NederlandReview

  Ervaringen Visa World Card

  Aankopen doen in een buitenlandse webshop is allang geen uitzondering meer. Je kan via internet tegenwoordig van over de hele wereld producten naar Nederland laten komen. Maar dit is niet altijd zonder risico. Om het iets veiliger te maken is de Visa World Card ontwikkeld. Maar wat zal het voordeel van zo’n creditcard nou precies zijn? Waarom zou je ermee gaan betalen? Zal de betaalpas nou echt wel zo veilig en betrouwbaar zijn? Zal het makkelijk zijn om via de website van Visa World Card aan zo’n creditcard te komen? En wat voor een klantenservice zal je van Visa World Card kunntn verwachten als er toch iets met je bestelling niet helemaal goed gaat? Alleen mensen die al eens met een Visa World Card hebben betaald kunnen je hier wat over vertellen. Lees hun reviews om wat meer informatie over deze creditcard te krijgen. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat er precies van Visa World Card verwacht kan worden.

  Over Visa World Card

  Visa World Card is een creditcard. De kaart is afkomstig van International Card Services (ICS). Ze noemen de kaart zelfs “het ideale betaalmiddel” voor alle aankopen die je in het binnen- of buitenland doet. De kaart biedt je een aantal voordelen. Allereerst zul je altijd inzicht hebben in al je uitgaven. Daar is een speciale app voor ontwikkelt. Je kunt de kaart overal ter wereld gebruiken en kan dus in ieder land gemakkelijk en veilig betalen. De kleding of accessoires die je koopt is, als je betaalt met de Visa World Card, automatisch verzekerd. Deze verzekering denkt dan schade, verlies en diefstal. Verder bieden ze gewoon sowieso een veilige manier aan om bijvoorbeeld tickets of een vakantie te boeken. In dat geval krijg je er ook nog eens een Aanvullende Reisverzekering bij. Naast deze gewone creditcard heeft Visa World Card nog een Gold en Platinum optie. Deze komen met €2.500, €5.000 of zelfs €10.000 bestedingslimiet. Daarbij hebben ze een aflevergarantie, 27/7 fraudemonitoring en kun je er contactloos mee betalen.


  Ontspannen op stedenstrip met de Visa World card.

  Diensten van Visa World Card

  Je kunt gemakkelijk een Visa World Card bestellen via hun website. Je hoeft hem alleen maar aan te vragen. Als je aanvraag wordt goedgekeurd dan stuurt de bezorgservice van ICS deze naar je huis. Je moet er dan wel binnen drie maanden een keer mee betaald hebben. Soms hebben ze leuke extra’s. Op het moment van schrijven krijg je de Visa World Card bijvoorbeeld een jaar gratis en ook nog eens €50 euro shoptegoed. Er is nog een klantenservice die je kan helpen als je wat assistentie nodig hebt. Voor Gold en Platimum creditcards hebben ze een speciale helpdesk.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Visa World Card

  Natuurlijk zijn we ook heel benieuwd naar jouw ervaring met Visa World Card. Is de kaart echt zo makkelijk en veilig? Was je aankoop inderdaad verzekerd of gaf Visa World Card je toch je geld niet terug? En wat vond je van de klantenservice van Visa World Card? Schrijf een Visa World Card review en laat ons weten wat jouw mening over deze creditcard echt is.

  Visa World Card
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Visa World Card

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Visa World Card een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Visa World Card. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Visa World Card actief?

  Visa World Card is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Creditcards & Bankpassen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Visa World Card gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.