DGM Outlet NL

4.7

Bestellen

4

Service

4.7

Prijs

6.7

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

DGM Outlet NL

DGM Outlet is een outletwinkel in Hoogvliet Rotterdam. Je kunt een enorm assortiment aan producten kopen in zowel de webshop als in een fysieke winkel. De fysieke store in Rotterdam telt twee verdiepingen. Het team van DGM Outlet wordt omschreven als hard werkende mensen die gezellig zijn. In de winkel kun je uren besteden omdat ze er veel verschillende producten uitgestald hebben staan. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen. De winkel is op werkdagen geopend van 14:00 - 17:00 uur. 


Bestelinformatie 


Je kunt online binnen enkele stappen bestellen. Deze stappen spreken voor zich als je op de website van DGM Outlet bent. Als je iets besteld hebt zul je hier per e-mail een bevestiging van ontvangen. Heb je geen bevestiging ontvangen? Neem dan een kijkje in je spambox. Het kan onverhoopt gebeuren dat de bestelbevestiging in deze map is terecht gekomen.


Account aanmaken

 


Als je wilt weten of je bestelling is gelukt kun je ook in je account kijken. Dit staat daar aangegeven. Om te bestellen hoef je niet per se een account hebben aangemaakt. Het kan wel handig zijn. Als je voor de tweede keer gaat bestellen staan alle gegevens al voor je ingevuld. Je bent ook eerder op de hoogte van acties en aanbiedingen. Je kunt in je accountomgeving meerdere afleveradressen invoeren. 


Verzendinformatie 


Er is een speciale pagina waar je informatie kunt lezen over verzendkosten, levertijden en andere verzendinformatie. Voor Nederland zijn de verzendkosten gratis als de bestelling hoger dan 50 euro ligt. Onder dit bedrag worden de verzendkosten van Redjepakketje en PostNL gebruikt. In Nederland geldt dat als je voor 23:59 uur besteld, je jouw pakket de volgende dag in huis zal hebben. Bestellingen voor 11:30 uur worden 's avonds al bij je afgeleverd. Voor informatie over de levertijden naar andere EU-landen en overige landen moet je contact opnemen met de klantenservice.


Klachten


Het bedrijf geeft aan dat ze het niet leuk vinden als ze horen dat je ontevreden bent. Ze horen graag hoe ze je kunnen helpen om het een en ander op te lossen. Je kunt geen klacht indienen als je zelf iets beschadigd hebt of nalatig bent geweest. Je dient met het product om te gaan zoals wordt beschreven in de handleiding. Als je een klacht wilt indienen kun je dat telefonisch of via e-mail doen. Het e-mailadres en telefoonnummer staan op de website van DGM Outlet vermeld. 


Je klacht zal volgens DGM Outlet binnen 14 dagen beantwoord worden. Op het moment dat je er met het bedrijf niet uitkomt kun je een klacht bij de Stichting WebWinkelKeur indienen. Het is eveneens mogelijk om je klacht te deponeren bij de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform


Betalen 


Er zijn bij deze organisatie meerdere betaalwijzen mogelijk. Op het moment van schrijven kun je onder andere betalen via Afterpay, Bancontant, bankoverschrijving, Visa & Mastercard en iDEAL. Als je een reguliere bankoverschrijving doet is het belangrijk om je bestelnummer door te geven. 


Ervaringen 


Heb je al ervaringen bij DGM Outlet? Heb je een bezoek gebracht aan de winkel in Rotterdam? Hoe heb je de service daar ervaren? Heb je een bestelling via de webshop gedaan? Zijn je spullen op tijd bij je afgeleverd? De gebruikers van dit platform stellen het op prijs als je je ervaring deelt op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van onafhankelijke bedrijfsreviews kan blijven.
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Fohn

Snel geleverd! 'S avonds besteld, de volgende dag al in huis (wel ietwat laat op de avond). Had een artikel besteld waarvan de doos licht beschadigd zou zijn. Deze is zo goed als nieuw en toch een flinke korting.

F

Francinette

20-10-2022

0

Ps5 spel

Super slecht bedrijf

I

Illy

19-10-2022

0

Schoenen (via Bol)

Ik kreeg kapotte schoenen opgestuurd. DGM beweerde vervolgens dat ik ze kapot had gemaakt en gedragen had. Een slechte leugen. De schoenen kwamen zo uit de doos en zo heb ik ze ook direct gefotografeerd (en retour gemeld). De retour werd geweigerd en ik moest gewoon de factuur betalen. Volgens DGM liegt de klant. In een onbeschoft gesprek van geen niveau, bleef de klantenservice bij de leugen dat ik de schoenen had kapot had gemaakt. Uiteindelijk is via Bol de factuur kwijtgescholden, omdat zij wel een capabele klantenservice hebben. Er zijn veel vergelijkbare verhalen te vinden online. Koop hier dus niet want je krijgt kapotte producten en geen service. Nooit schrijf ik reviews, maar mijn DGM ervaringen waren zo slecht dat ik graag een uitzondering maak.

W

Wouter

22-06-2022

0