Charles Tyrwhitt Shirts

7

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Charles Tyrwhitt Shirts

Is het een goed idee om te bestellen bij Charles Tyrwhitt Shirts? Lees de ervaringen van hun klanten en weet waar je aan begint! Hoe zit het bijvoorbeeld met de levertijden van jouw bestelling en kun je gemakkelijk retourneren als een pakketje tegenvalt?


Wat is Charles Tyrwhitt Shirts voor bedrijf?

Charles Tyrwhitt Shirts is een Brits bedrijf dat zich richt op het kleden van de man met alle ingrediënten die te maken hebben met elegantie op een hoog niveau. Met de overtuiging dat Nicholas Charles Tyrwhitt Wheeler elegante kleding beter kon vervaardigen dan anderen, heeft hij in 1986 besloten om het kledingbedrijf Charles Tyrwhitt Shirts op te richten. De achterliggende gedachte hierbij was om de kwaliteit van elegante mannenkleding te waarborgen en daarbij het vervaardigingsproces in te kaderen met alleen de beste materialen wereldwijd. Dit maakt dat het internationaal karakter van het kledingbedrijf een feit is.


De bekende kunstenaar Da Vinci zei eens "Simplicity is the ultimate sophistication". Hij doelde op de eenvoud die de mens siert. Dit geldt zeker ook voor kleding. Eenvoud siert de mens, hoe eenvoudiger hoe mooier wordt er vaker gezegd. Maar dat wil zeker niet zeggen dat er geen aandacht besteed moet worden aan wat je als man aandoet. Sterker nog elegante eenvoud is wel een aparte opdracht en kan bijna als een 'kunst' worden omschreven, indien dat bereikt is. In die specifieke opdracht wil het kledingbedrijf Charles Tyrwhitt Shirts graag je een handje helpen.

Wat is het assortiment van Charles Tyrwhitt Shirts?

Het assortiment van kledingbedrijf Charles Tyrwhitt Shirts is uitgebreid dat je niet het gevoel krijgt wat te hebben gemist. Er is van alles te vinden wat de elegante man nodig heeft. Heb je een uniek overhemd nodig dat ingegoten is met klassieke kleuren en patronen dan kun je iets passends vinden die perfect aan je zult zitten. Het is een bekend gegeven dat managers en zakenlieden altijd een indrukwekkende vertoning moeten kunnen weergeven. De business casual hemden, al dan niet strijkbaar, behoren tot een van de vele mogelijkheden waaruit de zakelijke manager kan kiezen. 

Hoe snel heb je een bestelling van Charles Tyrwhitt Shirts in huis?

Er is ook de mogelijkheid om je kleding te laten bezorgen. Omdat het bedrijf echter in Engeland gevestigd is, worden kosten in rekening gebracht om het te laten bezorgen in Nederland. Je bestelling ontvang je binnen 6-7 werkdagen in Nederland en daarvoor betaal je een bedrag van €7.95. Wil je toch wat vaart achter je bestelling zetten en wil je je bestelling al de volgende werkdag ontvangen, dan is dat ook mogelijk. Daar betaal je dan extra voor.


Heb jij ervaring met Charles Tyrwhitt Shirts? Deel dan jouw ervaringen in een review!

Charles Tyrwhitt Shirts streeft ernaar om de producten en diensten optimaal te houden en waar nodig te verbeteren. Maar maakt het bedrijf dit streven wel waar? Als jij al ervaring hebt met deze webshop, dan kun je andere (potentiële) klanten helpen. Helpen kun je door middel van reviews die we van jou ontvangen met ervaringen over de geleverde producten en diensten. Aan de hand van beoordelingen die daaruit voorkomen wordt er een perfect beeld geschept over wat goed of fout gaat. De reviews met daarin de verschillende ervaringen kunnen dan als feedback gezien worden.

Ben je bekend met een van de producten of diensten van Charles Tyrwhitt Shirts, dan willen we graag van je weten wat je ervaring met deze winkel is geweest. Deel dus direct jouw review op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Merinowol truien & overhemden

Ik heb dit merk leren kennen via Gentleman's Gazette. Het zou hoge kwaliteit zijn voor een betaalbare prijs. Normaal zou ik naar de winkelstraat gaan, maar die keten heeft geen kwaliteit overhemden meer. En truien hebben ze wel, maar allemaal acryl. Ik heb eerst tweedehands overhemden gekocht van ditzelfde merk via eBay. Dit beviel me zeker, maar heb daar niet zoveel voor hoeven te betalen. Maar nu zie ik dat de website van Charles Tyrwhitt regelmatig uitverkoop heeft. En dat veranderd ze situatie. Gelijk toen ik zag dat ze merinowollen truien met v-hals verkochten, ben ik gaan bestellen. Mooie kleuren, mooie pasvorm, fijn geweven. Echt voor dat geld vind je het nergens. Een paar weken later was de uitverkoop nog bezig. Gelijk nog 2 truien gekocht, zelfde model, andere kleuren. De overhemden..... Tja.... Je kunt een nog hoger segment zoeken, maar voor mij is dit voldoende qua kwaliteit. Er is een scala aan keuze beschikbaar. Waarbij je per shirt ook nog kunt aangeven of je een dubbele manchet wilt of niet. Of een borstzakje of niet. Allemaal heel eenvoudig en duidelijk op de webshop. Mijn vrouw merkte direct op dat de overhemden met minder kreuken uit de was komen. De afwerking is duidelijk vele malen mooier dan van welk merk ik ooit een overhemd heb gehad. Het volgende wat ik ga bestellen van dit merk zijn een paar chino's of corduroy broeken. Dat moet haast wel goed komen.

A

Aschwin Wesselius

18-08-2022

0

twee shirts

Voorzichtig twee shirts besteld (non iron). Het was even goed zoeken naar de juiste - nederlandse- maat en mouwlengte (wel een klein puntje hoor). Maar verder heel tevreden. Goede kwaliteit, mooi afgewerkt, kreukt niet. Ga binnenkort nog een paar bestellen. Kan dit met gerust hart aanbevelen als je strijvrije dagelijkse (werk) shirts zoekt.

A

arnold Heijkamp

27-01-2022

0