About You

Alle reviews

About You

60% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (347)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Twee paar schoenen.

  Beide paren geretourneerd. Terugbetaling kostte blijkbaar veel moeite. Na heel wat mailtjes van mij duurde het 3 weken voordat ik het geld terug had.
  Voor mij de eerste maar ook de laatste keer zaken gedaan met deze firma.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kleding/zwemshorts

  Nooit meer! Verschillende soorten en maten besteld om rustig thuis te passen. Ontvang de producten in verschillende pakketten op verschillende dagen. Na passen hou ik 2 zwem shorts en betaal.
  Ik stuur de rest weer terug. 1 zwemshort wordt niet afgeboekt. Ben nu al maanden bezig deze short afgeboekt te krijgen. Mails, stuur bonnen en bevestigingen en vul formulieren in. Niets lukt!!! Voor 39,90 blijven ze mij lastig vallen na al enkele jaren klant te zijn en alles netjes betaal en retour stuur! Nooit meer About You!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ik heb een vraag over een artikel

  Al jaren vaste klant bij jullie en erg tevreden
  Ik ben nu al weken aan het hopen of er nog een Only vest binnenkomt wat er in alle kleuren is alleen niet meer in de kleur night sky dus donkerblauw ,
  Het gaat om een Only los vest art nr 15112273 al een aantal keren laten weten met emailadres dat ik deze graag wil, zonder resultaat , komt hij nog of helemaal niet , dat zou ik heel graag willen weten, dan weet ik waar ik aan toe ben , verder ben ik altijd tevreden
  Ik hoop op een reactie

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sporttop (bestelling niet goed geleverd)

  Het bestelproces verliep soepel ook werd artikel snel geleverd. Helaas heb ik een andere maat geleverd gekregen dan ik besteld had (fout aan zijde AboutYou). Daarna werd het een erg moeizaam proces... Wekenlang mailen met de klantservice, het blijkt te ingewikkeld om een andere maat toe te sturen terwijl ik al wel betaald heb. Aanbiedingen om het op te lossen met een kortingsvoucher worden wel aangeboden, maar als de voucher vervolgens niet werkt biedt dat ook geen soelaas. Helaas is het nog steeds niet opgelost. Ik zal het artikel terug sturen en hopen dat de service met terugbetaling beter verloopt. Opnieuw hier bestellen zal ik niet snel meer doen. Wellicht als alles in 1 keer goed gaat heb je mazzel, maar als er iets fout loopt... wordt het erg moeizaam om iets recht te trekken!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kleding en schoenen

  Heb hier nu 3 keer besteld en vind het een vreselijke webwinkel. Levertijd duurt zeker 1.5 tot 2 weken. Je bestelling word in delen opgestuurd, klantenservice is totaal niet behulpzaam. Als je uiteindelijk je pakketjes retourneert verwerken ze, en de verkeerde retouren, en moet je er minimaal 3 keer achteraan bellen om dit recht te trekken. Dit is zeker de laatste keer dat ik hier iets heb gekocht.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  kleding

  Beste lezers,
  Opzich vind ik het wel een aardige site, alleen die marketingtrucjes die ze toepassen vind ik zeer irritant en een reden om daar niks meer te kopen.
  Ik zal een voorbeeld geven, polo s in de sale, die heb je dan in verschillende kleuren, allemaal dezelfde polo s, maar dan klik je z on polo aan en is alleen die ene kleur in de sale en voor die andere betaal je tientjes meer, of het is alleen maatje S bv en voor andere maten betaal je dan tientjes meer, ik vind dit een zeer irritante misleiding en zo zijn er nog meer voorbeelden, jammer dit

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  T-shirts

  Ik had een aantal T-shirts en rokken bestelden de levering onvolledig ontvangen. In plaats ervan waren producten geleverd , die ik niet besteld had. Ik heb dan meteen gebeld en ze hebben daar een aantekening van gemaakt maar toen ik alles terug gestuurd heb, kreeg ik niet het gehele bedrag terug. Ik wacht nog steeds op het bedrag voor de kleren, die zij niet geleverd hebben. Ik heb de klantenservice gecontacteerd en die schreef terug, maar die reageerde laconiek dat het zou kunnen dat mijn retour nog niet geheel afgehandeld is en dat terwijl ik al de retour mail en het geld ontvangen had. Er werden geen enkele stappen gezet om ervoor te zorgen dat ik mijn geld terug krijg. Ik zou er niet nog een keer bestellen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling niet geleverd (Adidas broek en s.oliver maxi jurk)

  Ik zou twee pakketjes ontvangen één van PostNL en een andere van de DHL.
  PostNL heeft het pakket netjes bezorgd maar van de DHL heb ik geen pakket ontvangen ook geen briefje achtergelaten in brievenbus.
  Heb contact opgenomen met klantenservice van about you zij vertelden mij dat ze een onderzoek gaan starten, ook heb ik een formulier ingevuld terug gemaild naar about you. We zijn nu al 4 weken verder nog steeds geen reactie ontvangen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online bestelling

  Had 3 jurkjes besteld, maar kreeg er 2 geleverd en een oranje hemdje in kindermaat 104.
  Alle drie de artikelen weer geretourneerd, de 2 jurkjes en het oranje hemd.
  Kreeg ik wel een factuur dat ik nog een jurk moet betalen.
  Het is niet voor het eerst dat er iets fout gaat met een retour en betaling.
  Ik bestel hier echt niet meer, zo slordig!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schoenen

  Schoenen besteld en betaald en opeens gaf de trace en track do9r dat de bestelling geleverd zou zijn maar dat ik geweigerd had,klopt dus niet. Bij post.nl geinformeerd maar daar was niks bekend. Naar het bedrijf gebeld en kreeg een dame aan de telefoon die ik volgens mij wakker gebeld had en het gesprek maar rekte,logisch à 45 cent per minuut. Kreeg op geen een vraag antwoord. Ze zei ik verbind u door en dezelfde dame kreeg ik weer aan de telefoon en stelde mij opnieuw dezelfde vragen. Al met al geld kwijt en geen product. Dus kijk uit

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Retour sturen naar About you is riskant !

  Pas op ! met retour sturen, het duurt mega lang tot je je geld weer terug hebt, kan wel tot 3 weken duren.
  Bij mijn laatste zending is het hele pakket verdwenen en kan je allerlei onderzoeken gaan afwachten.
  U bent gewaarschuwd.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen

  Cadeaukaart
  Ze verkopen alleen €20 kaarten.
  Wanneer je meerdere hebt kan je ze niet te gelijk inleveren. Daarbij hebben ze de prijzen zo ingesteld dat je altijd of bij moet betalen of dat je nog een paar euro over houd op de kaart waarna je bij de volgende aankoop maar een paar euro kan gebruiken. Contact gehad met klanten service via mail om te vragen dat ik of het geld terug wil van de cadeau kaarten of ze allemaal tegelijk wil kunnen uitgeven. About you reageert 5 dagen niet op mijn mail, wanneer ik ze bel krijg ik eindelijk reactie via mail. Vervolgens duurt het weer 5 dagen waarna ik maar weer ben gaan bellen. Ook hier zijn ze niet behulpzaam en geven ze alleen aan wat niet mogelijk is en dat ik misschien volgende keer maar beter geen cadeaukaarten moet krijgen maar gewoon geld.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Winterjas

  Al 4 maanden aan het wachten op geld terug van mijn retour...

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  paul green sneakers

  Paul green sneakers in sale gekocht. Link van levering die niet werkt en ook geen bericht dat er geleverd was. Bij navraag scheen het ergens te liggen waar ik het direct op moest halen anders ging het retour. Heb helaas de bestelling al betaald, nu maar hopen dat ik het geld retour krijg gestort. Wat een teleurstelling dit gedoe!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Levi's trui

  Verkeerd artikel ontvangen (ander merk, andere maat), geen excuses en moet het zelf weer terugsturen voordat ik mijn geld terugkrijg. Het artikel dat ik besteld had is niet meer in mijn maat en niet meer voor dezelfde prijs te bestellen. Ik heb dit al eens eerder gehad en ik ga hier dan ook niet opnieuw iets bestellen. Erg teleurstellend.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  18 paar schoenen

  Waanzinnig goede en snelle service desk, top. Maar ik ga hier nooit meer kopen. Ik bestel 18 paar schoenen en ik krijg 16 leveringen, dat is absurd! Ik bel juist bij 1 bedrijf omdat ik 1 zending wil. Ik krijg alles geleverd vanuit Duitsland van verschillende bedrijven, dit is net zoals bol, amazon en zalando, weinig zelf doen, maar wel de boel kapot maken.
  Van die 16 zendingen is 90% automatisch retour gegaan omdat ik niet thuis zou zijn? Hallo ik heb een bedrijf en die is de hele dag open hoe kan dit? En dan nog ik heb geen 1 email ontvangen over bezorgen of dat het bij een afhaal punt lag.. Waarom weet ik dat niet.
  Dit is echt mega zonde van het milieu. Gelukkig kan ik nu weer naar de winkel om schoenen te passen en uit te zoeken, wat een slechte ervaring was dit.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Jas Sisters point

  De jas is een maat te klein binnengekomen met een scheur in de voering en een mouw die verkeerd gemaakt is. Heel teleurgesteld. Dat voor €100,- in de uitverkoop. Wel snel geleverd.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sketcher sportschoenen

  Product wordt en is na 14 dagen nog steeds niet geleverd, bestelling annuleren kan niet volgens de klantenservice, terwijl dit volgens het herroepingsrecht en volgens de eigen website prima mogelijk is.

  Inmiddels een hele mailwisseling met de klantenservice al een aantal dagen. Vele excuses en het advies om te blijven wachten terwijl ik duidelijk aangeef de koop te annuleren en terugbetaling eis.

  De klantenservice is duidelijk aan het vertragen en kijkt of je afhaakt. Binnenkort zal ik een incassobureau moeten gaan inschakelen om mijn geld terug te halen.

  Zie ook vele, vergelijkbare klachten op andere websites. Pas op mensen!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  kledij en schoenen

  Al bijna 2 maanden aan het wachten op de terugbetaling....
  Doe er iets aan aub.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mango jas

  De afgelopen drie maanden heeft de site mijn geld niet teruggegeven voor een jas die ik intact en met alle labels naar hen heb teruggestuurd, omdat ik de verkeerde maat heb ontvangen. Klantenservice komt constant met nieuwe redenen om mijn geld niet terug te betalen. Eerst waren ze het gewoon vergeten, daarna zou hun automatische betalingssysteem kapot zijn gegaan, nu negeren ze me gewoon. Daardoor heb ik geen geld of goederen. Verschrikkelijke ervaring. Het lijkt erop dat het gewoon oplichters zijn. Ik raad het in ieder geval niet aan! Vermijd deze site.

Anderen bekeken ook

Big Green Smile
11 reviews

Big Green Smile NL, de webshop voor al uw natuurlijke producten? Lees beoordelingen! Ben je ook benieuwd naar de reviews over Big Green Smile ...

ProbeerNu.nl
13 reviews

ProbeerNu.nl: Ervaringen Voordat je jarenlang vast zit aan een tijdschrift waar je vervolgens maar zelden in bladert, doe je er goed aan om een pr...

VI - voetbal international
6 reviews

Hoe denken andere mensen over Voetbal International? Zijn ze blij met hun huidige abonnement en als ze niet blij waren met hun abonnement konden ze...

Christine Le Duc
15 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

About You

Met elk nieuw seizoen komt er ook weer een nieuwe modetrend. Het is bijna onmogelijk om het allemaal bij te houden. In de zomer hangt de kleding voor de winter al in de schappen en je moet er altijd snel bij zijn om de perfecte outfit te vinden. Online shoppen maakt het allemaal een stuk makkelijker. De trends zijn in de online shops makkelijk te vinden en meestal worden de nieuwste outfits al voor je samengesteld. Je wilt bij online shoppen alleen wel eerst zeker weten dat de webshop betrouwbaar is. Heb jij de nieuwste trends bij About You gevonden en kan je niet wachten tot de kleding geleverd wordt? Lees dan eerst hier de reviews van echte klanten, zodat je niet op een pakketje zit te wachten dat nooit aan zal komen. 

Over About You
De online shop verkoopt alles op het gebied van kleding. Of je nu zoekt naar een nieuw jurkje voor je diploma-uitreiking of de perfecte outfit voor de herfst. In de webshop kun je het vinden. Het hoofdkantoor van het bedrijf is te vinden in Hamburg. Het begon voor deze modewebshop dan ook met een webshop voor klanten in Duitsland. Het bedrijf is nu verder uitgegroeid en ook voor klanten in Nederland beschikbaar. Het bedrijf heeft maar liefst 350 medewerkers uit 25 verschillende landen die voor hun klanten klaarstaan. 


Het promofilmpje voor de lancering van de Nederlandse webshop van About You.

Diensten About You
De webshop heeft een uitgebreid assortiment kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Alle kleding is van bekende topmerken uit binnen- en buitenland. De webshop verkoopt alles om een hele outfit samen te stellen. Voor iedereen die nog geen eigen stijl gevonden heeft, zijn samengestelde outfits te vinden die direct besteld kunnen worden. De webshop houdt je overigens altijd op de hoogte van de laatste trends en er zijn altijd kortingen en aanbiedingen te vinden. De dames- en herenmode wordt altijd gratis verzonden en de levering is meestal binnen 4 werkdagen binnen. Je hebt 100 dagen bedenktijd en je kunt alles gratis retourneren. Je kunt in de webshop betalen met iDeal, Factuur, Visa, MasterCard en Paypal.

Topmerken About You
– Naketano
– Marc O’Polo
– Liebeskind Berlin
– Lacoste
Converse
– s.Oliver
– OPUS
– ESPRIT
– SELECTED FEMME
– Samsoe & Samsoe
– VERO MODA
– DIESEL
– Tom TAILOR
– LTB
– minimum
– IVY & OAK
– REPLAY
– Review
– SELECTED HOMME
– JOOP!
– LEVI’s
– DRYKORN

Klachten About You
De klantenservice van About You is altijd bereikbaar voor klanten met klachten of vragen. Je kunt op de website alle contactgegevens van het bedrijf vinden. Je kunt bellen op telefoonnummer 0800-02 29 967 of mailen naar klantenservice@aboutyou.nl. Je mail wordt meestal binnen 24 uur beantwoord. About You is ook actief op Social Media. Je kunt het bedrijf volgen op Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram en Snapchat!

Wat vind jij van About You?
Heb jij kleding gekocht in de webshop? Kijk jij elke dag even op de website om de nieuwste trends en kortingen te zien? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met About You. Nieuwe klanten willen graag weten wat jouw beoordeling is van de webshop. Was de levering op tijd? Was het bestellen makkelijk? Zijn de outfits echt altijd ? En was de klantenservice vriendelijk en behulpzaam? Bij NederlandReview willen we jouw mening horen. 

About You verkoopt de nieuwste modetrends in de webshop, maar is het betrouwbaar? Lees de recensies en beoordelingen over de ervaringen van klanten.

}