NederlandReview

  Ervaringen AliExpress

  Bent u ook benieuwd hoe het winkelen op AliExpress andere gebruikers is bevallen? Veel mensen die online shoppen komen vroeg of laat terecht bij AliExpress. AliExpress is een site waar duizenden producten van over de hele wereld te koop aangeboden worden. Het assortiment is heel groot. Dit kan omdat AliExpress zelf geen producten aanbiedt, maar andere bedrijven in staat stelt om via hun site producten te verkopen.
   
  Over AliExpress 
  AliExpress is goed te vergelijken met Ebay, al is het bedrijf groter en in veel meer landen actief. In totaal verzendt het bedrijf naar ongeveer 200 landen ter wereld. Het grappige aan dit bedrijf is dat het zelf echter helemaal geen producten verkoopt. Het stelt alleen andere gebruikers van de site in staat om producten via hun site aan te bieden en te verkopen.
   
  Doordat het bedrijf toegankelijk is voor in principe iedere ondernemer is er een grote diversiteit aan producten te vinden. In totaal zijn er ongeveer 6.000 verschillende productcategorieën op de site van dit bedrijf te vinden. De aanbieders van deze producten kunnen zich overal ter wereld bevinden.
   
  AliExpress richt zich eigenlijk niet zo op de consument die maar 1 product nodig heeft. Goedkope producten importeren is zeker mogelijk, maar veel aanbieders op de site zullen als voorwaarde hebben dat je gelijk een X aantal producten aanschaft. Er zijn echter ook aanbieders te vinden waarbij je maar 1 product hoeft te kopen.
   
  Leuk filmpje over 15 producten reviews van AliExpress!


  Diensten AliExpress 
  AliExpress heeft als doel om zoveel mogelijk producten tegen een zo laag mogelijke prijs beschikbaar te maken. Goederen importeren van uit de hele wereld wordt via deze site gemakkelijker.
   
  Aan het importeren zitten natuurlijk wel risico’s. Het bedrijf heeft namelijk zelf geen producten. Je besstelt dan ook niet bij AliExpress, maar bij een van de aanbieders die zijn producten verkoopt via de site van dit bedrijf. Om de onzekerheid tegen te gaan is er een goed review systeem opgezet waaroor je eenvoudig kunt zien of de verkoper in het verleden zijn klanten goed heeft geholpen. Dir verkleint de risico’s aanzienlijk.
   
  Ook is het mogelijk geworden om met aanbieders te chatten. Door te chatten met aanbieders op de site kan je een beter beeld van een verkoper krijgen en eventueel vragen stellen over het product. Zo maak je de kans op een miskoop kleiner.
   
  Klachten AliExpress 
  Als je een klacht hebt over AliExpress dan zijn de mogelijkheden om deze klacht kenbaar te maken zeer beperkt. Dat kan namelijk alleen via de online chatservice. Nou is deze mogelijkheid alleen vrij summier. Daar moet echter wel bij aangetekend worden dat je geen producten van AliExpress koopt en voor klachten over producten contact op moet nemen met de verkoper.
   
  Heeft u al eens iets besteld via AliExpress? Hoe is dit bevallen? Heeft u op tijd uw producten gekregen en voldeden die aan uw verwachtingen? Als u tips heeft voor andere bezoekers van deze site over veilig en goed handelen via de site van dit bedrijf, laat deze dan achter op deze pagina. Dit behoed andere bezoekers van deze site ervoor om fouten te maken.

  Lees ervaringen van aliexpress over betrouwbaarheid, levertijden, prijzen, kwaliteit en retourmogelijkheden van Nederlandse consumenten die u voor gingen!

  AliExpress
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  8,6
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8,6

  Service

  7,8

  Prijs

  9

  Leveren

  8,8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  goedkope dingen

  Lars18-04-2018

  met twee weken in huis! sneller dan eerst!
  en heel goedkoop natuurlijk

  prima zaak.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  supergoedkope telefoonhoesjes voor mijn iphone

  Samantha Burgman29-03-2018

  Vandaag een paar telefoonhoesjes voor mijn iPhone gekocht want het is dikke sale daar nu, ze waren minder dan 2 dollar per stuk!
  Wel jammer dat ik nu twee weken moet wachten maar ok het is supergoedkoop.

  Vorige keer was mijn pakketje er trouwens al met een week, had ik niet verwacht. Dus ik hoop dat dat nu weer zo is

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Ontzettend goedkoop en leuke gadgets

  Fons van Mechelen14-01-2017

  Vooral handig voor gadgets. Bestel hier weleens gekke cadeautjes. Dat doe ik dan ruim van te voren, want de levertijd kan echt lang uitvallen, maar daarom is het ook zo ontzettend goedkoop. En de verzending is altijd gratis.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Echt tevreden.

  Rianne01-06-2016

  Ik koop regelmatig leuke korte rokjes en jurkjes op deze site.
  Door de foto's die bij de rokjes en jurkjes staan kan je goed zien of het iets is.
  Kwalitatief kan het beter maar voor weinig geld heb je wel een leuke kledingkast.
  Ik koop er graag.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Mooie jas besteld

  J. Kerk13-04-2016

  Ik vertrouwde deze site eigenlijk niet, maar heb toch een poging gewaagd. Ik heb het netjes binnengehad en was erg blij. Laatst heb ik een grotere bestelling gedaan, namelijk een jas van 150 euro en ook deze is prima geleverd. Ik zal dus vaker gaan bestellen bij Aliexpress, want ze zijn dus gewoon te vertrouwen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Top!

  Tom12-03-2016

  Ik was laatst op zoek naar bepaalde petten ui de Amerikaanse NFL, maar ik kon ze nergens voor een beetje een normale prijs vinden. Tot dat een vriendin van me op Ali Express wees! Ik heb hier super veel keus tussen alle petten en nog heel veel meer! Ze hebben echt een super groot assortiment voor super weinig! Het is dan wel niet allemaal even echt maar daar kan ik wel mee leven voor zo een prijs!

  Daarnaast hebben ze ook super snel geleverd en hebben ze echt een super makkelijke app! Echt helemaal top, ik ga hier zeker vaker bestellen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Ali Express is top!

  Jaap S. 08-03-2016

  Uitgebreid aanbod en snelle levering. Ik gaat er zeker vaker wat bestellen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Enorm veel keuze

  Clairie19-10-2015

  Als je echt ALLES online wilt kopen, dan moet je echt bij Ali Xpress zijn, ze hebben hier gewoon ALLES.

  Wel jammer dat het nog niet in het Nederlands beschikbaar is. Komt vast wel.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5

  Schrijf zelf een review over AliExpress

  Uw beoordeling