About You
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer6,6

U bent nu bij:

Totaal

6,6

Bestellen

6,8

Service

6,2

Prijs

7,2

Leveren

6
11 rating56 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

13-02-2018
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Marianne

About You - Goed

Prima shop, veel korting

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


07-02-2018
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Roosmarijn

About You - Top!

Al een aantal keer bij About You besteld, en elke keer geen problemen gehad. De shop biedt een groot assortiment, en past zich aan naar jouw stijl. Ook erg leuk dat ze samenwerken met influencers, hierdoor kan je hun stijl bekijken en zien of er iets leuks tussen zit. De site is niet zo standaard zoals alle andere online web shops, erg creatief vorm gegeven. Vaak goede aanbiedingen, en merken die je niet snel ergens anders tegenkomt.
Het enige puntje van kiritek wat ik kan bedenken is dat de levertijden iets langer zijn, maar daarentegen is de levering en retour wel altijd gratis en wordt het netjes bezorgd.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-02-2018
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: B. Sleeman

About You - Overzichtelijke website

Website is overzichtelijk en werkt goed. Volgende keer neem ik er weer een kijkje.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-02-2018
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Sarah

About You - Helaas

Helaas niet tevreden. Zeer lange levering beide keren dat ik heb besteld 2 weken gewacht. In het systeem wordt een eerdere levering aangegeven maar deze komen ze niet na. Retour bedrag ook lang en meerdere mails om terugbetaald te krijgen. Erg jammer dit.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-01-2018
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: de Groot

About You - Tevreden

Goede website, mooi assortiment en mijn producten tegen een nette prijs gekocht :)

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
24-01-2018
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    6
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Gya

About You - Retour verzending wordt niet verwerkt en mag je zelf betalen.

Levering van mijn grote bestelling verliep al niet soepel. Maar een retourverzending verwerken ze al helemaal niet. Heb zelf contact opgenomen en bewijs gemaild van verzending. Krijg je verder ook niks over te horen behalve aanmaningen na twee maanden.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
24-01-2018
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Tamara Marijnissen

About You - Problemen met verzenden en retour. Volgende keer weer zalando

Ten eerste waren er problemen met de levering. Gedeeltelijk mijn fout omdat Ik 0er ongeluk mijn huisnummer 2 keer had ingevuld. Gemaild want bellen kon niet. Was tijdelijk niet bereikbaar. Ze ging het gelujk aanpassen. Een uur later kijk ik. Nog steeds niet aangepast maar wel verzonden. Kans zat er dus in dat het pakket misschien niet afgeleverd kon worden. Gelukkig wel goed bezorgd met dank aan de post. Ik heb mijn pakket retour gedaan en is afgeleverd 12 jan. Ik heb gelukkig op rekening gekocht, maar moet wel 3 febr betaald zijn. Mail gestuurd en krijg het antwoord dat als het systeem mijn pakket heeft aanvaard dat ik dan bevestiging krijg van retour. Nou ik de andere reviews lees dan kan dat nog wel paar maanden duren. Ik bestel veel online maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ook gelijk de laatste keer dat ik besteld heb hier. De prijzen zijn goed, maar met deze ellende betaal ik liever wat meer

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
22-01-2018
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Annelies

About You - Heel veel korting

Zeker de goedkoopste online shop van het moment en ook nog eens snelle levering (2-3 dagen)

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-12-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Julia

About You - Goede en snelle service!

Laatst voor de eerste keer kleding besteld bij About You.
Overzichtelijke site! Verder ging de levering hartstikke snel en was alles netjes in orde.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-12-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Erica verbraeken

About You - Terugbetaling

Jas besteld en op voorhand betaald op 29 nov bericht gekregen dat er niet meer was en geld ging terugstorten na 10 maal al contact mee te hebben nog altijd geen terugstorting gekregen er zou een storing zijn bij Bancontact maar zijn nu al een maand verder en nog niets .ik koop nooit meer met voorafbetaling

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-12-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
5,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Dani

About You - Levering

Ik weet zo niet goed ... Dat is de tweede keer dat ik iets besteld bij About You . En all twee keer heb ik wel probleem met de levering termijn ... Voor me is duidelijk : als ze zegen dat ze leveren tussen bvb 1/10 en 10/10 moeten ze ook dan leveren ,niet afkomen met uitleg dat te druk is ... De eerste bestelling was met een flink vertraging van paar dagen , maar toen dacht ik oké is een nieuwe site moet nog zijn draai winden . Maar nu , ondertussen paar maanden verder heb ik zelfde voor .... ben nog altijd aan't wachten voor mijn bestelling , die moest normaal gezien paar dagen geleden aangekomen zijn . Ik hoop dat ik ze kan krijgen voor de feestdagen

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-12-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Tom

About You - Prachtig!

Prachtige web shop met uitstekend ruim aanbod. Zeker aan te raden!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-12-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jan

About You - Meer dan tevreden!

Super leuke site, veel keus en snelle levering. Klantenservice was netjes en erg behulpzaam. Op naar de volgende bestelling.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
19-12-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Esther

About You - Goeie shop, geen problemen

Helemaal niks mis mee! Heel fijn om een betrouwbare online shopet goede prijzen erbij te hebben

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-12-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Claudia

About You - Nooit meer!!!!!!!!

Het is een grof schandaal hoe zij met klanten omgaan. Je bestelgeschiedenis wordt gewist en vervolgens komen ze doodleuk met aanmaningen...van een bedrag waarvan ik niet eens weet wat het is. Heel lang met ze gebeld, zou opgelost worden en nu moet ik bewijzen dat ik 12,54 heb betaald??? Hoe dan?? Een blouse gehouden en meteen inclusief verzendkosten betaald.. bedrag van 29,63. Nu al twee maanden gelazer! Nooooit meer!!!! Louche bedrijf!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
11-12-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Magda

About You - Alles about me

Ik ben heel erg blij met aboutyou.nl. Heb wat kleding in mijn verlanglijstje gezet en toen heb ik een melding gekregen dat het jurkje dat ik wou kopen was goedkoper geworden - gelijk besteld! Een paar dagen later had ik het thuis - past prima en is super mooi. Ik ga hier zeker nogmaals bestellen!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
11-12-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Lars

About You - tevreden!

Heb een goede ervaring gehad. Levering was er binnen 3 dagen, en mijn retour was ook snel verwerkt. Voor herhaling vatbaar!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
11-12-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sam

About You - Goede & snelle service

Pakket is snel aangekomen en de service was echt goed. Telefonisch enorm snel bereikbaar en vraag net beantwoord.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-12-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
4,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: P.Timmermans

About You - Product niet geleverd

Op 2 december een tas besteld en betaald via iDeal, bericht dat de tas woensdag 6 december zou worden geleverd, vervolgens Marco melding in track &trace en geen levering, vrijdag 8 december gebeld medewerker verteld dat de levering voor die dag gepland staat. Geen tas geleverd, zaterdag 9 mei opnieuw gebeld, medewerker geeft aan dat er niemand thuis was bij aflevering en het product inmiddels terug is bij About you. Ik geef aan dat dit onmogelijk is omdat er alle dagen iemand thuis is geweest, volgens de medewerker moet ik dan bij PostNL zijn. Gebeld met PostNL, deze geven aan dat het product al op woensdag op verzoek van about you is terug gestuurd en bij about you bekend moet zijn waarom dit verzoek is gedaan. Weer gebeld met about you, medewerker geeft wederom aan dat bij bezorging niemand thuis was, ik wederom aangegeven dat dit niet klopt en dat PostNL aangeeft dat het product op hun verzoek is teruggestuurd. Medewerker vindt dit erg vervelend maar het blijft een vingerwijzing tussen about you en PostNL. Ik kan een kadobon krijgen en opnieuw bestellen, mijn geld wordt overgemaakt (ik ga er vanuit dat dit inderdaad gebeurt) maar zie ik pas volgende week. Ik bedank voor de bon en bestel wel ergens anders, mijn eerste ervaring is meteen de laatste, overigens wel vlot telefonisch bereikbaar waarvoor en compliment.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: ABOUT YOU11-12-2017

Beste meneer Timmermans, Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons om te horen dat u uw pakket niet goed ontvangen hebt. Wij zullen contact opnemen met PostNL om uit te zoeken hoe het kan zijn dat het pakket teruggestuurd is. Omdat het pakket weer retour bij ons is gekomen, hebben we het bedrag voor nu terug op uw rekening geboekt. Onze klantenservice zal contact met u opnemen om open vragen te beantwoorden! Met vriendelijke groet, Sophie van ABOUT YOU

06-12-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    6
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Laura

About You - Gedoe

Jas in de uitverkoop gekocht. Deze ging na een week dragen al kapot. Gebeld, toen werd er gezegd dat dit niet kan en dat ik hem mag terugsturen, zij zouden een nieuwe naar mij sturen. Teruggestuurd, maar ik kreeg mijn geld terug. Ook niet erg, dan bestel ik een nieuwe! Maar de jas bleek opeens 2x zo duur te zijn! Gebeld, hun systeem deed het niet. Maar ze gingen een cadeaubon voor me maken. Paar dagen moeten wachten, nog geen bon. Na een telefoontje, toch de bon gekregen. Deze proberen in te wisselen; kon dit niet door Black Friday!!!! Als dit nou eerst gezegd wordt. Paar dagen gewacht tot na de sale, bleek de jas NOG DUURDER te zijn geworden. Nogmaals gebeld, de cadeaubon zou weer aangepast worden. In ieder geval erg aardig dat ik een cadeaubon krijg, maar ik vind dit niet meer dan normaal als ik de jas oorspronkelijk voor een veeeel lager bedrag had gekocht.
Ik heb nu een week geleden de jas besteld maar deze is nog steeds niet aangekomen. Vreselijke webshop. Volgende keer gewoon weer Zalando!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-12-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Kim van de Ent

About You - Heel blij met mijn nieuwe kleren voor de feestdagen!

Huh waarom is iedereen zo ontevreden hier? Of had ik gewoon geluk?
Ik had meerdere dingen besteld voor de feestdagen en het was gewoon de volgende dag al in huis bij mij, helemaal compleet en alles paste gewoon prima. Superblij mee, dat wilde ik even komen vertellen! Ik vind de reclames trouwens ook erg leuk en ben het helemaal met ze eens!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-12-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    4
  • Prijs

    8
  • Levering

    2
5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Anja

About You - Waar blijft mijn bestelling

1 week geleden schoenen besteld en nog steeds geen verzendbevestiging. Bij telefonische navraag excuses aangeboden gekregen.. het was druk ivm feestdagen... Zou vandaag verstuurd worden, maar nog steeds geen verzendbewijs gekregen. Zoals ik nu lees op de rest van de reviews heb ik weinig vertrouwen meer dat mijn schoenen ooit nog aankomen. Gelukkig wel met paypal gekocht, dus krijg als het goed is dan wel mijn geld terug.

Ik bestel hier in ieder geval niet meer....

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-11-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    4
  • Levering

    2
2,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: M. Eijkhout

About You - Verschrikkelijk slechte webwinkel

10 dagen geleden een riem besteld en al 3 maal contact gehad met About You.
Tot 3x toe een ander verhaal, van pakket is geretourneerd tot het laatste bericht dat pakket nog onderweg is van Duitsland naar Hengelo. Allemaal smoesjes en wanneer je wilt annuleren zeggen ze dat eerst 14 dagen zoek moet zijn bij POSTNL (??) en daarna pas geld terug gestort kan worden. Bekende kastje en muur. Snel weer terug naar Wehkamp, Zalando en Bol.com. Hier kunnen jullie nog voorbeeld aan nemen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-11-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    4
  • Levering

    2
2,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: PNJ Peeters

About You - Levering

23 November spullen besteld en deze zijn nu zoek bij Post NL. Krijg alleen maar standaard antwoorden.
Ik bestel hier nooit meer.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-11-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    4
  • Levering

    8
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: RV

About You - slechte service

schoenen besteld, in de verkeerde maat binnen gekregen, met klantenservice gebeld, deze vertelde dat ik moest retourneren en opnieuw bestellen. Ze gaven aan dat ik nu wel de goede maat zou binnen krijgn. dus nogmaals besteld. uiteraard weer de verkeerde maat binnen gekregen. Deze keer een meer behulpzame meneer aan de teelfoon die mij kon uitleggen wat het probleem was. Dit heeft hij opgelost en kon ik na het weekend wel de juiste maat bestellen. Tot mijn verbazing was de prijs van de schoenen wel omhoog gegaan. Hierover contact gehad met de klantenservice. Ze konden niet voor mij betekenen en mij alleen een kortingscode geven terwijl ik de schoenen al weer had besteld. Hier heb ik niets aan.
Ik zou hier niet bestellen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-11-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: M.M.R.

About You - Pakket met aankopen zoek!

Na mijn bestelling op 19-11-2017, op 20-11-2017 een e-mail met T&T nummer van PostNL gekregen.
Bij PostNL blijkt er géén pakket met dit T&T te bestaan. Het pakket is, volgens PostNL, niet bij hen.
About You blijft stug volhouden dat dit WEL zo is. Dus sta ik met lege handen en een X bedrag armer.
De telefonische klantenservice is kortaf en brutaal en gooit, bij voor hen moeilijke vragen, de hoorn op de haak.
Ook lepelen ze keer op keer dezelfde tekst op. Het pakket is bij PostNL en daarmee is de zaak, voor About You, afgedaan.
Koop niets bij About You! Bestellingen raken kwijt en ze doen niets om de zaak op te lossen behalve naar PostNL wijzen als de schuldige.
Eerste en zeker laatste keer dat ik hier wat bestel!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
26-10-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    8
  • Levering

    6
5,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Maria A Bernal

About You - Return

I have order last Sunday 22 October one pair of boots and they were with discount, on Wednesday 25 they arrived. Normally my shoe size is 37 and I have ordered this size but when I tried on it was to small so I have returned but when I called the Client service to have an exchange for a higher size (38) they say that they could not do that due to today the prize was higher and I have to pay more. I did not want to buy other pair today I wanted to have an exchange, I understand this are the rules of the company but I think is not client friendly. I just want to give a try to a new company but my experience was not nice... I will return to my known site and be loyal to them....

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over About You

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij About You?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen About You

Met elk nieuw seizoen komt er ook weer een nieuwe modetrend. Het is bijna onmogelijk om het allemaal bij te houden. In de zomer hangt de kleding voor de winter al in de schappen en je moet er altijd snel bij zijn om de perfecte outfit te vinden. Online shoppen maakt het allemaal een stuk makkelijker. De trends zijn in de online shops makkelijk te vinden en meestal worden de nieuwste outfits al voor je samengesteld. Je wilt bij online shoppen alleen wel eerst zeker weten dat de webshop betrouwbaar is. Heb jij de nieuwste trends bij About You gevonden en kan je niet wachten tot de kleding geleverd wordt? Lees dan eerst hier de reviews van echte klanten, zodat je niet op een pakketje zit te wachten dat nooit aan zal komen. 

Over About You
De online shop verkoopt alles op het gebied van kleding. Of je nu zoekt naar een nieuw jurkje voor je diploma-uitreiking of de perfecte outfit voor de herfst. In de webshop kun je het vinden. Het hoofdkantoor van het bedrijf is te vinden in Hamburg. Het begon voor deze modewebshop dan ook met een webshop voor klanten in Duitsland. Het bedrijf is nu verder uitgegroeid en ook voor klanten in Nederland beschikbaar. Het bedrijf heeft maar liefst 350 medewerkers uit 25 verschillende landen die voor hun klanten klaarstaan. 


Het promofilmpje voor de lancering van de Nederlandse webshop van About You.

Diensten About You
De webshop heeft een uitgebreid assortiment kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Alle kleding is van bekende topmerken uit binnen- en buitenland. De webshop verkoopt alles om een hele outfit samen te stellen. Voor iedereen die nog geen eigen stijl gevonden heeft, zijn samengestelde outfits te vinden die direct besteld kunnen worden. De webshop houdt je overigens altijd op de hoogte van de laatste trends en er zijn altijd kortingen en aanbiedingen te vinden. De dames- en herenmode wordt altijd gratis verzonden en de levering is meestal binnen 4 werkdagen binnen. Je hebt 100 dagen bedenktijd en je kunt alles gratis retourneren. Je kunt in de webshop betalen met iDeal, Factuur, Visa, MasterCard en Paypal.

Topmerken About You
– Naketano
– Marc O’Polo
– Liebeskind Berlin
– Lacoste
Converse
– s.Oliver
– OPUS
– ESPRIT
– SELECTED FEMME
– Samsoe & Samsoe
– VERO MODA
– DIESEL
– Tom TAILOR
– LTB
– minimum
– IVY & OAK
– REPLAY
– Review
– SELECTED HOMME
– JOOP!
– LEVI’s
– DRYKORN

Klachten About You
De klantenservice van About You is altijd bereikbaar voor klanten met klachten of vragen. Je kunt op de website alle contactgegevens van het bedrijf vinden. Je kunt bellen op telefoonnummer 0800-02 29 967 of mailen naar klantenservice@aboutyou.nl. Je mail wordt meestal binnen 24 uur beantwoord. About You is ook actief op Social Media. Je kunt het bedrijf volgen op Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram en Snapchat!

Wat vind jij van About You?
Heb jij kleding gekocht in de webshop? Kijk jij elke dag even op de website om de nieuwste trends en kortingen te zien? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met About You. Nieuwe klanten willen graag weten wat jouw beoordeling is van de webshop. Was de levering op tijd? Was het bestellen makkelijk? Zijn de outfits echt altijd on trend? En was de klantenservice vriendelijk en behulpzaam? Bij NederlandReview willen we jouw mening horen. 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!