NederlandReview

    Ervaringen About You

    Met elk nieuw seizoen komt er ook weer een nieuwe modetrend. Het is bijna onmogelijk om het allemaal bij te houden. In de zomer hangt de kleding voor de winter al in de schappen en je moet er altijd snel bij zijn om de perfecte outfit te vinden. Online shoppen maakt het allemaal een stuk makkelijker. De trends zijn in de online shops makkelijk te vinden en meestal worden de nieuwste outfits al voor je samengesteld. Je wilt bij online shoppen alleen wel eerst zeker weten dat de webshop betrouwbaar is. Heb jij de nieuwste trends bij About You gevonden en kan je niet wachten tot de kleding geleverd wordt? Lees dan eerst hier de reviews van echte klanten, zodat je niet op een pakketje zit te wachten dat nooit aan zal komen.

    Over About You

    De online shop verkoopt alles op het gebied van kleding. Of je nu zoekt naar een nieuw jurkje voor je diploma-uitreiking of de perfecte outfit voor de herfst. In de webshop kun je het vinden. Het hoofdkantoor van het bedrijf is te vinden in Hamburg. Het begon voor deze modewebshop dan ook met een webshop voor klanten in Duitsland. Het bedrijf is nu verder uitgegroeid en ook voor klanten in Nederland beschikbaar. Het bedrijf heeft maar liefst 350 medewerkers uit 25 verschillende landen die voor hun klanten klaarstaan.


    Het promofilmpje voor de lancering van de Nederlandse webshop van About You.

    on trend

    Diensten About You

    De webshop heeft een uitgebreid assortiment kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Alle kleding is van bekende topmerken uit binnen- en buitenland. De webshop verkoopt alles om een hele outfit samen te stellen. Voor iedereen die nog geen eigen stijl gevonden heeft, zijn samengestelde outfits te vinden die direct besteld kunnen worden. De webshop houdt je overigens altijd op de hoogte van de laatste trends en er zijn altijd kortingen en aanbiedingen te vinden. De dames- en herenmode wordt altijd gratis verzonden en de levering is meestal binnen 4 werkdagen binnen. Je hebt 100 dagen bedenktijd en je kunt alles gratis retourneren. Je kunt in de webshop betalen met iDeal, Factuur, Visa, MasterCard en Paypal.

    Topmerken About You

    – Naketano
    – Marc O’Polo
    – Liebeskind Berlin
    – Lacoste
    Converse
    – s.Oliver
    – OPUS
    – ESPRIT
    – SELECTED FEMME
    – Samsoe & Samsoe
    – VERO MODA
    – DIESEL
    – Tom TAILOR
    – LTB
    – minimum
    – IVY & OAK
    – REPLAY
    – Review
    – SELECTED HOMME
    – JOOP!
    – LEVI’s
    – DRYKORN

    Klachten About You

    De klantenservice van About You is altijd bereikbaar voor klanten met klachten of vragen. Je kunt op de website alle contactgegevens van het bedrijf vinden. Je kunt bellen op telefoonnummer 0800-02 29 967 of mailen naar klantenservice@aboutyou.nl. Je mail wordt meestal binnen 24 uur beantwoord. About You is ook actief op Social Media. Je kunt het bedrijf volgen op Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram en Snapchat!

    Wat vind jij van About You?

    Heb jij kleding gekocht in de webshop? Kijk jij elke dag even op de website om de nieuwste trends en kortingen te zien? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met About You. Nieuwe klanten willen graag weten wat jouw beoordeling is van de webshop. Was de levering op tijd? Was het bestellen makkelijk? Zijn de outfits echt altijd ? En was de klantenservice vriendelijk en behulpzaam? Bij NederlandReview willen we jouw mening horen.

    About You verkoopt de nieuwste modetrends in de webshop, maar is het betrouwbaar? Lees de recensies en beoordelingen over de ervaringen van klanten.

    About You
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (292)

    7.2
    67% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.6
    Service
    rating
    6.8
    Prijs
    rating
    7.6
    Leveren
    rating
    7

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Timberland sneakers.

    Normaal niet zo van de reviews schrijven, maar vind dat nu wel waard om even te doen.

    Timberland Sneakers met flinke sale gekocht. Eigenlijk te makkelijk. Al gekocht voor uberhaubt over de reviews na te denken van dit bedrijf. Na het te kopen toch de reviews gelezen, was er wat sceptisch over.

    Vrijdag één dag na betalen de order bevestigd, zou dinsdag of woensdag binnenkomen. Is uiteindelijk binnen gekomen. zoals afgesproken, maar ik kon het pakket niet tracken. Ik werk nu met Corona in de zorg dus dat was wel fijn geweest. Krappe voldoende.

    Als je gewoon goed let op wat je koopt, voor welke prijs je het koopt en de gegevens juist invult vermoed ik dat je geen problemen krijgt. Voor nu mijn twijfels of ik er opnieuw zou kopen, zodra er meer duidelijkheid is over het tracksysteem zou ik dit wel doen.

    Geen ervaring met klantenservice.

    Door: Ludo 16-04-2020
    GeorgeMex 20-04-2020

    Are you looking to sell your HVAC business? Now is the time! We have buyers available right now looking to purchase a business like yours. Now is the time to buy with uncertainty on the future so high and with investor still having some money to invest. Let us go to work for you today - we have buyers ready to make you an offer today. Our buyers are specifically looking for HVAC companies. If you are an HVAC company, we can sell your business no matter what state you are in - however, if you are any other type of business, then we can only sell your business if you are located in Illinois. Email us today to connect at: brad@ilbusinessbroker.com

    Petra 01-07-2020

    Ik snap dat niet want ik krijg altijd een tracking code en werkt perfect.Ze verzenden snel en als je retour stuurt is dat ook enorm snel verwerkt.Koop regelmatig bij ze .

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    Ted Baker Keeiira Schoudertas, Buffalo Top, Only Jurk.

    Eind maart heb ik 3 artikelen besteld op About You, een Ted Baker tas, een Buffalo top en een Only jurk, allen met korting, en enkele dagen later had ik ze in huis, snelle levering! Goed verpakt en via mail netjes op de hoogte gehouden van alle stappen in de verwerking van mijn betaling en de verzending. De verzending is overigens gratis. De Only jurk heb ik helaas moeten retourneren aangezien deze net iets te klein was maar ook daar heb ik totaal geen problemen mee ondervonden. De stappen om een retourverzending te doen worden netjes aangegeven en is volledig gratis. Ook van de retourzending werd ik netjes op de hoogte gehouden via mail en enkele dagen later stond mijn geld terug op mijn Paypal account. Alles was heel erg goed, snel en netjes geregeld! Mooie merken, ruime keuze, goede kwaliteit! Geen minpunten!

    Door: Nathalie 13-04-2020
    helga 27-05-2020

    2 paar schoenen besteld erg blij mee, en nog met korting ook is altijd leuk, go9ede service snelle levering

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bestelling-levering

    Vorige week plaatste ik mijn eerste bestelling, pas daarna las ik de reviews. Ik schrok van de negatieve comments dus keek ik met veel angst uit naar de levering. Zonet ontving ik, zoals aangegeven bij de bestelling, mijn pakket (zomerjurk en laarzen). Alles netjes in orde zoals het hoort. Enkel de buitenste doos was een beetje beschadigd maar binnenin alles netjes apart verpakt.
    Het enige vreemde is dat de laarzen die ik bestelde (op de site gepresenteerd samen met een zomerkleedje) binnenin bekleed zijn met een 'warm pelske' ;-) Maar goed, dit is dan ook het enige puntje dat ik kan aanhalen want verder is alles in orde.

    Door: Katrin 09-05-2018
    Mathijssen 25-02-2020

    Ongelofelijke slechte ervaring met dit bedrijf. Spullen besteld, nooit gekregen! terwijl de status in het systeem "afgeleverd" zegt. En dan begint het circus met de klantenservice…. Vele mails en telefoontjes gedurende afgelopen weken verder besluit ik vandaag de handdoek in de ring te gooien. Het geld ben ik waarschijnlijk kwijt. Wat een slechte service. De medewerkers van de klantenservice hebben allemaal dezelfde reactie paraat, dit zal bedrijfspolicy zijn.

    Gunter Gram 08-04-2020

    Good Morning, My names is Mr. Gunter Luz Gram, I’m a lawyer base in Vienna Austria, I sent you a message last week regarding a transaction of US$9.2 Million left by my deceased client before his sudden death. Unfortunately I could not read any email you sent till now. For this reason, I am writing to give you my personal email to communicate with you. If you’re interested and want me to feed you with more information about this transaction, please write me on this email: gunter.gram@glplawfirms.com TEL: +43 670 309 9097. After the transaction I will want us to donate 10% of this money to charity organizations while the remaining 90% will be shared between us thus 45% each; Once I hear from you I will feed you with more information and I m sure you will be happy at the end. Please Stay Safe and I look forward to your response. Yours sincerely Mr. Gunter L Gram Email: gunter.gram@glplawfirms.com Telephone: +43 670 309 9097

    Francien 24-06-2020

    Pakje besteld niet gekregen wel een rekening. Bij deze, ik ga het niet betalen. Wat een slechte ervaring . Bestel niet meer in een webshop.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Top!

    Al een aantal keer bij About You besteld, en elke keer geen problemen gehad. De shop biedt een groot assortiment, en past zich aan naar jouw stijl. Ook erg leuk dat ze samenwerken met influencers, hierdoor kan je hun stijl bekijken en zien of er iets leuks tussen zit. De site is niet zo standaard zoals alle andere online web shops, erg creatief vorm gegeven. Vaak goede aanbiedingen, en merken die je niet snel ergens anders tegenkomt.
    Het enige puntje van kiritek wat ik kan bedenken is dat de levertijden iets langer zijn, maar daarentegen is de levering en retour wel altijd gratis en wordt het netjes bezorgd.

    Door: Roosmarijn 07-02-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Vagabond schoenen

    Hele mooie schoenen van goede kwaliteit. De bestelling is heel snel geleverd en netjes verpakt. Retourzending en betaling zijn ook heel snel verwerkt en heldere communicatie over verloop bestel- en retourproces. Alleen jammer dat er niet bij een pakketpunt geleverd kan worden.

    Door: Suus 04-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Blouse

    Heb vaker besteld. Snelle levering. Makkelijk terug sturen. Nooit geen problemen! Ben zeer tevreden. Dikke 👍

    Door: Jo Mennega 04-07-2020
    Sneakers 04-07-2020

    Duidelijke site, mooie foto's, eenvoudig bestellen en supersnel geleverd

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Kledingstukken

    Communicatie per mail duidelijk en tijdig. Heb op factuur besteld zodat ik achteraf alleen hoefde te betalen wat ik wel wilde houden. Overige kledingstukken weer retour gestuurd. Kreeg heel fijn tijdig een email met daarin de info dat ze de kleding retour hadden ontvangen en verder in behandeling gingen nemen. Ook een aparte mail met bevestiging van betaling. Heb 1x per ongeluk iets besteld. Meteen binnen 5 minuten de klantenservice gebeld en toen werd het geannuleerd (let op kan meestal alleen binnen het half uur).

    Enige puntje wat ik zou missen is laten afleveren bij een afhaalpunt.

    Door: Winnie 04-06-2020
    Wimsmit 04-06-2020

    Tot zover alles in orde met About You , een punt van verbetering is de kleurweergave van de kleding bij bijvoorbeeld de tussenjassen , b.v kaki wordt bij twee totaal verschillende tinten van de jassen genoemd , de een is redelijke kaki de andere is duidelijk olivegroen ,plus dat sommige afbeeldingen ( per jas ,per kleur ) ook verschillend zijn de foto van de jas en de foto van de jas waar fotomodel in zit.

    Aha 04-06-2020

    Dik tevreden over de service. Ook in de tijd van corona. Alles keurig verpakt met folie tussen het opgevouwen kledingstuk. Ook de retourzending verliep goed. Door corona duurde het iets langer voordat het verwerkt was maar daarover werd ik per mail geïnformeerd. Ik ben enthousiast over About You!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Vest en jack van Naketano

    Ik had al besteld, toen ik naderhand dacht: ik had eerst reviews moeten lezen. Onlangs had ik nml een minder prettige ervaring met een andere onlineshop, die ik zag via Instagram. Nu googelde ik op :tussenjas dames. Zo kwam ik bij about you. Het bestellen ging makkelijk, gelijk betaald ook.
    En het is maar goed dat ik de vele negatieve reviews niet gelezen had.., anders had ik niet durven bestellen.
    Het vest en het jack zien er precies zo uit als op de website, en ze zitten me als gegoten. Was ook binnen 1 week geleverd. Dus.., ik ben superblij en zal hier gewoon weer bestellen.

    Door: Suzanne De Wit 02-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Jq zmnyc

    Hello there,

    My name is Aly and I would like to know if you would have any interest to have your website here at nederlandreview.nl promoted as a resource on our blog alychidesign.com ?

    We are in the midst of updating our broken link resources to include current and up to date resources for our readers. Our resource links are manually approved allowing us to mark a link as a do-follow link as well
    .
    If you may be interested please in being included as a resource on our blog, please let me know.

    Thanks,
    Aly

    Door: Aly Chiman 12-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Zeer tevreden

    Ik ben zeer tevreden over jullie bedrijf. Ik heb een maand geleden wat kleren bij jullie besteld dat ik al binnen 3 dagen in huis had. Afgelopen maandag 21 mei 2018 heb ik wat jurkjes bij jullie besteld en heb het net binnen gekregen op 24 mei 2018. Heel fijn dat je bestelling zo snel binnen komt en ik op factuur kan betalen mocht ik niet het nit zeker weten met de maten. Retour sturen gaat erg gemakkelijk! Helaas had ik wel een broek bij jullie besteld waar een gat in zat bij de lies heel klein minpuntje maar. Verder raad ik het mensen aan om bij ‘About You’ te bestellen

    Door: Rhea 24-05-2018
    Maartje 06-06-2020

    Goede kwaliteit en pasvorm, snelle levering. Tevreden klant!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2 shorten en 2 shirts

    Top retour service
    Een van de producten werd iets later geleverd en ik kreeg een kleinigheidje ter compesatie. Top!

    Door: Andre 04-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kleding

    Zeer goede service

    Door: Anita Ahm Holzken 03-07-2020
    Roza Raven 03-07-2020

    Top service , snelle retour

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schoenen, t shirts en truien

    snel geleverd, makkelijk retourbaar indien de verkeerde maat is besteld en goede kwaliteit.

    Door: Sten de Jong 03-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Jurk Oui

    Goede snelle levering.
    Jurk helaas te groot en retour gestuurd. Prima afgehandeld. Top!

    Door: Annette 02-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tussenjas julian

    J

    Door: Jordi 02-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    shorts en slippers

    Hele slechte service
    3 bestellingen gedaan.
    Geen track en trace code gehad. Op site gaf hij aan dat alles nog in behandeling was.
    Toen ik na 2,5 week ging bellen, bleek dat alles afgeleverd was bij afhaalpunt, en inmiddels weer retour gestuurd was. Heb hier geen enkele melding van gehad.
    Op mijn vraag of ze dan de bestelling opnieuw wilden versturen kreeg ik als antwoord dat ik alles zelf moest gaan regelen en dat zij niets voor me konden betekenen.
    De artikelen waren in aanbieding toen ik ze bestelde en nu helaas weer volledige prijs en verschillende artikelen ook uitverkocht.
    Ik ga hier nooit meer wat bestellen.
    Kan zo zijn dat er een keer wat fout gaat, maar 3 bestellingen die verkeerd lopen is geen toeval.

    Door: M 02-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Diverse kleding

    Ik vond de site overzichtelijk. Goede prijzen en ondanks corona snelle levering. Alles zag er prima uit net zoals op de advertenties. Maat was ook goed.

    Door: Nicole 02-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    jurk

    niks te klagen!

    Door: bleekemolen 02-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Spijkerbroek

    Spijkerbroek in de sale gekocht. Zou lang duren om te arriveren ivm corona. Was er uiteindelijk al eerder dan verwacht! Verder goed product en voor hele goede prijs.

    Door: Sara 02-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kleding en schoenen

    Ja goeie kwaliteit snel verzonden en levering ook snel

    Door: Alejandra 02-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Schrijf zelf een review over About You

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is About You een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 292 ervaringen geplaatst over About You. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is About You actief?

    About You is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van About You gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.