NederlandReview

    Ervaringen SmartphoneCases.nl

    Wanneer je een nieuwe tablet of smartphone hebt, dan wil je deze natuurlijk goed beschermen, en hij moet er dan nog steeds aantrekkelijk uitzien. Daarvoor heb je een screenprotector nodig, en een goed passende hoes met een print die bij jou past. Een webshop die accessoires en hoesjes verkoopt voor Apple, HTC, Samsung, Lg, etc. is Smartphonecases.nl. Wat zijn de ervaringen van anderen met deze webwinkel? Waren zij tevreden met de geleverde producten en hoe vonden zij de service van dit bedrijf? Lees er alles over hier bij NederlandReview.

    Over Smartphonecases.nl

    Smartphonecases.nl is een webshop die voornamelijk smartphone en tablet hoesjes verkoopt voor merken als Acer, Alcatel, Apple, HTC, Huawei, Microsoft, Motorola, Nokia, Samsung, Sony, Wiko etc. Daarnaast verkopen zij ook een breed scala aan accessoires voor tablets en smartphones, en je kunt ook via hun website een Sim Only of abonnementen met een toestel afsluiten, je wordt hiervoor doorgelinkt naar de betreffende aanbieder. Het is een snel groeiende onderneming met een assortiment van ruim 7.000 artikelen op voorraad.


    V en Jimin van Kpop band BTS bellen met een van hun fans

    Diensten

    Je kunt in de webshop kiezen uit verschillende productcategorieën:

    • Acer
    • Alcatel
    • Apple
    • Asus
    • Blackberry
    • HTC
    • Huawei
    • Kazam
    • Lenovo
    • LG
    • Microsoft
    • Motorola
    • Nokia
    • Samsung
    • Sony
    • Wiko
    • Xiaomi
    • ZTE
    • Apple Tablet
    • Samsung Tablet
    • Windows Tablet
    • Overige - met smartphone en tablet styluspennen, navigatie accessoires, aanbiedingen, geheugenkaarten en memory

    Per merk kun je je keuze verder verfijnen tot je je eigen smartphone of tablet hebt gevonden, dan zie je meteen welke producten zij voor deze aanbieden. Dit zijn onder andere screenprotectors, oplaadkabels, TPU cases, flip cases, hard cases en book cases. Verzending van de artikelen zit bij de prijs inbegrepen, je kunt op verschillende vertrouwde manieren betalen.

    Sim Only en Abonnementen

    Op de website kun je ook een overzicht vinden van aanbiedingen voor Sim Only abonnementen, of telefoonabonnementen met toestel. Het overzicht is zeer duidelijk, en kun je precies verfijnen naar jouw voorkeuren. Als je een abonnement hebt gevonden dat bij je past, dan kun je hierop klikken, je wordt doorgestuurd naar de desbetreffende aanbieder om het abonnement af te sluiten. Je sluit het abonnement dus niet af bij Smartphonecases.nl.

    Klachten

    Als je een klacht hebt, kun je deze via het contactformulier doorgeven. Je krijgt dan binnen 24 uur een antwoord. De klantenservice zal proberen de klacht naar tevredenheid op te lossen. Wanneer je dit niet op prijs stelt dan kun je je ook melden voor bemiddeling bij de Stichting Webshop Keurmerk waar Smartphonecases.nl is aangesloten. Leidt dit ook niet tot een bevredigend resultaat, dan kun je het geschil voorleggen aan de Geschillencommissie.

    Laat ook jouw mening hier achter!

    Als anderen op zoek zijn naar accessoires voor hun smartphone dan willen ze graag weten wat andere klanten vinden van de webshops. Heb jij al eens iets gekocht bij Smartphonecases.nl? Laat dan hier weten wat jouw ervaring was. Daar helpen wij elkaar mee.

    Jouw smartphone of tablet goed beschermd met een unieke look in een hoesje van Smartphonecases.nl? Vertel en lees hier alle ervaringen met deze shop!

    SmartphoneCases.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

    8.2
    79% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.4
    Service
    rating
    7.8
    Prijs
    rating
    8.8
    Leveren
    rating
    7.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Huawei P30 Pro screen protector met hoesje

    Mooi service en sneller geleverd dan op hun site was aangegeven. 2 stuks voor de prijs van 1, Goedkoper niet gezien!

    Door: Jordy12-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Screenprotectie Samsung S 8

    pluspunt , volgende dag geleverd,
    Minpunt, waardeloos product!
    Was afgeprijsd voor €7,50
    Is nog geen €1 waard
    Het viel zo van de mobiel af, het plakt niet en na een keer opnieuw opplakken ook meteen een scheur.
    Dus weggegooid geld, jammer
    Mijn sterren kloppen niet, maar kan het niet veranderen

    Door: M v Thiel 27-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Screenprotector

    Goeie prijs kwaliteit verhouding. Makkelijk contact met de service afdeling en vlotte afhandeling van probleem (1 van de 2 screenprotectors bleek stuk bij afleveren)

    Door: Monica06-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    2x Tempered glass en 2x siliconen hoesje voor LG V30

    Een week geleden 2x tempered glass en 2x siliconen hoesje voor de LG V30 besteld via smartphonecases.nl. Een dag later had ik de tempered glass (waardeloze kwaliteit) binnen, maar nu een week later wacht ik nog op de siliconen hoesjes. Nummer op de website werkt niet en op email wordt niet gereageerd. Ik zal hier dus NOOIT meer iets bestellen. Prutsers.

    Door: Bert Haandrikman28-02-2020
    M17-03-2020

    Wij steken veel energie om onze klanten te helpen en balen er ook enorm van als wij ook een onterechte review zien! Wij hebben ook gevraagd om de review te herzien, omdat wij van mening zijn dat uiteindelijke waarheid en feiten altijd zichtbaar moeten zijn. Onze klant heeft op tijd alle info gekregen, geld van de hoesjes is ruim voor de review terug gestort en daar is ook een mailing over geweest. Over de kwaliteit van de screenprotector lezen we helaas nu in de review, hebben geen klacht via mail ontvangen. Helaas is de review niet herzien, klant reageert niet meer, vandaar onze reactie!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Prima service en al 8 jaar klant!

    Bestel voor mij, mijn gezin en voor mijn personeel paar keer per jaar accessoires bij Smartphonecases.nl. Als er 3x wat fout was gegaan of artikel niet voldeed dan wordt het netjes opgelost! Accessoires zijn zo goedkoop dat ik ze niet eens op Aliexpress bestel! Met korting krijg ik de wallet hoesjes voor gemiddeld 6 euro en dat incl. bezorging! Ben al 8 jaar klant en nog zeer tevreden :-)

    Door: Kees van den Ouden25-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Opladerkabel

    Slechte bedrijf tefoonech onbereikbaar een ook niet op tijd bezorgen

    Door: Ahmad 09-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Slecht bedrijf!

    Beweren een levering van 2-3 werkdagen. Komen deze niet na. Geen bevestigingsmail klant krijgt de schuld van doorgeven verkeerd mail adres. Bestellingsaanvraag belande bij hun zelf in de spam... zeeer late reactie van de klantenservice. Ellende stapelde maar op! Ik had het product voor aankomende zaterdag nodig dus week van te voren besteld en nu eigenlijk voor niks!! Want heb nog niet in huis. In de tussentijd via iemand anders hetzelfde product besteld en kwam volgende dag binnen!!. Helaas kost retourneren ook geld waardoor geen optie is maar deze bestellen was voor mij zonde van de kosten..voor mij nooit meer hier

    Door: Lizzy19-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Zeer goede service

    Hoesje lg g4 had fabricage fout, zonder gedoe omgeruild voor andere, een 10 voor dit bedrijf en ook nog de beste prijs.

    Door: Ed14-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Autolader TomTom XXL

    Goede service, eerlijke behandeling

    Door: Lilianna Cichowska08-02-2019
    Lilianna Cichowska08-02-2019

    Goede service , eerlijke behandeling. TOP !

    atie berkman27-01-2020

    ik heb vanmorgen een bestelling geplaatst en betaald, krijg ik een mailtje dat de betaling mislukt is. en ik heb op mijn rekening gekeken daar was het gewoon afgeschreven. vertrouw het niet erg.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Geweldige service, prijzen en producten!

    Nou kom zelden webshops tegen die qua prijzen in de buurt liggen van Aliexpress, maar de service wat ik gekregen heb, dat is echt een aanrader! Producten bestelt, maar met mijn stomme kop, niet goed opgelet welke Samsung A5 ik nodig had. Dus had gekozen voor de gewone A5, maar moest A5 2017 zijn. Juiste producten werden binnen no time opgestuurd en ik kon de verkeerde producten achteraf retourneren. Ook de retourkosten werden vergoed. Wat ik prettig vond, alles was in 1 email geregeld!

    Door: Joke25-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    telefonisch onbereikbaar

    Om een gekocht hoesje om te ruilen probeer ik het telefoonnummer te bellen van de leveringsbon. Helaas: geen contact te verkrijgen.

    Door: Dick13-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    prima kwaliteit telefoonhoesjes!

    3 telefoonhoesjes bestelt voor Samsung S8, Nokia 6 en iPhone 8. Ondanks goedkope prijzen, prima kwaliteit! Levering was ook prima op tijd

    Door: Simon03-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    hoesje en oplader

    Bij smartphonecases.nl een beschermhoesje en oplader besteld,
    Prima producten voor een goede prijs en snelle verzending!!

    Door: Henry Wamelink20-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    hoesjes met mooie prijs en service

    Goedkoop hoesje bij Smartphonecases.nl bestelt, kwam er laat achter dat ik een Samsung A5 2017 model moest hebben. Dit is door klantenservice van Smartphonecases.nl snel omgeruild en zonder gedoe! Prima geregeld!

    Door: Jaimy28-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Schrijf zelf een review over SmartphoneCases.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is SmartphoneCases.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 14 ervaringen geplaatst over SmartphoneCases.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 79% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is SmartphoneCases.nl actief?

    SmartphoneCases.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SmartphoneCases.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.