NederlandReview

  Ervaringen AliExpress

  Bent u ook benieuwd hoe het winkelen op AliExpress andere gebruikers is bevallen? Veel mensen die online shoppen komen vroeg of laat terecht bij AliExpress. AliExpress is een site waar duizenden producten van over de hele wereld te koop aangeboden worden. Het assortiment is heel groot. Dit kan omdat AliExpress zelf geen producten aanbiedt, maar andere bedrijven in staat stelt om via hun site producten te verkopen.

  Over AliExpress


  AliExpress is goed te vergelijken met Ebay, al is het bedrijf groter en in veel meer landen actief. In totaal verzendt het bedrijf naar ongeveer 200 landen ter wereld. Het grappige aan dit bedrijf is dat het zelf echter helemaal geen producten verkoopt. Het stelt alleen andere gebruikers van de site in staat om producten via hun site aan te bieden en te verkopen.

  Doordat het bedrijf toegankelijk is voor in principe iedere ondernemer is er een grote diversiteit aan producten te vinden. In totaal zijn er ongeveer 6.000 verschillende productcategorieën op de site van dit bedrijf te vinden. De aanbieders van deze producten kunnen zich overal ter wereld bevinden.

  AliExpress richt zich eigenlijk niet zo op de consument die maar 1 product nodig heeft. Goedkope producten importeren is zeker mogelijk, maar veel aanbieders op de site zullen als voorwaarde hebben dat je gelijk een X aantal producten aanschaft. Er zijn echter ook aanbieders te vinden waarbij je maar 1 product hoeft te kopen.  Leuk filmpje over 15 producten reviews van AliExpress!

  Diensten AliExpress


  AliExpress heeft als doel om zoveel mogelijk producten tegen een zo laag mogelijke prijs beschikbaar te maken. Goederen importeren van uit de hele wereld wordt via deze site gemakkelijker.

  Aan het importeren zitten natuurlijk wel risico’s. Het bedrijf heeft namelijk zelf geen producten. Je besstelt dan ook niet bij AliExpress, maar bij een van de aanbieders die zijn producten verkoopt via de site van dit bedrijf. Om de onzekerheid tegen te gaan is er een goed review systeem opgezet waaroor je eenvoudig kunt zien of de verkoper in het verleden zijn klanten goed heeft geholpen. Dir verkleint de risico’s aanzienlijk.

  Ook is het mogelijk geworden om met aanbieders te chatten. Door te chatten met aanbieders op de site kan je een beter beeld van een verkoper krijgen en eventueel vragen stellen over het product. Zo maak je de kans op een miskoop kleiner.

  Klachten AliExpress


  Als je een klacht hebt over AliExpress dan zijn de mogelijkheden om deze klacht kenbaar te maken zeer beperkt. Dat kan namelijk alleen via de online chatservice. Nou is deze mogelijkheid alleen vrij summier. Daar moet echter wel bij aangetekend worden dat je geen producten van AliExpress koopt en voor klachten over producten contact op moet nemen met de verkoper.

  Heeft u al eens iets besteld via AliExpress? Hoe is dit bevallen? Heeft u op tijd uw producten gekregen en voldeden die aan uw verwachtingen? Als u tips heeft voor andere bezoekers van deze site over veilig en goed handelen via de site van dit bedrijf, laat deze dan achter op deze pagina. Dit behoed andere bezoekers van deze site ervoor om fouten te maken.

  Lees ervaringen van aliexpress over betrouwbaarheid, levertijden, prijzen, kwaliteit en retourmogelijkheden van Nederlandse consumenten die u voor gingen!

  AliExpress
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (19)

  6.6
  79% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.8
  Service
  rating
  5.6
  Prijs
  rating
  7.2
  Leveren
  rating
  6.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over AliExpress

  Uw beoordeling

  Top!

  Ik was laatst op zoek naar bepaalde petten ui de Amerikaanse NFL, maar ik kon ze nergens voor een beetje een normale prijs vinden. Tot dat een vriendin van me op Ali Express wees! Ik heb hier super veel keus tussen alle petten en nog heel veel meer! Ze hebben echt een super groot assortiment voor super weinig! Het is dan wel niet allemaal even echt maar daar kan ik wel mee leven voor zo een prijs!

  Daarnaast hebben ze ook super snel geleverd en hebben ze echt een super makkelijke app! Echt helemaal top, ik ga hier zeker vaker bestellen!

  Door: Tom12-03-2016
  Nanny verver20-08-2020

  iet kunnen gebruiken

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  allerlei dingen

  super relaxte site
  alles echt megagoedkoop

  wel moet je soms echt weken wachten op je bestelling dat is minder
  en soms is de kwaliteit echt slecht, maar ja, als je dan voor een paar euro iets hebt gekocht dan is dat niet zo gek natuurlijk

  het ligt ook wel een beetje aan de verkoper hoe goed iets is en of je wel de juiste bestelling krijgt. dus altijd even goed checken wat de reviews zeggen!!

  Door: peter10-12-2019
  henk09-03-2020

  joh is uit china

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  te veel om op te noemen ze hebben hier alles

  wisselende ervaringen

  Vooral heel fijn dat het zo super goedkoop is
  maar soms moet je wel even goed rondkijken

  levertijd is vaak heel lang maar kan ook ineens heel snel zijn

  en sommige verkopers zijn heel aardig met retouren, of dan krijg je gewoon je geld terug. maar anderen geven geen cent terug.

  dus altijd goed even de reviews over de verkopers lezen!

  Door: Frank van Overste04-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  supergoedkope telefoonhoesjes voor mijn iphone

  Vandaag een paar telefoonhoesjes voor mijn iPhone gekocht want het is dikke sale daar nu, ze waren minder dan 2 dollar per stuk!
  Wel jammer dat ik nu twee weken moet wachten maar ok het is supergoedkoop.

  Vorige keer was mijn pakketje er trouwens al met een week, had ik niet verwacht. Dus ik hoop dat dat nu weer zo is

  Door: Samantha Burgman29-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Rc auto

  Ronduit slecht. Bestelling kapot geleverd. Dispute rampzalig. Al maanden aan het mailen met de verkoper Conusea, die niet over de brug wil komen om geld terug te storten of nieuw item te sturen. Daar hebben ze geen geld voor...hahaha, wat een lachertje. Ze worden slapend rijk, door rotzooi te verkopen en zaken niet netjes af handelen. Ondertussen zijn klanten de dupe en hun geld kwijt. Net als ik. Ik kon het item retourneren op eigen kosten, dat was 2x het bedrag dat ik voor het kapot ontvangen item heb betaald. Zij kwamen niet met een oplossing, geven niet mijn geld terug en willen ook geen nieuw product opsturen. Belachelijk. Geen service en geen mee denken met een oplossing, terwijl ik zelf al verschillende oplossingen had voorgelegd. Nooit meer daar iets kopen. Je kunt fluiten naar je centen. Slecht slecht slecht. Heel jammer.

  Door: JA04-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Ozonizer

  Besteld pakket niet ontvangen. Volgens Aliexpress afgeleverd bij de buren. Bij navraag niets ontvangen. Correct. Bij navraag DHL is het pakket afgeleverd onder andere naam en op ander adres. Dag pakket, en geld. Case closed volgen customer service

  Door: Willem van der Schoor15-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Mooie jas besteld

  Ik vertrouwde deze site eigenlijk niet, maar heb toch een poging gewaagd. Ik heb het netjes binnengehad en was erg blij. Laatst heb ik een grotere bestelling gedaan, namelijk een jas van 150 euro en ook deze is prima geleverd. Ik zal dus vaker gaan bestellen bij Aliexpress, want ze zijn dus gewoon te vertrouwen!

  Door: J. Kerk13-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Echt tevreden.

  Ik koop regelmatig leuke korte rokjes en jurkjes op deze site.
  Door de foto's die bij de rokjes en jurkjes staan kan je goed zien of het iets is.
  Kwalitatief kan het beter maar voor weinig geld heb je wel een leuke kledingkast.
  Ik koop er graag.

  Door: Rianne01-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Ontzettend goedkoop en leuke gadgets

  Vooral handig voor gadgets. Bestel hier weleens gekke cadeautjes. Dat doe ik dan ruim van te voren, want de levertijd kan echt lang uitvallen, maar daarom is het ook zo ontzettend goedkoop. En de verzending is altijd gratis.

  Door: Fons van Mechelen14-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  iphone kabels

  Verpakking was al gekopend bij ontvangen product. of door post komt weet ik niet maar echt vertrouwen geeft het niet!!

  Door: jim28-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Led filaments

  Watch out! I had two orders of leds from the same seller. To my great surprise the package I received was empty. I created pictures as evidence and did what they asked from me. The reseller claims the package weight was verified and provided a picture of a completely different package as evidence. And now for the biggest surprise: AE gave me restitution for the first order but claims that the claim for the second order is invalid. This is impossible because we are talking about the same package!
  So, in short. You pay almost € 20,- for a empty box.

  Door: Giljam Koch06-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  niet ontvangen en geen geld terug

  wacht al 2 maand op mijn geld €70,- sturen me van kastje na de muur.maar betalen how maar

  Door: patrick aufderhaar24-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Order ID: 3006575060805521

  Begint serieus fout te lopen bij Aliexpress, als goeie klant, ik denk een zeer goede klant, heb ik zonet een boodschap gekregen uit een dispute dat het geld overgemaakt word aan de verkoper, omdat het pakket bij lokale post zit. Wat helemaal niet waar is, ik heb de bewijzen gestuur in de dispute dat dit sedert 26-10-2020 geen informatie meer beschikbaar is, dit op de site van Bpost en de site van de verzendingsfirma verkoper. Heb daarna poging gedaan met de chat eva heeft me niet verder gekregen, 2 dagen later een mail dat ik moet onderhandelen met de verkoper, ik weet niet maar ik denk dat verkoper liever het geld houd, het pakje is op baan zegt de verkoper... aangezien Aliexpress hier in de fout is gegaan, kunnen ze hun eigen fouten niet recht zetten?!

  Door: Magellaan Deroubaix28-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  various

  I have been chasing them since one week to locate my orders which I paid for but no help , it is similar to allow somebody to steal your money through their platform , you talk to machine and the machine is very lousy and complicated , you spend long time in order to talk to human and every time you got the agents word and promises to help you but these promises finish after you close the chat. I think what they do is allowing other to steal you and give you hard time until you stop claiming your money , their help center only apologies but don't expect a solution unless you want to exchange their promises for money which is impossible.

  Door: Asem16-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Van alles,

  Pluspunten : Goed en goedkoop, veel keus. Goede ervaringen.

  Minpunt : soms lange leveringstijden

  Door: Michelle10-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Silverfish ebike batterij 36v

  Asociale klanten benadering had ebike batterij besteld 155 euro en was niet water dicht allemaal bocht aan binnen kant en de output was verkeerd om dezelfde als de stekker op me ebike dat bedrijf zei dat.ik loog en niet zo kon wezen en toen ik alilieezpress wou vertellen drukte ze mijn live chat venster dicht tereijl ik nog typte dus dacht goedkoop uit te wezen maar binnen 2 maanden is die weg verpest en de winkel en all zal het het een rot zorg wezen ik verwijder de boel

  Door: Chris Groeneveld 10-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  goedkope dingen

  met twee weken in huis! sneller dan eerst!
  en heel goedkoop natuurlijk

  prima zaak.

  Door: Lars18-04-2018
  henk09-03-2020

  jeeeej ik ben bli nu>[]<

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Ali Express is top!

  Uitgebreid aanbod en snelle levering. Ik gaat er zeker vaker wat bestellen!

  Door: Jaap S. 08-03-2016
  henk09-03-2020

  meto zas

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Enorm veel keuze

  Als je echt ALLES online wilt kopen, dan moet je echt bij Ali Xpress zijn, ze hebben hier gewoon ALLES.

  Wel jammer dat het nog niet in het Nederlands beschikbaar is. Komt vast wel.

  Door: Clairie19-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is AliExpress een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 19 ervaringen geplaatst over AliExpress. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 79% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is AliExpress actief?

  AliExpress is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AliExpress gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.