Ervaringen Mobico

Ben je op zoek naar een vrijwel nieuwe mobiel die bovendien goedkoper is dan een nieuwe? Dan zou je misschien eens bij MOBICO kunnen kijken. MOBICO levert online refurbished iPhones en iPads. Wat is refurbished ? Refurbished betekent: vrijwel nieuwe, nagekeken en indien nodig verbeterde mobiele telefoons. Bij MOBICO betekent dat het gaat om iPhones en iPads.


Met de introductie van een nieuw type Apple iPhone is er altijd een toename van refurbished apparatuur op de markt. Veel mensen ruilen namelijk hun ineens verouderde apparaat in voor de nieuwste editie, waardoor er veel extra oude apparaten op de markt komen die nog prima werken.

Diensten en services van Mobico
Zo hebben ze de refurbished iPhone in verschillende uitvoeringen: van iPhone 5 S tot IPhone 7 plus. Ze hebben ze in verschillende kleuren en het geheugen varieert tussen de 16GB en 256 GB. Welke ze precies hebben hangt af van wat ze in voorraad hebben uiteraard. Dat kan je het best even online checken of even bellen.

Ze worden eerst getest op 30 punten en, heel belangrijk: ze worden allemaal voorzien van een nieuwe accu, zodat ze allemaal weer fris en fruitig de deur uitgaan. Dat geldt uiteraard ook voor de IPads. Niet onbelangrijk: bij elke nieuwe bestelling leveren ze ook nog een gratis screenprotector. Dat scheelt toch al gauw 29,95 Euro.

Ze werken met een sterrenclassificatie:
5 sterren: als nieuw,
4 sterren: lichte gebruikssporen, en
3 sterren: zichtbare gebruikssporen (lichte krasjes op scherm bijvoorbeeld, nooit ernstig)

Doordat ze hergebruikt zijn is het bovendien beter voor het milieu! Dan doe je daar ook nog aan! Het is bovendien mooi meegenomen dat het aanzienlijk goedkoper is dan een nieuwe mobiele telefoon. Maakt de beslissing weer wat makkelijker. Toch?

Garantie, klachten, verzending en contact

Er zit 2 jaar garantie op elk toestel. Dat geldt ook voor de iPads natuurlijk. Eventuele klachten worden behandeld door de afdeling klantencontact: support@mobico.nl. Ze zijn ook per telefoon te bereiken: 033 – 46691000

Je hebt 14 dagen bedenktijd en er zijn geen verzendkosten. Je kunt ook op de fiets springen en naar hun winkel rijden, want die hebben ze ook, en wel in Amersfoort die 7 dagen in de week open is.

Inkoop van oude toestellen
Ook niet onbelangrijk: je kunt je oude toestel door MOBICO laten inkopen Via een makkelijk calculatie systeem dat je zo ingevuld hebt, krijg je precies te zien hoeveel je kunt terugkrijgen voor je oude toestel. Dat oude toestel kan je opsturen of je kunt hem langsbrengen bij die winkel in Amersfoort. Dat hoeft niet op de fiets.

Heb jij ervaring met het bestellen van een refurbished apparaat bij Mobico?

Laat dan hier je review achter en vertel Nederland hoe goed deze aanbieder van refurbished Apple-apparatuur nou eigenlijk echt is! We zijn op zoek naar iedereens mening, zowel de positieve als de negatieve ervaringen.

Hoe beoordelen klanten van Mobico deze verkoper van refurbished iPhones en iPads? Is het betrouwbaar? Lees hun reviews!

Mobico
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (47)

6,4
57% Zou hier weer kopen!

Bestellen

6,6

Service

6

Prijs

7

Leveren

6,2

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

iPhone 7

Oplichters!!
Toestel viel na 2 dagen uit. Opgestuurd en na 2 weken pas reactie dat het toestel stuk was door impactschade! Kreeg foto’s toegestuurd van een bekraste gsm die niet de mijne kon zijn! Blijkbaar een standaardtruc van hen. Vroegen 50€ om het toestel te maken. 50€ gestort en nadien krijg ik mail dat er nog andere defecten waren aan het toestel en dat ik een gelijkaardig toestel zou krijgen. Toestel ontvangen en met zoveel krassen erop dat dit echt niet ‘als nieuw’ kan beschreven worden. Met andere woorden 400€ betaald voor een bekraste gsm die het waarschijnlijk ook weldra zal begeven...

Door: Bert21-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Iphone 7 - nieuw

Zelfs 1 ster is teveel! Doe geen business met dit bedrijf! Ze sturen niet de gevraagde telefoon, degene die ze sturen werkt niet. Je vraagt een volledig nieuwe telefoon (ze verkopen die met bijschrijft 'nieuw' op de website, maar later blijkt in de kleine lettertjes dat deze niet nieuw zijn) of anders je geld terug en krijgt een 'nieuwe' toegestuurd, die ook weer niet nieuw blijkt, want na enig contact met water (zou waterproof moeten zijn) is het toestel direct weer defect. Toestel kan niet gerepareerd, enkel omgeruild tegen bijbetaling van 150 euro! Ja daag!! Ik had een nieuw toestel gevraagd of mijn geld terug en krijg weer brol oppgestuurd. Heb nu mijn advocaat erop gezet. Trap er alsjeblieft niet in, dit zijn bedriegers van de bovenste plank!!

Door: Danyelle van Thoor08-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

iPhone X 256GB

Harstikke tevreden over de service die mobico heeft geleverd voor mij. Onlangs dus een iPhone X bestel waar bij weken lang aan het twijfelen was. Ze hebben me oprecht blij gemaakt met de toestel dat ze hebben geleverd en vooral voor die prijs. Al mijn twijfels zijn volledig weg gehaald door mobico om mij te bewijzen dat het toestle het gewoon uitstekend fuctioneert.

Door: Danial23-07-2019
Ali23-07-2019

Dit is wel een hele slechte door Mobico zelf geschreven review.

pim 30-07-2019

k schrijf nooit een review, echter vind ik het belangrijk dat mensen gewaarschuwd worden voor de malafide praktijken van Mobico. Ik heb al ruim een jaar gedonder met mijn geleverde Iphone 7 zo goed als nieuw. Bij aanvang viel hij constant uit. Ik heb hem na lang getouwtrek terug getuurd en pas na 1,5 maand terug mogen ontvangen. Er was jammer genoeg iets mis gegaan bij de service. Echter bleek het probleem niet te zijn verholpen. Na enkele maanden begon de telefoon weer kuren te vertonnen, met als gevolg dat ik hem weer op moest sturen. Omdat hij volledig was uitgevallen. De 2 jaar garantie die mobico geeft is een mooi lokkertje en lijkt een zekerheid voor de aanschaf. Jammer genoeg blijkt het tegendeel waar. Ze gooien zonder ook maar enig onderzoek het probleem op val schade (terwijl er geen barst of scheur in de telefoon zit) en laten mij opdraaien voor de kosten. Telefonisch is mobico al maanden niet bereikbaar en via de mail geven ze korte antwoorden zonder enige informatie. Als je vraagt om terug gebeld te worden kan dit absoluut niet. Mensen koop alstublieft nooit een telefoon bij mobico, Dit voorkomt een hoop frustratie en stress. Het slechtste bedrijf waar ik ooit mee te maken heb gehad.

pim01-08-2019

k schrijf nooit een review, maar omdat ik dit bedrijf zwart wil maken heb ik bovenstaande geschreven. Dit kan hier gewoon allemaal dus waarom niet. Moet eerlijk zeggen dat ik dronken was toen ik t schreef. Achteraf gezien wel spijt. Ik was ook dronken toen ik mijn telefoon stuk liet vallen. Maar het is zo duur om t te laten maken dus vandaar dat ik op die tour ben. Dus dan maar weer de fles pakken en domme dingen schrijven die niet kloppen. Als ik nooit een iPhone had gekocht, had ik m ook niet kunnen laten vallen. Dus ergens is t wel de schuld van mobico.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

iPhone 8

- telefoon voldoet niet aan verwachting
- geen telefonisch contact te krijgen met
-Zelf alle verzendkosten moeten betalen terwijl ik meteen mijn geld terug wilde

Door: Daphne17-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

iphone 8 plus

Zeer goeie ervaring met Mobico. Dit is nu me derde keer dat ik een toestel heb besteld bij mobico. Bij de tweede toestel van mijn dochter was er iets mis met de service. Meteen opgestuurd en gelukkig eccht snel geholpen voordat we op vakantie gingen. Dat is een stukje service die ik waardeer. Daarom heb ik ook een telefoon weer besteld voor mijn zoontje :)

Door: Lucas Verheij16-07-2019
Lucas Verheij19-07-2019

Wat grappig. Ik ben Lucas Verheij en ik heb nog nooit iets bij u gekocht. Ik eis dan ook dat u mijn naam niet onrechtmatig gebruikt voor commerciële doeleinden. Ik eis dat u mijn naam binnen 24 uur verwijderd.

Lucas Verheij20-07-2019

Beste Mobico, Gezien het feit dat u geen gehoor geeft aan mijn oproep mijn naam niet voor commerciële doeleinden te gebruiken en derhalve te verwijderen, zie ik mij genoodzaakt dit vraagstuk uit handen te geven. Volgens de wet maakt u onrechtmatig gebruik van mijn naam en dat is strafbaar.

Lucas Verheij24-07-2019

Dit is echt belachelijk. Je gebruikt mijn naam en eist dat ik mijn review verwijder? Wordt hier überhaupt wel gecontroleerd wie wat plaatst??? Alleen maar al de kans dat mijn niet vaak voorkomend (voor en achter) naam (genoot) hier komt en een reactie op een review plaatst, is belachelijk (nep). Ik neem aan dat dit een persoon is die een pik heeft op dit bedrijf. En deze website laat dit toe door absoluut geen controles uit te voeren hierop. Om even op terug te komen. Ik ben enorm goed geholpen hier en begrijp niet waarom iemand dit doet. Concurrent? Ex werknemer?

Nancy 06-08-2019

een oplichters het bij Mobico zijn. 1 week geleden heb ik een iphone X besteld en hiervoor 759 euro betaald Tot vandaag is mij toestel niet aangekomen. Ze sturen valse mails onder naam van Post NL

Willem08-08-2019

Volgens mij heet je geen Nancy maar Gert en heb je een dikke bierbuik en ben je hier aan het ouwehoeren. Ophouden met die neppe zooi

Toon kuijpers12-08-2019

Uitstekende service, het is de eerste keer dat ik een telefoon koop bij Mobico , maar het bevalt me uitstekend

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Iphone 7

Bij de aankoop ging het al mis, zou op voorraad zijn, maar helaas, na 3,5 week pas geleverd. na 3 maanden scherm los, opgestuurd, reparatie zou 5 tot 7 werkdagen duren. Nu 14 werkdagen verder en nog niets. Op mails wordt niet gereageerd, als je belt krijg je te horen dat het druk is, je een mail moet sturen en de verbinding wordt verbroken. Toestel is van dochter van 14 die hier hard voor gewerkt heeft .

Door: Peter Wich13-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

iPhone X

Onlangs een iphone x besteld bij Mobico en oprecht vindt ik dat de transport naar mij soepel is verlopen. Mijn dochtertje was jarig op 2 juli en dat had ik ook doorgegeven aan Mobico zodat de zendig op datum binenkomt. En verassend hebben ze een extra screen protecter en hoes opgestuurd! Ontzettend blij met de service van Mobico.

Door: Suzanne05-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

iPhone x

Zeer slechte service! Ze zijn niet te bereiken want er is maar één emailadres en daarop wordt nooit gereageerd. De enige telefoonlijn gaat standaard naar het bericht dat het heel druk is en dat je later terug moet bellen waarna de verbinding verbroken wordt. Mijn toestel ligt al bijna 2 maanden daar maar er gebeurt niets. Wel betaald voor onderzoek maar ik hoor niks.
Geen zaken mee doen!

Door: Geerten04-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

iphone7

Zeer slechte service, bedrijf is niet te bereiken en reageren niet op mails. Telefoon is niet geleverd wel betaald. Koop hier niks. Slechte samenwerking met Post NL.

Door: Don Heins19-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
3

Iphone 7

KOOP HIER GEEN TELEFOON!!!
Geluid deed t niet met na twee maanden dus wilde gebruik maken van de garantie. Eerst proberen 150,- te laten betalen omdat t zogenaamd niet over de garantie viel, een dan uiteindelijk akkoord gaan met gratis reparatie en vervolgens niks meer laten horen!
Zit nu bijna 5 weken zonder telefoon.Krijg geen enkele reactie. Mail reageren ze niet op en bij telefoon wordt contact verbroken. OPLICHTERS zijn het

Door: N Smit17-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
4

iPhone 8

Voor onze zoon die studeert een iPhone gekocht, hij is er erg blij mee en we konden hem direct afhalen en als verrassing geven, bedankt Arjan voor de snelle service

Door: Jaap16-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

iPhone X

Onlangs een iPhone x bij Mobico gekocht. Het ontvangen toestel ziet er uit als nieuw. Alleen de levering liet een dag langer op zich wachten, voor de rest erg tevreden met mijn aankoop!

Door: Lysette Geurtsen11-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Koop hier geen telefoon!!

Ik heb donderdag 23 mei een iphone 6s besteld.
Het is nu al bijna een week later en heb nog niet eens een bevestiging voor het verzenden binnen. Hun website moet geupdate worden, want toen ik mijn postcode invulde werd straatnaam enz automatisch ingevuld (op het verkeerde adres). Ik dus een mail dr achter aan sturen met het goede adres. Deze mail word beantwoord met: oke naar welk adres kan ik het veranderen. Je mail word dus duidelijk niet eens goed gelezen. Dus ik stuur nogmaals een mail met het adres en deze word beantwoord met: oke ik heb het voor je veranderd. Begin me een beetje af te vragen of ze de telefoon gewoon naar het verkeerde adres hebben gestuurd en dit niet laten weten. Telkens als ik ze bel is de lijn bezet en er word dan ook na een uur nog steeds niet opgenomen. Ik vermoed dat het oplichters zijn, maar dat gaan we nog zien...

Door: Finn28-05-2019
Sam11-06-2019

Ik zit nu een week te wachten, wat heb jij gedaan? Hoe is het opgelost

Sam11-06-2019

Ik zit nu een week te wachten, wat heb jij gedaan? Hoe is het opgelost

Sam11-06-2019

Ik zit nu een week te wachten, wat heb jij gedaan? Hoe is het opgelost

Sam11-06-2019

Ik zit nu een week te wachten, wat heb jij gedaan? Hoe is het opgelost

Sam02-08-2019

Mijn fout, toestel was al in ontvangst genomen door me dochter, maar ze is nooit thuis, dus kon niet weten dat die dr al was

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Iphone x

Na lang twijfelen toch maar een iphone x gekocht, levering ging vlot, tot mijn groote spijt leek het toestel aan ghosttouch te leiden, dan laar terug gestuurd, 4dagen later was gij alweer onderweg naar mij, de iphone kwam terug met een nieuw scherm maar de pentalobe schroeven miste ???????? na de telefoon nu weer 2dagen in gebruik te hebben, doet de bovenste helft van het scherm 85% vd tijd niks met touches, zeer teleurstellend

Door: Gillian Verhard25-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
7,5

Sceptisch

Moet eerlijk bekennen dat de negatieve reviews mij een beetje lieten twijfelen of ik hier wel een iphone moet aanschaffen. Dus ik maar bellen, duurde even voor ik iemand aan de lijn kreeg (op mijn mails kreeg ik wel snel antwoord). Gelukkig wilde de medewerker wel mijn vragen beantwoorden. Ik wil weten waarom er negatieve ervaringen zijn van klanten en waarom deze niet worden opgelost. Er werd aangegeven dat de klachten wel worden opgelost, maar vaak worden de klachten niet weggehaald of aangepast wanneer eenmaal opgelost. Ook hebben sommige website geen check of er überhaupt iets is besteld bij de desbetreffende site. Ook over deze site werd aangegeven dat de klachten niet bekend komen in hun systeem en of concurrenten kunnen zijn die het beeld over een bedrijf willen vertekenen. Dit heb ik overigens ook eerder vernomen van een ander webshop. Het is jammer dat men kwade bedoelingen heeft en mij hierdoor ook (bijna) hebben misleid. Wellicht moet ik ook sceptisch zijn naar de recensie websites en hoe goed en echt deze daadwerkelijk zijn. Mijn gestolen telefoon was weer terecht en heb ik mijn refurbished telefoon naar Mobico geretourneerd. En omdat ik net mijn geld heb ontvangen wilde ik toch hier op terug komen om mijn gelukkig wel positieve ervaring te delen. Mocht ik weer een telefoon nodig hebben, dan kan ik met een gerust hart een iphone bij hen aanschaffen.

Door: Lucas16-05-2019
Hans de Goede17-05-2019

Overduidelijk een nepreview van Mobico zelf teneinde de consument te doen geloven dat alles koek en ei is. Zelfde schrijfstijl, grammaticaal niet correct en overduidelijk een charme offensief. Ik heb namelijk bij Mobico gewerkt ( naam is niet de mijne ) en weet dus uit eerste hand hoe het er aan toe gaat.

Lucas20-05-2019

Dat mijn grammatica niet correct is, dat kan wel kloppen. Maar niet mij als een leugenaar bestempelen aub. Je hebt blijkbaar een dubbele agenda. Dat jij grammaticaal correct bent prima. Maar je stinkt naar een concurrent of een zure hater of iemand die de mensen wilt misleiden. Mij haal je iig geval niet over. Ik vorm liever mijn eigen mening

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Slechte ervaring

Zeer slechte ervaring met Mobico. Telefoon is 3 x voor reparatie geweest. Dat ging erg snel en goede service. Maar reparatie niet afdoende en nieuw toestel toegezegd. Dat is nu 6 weken onderweg. Medewerkers bij klantenservice zijn niet op de hoogte van de orderstatus. Er wordt gezegd stuur een mail naar support en daarna hoor je niets meer. Wachttijd klantenservice 20-25 minuten ik heb net maar weer opgehangen ...

Door: Maaike 10-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Service

Ongelooflijk wat een slechte service afdeling, stond nu 1 uur en 20 minuten in de wacht. daarna krijg je iemand aan de lijn die zegt dat je een mail moet sturen bestellen prijs en levering is prima.
Aftersales service is schrikbarend willen alleen verkopen en geen service bieden. LEES goed de voorwaarden wanneer je een defekt hebt aan een toestel in de garantie, het kan zo maar 3 weken of langer duren voordat je jouw telefoon terug hebt. !!

Door: Hendrikx09-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5,5

bedrog

12 januari kocht ik een toestel bij Mobico voor 379,00. " zo goed als nieuw". Het toestel dat ik kocht was niet leverbaar. Dus ik heb een ander toestel laten leveren.
2 Maanden later deed het touch screen het niet meer en de oplader ook niet. Ik stuurde het toestel retour. (eigen kosten) Toen ik mailde waarom het zo lang duurde voordat ik iets hoorde, kreeg ik als antwoord dat het te druk was op de technische afdeling.
Na een week kreeg ik bericht dat er sprake is van IMPACTSCHADE, wat helaas NIET binnen de verzekering valt??? Met mijn telefoon is in anderhalve maand niets geks gebeurd en dit is een standaard mail waar mensen NIETS mee kunnen. Precies waar deze oplichters op doelen.
Ik voel me totaal bedrogen en raadt iedereen AF om bij Mobico een telefoon te kopen.

Door: Floor van Oppenraaij20-04-2019
Hans de Grot22-04-2019

Ik zou geen genoegen nemen met het verhaal over impactschade. Ik zou er werk van maken en rechtsbijstand inschakelen. Het touchscreen en de oplader moeten het gewoon doen. Het kan niet zo zijn dat beide het binnen twee maanden begeven. Dan deugde het toestel voor aankoop door u al niet. En Mobico schrijft twee jaar garantie voor dus daar heb je gewoon recht op. Daarbij komt dat het Burgerlijk Wetboek schrijft dat je van een artikel mag verwachten dat het doet waar je het voor gekocht hebt en dat je redelijkerwijs mag verwachten dat ht artikel voldoet aan de verwachtingen die je er bij had. Nou, en daar is geen sprake van dus Mobico moet jou, volgens het Burgerlijk Wetboek, tegemoet komen. Of een nieuw toestel of geld terug.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Waardeloos

Bestellen gaat prima. Maar tot twee keer toe was de telefoon toch niet leverbaar terwijl deze wel op de site aangeboden werd. Meer dan een week wachten nog geen telefoon. De eerste werd na 1,5 week geleverd. De tweede heb ik geannuleerd na 3 mails die onbeantwoord bleven en 2 telefoontjes.
Een negatieve review geschreven op de site. Deze worden blijkbaar verwijderd!!

Door: Claudia 07-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Iphone 7

Vrijdag besteld. Donderdag pas in huis. --> later dan vermeld
Vanaf zaterdag ochtend doet de iphone plots niets meer. Enkel zwart scherm. Telefonisch niet bereikbaar op facebook en email reageren ze ook niet!

Door: Lotte06-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Deskundig advies

Erg goede advies gekregen in de winkel, waardoor keuze maken tussen twee telefoons makkelijker werd. iPhone 7+ aangeschaft en ik ben er zeer tevreden mee , het is mooi en goede kwaliteit. Doordat ik mijn oude toestel heb ingeleverd kreeg ik ook nog eens korting op mijn aankoop! Het is een top bedrijf.

Door: Aldy04-04-2019
Hans de Grot22-04-2019

Mobico, deze nepreview is overduidelijk door jullie eigen personeel geschreven, gezien het taalgebruik. Begin nou eens kwalitatief goede telefoons te leveren, klachten serieus aan te pakken, fatsoenlijke service te verlenen en de betalende klant niet voor dom aan te zien met deze wel hele slechte, nep review.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Goede ervaring

iPhone X besteld en binnen binnen 2 dagen geleverd. Top kwaliteit voor een scherpe prijs. Accu gaat lang mee zoals het hoort en alle accessoires meegeleverd.

Door: Sam 02-04-2019
Hans de Grot22-04-2019

Fake review. Toevallig dat iedereen klaagt over de trage levering van een belabberde iphone en dat jij ‘m binnen twee dagen in huis hebt.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Goede kwaliteit

iPhone 6s besteld, tel is van goede kwaliteit en je ziet geen onderscheid tussen nieuwe en refurbished. Ik heb als nieuw aangeschaft en de tel ziet er ook als nieuw uit! Erg tevreden over deze winkel. Zal in de toekomst hier nogmaals een nieuw toestel halen.

Door: Hochstein26-03-2019
Hans de Grot22-04-2019

Ook deze review is overduidelijk door Mobico zelf geschreven. TRAP ER NIET IN. Mobico geeft duidelijk niets om de consument, behalve om hun centen. Snel geld verdienen en na de aankoop geen enkele betrokkenheid, service of welke vorm van dienstverlening dan ook. Mensen, spaar wat langer door en koop een nieuwe telefoon. Gun Mobico uw geld niet.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Tevreden

4 weken geleden een iPhone 7 gekocht hier en had de telefoon de volgende dag in huis. Klantenservice was wel erg druk en moest lang wachten

Door: Gerrard V26-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Onbetrouwbaar

Mobile (I-phone) gekocht na 1 dag moet ik al kiezen uit 3 opties aangezien mijn keuze niet beschikbaar was (fout in hun ordersysteem). Nieuwe keuze gemaakt, deze zou DIREKT gestuurd worden, echter na 2 dagen staat de status bij Post.nl nog steeds op "pakket niet aangebode". Afgelopen dagen meerdere keren gebeld voor de status maar iedere keer was er weer een ander verhaal (moet nog gestuurd worden, is net weg, wordt nu werk van gemaakt....enz). Vandaag nogmaals gebeld blijkt dat het pakketje naar t verkeerde adres is gestuurd !? of ik een ander mobiel wil kiezen, die wordt dan direkt gestuurd..... Mijn keuze is echter dat ik VANDAAG het geld terug wil.....nou eerst moet de order geannuleerd worden en dan ! dan staat binnen 1 á 2 dagen het geld terug op mijn bank rekening...... ik moet 't nog zien. Hoe kan het dat je binnen een minuut €500,- hebt overgemaakt via I-deal maar het 1 á 2 dagen duurt eer het teruggeboekt kan worden. Deze webshop onbetrouwbaar

Door: Maurice Smeets14-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
3,5

Oplichters!

iPhone se gekocht. Bij het installeren viel hij steeds uit. Terug gestuurd voor herstel. Nadien meteen zelfde probleem. Via mail gemeld dat ik een ander toestel wou of mijn geld terug. Ze beloofden me een ander op te sturen zodra ze de oude hadden ontvangen. Dus stuurde ik hem terug. Na een week nog maar eens gemaild omdat ik niks hoorde. Het antwoord was dat de iPhone schade heeft die niet onder de garantie valt! We hebben die telefoon niet eens kunnen gebruiken omdat hij vanaf dag 1 meer uit stond dan aan. Koop nooit iets bij deze oplichters!

Door: Cindy22-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Erg tevreden

Zeer tevreden klant hier. Ben onlangs langs geweest voor een scherm reparatie van mijn iPhone en ik ben uitstekend geholpen.
Alles werkt prima. Vriendelijke personeel daar en behulpzaam. Superblij!

Door: Barry23-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Goeie iPhone

na 1 werkdag geleverd, toestel zag er goed uit, doet het verder ook goed.

Door: Peter18-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Goede service, telefoon niet beschikbaar

Ik heb een iphone 6s besteld, maar deze bleek toch niet voorradig. Afgaande op de reviews hier was ik even bang dat het veel moeite zou gaan kosten om mijn geld terug te krijgen, dat bleek echter ongegrond. Ik ben goed geholpen en kon snel weer over mijn geld beschikken (al duurde het wel een kwartier voordat ik telefonisch te woord werd gestaan).

Door: Michiel08-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Fake reviews

Een oproep aan de consument:

TRAP NIET IN DE DOOR MOBICO ZELF GESCHREVEN REVIEWS!!

Als u goed leest en kijkt naar de schrijfstijl dan zult u snel zien dat de reviews allemaal in dezelfde stijl geschreven zijn. Opvallend is ook dat dagelijks meerdere reviews geschreven worden en dat gebeurt nooit bij echte reviews. Kijk maar op de sites van Wehkamp bijvoorbeeld. Daar zie je soms maar een review per week bij een bepaald product. Ik snap Mobico ook wel weer. De Consumentenbond kwam met een vernietigend onderzoek waaruit blijkt dat dik 80 % van de onderzochte refurbished iPhone aanbieders een ' no deal ' is omdat ze zo slecht ' gerefurbished' zijn.

Beste consument, doe een paar tientjes bij de prijs van refurbished en je hebt een splinternieuw toestel, met fabrieksgarantie ( 2 jaar ) en geen inferieur scherm met stof er onder, krasjes, butsen en een accu met een conditie van 70 % of minder. Ook dat blijkt namelijk uit de test van de Consumentenbond, van geen enkel gerefurbished toestel dat onderzocht is, is de accu vervangen. En dit wordt wel als zodanig verkocht op de sites van deze 2e hands telefoons.

Goed voornemen voor het nieuwe jaar: Spaar iets langer door en koop een nieuwe telefoon. Scheelt u een hoop frustratie en een slechte klantenservice.

Door: Maarten Simpelveld05-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
4,5

Onacceptabel slecht

Hier een lijst met alles wat is misgegaan:

-Telefoon niet op voorraad na een week wachten zelf moeten bellen voor meer informatie. En zelf gevraagd voor een ander model.
-1ste telefoon kwam defect binnen
-2de telefoon kwam ZEER zwaar bekrast binnen (diepe krassen in het lcd)
-Verpakking van telefoon was vies, zaten al overal vinger afdrukken op.
-Klantenservice is sloom en slecht getraint. 45 minuten in de wacht staan met 0 wachtende voor u is geen uitzondering. Ook wordt er niet met je mee gedacht naar een oplossing.
-In totaal 15 keer gebeld en tientallen mails (mail wordt niet altijd geantwoord)
- 45 dagen bezig geweest met dit bedrijf, heb nu gelukkig me geld terug.

Als jij het risico wil lopen anderhalve maand bezig te zijn voor een nieuwe telefoon ben je hier aan het juiste adres. Ik zou zelf gewoon een nieuwe kopen of een ander bedrijf zoeken.

In heel mijn leven nog nooit zulke slechte ervaring gehad met een bedrijf, diep teleurgesteld.

Door: Stan30-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

research voor aankoop

Voordat ik de refurbished iphone aan wilde schaffen dacht ik, laat me de klantenservice eens proberen te bellen. Onderhand al 20 minuten aan de lijn gehangen, terwijl de automatische stem ook al precies 20 minuten zegt 'de eerste lijn is voor u gereserveerd'....jaaaa ja...

Ik heb mijn online winkelmandje maar weer leeggegooid. Ondanks alles nogmaals geprobeerd de klantenservice te bereiken maar nu 4 wachtenden voor mij ...

Het zal misschien wel goed zijn, maar geeft niet een vertrouwd gevoel.

Door: Hermina28-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Iphone 7 nooit aangekomen

Ik heb een Iphone 7 besteld inmiddels 2 weken geleden. Deze is echter niet aangekomen en betwijfel zelf of deze ooit zal aankome,... Koop niet bij Mobico. Te mooi om waar te zijn !

Op hun site merk je zelf ook dat de positieve reviews EXACT op dezelfde manier zijn geschreven. Met komma's, uitroeptekens

Deze site is niet betrouwbaar en het wordt tijd dat iedereen daar eens wat tegen aan kan doen !

Door: Anoniem11-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Opvallende reviews

Grappig om ook weer bij deze ( web ) winkel te zien dat de reviews op de eigen site opvallend positief zijn en in een bepaalde stijl geschreven zijn ( door eigen personeel ??? ) en als je even goed verder zoekt, kom je ook veel meer kritische ( teleurgestelde klanten ) ervaringen tegen over slechte laders, oordopjes en levering. Advies aan potentiele kopers: Als je het geld hebt, voor een paar tientjes meer koop je een nieuwe telefoon. Dan weet je zeker dat je een goed toestel hebt voor de komende jaren. Een 2e hands IPhone 6s kost bij Mobico en vergelijkbare zaken bijna 300,- euro terwijl je voor 359,- een splinternieuwe iPhone 6S hebt. Wel compleet in doos met alle originele onderdelen aanwezig, fabrieksgarantie enz.

Door: Joey van den Belt08-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6

Mobico oplichters

Geen antwoord via mail. Via tel krijg je steeds het antwoordapparaat te horen met 4 of 5 wachtende voor u. Na 35 min wordt de verbinding verbroken. Mobico heeft mij belazert voor bijna 400 euro. Koop niet bij Mobico. Wij gaan hulp inroepen via de media.

Door: Nadia05-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Kapotte oortjes + Oplader!

Na aankoop van mijn ‘nieuwe’ iphone 7 de oortjes getest waarvan maar 1 kant het deed en na 2 weken begaf mijn oplader het ook.

Hiernaast zeer tevreden over het bedrijf maar voornhet bestellen van een ‘nieuwe’ mag je ook verwachten dat de rest ook zou kloppen..

Door: Jelle20-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
8

Goede telefoon, goede prijs, mindere levering

Ik heb een aantal dagen geleden de iPhone 8 bestelt op mobico en ik heb meteen een bevestiging gekregen. Ik bestelde op zondag dus er stom dat de telefoon dinsdag geleverd zou worden maar ik kreeg geen track en tracé code dus werd het uiteindelijk donderdag voor dat ik mijn toestel kreeg

Door: Bas20-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Zo hoort t

Om 23:30 gebeld dat ik morgen een iPhone 7plus nodig had om mooie foto’s op vakantie te nemen. Werd goed telefonisch geholpen. Waarna ik m nog net voor 12 uur kon bestellen. En ik kon m de volgende dag meenemen. Vakantiefoto’s kan ik helaas niet delen, maar mijn review wel. Geweldig!

Door: Edwin vd B27-07-2018
Hans de Grot22-04-2019

Weer een door Mobico zelf geschreven review. Dus jij denkt 's avonds om 23.30 uur: ' Hmmm, ik ga morgen op vakantie dus ik heb een iPhone, en ook nog de iPhone 7, nodig zodat ik foto's kan maken. Vind je dit verhaal zelf ook niet een klein beetje ongeloofwaardig?? Wie bedenkt zich vlak voor middennacht, kom, ik bel ( welke wegwinkel werkt er zo laat??? ) Mobico omdat ik morgen een telefoon nodig heb voor m'n vakantie. Wat een flauwekul zeg. Dit is wel heel slecht bedacht Mobico. Scoor nou eens positieve reviews door kwalitatief goede telefoons te leveren en goede service te verven en STOP met deze onzin reviews. Slaat helemaal nergens op en iedereen ziet dat jullie deze reviews zelf schrijven. Kappen met die onzin.

Finn28-05-2019

Hahaha “om 23.30 uur”. op de website zelf staat dat ze tot 5 open zijn. wat een domme review.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Zeer ontevreden

Bij deze firma een iPhone 6s rosé besteld, was volgens site voorradig dus zou hem de volgende dag binnen krijgen....super dacht ik. Diezelfde avond rond 24.00 uur kreeg ik een mail dat de iPhone toch niet op voorraad was. Ik kreeg 3 keuzes, of wachten op de iPhone dat hij weer op voorraad is ( prognose 1-5 werkdagen) andere bestellen met bijbetaling. Of mijn geld terug. Ik zou de telefoon aan mijn dochter geven op haar verjaardag dus koos voor geld terug, anders een treurig meisje. Heb nog telefonisch kontakt gezocht met Mobico zodat ik mijn geld met spoed terug wilde krijgen, dus of dezelfde dag of uiterlijk een dag later. Ik had per slot van rekening ook direct betaald. Zijn nu 3 dagen verder en geen geld terug en dus ook geen iPhone voor mijn dochter. Dus zeker niet te spreken over Mobico

Door: Edwin 07-07-2018
Jan Knol29-08-2018

Ik heb precies dezelfde ervaring. Medewerkers geven zelf aan dat er sprake is van misleiding. Het is bekend dat het toestel niet op voorraad is. Er is geen sprake van een systeemfout.

thijs 14-11-2018

Heb precies hetzelfde gehad en mij werd verteld dat ik binnen 3 dagen zou krijgen. vervolgens heb ik meer dan 2 weken moeten wachten en nu een telefoon waar ook nog problemen mee zijn

thijs 14-11-2018

Heb precies hetzelfde gehad en mij werd verteld dat ik binnen 3 dagen zou krijgen. vervolgens heb ik meer dan 2 weken moeten wachten en nu een telefoon waar ook nog problemen mee zijn

thijs 14-11-2018

Heb precies hetzelfde gehad en mij werd verteld dat ik binnen 3 dagen zou krijgen. vervolgens heb ik meer dan 2 weken moeten wachten en nu een telefoon waar ook nog problemen mee zijn

van der sommen30-01-2019

een waardeloos bedrijf koop daar geen telefoon opligters

Noor30-03-2019

Voor mijn zoon een Iphone 8 refurbished (zo goed als nieuw) gekocht. Eerst gebeld of hij op voorraad was en toen voor de zekerheid zelf gaan ophalen in hun winkeltje in Amersfoort. Hij ziet er goed uit en hij doet het prima (2 weken in bezit).

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

Toestel ziet er als nieuw uit

Elders een iPhone gekocht, ook refurbished. Maar qua kwaliteit en hoe het eruit ziet is dit toch echt ongeëvenaard!

Door: Joris Spinhoven25-04-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

De prijs/kwaliteit verhouding is ongeëvenaard

Ik kocht bij Mobico een iPhone 7 refurbished en moet zeggen dat het een geweldig goed toestel is voor de prijs die ik er voor betaald heb. Goede producten en service.

Door: Marit23-04-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Top kwaliteit

De toestellen die ze verkopen zijn van top kwaliteit en de prijzen voor hun inkoop zijn meer dan redelijk!

Door: Rachel van Zaden19-04-2018
Jan Knol29-08-2018

Toestellen? Hoeveel heb je er gekocht?

Anoniem17-12-2018

Ook al een met lichte gebruikssporen?

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Goede service en kwalitatieve iPhones

Ik word telefonisch en in de winkel uitstekend en deskundig geholpen. De iPhone 7 die ik hier heb aangeschaft is een geweldig apparaatje en ik kon er amper een spoortje op vinden terwijl deze onder de 'lichte gebruikssporen' viel.

Door: Sanne16-04-2018
Linda19-12-2018

Is er een winkel? Die zie ik niet op het adres van Mobico. Verder lukt het mij al twee dagen niet telefonisch of via de mail contact te krijgen met Mobico.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Goede aankoop!

Ik ben echt erg tevreden over de geboden service van Mobico bij de aanschaf van mijn iPhone 7. Deze werd mij netjes gepresenteerd in de winkel en ik kon het verschil tussen lichte gebruikssporen en als nieuw niet eens bemerken! Wat een fijne zaak, kan het zeker aanbevelen.

Door: Lisa Vermeulen02-04-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Betrouwbaar!

goede ervaring , goede service en snelle levering bedankt!

Door: Janneke20-03-2018
Jan Knol29-08-2018

Dan heb je het beter getroffen dan ons. Het door ons bestelde toestel was op voorraad, oh nee toch niet! Automatische antwoordmail geeft een systeemfout aan. Medewerkers bevestigen misleiding omdat het systeem precies weet welk tiestel is op voorraad en welk niet. Bah!!

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Erg tevreden

Ik heb onlangs een iPhone 6s gekocht bij Mobico en ben erg te spreken over de service en kwaliteit van het toestel, dank jullie wel

Door: Hendrik de Boer02-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Geen geld voor oude telefoon!

Op 4 November mijn Iphone 5S opgestuurd (incl. ontvangstbevestiging) tot op hede (4 Jan) nog niks van ze gehoord en/of geld terug ontvangen. Er wordt niet gereageerd op emails en telefoon, app, FB etc.

Door: harrie vermeulen03-01-2018
Peter17-01-2018

Ik heb nu hetzelfde. Een complete en puntgave telefoon opgestuurd, een goed bedrag via de site en daarna twee weken niks na bellen en mailen. Nu blijken er ineens krasjes op te zitten. Nu telefonisch een lager bedrag overeengekomen en daar maar mee akkoord gegaan. Dit zijn geen praktijken en er zullen vast meer slachtoffers zijn. Als ik een tip mag geven:ik heb meerdere telefoons verkocht via [verwijderd], nooit geen problemen gehad en een vlotte communicatie en afwikkeling!

Jan18-01-2018

Betwijfel de echtheid van de recensie en de reactie erop. Een bedrijf zwart maken en vervolgens verwijzen naar / reclame maken voor een ander bedrijf. Een ouwe klassiekert. Jammer dat dit gebeurt ik ben juist erg tevreden dat er zulke bedrijven zijn. want op marktplaats is het een ramp de laatste tijd. Wil je een goede beeld krijgen van een bedrijf lees dan op 'echte' review sites hoe goed iemand scoort of bel ze zelf even op. Ik heb ze tot nu toe altijd kunnen bereiken. Nu voor de tweede maal een toestel naar mobico gestuurd. Ze hebben me een hoger bedrag overgemaakt dan bij [verwijderd - red. NederlandReview]. De eerste keer duurde t een dag voordat ik me geld had de tweede keer 2 dagen toen stond t op me rekening

Peter19-01-2018

Goed bezig Jan! Even iets rechtzetten vanaf mijn kant. Ik heb totaal geen belang bij het andere bedrijf en ervaringen delen is juist een plus, i.p.v. jou minachtende reactie op mijn ervaring. Je hebt zeker ook geen praktisch nieuwe telefoon laten inkopen, want dat is juist waar het misgaat. Oudere smartphones laten inkopen gaan ook wel goed, evenals de verkoop van refurbished smartphones. Lees je eerst zelf eens goed in op internet en je ziet toch meerdere ervaringen zoals die van Harrie en mij. Dus niet bij de verkoop, die ervaringen zijn wel goed. Maar op de inkoop is toch wel wat aan te merken. De doorlooptijd van ruim twee weken was te lang en er was ook geen communicatie, nadat we dit wel telefonisch hadden afgesproken. Ik heb ze overigens in die periode 3x aan de telefoon gehad. En het kan zeker geen kwaad om jezelf eerst eens te verbeteren in plaats van een ander. Begin maar eerst eens goed Nederlands te leren schrijven. Voorbeeld: "Wil je een goede beeld", "een oude klassiekert" en het ontbreken van leestekens in je tekst. Zoals je nu schrijft.... tja.

Peter20-01-2018

Keyboard Warrior Peter weet het beter. Leestekens + correct schrijven en mij verbeteren geeft je geen gelijk, want je hebt t op meerdere punten fout. Heb zowel een nieuwe als een oude telefoon opgestuurd voor verkoop. Heb me eerst goed ingelezen / meerdere (echte) reviews bekeken, voordat ik mijn peperdure iPhone had opgestuurd. Los van mijn verkeerd taalgebruik, heb ik ervaring met beide websites. Maar goed, als je een beeld wilt krijgen over een shop, moet je een reviewsite opzoeken met meer dan 1 review van een zogenaamde Harry en Peter Vermeulen en zeker niet naar mij luisteren, want ik ken geen eens Nederlands schrijven. En nou niet zo zuur doen knul. Je reacties van 'ik ga s iedereen op z’n ABN wijzen en dat gebruiken om me (on)gelijk te bewijzen', in de klaslokaal houden… want klassiekert = lol.

Van dersommen29-01-2019

Ook een iPhone 5S besteld andere niet geleverd e-mail gestuurd niks op gehoord geen goede zaak

Claudia Struijlaart07-04-2019

Bestellen gaat prima. Maar tot twee keer toe was de telefoon toch niet leverbaar terwijl deze wel op de site aangeboden werd. Meer dan een week wachten nog geen telefoon. De eerste werd na 1,5 week geleverd. De tweede heb ik geannuleerd na 3 mails die onbeantwoord bleven en 2 telefoontjes. Een negatieve review geschreven op de site. Deze worden blijkbaar verwijderd!!

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Schrijf zelf een review over Mobico

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)