar dan mee wil, ik vond het altijd erg prettig als zulke dingen opgelost worden ook al zou ik me heel erg schamen,, nu dit zo mooi afgerond is zijn we allemaal blij toch? ??? Met vriendelijke groet, Susan Creemers.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Leuk blad

  Ik werd ook gebeld door PuzzelBrein. Ik houd van puzzelen, dus ik heb het aanbod aangenomen. Dat was een gratis puzzelblad. Het hoorde wel bij een abonnement, maar dat zou ik daarna dan nog kunnen opzeggen binnen 2 weken. Ik schreef dat meteen op in mijn agenda - samen met het e-mailadres om op te zeggen. Maar dat was niet nodig, want ik kreeg een bevestingsmail en bij het blad zat ook nog een brief waar alles instond. Ik vindt het een mooi puzzelblad met leuke puzzels. Sommigen vrij makkelijk (woordzoekers), sommigen echt te moeilijk voor mij (cryptogrammen en logische puzzels zijn niet echt mijn ding), maar de meeste precies goed. En de prijzen zijn zeer zeker de moeite waard. Voor mij is het alleen te duur, dus ik heb het dezelfde dag nog opgezegd. Gewoon via de website. Fluitje van een cent en ik kreeg ook meteen een bevestiging. Ik hoop dat ze me binnenkort een aanbieding sturen, want dan pak ik hem misschien wel.

  Door: Linda van Beek - van Amerongen20-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  abonnement op PuzzelBrein

  Het gratis exemplaar van Puzzelbrein kwam in maart bij de corona lockdown als een geschenk uit de hemel. Alle tijd om ons vast te bijten in de puzzels, mijn man vindt het een uitdaging om de moeilijker puzzels op te lossen en heeft daar alle geduld voor. Ik houd het liever bij de kruiswoordpuzzels, Zweedse raadsels, woordzoekers en sudoku's en sommige puzzels doen we samen. Zo leer ik ook geduld oefenen voor de lastiger exemplaren. Verder vind ik Puzzelbrein uitermate veelzijdig met de tips voor uitjes en rrecepten, en de mogelijkheid om oplossingen in te zenden en kans te maken op een prijs. Welnu, driemaal is scheepsrecht. Na 3x inzenden vielen wij in de prijzen. Dat wordt genieten met de boottocht van Maastricht naar Luik vv. en we knopen er gelijk een overnachting in Maastricht aan.
  We hoefden dan ook niet lang na te denken om abonnee te worden en te blijven.

  Door: Coby Bouman-Denteneer30-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Jubileumactie van 3 edities

  Vorig jaar heb ik een keertje een gratis proefexemplaar van Puzzelbrein aangevraagd, dat is me goed bevallen. Daarom heb ik met de spetterende jubileumactie een laag geprijsd abonnement van 3 edities aangeschaft. Afgelopen december kreeg ik de eerste editie hiervan en het resultaat: een aantal weken puzzelplezier en ook meteen in de prijzen gevallen! Bedankt voor de prijs, een opwarmbare lunchtrommel (ik wist niet eens dat het bestond, maar handig!) en ik puzzel weer vrolijk verder in de nieuwe editie.

  Of ik een vast abonnement ga aanschaffen weet ik nog niet. Het staat prima in verhouding met de leuke prijzen die je kunt winnen, maar voor mij persoonlijk is het veel geld.

  Door: Esmeralda21-01-2021
  Elles22-01-2021

  Puzzelbrein is een mooi blad met erg veel verschillende puzzels. In eerste instantie was alleen ikzelf druk met puzzelen. Tegenwoordig doen ook mijn man en kinderen mee. We kijken er iedere maand weer naar uit om de oplossingen te kunnen insturen. Ongemerkt hebben we dan toch iedere maand aardig wat puzzels opgelost. Wat een leuke verrassing dat we nu ook een keertje prijs hebben! Erg leuk, bedankt.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Puzzelbrein

  Hallo, tot mijn grote verbazing, de 2e keer van inzenden prijs. Niet verwacht ooit iets te winnen omdat er vermoedelijk veel puzzelaars zijn. Dus een verrassing. Een mooie, glasblaasdemonstratie, prachtig, dank. Succes verder.

  Door: Henriëtte van den Heuvel 07-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  abonnement op PuzzelBrein

  Heel leuk gevarieerd puzzelblad, met voldoende uitdaging om met plezier mijn grijze massa aan het werk te zetten. Ook nog leuke prijzen mee te winnen. Enige min-punt voor mij is, dat ik na een week alweer uitkijk naar het volgende exemplaar!

  Door: Valeria24-12-2020
  PuzzelBrein05-01-2021

  Dank je wel voor je positieve review Valeria!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Puzzel brein

  Ik ben al 2 jaar lid en ik zou het niet willen missen .
  Nu 2 keer kaarten gewonnen en we gaan voor de mooie prijs verder puzzelen.
  Is ook goed voor je hersenen.
  Dus mensen een leuke tijd verdrijf gr Lenie Malipaard
  En stay save

  Door: Lenie Malipaard24-12-2020
  Valeria24-12-2020

  Grote fan van het blad PuzzelBrein! Vooral de vele verschillende soorten puzzels maken het extra aantrekkelijk, zo ook natuurlijk het kans maken op een van de vele prijzen. Echt een hele fijne manier om de grijze massa aan het werk te zetten :-)

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Puzzelbrein


  We zijn op een leuke manier lid geworden (met veel persoonlijke aandacht), hebben reeds een prijs gewonnen (de wijn is inmiddels op :))) ) en genieten elke maand van alle puzzels.
  Inmiddels zoeken we minder op en worden we echt beter in de puzzels.

  Kortom, aanrader!

  Door: Wouter Hollander28-10-2020
  cor van de pol28-10-2020

  Sinds dit jaar 2020 lid van puzzelbrein en nu ook al in de prijzen gevallen een goed en duidelijk blad -fijn-is het om samen naar de oplossingen te zoeken. en hoop nog jaren van puzzelbrein te kunnen genieten . een dikke 10 voor alles van dit blad en nog veel succes. vriendelijke groet c.v.d.Pol

  Cees Varkevisser29-10-2020

  Het valt mij op dat ik iedere keer maar weer uitkijk of de Puzzelbrein al binnen is. Als gepensioneerde een mooie invulling binnen de zee aan vriie tijd die ik heb gekregen. De variaties van puzzels houden de cellen in de bovenkamer volgens mij ook soepel. Maar niet alleen dat, ook de verhalen maken het blad waardevol. Leuk om ook eens de reacties van de winnaars te lezen en daar hoor ik nu zelf bij. Nu maar eens kijken – proeven – of het wijnpakket smaakt, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

  Theo Kleeven 26-11-202026-11-2020

  Puzzelbrein, Natuurlijk was ik heel blij verrast, toen ik het bericht ( de e-mail ) van de gewonnen prijs ( de betreffende snijplank met opvangbak ) in mijn e-mailbox ontving. Het is een welkome aanvulling voor mijn keuken. Al jarenlang ben ik een fervent puzzelaar en ik ben ook al een aantal keren in de prijzen gevallen. Het gaat natuurlijk in de eerste plaats om de hobby, maar het winnen van een prijs is natuurlijk altijd meegenomen. Het blad ''PUZZELBREIN'' is een heerlijk blad met een groot aanbod van puzzels. Bovendien zijn er mooie en zelfs enkele heel grote prijzen mee te winnen. Ik ben daarom ook heel blij met mijn jaarabonnement. Een foto kan ik u helaas niet toesturen, maar ik neem niettemin toch aan, dat u blij bent met mijn reactie. Ik blijf in de toekomst deelnemen en ik hoop natuurlijk nog meer prijzen te winnen. Met vriendelijke groet, Theo Kleeven

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Puzzelbrein

  Onze eerste Puzzelbrein en dan gelijk in de prijzen vallen: hoe leuk!

  Mijn man en ik hebben er een nieuwe hobby bij: zo snel mogelijk het puzzelboek volmaken en de oplossingen insturen. We kijken uit naar het volgende boekje!

  Door: Carla Böttcher- de Vries30-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Heerlijk puzzelblad

  Wat een heerlijk puzzelblad! Leuke, verschillende puzzels, makkelijk en moeilijk. En waar ik normaal gesproken denk:je wint toch nooit, heb ik nu bij de eerste inzending meteen een hele mooie prijs gewonnen. Hartstikke blij zijn wij met onze cadeaubon voor Pixum wanddecoratie!

  Door: Mandy Langenberg 30-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Puzzelbrein

  Puzzelen is zo’n fijne ontspanning en ook erg leuk om samen te doen! Door de variatie aan puzzels zijn er puzzels perfect voor mijzelf, puzzels waar mijn man de meeste lol aan heeft, en een aantal puzzels die we samen doen! Heel erg leuk!
  Echt genieten!

  Door: Marja08-09-2020
  G. Hobbel27-01-2021

  We vinden puzzelbrein een leuk blad. We zijn via onze dochter lid geworden De puzzels zijn heel gevarieerd en voor iedereen wat De sudoku zijn voor mijn man. Het is iedere keer een verrassing als je wat gewonnen heb,We proberen de puzzels allemaal op te lossen ik hoop nog veel plezier te hebben van jullie blad groeten Ina Hobbel

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  PuzzelBrein (maandelijkse bezorging)

  Beste Rowi,

  Leuk dat ik weer een prijs heb gewonnen. Voor deze puzzel is de Wikipedia een handig hulpmiddel gebleken en heb er weer het e.e.a. van opgestoken.

  Probeer elke maand weer alle puzzels te maken al vallen sommige niet mee of blijken buiten mijn bereik te liggen. Maar gelukkig zijn de meeste goed en leuk om te doen.

  Zit alweer te wachten tot de nieuwe puzzels op de mat vallen.

  Heel erg bedank voor de prijs.

  Met vriendelijke groeten,

  Peter Singels

  Door: Peter Singels02-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Abonnement op Puzzelbrein

  Elke maand kijk ik weer uit naar de nieuwe "Puzzelbrein". Ik houd van puzzelen en in dit blad staan er allerlei soorten, dus voor elk wat wils, ook qua moeilijkheid. Je kunt er ook nog fraaie prijzen mee winnen; ik viel al 2 x met m'n neus in de boter. Geweldig!
  Mijn eigen minpuntje is dat ik natuurlijk niet moet vergeten de oplossingen in te sturen... ;-)

  Door: Bregt van Thiel 02-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  9.5
  rating

  FAQ

  Is Puzzelbrein een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 93 ervaringen geplaatst over Puzzelbrein. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 78% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Puzzelbrein actief?

  Puzzelbrein is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Puzzelbrein gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.