NederlandReview

    Ervaringen Mobico

    Ben je op zoek naar een vrijwel nieuwe mobiel die bovendien goedkoper is dan een nieuwe? Dan zou je misschien eens bij MOBICO kunnen kijken. MOBICO levert online refurbished iPhones en iPads. Wat is refurbished ? Refurbished betekent: vrijwel nieuwe, nagekeken en indien nodig verbeterde mobiele telefoons. Bij MOBICO betekent dat het gaat om iPhones en iPads.

    Met de introductie van een nieuw type Apple iPhone is er altijd een toename van refurbished apparatuur op de markt. Veel mensen ruilen namelijk hun ineens verouderde apparaat in voor de nieuwste editie, waardoor er veel extra oude apparaten op de markt komen die nog prima werken.

    Diensten en services van Mobico
    Zo hebben ze de refurbished iPhone in verschillende uitvoeringen: van iPhone 5 S tot IPhone 7 plus. Ze hebben ze in verschillende kleuren en het geheugen varieert tussen de 16GB en 256 GB. Welke ze precies hebben hangt af van wat ze in voorraad hebben uiteraard. Dat kan je het best even online checken of even bellen.

    Ze worden eerst getest op 30 punten en, heel belangrijk: ze worden allemaal voorzien van een nieuwe accu, zodat ze allemaal weer fris en fruitig de deur uitgaan. Dat geldt uiteraard ook voor de IPads. Niet onbelangrijk: bij elke nieuwe bestelling leveren ze ook nog een gratis screenprotector. Dat scheelt toch al gauw 29,95 Euro.

    Ze werken met een sterrenclassificatie:
    5 sterren: als nieuw,
    4 sterren: lichte gebruikssporen, en
    3 sterren: zichtbare gebruikssporen (lichte krasjes op scherm bijvoorbeeld, nooit ernstig)

    Doordat ze hergebruikt zijn is het bovendien beter voor het milieu! Dan doe je daar ook nog aan! Het is bovendien mooi meegenomen dat het aanzienlijk goedkoper is dan een nieuwe mobiele telefoon. Maakt de beslissing weer wat makkelijker. Toch?

    Garantie, klachten, verzending en contact

    Er zit 2 jaar garantie op elk toestel. Dat geldt ook voor de iPads natuurlijk. Eventuele klachten worden behandeld door de afdeling klantencontact: support@mobico.nl. Ze zijn ook per telefoon te bereiken: 033 – 46691000

    Je hebt 14 dagen bedenktijd en er zijn geen verzendkosten. Je kunt ook op de fiets springen en naar hun winkel rijden, want die hebben ze ook, en wel in Amersfoort die 7 dagen in de week open is.

    Inkoop van oude toestellen
    Ook niet onbelangrijk: je kunt je oude toestel door MOBICO laten inkopen Via een makkelijk calculatie systeem dat je zo ingevuld hebt, krijg je precies te zien hoeveel je kunt terugkrijgen voor je oude toestel. Dat oude toestel kan je opsturen of je kunt hem langsbrengen bij die winkel in Amersfoort. Dat hoeft niet op de fiets.

    KOOP NOOIT REFURBISHED TELEFOONS - Loulou

    Heb jij ervaring met het bestellen van een refurbished apparaat bij Mobico?

    Laat dan hier je review achter en vertel Nederland hoe goed deze aanbieder van refurbished Apple-apparatuur nou eigenlijk echt is! We zijn op zoek naar iedereens mening, zowel de positieve als de negatieve ervaringen.

    Hoe beoordelen klanten van Mobico deze verkoper van refurbished iPhones en iPads? Is het betrouwbaar? Lees hun reviews!

    Mobico
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2859)

    9.6
    96% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9.6
    Service
    rating
    9.4
    Prijs
    rating
    9.4
    Leveren
    rating
    9.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Mobico

    Uw beoordeling

    Iphone 11 128GB

    Veel websites met elkaar vergeleken en Mobico was de goedkoopste. Ik heb de iPhone 11 128 GB gekocht voor 514 euro in de conditie lichte gebruikssporen. Verwachte dat het sketchy zou zijn voor deze prijs maar de telefoon kwam de volgende dag in perfecte staat aan met één minuscuul krasje. Er zat al een screenprotector op en er werd een simcard pin, iPhone draadje en stekker bijgeleverd. Al met al ben ik er heel blij mee.

    Door: Emma06-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iPhone 11 Pro Max

    Ik heb altijd fijne ervaringen gehad met Mobico. Dit is nu al de vierde keer dat ik mijn telefoon koop via deze site en ik ben nog steeds absoluut tevreden. Super snelle levering en producten zoals beschreven. Ik zal hier zeker nog eens bestellen!

    Door: Maria06-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Iphone 12Pro Max

    Great reviews!
    Very quick and easy service!
    Good customer care!
    Really happy with purchase!

    Door: Wian De Bruin04-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Iphone X

    Uitstekende Iphone x besteld. Levering was snel en was goed te volgen via de postnl mail.

    De iphone werkt meer dan prima en ziet er top uit.

    Al met al super !!!

    Door: K.Dijkstra03-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iPhone XS

    Ik heb een iPhone XS besteld die de volgende dag al werd bezorgd. Er was een probleempje met de linker zijkant van het scherm, maar ik kon gelijk een retour formulier invullen om het te laten oplossen. Ik vind de service bij Mobico goed.

    Door: Hannah03-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Iphone 8

    Snelle verzendservice, keurig verpakt. Product voldoet 100% aan mijn verwachtingen. Erg fijne telefoon. Ik kan Mobico zeker aanraden.

    Door: Leonie03-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    iPhone XS

    Mijn ervaring is positief.

    + Snelle levering
    + budget vriendelijk
    + Hoesje, oplader, screenprotector erbij.
    + duidelijke website.
    + Transparant
    + Professioneel

    Door: Anoniem03-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iPhone XR

    Snel geleverd, goed verpakt, iPhone ziet er prachtig uit, Retourzending van verkeerde kleur wordt netjes afgehandeld en er wordt goed gecommuniceerd.

    Door: Erik03-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Refurbished iPhone 8

    Nette site en goed werkende site.
    Geleverde tel. Ook heel netjes, had er een besteld met lichte gebruikssporen maar ik kan ze niet vinden dus boven verwachting.
    Beloofde leveringstijd was niet gehaald maar kan ook aan de post bezorger liggen alle met een dag later dus niks om te klagen.
    Perfect bedrijf zou het andere aanraden

    Door: A. Van logten03-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Iphone 11 pro max

    goede prijs en mooi toestel.

    Door: Thijs Bouten03-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    iPhone XR - lichte gebruikssporen

    Super service en mooie gebruikte telefoon. 2 plekjes langs de rand en een krasloos scherm. Top!

    Minpunten: Onder de gemonteerde screenprotector zitten meerdere stofdeeltjes.
    En in het laadsnoertje zit een scherpe knik.

    Door: Pieter 03-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iPhone 8 plus 256Gb

    De website is zeer helder en overzichtelijk. Je kan veel filters ingeven en nadien nog veranderen. Het bestelproces werkt vlekkeloos en je wordt van iedere stap in het verwerkingsproces op de hoogte gebracht. De gsm verkeerde zoals in de omschrijving vermeld in "als nieuw"-staat. Er waren enkel onderaan de achterkant van de gsm met het blote oog bijna niet te vinden spikjes.
    Mijn dochter is er waanzinnig trots op en blij mee. En wij hebben een goede reden gevonden om in de toekomst voor de veel ecologischere refurbished wereld te kiezen. Aangenaam verrast en dat voor vrij kritische gebruikers, keep it up Mobico! Gaan zeker reclame maken voor jullie.

    Door: Kris Geelen02-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iPhone11 Pro Max zilver 256 GB

    ....was steeds aan het twijfelen of ik een vlog camera zou kopen of een iPhone. Het gaat mij vooral om de foto's en de video's maken. Ik fotografeer al een jaar of 50, ooit begonnen in de jaren 60 met een Kodakkie en daarna nog heel wat camera's gehad , maar zulke mooie, scherpe en vooral kleur- echte foto's en video's als met deze iPhone heb ik nog niet eerder kunnen maken. Video's heel stabiel beeld en perfect geluid. Ik had de iPhone 's avonds besteld en de volgende dag al in huis. Hij ziet er idd als nieuw uit en alles werkt perfect. Dank top-team Mobico!

    Door: Sophia Walter 02-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    IPhone XS Max

    “Licht beschadigd” maar in onze ogen perfecte nieuwstaat
    Superblij en supersnel al hier in België 👍🏼
    Gekozen voor deze site want zeer goede commentaren op verschillende groepen en ze hebben gelijk!

    Door: Kelly 02-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Iphone XS MAX

    Goede en snelle service

    Door: Niek minderhoud02-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iPhone 11

    Hele goede telefoon alles doet het gewoon. Verder geen slechte punten

    Door: Jet02-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iPhone 11Pro Max refurbished

    Absoluut top!
    Uitstekende website, heldere beschrijving, zeer snelle levering en product voldoet volledig aan de verwachting.
    Betrouwbaar en goed!

    Door: Henk02-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Iphone XS

    De iphone ziet er echt als nieuw uit zoals beloofd. Verder is het artikel goed verpakt en zat als extra service het beschermhoesje er al op.

    Door: SJ d H02-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Iphone XS Max

    Fijn groot toestel, ziet er perfect uit. Helemaal tevreden. Prijs was goedkoper dan concurrenten. Levering was 2 dagen, 1 dag later dan beloofd, maar dit lag aan post.nl volgens mij. Dus al met al uitstekend!

    Door: Marianne02-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Refurbished iPhone

    Snel geleverd, prima kwaliteit!
    Mijn refurbished iPhone was snel binnen en had zeer lichte gebruikssporen (zoals geadverteerd), bijna niet te zien. Erg tevreden.

    Door: Sebastiaan02-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    FAQ

    Is Mobico een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 2859 ervaringen geplaatst over Mobico. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.6 gekregen, waarbij 96% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Mobico actief?

    Mobico is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mobico gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.