NederlandReview

    Ervaringen Mobico

    Ben je op zoek naar een vrijwel nieuwe mobiel die bovendien goedkoper is dan een nieuwe? Dan zou je misschien eens bij MOBICO kunnen kijken. MOBICO levert online refurbished iPhones en iPads. Wat is refurbished ? Refurbished betekent: vrijwel nieuwe, nagekeken en indien nodig verbeterde mobiele telefoons. Bij MOBICO betekent dat het gaat om iPhones en iPads.

    Met de introductie van een nieuw type Apple iPhone is er altijd een toename van refurbished apparatuur op de markt. Veel mensen ruilen namelijk hun ineens verouderde apparaat in voor de nieuwste editie, waardoor er veel extra oude apparaten op de markt komen die nog prima werken.

    Diensten en services van Mobico
    Zo hebben ze de refurbished iPhone in verschillende uitvoeringen: van iPhone 5 S tot IPhone 7 plus. Ze hebben ze in verschillende kleuren en het geheugen varieert tussen de 16GB en 256 GB. Welke ze precies hebben hangt af van wat ze in voorraad hebben uiteraard. Dat kan je het best even online checken of even bellen.

    Ze worden eerst getest op 30 punten en, heel belangrijk: ze worden allemaal voorzien van een nieuwe accu, zodat ze allemaal weer fris en fruitig de deur uitgaan. Dat geldt uiteraard ook voor de IPads. Niet onbelangrijk: bij elke nieuwe bestelling leveren ze ook nog een gratis screenprotector. Dat scheelt toch al gauw 29,95 Euro.

    Ze werken met een sterrenclassificatie:
    5 sterren: als nieuw,
    4 sterren: lichte gebruikssporen, en
    3 sterren: zichtbare gebruikssporen (lichte krasjes op scherm bijvoorbeeld, nooit ernstig)

    Doordat ze hergebruikt zijn is het bovendien beter voor het milieu! Dan doe je daar ook nog aan! Het is bovendien mooi meegenomen dat het aanzienlijk goedkoper is dan een nieuwe mobiele telefoon. Maakt de beslissing weer wat makkelijker. Toch?

    Garantie, klachten, verzending en contact

    Er zit 2 jaar garantie op elk toestel. Dat geldt ook voor de iPads natuurlijk. Eventuele klachten worden behandeld door de afdeling klantencontact: support@mobico.nl. Ze zijn ook per telefoon te bereiken: 033 – 46691000

    Je hebt 14 dagen bedenktijd en er zijn geen verzendkosten. Je kunt ook op de fiets springen en naar hun winkel rijden, want die hebben ze ook, en wel in Amersfoort die 7 dagen in de week open is.

    Inkoop van oude toestellen
    Ook niet onbelangrijk: je kunt je oude toestel door MOBICO laten inkopen Via een makkelijk calculatie systeem dat je zo ingevuld hebt, krijg je precies te zien hoeveel je kunt terugkrijgen voor je oude toestel. Dat oude toestel kan je opsturen of je kunt hem langsbrengen bij die winkel in Amersfoort. Dat hoeft niet op de fiets.

    KOOP NOOIT REFURBISHED TELEFOONS - Loulou

    Heb jij ervaring met het bestellen van een refurbished apparaat bij Mobico?

    Laat dan hier je review achter en vertel Nederland hoe goed deze aanbieder van refurbished Apple-apparatuur nou eigenlijk echt is! We zijn op zoek naar iedereens mening, zowel de positieve als de negatieve ervaringen.

    Hoe beoordelen klanten van Mobico deze verkoper van refurbished iPhones en iPads? Is het betrouwbaar? Lees hun reviews!

    Mobico
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (298)

    8.6
    84% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.8
    Service
    rating
    8.4
    Prijs
    rating
    8.6
    Leveren
    rating
    8.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    iPhone XR

    Heel fijne telefoon hij is ook sneller en heeft een goede batterij

    Door: Raymund 15-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    iPhone X

    Enkel positieve punten. Ik kocht mijn iPhone in januari 2020 en gebruik hem dagelijks intensief als thuisverpleegkundige. Onze registratie gebeurt uitsluitend daarop. Van 04u - 21u gaat hij probleemloos mee. Op het einde zit ik wel in reservestand met slechts nog een paar procentjes over. Ik zou gemakkelijk onderweg kunnen bijladen, maar aangezien dat niet nodig is, doe ik het ook niet. Ik kreeg destijds een glazen schermprotectie en een plastic doorzichtige backcover bij mijn aankoop, net zoals een oplader en oortjes. In januari betaalde ik zo’n €613 (toen stond hij nieuw nog >€900). Ik koos voor het helemaal krasvrije (nieuwste model) Model. Geen onderscheid met nieuw te zien.

    Door: Bert Oosters14-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    MOBICO Iphone XR (als nieuw)

    Ik heb eigenlijk alleen maar plus punten, ik bestelde het toestel een dag van te voren en kreeg het gelijk de volgende dag binnen.
    Super fijne en snelle levering!
    vervolgens heb ik de iphone uitgepakt en ik kon het verschil niet zien tussen nieuw of als nieuw: ziet eruit als splinternieuw, batterij is uitstekend, ik laad hem in de ochtend op en in de avond heb ik nog ongeveer 30%, je krijgt een charger erbij en oortjes. (Je zou denken dat dat normaal is maar sommige leveren dat niet gratis erbij MOBICO wel!)

    Kortom: ik ben een zeer tevreden klant!

    Door: Woshua13-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iPhone XR

    Op vakantie heeft mijn XS waterschade opgelopen. Na terugkomst in Nederland op zoek gegaan naar en vervangende toestel. Veel sites bekeken en uiteindelijk toch voor Mobico gekozen. De keuze viel op iPhone XR (als nieuw). Doorslag gaf de lagere prijs en de inhoud van de verpakking (completer in vergelijking met de concurrenten).
    En ja hoor. Ze hebben het waargemaakt. Snelle en complete zending.
    De telefoon zag er perfect uit. De oortjes zaten erbij samen met de lader en het hoesje. De screen protector was netjes op het scherm geplakt.
    Ik zou bijna zeggen dat ik blij was dat mijn oude telefoon kapot was gegaan.
    Al met al een snelle en complete levering voor een goede prijs.

    Door: Sas11-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    iPhone xs

    Telefonisch heb ik lang in de wachtrij gestaan. Maar dubbel en dwars de moeite waard! Nadat ik mijn probleem had uitgelegd en met spoed een nieuwe telefoon moest hebben mocht ik gelijk op locatie een nieuwe telefoon ophalen. Op locatie werd ik geholpen door een jonge jongen met een mondkapje op ondanks het mondkapje kon ik gewoon de vriendelijke lach voelen. In het kort erg fijn geholpen een aanrader dus!!!

    Door: Bob Wijntje11-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    I phone x 64gb

    Super snelle levering en de telefoon was precies zoals beschreven. Zeker een aanrader!

    Door: Dagmar11-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iPhone XS

    Ik wilde vóórdat ik op vakantie ging een nieuwe telefoon aanschaffen. Ik had er voor gespaard en wilde m dus snel bekijken en kopen in de winkel. Door corona was de winkel niet open dus had ik m maar besteld in de categorie ‘lichte gebruikssporen’. Hij werd de volgende dag al bezorgd! Echt een mooie telefoon met maar een minuscule beschadiging! We hadden ook een beschermglaasje besteld alleen was die helaas kapot.. Alles van de telefoon werkt top en is echt net als nieuw. Op vakantie heb ik er dus gelukkig al veel mooie foto’s mee gemaakt!

    Door: Yulin11-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    iPhone XR

    - snelle service
    -goede kwaliteit
    - alles is geleverd

    Ik kan eigenlijk geen minpunten benoemen. Het is gewoon fantastisch!!

    Door: Menno Lammers11-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    IphoneX

    bestel je de iphone X, want voorradig, netjes alle bevestingsmails gekregen, heerlijk, zo'n warme douche in de bloedhitte, ik bedoel maar. X marks the spot! Want wat bleek: onze X bleek leeg in het magazijn, een X in de voorraad en een kruis door de levering. Potverdorie zeg, is dat dan wat. Die mail was een koude douche, maar toen we zaterdag die vriendelijke meneer X aan de telefoon kregen om dan maar een ander kleurtje te bestellen, dat maakte een hoop goed! Nu liggen we onder de brievenbus, want vandaag komt ie, als het goed is. Kortom, netjes opgelost, dus 3 dikke XXX van ons!

    Door: Sas Offerhaus11-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Iphone XS

    Perfecte service! De volgende dag de bestelling al in huis! Prachtige telefoon met 'lichte gebruikssporen', ècht als nieuw!!

    Door: Esther van der Burg11-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    I phone X refurbished (nieuw)

    Zeer snelle levering, volgende dag al in huis! De iphone werkt perfect en ziet er ook helemaal op en top uit. Handig dat de oplader met stekker, oortjes, screenprotector en hoesje inbegrepen zijn. Dit alles voor een mooie prijs!

    Door: Sarah11-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iphone xr wit 64 gb

    De telefoon werkt perfect alleen het enige probleem is dat de adapter niet werkt wanneer ik hem ontvangen had, maar voor de rest is alles perfect.

    Door: Nazli Amjad10-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Iphone XS

    Super fijne site met een goed overzicht. Redelijke prijzen en het is al de 2de keer dat ik hier een iphone koop. En nog steeds tevreden ook over de snelle levering echt top!

    Door: Kris10-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    iPhone XR

    Echt een mooi ding werkt 100% goed.

    Heeft wel een onherkenbare batterij maar volgens mij heeft dat geen invloed.

    Door: Youri Visser10-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iPhone X 64gb space grey

    Mooie telefoon, goed verpakt.
    Het enige jammere is dat ik de telefoon leeg binnen heb gekregen, dus moest ik hem eerst opladen voor ik hem kon klaarmaken.

    Door: Jorrit Hoekstra10-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Iphone Xr als nieuw

    Hij doet het naar behoren, het enige mindere is dat het hoesje en het beschermlaagje dat ik bij de telefoon kreeg waren voor n iphone x dus te klein maar voor de rest perfect

    Door: Rense Leujes10-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Refurbished Iphone 8

    Mijn oude telefoon viel vrijdag middag waardoor deze het niet meer deed. Snel op internet gezocht naar een oplossing. Een refurbished I phone8 bij mobico. Bleek de oplossing. Qua prijs en snelle levering. Zaterdag ochtend om 11:00 ontving ik mijn bestelling. Super!! Maar 1 avond en korte ochtend zonder telefoon hoeven doen.

    Door: G meijer10-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iPhone X 256gb (nieuw)

    Ik ben zo ontzettend blij met mijn nieuwe telefoon. De telefoon is meer dan verwacht. Naar mijn mening is de telefoon geleverd onder de voorwaarden zoals die worden beloofd. Kortom er is geen enkele reden om hier niet je telefoon aan te schaffen. Ik stond in ieder geval versteld van de snelle levering. Binnen nog net geen 12 uur had ik mijn telefoon thuis.

    Door: Stefan10-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iPhone XS

    Goede kwaliteit en goede service.

    Mijn mobiel was snel geleverd binnen 2 werkdagen. Hij zag er als nieuw uit en alles was er netjes bijgeleverd. Mijn pakket was zorgvuldig ingepakt.

    Door: Marlon 10-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    IPhone X met lichte gebruikssporen

    Heb hier al vaker een telefoon gekocht en ben er erg tevreden over

    Door: Luca10-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Mobico

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Mobico een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 298 ervaringen geplaatst over Mobico. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 84% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Mobico actief?

    Mobico is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mobico gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.