NederlandReview

    Ervaringen Mobico

    Ben je op zoek naar een vrijwel nieuwe mobiel die bovendien goedkoper is dan een nieuwe? Dan zou je misschien eens bij MOBICO kunnen kijken. MOBICO levert online refurbished iPhones en iPads. Wat is refurbished ? Refurbished betekent: vrijwel nieuwe, nagekeken en indien nodig verbeterde mobiele telefoons. Bij MOBICO betekent dat het gaat om iPhones en iPads.

    Met de introductie van een nieuw type Apple iPhone is er altijd een toename van refurbished apparatuur op de markt. Veel mensen ruilen namelijk hun ineens verouderde apparaat in voor de nieuwste editie, waardoor er veel extra oude apparaten op de markt komen die nog prima werken.

    Diensten en services van Mobico
    Zo hebben ze de refurbished iPhone in verschillende uitvoeringen: van iPhone 5 S tot IPhone 7 plus. Ze hebben ze in verschillende kleuren en het geheugen varieert tussen de 16GB en 256 GB. Welke ze precies hebben hangt af van wat ze in voorraad hebben uiteraard. Dat kan je het best even online checken of even bellen.

    Ze worden eerst getest op 30 punten en, heel belangrijk: ze worden allemaal voorzien van een nieuwe accu, zodat ze allemaal weer fris en fruitig de deur uitgaan. Dat geldt uiteraard ook voor de IPads. Niet onbelangrijk: bij elke nieuwe bestelling leveren ze ook nog een gratis screenprotector. Dat scheelt toch al gauw 29,95 Euro.

    Ze werken met een sterrenclassificatie:
    5 sterren: als nieuw,
    4 sterren: lichte gebruikssporen, en
    3 sterren: zichtbare gebruikssporen (lichte krasjes op scherm bijvoorbeeld, nooit ernstig)

    Doordat ze hergebruikt zijn is het bovendien beter voor het milieu! Dan doe je daar ook nog aan! Het is bovendien mooi meegenomen dat het aanzienlijk goedkoper is dan een nieuwe mobiele telefoon. Maakt de beslissing weer wat makkelijker. Toch?

    Garantie, klachten, verzending en contact

    Er zit 2 jaar garantie op elk toestel. Dat geldt ook voor de iPads natuurlijk. Eventuele klachten worden behandeld door de afdeling klantencontact: support@mobico.nl. Ze zijn ook per telefoon te bereiken: 033 – 46691000

    Je hebt 14 dagen bedenktijd en er zijn geen verzendkosten. Je kunt ook op de fiets springen en naar hun winkel rijden, want die hebben ze ook, en wel in Amersfoort die 7 dagen in de week open is.

    Inkoop van oude toestellen
    Ook niet onbelangrijk: je kunt je oude toestel door MOBICO laten inkopen Via een makkelijk calculatie systeem dat je zo ingevuld hebt, krijg je precies te zien hoeveel je kunt terugkrijgen voor je oude toestel. Dat oude toestel kan je opsturen of je kunt hem langsbrengen bij die winkel in Amersfoort. Dat hoeft niet op de fiets.

    KOOP NOOIT REFURBISHED TELEFOONS - Loulou

    Heb jij ervaring met het bestellen van een refurbished apparaat bij Mobico?

    Laat dan hier je review achter en vertel Nederland hoe goed deze aanbieder van refurbished Apple-apparatuur nou eigenlijk echt is! We zijn op zoek naar iedereens mening, zowel de positieve als de negatieve ervaringen.

    Hoe beoordelen klanten van Mobico deze verkoper van refurbished iPhones en iPads? Is het betrouwbaar? Lees hun reviews!

    Mobico
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1715)

    9.4
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9.6
    Service
    rating
    9.4
    Prijs
    rating
    9.4
    Leveren
    rating
    9.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Mobico

    Uw beoordeling

    iPhone X

    Ik ontving mij iPhone x gister en ik ben er heel blij mee. Je krijgt een telefoon die bijna nieuw is voor een hele lage prijs. Ik vond het wel jammer dat de batterijconditie niet honderd procent is, maar 85% is ook prima. Ik had de conditie 'lichte gebruikssporen' en hij had maar twee kleine krasjes op de achterkant.
    Overall ben ik ik er blij mee!

    Door: Loïs Janse06-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Iphone Xs

    Ziet er weer prima uit!

    Door: Marc ten Hove06-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    iPhone Xs

    Product als omschreven, zeer snelle levering.
    Zeer tevreden.

    Door: Koen06-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iPhone XS Max

    Het was een geweldige aankoop hij was perfect op tijd ze lieten wanneer die was aangekomen en de screen protector zat er zelf al op ik heb geen min punten het was een hele aangename service

    Door: Puck van der horst06-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Refurbished iPhone 11

    Dit is de eerste keer dat ik een refurbished iPhone bij Mobico koop, maar ik ben aangenaam verrast. Ik kan geen enkel gebruik spoor ontdekken! Daarnaast vind ik het een toepasselijke prijs voor het product dat je krijg + de extra accessoires die erbij worden geleverd.

    Enige minpunt was dat ik zaterdag mijn bestelling had geplaatst en de order dinsdag binnenkreeg, dus het concept "volgende dag in huis" is niet volledig nageleefd, maar dat zal wel liggen aan het feit dat ik in het weekend heb besteld. Over all zeer tevreden!

    Door: Noah06-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    iPhone 11 Plus

    Een snel en betrouwbaar service die ik aan familie en vrienden aanbeveel. Dit is de tweede telefoon die ik via Mobico heb gekocht, en dat ga ik blijven doen. De kwaliteit van de telefoons zijn net zo goed als nieuw, maar veel goedkoper.

    Door: Hippolyte Markus Hartman06-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Iphone 11 pro

    Telefoon was niet van nieuw te onderscheiden

    Door: Karim05-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iPhone 11 pro 256 gb

    Overzichtelijk site, ik had snel een keuze gemaakt. Toestel was snel geleverd. Toestel lijkt wel nieuw en ben er super blij mee, super bedankt Mobico 😉

    Door: Tara Stoelwinder 05-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iPhone 11

    Ik heb via Mobico een iPhone 11 ‘zo goed als nieuw’ gekocht. Snel geleverd voor een mooie prijs. Geen krasje, deukje of ander gebrek te bekennen! Daarnaast ben er ik er erg blij mee dat er gratis een screen protector en hoesje meegeleverd werd. Daardoor kon ik hem meteen gebruiken zonder bang voor beschadigingen te zijn. En hij was zelfs al opgeladen ook!

    Door: Irene05-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Iphone pro

    De zeer goede vertrouwen wekkende website deed mij besluiten bij Mobico een refurbished Iphone te kopen, Ik ben meer dan tevreden over het geleverde exemplaar. Niet van nieuw te onderscheiden én voor een goede prijs. Keurig in doos en -zoals Mobico beloofd- de volgende dag geleverd.

    Door: Jan OptlLand05-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iPhone 11 Pro max

    Super snelle levering en in hele goede orde ontvangen. Dinsdag avond bestel en woensdag ochtend al binnen! Oplaad blokje en kabeltje erbij gehad, helemaal fijn!

    Door: Shamira Van Kinderen05-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Refurbished iPhone 8

    Zeer tevreden van de geleverde service en product!

    Dinsdag avond besteld en de dag nadien voor 12h geleverd op het gewenste adres.

    Product zat netjes in een daarvoor voorzien doos, incl laadkabel en screenprotector die al gemonteerd was.

    De iPhone 8 ziet er als nieuw uit, niet te onderscheiden van een gloednieuwe!

    Door: Vincent Vyncke05-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iPhone Xr

    Had ‘s avonds om 21u30 besteld en is volgende dag toegekomen. Gsm is juist gloednieuw, niets op aan te merken. Kwam in een doosje met hoesje, glazen screenprotector, oplader en alles wat je dus nodig hebt. Batterijcapaciteit is 100 procent wat laat zien dat er een nieuwe accu in zit. Raad dit zeker aan om wat geld te besparen!

    Door: Margot05-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iPhone X en iPhone Xr

    Het is voor mij zeker niet de eerste keer dat ik bij jullie heb besteld. Heb tot heden met mijn oude gsm 3 jaar gedaan dat ik ook doen bij jullie had besteld. iPhone S6 2x en iPhone 7 heb dan geen min punten te zeggen. Had maandag 3 mei2021 mijn bestelling geplaatst en de dag erna waren de 2 gsm s in huis dus goede service ty

    Door: Alessia 05-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    iPhone XS

    Op zoek naar een nieuwe iPhone, na het lezen van velen goede reviews over Mobico een iPhone besteld in nieuw staat. Nou de iPhone is zeker in nieuw staat. Gister besteld vandaag bezorgd. Top!

    Door: Flavio Salsano05-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Iphone xs 64GB

    Goed product. Zo goed als nieuw.
    De batterij is 100% en er zitten geen zichtbare krassen etc op.
    Het was ook de volgende dag geleverd. Top service.

    Door: Demi05-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iPhone 11 Pro

    Top!

    Door: CM05-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    IPhone XS als Nieuwstaat

    Ik heb een iPhone XS goud 64 GB als Nieuwstaat besteld. De dag erna geleverd!
    Er is nog geen krasje te bekennen en het toestel werk echt helemaal prima
    Batterij is 100%
    De volgende telefoon bestel ik weer bij jullie !!

    Door: Diana 05-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Iphone8 plus

    Super tevreden met mijn aankoop! Snelle levering! Niet van nieuw te onderscheiden!

    Door: De Bruecker Willy05-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Niet

    Bijzonder dat ik hier altijd 5 sterrenreviews lees en meestal in dezelfde schrijfstijl terwijl Mobico op Klachtenkompas een 1.4 krijgt. En altijd dezelfde klacht: Artikel ondeugdelijk geleverd. Of, compenseren niet omdat er sprake is van impactschade. Of, aankoopbedrag niet retour ontvangen. Oh ja, en Mobico doet kennelijk goede zaken. Alle reviews worden vaak op een en dezelfde dag geschreven. Op 29 april tel ik al 29 aankopen en reviews.

    Door: Kritische consument05-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    FAQ

    Is Mobico een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 1715 ervaringen geplaatst over Mobico. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.4 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Mobico actief?

    Mobico is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mobico gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.