AliExpress

6.4

Bestellen

4.8

Service

6.3

Prijs

5.3

Levering

57.1%

Zou hier weer kopen

AliExpress

Bent u ook benieuwd hoe het winkelen op AliExpress andere gebruikers is bevallen? Veel mensen die online shoppen komen vroeg of laat terecht bij AliExpress. AliExpress is een site waar duizenden producten van over de hele wereld te koop aangeboden worden. Het assortiment is heel groot. Dit kan omdat AliExpress zelf geen producten aanbiedt, maar andere bedrijven in staat stelt om via hun site producten te verkopen.
 

Over AliExpress

 
AliExpress is goed te vergelijken met Ebay, al is het bedrijf groter en in veel meer landen actief. In totaal verzendt het bedrijf naar ongeveer 200 landen ter wereld. Het grappige aan dit bedrijf is dat het zelf echter helemaal geen producten verkoopt. Het stelt alleen andere gebruikers van de site in staat om producten via hun site aan te bieden en te verkopen.
 
Doordat het bedrijf toegankelijk is voor in principe iedere ondernemer is er een grote diversiteit aan producten te vinden. In totaal zijn er ongeveer 6.000 verschillende productcategorieën op de site van dit bedrijf te vinden. De aanbieders van deze producten kunnen zich overal ter wereld bevinden.
 
AliExpress richt zich eigenlijk niet zo op de consument die maar 1 product nodig heeft. Goedkope producten importeren is zeker mogelijk, maar veel aanbieders op de site zullen als voorwaarde hebben dat je gelijk een X aantal producten aanschaft. Er zijn echter ook aanbieders te vinden waarbij je maar 1 product hoeft te kopen.
 


Diensten AliExpress

 
AliExpress heeft als doel om zoveel mogelijk producten tegen een zo laag mogelijke prijs beschikbaar te maken. Goederen importeren van uit de hele wereld wordt via deze site gemakkelijker.
 
Aan het importeren zitten natuurlijk wel risico’s. Het bedrijf heeft namelijk zelf geen producten. Je besstelt dan ook niet bij AliExpress, maar bij een van de aanbieders die zijn producten verkoopt via de site van dit bedrijf. Om de onzekerheid tegen te gaan is er een goed review systeem opgezet waaroor je eenvoudig kunt zien of de verkoper in het verleden zijn klanten goed heeft geholpen. Dir verkleint de risico’s aanzienlijk.
 
Ook is het mogelijk geworden om met aanbieders te chatten. Door te chatten met aanbieders op de site kan je een beter beeld van een verkoper krijgen en eventueel vragen stellen over het product. Zo maak je de kans op een miskoop kleiner.
 

Klachten AliExpress

 
Als je een klacht hebt over AliExpress dan zijn de mogelijkheden om deze klacht kenbaar te maken zeer beperkt. Dat kan namelijk alleen via de online chatservice. Nou is deze mogelijkheid alleen vrij summier. Daar moet echter wel bij aangetekend worden dat je geen producten van AliExpress koopt en voor klachten over producten contact op moet nemen met de verkoper.
 
Heeft u al eens iets besteld via AliExpress? Hoe is dit bevallen? Heeft u op tijd uw producten gekregen en voldeden die aan uw verwachtingen? Als u tips heeft voor andere bezoekers van deze site over veilig en goed handelen via de site van dit bedrijf, laat deze dan achter op deze pagina. Dit behoed andere bezoekers van deze site ervoor om fouten te maken.


Lees ervaringen van aliexpress over betrouwbaarheid, levertijden, prijzen, kwaliteit en retourmogelijkheden van Nederlandse consumenten die u voor gingen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (28)

Niimbot D110 Label Printer

Dit is zo'n slecht bedrijf. Volgens track and trace zou het pakket bezorgd zijn en dat is het niet. Nu al 2 maanden bezig mijn geld terug te krijgen maar ze weigeren zelf een onderzoek in te laten stellen. Zij zijn hiervoor verantwoordelijk maar die die verantwoordelijkheid nemen ze niet. Ik inmiddels zelf een brief ontvangen van PostNL waarin staat dat het zoekgeraakt omdat dit is wat zij wilden maar evengoed krijg ik mijn geld niet terug. Stelletje oplichters zijn het.

J

Jo Hanna

29-10-2023

0

8in1 watermeter

In maart 2023 heb ik een product (8in1 watermeter) gekocht bij Meterk top sell Store (aliexpress). Dit kwam aan en ik stop de stekker in het stopcontact helemaal niets, dus ik contact opgenomen met dit bedrijf. Omschreven wat er aan de hand was en filmpje maken van iets wat het niet doet pffff). Ten eerste geven ze zelf totaal GEEN garantie, maar geven het door aan de fabriek en die moeten naar hun een nieuwe sturen en dan krijg ik hem pas toe gestuurd, ik zit er nu nog op te wachten. Paar keer rare antwoorden dat ik maar ergens in de buurt iets moest zoeken die het wil repareren op eigen kosten etc... te gek voor woorden. Weg 80 euro aliexpres zelf geeft er geen zak om dit soort criminele bedrijven en dat bedrijf zelf geeft er ook helemaal niets om. Ik meld nu elke dag in hun chat dat het defect is net zolang ik uit aliexpress gegooid word want ik koop er niets meer, dit is al mijn tweede negatieve ervaring. Koop hier NIET: meterktopsell

M

Mike

24-08-2023

0

Bestelling boven de €20

Tot ca €20 komen de pakketjes (meestal) wel aan. Bij alle pakketten boven de €20 gaat er spontaan iets fout en verdwijnen ze spoorloos. Verkoper gaat vervolgens nergens op in daar hun eigen "tracking" systeem zegt dat het afgeleverd is

H

Hedzer

12-08-2023

0

Order: 3024525344689142. I haven't received package!! And the seller doesn't want to provide a solution by sending a replacement or refunding my money. Neither does Ali Express want to help. They both keep telling me to contact the local post office which I have done multiple times! The local post office was very accommodating and told me the package was lost and even provided me with an official declaration. They said the claim can only be filled by the SELLER and NOT ME. Now I have lost my money and don't have an item. After having to explain myself for every day the last 2 weeks and hoping there would be a solution to this, I give up. It is not worth it to waste my time and effort on this anymore. Hope to someday see my money back, but if it doesn't come back I will see it as a donation. I always thought customer support will provide help even if the seller doesn't want to. The customer support is very stingy and does not provide any refund or help, just a nice conversation.

U

Umair

04-08-2023

1

stuur mij een bericht enkrijg de link: arjenvene @ gmail . com Hi, Ik maak sinds kort gebruik van Cashback en wou deze leuke en makkelijke manier om geld te verdienen graag met je delen. Schrijf je in en ontvang direct 7,50 welkomstbonus. Succes! Zorg dat je je gelijk inschrijft en niet naar een andere pagina gaat anders anders werkt de actie niet Ga naar de link en meld je aan om er gebruik van te kunnen maken U kunt de link kopiëren in uw adresbalk Indien u meer hulp nodig heeft bij het inschrijven neem gerust contact op Meld je aan Meld je gratis aan Er wordt automatisch een persoonlijk account voor je aangemaakt en je hebt direct toegang tot alle webshops en de beste online deals! Meld je nu aan en krijg direct 7,50 Cash op jouw account gestort! Stap 2: Log in Zorg altijd dat je bent ingelogd voordat je een aankoop doet bij één van de aangesloten webshops. Alleen dan kunnen wij jouw aankopen registreren en korting geven. Stap 3: Zoek je shop Zoek in het uitgebreide aanbod van aangesloten webshops en zie direct hoeveel korting jij krijgt. Heb je jouw shop gevonden? Klik op de groene button en shop met korting! Stap 4: Doe je aankoop Bestel de gewenste producten en/of diensten in de webshop, zoals je gewend bent, en reken af. Je doet jouw aankoop dus gewoon op de website van de aangesloten webwinkel. het registreert automatisch de naam van de webshop en het totale aankoopbedrag (zodat we kunnen berekenen hoeveel korting je van ons krijgt). We registreren niet welke producten en/of diensten je koopt. Stap 5: Krijg geld terug! Jouw aankopen en de korting die jij hiervoor van Cashbackkorting.nl ontvangt, worden geregistreerd in jouw persoonlijk account . Jij kan dus altijd zien hoeveel tegoed je hebt opgebouwd en wanneer je dit kan laten storten op jouw rekening!

K

k

18-05-2023

0

Een obd scanner bij Shenzhen AutoOBD Technology Co.,Ltd

Bij een winkel van Aliexpress Shenzhen AutoOBD Technology Co.,Ltd. een obd scanner gekocht die heeft twee keer gewerkt toen ging hij stuk, Shenzhen AutoOBD Technology Co.,Ltd houd mij aan het lijnte en wil mijn probleem niet oplossen.

L

laura

14-05-2023

0

Smartwatch

Dit was voor het eerst en tegelijk voor het laatst. Smartwatch besteld op 20 juni jl, nu ruim 2 maanden later niets ontvangen en nooit verder iets vernomen. Chatten in het engels lukt nog wel, maar daar ga je van hot naar her. Het gaat alle kanten op behalve de goede. Ik moet contact opnemen met de seller krijg ik steevast als antwoord en ik heb steevast het hetzelfde antwoord gegeven, dat ik dat niet weet. Kortom een grote jungle en onoverzichtelijk. IK heb deze smartwatch gekocht via achteraf betalen met Klarna, moet ik eind van de maand hun reactie afwachten en uitleggen waarom ik hen nog niet betaald hebt.

S

Sonny Visser

24-08-2022

0

Meerdere Artikel, Laatste Netwerk behuizing

Ik wilde eigenlijk 0 geven maar jammer genoeg minimaal 1, Zelfs dat verdienen ze niet, Let op Meeste beschrijvingen komen niet overeen, 3 bestellingen heb ik gewoon weggegooid, mar Laatste bestelling Sta ik even stil, want 100% oplichting, in de beschrijving staat Netwerk behuizing, en 42 euro betaald, wat er binnen komt is USB behuizing dat in NEderland 8 Euro kost, Dus heb ik voor iets 42 euro betaald die 8 Euro is, Voor mij is Ali express afgelopen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No more Ali Express!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Denk goed na, als je iets bestelt en goed onderzoeken,

G

Gurbuz

31-05-2022

0

T shirts

Ging altijd goed bij Ali, maar sinds de zomer 2021 komen pakketjes heel laat of zelfs helemaal niet meer aan. Wacht nu al ruim twee maanden op t shirts. Staan al een maand op "verzending met lokale pakketdienst"?. Als het om terugbetaling gaat zijn ze niet thuis, allemaal smoesjes en het kost me teveel tijd om steeds contact op te nemen. Ik ben er klaar mee.

R

Richard

27-01-2022

0

Rc auto

Ronduit slecht. Bestelling kapot geleverd. Dispute rampzalig. Al maanden aan het mailen met de verkoper Conusea, die niet over de brug wil komen om geld terug te storten of nieuw item te sturen. Daar hebben ze geen geld voor...hahaha, wat een lachertje. Ze worden slapend rijk, door rotzooi te verkopen en zaken niet netjes af handelen. Ondertussen zijn klanten de dupe en hun geld kwijt. Net als ik. Ik kon het item retourneren op eigen kosten, dat was 2x het bedrag dat ik voor het kapot ontvangen item heb betaald. Zij kwamen niet met een oplossing, geven niet mijn geld terug en willen ook geen nieuw product opsturen. Belachelijk. Geen service en geen mee denken met een oplossing, terwijl ik zelf al verschillende oplossingen had voorgelegd. Nooit meer daar iets kopen. Je kunt fluiten naar je centen. Slecht slecht slecht. Heel jammer.

J

JA

04-08-2021

0

Ozonizer

Besteld pakket niet ontvangen. Volgens Aliexpress afgeleverd bij de buren. Bij navraag niets ontvangen. Correct. Bij navraag DHL is het pakket afgeleverd onder andere naam en op ander adres. Dag pakket, en geld. Case closed volgen customer service

W

Willem van der Schoor

15-06-2021

0

Led filaments

Watch out! I had two orders of leds from the same seller. To my great surprise the package I received was empty. I created pictures as evidence and did what they asked from me. The reseller claims the package weight was verified and provided a picture of a completely different package as evidence. And now for the biggest surprise: AE gave me restitution for the first order but claims that the claim for the second order is invalid. This is impossible because we are talking about the same package! So, in short. You pay almost € 20,- for a empty box.

G

Giljam Koch

06-06-2021

0

niet ontvangen en geen geld terug

wacht al 2 maand op mijn geld €70,- sturen me van kastje na de muur.maar betalen how maar

P

patrick aufderhaar

24-05-2021

0

Order ID: 3006575060805521

Begint serieus fout te lopen bij Aliexpress, als goeie klant, ik denk een zeer goede klant, heb ik zonet een boodschap gekregen uit een dispute dat het geld overgemaakt word aan de verkoper, omdat het pakket bij lokale post zit. Wat helemaal niet waar is, ik heb de bewijzen gestuur in de dispute dat dit sedert 26-10-2020 geen informatie meer beschikbaar is, dit op de site van Bpost en de site van de verzendingsfirma verkoper. Heb daarna poging gedaan met de chat eva heeft me niet verder gekregen, 2 dagen later een mail dat ik moet onderhandelen met de verkoper, ik weet niet maar ik denk dat verkoper liever het geld houd, het pakje is op baan zegt de verkoper... aangezien Aliexpress hier in de fout is gegaan, kunnen ze hun eigen fouten niet recht zetten?!

M

Magellaan Deroubaix

28-01-2021

0

various

I have been chasing them since one week to locate my orders which I paid for but no help , it is similar to allow somebody to steal your money through their platform , you talk to machine and the machine is very lousy and complicated , you spend long time in order to talk to human and every time you got the agents word and promises to help you but these promises finish after you close the chat. I think what they do is allowing other to steal you and give you hard time until you stop claiming your money , their help center only apologies but don't expect a solution unless you want to exchange their promises for money which is impossible.

A

Asem

16-12-2020

0

te veel om op te noemen ze hebben hier alles

wisselende ervaringen Vooral heel fijn dat het zo super goedkoop is maar soms moet je wel even goed rondkijken levertijd is vaak heel lang maar kan ook ineens heel snel zijn en sommige verkopers zijn heel aardig met retouren, of dan krijg je gewoon je geld terug. maar anderen geven geen cent terug. dus altijd goed even de reviews over de verkopers lezen!

F

Frank van Overste

04-08-2020

0

iphone kabels

Verpakking was al gekopend bij ontvangen product. of door post komt weet ik niet maar echt vertrouwen geeft het niet!!

J

jim

28-06-2020

0

Van alles,

Pluspunten : Goed en goedkoop, veel keus. Goede ervaringen. Minpunt : soms lange leveringstijden

M

Michelle

10-05-2020

0

allerlei dingen

super relaxte site alles echt megagoedkoop wel moet je soms echt weken wachten op je bestelling dat is minder en soms is de kwaliteit echt slecht, maar ja, als je dan voor een paar euro iets hebt gekocht dan is dat niet zo gek natuurlijk het ligt ook wel een beetje aan de verkoper hoe goed iets is en of je wel de juiste bestelling krijgt. dus altijd even goed checken wat de reviews zeggen!!

P

peter

10-12-2019

1

Silverfish ebike batterij 36v

Asociale klanten benadering had ebike batterij besteld 155 euro en was niet water dicht allemaal bocht aan binnen kant en de output was verkeerd om dezelfde als de stekker op me ebike dat bedrijf zei dat.ik loog en niet zo kon wezen en toen ik alilieezpress wou vertellen drukte ze mijn live chat venster dicht tereijl ik nog typte dus dacht goedkoop uit te wezen maar binnen 2 maanden is die weg verpest en de winkel en all zal het het een rot zorg wezen ik verwijder de boel

C

Chris Groeneveld

10-10-2019

0