Feature Blog Februari: nieuwe reviewbedrijven!

Lees in de Feature Blog Februari welke nieuwe bedrijven deze maand zijn toegevoegd. Lees nu bijvoorbeeld reviews over Gassan en Mintos!

Nieuwe bedrijven om te beoordelen vanaf februari

Iedere maand voegen vele nieuwe bedrijven zich bij NederlandReview met een eigen pagina waarop hun klanten hun ervaringen kunnen delen en reviews kunnen achterlaten. 

Wij lichten graag een aantal bedrijven uit in deze Feature Blog Februari. Heb je ervaringen met een of meer van deze bedrijven? Laat dan vooral een review met jouw beoordelingen achter!

Reviews over geldzaken: hoe betrouwbaar zijn beleggingspartijen?

Door de flucturende markt is beleggen een populaire manier om geld te verdienen. Maar weet waar je aan begint en met welk bedrijf je in zee gaat. Hoe weet je of je te maken hebt met een betrouwbare partij? Lees de reviews waarin klanten hun ervaringen delen! Daarom heeft NederlandReview deze maand onder andere Mintos en easyMarkets toegevoegd. Lees dus nu klantervaringen of laat zelf een reviews achter.

Luxe sieraden kopen? Reviews lezen!

Deze maand heeft een aantal luxe sieradenmerken een bedrijfspagina gekregen op NederlandReview. Het is nu mogelijk om jouw reviews te delen met diamantwinkel Gassan en Resident Jewelry, dat bijzondere armbanden met Amsterdamse grachtenpanden verkoopt. Hoe beoordelen hun klanten deze sieradenwinkels? Lees hun reviews!

Kleding speciaal voor mannen

Het is kennelijk trending om webshops speciaal op mannen te richten, want in de afgelopen maand hebben meerdere webshops met alleen mannenkleding zich aangemeld voor een bedrijvenpagina op NederlandReview, waaronder Nuts & Noble en het Britse Charles Tyrwhitt Shirts. Deel dus nu jouw ervaringen met deze webshops op NederlandReview!

Heb jij ervaringen met een of meer van deze nieuwe bedrijven op NederlandReview?
Laat dan gauw jouw review achter, waarin je beoordeelt op basis van het bestelproces, service, prijs en levering. Misschien ben jij wel de eerste die een ervaring deelt op deze nieuwe bedrijfspagina's op NederlandReview! 

Share