NederlandReview

    Ervaringen About You

    Met elk nieuw seizoen komt er ook weer een nieuwe modetrend. Het is bijna onmogelijk om het allemaal bij te houden. In de zomer hangt de kleding voor de winter al in de schappen en je moet er altijd snel bij zijn om de perfecte outfit te vinden. Online shoppen maakt het allemaal een stuk makkelijker. De trends zijn in de online shops makkelijk te vinden en meestal worden de nieuwste outfits al voor je samengesteld. Je wilt bij online shoppen alleen wel eerst zeker weten dat de webshop betrouwbaar is. Heb jij de nieuwste trends bij About You gevonden en kan je niet wachten tot de kleding geleverd wordt? Lees dan eerst hier de reviews van echte klanten, zodat je niet op een pakketje zit te wachten dat nooit aan zal komen.

    Over About You

    De online shop verkoopt alles op het gebied van kleding. Of je nu zoekt naar een nieuw jurkje voor je diploma-uitreiking of de perfecte outfit voor de herfst. In de webshop kun je het vinden. Het hoofdkantoor van het bedrijf is te vinden in Hamburg. Het begon voor deze modewebshop dan ook met een webshop voor klanten in Duitsland. Het bedrijf is nu verder uitgegroeid en ook voor klanten in Nederland beschikbaar. Het bedrijf heeft maar liefst 350 medewerkers uit 25 verschillende landen die voor hun klanten klaarstaan.


    Het promofilmpje voor de lancering van de Nederlandse webshop van About You.

    on trend

    Diensten About You

    De webshop heeft een uitgebreid assortiment kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Alle kleding is van bekende topmerken uit binnen- en buitenland. De webshop verkoopt alles om een hele outfit samen te stellen. Voor iedereen die nog geen eigen stijl gevonden heeft, zijn samengestelde outfits te vinden die direct besteld kunnen worden. De webshop houdt je overigens altijd op de hoogte van de laatste trends en er zijn altijd kortingen en aanbiedingen te vinden. De dames- en herenmode wordt altijd gratis verzonden en de levering is meestal binnen 4 werkdagen binnen. Je hebt 100 dagen bedenktijd en je kunt alles gratis retourneren. Je kunt in de webshop betalen met iDeal, Factuur, Visa, MasterCard en Paypal.

    Topmerken About You

    – Naketano
    – Marc O’Polo
    – Liebeskind Berlin
    – Lacoste
    Converse
    – s.Oliver
    – OPUS
    – ESPRIT
    – SELECTED FEMME
    – Samsoe & Samsoe
    – VERO MODA
    – DIESEL
    – Tom TAILOR
    – LTB
    – minimum
    – IVY & OAK
    – REPLAY
    – Review
    – SELECTED HOMME
    – JOOP!
    – LEVI’s
    – DRYKORN

    Klachten About You

    De klantenservice van About You is altijd bereikbaar voor klanten met klachten of vragen. Je kunt op de website alle contactgegevens van het bedrijf vinden. Je kunt bellen op telefoonnummer 0800-02 29 967 of mailen naar klantenservice@aboutyou.nl. Je mail wordt meestal binnen 24 uur beantwoord. About You is ook actief op Social Media. Je kunt het bedrijf volgen op Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram en Snapchat!

    Wat vind jij van About You?

    Heb jij kleding gekocht in de webshop? Kijk jij elke dag even op de website om de nieuwste trends en kortingen te zien? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met About You. Nieuwe klanten willen graag weten wat jouw beoordeling is van de webshop. Was de levering op tijd? Was het bestellen makkelijk? Zijn de outfits echt altijd ? En was de klantenservice vriendelijk en behulpzaam? Bij NederlandReview willen we jouw mening horen.

    About You verkoopt de nieuwste modetrends in de webshop, maar is het betrouwbaar? Lees de recensies en beoordelingen over de ervaringen van klanten.

    About You
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (310)

    7
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.4
    Service
    rating
    6.6
    Prijs
    rating
    7.4
    Leveren
    rating
    6.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Timberland sneakers.

    Normaal niet zo van de reviews schrijven, maar vind dat nu wel waard om even te doen.

    Timberland Sneakers met flinke sale gekocht. Eigenlijk te makkelijk. Al gekocht voor uberhaubt over de reviews na te denken van dit bedrijf. Na het te kopen toch de reviews gelezen, was er wat sceptisch over.

    Vrijdag één dag na betalen de order bevestigd, zou dinsdag of woensdag binnenkomen. Is uiteindelijk binnen gekomen. zoals afgesproken, maar ik kon het pakket niet tracken. Ik werk nu met Corona in de zorg dus dat was wel fijn geweest. Krappe voldoende.

    Als je gewoon goed let op wat je koopt, voor welke prijs je het koopt en de gegevens juist invult vermoed ik dat je geen problemen krijgt. Voor nu mijn twijfels of ik er opnieuw zou kopen, zodra er meer duidelijkheid is over het tracksysteem zou ik dit wel doen.

    Geen ervaring met klantenservice.

    Door: Ludo16-04-2020
    GeorgeMex20-04-2020

    Are you looking to sell your HVAC business? Now is the time! We have buyers available right now looking to purchase a business like yours. Now is the time to buy with uncertainty on the future so high and with investor still having some money to invest. Let us go to work for you today - we have buyers ready to make you an offer today. Our buyers are specifically looking for HVAC companies. If you are an HVAC company, we can sell your business no matter what state you are in - however, if you are any other type of business, then we can only sell your business if you are located in Illinois. Email us today to connect at: brad@ilbusinessbroker.com

    Petra 01-07-2020

    Ik snap dat niet want ik krijg altijd een tracking code en werkt perfect.Ze verzenden snel en als je retour stuurt is dat ook enorm snel verwerkt.Koop regelmatig bij ze .

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    Ted Baker Keeiira Schoudertas, Buffalo Top, Only Jurk.

    Eind maart heb ik 3 artikelen besteld op About You, een Ted Baker tas, een Buffalo top en een Only jurk, allen met korting, en enkele dagen later had ik ze in huis, snelle levering! Goed verpakt en via mail netjes op de hoogte gehouden van alle stappen in de verwerking van mijn betaling en de verzending. De verzending is overigens gratis. De Only jurk heb ik helaas moeten retourneren aangezien deze net iets te klein was maar ook daar heb ik totaal geen problemen mee ondervonden. De stappen om een retourverzending te doen worden netjes aangegeven en is volledig gratis. Ook van de retourzending werd ik netjes op de hoogte gehouden via mail en enkele dagen later stond mijn geld terug op mijn Paypal account. Alles was heel erg goed, snel en netjes geregeld! Mooie merken, ruime keuze, goede kwaliteit! Geen minpunten!

    Door: Nathalie13-04-2020
    helga27-05-2020

    2 paar schoenen besteld erg blij mee, en nog met korting ook is altijd leuk, go9ede service snelle levering

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bestelling-levering

    Vorige week plaatste ik mijn eerste bestelling, pas daarna las ik de reviews. Ik schrok van de negatieve comments dus keek ik met veel angst uit naar de levering. Zonet ontving ik, zoals aangegeven bij de bestelling, mijn pakket (zomerjurk en laarzen). Alles netjes in orde zoals het hoort. Enkel de buitenste doos was een beetje beschadigd maar binnenin alles netjes apart verpakt.
    Het enige vreemde is dat de laarzen die ik bestelde (op de site gepresenteerd samen met een zomerkleedje) binnenin bekleed zijn met een 'warm pelske' ;-) Maar goed, dit is dan ook het enige puntje dat ik kan aanhalen want verder is alles in orde.

    Door: Katrin09-05-2018
    Mathijssen25-02-2020

    Ongelofelijke slechte ervaring met dit bedrijf. Spullen besteld, nooit gekregen! terwijl de status in het systeem "afgeleverd" zegt. En dan begint het circus met de klantenservice…. Vele mails en telefoontjes gedurende afgelopen weken verder besluit ik vandaag de handdoek in de ring te gooien. Het geld ben ik waarschijnlijk kwijt. Wat een slechte service. De medewerkers van de klantenservice hebben allemaal dezelfde reactie paraat, dit zal bedrijfspolicy zijn.

    Gunter Gram08-04-2020

    Good Morning, My names is Mr. Gunter Luz Gram, I’m a lawyer base in Vienna Austria, I sent you a message last week regarding a transaction of US$9.2 Million left by my deceased client before his sudden death. Unfortunately I could not read any email you sent till now. For this reason, I am writing to give you my personal email to communicate with you. If you’re interested and want me to feed you with more information about this transaction, please write me on this email: gunter.gram@glplawfirms.com TEL: +43 670 309 9097. After the transaction I will want us to donate 10% of this money to charity organizations while the remaining 90% will be shared between us thus 45% each; Once I hear from you I will feed you with more information and I m sure you will be happy at the end. Please Stay Safe and I look forward to your response. Yours sincerely Mr. Gunter L Gram Email: gunter.gram@glplawfirms.com Telephone: +43 670 309 9097

    Francien24-06-2020

    Pakje besteld niet gekregen wel een rekening. Bij deze, ik ga het niet betalen. Wat een slechte ervaring . Bestel niet meer in een webshop.

    Caroliene 05-02-2021

    Ik heb een retourzending gedaan en deze is op 17 december 2020 aangenomen. Van Post nl heb ik een bevestiging ontvangen dat het pakket door about you is aangenomen. Echter, na 25 e-mails wil about you niet meewerken aan het verwerken van deze retourzending, omdat zij zeggen dat het pakket niet is aangenomen. Ik word gedwongen om een formulier te tekenen waarin ik aangeef dat het pakket niet is aangenomen. Als ik dat niet doe wordt de retour niet verwekt. Het pakket is alleen wel aangekomen zoals blijkt uit mijn ontvangst bevestiging, maar het pakket is intern zoek geraakt. Ik wil niet mee werken aan dit soort frauduleuze handelingen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Top!

    Al een aantal keer bij About You besteld, en elke keer geen problemen gehad. De shop biedt een groot assortiment, en past zich aan naar jouw stijl. Ook erg leuk dat ze samenwerken met influencers, hierdoor kan je hun stijl bekijken en zien of er iets leuks tussen zit. De site is niet zo standaard zoals alle andere online web shops, erg creatief vorm gegeven. Vaak goede aanbiedingen, en merken die je niet snel ergens anders tegenkomt.
    Het enige puntje van kiritek wat ik kan bedenken is dat de levertijden iets langer zijn, maar daarentegen is de levering en retour wel altijd gratis en wordt het netjes bezorgd.

    Door: Roosmarijn07-02-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    trui

    een trui gekocht maar maat te klein, op 13 februari retour gebracht . nu vandaag 23 februari nog steeds geen geld terug.
    de telefoniste gaf geen excuses en zei mij dat waarschijnlijk ergens eind van de week ik iets zou horen.... ik begrijp dat druk is maar zoooooolang wachten op je geld?? ben daar zeer geirriteerd over.

    Door: frank23-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Jurk

    Altijd prima, nooit geen problemen.
    Vorige week wel een dingetje waar mijn mond van open viel.
    Mijn dochter mocht een jurk bestellen deze was in de uitverkoop nu €20.94.
    1 dag later voor mijn vriendin dezelfde willen bestellen tot mijn verbazing nu € 94. Zo ben ik eens verder gaan kijken en zag dat de jurk die ik vorig jaar bestelde nu ook bijna€50 duurder was. Dit vind ik wel heel vreemd. Dus ik vraag me af of ze met dobbelstenen prijs bepalen. Dat er een tijdelijke grote korting is leuk mee genomen, maar zoveel verschil in 1 dag is absurd.

    Door: Jip22-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Kledingstukken

    Communicatie per mail duidelijk en tijdig. Heb op factuur besteld zodat ik achteraf alleen hoefde te betalen wat ik wel wilde houden. Overige kledingstukken weer retour gestuurd. Kreeg heel fijn tijdig een email met daarin de info dat ze de kleding retour hadden ontvangen en verder in behandeling gingen nemen. Ook een aparte mail met bevestiging van betaling. Heb 1x per ongeluk iets besteld. Meteen binnen 5 minuten de klantenservice gebeld en toen werd het geannuleerd (let op kan meestal alleen binnen het half uur).

    Enige puntje wat ik zou missen is laten afleveren bij een afhaalpunt.

    Door: Winnie04-06-2020
    Wimsmit 04-06-2020

    Tot zover alles in orde met About You , een punt van verbetering is de kleurweergave van de kleding bij bijvoorbeeld de tussenjassen , b.v kaki wordt bij twee totaal verschillende tinten van de jassen genoemd , de een is redelijke kaki de andere is duidelijk olivegroen ,plus dat sommige afbeeldingen ( per jas ,per kleur ) ook verschillend zijn de foto van de jas en de foto van de jas waar fotomodel in zit.

    Aha04-06-2020

    Dik tevreden over de service. Ook in de tijd van corona. Alles keurig verpakt met folie tussen het opgevouwen kledingstuk. Ook de retourzending verliep goed. Door corona duurde het iets langer voordat het verwerkt was maar daarover werd ik per mail geïnformeerd. Ik ben enthousiast over About You!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Vest en jack van Naketano

    Ik had al besteld, toen ik naderhand dacht: ik had eerst reviews moeten lezen. Onlangs had ik nml een minder prettige ervaring met een andere onlineshop, die ik zag via Instagram. Nu googelde ik op :tussenjas dames. Zo kwam ik bij about you. Het bestellen ging makkelijk, gelijk betaald ook.
    En het is maar goed dat ik de vele negatieve reviews niet gelezen had.., anders had ik niet durven bestellen.
    Het vest en het jack zien er precies zo uit als op de website, en ze zitten me als gegoten. Was ook binnen 1 week geleverd. Dus.., ik ben superblij en zal hier gewoon weer bestellen.

    Door: Suzanne De Wit02-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Jq zmnyc

    Hello there,

    My name is Aly and I would like to know if you would have any interest to have your website here at nederlandreview.nl promoted as a resource on our blog alychidesign.com ?

    We are in the midst of updating our broken link resources to include current and up to date resources for our readers. Our resource links are manually approved allowing us to mark a link as a do-follow link as well
    .
    If you may be interested please in being included as a resource on our blog, please let me know.

    Thanks,
    Aly

    Door: Aly Chiman12-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Zeer tevreden

    Ik ben zeer tevreden over jullie bedrijf. Ik heb een maand geleden wat kleren bij jullie besteld dat ik al binnen 3 dagen in huis had. Afgelopen maandag 21 mei 2018 heb ik wat jurkjes bij jullie besteld en heb het net binnen gekregen op 24 mei 2018. Heel fijn dat je bestelling zo snel binnen komt en ik op factuur kan betalen mocht ik niet het nit zeker weten met de maten. Retour sturen gaat erg gemakkelijk! Helaas had ik wel een broek bij jullie besteld waar een gat in zat bij de lies heel klein minpuntje maar. Verder raad ik het mensen aan om bij ‘About You’ te bestellen

    Door: Rhea24-05-2018
    Maartje 06-06-2020

    Goede kwaliteit en pasvorm, snelle levering. Tevreden klant!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schoenen en trui

    Ik moest 2 weken op mijn bestelling wachten. Geven ze post NL de schuld van. Terwijl ze niet eens overhandigd hadden aan post NL. Komt het eindelijk binnen ja hoor totaal andere schoenen dan besteld. Hopen dat het goed gaat met terugsturen en geld terugkrijgen. Nooit weer.

    Door: Melanie13-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    3 producten niet ontvangen wel betaald

    1 januari 2021 3 producten besteld nu 11 januari 2021 nog niets ontvangen. Eerste keer besteld nooit meer bestellen. Ze doen er niets aan, klantenservice onprofessioneel en niet meedenkend. Ik moet nog langer wachten middeld 155 euro betaald. Niet bestellen ik zal niemand about you aanraden hoe kan je klant zo lang laten wachten geen service geen bereikbaarheid geen oplossing maar mijn geld is wel bij about you. 11 dagem lang niets ontvangen schande sluiten die webshop. 3SFAGP3450636 is mijn track en trace 3083jc voor bewijs. Ze geven standaard tekst het duurt langer dan normaal maar geld terugbetalen niet doen, dieven zijn ze nix laten horen. Ik schrijf niet zomaar review maar ik weet wel overal 1 ster zal geven ook op facebook twitter en google review allemaal 1 ster zal geven. Zodat anderen ook weten niet gaan shoppen hier!!!!

    Door: Kara11-01-2021
    Ab11-01-2021

    Nooit meer bestellen zijn oplichters.

    Melanie13-01-2021

    Ik 30-11 besteld vandaag 13e binnen gekomen met totaal de verkeerde schoenen. Echt boos had wel 3x over ergens anders de goeie schoenen kunnen hebben. Ben benieuw hoe lang het duurt dat ik mijn geld terug krijg.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Spijkerjurk

    Voor de vierde keer op rij ontvang ik een veel te kleine maat spijkerjurk.
    Klacht ingediend en kreeg mail met excuses dat 'ze er naar zouden kijken'. Dat heeft niet geholpen want alweer ontvang ik een XS in plaats van de geadviseerde L om dat de jurk klein valt. Ik kreeg een korting van 25% aangeboden. De goede maat jurk mogen ze met GRATIS sturen en eerst uiteraard mijn geld terug.
    Hier koop ik nooit meer. Wat een amateuristisch bedrijf. Geen enkele controle op de werkvloer. Ondanks belofte het bestelproces te begeleiden een grote flater dit bedrijf!

    Door: José09-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Schoenen

    Door verkeerde informatie vanuit de klantenservice moet ik onverwachts extra kosten betalen! Onbetrouwbaar bedrijf! Als ik al deze recensies hier op deze website lees, had ik er überhaupt nooit iets besteld. Ik zou dit bedrijf een andere manier van omgang met klanten aanraden, als ik lees hoeveel pakketjes verdwijnen en hoeveel mensen voor extra kosten komen te staan.

    Door: Do02-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Feestkledij

    OPGELET!!!!! Pakjes worden NIET geleverd. Klant wordt helemaal niet op de hoogte gebracht. GEEN geld terug!!!

    Door: Ilse Op de Beeck14-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Asics Patriot 12

    I ordered a shoe on 30 november. I did not receive it by 9 december. Even though I ringed the customer service twice regarding this. At this moment they tell me the shoe may have been lost in shipping. I have not yet been reimbursed for the costs. This was my first experience with this shop, and my final. Extremely dissapointed and poor customer service, with limited aid and understanding.

    Door: Mahsa 09-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Tshirt levi

    Slecht!!!! Bestelling geplaatst en niets ontvangen. Dag geld..... kreeg wel een email met track en trace code, dus zag er betrouwbaar uit. Maar na controle bleek deze code vals. Ook bellen heeft geen zin, je krijgt niemand aan de lijn, als je telefoontje überhaupt door de computer opgenomen wordt. Oplichters.....

    Door: Diana17-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Sieraden doos

    Bij de meeste leveranciers krijg je de volgende dag je bestelling meteen in huis. Niet bij deze site. De status was ‘verzonden’ maar met een datum van dagen later. Ik gebeld en werd verteld dat het van een andere leverancier moest komen. Het duurt meestal een week voordat deze leverancier reageert, werd mij verteld. Onacceptabel. Deze site is een platform van andere leveranciers en eigen producten zoals bol.com. Ik bestel hier nooit meer iets.

    Door: Daan Blom06-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Ongevraagde toezending van artikelen FRAUDEURS

    Pas op met AboutYou.nl en AboutYou.de; het betreft hier oplichters!

    Deze organisatie stuurt ongevraagd artikelen toe onder het mom dat jij deze besteld hebt; de nota komt per email....

    emailadres hebben ze echter niet, retouren komen niet aan en vervolgens staat het incassobedrijf voor de deur

    Het betreft hier pure oplichterij!!!!!

    Door: Remano Elzing23-09-2020
    Arthur28-01-2021

    Interessant om te lezen. Gisteren en vandaag ook ineens meerdere dozen dure merkkledij van ze ontvangen. Terwijl ik er nog nooit wat heb besteld... En inderdaad ook verwijzing naar e-mail voor factuur; maar geen e-mail ontvangen (ook niet in spam) wat ook helemaal niet kan want heb ze nooit een e-mail adres gegeven. Aan de adressering kan ik bovendien zien dat ze mijn gegevens van een bulk lijst hebben; het is namelijk niet 1:1 mijn echte naam, waarmee ik zelf zou bestellen. Maar hier mogen ze de retouren dan zelf komen afhalen. Dan kan het niet 'kwijt' zijn en is het hun eigen pakkie an. Wil er ook niet meer dan 1 seconde aan kwijt zijn; want het is gewoon niet mijn bestelling.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    sneakers

    verschrikkelijke domme klantenservice medewerksters weten totaal niet waar ze mee bezig zijn spreken elkaar tegen, praten slecht en onduidelijk
    met e-mail naar de klantenservice is veel beter verder is about you een goed bedrijf maar haal de bezem door de klantenservice

    Door: lia van Rosmalen19-09-2020
    Anneke Oostendorp29-09-2020

    Volledig mee eens! Totaal onsamenhangend verhaal, nauwelijks verstaanbaar. Nu een e-mail gestuurd, hopelijk daar een betere, begrijpelijke reactie. Afwachten maar...

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Schrijf zelf een review over About You

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is About You een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 310 ervaringen geplaatst over About You. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is About You actief?

    About You is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van About You gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.