NederlandReview

  Ervaringen Tuinhuis-experts.nl | Frank

  Als je een tuin hebt, heb je meestal ook een tuinhuis. Een tuinhuis kan handig zijn om tuingereedschap en andere spullen in op te bergen. Sommige tuinhuizen zijn zelfs groot genoeg om als winteropslagplaats voor je tuinmeubels te dienen. Dus waar kun je het beste tuinhuisje vinden? Een tuincentrum waar je naartoe zou kunnen gaan is Tuinhuis-experts.nl. Maar wat voor kwaliteit blokhutten en garages zullen ze verkopen? Hoeveel spullen kun je kwijt in hun tuinkasten? Zullen hun terrasoverkappingen wel voor genoeg schaduw zorgen? Zal Tuinhuis-Experts.nl je carport wel binnen een redelijke tijd leveren? En hoe vriendelijk en hulpvaardig zal hun klantenservice afdeling nou echt zijn? De enige mensen die dit kunnen beoordelen zijn de klanten die al eerder iets bij Tuinhuis-experts.nl hebben gekocht. Lees hun reviews om te weten wat zij nou echt van Tuinhuis-experts.nl vinden. Hun ervaringen, beoordelingen en persoonlijke meningen kunnen je helpen beslissen of Tuinhuis-Experts.nl nou wel echt jouw soort tuinwinkel is.

  Over Tuinhuis-experts.nl

  Tuinhuis-experts.nl is een winkel die tuinhuizen en andere tuingebouwen verkoopt. De winkel is een deel van Frank, een bedrijf wat ook markten heeft voor home, outdoor, sport en healthcare producten. Frank is actief in heel Europa en heeft winkels zoals Drone-expert en Verrekijker-Expert.. Bij Tuinhuis-Experts.nl kun je terecht voor tuingebouwen. Ze hebben bijvoorbeeld verschillende tuinhuizen zoals hun Karibu Merseburg tuinhuis of Gardexo Saffier tuinhuis. Als je liever iets groters wilt kun je eens kijken naar hun blokhutten. Tuinhuis-experts.nl heeft ook wat tuinprielen die je zo kunt plaatsen dat je in de schaduw je hele tuin kunt overzien. Een andere oplossing voor wat beschutting is een terrasoverkapping aan je huis. Voor wat opslagruimte kun je een tuinkast of andere berging plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsenberging of een berging voor je openhaardhout. Verder leveren ze nog garages en carports waaronder je je auto veilig kunt parkeren zonder dat hij helemaal ondersneeuwt, bevriest of natregent. Behalve tuingebouwen heeft Tuinhuis-Experts.nl ook wat tuinaccessoires zoals trellisschermen, houtbehandeling, wantpakketten, bloembakken, dakgootsets, vlonders, funderingsbalken, blokhutvloeten, terrasverwarmers en andere handige producten.


  Natuurlijk kun je ook zelf een tuinhuisje bouwen.

  Diensten van Tuinhuis-experts.nl

  Je kunt de tuingebouwen en andere tuinbenodigdheden van Tuinhuis-experts.nl bestellen via hun website. Klik gewoon het product aan dat je wilt en bewaar het in je winkelmandje. Als je klaar bent met shoppen kun je je bestelling verzenden en de betaling afronden. Daarna zal de bezorgservice van Tuinhuis-experts.nl ervoor zorgen dat je tuinkast of garage zo snel mogelijk bij je thuis wordt bezorgd. Tuinhuis-Experts.nl heeft ook nog een klantenservice om je te helpen bij een klacht, probleem of vraag.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Tuinhuis-experts.nl

  Heb jij al een tuinhuis van Tuinhuis-experts.nl in je tuin staan? Misschien parkeer je jouw auto wel onder één van hun carports of berg je de tuinspullen op in één van hun tuinkasten. In al die gevallen zouden we graag meer over Tuinhuis-experts.nl willen weten. Wat vindt je van de kwaliteit van hun terrasoverkappingen? Houdt hun terrasverwarming je terras lekker warm op een frisse avond? Kunnen er veel fietsen in hun fietsenberging? En hoe vriendelijk is hun klantenservice nou echt? Vertel ons alles over Tuinhuis-experts.nl door middel van een klantenreview.

  Hoe staat een tuinhuis van Tuinhuis-expert in jouw tuin? Lees reviews over hun tuinkasten, fietsberging, garages, carports en andere tuingebouwen.

  Tuinhuis-experts.nl | Frank
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  2.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tuinhuis-experts.nl | Frank

  Uw beoordeling

  Bestelling stormankers

  Ze adverteren dat ze de volgende dag hun product leveren. Na 5 dagen en verschillende keren bellen bestelling geannuleerd. Ze komen met allerlei tegenstrijdige verhalen over het uitblijven van de levering. Nu maar hopen dat ik mij geld wel terug krijg. Slecht bedrijf.

  Door: E.Spruijt30-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Slecht

  Na gebeld te hebben of tuinhuis werkelijk uiterlijk 9 juli geleverd kon worden de bestelling gedaan. Nu is 9 juli, kan zelf overal achter aan bellen en heb ik nog niks. Enige antwoord wordt waarschijnlijk volgende week. Das te laat!
  Ze doen werkelijk niets voor de klant, laten lijken of ze de leverancier bellen maar in werkelijkheid houden ze je aan het lijntje. Nu gauw zoeken om ergens anders te bestellen. Flut bedrijf.

  Door: Ollie09-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  FAQ

  Is Tuinhuis-experts.nl | Frank een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Tuinhuis-experts.nl | Frank. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tuinhuis-experts.nl | Frank actief?

  Tuinhuis-experts.nl | Frank is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tuinhuis-experts.nl | Frank gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.