Findio

6.2
6.4

Bestellen

6.1

Service

6.3

Prijs

5.8

Levering

61.3%

Zou hier weer kopen

Findio

Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf! Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als deze. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over hun. Laten we je eerst wat meer vertellen over dit bedrijf. 


Over Findio

Wanneer je geld wilt lenen dan is het goed om naar dit bedrijf te gaan. Het is een onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. (CACF NL). Ze zijn de marktleider op het gebied van consumenten kredieten in ons land. Wereldwijd is het een van de grootste financiële instellingen van de wereld. 
Het bedrijf vindt het belangrijk, dat hun klanten zelf kunnen kiezen.  Ze willen duidelijke taal spreken en geven je ook een 30 dagen bedenktijd. Ze zijn er voor jou! 


Het is mogelijk om zelf de beste keuzes te maken voor jouw leven. Wanneer je droomt van een uitbouw kan wat extra geld fijn zijn. Ook voor een andere auto of wat extra hulp bij opgroeiende kinderen is het fijn om wat extra geld te hebben. Natuurlijk kun je ervoor gaan sparen. Het is echter ook mogelijk om er geld voor te lenen. Je hebt dan geld wanneer het jou uitkomt. Het is natuurlijk wel belangrijk om hier verantwoord mee om te gaan. 
Het is mogelijk om alle leningen zelf online aan te vragen. Hiervoor is het niet nodig om een advies aan te vragen. Binnen 30 seconden krijg je al een terugkoppeling of je in aanmerking komt voor de lening of niet. Je krijgt een offerte binnen 30 minuten in je mailbox. Je kunt hierna binnen drie werkdagen over het geld beschikken. Je moet natuurlijk wel alle documenten goed en correct aanleveren om alles goed te laten keuren.  
Lenen is natuurlijk niet niets. Je gaat voor een langere periode een verplichting aan. Op de site wordt je daarom goed voorgelicht en is er volop informatie te vinden. Je kunt ook een adviseur bellen om meer informatie te krijgen. 


Ook is er een bedenktijd van 30 dagen, waar 14 dagen voldoende zou zijn geweest. Het is belangrijk om de beste keuzes te maken en ook om hier goed over na te denken.   


Diensten van Findio

Er zijn een aantal producten welke dit bedrijf aanbiedt. Het gaat onder andere om:
•    Autofinanciering
•    Motorfinanciering
•    Bootfinanciering
•    Caravanfinanciering
•    Eenmalige aanschaf financieren
•    Onverwachte kosten financieren
•    Verbouwing financieren
•    Zonnepanelen financieren


Klachten, tips en complimenten over Findio

Wanneer je een klacht hebt over hun dan kun je dit via de mail, per post en ook telefonisch kenbaar maken. Het bedrijf zal altijd op zoek gaan naar een passende oplossing om jou tevreden te houden. Alles draait om de klant bij dit bedrijf. Tips en complimenten zijn natuurlijk ook van harte welkom. 


Heb jij ervaring met Findio? 

Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. NederlandReview.nl helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen. 


Lees hier de beoordelingen en reviews van echte klanten van Findio voordat je zelf online geld leent of een krediet afsluit. Want hoe betrouwbaar is Findio? Wat is hun tarief en hoe is hun service?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (31)

Anderen bekeken ook