NederlandReview

    Ervaringen Mobico

    Ben je op zoek naar een vrijwel nieuwe mobiel die bovendien goedkoper is dan een nieuwe? Dan zou je misschien eens bij MOBICO kunnen kijken. MOBICO levert online refurbished iPhones en iPads. Wat is refurbished ? Refurbished betekent: vrijwel nieuwe, nagekeken en indien nodig verbeterde mobiele telefoons. Bij MOBICO betekent dat het gaat om iPhones en iPads.

    Met de introductie van een nieuw type Apple iPhone is er altijd een toename van refurbished apparatuur op de markt. Veel mensen ruilen namelijk hun ineens verouderde apparaat in voor de nieuwste editie, waardoor er veel extra oude apparaten op de markt komen die nog prima werken.

    Diensten en services van Mobico
    Zo hebben ze de refurbished iPhone in verschillende uitvoeringen: van iPhone 5 S tot IPhone 7 plus. Ze hebben ze in verschillende kleuren en het geheugen varieert tussen de 16GB en 256 GB. Welke ze precies hebben hangt af van wat ze in voorraad hebben uiteraard. Dat kan je het best even online checken of even bellen.

    Ze worden eerst getest op 30 punten en, heel belangrijk: ze worden allemaal voorzien van een nieuwe accu, zodat ze allemaal weer fris en fruitig de deur uitgaan. Dat geldt uiteraard ook voor de IPads. Niet onbelangrijk: bij elke nieuwe bestelling leveren ze ook nog een gratis screenprotector. Dat scheelt toch al gauw 29,95 Euro.

    Ze werken met een sterrenclassificatie:
    5 sterren: als nieuw,
    4 sterren: lichte gebruikssporen, en
    3 sterren: zichtbare gebruikssporen (lichte krasjes op scherm bijvoorbeeld, nooit ernstig)

    Doordat ze hergebruikt zijn is het bovendien beter voor het milieu! Dan doe je daar ook nog aan! Het is bovendien mooi meegenomen dat het aanzienlijk goedkoper is dan een nieuwe mobiele telefoon. Maakt de beslissing weer wat makkelijker. Toch?

    Garantie, klachten, verzending en contact

    Er zit 2 jaar garantie op elk toestel. Dat geldt ook voor de iPads natuurlijk. Eventuele klachten worden behandeld door de afdeling klantencontact: support@mobico.nl. Ze zijn ook per telefoon te bereiken: 033 – 46691000

    Je hebt 14 dagen bedenktijd en er zijn geen verzendkosten. Je kunt ook op de fiets springen en naar hun winkel rijden, want die hebben ze ook, en wel in Amersfoort die 7 dagen in de week open is.

    Inkoop van oude toestellen
    Ook niet onbelangrijk: je kunt je oude toestel door MOBICO laten inkopen Via een makkelijk calculatie systeem dat je zo ingevuld hebt, krijg je precies te zien hoeveel je kunt terugkrijgen voor je oude toestel. Dat oude toestel kan je opsturen of je kunt hem langsbrengen bij die winkel in Amersfoort. Dat hoeft niet op de fiets.

    KOOP NOOIT REFURBISHED TELEFOONS - Loulou

    Heb jij ervaring met het bestellen van een refurbished apparaat bij Mobico?

    Laat dan hier je review achter en vertel Nederland hoe goed deze aanbieder van refurbished Apple-apparatuur nou eigenlijk echt is! We zijn op zoek naar iedereens mening, zowel de positieve als de negatieve ervaringen.

    Hoe beoordelen klanten van Mobico deze verkoper van refurbished iPhones en iPads? Is het betrouwbaar? Lees hun reviews!

    Mobico
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1180)

    9.4
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9.6
    Service
    rating
    9.2
    Prijs
    rating
    9.2
    Leveren
    rating
    9.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Ipohne XS

    Goede prijs, super snelle levering, perfect verpakt. Iphone niet van nieuw te onderscheiden. Voldoet volledig aan de verwachtingen.

    Door: Michel04-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Iphone xs max

    De Iphone maandag besteld en dinsdag gelijk in huis. Als nieuw besteld en zo ziet het er ook uit. De telefoon werkt top! Dochter is er heel erg blij mee. De batterij capaciteit zat op 90%. Daarover wel even gebeld. Maar garantie van een jaar als dit toch snel verminderd. Onder de 70% krijg je een nieuwe batterij.

    Door: Janita04-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Refurbished iphone xs

    Heel snelle bezorging met de beloofde service.

    Door: Maria Sermiaguina04-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Iphone x 256g !

    Ik heb een Iphone X gekocht in de staat van "Lichte gebruikssporen" maar deze ziet er echt geweldig uit! Amper een mini krasje, en iphone zelf werkt gewoon perfect. Ben héél blij met de aankoop, en kan het alleen maar aanraden!

    Door: Tim Wuyts04-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Iphone X

    Ik heb 'als nieuw' gekocht voor 5 euro meer dan de telefoon 1 gradatie lager, en hij is perfect! Hij doet het heel goed en heeft geen krasjes. Zeker een aanrader!

    Door: Alexa 03-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iPhone 11 pro max

    + prijs en kwaliteit verhouding
    + snelle levering (binnen 24 uur!)
    + telefoon ziet eruit als nieuw
    - accu was helemaal leeg bij ontvangst (dus eerst aan de lader) voordat het instellen kon beginnen

    Door: Barbara 03-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Iphone 8 plus

    Mooi groot scherm
    Goede accu
    Geen gebruiks sporen
    Gratis glas protect en hoesje

    Geen minpunten ontdekt

    Door: Mike De Vries03-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    i phone 11

    Besteld met de indicatie als zo goed als wat bij binnekomst ook werkelijk zo was. Top geregeld eenvoudige en goed navigerende webshop en prima bezorg service met track en trace opties.
    top

    Door: L.E.O. Hoogendoorn Hoogendoorn03-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    iPhone X

    Ik had bij Mobico mijn iPhone X refurbished zo goed als nieuw kwaliteit gekocht en hij was ook echt zo goed als nieuw. Alleen een mini krasje hier en daar.

    De telefoon was makkelijk te tracken en ik wist dus precies hoe laat hij aankwam.

    Ik had ook nog is een TOP PRIJS, 355 euro voor een iPhone X met hoesje, beschermlaaghe, en oortjes; TOP DEAL!

    Mobico is dus zeer betrouwbaar, goedkoop en praktisch.

    Door: Rosa de Goeij03-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Iphone 11 pro

    Vandaag heb ik met geluk mijn Iphone 11 pro mogen ontvangen na 3 jaar met een gebarsten en verouderde Iphone 6s rond te lopen!

    Mobico zou ik zeker aan andere mensen die deze review lezen en ook mensen in mn omgeving aanraden omdat heel hun website vanaf begin tot aan het afreken proces vlekken loos verloopt. Ik heb getwijfeld tussen andere bekende websites maar ben uiteindelijk zeer tevreden dat ik bij Mobico een order heb geplaatst!

    Door: Mathias03-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iPhone XR

    De telefoon is heel goed geleverd en geen problemen.
    Alleen 1 min puntje is dat me microfoon het niet doet terwijl ik wil bellen dus hierdoor moet ik steeds oortjes of me AirPods in doen.

    Door: Thomas 03-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    iPhone 11 Pro Max 512 Gb

    Plus:
    + 'als nieuw' is really 'as new'. No scratches or usage marks.
    + customer service of Mobico per telephone helped me to correct the house address misspelled during the order
    + the price for the phone is the lowest I could find for a refurbished phone
    + 2 years guarantee. If for some reason the phone stops working I can send it in. No such thing on marktplaats.

    Minpunten:
    - on the site it says customer service available from 10.00 , but it is actually 12.00
    - PostNL delivers aangetekend packages without checking for ID or asking to sign. Maybe Mobico can do something about it? Imagine a 1000 euro phone getting to a wrong address.

    Door: Vitaly Sazanovich03-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    IPhone XS 256GB

    Refurbished iPhone gekocht met lichte gebruik sporen.
    Ontvangen binnen 3 dagen, goede kwaliteiten en deze iPhone zit er goed uit en werkt tot zover!
    Kortom betrouwbare webshop!

    Door: Stephan 03-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    iPhone 8 plus

    snelle en betrouwbare service! iPhone voldoet exact aan waar ie aan moet voldoen, prima staat en ook fijn dat er een hoesje en screenprotector bij zit. Scheelt toch weer! Prijs verhouding is ook goed en de klantenservice is vriendelijk en neemt de tijd om je vragen te beantwoorden

    Door: Nadine03-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iPhone X

    Snelle service. Goed op de hoogte gehouden over mijn product

    Door: Anna03-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iphone xr refurbished wit 64GB

    Hele snelle levering
    Duidelijke site
    Goed ingepakt
    Goede prijs
    Goede kwaliteit

    Door: Hanna03-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iPhone Xr

    Hele goede telefoon voor een goede prijs, stuk beter als verwacht!!

    Door: Jorik Pol03-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Iphone 11 pro refurbished

    Geweldige site, mooie aanbiedingen, snelle levering, perfect werkende phone voor een mooie prijs. Ik raad iedereen mobico aan!!!!

    Door: Jamie03-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iPhone 11

    Snelle levering, goede telefoon.

    Gratis hoesje en 'tempered glass'. Voorzien van nieuwe oplader en kabel.

    Door: Heuts03-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Iphone Xr

    Het bestellen gaat heel erg vlot, ook de volgende dag geleverd. De prijs is de beste die ik kon vinden. Het duurt wel lang voordat een mail word beantwoord.

    Door: Daan Bongaerts03-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Mobico

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Mobico een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 1180 ervaringen geplaatst over Mobico. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.4 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Mobico actief?

    Mobico is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mobico gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.