NederlandReview

  Ervaringen Greenwatch Houten Horloges

  Kun jij je nog herinneren dat iedereen opeens met een horloge rondliep met een rubberen band. Het was een hele lange tijd dé trend op het gebied van horloges. Iedereen wilde de horloges hebben en ze waren overal te koop. Niemand had het overigens over het feit dat je haren uit je arm getrokken werden elke keer als de rubberen band bewoog en het zweet dat aan het einde van de dag onder de band zat. De horloges met een rubberen band zijn bij sommigen nog altijd populair, maar toch lijkt het houten horloge de nieuwste trend te zijn. Greenwatch Houten Horloges hoopt met hun horloges iedereen te kunnen verrassen. Wil je meer weten over de ervaringen van anderen met de horloges? Lees dan hier hun reviews en beoordelingen.

  Over Greenwatch Houten Horloges

  De horloge-expert wil met de tijd mee blijven gaan en heeft daarom een uitgebreid assortiment met houten horloges die gemaakt zijn vaan duurzame materialen. Ze willen hun klanten een uniek product bieden en besteden veel tijd aan de kwaliteit van hun horloges. Alle horloges worden dan ook met de hand in elkaar gezet. De kwaliteit kan hierdoor gegarandeerd worden. Overigens wil Greenwatch de horloges ook voor iedereen betaalbaar maken en verkoopt de horloges dan ook voor eerlijke prijzen. Wil je weten wat hun klanten zelf van de kwaliteit en de prijzen willen? Lees dan hun reviews!


  Draag jij binnenkort dit houten horloge?

  Waarom Greenwatch Houten Horloges?

  Het bedrijf is erg trots op de eerlijke prijs/kwaliteit verhoudingen en hoopt dat dit voor klanten al reden genoeg is om in de winkel te kopen. Toch bieden ze hun klanten nog meer voordelen. Het is belangrijk voor Greenwatch om klanten altijd een milieubewust product te bieden. Voor elke boom die omgekapt wordt voor de horloges, plant Greenwatch een nieuwe boom terug. Verder heeft de webshop een ruim assortiment met verschillende soorten hout en hebben ze nu ook houten zonnebrillen om te combineren met de houten horloges. Verder is de levering al binnen 2 werkdagen en is de verzending in Nederland gratis.

  Klachten Greenwatch Houten Horloges

  Om altijd bereikbaar te kunnen zijn voor klanten, heeft Greenwatch verschillende opties om contact op te nemen met de klantenservice. De webshop zelf raadt klanten aan om eerst contact op te nemen via WhatsApp. Dit is namelijk de snelste manier om een medewerker te spreken. Het is echter ook mogelijk om gebruik te maken van het e-mailadres, telefoonnummer of postadres. Verder kun je op de website het contactformulier invullen of je vraag stellen via Facebook.

  Jouw ervaringen met Greenwatch Houten Horloges

  Was jij je horloge met rubberen band zat en wilde je wat heel anders? Kwam je zo terecht bij Greenwatch en heb je nu een houten horloge? Vertel dan over jouw ervaringen met de webshop en geef jouw beoordeling. Zijn de horloges duur? Hoe verhoudt de prijs zich tot de kwaliteit? Krijg je waar voor je geld? Schrijf een review en laat andere klanten weten of jij Greenwatch aanraadt.

  Hebben ze de beste kwaliteit horloges? Wat vinden klanten van de prijs? Is de levering betrouwbaar? Lees hier reviews over Greenwatch Houten Horloges.

  Greenwatch Houten Horloges
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  8,6
  75% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8

  Service

  8

  Prijs

  9

  Leveren

  9,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Java

  Zeer snelle reactie op mijn vragen

  Door: Rob01-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Zeer slechte service

  Ik ben echt niet tevreden. Een mooi horloge, maar niet geschikt voor mij. Ik wil retourneren, maar op geen enkele manier krijg ik contact met GreenWatch. Geen reactie op mijn retouraanmelding, geen reactie meer op whatsapp. Ik ga hier niet meer kopen.

  Door: Mark 11-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Greenwatch horloge

  Snelle en verzorgde levering. Horloge is zeer mooi net zoals beschreven in de beschrijving. Zeeeeeeer tevreden!!!!

  Door: De Man Vera04-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Mooi

  Erg mooie horloges. Ze gaan lang mee! (heb die van mij al 4,5 jaar!)

  Door: Sanne14-07-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over Greenwatch Houten Horloges

  Uw beoordeling