NederlandReview

    Ervaringen La Redoute

    Ben jij geïnteresseerd in de online webshop met basic en stijlvolle kleding van La Redoute? Lees hier dan eerst de betrouwbare recensies van klanten die jou voorgingen en kleding of accessoires kochten bij La Redoute. Heb jij al iets gekocht uit de zomercollectie van dit Franse modemerk? Ben jij bekend met de kledingwinkels van La Redoute. Laat ook je eigen mening en ervaringen achter in een recensie op NederlandReview. Laat weten wat jij van de kwaliteit en prijs van La Redoute kleding vindt!

    Over La Redoute

    La Redoute staat voor ‘de vrouw uit de straat, fris en sympathiek, positief en levendig. De vrouw die van mode houdt zonder een echte fashionista te zijn. De ontspannen vrouw die zich niet te veel zorgen maakt, waarmee we graag eens babbelen.’ La Redoute is een modemerk met een verhaal van generaties en wil klanten helpen met het ontwikkelen van een eigen stijl. Vooral voor vrouwen laten ze zich inspireren door de elegantie en naturel van de Parisienne. Vrijheid en toegankelijkheid, ondernemend en met persoonlijkheid zijn kernwoorden voor La Redoute.

    La Redoute is van oorsprong een Frans modemerk dat al in 1837 is begonnen door Joseph Pollet in de toenmalige Franse stad van de wolindustrie Roubaix. Deze boerenzoon was toen al fabrikant van stoffen en begon een spinnerij van gekamde wol. Hij vond wolprocessen uit en kreeg de naam van mode met ‘variëteit, goede smaak en een lage prijs’.

    Waar de naam La Redoute vandaan komt is niet zeker. ‘Une redoute’ betekent ‘klein bastion’ in het Frans, ofwel een verdedigingstoren van een kasteel, in dit geval het kasteel van Roubaix. Maar het is ook een naam voor een feestzaal afkomstig van het Italiaanse ‘ridutto’. In 1970 wordt de naam La Redoute officieel aangenomen.

    Diensten
    De kledingsstijl van La Redoute is basic qua kleuren en ontwerp, maar toch met een eigen creatieve stijl. De eigen merken van La Redoute zijn:

    • Mademoiselle R: een lijn met ‘poëtische en esthetische toetsen’, vrouwelijk en retro gemixd met hedendaagse stoffen en kleuren.
    • Soft Grey: ‘urban casual’ met moderne stijl voor dagelijks
    • Laura Clément: chique, vrouwelijk en hedendaags

    Andere merken die La Redoute verkoopt in de online shop en de winkels zijn:
    Dim
    Pepe Jeans
    Lejaby
    Sans Complexe
    Soft Grey
    Laura Clément
    R Essentiel
    AM PM
    Taillissime
    Anne Weyburn
    Mademoiselle R
    Scenario
    R Kids
    Louise Marnay
    Love Josephine

    De kleding van La Redoute is voor dames, heren en kinderen. Check ook de nieuwe zomercollectie met veel linnen. Ze hebben ook een grote keuze in outlet producten met tot wel 50% korting en ook in de grote maten.

    Over de 'Parisienne'

    Dames

    Trenchcoat Dames
    Muiltjes
    Wijde broeken
    Sexy lingerie grote maten
    Korte jurk
    Lange jurken
    Sweaters
    Hemd
    Vestjes

    Avondjurken

    Strandjurken
    Jeanshemd
    Skinny Jeans
    Denim Jasje Dames
    Truien

    Heren

    Trenchcoat heren
    Duffelcoat
    T-shirt korte mouwen
    T-shirt lange mouwen
    T-shirt zonder mouwen
    Polo
    Hemden lange mouwen
    Mantel
    Parka
    Leer jasje
    Military broeken
    Jeans Regular
    Slim fit jeans
    Bootcut Jeans
    Chino broek


    Naast kleding verkoopt La Redoute ook interieurproducten zoals gordijnen, dekbedovertrekken, beddengoed, tafellinnen, badlinnen en zelfs een trappelzak voor baby meisjes. De outlet is een aparte categorie bij La Redoute. Zoek je iets in een grote maat dan kun je hier ook terecht voor modieuze items. De maten lopen op tot 4XL. La Redoute heeft een groot assortiment en in de outlet zeker ook voor lage prijzen. Retourneren of omruilen van kleding is gratis

    Contact en levering

    De levering van kleding van La Redoute is gratis overal ter wereld vanaf een aankoop van 89 euro. De bedenktijd is 30 dagen. Via het telefoonnimmer 0033 3 66 33 17 80
    (Internationaal telefoontarief van toepassing) is La Redoute te bereiken. Of via het contactformulier op de website.

    Heb jij een aankoop gedaan bij La Redoute?

    Laat ons weten of jij een tevreden klant bent of niet en schrijf een recensie op NederlandReview!

    Benieuwd naar de kwaliteit en prijzen van Frans modemerk La Redoute? Lees hier betrouwbare reviews en ervaringen van klanten.

    La Redoute
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (29)

    5.2
    52% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.2
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    5.8
    Leveren
    rating
    4.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Baby- en kinderkleding

    Ik kende La Redoute nog niet en daarom heb ik dus op verschillende sites eerst recensies gezocht. Daar werd ik erg huiverig van en in eerste instantie besloot ik dan ook dat ik het niet aandurfde te bestellen.
    Maar toen bedacht ik me dat mensen vaak enkel over slechte ervaringen praten en als iets goed gaat de moeite niet nemen daar iets over te zeggen. (Wat niet wegneemt dat sommige reviews in mijn ogen ook echt schandalig zijn als het klopt). En o.a. de babykleding die ik wilde bestellen kon ik nergens anders soortgelijk én zo goedkoop vinden en ik was zo verliefd op enkele items dat ik toch de gok maar wilde nemen.
    Na de iDeal betaling werd ik niet meer teruggestuurd naar de site naar kreeg ik een foutmelding. Ook kreeg ik geen bevestiging via mail. Daar had ik over gelezen in de reviews dus ik maakte me meteen al zorgen dat ook ik erin getrapt was.
    Echter zag ik in mijn profiel op de site de bestelling wel staan dus toch maar even hoop houden.
    De bestelling heb ik op zaterdag geplaatst en vandaag, donderdag en dus de 4e werkdag, is de gehele bestelling in perfecte staat aangekomen. Ik had ook nog m’n twijfels over de kwaliteit/afwerking/pasvorm van alles gezien de prijzen, maar het is echt ver boven verwachting!
    Ik kan niet anders dan heel tevreden zijn over de levering en de producten en ik bestel hier zéker weer.
    Vandaar ook mijn recensie, want er zullen echt wel heel veel meer goede ervaringen zijn dan slechte (anders bestonden ze ook niet meer inmiddels gok ik) maar die worden amper geplaatst.

    Door: Desiree08-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Dekbedovertrek "Summery"

    Na alle negatieve berichten over LaRedoute heb ik toch wel flink getwijfeld of ik wel een bestelling zou plaatsen. Als je de reviews zou mogen geloven, gaat het bijna altijd fout. Ik heb toch mijn moed bijelkaar geschraapt en een bestelling (dekbedovertrek, hoeslaken en sloop) besteld. En wie schetst mijn verbazing: binnen 3 dagen had ik mijn bestelling in huis, ongeschonden in de verpakking en exact conform de bestelling en de afbeeldingen op de website. Ik wil het lot niet tarten, maar ik ga zeker vaker bij LaRedoute kijken of ze leuke artikelen in de aanbieding hebben

    Door: Frans02-09-2020
    Quinevier28-09-2020

    Onduidelijke website, Wordt niet gereageerd op mails Telefoonnummers kloppen niet Uiteindelijk na lang zoeken een kloppend nummer Mijn klacht was dat er bij de dekbedovertrekken die ik heb besteld geen kussenslopen bij zaten, wat naar mijn ervaring er altijd bijzitten,en het staat ook niet aangegeven dat je die apart moet bestelen. Ik kon ze nog nabestellen € 10 euro x3 Dit was de eerste en laatste keer dat ik wat besteld heb. Voor mij geen enkele ster ?? Raad het iedereen af om daar wat te bestellen

    Quinevier28-09-2020

    Zie nu dat ze met twee maten meten, Frans die voor mij een reactie plaatste heeft ze wel toegestuurd gekregen. Wat een onprofessioneel bedrijf!

    Pien12-11-2020

    Wat is het kloppende telefoonnummer?

    Koko30-11-2020

    Ja wat is de juiste telefoonnummer?

    ANDRE pr STOM22-01-2021

    sneakers besteld , snel en goed afgeleverd , mooie sneakers , top blij mee

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    stapelbed 3 personen "Meeting

    Op 26/7 stapelbed 3 personen besteld. Gelijk een orderbevestiging terug.
    Zag pas na bestelling een flink aantal negatieve reviews. Dus doch wel erg angstig door deze beschrijvingen. MAAR de planing en de levering van het bed ging precies volgens schema!!! Dank hiervoor.
    Bed ziet er goed en solide uit!!

    Door: Yfonne Madern-Hankart04-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Hoogslaper

    Best bang na de beoordelingen te hebben gezien toch besteld. Bij het betalen ging het mis, geld werd afgeschreven maar geen orderbevestiging. Volgende dag gebeld naar de klantenservice maar bestelling was gelukkig wel gedaan.
    Binnen termijn geleverd en een heel mooi bed heeft mijn zoontje nu. Ik ben tevreden!

    Door: Joyce20-07-2020
    Freerk Leuning30-07-2020

    Geen reactie op de mail, en telefonisch tot drie keer toe werd de lijn verbroken en 1 x 15 minuten in de wacht en nog geen reactie, waardeloos.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    saltontafels

    Ordered literally 1.5 months ago, and my items were automatically cancelled one week later due to lack of stock (they stopped producing the items). It's been over 40 days, and despite numerous calls, emails, and messages, I still have not received my refund. Every time I call customer service, it says the refund will arrive "within a week" - the first time that was said was over 30 days ago, and the order never even sent. Every email I send and every call I make now still just says "please just wait longer." Save yourself the time, hassle, and stress - do not order from here.

    Door: Natalie22-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    A headboard

    I ordered a headboard on their website and 2 month after they sent me a part (!) of the headboard which I ordered. I was calling them every week during the next 2 month - they referred to problems with the delivery company, covid, promised to give updates but never gave any! In the end they said that they can't send me the missed parts of the headboard due to the fact that it was missed by the delivery company. I asked money back and a compensation for such service. They made a refund and gave me a promocode which doesn't work. Customer service do not reply anymore.

    Door: Maria 09-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Novani 3 drawer desk and two bedside pedestals

    Beautiful, sturdy and well constructed furniture- I am happy with my purchase. Customer service was also good. They advised I use the premium delivery service, I'm glad that I did as products were delivered in perfect condition.

    Door: Justine Beyers07-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Beddengoed

    Beddengoed besteld en netjes na 4 dagen gekregen. Prachtige spulletjes, prima prijs, voldoet volledig aan de verwachtingen. Alles ziet er precies zo uit als op de foto’s in de website. Wat mij betreft, prima bedrijf.

    Door: Monica 13-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Gordijnen

    Snelle levering en gratis retour
    Ook na retournering snel je geld terug
    Telefonisch ook goed geholpen...
    Mooie spullen....een echte aanrader!!!

    Door: Vonk11-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Dekbedovertrekken plus slopen

    Ik moest 2 keer een bestelling plaatsen, omdat ik ervan uitging, dat er ook kussenslopen bij de dekbedovertrekken zaten. Die moet je apart bestellen.

    Door: Cora Riemens03-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Groene corduroybroek

    Model en kleur zijn wat ik wilde. Ik heb de prijs betaald zonder de korting. Levering ging prima. De broek is echter te kort en het materiaal rechtvaardigt niet de prijs van 45,-.
    De stof is dun en je hebt er meteen knieën in. Na 1 dag floddert alles al om de benen. Ik voel me net een stratenmaker. Ik ben erg teleurgesteld, want ik vind de kleur erg mooi.

    Door: Jec Goessens24-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Bedside table

    Slechtste klantenservice ooit. Ik heb een nachtkastje laten bezorgen met een verkeerd onderdeel en het is 3 maanden geleden dat ik het juiste onderdeel probeer te krijgen en ze kunnen het niet leveren, ze antwoorden of vertellen niets, ik heb nog nooit zo'n slechte klantenservice gezie

    Door: O. Kaya26-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Stoelkussens

    Heb 4 weken moeten wachten, geen reaktie op 4 mails in 3 talen wat mij zeer nerveus maakte.
    Wel mijn aankoop ontvangen uireindelijk en bleek top kwaliteit.
    Waar voor mijn geld.
    Doe iets aan uw customer service a.u.b. dat is heel jammer van het geheel

    Door: Elise24-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Jeans

    Jeans besteld, bleek bizar grote maat, dus niet eens gepast en direct retour op dezelfde dag. Pakket is daar aangekomen maar heb nooit een bevestiging daarvan gehad van la Redoute en ook nog geen geld terug, terwijl het inmiddels een maand geleden is. Als ik afga op de andere reviews, kan ik dus naar mijn geld fluiten. Wat asociaal! Is er echt niet iets wat we gezamenlijk kunnen ondernemen zodat dit bedrijf met hun diefstal stopt?? Koop hier niet - of althans niet als je ook iets wilt retourneren.

    Door: Lies12-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    schoenen en een broek

    Schoenen en broek besteld. Het verliep heel vreemd toen ik wilde betalen. Kreeg een foutmelding. Toen op internet alle slechte reviews over dit bedrijf gezien en blij dat de betaling niet gelukt was. Paar dagen later kreeg ik toch mijn bestelling binnen en bleek dat het geld van mijn rekening was afgeschreven. Broek was prima maar schoenen bevielen mij niet. Schoenen retour gestuurd. Nooit een ontvangstbevestiging van gekregen terwijl ik bewijs heb dat het door la redoute ontvangen is. Geen reactie op mijn emails en een telefoonnummer wat niet werkt. De franse klantenservice kan mij niet verder helpen geven ze aan. Nooit iets bestellen bij dit zeer slechte bedrijf!!

    Door: jose blom05-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bureau van €650,-

    Kwam helemaal beschadigd aan en tot op heden is er geen oplossing. Ik heb al verschillende mailtjes gestuurd met vragen waar ik geen antwoord op krijg. Waardeloos.

    Door: Loes Huibers03-11-2020
    jose blom05-11-2020

    Wat een enorm slecht bedrijf! Schoenen besteld, ontvangen maar retour gestuurd. Heb een bewijs dat ze zijn ontvangen door la redoute maar geen bevestiging van hen via de mail gekregen en ook nog steeds geen geld retour. Ze reageren niet op mails en het telefoonnummer van de klantenservice werkt niet. Hier nooit iets bestellen!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Babykleding

    Hele positieve ervaring! Leuke kleding voor een kleine prijs en snel in huis (binnen 4 dagen). Bestellen ging ook prima!

    Door: Jildou26-10-2020
    Jordi27-10-2020

    Bed gekocht bij la Redoute. In eerste instantie een prima bed. Na 3 maanden ging het bed kapot. De klantenservice is dramatisch. De telefonist behandelde je als oud vuil en gooit elke keer de hoorn erop. Zowel de belgische als de nederlandse lijn geprobeerd, maar beiden even slecht!! Zij raden aan per mail het problem op te lossen. Een reactive op een mail krijg je pas na 3 weken. Het antwoord is heel slecht en beantwoord geen vraag. Als je reageert op de mail dan wordt deze ook pas weer 3 weken later beantwoord. En opnieuw slecht. Zij maken uit het niets een retour bon aan, terwijl je hier niet om vraagt. Tot op heden problem niet opgelost en ik raad iedereen aan NOOIT iets bij la redoute te kopen. Mooie spullen op de site, maar kwaliteit is slecht. Mocht er iets mis gaan in het bezorgen/kapot artikel, dan heb je een problem en ben je je geld kwijt. AFSCHUWELIJK BEDRIJF!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schoenen

    OPLICHTERS. Schoenen voor mijn dochter gekocht en betaalt. Maar zoals meerdere, helaas kwam ik daar pas later achter, ging er iets fout bij het betalingsproces. Geld is afgeschreven, bestelling niet ontvangen en het geld zie ik volgens mij nooit meer terug.

    Door: Jade08-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Dekbedhoezen

    Wat een slechte service!!! Ik bestel 4 dekbedhoezen. Direct betalen is de enige optie. Hoezen blijven in het winkelmandje staan. Maar geld wel van de rekening.
    Na 15 min aan de lijnhangen (op WhatsApp of messenger wordt gewoon niet gereageerd) kreeg ik iemand aan de lijn. Die zei vooral mij geen zorgen te maken. Bestelling inderdaad geannuleerd, maar zodra zij het geld binnen krijgen krijg ik het teruggestort. Ik ben benieuwd!!
    Meneer wist ook nog te melden dat hij meerdere keren per week een klant aan de lijn had met dit probleem. Maar dat het geld altijd terug komt...
    Maar als ik de recentie hier lees vrees ik ervoor.

    Door: Lieke07-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Hoofdboord hoes

    Ik heb mijn geld voor mijn geretourneerde order nooit mijn geld terug ontvangen. Ruim binnen de retour termijn teruggestuurd en goed aangekomen, maar ondanks telefoontjes, mails en brieven geen geld terug. Het is inmiddels ruim 3 maanden later, en ik heb nog altijd niets ontvangen, alleen loze beloften. Vooral een waarschuwing aan mensen die overwegen te bestellen!

    Door: Katinka06-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Schrijf zelf een review over La Redoute

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is La Redoute een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 29 ervaringen geplaatst over La Redoute. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 52% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is La Redoute actief?

    La Redoute is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby, Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van La Redoute gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.