NederlandReview

  Ervaringen Corrigerend Ondergoed Voor Mannen.nl

  Tegenwoordig dragen ook mannen corrigerend ondergoed, maar omdat dit relatief nieuw terrein is, wil je er natuurlijk wel het zijne van weten voordat je tot aanschaf over gaat. Zit het bijvoorbeeld überhaupt wel prettig? Hoe staat het met de kwaliteit van de producten? Is corrigerendondergoedvoormannen.nl een goede plek om aankopen te doen? Laat je daarom adviseren door de consumenten die jou zijn voorgegaan en een review van hun ervaring hebben geschreven. Of heb je al een mening en kom je hier niet om te lezen? Schrijf dan snel jouw recensie en schenk de wereld jouw beoordeling. Daarmee bewijs je de geïnteresseerden na jou een grote dienst. Zij kunnen dan namelijk op veilige afstand een keuze maken.

  Wat corrigeren we dán?

  In tegenstelling tot vrouwen, dragen mannen geen corrigerende kleding om hun silhouet te verbeteren of omdat het mode is. Mannen dragen het enkel om de functionele functie, ter ondersteuning. Dat een buikje erbij verdwijnt, is enkel mooi meegenomen. Mannen zijn namelijk niet onzeker over hun lichaam en doen dit soort dingen puur vanuit gezondheidsoogpunt, de extra steun voor rug en schouders achter het bureau om rugpijn tegen te gaan, en omdat het helpt bij spierpijn nadat het abonnement op de sportschool is afgesloten. Dat beweren de media en marketing tenminste. De realiteit leert dat mannen net zo onzeker kunnen zijn als vrouwen door het modebeeld en als ze door middel van de juiste kleding een strakkere look kunnen krijgen, ze die kans, net als iedereen, met beide handen aangrijpen.

  Zelfvertrouwen en zelfbeeld is ondanks alle hulpmiddelen ook heel belangrijk

  Aanbod

  Omdat het enkel ter verbeterde ondersteuning van het postuur is, is het assortiment shapewear beduidend kleiner dan bij vrouwen. Ook lijkt het meer op alledaagse kleding, zoals een compressie shirt of singlet. Deze zijn ook eenvoudiger te dragen onder bijvoorbeeld een overhemd, zodat de rechtere rug en steviger torso onder het maatpak verborgen zijn. Door de V-neck is het mogelijk om dat overhemd een stuk je open te doen, zonder dat het al te veel opvalt. Er is dus eigenlijk rekening gehouden met consumenten met een zittend of staand beroep.  Corrigerendondergoedvoormannen.nl

  Dit is een online webshop van Jolilly, die zich volledig gericht heeft op corrigerende kleding voor mannen. Ze voeren merken zoals Equmen en Spanx. Bestellingen die in de ochtend besteld zijn, zijn doorgaans binnen twee werkdagen in huis. Deze winkel hanteert een niet goed, geld terug policy, maar omruilen voor een ander item of andere maat is ook een optie. De verzendkosten van de terugzending zijn voor de consument. Op een aankoop zit twee weken zichttermijn. De klantenservice is 24/7 per mail en telefonisch bereikbaar. Of ze klantvriendelijk, klantgericht zijn en echt service leveren, lees je in de klantenrecensies.

  Recensies voor en door consumenten

  Laat je adviseren door de klanten die je voorgegaan zijn voordat je overgaat tot aanschaf. Heb je al ervaring? Schrijf dan vandaag nog een review van jouw ervaringen. Met jouw beoordeling help je de geïnteresseerde consument na jou bij het maken van de keuze. Wacht niet te lang, want jouw mening telt dus echt!

  Corrigerend Ondergoed Voor Mannen.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Corrigerend Ondergoed Voor Mannen.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Corrigerend Ondergoed Voor Mannen.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Corrigerend Ondergoed Voor Mannen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Corrigerend Ondergoed Voor Mannen.nl actief?

  Corrigerend Ondergoed Voor Mannen.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Corrigerend Ondergoed Voor Mannen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.