Waarom iedere telefoon een telefoonhoesje nodig heeft

De meeste mensen hebben hun mobiele telefoon toch wle in een soort hoesje of case zitten. Het is misschien niet het meest handige om mee te werken. Je moet hem dan immers steeds weer open en dicht doen iedere keer dat je jouw mobiele telefoon gebruikt. Toch besparen deze hoesjes je een heleboel geld.


Bescherming in je tas of zak

De grootste functie van een smartphone case is natuurlijk het beschermen van je mobiele telefoon. Met het grote display en platte ontwerp is de moderne smartphone een stuk kwetsbaarder dan vroeger. Vooral de platte mobiels klappen zo dubbel. Ook kan er zo een barst in het scherm ontstaan als er sleutels of andere scherpe voorwerpen bij in de buurt zitten. Een hoesje kan ervoor zorgen dat je telefoon niet zo makkelijk breekt in je tas en ook dat er geen krassen op je scherm komen.Kijk eens bij www.iPhone-cases.nl voor een selectie hoesjes speciaal voor jouw iPhone X, iPhone 8 of iPhone Xs Max.


Automatisch aan en uit

Er zijn hoesjes waarbij het display van je smartphone automatisch aan en uit gaat zodra je de case opent of sluit. Dit bespaart je misschien niet zoveel geld, maar wel een andere grote frustratie. Een van de grootste frustraties onder gebruikers van smartphones is namelijk het snelle leeglopen van de batterij. De batterijen van mobiele telefoons zijn niet zozeer slechter geworden dan vroeger toen je mobieltje een week lang in je tas of zak kon zitten zonder opgeladen te hoeven worden. Ze zijn zelfs beter geworden. Maar we hebben onze smartphones gewoon veel meer in de hand dan vroeger. Daarbij vragen apps en het display veel meer van je batterij dan vroeger. Een speciaal hoesje kan ervoor zorgen dat je smartphone niet onnodig aan is.


Bescherming bij vallen

Toch gebeuren de meeste ongelukken terwijl je de smartphone in je kans hebt. Door het gladde ontwerp kan het heel gemakkelijk gebeuren dat je een smartphone uit je handen glijdt. Een hoesje of case heeft dan een dubbele functie. Ten eerste heb je door zo’n hoesje van SmartphoneCases.nl meer houvast waardoor je smartphone makkelijker in je hand blijft liggen. Het zal dus überhaupt minder makkelijk gebeuren dat hij door je handen glipt als je een appje stuurt of een spelletje speelt. Mocht hij dan onverhoopt toch een keer vallen dan heeft het hoesje een beschermende functie. Het vangt de val op waardoor de val van je mobiel zelf gebroken wordt. Dikke kans dat je door een hoesje van Smartphonehoesjes.nl niet meteen een nieuwe mobiele telefoon hoeft aan te schaffen. Ze zijn immers al duur genoeg.


Bescherming bij andere ongevallen

Niet alleen bij vallen of stoten zal een hoesje jouw mobiel beschermen. Ook bij waterschade zal een smartphone case in ieder geval een deel van de schade beperken.


Andere apparaten

Er zijn misschien nog wel andere apparaten die je gebruikt. Heb je bijvoorbeeld een tablet of iPad, dan geldt daar hetzelfde voor als een mobiele telefoon. En ondanks dat een laptop of Macbook meestal gewoon op tafel staat of ergens in een hoekje ligt kan ook die wel eens vallen of op een andere manier beschadigd raken. Zorg er dus altijd voor dat je apparaat goed beschermd is.


Share