NederlandReview

    Ervaringen Feenstra

    Wat vinden consumenten van Feenstra? Hier op NederlandReview kun je het lezen. Er is natuurlijk niets vervelender dan wanneer de vorst is ingetreden en je cv blijkt het niet te doen. En voor een gezond lijf is het belangrijk dat je huis voorzien is van een goed ventilatiesysteem. Voor jou, maar ook voor je huis zelf, want niemand zit te wachten op schimmel. En het geeft een veilig gevoel wanneer je woning is voorzien van een alarmsysteem dat eventuele inbrekers afschikt. Feenstra kan je bij al deze dingen helpen. Van het kopen en plaatsen van een nieuwe CV-ketel tot onderhoud en reiniging. Hieronder vertellen we wat Feenstra je te bieden heeft en hiernaast vertellen andere consumenten over hun ervaringen met Feenstra. Bijvoorbeeld over de producten die zij gekocht hebben, maar ook over de dienstverlening. Wordt je netjes en adequaat geholpen door de medewerkers van Feenstra? Staan zij voor je klaar om je probleem op te lossen? En hoe gaan ze om met eventuele klachten van jou? Wordt je gehoord en komen ze met een goede oplossing? Dit alles kun je hier lezen op NederlandReview.


    Over Feenstra

    In 1947 werd Feenstra als familiebedrijf opgericht. Dit was een tijd waarin kachels nog op steenkool werkten. Het bedrijf maakte in 1959 de overgang van steenkool naar aardgas en het eerste ventilatiesysteem werd ontwikkeld. In 1981 kwamen zij met de eerste HR-ketel. Ook vandaag nog werkt Feenstra met de nieuwste mogelijkheden en innovaties. Een bedrijf dus met jarenlange ervaring. De ambitie van Feenstra is een zo veilige, gezonde en duurzame woonomgeving voor iedereen in Nederland. Met twaalf procent van de Nederlandse huishoudens als klant werken zij aan een groener Nederland en zien dit als een grote verantwoordelijkheid. Feenstra opereert in heel Nederland, wat betekent dat er altijd een van de medewerkers bij u in de buurt is om uw problemen op te lossen of een product te installeren. De ruim 800 adviseurs en vakmannen zijn alle gecertificeerde krachten en hun expertise wordt voortdurend uitgedragen en up-to-date gemaakt door bijscholing en interne opleidingen. Ervaren medewerkers worden gekoppeld aan de jongere om zo kennis over te dragen.

    Hoe vult u een CV-ketel bij? Een instructievideo van Feenstra

    Diensten

    Bij Feenstra kun je terecht voor verwarming, zonne-energie, ventilatie, huisbeveiliging, isolatie en onderhoud aan deze producten. Op de overzichtelijke website kom je makkelijk terecht bij dat wat jij zoekt. Bij het aanschaffen van bijvoorbeeld een CV-ketel, kun je veel informatie vinden over de beschikbare ketels, maar het wordt je nog makkelijker gemaakt door de ketelkiezer. Na het beantwoorden van vier vragen weet je welke ketel geschikt is voor jouw woning. Kom je er zelf niet uit op deze manier, of wil je gewoon liever iemand spreken, dan is dit geen probleem. De klantenservice staat klaar om je vragen te beantwoorden. Voor onderhoud kun je kiezen uit verschillende serviceabonnementen. Van een eenmalige veiligheidscheck tot een all-inclusive onderhoudscontract waarbij alle voorkomende kosten zijn inbegrepen.

    Klachten

    Wanneer je een klacht hebt, kun je dit kenbaar maken via een formulier op de website. Feenstra zal zo snel mogelijk, maar uiterlijk na vijf werkdagen contact met je opnemen. Voor het melden van storingen is Feenstra 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar per telefoon. Maar bij storingen kan het ook nuttig zijn om op de website te kijken. Hier kun je naar oplossingen zoeken door jouw type CV-ketel en de storingscode in te voeren.

    Lees hier hoe echte klanten Feenstra beoordelen! Wat moet je doen als je CV-ketel stuk gaat? Hoe goed helpt Feenstra bij problemen? Is huren goedkoper dan kopen?

    Feenstra
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (43)

    4
    35% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.4
    Service
    rating
    3.8
    Prijs
    rating
    3.8
    Leveren
    rating
    4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Controles

    Ik schrik een beetje van de negatieve ervaringen hier, want ik werd eigenlijk heel goed geholpen door Feenstra. En eigenlijk al lang, ik merk geen verschil nu of iets dergelijks. Ze staan mij telkens netjes te woord bij de controles en ik kan weer met een gerust hart mijn ketel gebruiken. Ik ben blij dat die telkens goed wordt gecontroleerd, want het blijft toch maar een eng apparaat in je huis, waar ik zelf helemaal geen verstand van heb. mevr. Van Wijk

    Door: mevr. Van Wijk 31-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Gaat mij om de veiligheid : ik wil geen koolmonoxidevergiftiging door een lekkende ketel!

    Vooral in verband met de veiligheid gekozen voor een ketel om te huren.

    Je hoort altijd allerlei horrorverhalen over lekkende ketels en koolmonoxidevergiftiging.

    Door te huren ben je verzekerd van extra controles en services en voor zoiets gevaarlijks als een verwarmingsketel maak ik daar zeer graag gebruik van. Het gaat immers om de veiligheid!

    Door: Anneke Beum10-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Ketel kopen is te duur voor mij!

    Fijn systeem, goed bedrijf. Voor mij is het veel te duur om een HR-ketel te kopen. Die dingen zijn bijna 2000 euro! Nu huur ik voor paar tientjes per maand, dat kan wel.

    Ze zijn erg vriendelijk en helpen op alle manieren met technische snufjes om energie te besparen en beter met energie om te gaan.

    Zeer tevreden over deze service!

    Door: Tiffany05-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Huis beveiligen advies Feenstra

    Goed advies gekregen van Feenstra. Wij wilden ons huis beveiligen in verband met een inbraakgolf in de buurt. Ze hebben echt de tijd genomen ons te voorzien van nuttige informatie. Het assortiment aan beveiligingsapparatuur is bovendien groot. Het voelt een stuk veiliger zo en we gaan geruster van huis.

    Door: B. Hendriks12-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Feenstra beveiliging

    Zeer teleurgesteld met Feenstra Beveiliging.
    Na 10 jaar klant bij hun krijgt ik een breuk boete van meer dan 500 euro’s in rekening gebracht terwijl de contract werd overgenomen door de persoon dat heeft mijn huis gekocht.
    Ze hebben zelfs een deurwaarder ingeschakeld. De zaak loop nog door via mijn rechtsbijstand verzekering
    Ik zou NIEMAND deze bedrijf aanraden.

    Door: Francisco Martinez16-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Cv ketel plus onderhoudscontract

    2 jaar lang ketelgehuurt met…

    2 jaar lang ketelgehuurt met onderhoudscontract .
    Meerdere malen gebelt om aantegeven dat er iets niet klopt me verbruik was te hoog 2 leer monteur gestuurt die gewoon komt niks doen en weg gaat met wacht maar tot jaarlijkse onderhoud na 2 jaar er achter komen dat koppeling niet goed aangesloten was waardoor er dus gas lek was aangekaart en wat zegt feenstra is minimaal terwijl der duidelijk in de monteurs brief staat volledige gas verlies feenstra gaat nergens op in meld maar art5 dat niks verhaalt kan worden ze willen je afkope .met 100 euro voor een gas lek van 2 jaar en slecht onderhoud niet aan te raden dit bedrijf slecht niet vriendelijk en denken niet mee hopelijk komen ze eindelijk is met een passende oplossing

    Door: Brian Chamman13-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Plaatsen CV-installatie

    Na 17 jaar was onze CV-installatie aan vervanging toe.
    Van Feenstra ontvingen wij een duidelijke en concurerende offerte.
    De plaatsing van het geheel ging geheel volgens afspraak. Vriendelijke monteurs, die keurig werk hebben verricht, en de boel netjes achter lieten. Prima werk Feenstra!

    Door: Joop Tibben09-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    CV Ketel huren ipv kopen is veiliger

    Erg tevreden over de mogelijkheid een CV ketel te huren ipv te kopen.

    Ik hoef niet direct een groot bedrag te betalen en belangrijker is dat ik me veiliger voel omdat de verantwoordelijkheid nu niet meer bij mij ligt. Ik ben verzekerd van de nieuwste en beste ketel en service.

    Door: L. de Fijter30-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    CV-ketel ipv boiler, goed advies

    Goed advies gekregen van Feenstra, daarom gekozen voor CV-ketel ipv boiler, dat was in mijn situatie beter zeiden ze. En ik vind het contract een veilig idee, want dan komen ze regelmatig controleren.

    Aardige en goede service bij advies en installatie, bedankt1

    Door: P. Gerardson15-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    De Ketelkiezer is echt een uitkomst!

    Goed advies gekregen bij Feenstra voor een nieuwe verwarmingsketel. De Ketelkiezer is echt een uitkomst!

    Voor ons bleek huren voordeliger dan kopen.

    Door: Anne Z04-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Offerte CV ketel

    Online offerte aangevraagd voor de vervanging van mijn oudr CV ketel. Heb 3x moeten bellen (lange wachtijden en herhaaldelijk wordt je eruit gegooid) en dreigen met wel elders te gaan kopen voordat deze werd verstuurd (na ruim 3 weken!)

    Vervolgens stond daar standaard een onderhoudscontract bij op. Omdat je van een spinternieuwe ketel mag verwachten toch zeker de eerste 12-24 geen onderhoud nodig heeft heb ik verzocht deze post van de overeenkomst te halen. Er zou de volgende werkdag een nieuwe offerte worden gedtuurf. U raadt het al: die was na een week nog niet binnen. Inmiddels zijn we een masnd verder.

    Zonder onderhouds contract ging de prijs van de ketel ineens van 1795 naar 2150 euro. De totaalprijs bleef hetzelfde..

    Verplichte koppelkoop. Ondootzichtige offertes met ongevraagde vervanging van ontluchters, vuilafscheiders om zo de prijs op te kloppen.

    Daarna rond gaan kijken en zelfde ketel honderden euro' goedkoper (geinstalleerd en wel)

    Overgenomrn door investeerders die overal bedrijven opkopen en onderbrengen bij Feenstra. Kwsliteit personeel is daardoor heel wisselend. Backoffice ( verkoop, klantenservice en bereikbaarheid) is totale puinhoop en alles straalt uit dat men de geinvesteerde aankoopsom zo snel mogelijk uit de klant wil melken.

    Daar kunnen de aardige monteurs op de werkvloer ook niets aan doen.

    WEGBLIJVEN !

    Door: H.A. Beijer01-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Lekkage na service

    Lekkage na service wordt niet direct opgelost. Laminaat voor een groot deel onder water incl omliggende spullen. Zou worden teruggebeld. Is niet gebeurd. Vandaag, donderdag gebeld, komt er mogelijk maandag na her weekend iemand langs. Onder tussen nog steeds met een lekkage zitten. Schandalig!!!!!!.

    Door: Klant29-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Radiator, in 2018 cv ketel

    Zou het niet waardevoller zijn om "groots " te zijn in plaats van groot.

    Door: Henny 15-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Onderhoud vloerverwarming

    Sinds vorige week woensdagochtend probeer ik een afspraak te maken om de vloerverwarming bij mijn ouders van 85 jaar te laten repareren.

    3x 10 minuten in de wacht moeten staan waarna de verbinding wordt verbroken. Uiteindelijk krijg ik iemand aan de lijn. Het is druk en ik zou de dezelfde woensdag of de donderdagochtend worden teruggebeld voor een afspraak.

    Niets gehoord op donderdagochtend, dus de volgende donderdagmiddag maar weer gebeld naar Feenstra. Er was niets vastgelegd. Het hele verhaal dus opnieuw uitgelegd en zou dezelfde donderdagmiddag nog worden teruggebeld.

    Donderdagmiddag niets gehoord, dus vrijdagochtend maar weer gebeld. WEDEROM was er niets vastgelegd in het systeem en heb dus het het hele verhaal weer opnieuw uitgelegd.

    Eindelijk vrijdagmiddag een afspraak kunnen regelen voor pas de woensdagmiddag. Monteur van Feenstra is langs geweest, maar die kan het probleem niet eigenhandig oplossen en verwijst naar een derde partij om de leidingen van de vloerverwarming door te spoelen.

    Het is niet duidelijk of wij of Feenstra dit bedrijf moeten bellen om het probleem op te lossen. We zijn nu een week verder en er is geen oplossing.

    Kortom, Feenstra is een waardeloos bedrijf dat te veel is gegroeid vanwege alle tv-reclame. Tip: Mijd dit bedrijf dus en maak een afspraak met lokale partijen.

    Door: M.14-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Offerte cw4 Intergas 24/28 en storingsmelding ketel

    Onderhoudscontract bij Feenstra. Storing gemeld aan de cv ketel (verwarming) . Ook een offerte (digitaal) aangevraagd voor een nieuwe cv-ketel bij Feenstra met een verzoek voor een snel gemailde offerte ("sturen we vandaag/vrijdag of uiterlijk maandag mijnheer") omdat ik geen kosten wil maken aan een reparatie wanneer ik toch een nieuwe ketel wil aanschaffen. Vijf telefoontjes in 1,5 week verder ("u wordt morgen teruggebeld") ontvang ik de offerte waarin oa een thermostaat (klokthermostaat,129,00 euro?) staat die ik niet had aangevraagd (aangegeven dat ik mn Tado wil aansluiten). Offerte van 1917,00 euro voor een cw4 Intergas 24/28 . Belachelijk met daarnaast ook nog een verplicht onderhoudscontract van 350 euro voor 2 jaar (2 jaar fabrieksgarantie toch ?). Niet echt klantgericht bezig Feenstra. Er hangt nu een nieuwe Intergas 24/28 met uitstekende service binnen 48 uur gevraagd en geleverd en 600 euro goedkoper. Oh mn onderhoudscontract Feenstra heb ik telefonisch opgezegd ("u zegt dat u niet tevreden bent, jammer, ik maak de opzegging direct voor u in orde mijnheer")

    Door: J. de Kleijn10-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    All-in onderhoudsabonnement

    Bezuinigen enorm op de kosten van onderhoud. Als je cv-ketel aangeeft onderhoud te moeten krijgen willen ze dat je deze melding reset en afwacht tot zij weer komen volgens hun planning en volgen dus niet het advies van de fabrikant. Liever nog resetten ze servicemeldingen op voorhand zodat ze deze niet op überhaupt niet op te hoeven volgen.

    Door: Nathan30-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Huur cv-ketel

    Feenstra is onbereikbaar als je belt. Ik heb al 10x of vaker gebeld. Vroeger alles goed, geen problemen. Maar tegenwoordig? Zeer slechte klantenservice!

    Door: Elise Oosterbaan30-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    CV ketel nieuw

    Niet doen mensen niet doen!
    Ten eerste zijn ze te duur. Vergelijking met andere leveranciers op de door mij gewenste cv ketel leverde een verschil in prijs op van bijna 1000 euro.
    De oude kon nog gerepareerd worden volgens monteur en nog een paar winters mee. Er is van te voren een inspectie gedaan en een prijsopgaaf, wat schetst mijn verbazing als ik vervolgens een factuur gestuurd krijg die bijna 3 x zo hoog was. Na veel klachten ingediend hebben ze het bedrag teruggebracht tot wat oorspronkelijk afgesproken was. Stelletje afzetters!
    Voor mij NOOIT en te NIMMER nog Feenstra.

    Door: Hofmans26-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Cvketel

    Het bedrijf is enkel uit op het binnenhalen van geld, klantenservicemedewerkers zijn vriendelijk, maar afspraken worden niet nagekomen, niet afgebeld, bijzonder slechte service, ga niet in zee met Feenstra, dieptriest.

    Door: Marianne25-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Onderhoud

    Op de site staat een duidelijk bedrag voor een onderhoudsbeurt voor een ketel. Daar komt echter een flink bedrag bij vanwege een materiaalpakket, dat vereist is bij de beurt. Het getoonde bedrag klopt dus niet waardoor de klant wordt misleid.

    Door: Eric01-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Schrijf zelf een review over Feenstra

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Feenstra een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 43 ervaringen geplaatst over Feenstra. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 35% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Feenstra actief?

    Feenstra is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Groene energie, Huis, tuin & kamers

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Feenstra gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.