NederlandReview

    Ervaringen Vanoutlet.nl

    Waarom zou ik kopen bij Vanoutlet.nl? Kopen via internet gaat steeds gemakkelijker. Met één druk op de knop is een bestelling meestal al geplaatst en de betaling is vaak al binnen een minuut gedaan. En dan is het wachten op het product. Bestellen via internet blijft altijd een risico, hoewel het risico wel steeds kleiner wordt. Dankzij goede wet- en regelgeving wordt de consument steeds beter beschermd. De webshop Vanoutlet.nl beschikt over vele verschillende artikelen. Wil je graag weten of je veilig producten kan bestellen voor deze website? Hoe andere deze alls in 2 webshop hebben ervaren? Of je op deze website met voordeel & korting kan kopen? Hieronder vind je verschillende klant ervaringen. 

    Over Vanoutlet.nl
    Bij Vanoutlet.nl staat de consument zeker op nummer één. Ze zijn een outlet en bieden daarom de laagste prijzen. De website bevat meer dan 500 producten. Op de website staat dat gadgets en LED producten met 70% korting besteld kunnen worden. Omdat er heel veel artikelen op voorraad zijn kan een artikel snel verzonden worden. Daarnaast is de verzending ook nog eens gratis. Dit is iets wat zeker een plus is voor deze website. En kan je een product niet vinden? Dan kan je dit aan Vanoutlet.nl laten weten. Het product staat dan binnenkort misschien wel op de website. Artikelen op de website bevatten een goede productbeschrijving, een niet goed geld terug garantie en één jaar garantie op bijna alle producten. Vanoutlet.nl is aangesloten bij het Thuiswinkel Keurmerk. Dit betekent dat er aan de juiste wet- en regelgeving is voldaan. 

    Diensten 
    Deze webshop biedt producten voor iedereen. Baby’s, kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Iedereen kan het juiste product vinden op deze site. Vanoutlet.nl is een echte alls in 2 webshop. De artikelen die op deze site te vinden zijn variëren van woonartikelen, producten om mee te koken, tablets en telefoons, verschillende sieraden, horloges en meer! Zelfs een mooie prinsessenjurk is te vinden op deze website. De site is verdeeld over verschillende categorieën. Deze categorieën beschikken over dagelijkse aanbiedingen en gewone aanbiedingen. Daarnaast is er nog een kopje met ‘nieuwe producten’ te vinden. Zo kan je in één oogopslag zien wat er allemaal nieuw is. Je kan zelfs met een couponcode vanoutlet.nl nog eens extra korting krijgen op verschillende producten! 

    Klachten 
    Wie helemaal naar onder scrolt zal het kopje ‘contacteer ons’ zien staan. Als je hierop klikt krijg je een overzicht van alle gegevens. Er is een kaartje te zien waarop duidelijk de locatie van het bedrijf te vinden is. Deze pagina geeft een telefoonnummer, bezoekadres en e-mail adres weer. Dit maakt de site erg betrouwbaar. Bij het contacteren via de telefoon wordt er beloofd dat er geen wachttijd zal zijn die langer is dan twee minuten. Het is geen duur 0900 nummer dus je betaalt alleen de normale telefoonkosten. Op een e-mail zal binnen 48 uur gereageerd worden. Dit doet voorkomen als een goede service.

    Ervaringen met vanoutlet.nl? Deel jou mening en help anderen met een zorgeloze bestelling.

    Ook iets gekocht bij vanoutlet? Wat vond u ervan of denkt u erover om iets te kopen? Lees dan eerst onafhankelijke ervaringen op NederlandReview.nl!

    Vanoutlet.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (39)

    6,2
    54% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6,6

    Service

    5,8

    Prijs

    6,8

    Leveren

    5,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Pech geld weg... Stelletjes oplichters

    Laura14-11-2018

    1 WOORD: VERSCHRIKKELIJK!
    Verwacht je pakket maar niet de volgende dag, niet twee dagen later, niet een week later... Verwacht het maar gewoon niet. Pech geld weg zullen ze maar zeggen. Mailen is ook nutteloos, heb 4 mailtjes gestuurd om te vragen waar mijn besteling bleef en als ze het niet kunnen leveren dat ze MIJN geld maar terug moesten sturen, ze zouden binnen 48 uur reageren... Nou mooi niet dus. Kreeg wel een mail om hun site te beoordelen terwijl ik niks binnen heb gekregen... Dan ben je als bedrijf ook niet 100%.

    Oh trouwens niet te vergeten: bellen heeft ook geen nut! Verassing!!! Krijgt meteen de voicemail "helaas kunt u geen voicemail inspreken" ... Geen woorden voor.

    Dikke dieven die ze zijn. Beetje geld aftappen van anderen... Ga dan maar puttjesscheppen. Oplichters.

    Samengevat: niet bestellen... Je bent gewaarschuwd want pech geld weg.

    Einde bericht. ????

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Ledlampje, Jack Daniels

    Nancy Dijkgraaf-Aalbers01-11-2018

    Bestellen ging prima, eerste lampje kwam snel, maar onderhand wachten we al ruim 4 mnd op het 2de lampje.
    Meerdere keren telefonisch contact gehad, werd er altijd gezegd we gaan kijken ik bel u terug, nooit gebeurd, zelfs de mails worden niet meer beantwoord, we hebben het lampje al ergens anders besteld en doe was er binnen 3 dagen.
    We willen ons geld terug maar krijgen nog geen reactie. Wij zijn erg ontevreden over dit bedrijf

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Goede bezorging en prima product

    Melanie schouten21-02-2018

    Ben tevreden over de levering en de product

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Slechte kwaliteit

    Lynn10-02-2018

    De helft geleverd gekregen en is van slechte kwaliteit. Ik was er van uitgegaan, dom, dat het origineel was want de prijs was niet goedkoper dan op de originele site. Maar vanwege dat er bij stond vandaag voor 18u besteld morgen in huis de keuze gemaakt om hier te bestellen. Alsnog 3dagen later geleverd gekregen, ze gaven post.nl de schuld maar wouden mij niet de track and tracé code geven. Advies bestel hier niet!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Scherpe prijzen

    sylvia14-12-2017

    snel geleverd en de goedkoopste online

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snel geleverd maar te klein

    A26-11-2017

    Elsa jurkje besteld binnen 1 dag geleverd maar was te klein dus terug gestuurd

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    wat een goede service

    michiel15-11-2017

    geleverde artikel was beschadigd en ik kreeg binnen 2 dagen kosteloos een nieuwe binnen ik zal zeker nog een keer bestellen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snelle levering en geweldige service

    sander van Baas14-11-2017

    Heb een tv box besteld ben er zeer blij mee

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    OPLICHTERS

    Tamara14-11-2017

    Ze zijn gewoon oplichters, ze hebben mij een verkeerd artikel gestuurd, wat nog fake ook is. En ze reageren niet op mijn mail.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    komen beloftes niet na

    J. Baas23-08-2017

    Ik wou dat ik eerder deze revieuws had gelezen dan had ik hier niet besteld. Ik heb een tablet 2e hands gekocht voor mijn kleinzoon hij is 4 om onderweg op vakantie spelletjes te spelen.. Hij is helemaal gek op Oranje dus een Oranje hoes besteld (helaas weinig te vinden en hier wel) ze gaan dus nu vrijdag op vakantie en ik ga er morgen naar toe.. Helaas geen hoes.. Gebeld en kreeg als antwoord er was niemand en ik zou de volgende dag gebeld worden. Helaas niets. Ik heb savonds een mail gestuurd ook niets, vanmorgen weer gebeld. Ik kreeg een bandje te horen dat iedereen bezet was ik ben blijven hangen daarna ging hij over op de gewone toon dus ik dacht hij wordt wel opgenomen maar na 10 minuten nog niemand aan de lijn.. Toen ben ik maar even op internet gaan kijken en kwam deze site tegen. Ik wil iedereen even waarschuwen, je kunt beter hier niet iets bestellen als je het de volgende dag of dagen wilt hebben, want dat maken ze echt niet waar.. Nu moet ik op stel en sprong een ander zoeken.

    J. Baas05-10-2017

    Ik ben dezelfde J. BAAS als in de andere mail alleen nu met een goede revieuw.. ik heb toch weer een tablethoes besteld voor mijn andere kleinzoon en ze hebben zich zeer zeker verbetert. Bedankt vanoutlet. Deze keer nette mails ontvangen en de hoes was de volgende dag, vandaag dus, geleverd. Ik vind het een hele verbetering en ik vind het dan ook niet meer dan juist om dan een goede revieuw te geven ...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Slecht, onprofessioneel

    HF21-03-2017

    Wat kan er nog meer mis gaan????
    Verkeerde product
    Verkeerde maat
    Verkeerd gratis kado
    Porto niet eens betaald dus kregen wij de boete van de post

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    prima

    Henk21-03-2017

    geen probleem gehad nog...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    Echte oplichters

    Edje04-03-2017

    Ik heb een tattoo kit besteld omdat deze geadverteerd stond met goede machines.
    Ik ben tattoeerder en weet wat goed is en niet.
    Na ontvangst ben ik zowat bezweken van schrik, letterlijk waar de nepste, slechtste en meest waardeloze machines binnen gekregen.
    Eindeloos mailen en bellen heeft geen effect gehad. Nog nooit ben ik zo genegeerd door een bedrijf dat zegt hellemaal geweldig te zijn.
    Ik heb eidelijk iemand aan de lijn gekregen door het nummer te bellen met een 5 aan het einde ipv een 6. Ik heb een receptioniste gesproken die mijn klacht door zou geven. Verwacht er weinig van.
    Iig wil ik iedereen aanraden om hier niks te bestellen. Volgende dag in huis is ook gelogen. Duurde 5 dagen voor het er was.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Makkelijk geld verdienen

    Sambo27-02-2017

    IK ZEG NIKS MEER KOPEN BIJ DEZE HUIGELAARS /OPLICHTERS
    DIT ZIJN ZEILIGE MENSEN ZE NEMEN JE CENTEN EN HOORT
    NIKS MEER VAN ZE SCHURKEN ZIJN HET

    26-01-2017 : Heb om langs hier een ps4 dualshock controller en micro sd kaart besteld
    Heb bij de bestelling nog gebeld met het bedrijf met de vraag of de controller
    het nieuwe model was (nl met een lichtbar aan de bovenkant van de joystick)
    dat was wel het geval volgens de telefooniste.Zodoende heb ik er een via hier
    aan geschaft met een 64G micro sd kaart omdat die toch in de aanbieding was.
    28-01-2017 : 2 dagen later kwam de bestelling met alleen de controller wat niet eens het
    beloofde model was (dit was niet het model met de lichtbar aan de boven kant,
    maar het oude )Dat was al snel vergeven want de kinderen konden weer samen gamen,
    maar de micro sd kaart zat er niet bij .Op het factuur stond achter het produckt
    met de hand geschrevn dat het was uitverkochten zou na geleverd worden (waarom stond
    dat niet op de site dan had ik hem ook niet besteld )Na een week of 2 wachten kwam er nog
    niets binnen dus ik bellen met het nr dat op het factuur stond kreeg ik een ander bedrijf
    aan de lijn waar ik nl niet eens had besteld het is nu 27-02-2017 en heb niks meer vernomen
    of gehoord van dat bedrijf de goede hoop is helaas al vervlogen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Eerlijke review over VanOutlet

    Sanne17-02-2017

    Weet je wat ik zelf nog het ergste vind aan VanOutlet? Dat ze lopen te doen alsof ze zo goed zijn! Ik zie op veel andere websites alleen maar rare positieve berichten met 'niks negatiefs!' enzo, ik ben blij dat ik hier gewoon eerlijke reviews zie staan die niet verwijderd worden of aangepast.

    Zelf heb ik ook slechte ervaringen, maar vooral dat ik steeds enorm lang op mijn bestelling moest wachten. Gelukkig heb ik niet meegemaakt dat je een product helemaal nooit krijgt. Maar als een bedrijf zegt dat je het morgen hebt en je hebt het pas met een week en je mailt de hele tijd, maar je krijgt nooit een normaal antwoord, dan vind ik dat echt kwalijk. Wel leuk dat ze heel goedkoop zijn, maar ik weet nu dus waarom. Dus wie voor weinig iets wil kopen kan dat hier doen, maar weet dat je soms superlang moet wachten en dat de communicatie met dit bedrijf allesbehalve soepel is.

    Ashley14-08-2017

    Klopt , ik heb vorige week donderdag de dermacol concealer besteld in de hoop dat ik hem de volgende dag binnen zou krijgen zoals er staat vermeld " voor 18:00 uur besteld de volgende dag in huis" helaas is hier helemaal niks van waar tot nu toe al 3 x gebeld en steeds met het zelfde verhaaltje afgescheept. Wat gaat als volgt , dat is heel vervelend mevrouw wij zullen een bericht achter laten en u zo spoedig mogelijk terug bellen , nou ik heb er van geleerd NOOIT meer dat ik bij van outlet iets bestel!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Wat een teleurstelling

    Mireille Rob16-02-2017

    Ruim een jaar geleden een balance board besteld voor mijn dochter die daar voor gespaard had. Apparaat ging binnen no time kapot. Uiteindelijk board ter reparatie opgestuurd. Steeds slecht bereikbaar waardoor ik steeds maanden niets hoorde. Uiteindelijk vernomen dat board is kwijtgeraakt bij reparateur. Mij enkele maanden geleden toegezegd dat er een ander board kosteloos toegestuurd zou worden. En nu inmiddels ruim een jaar verder hoor ik niets meer van ze en kan ik ze ook niet bereiken. Mijn dochter heeft 300 euro hiervoor gespaard en het board had garantie. Lieve mensen van VanOutlet, wanneer jullie dit lezen, willen jullie mijn review dan niet als fake beoordelen maar daarvoor in de plaats jullie belofte aan mijn dochter (Merel) waarmaken? Bestelnummer: 1700009412. Ik beloof jullie dat ik jullie nooit meer lastig zal vallen want ik zal ook NOOIT meer iets bij jullie bestellen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    goedkope nieuwe tablet

    Linde 12-02-2017

    Levering ging langzamer dan beloofd, maar ik had wel voor heel goedkoop een nieuwe tablet
    Op mails wordt wel gereageerd, maar ze lossen een probleem niet echt op. Heb dus maar gewoon gewacht tot ik eindelijk mijn pakje binnen kreeg, want dat mailen had volgens mij niet zoveel zin...
    Maar nu dus eindelijk binnen en ziet er prima uit, dat dan weer wel.
    Weet niet of ik nog een keer zou bestellen, misschien met een nieuwe scherpe aanbieding als ik die net nodig beb

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    fine

    Belinda Wilson05-02-2017

    Everything according to appointment expired. Fine beamer. Expereince.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    lange levering

    Kleo04-02-2017

    Na heel lang wachten uiteindelijk toch nog mijn bestelling ontvangen.
    Wel goedkoop, maar levering is echt een dikke domper en de klantenservice kon het niet versnellen...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Snelle bezorging

    AdvoCare Distributor04-02-2017

    Had mijn bestelling binnen 24 uur al thuis bezorgd! Duidelijke communicatie en goede service.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Bestelling van Kylie lipkit was netjes op tijd

    Sandra Van Dijk03-02-2017

    Eind van de middag een lipkit van Kylie jenner besteld en volgende dag lag die netjes op de deurmat ,alles is goed geregeld

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Gewoon prima

    Christine Valdez29-01-2017

    Alles volgens afspraak verlopen. Prima beamer. Niks op aan te merken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    snelle levering, alles naar behoren

    Jeny Federick28-01-2017

    niks op aan te merken, tas was er binnen een dag zoals beloofd. Mooi verpakt en duidelijke retourgegevens.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snelle service

    Jack Kal28-01-2017

    Ik heb mijn bestelling op woensdag geplaatst en op donderdag had ik mijn bestelling binnen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Leuke aanbiedingen, lange levertijd

    P. Gerards25-01-2017

    Beste leuke webshop met aanbiedingen, maar ik had iets besteld en ik vond de levertijd wel tegenvallen. Bijna een week gewacht. Wel goede deal.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Vandaag besteld morgen in huis

    Afonie24-01-2017

    Prima prijs / kwaliteit verhouding / simpel te bestellen / snelle levering / absoluut een aanrader.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Levering binnen 1 dag

    Romy20-01-2017

    Ik begrijp de andere reviews hier niet maar bij mij werd binnen 1 dag geleverd

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Er wordt niet geleverd!! Niet koepn dus!!!!

    Mia Dekker08-12-2016

    Op 12 november heb ik een Anastasia Limited Glow Kit Ultimate besteld en een bedrag van € 38,95 overgemaakt. Het zou de volgende dag bezorgd worden. Tot op heden heb ik niets ontvangen. Ik heb inmiddels 10 keer via de mail contact gehad. De ene keer was mijn bestelling niet op voorraad, een andere keer kreeg ik de melding dat mijn bestelling verstuurd is. Tot op heden heb ik niks ontvangen. Heb inmiddels aangifte gedaan bij de politie! Vanoutlet is hier van op de hoogte!

    Patricia 16-01-2017

    Telefoonhoesje besteld. Is nooit geleverd. Noch via de mail noch via de telefoon een reactie gehad - ze geven gewoon niet thuis. ZEER ONBETROUWBAAR!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Wekker

    m07-12-2016

    Eind november wekker besteld voor mijn zoon voor Sinterklaas.
    Pakket nooit binnen gekregen en geen reactie ontvangen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Hans

    Hans van Luijk05-12-2016

    Waardeloos. Besteld product betaald maar niet geleverd.
    Reageren nergens op

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Slecht

    Henk01-10-2016

    Slecht.
    Wacht na 3 maanden nog steeds op levering van mijn product.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Waardeloos

    M28-09-2016

    Zeer waardeloos bedrijf.
    Koop hier never nooit iets. Ik wacht al 3 maanden op de levering en de telefoon wordt niet opgenomen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Echt?

    Esther15-09-2016

    Heb 5 dagen geleden kylie lip kit besteld, kwam netjes 2 dagen later binnen en ze bleken echt te zijn ook

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Slechtste service ooit meegemaakt.

    R. van den Kolk30-07-2016

    Ik heb op 8 april 2016 een bestelling geplaatst en die heb ik keurig ontvangen na een bepaalde tijd maar daar maak ik me nog niet zo boos om. Nu bleek het kabeltje wat ik had besteld niet te werken en heb besloten het terug te sturen. Tot mijn stomme verbazing krijg ik het na enige tijd terug omdat er geen brievenbus zou zijn en dit zou kunnen kloppen volgens de dame die ik heb gesproken. Dus nog maar een keer opgestuurd samen met een kopie maar hoorde maar maar niks en heb ondertussen mails gestuurd en geprobeerd te bellen maar geen reactie. Het gaat niet over een heel groot bedrag maar het klopt gewoon niet. Dus wees gewaarschuwd want je komt bedrogen uit.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Goede producten en altijd snelle levering

    Luuk Van Dijk09-06-2016

    Op vrijdag een ip camera besteld en op zaterdag netjes ontvangen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    niet leveren besteld produkt

    gerrit13-04-2016

    op 26 februari 2016 een camera besteld en betaald. Was op voorraad en zou binnen 24 uur geleverd worden. Nu 13-4-2016. nog steeds geen camera. Bedrijf reageert totaal niet op telefoon en mail. Voor mij zijn het oplichters. Houden zich totaal niet aan afspraken. Er klopt helemaal niets van.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    snelle bezorging

    Arden Hinzmann23-12-2015

    Ik bestel vaker bij Vanoutlet.nl bestelling wordt altijd binnen 24 uur bezorgd

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Beamer gekocht = goed!

    Sasha26-11-2015

    Net een beamer gekocht. En ben helemaal blij met m'n 3d led beamer. Dat maar voor 489 euro. Dat is dus goedkoper dan een tv en nog veel groter scherm. Snap niet dat iedereen niet gewoon een beamer neemt, want kwaliteit is prima!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    EHHH kan ik hier nu niet meer shoppen??

    Yvette18-10-2015


    The site ahead contains malware

    Attackers currently on www.vanoutlet.nl might attempt to install dangerous programs on your computer that steal or delete your information (for example, photos, passwords, messages, and credit cards).
    Automatically report details of possible security incidents to Google. Privacy policy

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5

    Schrijf zelf een review over Vanoutlet.nl

    Uw beoordeling