Marley Spoon

5.1

Bestellen

4.3

Service

4

Prijs

4.9

Levering

28.6%

Zou hier weer kopen

Marley Spoon

Denk je er al heel lang over na om de maaltijdboxen van Marley Spoon een keer uit te proberen, maar weet je het nog steeds niet zeker? Heb je eigenlijk geen tijd om elke dag na het werk nog even snel naar de supermarkt te rennen voor een gezonde maaltijd voor je gezin en zou Marley Spoon jouw leven een stuk makkelijker kunnen maken? Lees dan eerst de reviews over de ervaringen van andere klanten, dan weet je zeker of de recepten echt lekker zijn. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat je kinderen beginnen te zeuren dat het eten vies is en dat ze liever naar de MacDonald’s willen. 


Over Marley Spoon

Ons leven wordt steeds drukker en we hebben het al druk genoeg. Tijd maken voor boodschappen doen en koken staat daarom vaak niet hoog op het prioriteitenlijstje. We eten daarom steeds liever buiten de deur. Marley Spoon wil het plezier in het koken juist weer terugbrengen. Met hun maaltijdenboxen heb je voor de hele week je recepten al gepland en hoef jij alleen nog maar in de keuken te gaan staan. De chef-koks van Marley Spoon proberen alle recepten eerst zelf uit en laten hun creativiteit altijd helemaal vrij. Het eten wordt door lokale producenten geleverd om kwaliteit te kunnen garanderen en er wordt ook altijd aan het milieu gedacht. 
Hoe werkt het?

– Kies recepten: Je kunt iedere week kiezen uit nieuwe recepten. Er zijn geen verplichtingen, zodat je altijd iets lekkers op tafel kunt zetten.
– Plan je maaltijden: Je kunt altijd zelf bepalen op welke dagen je een maaltijdbox wilt ontvangen. Het is zelfs mogelijk om tot 8 weken vooruit te plannen.
– Ontvang verse ingrediënten: De recepten van Marley Spoon worden het hele jaar op het seizoen afgestemd, zodat je altijd altijd de verste ingrediënten gebruikt. Ook voedselverspilling zal geen probleem zijn, omdat je altijd de juiste hoeveelheid ingrediënten krijgt voor je maaltijd.


Voorbeeld recepten

– Chinese Biefstukreepjes
– Pasta met Italiaanse worst
– Indiaas geroosterde groenten
– Berbers gekruide kipstukjes
– Gerookte makreelsalade
– Zoete Thaise gehaktpizza


Klachten Marley Spoon

Heb je een klacht voor Marley Spoon? Neem dan even een kijkje op de contactpagina van de website. Je kunt de klantenservice op verschillende manieren bereiken. Je kunt gebruikmaken van het contactformulier, een mail sturen of bellen. Marley Spoon is ook actief op Social Media. Is het voor jou makkelijker om zo contact op te nemen? Volg Marley Spoon dan op Facebook, Twitter of Instagram. Je kunt voor vragen ook altijd bij de klantenservice terecht, maar kijk dan wel eerst even bij de veelgestelde vragen.


Jouw ervaringen met Marley Spoon

Hoef jij nooit meer ruzie te maken met je partner over wat jullie gaan eten door de maaltijdboxen van Marley Spoon? Kun jij weer echt genieten van het koken? Of wil jij je abonnement het liefst meteen weer opzeggen? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met Marley Spoon. Vertel alles over de kwaliteit van de recepten. Zijn de ingrediënten echt vers? Zijn de maaltijden makkelijk te bereiden? Zijn de prijzen van de boxen betaalbaar? Laat het in jouw beoordeling allemaal weten.


Lees hier de reviews over de maaltijdboxen van Marley Spoon. Zijn de recepten lekker? Zijn de prijzen eerlijk? Klanten vertellen over hun ervaringen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Maaltijdbox

Verse producten, lekkere recepten waar je zelf niet gelijk op komt. Recepten zijn voor iedereen te maken. Alles wordt stap voor stap duidelijk uitgelegd. Indien er een probleem is, wordt het ook naar behoren opgelost. Echt een aanrader Marley Spoon.

R

Riggelink

21-07-2023

0

Ongewenste box

Een gepauzeerde week is zomaar omgezet naar het ontvangen van een box. Na hier voor levering contact over te hebben gezocht, is de box alsnog bezorgd. Ik heb zelfs nog voorgesteld de box retour te laten ophalen. Meermaals is er contact opgenomen met de klantenservice maar wordt er niet geholpen. Er wordt zelfs verweten dat ik 'het zelf wel vergeten zou zijn'. Belabberde service, officieel bezwaar ingediend tegen de betaling.

I

Ingeborg

19-07-2023

0

Meer als een half jaar 4 per week

Lekkere maaltijdboxen, altijd optijd. Veel diversiteit. Pas 1 keer meegemaakt dat het eten ons niet smaakte, was een slech keuze van onszelf. Soms wat weinig eten, of eten wij mensen over het algemeen teveel?? Producten wel wat aan de datum, opzich een goed streven om verspilling tegen te gaan. Maar mag iets langer houdbaar zijn. Verder zitten hier veel betaalde reviews tussen, voornamelijk met extreme negatieve uitlatingen(jammer dat het niet eerlijk wordt gehouden). Alleen maar een goed teken dat de concurrent Marley spoon als een bedreiging ziet.?

T

thomas van rosmalen

04-08-2021

0

Maaltijdpakket

Echt waardeloos je komt er nooit meer van af...

C

Carmen

23-04-2021

0

Eetbox

Eerste keer bestellen leverde de bezorger het eten bij de buren zonder hier een briefje van bij ons in de brievenbus te doen en zonder door te geven aan de buren dat het eten was waardoor we het vlees en de vis weg konden gooien. Bij de 2de bestelling geen rekening gekregen waarna ineens een aanmaning in de bus zat dat ik extra moest betalen. Hiervoor gemaild waarop ik een reactie kreeg dat ik het geld moest betalen en ze het daarna terug zouden storten. Nu een aantal maanden later en nog steeds geen cent ontvangen en geen reactie meer op mijn email. Dus wees gewaarschuwd!

M

Mirjam Thissen

14-01-2021

0

Ontevreden en onbereikbaar

Uit het niets een nieuwe box aangerekend, zonder dat ik kon ingrijpen, want Marley Spoon is onbereikbaar. Mailen, bellen, het is zogenaamd te druk. 50€ voor 2 te kleine maaltijden waaronder een pompoen-linzensoep. Zogezegd voor 3-4 personen, maar niet voldoende ingrediënten. Moest ik de ingrediënten zelf gaan kopen betaal ik misschien net 20€. In het proefpakket zal al een insect in de sla, na een mailtje hebben ze hier ook nooit op gereageerd. Laffe afzetters.

E

Elke De Mey

01-02-2019

0

Onverwachts en slechte prijs kwaliteit

Leuk met die start korting maar ineens staat er nog een op de stoep 5 weken later. Dat is nog tot daar aan toe, maar dan leveren ze 3 vega maaltijden waarvan 1 soep voor de hoofdprijs(niet vies van vega maar inkoop is het goedkoop). Ik heb nergens aangeven dat ik vega ben, krijg dus gewoon de goedkoopste gerechten als je (perongeluk) niet kiest. Box was overigens een dag later dan aangekondigd, klantenservice volledig onbereikbaar door drukte.

J

Jim

31-10-2018

0