NederlandReview

    Ervaringen AliExpress

    Bent u ook benieuwd hoe het winkelen op AliExpress andere gebruikers is bevallen? Veel mensen die online shoppen komen vroeg of laat terecht bij AliExpress. AliExpress is een site waar duizenden producten van over de hele wereld te koop aangeboden worden. Het assortiment is heel groot. Dit kan omdat AliExpress zelf geen producten aanbiedt, maar andere bedrijven in staat stelt om via hun site producten te verkopen.

    Over AliExpress


    AliExpress is goed te vergelijken met Ebay, al is het bedrijf groter en in veel meer landen actief. In totaal verzendt het bedrijf naar ongeveer 200 landen ter wereld. Het grappige aan dit bedrijf is dat het zelf echter helemaal geen producten verkoopt. Het stelt alleen andere gebruikers van de site in staat om producten via hun site aan te bieden en te verkopen.

    Doordat het bedrijf toegankelijk is voor in principe iedere ondernemer is er een grote diversiteit aan producten te vinden. In totaal zijn er ongeveer 6.000 verschillende productcategorieën op de site van dit bedrijf te vinden. De aanbieders van deze producten kunnen zich overal ter wereld bevinden.

    AliExpress richt zich eigenlijk niet zo op de consument die maar 1 product nodig heeft. Goedkope producten importeren is zeker mogelijk, maar veel aanbieders op de site zullen als voorwaarde hebben dat je gelijk een X aantal producten aanschaft. Er zijn echter ook aanbieders te vinden waarbij je maar 1 product hoeft te kopen.



    Leuk filmpje over 15 producten reviews van AliExpress!

    Diensten AliExpress


    AliExpress heeft als doel om zoveel mogelijk producten tegen een zo laag mogelijke prijs beschikbaar te maken. Goederen importeren van uit de hele wereld wordt via deze site gemakkelijker.

    Aan het importeren zitten natuurlijk wel risico’s. Het bedrijf heeft namelijk zelf geen producten. Je besstelt dan ook niet bij AliExpress, maar bij een van de aanbieders die zijn producten verkoopt via de site van dit bedrijf. Om de onzekerheid tegen te gaan is er een goed review systeem opgezet waaroor je eenvoudig kunt zien of de verkoper in het verleden zijn klanten goed heeft geholpen. Dir verkleint de risico’s aanzienlijk.

    Ook is het mogelijk geworden om met aanbieders te chatten. Door te chatten met aanbieders op de site kan je een beter beeld van een verkoper krijgen en eventueel vragen stellen over het product. Zo maak je de kans op een miskoop kleiner.

    Klachten AliExpress


    Als je een klacht hebt over AliExpress dan zijn de mogelijkheden om deze klacht kenbaar te maken zeer beperkt. Dat kan namelijk alleen via de online chatservice. Nou is deze mogelijkheid alleen vrij summier. Daar moet echter wel bij aangetekend worden dat je geen producten van AliExpress koopt en voor klachten over producten contact op moet nemen met de verkoper.

    Heeft u al eens iets besteld via AliExpress? Hoe is dit bevallen? Heeft u op tijd uw producten gekregen en voldeden die aan uw verwachtingen? Als u tips heeft voor andere bezoekers van deze site over veilig en goed handelen via de site van dit bedrijf, laat deze dan achter op deze pagina. Dit behoed andere bezoekers van deze site ervoor om fouten te maken.

    Lees ervaringen van aliexpress over betrouwbaarheid, levertijden, prijzen, kwaliteit en retourmogelijkheden van Nederlandse consumenten die u voor gingen!

    AliExpress
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (20)

    6.6
    80% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7
    Service
    rating
    6
    Prijs
    rating
    7.4
    Leveren
    rating
    6.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over AliExpress

    Uw beoordeling

    wil jij ook op elke willekeurige aankoop korting krijgen ga dan naar deze link en schrijf je in

    wil jij ook op elke willekeurige aankoop korting krijgen ga dan naar deze link en schrijf je in

    cashbackkorting.nl/u/194467315

    Voorbeeld



    Stel u boekt een reis van € 1000 bij een reisorganisatie. Als u dit via een cashbacksite doet ontvangt u 4% cashbackkorting, wat u dus ongeveer € 40,- oplevert. Dit tegoed wordt bijgeschreven op uw account bij de cashbacksite en kunt u daarna uit laten betalen naar uw bankrekening.

    Cashback kortingen zijn er voor vele verschillende producten en diensten. Bij bijna iedere webwinkel is een cashback te krijgen.

    Om gebruik je van te maken moet je het naar de volgende link gaan:

    cashbackkorting.nl/u/194467315

    je komt niet voor vervelende verrassingen te staan of ingewikkelde voorwaarden

    bovenin kan je lid worden Bovendien krijg je dan ook extra een welkomsbedrag

    : Meld je aan
    Meld je gratis aan op cashbackkorting.nl/u/194467315
    Er wordt automatisch een persoonlijk account voor je aangemaakt en je hebt direct toegang tot alle webshops en de beste online deals!
    Meld je nu aan en krijg direct 7,50 CashCoins op jouw account gestort!

    2
    Stap 2: Log in
    Zorg altijd dat je bent ingelogd op cashbackkorting.nl/u/194467315 voordat je een aankoop doet bij één van de aangesloten webshops. Alleen dan kunnen wij jouw aankopen registreren en korting geven.


    Stap 3: Zoek je shop
    Zoek in het uitgebreide aanbod van aangesloten webshops en zie direct hoeveel korting jij van cashbackkorting.nl/u/194467315 krijgt. Heb je jouw shop gevonden? Klik op de groene button en shop met korting!


    Stap 4: Doe je aankoop
    Bestel de gewenste producten en/of diensten in de webshop, zoals je gewend bent, en reken af. Je doet jouw aankoop dus gewoon op de website van de aangesloten webwinkel. cashbackkorting.nl/u/194467315 registreert automatisch de naam van de webshop en het totale aankoopbedrag (zodat we kunnen berekenen hoeveel korting je van ons krijgt). We registreren niet welke producten en/of diensten je koopt.


    Stap 5: Krijg geld terug!
    Jouw aankopen en de korting die jij hiervoor van Cashbackkorting.nl ontvangt, worden geregistreerd in jouw persoonlijk account op: cashbackkorting.nl/u/194467315

    Jij kan dus altijd zien hoeveel tegoed je hebt opgebouwd en wanneer je dit kan laten storten op jouw rekening!

    Door: remco18-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Top!

    Ik was laatst op zoek naar bepaalde petten ui de Amerikaanse NFL, maar ik kon ze nergens voor een beetje een normale prijs vinden. Tot dat een vriendin van me op Ali Express wees! Ik heb hier super veel keus tussen alle petten en nog heel veel meer! Ze hebben echt een super groot assortiment voor super weinig! Het is dan wel niet allemaal even echt maar daar kan ik wel mee leven voor zo een prijs!

    Daarnaast hebben ze ook super snel geleverd en hebben ze echt een super makkelijke app! Echt helemaal top, ik ga hier zeker vaker bestellen!

    Door: Tom12-03-2016
    Nanny verver20-08-2020

    iet kunnen gebruiken

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    allerlei dingen

    super relaxte site
    alles echt megagoedkoop

    wel moet je soms echt weken wachten op je bestelling dat is minder
    en soms is de kwaliteit echt slecht, maar ja, als je dan voor een paar euro iets hebt gekocht dan is dat niet zo gek natuurlijk

    het ligt ook wel een beetje aan de verkoper hoe goed iets is en of je wel de juiste bestelling krijgt. dus altijd even goed checken wat de reviews zeggen!!

    Door: peter10-12-2019
    henk09-03-2020

    joh is uit china

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    te veel om op te noemen ze hebben hier alles

    wisselende ervaringen

    Vooral heel fijn dat het zo super goedkoop is
    maar soms moet je wel even goed rondkijken

    levertijd is vaak heel lang maar kan ook ineens heel snel zijn

    en sommige verkopers zijn heel aardig met retouren, of dan krijg je gewoon je geld terug. maar anderen geven geen cent terug.

    dus altijd goed even de reviews over de verkopers lezen!

    Door: Frank van Overste04-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Rc auto

    Ronduit slecht. Bestelling kapot geleverd. Dispute rampzalig. Al maanden aan het mailen met de verkoper Conusea, die niet over de brug wil komen om geld terug te storten of nieuw item te sturen. Daar hebben ze geen geld voor...hahaha, wat een lachertje. Ze worden slapend rijk, door rotzooi te verkopen en zaken niet netjes af handelen. Ondertussen zijn klanten de dupe en hun geld kwijt. Net als ik. Ik kon het item retourneren op eigen kosten, dat was 2x het bedrag dat ik voor het kapot ontvangen item heb betaald. Zij kwamen niet met een oplossing, geven niet mijn geld terug en willen ook geen nieuw product opsturen. Belachelijk. Geen service en geen mee denken met een oplossing, terwijl ik zelf al verschillende oplossingen had voorgelegd. Nooit meer daar iets kopen. Je kunt fluiten naar je centen. Slecht slecht slecht. Heel jammer.

    Door: JA04-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Ozonizer

    Besteld pakket niet ontvangen. Volgens Aliexpress afgeleverd bij de buren. Bij navraag niets ontvangen. Correct. Bij navraag DHL is het pakket afgeleverd onder andere naam en op ander adres. Dag pakket, en geld. Case closed volgen customer service

    Door: Willem van der Schoor15-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    supergoedkope telefoonhoesjes voor mijn iphone

    Vandaag een paar telefoonhoesjes voor mijn iPhone gekocht want het is dikke sale daar nu, ze waren minder dan 2 dollar per stuk!
    Wel jammer dat ik nu twee weken moet wachten maar ok het is supergoedkoop.

    Vorige keer was mijn pakketje er trouwens al met een week, had ik niet verwacht. Dus ik hoop dat dat nu weer zo is

    Door: Samantha Burgman29-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Mooie jas besteld

    Ik vertrouwde deze site eigenlijk niet, maar heb toch een poging gewaagd. Ik heb het netjes binnengehad en was erg blij. Laatst heb ik een grotere bestelling gedaan, namelijk een jas van 150 euro en ook deze is prima geleverd. Ik zal dus vaker gaan bestellen bij Aliexpress, want ze zijn dus gewoon te vertrouwen!

    Door: J. Kerk13-04-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Echt tevreden.

    Ik koop regelmatig leuke korte rokjes en jurkjes op deze site.
    Door de foto's die bij de rokjes en jurkjes staan kan je goed zien of het iets is.
    Kwalitatief kan het beter maar voor weinig geld heb je wel een leuke kledingkast.
    Ik koop er graag.

    Door: Rianne01-06-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ontzettend goedkoop en leuke gadgets

    Vooral handig voor gadgets. Bestel hier weleens gekke cadeautjes. Dat doe ik dan ruim van te voren, want de levertijd kan echt lang uitvallen, maar daarom is het ook zo ontzettend goedkoop. En de verzending is altijd gratis.

    Door: Fons van Mechelen14-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Led filaments

    Watch out! I had two orders of leds from the same seller. To my great surprise the package I received was empty. I created pictures as evidence and did what they asked from me. The reseller claims the package weight was verified and provided a picture of a completely different package as evidence. And now for the biggest surprise: AE gave me restitution for the first order but claims that the claim for the second order is invalid. This is impossible because we are talking about the same package!
    So, in short. You pay almost € 20,- for a empty box.

    Door: Giljam Koch06-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    niet ontvangen en geen geld terug

    wacht al 2 maand op mijn geld €70,- sturen me van kastje na de muur.maar betalen how maar

    Door: patrick aufderhaar24-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Order ID: 3006575060805521

    Begint serieus fout te lopen bij Aliexpress, als goeie klant, ik denk een zeer goede klant, heb ik zonet een boodschap gekregen uit een dispute dat het geld overgemaakt word aan de verkoper, omdat het pakket bij lokale post zit. Wat helemaal niet waar is, ik heb de bewijzen gestuur in de dispute dat dit sedert 26-10-2020 geen informatie meer beschikbaar is, dit op de site van Bpost en de site van de verzendingsfirma verkoper. Heb daarna poging gedaan met de chat eva heeft me niet verder gekregen, 2 dagen later een mail dat ik moet onderhandelen met de verkoper, ik weet niet maar ik denk dat verkoper liever het geld houd, het pakje is op baan zegt de verkoper... aangezien Aliexpress hier in de fout is gegaan, kunnen ze hun eigen fouten niet recht zetten?!

    Door: Magellaan Deroubaix28-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    various

    I have been chasing them since one week to locate my orders which I paid for but no help , it is similar to allow somebody to steal your money through their platform , you talk to machine and the machine is very lousy and complicated , you spend long time in order to talk to human and every time you got the agents word and promises to help you but these promises finish after you close the chat. I think what they do is allowing other to steal you and give you hard time until you stop claiming your money , their help center only apologies but don't expect a solution unless you want to exchange their promises for money which is impossible.

    Door: Asem16-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    iphone kabels

    Verpakking was al gekopend bij ontvangen product. of door post komt weet ik niet maar echt vertrouwen geeft het niet!!

    Door: jim28-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Van alles,

    Pluspunten : Goed en goedkoop, veel keus. Goede ervaringen.

    Minpunt : soms lange leveringstijden

    Door: Michelle10-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Silverfish ebike batterij 36v

    Asociale klanten benadering had ebike batterij besteld 155 euro en was niet water dicht allemaal bocht aan binnen kant en de output was verkeerd om dezelfde als de stekker op me ebike dat bedrijf zei dat.ik loog en niet zo kon wezen en toen ik alilieezpress wou vertellen drukte ze mijn live chat venster dicht tereijl ik nog typte dus dacht goedkoop uit te wezen maar binnen 2 maanden is die weg verpest en de winkel en all zal het het een rot zorg wezen ik verwijder de boel

    Door: Chris Groeneveld 10-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    goedkope dingen

    met twee weken in huis! sneller dan eerst!
    en heel goedkoop natuurlijk

    prima zaak.

    Door: Lars18-04-2018
    henk09-03-2020

    jeeeej ik ben bli nu>[]<

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Ali Express is top!

    Uitgebreid aanbod en snelle levering. Ik gaat er zeker vaker wat bestellen!

    Door: Jaap S. 08-03-2016
    henk09-03-2020

    meto zas

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Enorm veel keuze

    Als je echt ALLES online wilt kopen, dan moet je echt bij Ali Xpress zijn, ze hebben hier gewoon ALLES.

    Wel jammer dat het nog niet in het Nederlands beschikbaar is. Komt vast wel.

    Door: Clairie19-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    FAQ

    Is AliExpress een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 20 ervaringen geplaatst over AliExpress. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is AliExpress actief?

    AliExpress is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AliExpress gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.