NederlandReview

  Ervaringen Klokken-expert | Frank

  Een klok kan zowel een handig als een mooi apparaat zijn. Maar dan moet je natuurlijk de juiste klok hebben. Klokken-expert is één van de winkels die je aan zo’n klok kan helpen. Maar wat zal de kwaliteit van deze klokken nou echt zijn? Zullen die designklokken mooi staan in ieder huishouden? Zal je niet helemaal gek worden van het geluid van hun koekoeksklokken? Zullen hun wekkers je wel op tijd wakker maken? Hoe lang zul je moeten wachten voor de bezorgservice van Klokken-expert de wandklok bij je thuisbezorgd? En wat zal de klantenservice van Klokken-expert te zeggen hebben als je niet tevreden bent over hun stationsklok? Hier kunnen alleen echte klanten van Klokken-expert je over informeren. Werp eens een blik op hun reviews om te ontdekken hoe betrouwbaar deze winkel echt is. Hun ervaringen, meningen, beoordelingen en cijfers kunnen je vertellen wat voor een shop Klokken-expert nou echt is.

  Over Klokken-expert

  Klokken-expert is een winkel die klokken verkoopt. De winkel is een deel van Frank, hetzelfde bedrijf dat ook Drone-expert, Het Frankrijk Huis, Verrekijker-expert en Tuinhuis-expert.nl verzorgd. Bij Klokken-expert richten ze zich op een groot assortiment klokken. Zo hebben ze een categorie wandklokken met daarin wijzerklokken, keukenklokken, wereldklokken, kinderklokken en DIY-klokken. Er zijn trends zoals hout, beton, goud, marmer, geometrisch en koper. Dus of je nou op zoek bent naar een klassieke klok of juist een moderner exemplaar zoekt, Klokken-expert kan je eraan helpen. Ook is het mogelijk om voor een echte designerklok te gaan. In deze categorie vind je staande klokken, tafelklokken en nog veel meer. Ze zijn verkrijgbaar in digitale of analoge versie. Een speciale vermelding is wel op zijn plaats voor hun koekoeksklokken. Deze klokken zijn enorm bekend over de hele wereld en daarom ook vrij populair. Naast klokken heeft Klokken-expert ook nog een assortiment wekkers. Er is keuze uit analoge wekkers, digitale wekkers, wekkerradio’s, projectiewekkers en wake-up lights. Klokken-expert heeft dus klokken voor iedere kamer, ruimte en interieur.


  Hoe maak je het uurwerk van een klok schoon?

  Diensten van Klokken-expert

  De klokken en wekkers van Klokken-expert kunnen gemakkelijk online te bestellen. Je hoeft alleen maar de wandklok of tafelklok te selecteren die je wilt en de betaling rond te maken. Daarna zal de bezorgservice van Klokken-expert aan het werk gaan. Zij pakken de wekkerradio of designklok netjes in en sturen hem vervolgens naar je op. Daarnaast heeft Klokken-expert ook nog een klantenservice om je bij te staan als je met een vraag of probleem in je maag zit en een oplossing zoekt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Klokken-expert

  Heb jij al zo’n klok van Klokken-expert aan de muur hangen? Dan kun jij ons meer vertellen over deze klokkenwinkel! Wat vind je van de kwaliteit van hun stationsklokken? Zijn hun designerklokken zo mooi als ze eruit lijken te zien? Welk geluid zal er uit hun koekoeksklokken komen? Zullen hun wekkers voorkomen dat je je verslaapt? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Klokken-expert aankomt met je tafelklok of wandklok? En wat vind je van de hulpvaardigheid en vriendelijkheid van de klantenservice van Klokken-expert ? Schrijf een Klokken-expert review en laat ons weten wat jouw mening over Klokken-expert is.

  Klokken-expert | Frank
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Klokken-expert | Frank

  Uw beoordeling

  wekker balance

  ik denk dat jullie de review zelf geschreven hebt van mij een 0 op 10, mijn wekker is al een week stuk en pas gekocht op 30/10/2020 en ik krijg geen enkele positieve reactie op mijn mailtjes
  Annie Maes
  0496/799208

  Door: Annie Maes23-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8
  rating

  FAQ

  Is Klokken-expert | Frank een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Klokken-expert | Frank. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Klokken-expert | Frank actief?

  Klokken-expert | Frank is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Klokken-expert | Frank gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.