Tips: geniet nog even van die laatste zomerdagen!

Het is al september, maar de zomer is nog niet voorbij. De weersvoorspelling krijgt deze dagen nog vaak een 8, dus genoeg leuks te doen. Geniet er nog even van, want voor je het weet zakt het kwik weer naar onder de 20 graden en verlang je naar het weer zoals dat nu is.


Wij geven graag een aantal tips voor deze laatste zomerse dagen!


 


Ga nog even naar dat pretpark!

In de vakantiemaanden juli en augustus is het vaak erg druk in de bekende pretparken. Logisch, dan zijn de kinderen vrij van school en hebben de meeste mensen vakantie. Bovendien is het dan vaak lekker weer met warme, zonnige dagen.


Maar die drukte zorgt ook voor lange wachttijden en veel chaos. Dat is nu op de meeste plekken wel voorbij, maar het weer is nog altijd voor velen heel aangenaam. 


Dus geniet nog even van die warme dagen en ga een dagje naar de De Julianatoren, Six Flags, Plopsa of waar je maar zin hebt.


 


Pak nog even dat terrasje!
Ook al schijnt niet iedere dag de zon, dat betekent niet dat je niet lekker op een terrasje kunt gaan zitten! Nu lijkt 20 graden misschien niet erg warm. Vooral omdat het pas nog bijna 30 graden was. Maar bedenk je eens hoe warm het is over een paar weken. Dan verlang je terug naar het weer dat het vandaag is. Dus... pluk de dag en pak dat terrasje, nu het nog lekker warm is. 


 


Ga nog even naar het strand

Het strand is niet alleen maar mooi in de zomer. In de zomer is het meestal wel heel druk, vooral met mooi weer. In de winter sluiten veel strandtenten, maar dat duurt nog wel even. In september kun je haast overal nog terecht voor dat frisse biertje of die goede kop koffie aan het strand.


Dus waar wacht je nog op? Ga lekker naar het strand! Ga bijvoorbeeld gezellig shoppen aan de boulevard van Scheveningen, zoek een mooi tentje aan het strand van Bloemendaal of zoek de rust aan het strand van Castricum aan Zee. Of maak er een weekendje weg van en boek een vakantiehuisje aan zee!


 


Koop nu alvast de barbecue voor volgend jaar

Het lijkt misschien niet het moment om een barbecue te kopen, want heel lang kun je die niet meer gebruiken dit jaar. Maar wees slim en denk vanuit de winkels: die willen nu ook van hun barbecues af. Dat betekent één ding: uitverkoop!


In veel winkels vind je nu goede aanbiedingen met barbecues. Die gaan langer dan een jaar mee, veel langer vaak nog, dus sla nu je slag en vind een mooie barbecue voor een lage prijs. En dan kun je de laatste zomerdagen nog lekker buiten eten van jouw eigen barbecue. Wij zeggen: win-win!


 


Heb jij nog andere leuke tips of ervaringen die je met ons wilt delen? Laat dat dan vooral even weten met een reactie of een review!


 


Geniet nog even deze laatste zomerdagen!


Share