Nieuw Design NederlandReview!

We zijn er zelf heel tevreden mee, al zeggen we het zelf: NederlandReview heeft een nieuw design! Met extra veel ruimte op de homepage voor blogposts, reviews en bedrijven. Met een lekker strak jasje, waardoor je bovendien sneller vindt wat je nodig hebt. Kortom, met meer stijl en meer gebruiksgemak om alle ervaringen met de bedrijven van Nederland te laten delen!


Reviews

Natuurlijk vind je alle vertrouwde functies terug op de website. Je kunt bedrijven zoeken om daar jouw persoonlijke ervaringen achter te laten in de vorm van een review. Opbouwende kritiek, complimenten, klachten, problemen en andere ervaringen zijn hier altijd zeer welkom! Geef cijfers voor het bestelgemak, de geleverde service, de prijskwaliteitsverhouding en de levering. Laat weten of je hier nog eens iets zou willen kopen of dat je in het vervolg liever een ander bedrijf kiest. En deel zo jouw persoonlijke ervaringen met de rest van Nederland!


Blog
Onze blog heeft op de homepage een prominentere plaats gekregen omdat we hier vaker achtergrondverhalen, nieuwsitems en andere blogposts zullen plaatsen. Vind hier die ene fantastische aanbieding, lees succesverhalen van diëten of kom alles te weten over winterbanden: je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het tegenkomen in onze blog. Hou deze dus goed in de gaten!


Categorieën

Bedrijven vind je in allerlei categorieën, die we ook hebben aangescherpt. Zo kun je een beoordeling achterlaten over jouw energieleverancier in de categorie Energie, jouw nieuwe lievelingswebshop (of juist niet) in de categorie Online Shops aanprijzen of iedereen laten weten wat jij van jouw leningverstrekker vindt in de categorie Lenen. Nieuw is de categorie Apps, waar je de apps op jouw telefoon kunt beoordelen, zoals Spotify of AliExpress.


Controlebeleid

Reviews worden altijd gecontroleerd en scherp in de gaten gehouden, aangezien wij natuurlijk ten allen tijde onze onafhankelijkheid en objectiviteit geborgen houden. Constateren wij misbruik, dan grijpen we uiteraard in.


Ben je een bedrijf en wil je een pagina op NederlandReview waar jouw klanten reviews kunnen achterlaten? Stuur ons dan even een mailtje. Wil je de gratis widget op jouw website? Klik dan hier!


Wat vind jij van het nieuwe design? Laat je mening weten!


Tot ziens op NederlandReview!


Share