NederlandReview

    Ervaringen La Redoute

    Ben jij geïnteresseerd in de online webshop met basic en stijlvolle kleding van La Redoute? Lees hier dan eerst de betrouwbare recensies van klanten die jou voorgingen en kleding of accessoires kochten bij La Redoute. Heb jij al iets gekocht uit de zomercollectie van dit Franse modemerk? Ben jij bekend met de kledingwinkels van La Redoute. Laat ook je eigen mening en ervaringen achter in een recensie op NederlandReview. Laat weten wat jij van de kwaliteit en prijs van La Redoute kleding vindt!

    Over La Redoute

    La Redoute staat voor ‘de vrouw uit de straat, fris en sympathiek, positief en levendig. De vrouw die van mode houdt zonder een echte fashionista te zijn. De ontspannen vrouw die zich niet te veel zorgen maakt, waarmee we graag eens babbelen.’ La Redoute is een modemerk met een verhaal van generaties en wil klanten helpen met het ontwikkelen van een eigen stijl. Vooral voor vrouwen laten ze zich inspireren door de elegantie en naturel van de Parisienne. Vrijheid en toegankelijkheid, ondernemend en met persoonlijkheid zijn kernwoorden voor La Redoute.

    La Redoute is van oorsprong een Frans modemerk dat al in 1837 is begonnen door Joseph Pollet in de toenmalige Franse stad van de wolindustrie Roubaix. Deze boerenzoon was toen al fabrikant van stoffen en begon een spinnerij van gekamde wol. Hij vond wolprocessen uit en kreeg de naam van mode met ‘variëteit, goede smaak en een lage prijs’.

    Waar de naam La Redoute vandaan komt is niet zeker. ‘Une redoute’ betekent ‘klein bastion’ in het Frans, ofwel een verdedigingstoren van een kasteel, in dit geval het kasteel van Roubaix. Maar het is ook een naam voor een feestzaal afkomstig van het Italiaanse ‘ridutto’. In 1970 wordt de naam La Redoute officieel aangenomen.

    Diensten
    De kledingsstijl van La Redoute is basic qua kleuren en ontwerp, maar toch met een eigen creatieve stijl. De eigen merken van La Redoute zijn:

    • Mademoiselle R: een lijn met ‘poëtische en esthetische toetsen’, vrouwelijk en retro gemixd met hedendaagse stoffen en kleuren.
    • Soft Grey: ‘urban casual’ met moderne stijl voor dagelijks
    • Laura Clément: chique, vrouwelijk en hedendaags

    Andere merken die La Redoute verkoopt in de online shop en de winkels zijn:
    Dim
    Pepe Jeans
    Lejaby
    Sans Complexe
    Soft Grey
    Laura Clément
    R Essentiel
    AM PM
    Taillissime
    Anne Weyburn
    Mademoiselle R
    Scenario
    R Kids
    Louise Marnay
    Love Josephine

    De kleding van La Redoute is voor dames, heren en kinderen. Check ook de nieuwe zomercollectie met veel linnen. Ze hebben ook een grote keuze in outlet producten met tot wel 50% korting en ook in de grote maten.

    Over de 'Parisienne'

    Dames

    Trenchcoat Dames
    Muiltjes
    Wijde broeken
    Sexy lingerie grote maten
    Korte jurk
    Lange jurken
    Sweaters
    Hemd
    Vestjes

    Avondjurken

    Strandjurken
    Jeanshemd
    Skinny Jeans
    Denim Jasje Dames
    Truien

    Heren

    Trenchcoat heren
    Duffelcoat
    T-shirt korte mouwen
    T-shirt lange mouwen
    T-shirt zonder mouwen
    Polo
    Hemden lange mouwen
    Mantel
    Parka
    Leer jasje
    Military broeken
    Jeans Regular
    Slim fit jeans
    Bootcut Jeans
    Chino broek


    Naast kleding verkoopt La Redoute ook interieurproducten zoals gordijnen, dekbedovertrekken, beddengoed, tafellinnen, badlinnen en zelfs een trappelzak voor baby meisjes. De outlet is een aparte categorie bij La Redoute. Zoek je iets in een grote maat dan kun je hier ook terecht voor modieuze items. De maten lopen op tot 4XL. La Redoute heeft een groot assortiment en in de outlet zeker ook voor lage prijzen. Retourneren of omruilen van kleding is gratis

    Contact en levering

    De levering van kleding van La Redoute is gratis overal ter wereld vanaf een aankoop van 89 euro. De bedenktijd is 30 dagen. Via het telefoonnimmer 0033 3 66 33 17 80
    (Internationaal telefoontarief van toepassing) is La Redoute te bereiken. Of via het contactformulier op de website.

    Heb jij een aankoop gedaan bij La Redoute?

    Laat ons weten of jij een tevreden klant bent of niet en schrijf een recensie op NederlandReview!

    Benieuwd naar de kwaliteit en prijzen van Frans modemerk La Redoute? Lees hier betrouwbare reviews en ervaringen van klanten.

    La Redoute
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (48)

    5.2
    48% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    6
    Leveren
    rating
    5

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over La Redoute

    Uw beoordeling

    Baby- en kinderkleding

    Ik kende La Redoute nog niet en daarom heb ik dus op verschillende sites eerst recensies gezocht. Daar werd ik erg huiverig van en in eerste instantie besloot ik dan ook dat ik het niet aandurfde te bestellen.
    Maar toen bedacht ik me dat mensen vaak enkel over slechte ervaringen praten en als iets goed gaat de moeite niet nemen daar iets over te zeggen. (Wat niet wegneemt dat sommige reviews in mijn ogen ook echt schandalig zijn als het klopt). En o.a. de babykleding die ik wilde bestellen kon ik nergens anders soortgelijk én zo goedkoop vinden en ik was zo verliefd op enkele items dat ik toch de gok maar wilde nemen.
    Na de iDeal betaling werd ik niet meer teruggestuurd naar de site naar kreeg ik een foutmelding. Ook kreeg ik geen bevestiging via mail. Daar had ik over gelezen in de reviews dus ik maakte me meteen al zorgen dat ook ik erin getrapt was.
    Echter zag ik in mijn profiel op de site de bestelling wel staan dus toch maar even hoop houden.
    De bestelling heb ik op zaterdag geplaatst en vandaag, donderdag en dus de 4e werkdag, is de gehele bestelling in perfecte staat aangekomen. Ik had ook nog m’n twijfels over de kwaliteit/afwerking/pasvorm van alles gezien de prijzen, maar het is echt ver boven verwachting!
    Ik kan niet anders dan heel tevreden zijn over de levering en de producten en ik bestel hier zéker weer.
    Vandaar ook mijn recensie, want er zullen echt wel heel veel meer goede ervaringen zijn dan slechte (anders bestonden ze ook niet meer inmiddels gok ik) maar die worden amper geplaatst.

    Door: Desiree08-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Dekbedovertrek "Summery"

    Na alle negatieve berichten over LaRedoute heb ik toch wel flink getwijfeld of ik wel een bestelling zou plaatsen. Als je de reviews zou mogen geloven, gaat het bijna altijd fout. Ik heb toch mijn moed bijelkaar geschraapt en een bestelling (dekbedovertrek, hoeslaken en sloop) besteld. En wie schetst mijn verbazing: binnen 3 dagen had ik mijn bestelling in huis, ongeschonden in de verpakking en exact conform de bestelling en de afbeeldingen op de website. Ik wil het lot niet tarten, maar ik ga zeker vaker bij LaRedoute kijken of ze leuke artikelen in de aanbieding hebben

    Door: Frans02-09-2020
    Quinevier28-09-2020

    Onduidelijke website, Wordt niet gereageerd op mails Telefoonnummers kloppen niet Uiteindelijk na lang zoeken een kloppend nummer Mijn klacht was dat er bij de dekbedovertrekken die ik heb besteld geen kussenslopen bij zaten, wat naar mijn ervaring er altijd bijzitten,en het staat ook niet aangegeven dat je die apart moet bestelen. Ik kon ze nog nabestellen € 10 euro x3 Dit was de eerste en laatste keer dat ik wat besteld heb. Voor mij geen enkele ster ?? Raad het iedereen af om daar wat te bestellen

    Quinevier28-09-2020

    Zie nu dat ze met twee maten meten, Frans die voor mij een reactie plaatste heeft ze wel toegestuurd gekregen. Wat een onprofessioneel bedrijf!

    Pien12-11-2020

    Wat is het kloppende telefoonnummer?

    Koko30-11-2020

    Ja wat is de juiste telefoonnummer?

    ANDRE pr STOM22-01-2021

    sneakers besteld , snel en goed afgeleverd , mooie sneakers , top blij mee

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    stapelbed 3 personen "Meeting

    Op 26/7 stapelbed 3 personen besteld. Gelijk een orderbevestiging terug.
    Zag pas na bestelling een flink aantal negatieve reviews. Dus doch wel erg angstig door deze beschrijvingen. MAAR de planing en de levering van het bed ging precies volgens schema!!! Dank hiervoor.
    Bed ziet er goed en solide uit!!

    Door: Yfonne Madern-Hankart04-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Hoogslaper

    Best bang na de beoordelingen te hebben gezien toch besteld. Bij het betalen ging het mis, geld werd afgeschreven maar geen orderbevestiging. Volgende dag gebeld naar de klantenservice maar bestelling was gelukkig wel gedaan.
    Binnen termijn geleverd en een heel mooi bed heeft mijn zoontje nu. Ik ben tevreden!

    Door: Joyce20-07-2020
    Freerk Leuning30-07-2020

    Geen reactie op de mail, en telefonisch tot drie keer toe werd de lijn verbroken en 1 x 15 minuten in de wacht en nog geen reactie, waardeloos.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Onesie en vest

    Redelijk snel geleverd.
    Vest ging retour, maar de retourafhandeling is super slecht geregeld.
    Geen mailtje dat de retour(en) ontvangen zijn, en op je retourgeld moet je heel lang wachten.
    Persoonlijk géén aanrader ☹️😭

    Door: Wencke Bleumink20-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Schoenen

    2 x schoenen binnen 1week besteld en retour gestuurd...nu 3weken later van het eerste paar heb ik 90% van het aankoopbedrag terug gekregen, van het 2e paar nog geen geld ontvangen.

    Door: Gerben15-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Transparante gordijnen

    Levering is goed, maar geld terug krijgen bij retourneren blijven zij behoorlijk in gebreke. na 5 weken nog mijn geen geld niet terug gestort gekregen nadat dat zij hun product weer in hun bezit hebben gekregen. Ik zou geen producten meer af willen nemen als zij zo met klanten omgaan.

    Door: Jh de Grijjf08-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Tafelkleden, tafellopers en pullover

    Na het lezen van de reviews was ik geschrokken, ik had net een bestelling gedaan van 90 euro en had hier geen bevestiging van onrvangen. Echter na 2 dagen werd de bestelling geleverd en alles was van een mooie kwaliteit. Ik ben dik tevreden.

    Door: M. Maertens01-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Dekbed met print

    Zeer tevreden! Een echte aanrader binnen vier dagen geleverd . En top kwaliteit. Het is niet de gewenste maat! Maar ik wil er nog een. Dus geen probleem..kan deze op het logeerkamer bed. Echt top . Kwaliteit geweldig! Complimenten

    Door: Monique Coumans Bergs10-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Novani 3 drawer desk and two bedside pedestals

    Beautiful, sturdy and well constructed furniture- I am happy with my purchase. Customer service was also good. They advised I use the premium delivery service, I'm glad that I did as products were delivered in perfect condition.

    Door: Justine Beyers07-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    2 kleerkaste3

    Te veel beschadigd.
    Kostprijs van mijn 2 kleerkasten 1400€.
    Het zijn 2 kasten :3deurs en 4 lades

    Door: RACJMA AYAD20-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Een boekenkast

    De kwaliteit van de boekenkast was echt ver beneden maats. Ze zijn velen malen duurder dan bijvoorbeeld een IKEA, maar dan verwacht je in ieder geval kwaliteit. Ik had kleine beschadigingen op ALLE boekenplanken en er brak bij het uitpakken al een latje hout. Ik koop hier nooit meer.

    Door: Paul Bontenbal08-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Avina kast

    De kast staat, maar nog steeds ontbreekt er een stang om mijn kleding aan op te hangen. Ik heb veel contact gehad en er wordt niet goed naar je geluisterd, sommige mensen die ik spreek aan de telefoon spreken geen Nederlands noch Belgisch. ‘Ja u weet toch’ zo wordt je aangesproken. Eindelijk zijn de missende onderdelen geleverd (duurde 3 weken) en wat denk je… weer de foute onderdelen. Nu begint mijn geduld echt op te raken… met een magere tegemoetkoming mag ik iets kopen, maar dat geldt niet op afgeprijsde artikelen… lekker dan, alles in de winkel qua meubels is afgeprijsd.

    Ik hoop dat drie keer scheepsrecht is, maar ik ben bang dat ze nog steeds niet begrijpen wat ‘hangrek’ ‘onderdeel 10’ betekend.
    Wat een flut winkel. Koop hier alsjeblieft geen dure artikelen.

    Door: Ashley22-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    mei 2021

    ik zoek contact met la redoute,de telefoon nemen ze niet aan. ik heb 3 pakjes retour gezonden waarvan ik het bewijs briefje heb . Ze reageren niet ,ik heb een briefje gestuurd,,, ik krijg geen reaktie.Maar ze hebben wel mijn retour zending # stuks !


    Reageer svp .ik heb veel geld van redout te goed.mvrgr

    heloise

    Door: heloise22-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Jurk

    Ik ben tevreden met het jurk die ik besteld had, mooie kwaliteit en zachte stof waar ik van hou.

    Door: Magda01-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Woonkamertafel

    Het soort bedrijf waardoor mensen nog steeds huiverig zijn om grote aankopen online te bestellen. Drama. Bestel hier niet.

    Door: Wouter van der Meulen21-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Kast en lamp voor kamer dochter

    Makkelijke website, goede info over aflever proces met PostNL en producten zelf helemaal goed en staat en hangt prachtig.

    Door: Tanja Dik17-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    4 curtains

    Pros: None
    Cons: I purchased 4 curtains, they sent only 3. Would not respond to email. We phoned and they said they would refund the cost of the missing item - they never have. I've seen a lot of reviews (after the fact) which complained that they short ship all the time. I think their scam is to short ship, have people return what they did receive (expecting a refund) and they never get the refund. Worst company I have ever dealt with.

    Door: Laua15-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Coffee Table

    DO NOT BUY. Total joke of a company. 400EU table came broken and the best I could get was 7% discount on my next order. If you have the money go elsewhere quickly.

    Door: Andrew Slough02-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    plaid

    Ik had een plaid besteld bij La Redoute. La Redoute heeft mooie spullen, maar ik had al veel negatieve reviews gelezen..
    Het plaid is nooit aangekomen. Ik kreeg een mail dat de retourzending in goede orde was ontvangen en ik kreeg het bedrag terug minus verzendkosten. -> IK heb het nóóit gekregen en dus ook nóóit retour gestuurd. Dit verhaal naar hun gemaild. Antwoord: moet een vergissing zijn, bestel het opnieuw.
    Gedaan: besteld en betaald. Maar ook nu geen plaid. In plaats daarvan na een week of 2 dezelfde mail: bedankt voor uw retourzending, wij betalen het bedrag spoedig terug.
    Ik zal het bedrag wel terug krijgen, dat gebeurde de eerste keer ook.
    Maar : IK GEEF HET OP!!
    Blijkbaar kunnen ze een bestelling niet leveren.

    Door: Cok Hoogendoorn29-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    FAQ

    Is La Redoute een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 48 ervaringen geplaatst over La Redoute. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 48% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is La Redoute actief?

    La Redoute is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby, Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van La Redoute gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.