Wijn & Bier

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews van Wijn & Bier in Nederland!

Over Wijn & Bier.

U kunt uw voorraad wijn en bier vergroten door naar de supermarkt te gaan, door een slijterij te bezoeken of door een speciaalzaak te bezoeken en hier wijn en bie aan te schaffen, maar het is tegenwoordig ook erg gemakkelijk om online wijn en bier te bestellen. Bestelt u uw favoriete wijnen en bieren online, dan hoeft u niet eens de deur uit om uw voorraad drank aan te vullen en de lekkerste dranken in huis te halen. Daar komt nog bij dat veel webwinkels met wijn en bier een grotere collectie hebben dan de meeste supermarkten, slijterijen en speciaalzaken, waardoor het gemakkelijker is om een wijn of biertje te vinden dat bij u past. Zoekt u een online shop waar u terecht kunt voor het aanschaffen van wijn en/of bier? Bekijk dan de webwinkels voor wijn en bier in onderstaand overzicht en lees wat andere consumenten van deze webwinkels vinden door beoordelingen door te nemen, ervaringen te lezen en u te verdiepen in eventuele klachten. Door beoordelingen, ervaringen en klachten van andere mensen te lezen, krijgt u een duidelijker beeld van een webwinkel en kunt u eenvoudiger bepalen of u een product bij dit bedrijf wil bestellen. 

Alle Wijn & Bier bedrijven

 • Dranktotaal.nl

  Dranktotaal.nlKlachten, ervaringen & reviews Wijn & Bier

  9,2Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 3

  • Makkelijk bestellen en snel bezorgd? Lees hier ervaringen van klanten die dranktotaal al uitgeprobeerd hebben. Zo weet u of het een goed idee is om hier te kopen! Lees ervaringen bij NederlandReview!
  Bekijken
 • Thuisbezorgd

  ThuisbezorgdKlachten, ervaringen & reviews Wijn & Bier

  7,8Zou hier weer kopen: 84%

  Aantal ervaringen: 19

  • Ervaringen over thuisbezorgd. Lekker gegeten of juist niet? Makkelijk bestellen of juist een klacht? Lees ervaringen over thuisbezorgd bij NederlandReview.nl
  Bekijken
 • Qeldr

  QeldrKlachten, ervaringen & reviews Wijn & Bier

  7,8Zou hier weer kopen: 50%

  Aantal ervaringen: 2

  • Handgeselecteerde wijnbezorging zeggen ze! Maar is dat ook zo? Hoe lekker zijn de wijnen en goede bezorging? Lees onafhankelijke ervaringen over Qeldr bij NederlandReview.nl!
  Bekijken
 • Drinkzz

  DrinkzzKlachten, ervaringen & reviews Wijn & Bier

  7,6Zou hier weer kopen: 50%

  Aantal ervaringen: 2

  • Lees reviews van echte klanten van Drinkzz. Hoe betrouwbaar is deze webshop voor online drinken bestellen? Zijn er goede aanbiedingen?
  Bekijken

Meer info over Wijn & Bier bedrijven