About You

7.1

Bestellen

6.1

Service

7

Prijs

6.2

Levering

57.7%

Zou hier weer kopen

About You

Met elk nieuw seizoen komt er ook weer een nieuwe modetrend. Het is bijna onmogelijk om het allemaal bij te houden. In de zomer hangt de kleding voor de winter al in de schappen en je moet er altijd snel bij zijn om de perfecte outfit te vinden. Online shoppen maakt het allemaal een stuk makkelijker. De trends zijn in de online shops makkelijk te vinden en meestal worden de nieuwste outfits al voor je samengesteld. Je wilt bij online shoppen alleen wel eerst zeker weten dat de webshop betrouwbaar is. Heb jij de nieuwste trends bij About You gevonden en kan je niet wachten tot de kleding geleverd wordt? Lees dan eerst hier de reviews van echte klanten, zodat je niet op een pakketje zit te wachten dat nooit aan zal komen. 


Over About You

De online shop verkoopt alles op het gebied van kleding. Of je nu zoekt naar een nieuw jurkje voor je diploma-uitreiking of de perfecte outfit voor de herfst. In de webshop kun je het vinden. Het hoofdkantoor van het bedrijf is te vinden in Hamburg. Het begon voor deze modewebshop dan ook met een webshop voor klanten in Duitsland. Het bedrijf is nu verder uitgegroeid en ook voor klanten in Nederland beschikbaar. Het bedrijf heeft maar liefst 350 medewerkers uit 25 verschillende landen die voor hun klanten klaarstaan. 



Het promofilmpje voor de lancering van de Nederlandse webshop van About You.


Diensten About You

De webshop heeft een uitgebreid assortiment kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Alle kleding is van bekende topmerken uit binnen- en buitenland. De webshop verkoopt alles om een hele outfit samen te stellen. Voor iedereen die nog geen eigen stijl gevonden heeft, zijn samengestelde outfits te vinden die direct besteld kunnen worden. De webshop houdt je overigens altijd op de hoogte van de laatste trends en er zijn altijd kortingen en aanbiedingen te vinden. De dames- en herenmode wordt altijd gratis verzonden en de levering is meestal binnen 4 werkdagen binnen. Je hebt 100 dagen bedenktijd en je kunt alles gratis retourneren. Je kunt in de webshop betalen met iDeal, Factuur, Visa, MasterCard en Paypal.


Topmerken About You

– Naketano
– Marc O’Polo
– Liebeskind Berlin
– Lacoste
Converse
– s.Oliver
– OPUS
– ESPRIT
– SELECTED FEMME
– Samsoe & Samsoe
– VERO MODA
– DIESEL
– Tom TAILOR
– LTB
– minimum
– IVY & OAK
– REPLAY
– Review
– SELECTED HOMME
– JOOP!
– LEVI’s
– DRYKORN


Klachten About You

De klantenservice van About You is altijd bereikbaar voor klanten met klachten of vragen. Je kunt op de website alle contactgegevens van het bedrijf vinden. Je kunt bellen op telefoonnummer 0800-02 29 967 of mailen naar klantenservice@aboutyou.nl. Je mail wordt meestal binnen 24 uur beantwoord. About You is ook actief op Social Media. Je kunt het bedrijf volgen op Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram en Snapchat!


Wat vind jij van About You?

Heb jij kleding gekocht in de webshop? Kijk jij elke dag even op de website om de nieuwste trends en kortingen te zien? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met About You. Nieuwe klanten willen graag weten wat jouw beoordeling is van de webshop. Was de levering op tijd? Was het bestellen makkelijk? Zijn de outfits echt altijd ? En was de klantenservice vriendelijk en behulpzaam? Bij NederlandReview willen we jouw mening horen. 


About You verkoopt de nieuwste modetrends in de webshop, maar is het betrouwbaar? Lees de recensies en beoordelingen over de ervaringen van klanten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (369)

kleding

About You is hartstikke mooi en leuk, leuke artikelen, maar o wee als er een probleem opduikt. Postnl geeft aan het pakket is afgeleverd, maar jammer joh bij niemand in de straat afgegeven. De postbezorger geeft aan het niet meer te weten. Maar jammer voor mij, toch betalen, want ja Postnl geeft aan het pakket wel afgeleverd te hebben op mijn adres. Heel slecht!

K

Kirstie

15-05-2024

0

Hoge sneakers

Het gaat niet over de bestelling maar dat het accountdirector aangepast word.in het verleden heb ik al doorgegeven dat het huisnummer niet klopt 10 is iets anders dan 102 maar ze blijven halsstarrig sturen naar 10 .als je erover belt kunnen ze dit vreemd genoeg niet veranderen heel vervelend zo raak je dus klanten kwijt.

04-11-2023

0

Kinderen schoenen

K

Koktsidou Dina

22-09-2023

0

Nike air max

Wat een verschrikkelijke klantenservice heeft about you Heb een mail gekregen met hierin de verontschuldiging en een kortingcode voor het ongemak. De mail is kristal helder. De kortingcode werkt helaas niet. Meerdere keren gebeld en het zal geregeld worden. Kreeg daarna verkeerde mails die bestemd zijn voor andere klanten. Wat een puinhoop daar. Vervolgens naar een leidinggevende gevraagd. Martine gaf aan leidinggevende te zijn. Wat een heks is dat. Probeerd je woorden in de mond te leggen. Klantenservice uit Bulgarije etc. Moest ik als klant maar begrip voor hebben. De mail bagatelliseren en ik moest masr begrip tonen. Ze vond dat haar collegw rutger maar ontslagen moest worden. Wat een slechte manager. Nog nooit meegemaakt. Stare houding en totaal niet geschikt voor haar functie. pardon? Dan afschepen met 10%. Nooit meer about you. Wat een Mickey mouse bedrijf. Nike schoenen in blanco doos sturen en dat meerdere keren. Onprofessioneel.

X

Xander van zanten

19-09-2023

0

Kleding

De artikelen die ik besteld had stonden dubbel op de factuur verrekend. De wachttijd aan de telefoon was bijzonder lang. Toen bleek dat About You een fout in het hele systeem had. Ik ben er zelf, na dagen te hebben gewacht op reactie, achteraan moeten gaan. Moest vervolgens via een declaratieformulier alle gegevens, persoonlijk én bestelnummers etc voor HUN invullen en pas na een lange mailwisseling was het akkoord. Ik bestel hier noooooit meer wat. Op zijn minst hadden ze een paar sokken voor niks mogen geven. Ik heb hun met hun systeem alleen maar geholpen.

D

Desiree

18-09-2023

0

Skechers schoenen

Ik zag skechers met 30% korting. Omdat ik deze voor mijn werk altijd draag, heb ik deze meteen besteld. Ik kreeg een dag later ook de verzendbevestiging met het bericht dat de schoenen onderweg zijn en snel zullen worden geleverd. Die avond nog krijg ik een mail van about you met een retourbevestiging.. Ik dus meteen een bericht sturen hoe dat kan, ik heb immers de schoenen nog niet ontvangen. Krijg ik zojuist het bericht dat helaas de schoenen niet leverbaar zijn!! Hoezo, ze waren toch al onderweg en al aangemeld bij DHL!! Mooi balen dan, dit is niet de eerste keer dat er iets misgaat bij dit bedrijf en ik ga nu dus de app verwijderen en niks meer bestellen.

M

Maureen Florack

31-08-2023

0

Retourneren klacht

Een artikel besteld waarin een fabrieksfout zat. Deze teruggestuurd in overleg met de klantenservice met uitleg op een briefje erbij, zodat hij naar de klachtenservice zou gaan. Daar is hij ook aangekomen en na 2 weken niets gehoord te hebben, even gebeld. Mevrouw dit kan tot 6 weken duren krijg je dan te horen en dat ze niets kunnen doen. Inmiddels betalingsherinnering gekregen van Klarna. Weer gebeld , kunnen niets doen dan afwachten tot die 6 weken. Ook waren zij niet bevoegd om de factuur bij Klarna voor mij aan te passen, terwijl de fout bij hun lag. Er werd mij dus gezegd zelf contact op te nemen met Klarna voor verlenging van de factuur. Klarna heeft direct na mijn verhaal de factuur aangepast, was enkel probleem! Wel vonden zij het raar en deze klacht wel heel lang duren. Na 6 weken helaas nog niets opgelost, weer gebeld met de vraag hoe het is met de status van de klacht na middels ruim 6 weken. Een mail werd er naar mij gestuurd die ik volledig moest in vullen, weer met welke klacht etc. ook werd mijn rekeningnr. gevraagd terwijl de factuur via Klarna liep. Ook erg vreemd! Het zou dan binnen 48 uur verwerkt gaan worden. Maar helaas dat was weer niet zo, na ruim 48 uur werd het geld terug naar mij terug gestort en moest ik alsnog zelf de factuur aan Klarna betalen. Na afhandeling gevraagd om een tegemoetkoming voor alle niet waargemaakt beloftes en mijn gemaakte kosten, werd er letterlijk gezegd nee dat kan niet. Bellen naar About you is gratis. En mijn overige belkosten en tijd?? Mijn advies stuur niets terug in overleg met de klantenservice als een artikel niet goed is!! Een goede daad word niet beloont!

M

Mariska Bastiaansen

15-08-2023

1

Paul Greeg Dames schoenen

Schoenen zijn op vrijdag 23 juni 2023 gekocht en geleverd op maandag 26 juni 2023. Het zijn de juiste schoenen zoals vermeld. Het enige nadeel wat we ondervonden dat er geen bevestigings email verstuurd wordt en ook niet een email wanneer het bezorgd zou worden. We waren gelukkig thuis anders had DHL voor niks voor de deur gestaan.

V

Verleg

27-06-2023

0

adidas sportlegging

J

Jacqueline Janssen

16-04-2023

0

Kinderkleding

Betaling 2 april gedaan maar geen bevestigingsbericht. Ontvangen. Telefonisch kan je About you niet meer bereiken, dus alles per mail. Krijg je berichten van robots terug en een mail waar je alles op beantwoord. Betaalbewijs bijgevoegd. Geen antwoordt. Vandaag 15 april nog geen antwoord en nog geen geld terug of levering van de kleding. Zeer onpersoonlijk, ik bestel hier nooit meer.

N

Nikki

15-04-2023

0

hi-top runner tiger philipp plein

Koop hier niet !!!!! Dit zijn absoluut high level oplichters. Waardeloze website. Eerst schoenen besteld 290euro , krijg ik verkeerde schoenen van 104 euro binnen en die zijn ook fake.

P

Philip

12-04-2023

0

Carlo colucci trui

Wat een slechte klantenservice, zogenaamd begripvol en zeer slecht sprekend Nederlands. Ik heb een trui in de aanbieding gekocht voor 170eur en een dag later was hij 140. Ik bestelde hem nog een keer zodat ik die van 170 zou kunnen terugsturen. Echter eenmaal bezorgd, vond mijn zoon hem ook mooi en was de trui uitverkocht. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice dat ik de trui van 170 ook wil hebben maar voor de prijs van 140. Dit kon niet. Volgens mij is dit wettelijk. Zou hem eigenlijk willen terugsturen en dan ook voor mijn zoon bestellen voor 140 als het zo moet. Dat zou wel heel bijzonder zijn als ze dat zo willen. Dat zou betekenen dat ze wederom verzendkosten zouden moeten betalen omdat ze te beroerd zijn om even een verrekening te maken. Opnieuw bestellen gaat dus niet omdat hij is uitverkocht. Wat een prutsers , totaal geen enkel begrip bij de klantenservice. Ik heb de app verwijderd en bestel hier nooit meer. Zou iedereen deze site afraden.

W

Wesley

19-03-2023

0

Boots

Koop hier niet! Dit zijn absoluut oplichters! Ondanks dat ik iedere aankoop op internet zorgvuldig check, ben ik helaas wel in ‘ About you’ getrapt, MAAR wil ik anderen behouden. Ik bestelde een paar Copenhagen boots, dit zijn fake boots. Een kopie. Plastic troep. Ik draag altijd dit merk en vond de boots van zeer lage kwaliteit welke ik kocht op ‘ About you’. De dealer heeft naar de boots gekeken en had weinig nodig: een kopie. Ondanks de pittige prijs en geloofwaardige prijs die ik betaalde. Trap er niet in mensen! Deze site had allang uit de lucht moeten zijn. Enne..’ About you’, schaam jullie! Waardeloos! ?

A

Annette Born

28-02-2023

0

Schoenen

Waardeloze website. Eerst schoenen besteld, krijg ik verkeerde schoenen binnen. Bellen met de klantenservice, is het laatste paar (die ik besteld had) niet meer voorradig. Waar is die schoen dan gebleven? Dan, mijn pakketje wordt geleverd door PostNL, moet ik er zelf achteraan bellen om te vragen waar mijn pakketje is gebleven. Ik ga niet meer bestellen bij About you, zeer slecht!

M

Maurits

21-02-2023

0

Very desapointing experience Very desapointing experience, I ordered a few items on a very good price,payed them of course the 29 of December, the order was supposed to come between the 3 and the 4th of January, then out of the blue and one day AFTER my order should arrived at my place , About You cancelled all my order( 7 items) saying that it was a mistake on their price list on that day, and that they are now not obliged to send me the article (that I have already paid) to that price!!! Now if I would imagine going to a shop, paying for goods, and the shop would ask me after six days to bring back the items after 6 days because they have made a mistake, with their price list, how would that sound?, the customer service is saying that they can't do anything, because the management is not reacting? I bought those items for a birthday present, what am I supposed to do? I wouldn't recommend that shop to anyone, and will never trust them anymore, Really desapointing expérience, no respect for the customer, no compensation, nothing.

S

Sandra Wiesner

05-01-2023

0

Levering duurt te lang en retourverwerking gaat fout

De laatste maanden is elke levering dagen tot meer dan 1 week later geleverd dan bij de bestelling vermeld staat. Afhandeling van retouren gaat ook niet goed. Controleer alles!

N

NvA

15-12-2022

0

Jas

Ik had een jas bestel bij about you. Eenmaal de bestelling binnen blijkt dat de beveiligings tag er nog aan zit. Klantenservice gebeld met de vraag of dit verwijderd kan worden of dat ik een nieuwe kan bestellen. Jas is uitverkocht. Dus de enige mogelijkheid was de jas terug sturen maar dan ben ik die dus ook kwijt. Helemaal niet meegaand of meehelpen met een oplossing. Het enige wat ze kon doen zei ze, was een kortingskaart code toesturen van 20% korting op je eerst volgende bestelling. Ik naar verschillende winkels geweest om te proberen die tag te verwijderen.. nergens lukte het! Ja dan zou ik een stuk verder moeten reizen naar de desbetreffende winkel dan zou het wel lukken. Maar dan denk ik, ik bestel bij about you een jas, en mag ik alles gaan oplossen? Ik de klantenservice weer gebeld.. weer een lullige reactie. Helaas is niks mogelijk en kan je de jas terug sturen.. dat is niet wat ik wil, want de jas niet meer te bestellen.. echt zo een onwijs slechte service, nergens in tegemoet komen, niet meedenken alleen een lullige helaas.. wauw ze zijn weer een trouwe klant kwijt.. ik ga hier dus NOOIT MEER bestellen!

L

Lou

15-11-2022

0

Geen levering na bestelling

Besteld: schoenen € 85,00. Geen bevestiging en geen levering. Betaald met Paypal (aankoopbescherming) ... dat is geen overbodige luxe mbt tot dit 'bedrijf'.

E

em

29-10-2022

0

overhemd

Vreselijke ervaring, bestelling was opgesplitst in 3 afzonderlijke pakketten, de laatste is nooit aangekomen en heeft er nooit een update over gekregen. Ik moest echt een e-mail sturen om mijn geld terug te krijgen. Echt een slechte service. En ze probeerden de schade te compenseren met 10% korting op mijn volgende bestelling, belachelijk als je het mij vraagt...!

N

Nondas

21-10-2022

0

Twee paar schoenen.

Beide paren geretourneerd. Terugbetaling kostte blijkbaar veel moeite. Na heel wat mailtjes van mij duurde het 3 weken voordat ik het geld terug had. Voor mij de eerste maar ook de laatste keer zaken gedaan met deze firma.

A

Antonius

28-09-2022

0