NederlandReview

    Ervaringen Mobico

    Ben je op zoek naar een vrijwel nieuwe mobiel die bovendien goedkoper is dan een nieuwe? Dan zou je misschien eens bij MOBICO kunnen kijken. MOBICO levert online refurbished iPhones en iPads. Wat is refurbished ? Refurbished betekent: vrijwel nieuwe, nagekeken en indien nodig verbeterde mobiele telefoons. Bij MOBICO betekent dat het gaat om iPhones en iPads.

    Met de introductie van een nieuw type Apple iPhone is er altijd een toename van refurbished apparatuur op de markt. Veel mensen ruilen namelijk hun ineens verouderde apparaat in voor de nieuwste editie, waardoor er veel extra oude apparaten op de markt komen die nog prima werken.

    Diensten en services van Mobico
    Zo hebben ze de refurbished iPhone in verschillende uitvoeringen: van iPhone 5 S tot IPhone 7 plus. Ze hebben ze in verschillende kleuren en het geheugen varieert tussen de 16GB en 256 GB. Welke ze precies hebben hangt af van wat ze in voorraad hebben uiteraard. Dat kan je het best even online checken of even bellen.

    Ze worden eerst getest op 30 punten en, heel belangrijk: ze worden allemaal voorzien van een nieuwe accu, zodat ze allemaal weer fris en fruitig de deur uitgaan. Dat geldt uiteraard ook voor de IPads. Niet onbelangrijk: bij elke nieuwe bestelling leveren ze ook nog een gratis screenprotector. Dat scheelt toch al gauw 29,95 Euro.

    Ze werken met een sterrenclassificatie:
    5 sterren: als nieuw,
    4 sterren: lichte gebruikssporen, en
    3 sterren: zichtbare gebruikssporen (lichte krasjes op scherm bijvoorbeeld, nooit ernstig)

    Doordat ze hergebruikt zijn is het bovendien beter voor het milieu! Dan doe je daar ook nog aan! Het is bovendien mooi meegenomen dat het aanzienlijk goedkoper is dan een nieuwe mobiele telefoon. Maakt de beslissing weer wat makkelijker. Toch?

    Garantie, klachten, verzending en contact

    Er zit 2 jaar garantie op elk toestel. Dat geldt ook voor de iPads natuurlijk. Eventuele klachten worden behandeld door de afdeling klantencontact: support@mobico.nl. Ze zijn ook per telefoon te bereiken: 033 – 46691000

    Je hebt 14 dagen bedenktijd en er zijn geen verzendkosten. Je kunt ook op de fiets springen en naar hun winkel rijden, want die hebben ze ook, en wel in Amersfoort die 7 dagen in de week open is.

    Inkoop van oude toestellen
    Ook niet onbelangrijk: je kunt je oude toestel door MOBICO laten inkopen Via een makkelijk calculatie systeem dat je zo ingevuld hebt, krijg je precies te zien hoeveel je kunt terugkrijgen voor je oude toestel. Dat oude toestel kan je opsturen of je kunt hem langsbrengen bij die winkel in Amersfoort. Dat hoeft niet op de fiets.

    Heb jij ervaring met het bestellen van een refurbished apparaat bij Mobico?

    Laat dan hier je review achter en vertel Nederland hoe goed deze aanbieder van refurbished Apple-apparatuur nou eigenlijk echt is! We zijn op zoek naar iedereens mening, zowel de positieve als de negatieve ervaringen.

    Hoe beoordelen klanten van Mobico deze verkoper van refurbished iPhones en iPads? Is het betrouwbaar? Lees hun reviews!

    Mobico
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (77)

    7,2
    62% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7,4
    Service
    rating
    6,8
    Prijs
    rating
    7,4
    Leveren
    rating
    7

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    iPhone x

    Top bederijf! snelle levering en alles ging zoals afgesproken. Mijn toestel is werkend en is werkelijk ook als nieuw, ben harstikke tevreden over het product voor deze prijs. Alleen ging mijn screenprotecter kapot door de zending en ter compasatie heb ik er gewoon twee ontvangen. Dat noem ik nou service. Bedankt Mobico, mijn volgende aankoop zal ook gegarendeerd bij jullie zijn!

    Door: Rob 22-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Iphone7

    Supersnelle levering.
    Super mooi toestel.
    Na 2 maand een complete crash! Gelukkig hadden we 2 jaar garantie, maar helaas .. ze constateerden vochtschade, dus de garantie verviel.
    Het toestel was absoluut niet in water gevallen. En waterbestedig, nee hoor, daar mag je blijkbaar niet op vertrouwen. Hij heeft hooguit in een natte broekzak gezeten.
    Voor ons geen mobico meer!

    Door: Veldhuizen 15-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8
    rating

    Iphone 7

    Ze zijden dat het maximum levertijd 5 dagen was ben nu twee weken verder en heb nog niets binnen, ze zeggen dat ze niet eens weten waar de Iphone is. Koop nooit daar iets, je krijgt het toch niet aan.

    Door: Pietje 13-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5
    rating

    Ipone 7

    Waardeloos rot bedrijf! Ik heb bij Mobico een refurbisched iphone 7 besteld. Het ding heeft vanaf het begin af aan nooit gewerkt. Tot twee keer toe terug gestuurd. De laatste keer werd het scherm vervangen waarbij ik steeds blauwe vlekken bleef zien. Ik ben met deze telefoon nooit verstaanbaar geweest. Vervolgens is mij beloofd dat ik hem terug kan sturen en mijn volledige aankoopbedrag terug krijg. Na het terug sturen krijg ik een mail van mobico dat het frame gebogen is en dit niet onder de garantie valt, waarbij ik kosten moet gaan betalen voor het onderzoek, Als je het mij vraagt is het de reinste oplichterij om onder de terugbetaling uit te kunnen komen. Mijn telefoon was netjes en recht toen ik hem terug stuurde en heeft nooit gewerkt zoals het hoorde.

    Dus geen refurbisched telefoon bij Mobico bestellen, je hebt er alleen maar ellende van!! Ik voel me echt OPGELICHT!

    Door: Wendy 12-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Iphone

    De telefoon blijkt niet op vooraad. Kan gebeuren. Je mag nog minstens een week wachten, of een ander toestel kopen of je geld terug. Minstens een week wachten is lang, een ander toestel bestellen is ook niet zo handig, want is die wel op vooraad? geld terug dan maar. Dan wordt het lastig. Er is geen reply mogelijkheid. bellen gaat ook niet, niet open. ze nemen de telefoon op tussen 12.00 en 17.00. best kort.

    Door: kohler 31-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    iPhone Xs 64GB refurbished

    Ik kom graag terug bij Mobico, shop is overzichtelijk en prijzen zijn goed. Daarnaast is het goed georganiseerd en weet je precies waar je aan toe bent en wanneer je je bestelling kan verwachten. Wat ook super tof is dat je er een gratis hoesje en screenprotector gratis erbij krijgt! Ik voel me er wel goed bij dat ik 2 jaar garantie heb, als ik iets koop. Alle accessoires krijg ik er ook bij dat is ook top. Ik heb nog mijn oortjes van de vorige aankoop bij Mobico, dus die blijf ik nog wel gebruiken, maar heb nu dus wel reserve liggen.
    Ook heb ik een aantal vragen gehad betreft het overzetten van de data. Daar ben ik ook nog bij geholpen. Het was ook niet echt een standaardvraag dus het moest wel worden uitgezocht. Enorm bedankt Mobico en tot de volgende aankoop!!!!!!

    Door: Karlijn van den Berg 28-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    iPhone x

    iPhone x besteld van bijna 700euro, face id werkt niet. Telefonische contact gezocht, niet gelukt na 20minuten wachten. Maar als ik de recensies lees ben ik dr bang voor, dat dit opgelost gaat worden.

    Door: Jein 24-10-2019
    Jein 26-10-2019

    Foutje, ik had m zelf niet goed ingesteld. Nadat ik deze had ingesteld werkte t gewoon. En 20 minuten wachten aan de tel klopt ook niet heeelemaal, was eerder 2, maar wilde mijn frustratie uiten. Sorry Mobico. Voor de rest top telefoon en helemaal blij !!!!!!!!!!!!!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Een iPhone

    De praktijken van dit bedrijf zijn duidelijk: Eens in de zoveel tijd worden mensen betaald om hoog-scorende reviews te schrijven, zodat het gemiddelde cijfer uiteindelijk verdoezelt dat je hier met oplichters te maken hebt. Heel slim, maar waarom ga je niet gewoon werk zoeken waarmee je andere mensen niet dupeert. Er is veel goedbetaald, eerlijk werk. Mijn iPhone heb ik direct teruggestuurd omdat ik direct al zag dat er iets niet klopte: 'Nieuw' bleek niet nieuw en de oortjes waren van goedkope makelij. Het duurde weken en vele dreigmails voordat ik mijn geld terug kreeg. Als ik alle reviews lees, besef ik me dat ik het geluk heb dat ik een team mensen achter me heb staan die weten hoe te handelen in dit soort situaties. Mijn tip is dan ook: KOOP HIER NIET! En als je al hebt gekocht: ZO GAUW MOGELIJK RETOUR en schakel mensen in die weten welke stappen gezet kunnen worden. En echt, meneer van Mobico, zet uw talenten in om sales manager of iets dergelijks te worden. De markt komt sales lui tekort, dus uitgelezen kans. Het is uitdagend en het verdient beter. Doe jezelf en velen met u een plezier.

    Door: Rene Smit 19-10-2019
    Rene Smit 26-10-2019

    Ik ben zelf ook betaald, maar dan om een slechte recensie neer te zetten. 3,5 is geloofwaardig slecht. Verder totaal geen ervaring met dit bedrijf. Maar heb echt mijn best gedaan om zo een geloofwaardig mogelijk negatief verhaal neer te zetten. Heb wel wat reviews gelezen, om zo enigszins een verhaal van te maken. Maar een "team van mensen achter me staan" hahaha. Dat geloof je toch niet echt.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    refurbished iphone 8 "zo goed als nieuw"

    Mobico zijn oplichters! Ze bieden helemaal geen garantie van 2 jaar aan. Hun standaard antwoord is dat het om "impactschade" gaat en dat dat niet onder de garantie valt.
    Wij betaalden 500 euro voor een refurbished iphone 8. Drie maanden later trok deze spontaan volledig krom op een nachtkastje. De gsm was ook nooit gevallen of andere impact gehad.
    Er zijn soortgelijke gedupeerden op het internet te vinden.
    We hebben via mail en telefoon tot bij de zogenaamde zaakvoerder het probleem aangekaart.
    Het is duidelijk dat deze zaak erop gericht is een gsm samen te stellen met oude materialen en als die defect gaan is het standaard antwoord: "impactschade, niet gedekt door de garantie van 2 jaar"
    Mobico zijn rechter en partij zelf, zijn niet bij een derde partij daarvoor verzekerd én doen de herstelling ook niet op eigen kosten, wat eigenlijk makkelijk zo kunnen, want hun business is onderdelen van defecte gsm toestellen bij elkaar brengen en deze "zo goed als nieuw te verkopen".

    Door: Patrick 15-10-2019
    Patrick Fabel 16-10-2019

    3 maanden later trekt er spontaan (een metalen voorwerp) volledig krom op een nachtkastje. Klinkt als een waargebeurd verhaal. Rest van het verhaal zal dan waarschijnlijk ook kloppen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    ihone 7 refurbished

    ik heb 3 dagen nagedacht over het kopen van een refurbished toestel
    steeds komt mobico naar voren als de meest betrouwbatre aanbieder
    omdat de prijs goed in verhouding is met het aangeboden toestel
    ook staat erbij dat er altijd een nieuwe accu geleverd wordt bij binnenkomst voldoet het helemaal aan de verwachting een super mooi apparaat in originele doos en helemaal compleet ik ben heel tevreden

    Door: e de jong 10-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    iPhone 7

    Had de iPhone 7 op een vrijdag besteld en kwam de volgende dag al binnen. Was een mooie telefoon zonder enkele sporen van gebruik. Werkt goed en net zoals een nieuwe iPhone! Ik ben zeer tevreden!

    Door: Fleur 07-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Iphone7

    Geleverd met bijhorende oplader, oortjes. Gratis bij de levering hoesje en beschermglas top

    Door: Mona Bogaert 04-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Iphone 7

    Artikel voldoet aan de verwachting.
    Complete en vlotte levering. Bestellen ging makkelijk evenals de verwerking van de betaling.
    Zal deze leverancier zeker aanbevelen aan familie en kennissen. Top!

    Door: B vd Zee 04-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Iphone x

    De levering was erg snel, ik had mijn telefoon de volgende dag al in huis. Ben erg blij met mijn aankoop

    Door: Doortje 04-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Iphone 8 new

    Zeer snel geleverd
    Zag er idd nog nieuw uit
    Batterij staat wel 96%capaciteit. Maar dat is normaal geen probleem
    Ook hoesje en screenprotector en de lader oortjes en adapter geleverd. Zeer netjes

    Door: Christian 04-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    iPhone 7

    Natuurlijk nieuw maar het valt zeer goed mee, ben er gelukkig mee. Het hoesje dat er bij was is eigenlijk ook een meevaller , nu hopen dat alles goed werkt, moet nog een nieuw kaartje installeren. En morgen starten we dan terug , het zal wel een verschil zijn, ik ga van 4 naar 7 .

    Door: Simonne stalmans 04-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    I phone 8

    Mooie telefoon ziet er als nieuw uit zeer tevreden

    Door: Dimitri Van dijk 04-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    iPhone 7

    Goede prijs kwaliteit, snelle levering

    Door: Conny 04-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Iphone 7

    k was toe aan een nieuwe iPhone en door een tip van een vriend kwam ik bij Mobico terecht. Na even zoeken had ik mijn iPhone 7 gevonden voor een leuk prijsje. Een A grade zelf. Ziet er uit als nieuw. Werkt uitstekend. s'avond besteld en de volgende middag al ontvangen. Mijn iPad is ook aan vervanging toe dus ga zeer zeker opzoek naar een iPad binnenkort. Ben superblij met mijn nieuwe telefoon!

    Door: marion 04-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    iPhone X

    Toestel gekocht met lichte gebruikerssporen, hier echter niks van te ontdekken. Toestel ziet er echt als nieuw uit en functioneert ook zo!

    Door: Ingmar van Bruggen 04-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Mobico

    Uw beoordeling