Eindhovens Dagblad Webwinkel

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Eindhovens Dagblad Webwinkel

Zoek je naar leuke aanbiedingen voor je vrije tijd? Dan is de webwinkel van het Eindhovens Dagblad wellicht precies waar je naar op zoek bent. Bekijk op deze pagina welke ervaringen er over de online winkel bekend zijn.


Wat is Eindhovens Dagblad Webwinkel?


Via de Eindhovens Dagblad Webwinkel kunnen mensen voordelige kaarten, vouchers en andere producten in relatie tot vrije tijd kopen. Deze online winkel is onderdeel van de Eindhovense krant, welke onderdeel is van DPG Media. De medewerkers van dit platform zoeken dagelijks naar unieke deals. Met deze aanbiedingen willen ze lezers en andere personen blij maken, aanspreken en verrassen. Er wordt samengewerkt met allerlei bedrijven. Deze samenwerkingen zijn opgezet om bezoekers van de webshop een zo goed mogelijk aanbod te kunnen doen. Geïnteresseerden krijgen het advies vaak een kijkje in de shop te nemen. Ook wordt aangegeven dat het raadzaam kan zijn je in te schrijven op de nieuwsbrief. De kaarten en tickets hebben onder andere betrekking op theater, klassieke muziek, musicals en concerten. Via de shop kun je voordelig een dagje of avondje uit boeken. Er worden aanbiedingen gedaan in relatie tot hotels en reizen.


Online bestellen


Er kan via de webwinkel of website van een partner besteld worden. Bestel je via de shop van het ED? Dan moet je eerst naar je favoriete uitje of ander product gaan. Deze kun je bestellen door op de bestelknop te klikken. Daarna kun je het aantal selecteren. Tijdens het bestelproces vul je enkele gegevens in die je vervolgens moet controleren. Door een betaling te verrichten rond je de bestelling af. Betaalmethodes die je kunt inzetten zijn iDEAL of via een creditcard. Je zal worden doorverwezen naar je eigen bank. Na het doen van een aankoop wordt er digitaal een order- en betaalbevestiging naar je verzonden.


Verzendingen


De levertijd van bestelde artikelen hangt af van het product. Digitale producten worden in ieder geval direct via e-mail naar jou verstuurd. Op de productpagina staat vermeld wanneer je de levering van jouw fysieke producten ongeveer kunt verwachten. Items op het gebied van kunst worden binnen twee weken verstuurd. Items die betrekking hebben op Donald Duck ontvang je gemiddeld tussen de 1 en 5 werkdagen. Transportbedrijf PostNL zorgt dat een bestelling bij de klant wordt afgeleverd. Zij bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Bij een order die hoger is dan € 35,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor bestelde items die onder dat bedrag liggen zijn de kosten voor verzending € 2,95. Voor digitale verzendingen worden uiteraard geen kosten doorberekend.


Retourinformatie


Items mogen geretourneerd worden mits ze niet gebruikt zijn. De retourtermijn is vastgesteld op 14 dagen. De retourkosten komen voor rekening van de consument. Om een retourzending aan te melden moet contact worden opgenomen met de klantenservice. Deze personen geven je dan verdere retourinstructies. Voucher kunnen herroepen worden. Dit moet dan wel binnen twee weken gebeuren. Nadat er betaald is kan er niet meer geannuleerd of gewijzigd worden. Mocht je nog geen betaling verricht hebben kan een bestelling nog ongedaan gemaakt worden. Het aankoopbedrag wordt zo snel mogelijk naar je overgemaakt.


Klantervaringen


Heb je weleens een ticket, voucher of ander item via deze webwinkel aangeschaft? Bezoek je deze website vaak en ben je ingeschreven op de nieuwsbrief? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Leuk als jij je visie deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)