NederlandReview

    Ervaringen La Redoute

    Ben jij geïnteresseerd in de online webshop met basic en stijlvolle kleding van La Redoute? Lees hier dan eerst de betrouwbare recensies van klanten die jou voorgingen en kleding of accessoires kochten bij La Redoute. Heb jij al iets gekocht uit de zomercollectie van dit Franse modemerk? Ben jij bekend met de kledingwinkels van La Redoute. Laat ook je eigen mening en ervaringen achter in een recensie op NederlandReview. Laat weten wat jij van de kwaliteit en prijs van La Redoute kleding vindt!

    Over La Redoute

    La Redoute staat voor ‘de vrouw uit de straat, fris en sympathiek, positief en levendig. De vrouw die van mode houdt zonder een echte fashionista te zijn. De ontspannen vrouw die zich niet te veel zorgen maakt, waarmee we graag eens babbelen.’ La Redoute is een modemerk met een verhaal van generaties en wil klanten helpen met het ontwikkelen van een eigen stijl. Vooral voor vrouwen laten ze zich inspireren door de elegantie en naturel van de Parisienne. Vrijheid en toegankelijkheid, ondernemend en met persoonlijkheid zijn kernwoorden voor La Redoute.

    La Redoute is van oorsprong een Frans modemerk dat al in 1837 is begonnen door Joseph Pollet in de toenmalige Franse stad van de wolindustrie Roubaix. Deze boerenzoon was toen al fabrikant van stoffen en begon een spinnerij van gekamde wol. Hij vond wolprocessen uit en kreeg de naam van mode met ‘variëteit, goede smaak en een lage prijs’.

    Waar de naam La Redoute vandaan komt is niet zeker. ‘Une redoute’ betekent ‘klein bastion’ in het Frans, ofwel een verdedigingstoren van een kasteel, in dit geval het kasteel van Roubaix. Maar het is ook een naam voor een feestzaal afkomstig van het Italiaanse ‘ridutto’. In 1970 wordt de naam La Redoute officieel aangenomen.

    Diensten
    De kledingsstijl van La Redoute is basic qua kleuren en ontwerp, maar toch met een eigen creatieve stijl. De eigen merken van La Redoute zijn:

    • Mademoiselle R: een lijn met ‘poëtische en esthetische toetsen’, vrouwelijk en retro gemixd met hedendaagse stoffen en kleuren.
    • Soft Grey: ‘urban casual’ met moderne stijl voor dagelijks
    • Laura Clément: chique, vrouwelijk en hedendaags

    Andere merken die La Redoute verkoopt in de online shop en de winkels zijn:
    Dim
    Pepe Jeans
    Lejaby
    Sans Complexe
    Soft Grey
    Laura Clément
    R Essentiel
    AM PM
    Taillissime
    Anne Weyburn
    Mademoiselle R
    Scenario
    R Kids
    Louise Marnay
    Love Josephine

    De kleding van La Redoute is voor dames, heren en kinderen. Check ook de nieuwe zomercollectie met veel linnen. Ze hebben ook een grote keuze in outlet producten met tot wel 50% korting en ook in de grote maten.

    Over de 'Parisienne'

    Dames

    Trenchcoat Dames
    Muiltjes
    Wijde broeken
    Sexy lingerie grote maten
    Korte jurk
    Lange jurken
    Sweaters
    Hemd
    Vestjes

    Avondjurken

    Strandjurken
    Jeanshemd
    Skinny Jeans
    Denim Jasje Dames
    Truien

    Heren

    Trenchcoat heren
    Duffelcoat
    T-shirt korte mouwen
    T-shirt lange mouwen
    T-shirt zonder mouwen
    Polo
    Hemden lange mouwen
    Mantel
    Parka
    Leer jasje
    Military broeken
    Jeans Regular
    Slim fit jeans
    Bootcut Jeans
    Chino broek


    Naast kleding verkoopt La Redoute ook interieurproducten zoals gordijnen, dekbedovertrekken, beddengoed, tafellinnen, badlinnen en zelfs een trappelzak voor baby meisjes. De outlet is een aparte categorie bij La Redoute. Zoek je iets in een grote maat dan kun je hier ook terecht voor modieuze items. De maten lopen op tot 4XL. La Redoute heeft een groot assortiment en in de outlet zeker ook voor lage prijzen. Retourneren of omruilen van kleding is gratis

    Contact en levering

    De levering van kleding van La Redoute is gratis overal ter wereld vanaf een aankoop van 89 euro. De bedenktijd is 30 dagen. Via het telefoonnimmer 0033 3 66 33 17 80
    (Internationaal telefoontarief van toepassing) is La Redoute te bereiken. Of via het contactformulier op de website.

    Heb jij een aankoop gedaan bij La Redoute?

    Laat ons weten of jij een tevreden klant bent of niet en schrijf een recensie op NederlandReview!

    Benieuwd naar de kwaliteit en prijzen van Frans modemerk La Redoute? Lees hier betrouwbare reviews en ervaringen van klanten.

    La Redoute
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (16)

    5.2
    44% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.2
    Service
    rating
    4.8
    Prijs
    rating
    6.2
    Leveren
    rating
    5.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Dekbedovertrek "Summery"

    Na alle negatieve berichten over LaRedoute heb ik toch wel flink getwijfeld of ik wel een bestelling zou plaatsen. Als je de reviews zou mogen geloven, gaat het bijna altijd fout. Ik heb toch mijn moed bijelkaar geschraapt en een bestelling (dekbedovertrek, hoeslaken en sloop) besteld. En wie schetst mijn verbazing: binnen 3 dagen had ik mijn bestelling in huis, ongeschonden in de verpakking en exact conform de bestelling en de afbeeldingen op de website. Ik wil het lot niet tarten, maar ik ga zeker vaker bij LaRedoute kijken of ze leuke artikelen in de aanbieding hebben

    Door: Frans02-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    stapelbed 3 personen "Meeting

    Op 26/7 stapelbed 3 personen besteld. Gelijk een orderbevestiging terug.
    Zag pas na bestelling een flink aantal negatieve reviews. Dus doch wel erg angstig door deze beschrijvingen. MAAR de planing en de levering van het bed ging precies volgens schema!!! Dank hiervoor.
    Bed ziet er goed en solide uit!!

    Door: Yfonne Madern-Hankart04-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Hoogslaper

    Best bang na de beoordelingen te hebben gezien toch besteld. Bij het betalen ging het mis, geld werd afgeschreven maar geen orderbevestiging. Volgende dag gebeld naar de klantenservice maar bestelling was gelukkig wel gedaan.
    Binnen termijn geleverd en een heel mooi bed heeft mijn zoontje nu. Ik ben tevreden!

    Door: Joyce20-07-2020
    Freerk Leuning30-07-2020

    Geen reactie op de mail, en telefonisch tot drie keer toe werd de lijn verbroken en 1 x 15 minuten in de wacht en nog geen reactie, waardeloos.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Beddengoed

    Beddengoed besteld en netjes na 4 dagen gekregen. Prachtige spulletjes, prima prijs, voldoet volledig aan de verwachtingen. Alles ziet er precies zo uit als op de foto’s in de website. Wat mij betreft, prima bedrijf.

    Door: Monica 13-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Hoofdboord hoes

    Ik heb mijn geld voor mijn geretourneerde order nooit mijn geld terug ontvangen. Ruim binnen de retour termijn teruggestuurd en goed aangekomen, maar ondanks telefoontjes, mails en brieven geen geld terug. Het is inmiddels ruim 3 maanden later, en ik heb nog altijd niets ontvangen, alleen loze beloften. Vooral een waarschuwing aan mensen die overwegen te bestellen!

    Door: Katinka06-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    bureau en bureaustoel

    bureau keurig geleverd maar stoel niet ontvangen, geen reactie op de mail en telefonisch niet bereikbaar.

    Door: Freerk Leuning30-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Gordijnen

    Snelle levering en gratis retour
    Ook na retournering snel je geld terug
    Telefonisch ook goed geholpen...
    Mooie spullen....een echte aanrader!!!

    Door: Vonk11-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Dekbedovertrekken plus slopen

    Ik moest 2 keer een bestelling plaatsen, omdat ik ervan uitging, dat er ook kussenslopen bij de dekbedovertrekken zaten. Die moet je apart bestellen.

    Door: Cora Riemens03-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Kussen(s)

    Besteld en NOOIT gekregen! Onbeschoft aan de telefoon en geen email reactie. NIET KOPEN BIJ DEZE SCHOFTEN!!!!!!!

    Door: Virginia Wolf26-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Kinderkleding

    Bestelling gedaan 3 stuks retour opnieuw kleiner besteld en weer betaald van de retour geen geld terug en kontakt is er niet 3x mail gestuurd en telefonisch onbereikbaar.Hoe slecht en onbetrouwbaar is dit.

    Door: M.verheijen10-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Dekbedovertrek en verwante artikelen

    Drie artikelen terug gestuurd, nooit een reactie, geen geld terug en NOOIT beantwoorden van e-mails! DIT BEDRIJF BESTAAT UIT EEN STELLETJE TUIG DAT GEEN FLAUW BENUL HEEFT VAN KLANTEN SERVICE.

    MOTTO VAN DIT BEDRIJF:

    NIET TEVREDEN? NOOIT MEER JE GELD TERUG!!!!!!!!!

    Door: Hans H van Hoek09-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Dekbedovertrekken

    Drama. Nooit meer! Slechte service. Artikelen 3 weken geleden retour gestuurd. In post.nl app staat dat pakket na 2 dagen is bezorgd maar tot op heden geen bericht dat de retour is ontvangen of geld terug.

    Door: Monique te Poel14-01-2020
    Hans H van Hoek09-06-2020

    Bij mij ook hetzelfde, nooit geld retour gekregen. NIET KOPEN VAN DIT BEDRIJF!!!!!!!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Meubels

    Zeer ontevreden! Zolang er niets mis gaat is er vanzelfsprekend niets aan de hand maar zo wel en je met de klantenservice te maken krijgt, dan heb je bij dit bedrijf echt een groot probleem! Zo een slechte klantenservice heb ik nog nooit meegemaakt.
    Onvriendelijk en totaal niet behulpzaam. Na vele mails en telefoontjes heb ik nog steeds mijn geld niet terug. Ben hier nu al weken mee bezig. Loze beloftes over dat er teruggebeld wordt maar dat gebeurt dan vervolgens ook nooit. Geen antwoord op mails enz. Ik heb weinig hoop dat ik mijn geld nog terugkrijg. Echt schandalig slecht en een hele onvriendelijke houding naar de klant toe. Hoe is het mogelijk dat dit bedrijf niet door heeft dat de klantenservice disfunctioneert. Arme klanten!!

    Door: Noorden 11-01-2020
    Hans H van Hoek09-06-2020

    Ik raadt aan om dit bedrijf aan te geven bij de politie, als we dit allemaal gaan doen gebeurt er misschien wel iets. Google even "bedrijf aangeven" en dan kom je terecht bij de politie aangifte pagina. (kan helaas geen link sturen hier)

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Meubels

    De klantenservice is onbeschoft en totaal niet behulpzaam. Ik heb mijn toegezegde korting nog steeds niet teruggestort gekregen en ben hier nu al weken mee bezig via mail waar niet op wordt gereageerd en via telefoon waar ik telkens dezelfde onbeschofte man aan de telefoon krijg. Hij laat me niet uitspreken en luistert niet. Heeft geen enkel geduld en ik vreselijk onbeschoft.
    Echt beneden alle peil!
    Na afloop van het gesprek komt er een bandje waarin je als klant de beoordeling vd klantenservice kunt intoetsen maar de onbeschofte man vd klantenservice hield de lijn expres open en hing niet op omdat hij wilde voorkomen dat ik het bandje zou krijgen en ik eerder op zou hangen dan hij zodat ik mijn beoordeling over hem niet kon intoetsen. Na een kwartier hing hij toch uiteindelijk maar op en kon ik mijn beoordeling intoetsen: een 0! Zeer slecht. Ik heb bewust niet opgehangen totdat hij de verbinding zou verbreken omdat ik zijn achterbakse tactiek doorzag maar wie weet bij hoeveel klanten deze man dit doet! Op deze manier kan geen enkele klant een beoordeling intoetsen na het gesprek. Echt bizar!
    LaRedoute zou eens moeten weten waar deze man mee bezig is en wat voor een imagoschade hij de klantenservice van LaRedoute geeft. Echt schandalig! Vraag me ook meteen af hoe het daar allemaal geregeld is als niemand dit verder in de gaten heeft.
    Een goede klantenservice is uiterst belangrijk voor een bedrijf!

    Door: Amsterdam10-01-2020
    Hans H van Hoek09-06-2020

    Ik raadt ook aan dit bedrijf aan te geven bij "consuwijzer" (punt nl)

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    4 spiegels

    Betaald en nooit gekregen!! Ik wacht nu op terugbetaling van €181,-!!

    Door: Sofie Smit19-11-2019
    Hans H van Hoek09-06-2020

    Aangeven bij de politie en Consuwijzer! Dit is pure diefstal!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    niet leveren bestelde en betaalde peluws.

    Beste,

    ik heb 23 juni 2017 twee peluws besteld en betaald en tot op heden nog helemaal niets gehoord. Ook geen reactie op mijn drie reeds gestuurde mails.

    Waarom worden ze niet geleverd? Mijn klantnummer is 9770879

    Groet,
    M. Westenberg

    Door: maudwestenberg03-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Schrijf zelf een review over La Redoute

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is La Redoute een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 16 ervaringen geplaatst over La Redoute. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 44% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is La Redoute actief?

    La Redoute is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby, Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van La Redoute gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.