Resident Jewelry

7

Bestellen

5

Service

6

Prijs

6

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Resident Jewelry

Ben je op zoek naar een nieuwe armband? Lees eerst wat de klantervaringen zijn bij Resident Jewelry. Door deze reviews te lezen kun je een weloverwogen keuze maken.


Wat is Resident Jewelry?


Bij Resident Jewelry kun je speciale leren armbanden met sieraden en juwelen kopen.  Deze armbanden zijn gebaseerd op bestaande Nederlandse huizen. Denk hierbij aan grachtenpanden langs de Herengracht of de Keizersgracht in Amsterdam. De armbanden zijn gemaakt van hoogwaardig echt leer uit de Italiaanse stad Florence. De Nederlandse huizen zijn van Stainless Steel of Gold Plated.


Bestellingen


Bestellingen binnen Europa worden door het bedrijf gratis verzonden. Mocht er iets buiten Europa besteld zijn dan zijn de kosten € 15,-. In Nederland is de levertijd 1 a 2 dagen,  binnen Europa is de levertijd 2 a 5 dagen en wereldwijd is een bestelling 9 tot 15 dagen onderweg. Geretourneerde artikelen moeten op de douane aangifte als volgt worden aangegeven: 'Retourneren en repareren van Nederlandse goederen'. Dit zal op de pakbon vermeld moeten staan. Pakken die geretourneerd worden zonder deze speciale verklaring kunnen onderhevig zijn aan langdurige vertragingen en hoge douanekosten.  Het bedrijf adviseert om vóór verzending contact op te nemen, zodat zij kunnen helpen bij het verminderen van eventuele extra kosten. Er wordt gestreefd naar een soepel en makkelijk bestelproces voor een optimale klantervaring. Mochten klanten probelemen ondervinden met de bestelling die is gedaan, dan kun je contact opnemen via e-mail: info@residentjewelry.com. Mocht je besluiten om een e-mail te sturen dan wordt er door het bedrijf aangegeven dat je altijd je bestelreferentie dient door te geven. De klantenservice van dit bedrijf is op werkdagen beschikbaar. De werktijden zijn vanaf 09:30 uur 's ochtends tot en met 18:00 uur 's avonds.


Retourprocedure


Er geldt bij het bedrijf ook een speciale procedure met betrekking tot retouren. De organisatie geeft aan dat klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Er wordt tevens aangegeven dat het belangrijk is dat ze achter de kwaliteit van de producten staan. Mocht het zo zijn dat je als klant niet tevreden bent over de aankoop, dan mag het terug gestuurd worden. Dit moet wel binnen 14 dagen gebeuren. De producten worden bij terugkomst onderworpen aan inspectie, zodat het bedrijf weet dat ze schoon en ongedragen zijn. Dat zijn namelijk wel enkele voorwaarden die gelden als je artikelen terug zou willen sturen.


Er wordt verzocht om de artikelen in een onbeschadigde originele verpakking terug te sturen. Het is zo dat zowel de armband alsmede de juwelendoos zo moet zijn, zoals deze is ontvangen. Direct na ontvangst wordt de inhoud van het geretourneerde pakket geïnspecteerd. Als artikelen tekenen van zichtbare slijtage vertonen, beschadigd zijn of worden aangeboden voor teruggave in een anders onaanvaardbare staat, worden de goederen niet geaccepteerd voor terugbetaling of omruiling. In dit geval worden uw goederen op uw kosten naar u teruggestuurd. Klanten dienen er rekening mee te houden dat de verzendkosten bij ruilen of retoursturen voor rekening van de klant zijn.


Wat zijn de klantervaringen bij Resident Jewelry?


Ben jij al klant bij Resident Jewelry? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Heb je vaak artikelen bij Resident Jewelry gekocht? Zijn deze artikelen jou goed bevallen? Ga je in de toekomst vaker een armband kopen bij Resident Jewelry? Zou je andere mensen aanbevelen om een handband bij dit bedrijf te kopen? Door je visie te delen via NederlandReview help je andere mensen een weloverwogen keuze te maken. Moeten zij wel of niet in zee gaan met Resident Jewelry? Dit is het objectieve en onafhankelijke platform met bedrijfsbeoordelingen in Nederland.


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Resident Armband 14kt goud

+Mooie site, gemakkelijk te navigeren en te bestellen. Je kunt inloggen zodat je je bestelling kunt volgen... - Alleen wordt er niks geupdate; geen notificatie van verzending of track-and-trace. Na een week maar een mailtje gestuurd, bestelling zou retour zijn gekomen. Of ik mijn adres wilde controleren. Adres klopte uiteraard, dus ik dat gaf ik aan, evenals het feit dat ik het vreemd vond geen bevestiging van verzending o.i.d. te hebben gekregen. Nadien meerdere mailtjes gestuurd. Maar geen respons meer. Ondertussen ruim 2 weken verder (levering 2 dagen), geen armband en geen reactie. Op de site staat dat mijn bestelling nog steeds verwerkt moet worden. Erg jammer, vrees dat ik stappen moet gaan ondernemen, anders ga ik mijn geld nooit terug zien.

D

Domenique

10-07-2020

0

Armband van Amsterdam

Echt heel erg mooi! En heel bijzonder. Ik heb een armband cadeau gedaan aan mijn beste vriendin die naar het buitenland is verhuisd.

L

Louise Penne

24-02-2020

0