Stap dit jaar nog snel over met de Zorgkiezer!

Ben je onverhoopt vergeten jouw zorgverzekering voor 2020 goed te regelen?

Niet gestrest: met de zorgvergelijker gaat het jou lukken dit vandaag nog te regelen!

 

Einde van het jaar = zorgverzekeringen vergelijken!
Het is vandaag 31 december 2019 en dat betekent het einde van het jaar, zelfs het einde van het decennium. Het is inmiddels al een aantal jaar traditie: vóór het einde van het jaar stappen miljoenen Nederlanders over naar een nieuwe zorgverzekering. Heb je dat nog niet gedaan, dan heb je nog maar een aantal uur de tijd. Hoe zorg je ervoor dat jij jouw zorgverzekering voor volgend jaar vandaag nog in orde maakt?

Zo veel mensen, zo veel zorgverzekeringen
Veel mensen hebben de moed al opgegeven. Er lijken ieder jaar alleen maar méér zorgverzekeringen en zorgverzekeraars bij te komen. Reclames op de televisie, de radio, het internet en zelfs buiten op straat lijken nog maar één ding te verkondigen: sluit nu jouw nieuwe zorgverzekering bij ons af! Of de boodschap nu van OHRA komt of van Bewuzt, ze klinken allemaal hetzelfde.

Want zijn er nog wel verschillen tussen al die zorgverzekeraars? Wat voor pakketten bieden ze aan? Ben je echt goedkoper uit bij een van die budgetpolissen, of is dat gebakken lucht? Heb je wel wat aan al die aanvullende verzekeringen? En wat doe je met het eigen risico? 

Zorgverzekeringen vergelijken
Met dat grote aanbod van zorgverzekeraars, zorgverzekeringen en pakketten is het niet te doen om alle websites van zorgverzekeraars te bezoeken (of erger nog, ze allemaal op te bellen: dat doet iedereen vandaag!) en zo erachter te komen wat de verschillen zijn. Gelukkig zijn er websites die dat voor jou doen, zoals Zorgkiezer.

Mensen die via Zorgkiezer zijn overgestapt, zijn vaak opgelucht en tevreden dat ze hier alle zorgverzekeraars bij elkaar vinden, zo blijkt uit hun reviews over dit bedrijf. Bij een goede zorgvergelijker kun je niet alleen de prijzen van de grote verzekeraars vergelijken, maar ook jouw voorkeuren doorgeven. Bijvoorbeeld handig als jij fysiotherapie in jouw pakket wilt en twijfelt over het eigen risico. 

Nog niet overgestapt? Het kan vandaag nog!

Werk je met een vergelijker zoals Zorgkiezer, dan hoef je het nog niet op te geven. Vandaag kun je nog gemakkelijk overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Je hoeft alleen maar even de vergelijker in te vullen en erachter te komen bij welke zorgverzekeraar jij je wilt verzekeren in 2020, want het afsluiten kun je daarna direct doen.

Wil je bij jouw eigen zorgverzekeraar blijven, maar alleen van pakket of verzekering wisselen, dan heb je de maand januari ook nog om die knopen door te hakken. Wel zo handig!

Succes! En deel achteraf even jouw ervaringen!

Alvast een fijn en gezond 2020 toegewenst!

Share