Visa World Card

2

Bestellen

2

Service

8

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Visa World Card

Aankopen doen in een buitenlandse webshop is allang geen uitzondering meer. Je kan via internet tegenwoordig van over de hele wereld producten naar Nederland laten komen. Maar dit is niet altijd zonder risico. Om het iets veiliger te maken is de Visa World Card ontwikkeld. Maar wat zal het voordeel van zo’n creditcard nou precies zijn? Waarom zou je ermee gaan betalen? Zal de betaalpas nou echt wel zo veilig en betrouwbaar zijn? Zal het makkelijk zijn om via de website van Visa World Card aan zo’n creditcard te komen? En wat voor een klantenservice zal je van Visa World Card kunntn verwachten als er toch iets met je bestelling niet helemaal goed gaat? Alleen mensen die al eens met een Visa World Card hebben betaald kunnen je hier wat over vertellen. Lees hun reviews om wat meer informatie over deze creditcard te krijgen. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat er precies van Visa World Card verwacht kan worden.


Over Visa World Card

Visa World Card is een creditcard. De kaart is afkomstig van International Card Services (ICS). Ze noemen de kaart zelfs “het ideale betaalmiddel” voor alle aankopen die je in het binnen- of buitenland doet. De kaart biedt je een aantal voordelen. Allereerst zul je altijd inzicht hebben in al je uitgaven. Daar is een speciale app voor ontwikkelt. Je kunt de kaart overal ter wereld gebruiken en kan dus in ieder land gemakkelijk en veilig betalen. De kleding of accessoires die je koopt is, als je betaalt met de Visa World Card, automatisch verzekerd. Deze verzekering denkt dan schade, verlies en diefstal. Verder bieden ze gewoon sowieso een veilige manier aan om bijvoorbeeld tickets of een vakantie te boeken. In dat geval krijg je er ook nog eens een Aanvullende Reisverzekering bij. Naast deze gewone creditcard heeft Visa World Card nog een Gold en Platinum optie. Deze komen met €2.500, €5.000 of zelfs €10.000 bestedingslimiet. Daarbij hebben ze een aflevergarantie, 27/7 fraudemonitoring en kun je er contactloos mee betalen.
Diensten van Visa World Card

Je kunt gemakkelijk een Visa World Card bestellen via hun website. Je hoeft hem alleen maar aan te vragen. Als je aanvraag wordt goedgekeurd dan stuurt de bezorgservice van ICS deze naar je huis. Je moet er dan wel binnen drie maanden een keer mee betaald hebben. Soms hebben ze leuke extra’s. Op het moment van schrijven krijg je de Visa World Card bijvoorbeeld een jaar gratis en ook nog eens €50 euro shoptegoed. Er is nog een klantenservice die je kan helpen als je wat assistentie nodig hebt. Voor Gold en Platimum creditcards hebben ze een speciale helpdesk.


Klachten, Complimenten en Tips voor Visa World Card

Natuurlijk zijn we ook heel benieuwd naar jouw ervaring met Visa World Card. Is de kaart echt zo makkelijk en veilig? Was je aankoop inderdaad verzekerd of gaf Visa World Card je toch je geld niet terug? En wat vond je van de klantenservice van Visa World Card? Schrijf een Visa World Card review en laat ons weten wat jouw mening over deze creditcard echt is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Creditcard

Goede actie voor eerste jaar gratis creditcard. Onduidelijke vereisten voor aan te leveren informatie waardoor er onnodig lange wachttijd tussen aanlevering van de documenten en reactie vanuit het bedrijf. Bedrijf is onderbemand waardoor er veel druk staat op weinig mensen is wat de medewerker aangaf in het eerste gesprek na 12dagen wachten. Waardoor de 10 dagen wachten voordat je je creditcard binnen krijgt garantie die wordt afgegeven totaal onrealistisch is. Het moment dat je extra informatie moet aanleveren begint de timer weer compleet vanaf nul te lopen en dan bedoel ik dus niet de 10 dagen maar de bijna 20 dagen voordat je weet of er nog extra informatie nodig is. We hebben een vakantie geboekt waarvoor we deze kaart nodig hebben en hebben deze dus niet op tijd binnen kunnen krijgen ook al zijn we hier anderhalve maand van te voren mee begonnen. Wanneer je belt voor een status update of toelichting word er simpelweg verteld dat ze niks kunnen doen en proberen ze het gesprek zo snel mogelijk af te ronden. Ook laten ze je niet uitpraten, Ik schrijf eigenlijk nooit een review maar dit vond ik zo bijzonder in negatieve zin dat ik dit wel moest melden zodat anderen niet in de problemen hoeven te komen voor een simpel betaalmiddel. Kortom verschrikkelijk onvriendelijke klantenservice totaal niet meedenkend met de klant. Would not recommend.

L

Luuc

06-05-2022

0forum