Corrigerend Ondergoed Voor Mannen.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Corrigerend Ondergoed Voor Mannen.nl

Tegenwoordig dragen ook mannen corrigerend ondergoed, maar omdat dit relatief nieuw terrein is, wil je er natuurlijk wel het zijne van weten voordat je tot aanschaf over gaat. Zit het bijvoorbeeld überhaupt wel prettig? Hoe staat het met de kwaliteit van de producten? Is corrigerendondergoedvoormannen.nl een goede plek om aankopen te doen? Laat je daarom adviseren door de consumenten die jou zijn voorgegaan en een review van hun ervaring hebben geschreven. Of heb je al een mening en kom je hier niet om te lezen? Schrijf dan snel jouw recensie en schenk de wereld jouw beoordeling. Daarmee bewijs je de geïnteresseerden na jou een grote dienst. Zij kunnen dan namelijk op veilige afstand een keuze maken.

Wat corrigeren we dán?

In tegenstelling tot vrouwen, dragen mannen geen corrigerende kleding om hun silhouet te verbeteren of omdat het mode is. Mannen dragen het enkel om de functionele functie, ter ondersteuning. Dat een buikje erbij verdwijnt, is enkel mooi meegenomen. Mannen zijn namelijk niet onzeker over hun lichaam en doen dit soort dingen puur vanuit gezondheidsoogpunt, de extra steun voor rug en schouders achter het bureau om rugpijn tegen te gaan, en omdat het helpt bij spierpijn nadat het abonnement op de sportschool is afgesloten. Dat beweren de media en marketing tenminste. De realiteit leert dat mannen net zo onzeker kunnen zijn als vrouwen door het modebeeld en als ze door middel van de juiste kleding een strakkere look kunnen krijgen, ze die kans, net als iedereen, met beide handen aangrijpen.

Aanbod

Omdat het enkel ter verbeterde ondersteuning van het postuur is, is het assortiment shapewear beduidend kleiner dan bij vrouwen. Ook lijkt het meer op alledaagse kleding, zoals een compressie shirt of singlet. Deze zijn ook eenvoudiger te dragen onder bijvoorbeeld een overhemd, zodat de rechtere rug en steviger torso onder het maatpak verborgen zijn. Door de V-neck is het mogelijk om dat overhemd een stuk je open te doen, zonder dat het al te veel opvalt. Er is dus eigenlijk rekening gehouden met consumenten met een zittend of staand beroep.Corrigerendondergoedvoormannen.nl

Dit is een online webshop van Jolilly, die zich volledig gericht heeft op corrigerende kleding voor mannen. Ze voeren merken zoals Equmen en Spanx. Bestellingen die in de ochtend besteld zijn, zijn doorgaans binnen twee werkdagen in huis. Deze winkel hanteert een niet goed, geld terug policy, maar omruilen voor een ander item of andere maat is ook een optie. De verzendkosten van de terugzending zijn voor de consument. Op een aankoop zit twee weken zichttermijn. De klantenservice is 24/7 per mail en telefonisch bereikbaar. Of ze klantvriendelijk, klantgericht zijn en echt service leveren, lees je in de klantenrecensies.

Recensies voor en door consumenten

Laat je adviseren door de klanten die je voorgegaan zijn voordat je overgaat tot aanschaf. Heb je al ervaring? Schrijf dan vandaag nog een review van jouw ervaringen. Met jouw beoordeling help je de geïnteresseerde consument na jou bij het maken van de keuze. Wacht niet te lang, want jouw mening telt dus echt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)