Findio

6.4

Bestellen

6.1

Service

6.3

Prijs

5.8

Levering

61.3%

Zou hier weer kopen

Findio

Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf! Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als deze. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over hun. Laten we je eerst wat meer vertellen over dit bedrijf. 


Over Findio

Wanneer je geld wilt lenen dan is het goed om naar dit bedrijf te gaan. Het is een onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. (CACF NL). Ze zijn de marktleider op het gebied van consumenten kredieten in ons land. Wereldwijd is het een van de grootste financiële instellingen van de wereld. 
Het bedrijf vindt het belangrijk, dat hun klanten zelf kunnen kiezen.  Ze willen duidelijke taal spreken en geven je ook een 30 dagen bedenktijd. Ze zijn er voor jou! 


Het is mogelijk om zelf de beste keuzes te maken voor jouw leven. Wanneer je droomt van een uitbouw kan wat extra geld fijn zijn. Ook voor een andere auto of wat extra hulp bij opgroeiende kinderen is het fijn om wat extra geld te hebben. Natuurlijk kun je ervoor gaan sparen. Het is echter ook mogelijk om er geld voor te lenen. Je hebt dan geld wanneer het jou uitkomt. Het is natuurlijk wel belangrijk om hier verantwoord mee om te gaan. 
Het is mogelijk om alle leningen zelf online aan te vragen. Hiervoor is het niet nodig om een advies aan te vragen. Binnen 30 seconden krijg je al een terugkoppeling of je in aanmerking komt voor de lening of niet. Je krijgt een offerte binnen 30 minuten in je mailbox. Je kunt hierna binnen drie werkdagen over het geld beschikken. Je moet natuurlijk wel alle documenten goed en correct aanleveren om alles goed te laten keuren.  
Lenen is natuurlijk niet niets. Je gaat voor een langere periode een verplichting aan. Op de site wordt je daarom goed voorgelicht en is er volop informatie te vinden. Je kunt ook een adviseur bellen om meer informatie te krijgen. 


Ook is er een bedenktijd van 30 dagen, waar 14 dagen voldoende zou zijn geweest. Het is belangrijk om de beste keuzes te maken en ook om hier goed over na te denken.   


Diensten van Findio

Er zijn een aantal producten welke dit bedrijf aanbiedt. Het gaat onder andere om:
•    Autofinanciering
•    Motorfinanciering
•    Bootfinanciering
•    Caravanfinanciering
•    Eenmalige aanschaf financieren
•    Onverwachte kosten financieren
•    Verbouwing financieren
•    Zonnepanelen financieren


Klachten, tips en complimenten over Findio

Wanneer je een klacht hebt over hun dan kun je dit via de mail, per post en ook telefonisch kenbaar maken. Het bedrijf zal altijd op zoek gaan naar een passende oplossing om jou tevreden te houden. Alles draait om de klant bij dit bedrijf. Tips en complimenten zijn natuurlijk ook van harte welkom. 


Heb jij ervaring met Findio? 

Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. NederlandReview.nl helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen. 


Lees hier de beoordelingen en reviews van echte klanten van Findio voordat je zelf online geld leent of een krediet afsluit. Want hoe betrouwbaar is Findio? Wat is hun tarief en hoe is hun service?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (31)

Autolening

I tried to ask a loan to buy a car in Belgium. Everything went fine, until they realized that the car doesn't have a plate number (of course it doesn't because I cannot use the plate of the previous belgian owner, since it is personal and I cannot import the car before paying it). The VIN number wasn't enough to approve the loan, the car must already have dutch plates. I went to rabobank and they approved the loan without dutch plate number requirements. They should write this in the faq, considering it is not rare to import a car from a neighbor country

L

Luca

21-07-2023

0

Financiering

Klantenservice rondom financieringsaanvraag verloopt ronduit brutaal en opdringerig.

J

Jeroen

21-11-2022

0

Nivin Yako

Slechte Findio

N

Nivin

04-01-2022

0

Slechte bank

Vind het een slechte geldverstrekker eerst keuren ze het goed en als ze alle documenten binnen hebben opeens geen goedkeuring. Denk dat ze gewoon veel info willlen hebben om door te spelen naar instanties.

F

FE limon

29-11-2021

0

lening auto

Geen enkele pluspunt, onpersoonlijke benadering via de email en afgekeurd.. Waarom ?? geen reden verdien boven modaal, nergens schulden. En genoeg op mijn bankrekening, en toch afgekeurd worden. Zeker omdat ik een zelfstandige ondernemer ben al 20 jaar lang... stel je voor.. Ik dacht laat ik niet mijn eigen geld aanbreken, en ik leen een deel, de rente staat niet zo hoog. Maar zonder ook maar even contact met mij op te nemen wordt het afgekeurd. Geen BKR registratie helemaal niks. Gelukkig ben ik niet afhankelijk van Findio. Kortom slechte ervaring, en slechte service.

R

Rudy

27-10-2021

0

Loan

I had very bad experience, loan takes too long to process and customer care do not reply to emails..

S

Santosh

11-05-2021

0

Lening auto

In vergelijking met banken goede rentevoet. Bedrijf is telefonisch goed bereikbaar. Snelle afhandeling van aanvraag. Geld binnen 2 werkdagen na aanvraag op rekening

M

Marlieke

27-10-2020

0

auto

Bij de concurrent duurde het minimaal 6 dagen terwijl ik alles keurig binnen een uur had aangeleverd. Daarop Findio gebeld - (zelfde rentepercentage), en de situatie uitgelegd. De man aan de lijn ging "even kijken" en verzekerde mij het binnen 3 dagen in orde te maken vanaf het moment dat ik alles zou aanleveren. Nu, ik daarop direct de andere kredietaanbieder afgebeld en alles direct bij Findio aangeleverd. Vervolgens krijg ik telefoon van Findio dat helaas geen buitenlands loon kan worden meegenomen voor de aanvraag. Dit was nu eenmaal het beleid, ik zwaar gefrustreerd overal op de Findio website en voorwaarden gekeken, kon het nergens vinden en vond het een raar verhaal (mijn loon word namelijk keurig uitbetaald op een NL'se rekening). Nu net voordat ik voelde dat ik kwaad zou reageren, bleef de man zeer netjes en kundig aan de lijn en hij zei na een lange stilte; "laat ik toch eens even kijken wat ik voor je kan doen, om wellicht een uitzondering te maken, een longshot maar laat ik het proberen". Toen werd me wel wat extra info gevraagd etc. maar vond het zeer meegaand van hem om toch nog zaken intern te willen opnemen voor me. Hij had ook gewoon kunnen zeggen - "valt buiten mijn protocol, procedures etc" en me afgewimpeld, maar dat deed hij niet. In plaats daarvan gaf hij aan "ik kan wellicht niet direct voor het einde van de werkdag een antwoord geven, maar ik zorg dat je binnen 24 uur iets van me hoort". Zo gezegd zo gedaan, in de vroege volgende ochtend werd ik gebeld met de mededeling dat ik het geld dezelfde middag al op mijn rekening kon verwachten, en zo geschiede. Ik wil deze meneer enorm veel credits geven, voor het maken van een uitzondering en zo diep in mijn situatie mee te kunnen denken, tot zover top service en goed geregeld. binnen 24 uur heel de aanvraag rond en geld op rekening, waar zie je dat tegenwoordig nog?

R

Ruud

24-09-2020

0

Investering

Hallo kijkers Ik beveel een geverifieerde en vertrouwde handelaar aan voor diegenen die dagelijks extra geld willen verdienen, met een investering van 500 euro kunt u in 72 uur 5000 euro verdienen investeer 500 en verdien 5000 investeer 1000 en verdien 10000 Investeer 2000 en verdien 20000 Investeer 5000 en verdien 50000 Investeer 7000 en verdien 70000 Opnames worden verwerkt op de vervaldag !!! 100% echt en legitiem✔️✔️✔️ Neem contact met ons op om een investering op te zetten WhatsApp: +27633586789

T

Trader wilson

02-06-2020

0

Ze trekken voorbarige conclusies

Omdat ik een lening met flink hoge rente had lopen waardoor ik beetje in een cirkeltje bleef hangen, wilde ik graag via Findio de maandlasten verlagen. Alle info verstuurd, maar of dit daadwerkelijk aankomt is steeds niet duidelijk omdat er geen ontvangstbevestiging wordt gestuurd. Omdat ze zelfs aan de telefoon tegenstrijdige/onjuiste berichten afgeven, in totaal 3x gegevens gemaild, èn via de post verstuurd. Dag na toezenden zelf maar weer even gebeld. Kreeg te horen dat ze nog meer info wilden hebben, dat waren ze blijkbaar alleen weer even vergeten op te vragen. Gelijk netjes de info gemaild (èn direct gebeld voor ontvangst). Volgende dag een mail met afkeuring adh van mijn ingestuurde gegevens. Blijkt dat ze afkeuren op onbenullige, simpel verklaarbaar afschrijvingen, zonder de uitleg te vragen. 3x in 3 maanden tijd eenzelfde bedrag naar iemand zijn rekening overmaken is natuurlijk ontzettend verdacht. En een bedrag iets later overmaken naar een instantie maakt je gelijk onbetrouwbaar, ookal heb je dit met de betreffende instantie netjes geregeld. Ik wil niet voor niets mijn te dure lening oversluiten, maar wat betreft Findio blijf ik maar gewoon lekker achter de feiten aan hobbelen.

A

Anoniem

30-11-2018

0

Leugenaars!!

Begin oktober 2018 heb ik een aanvraag ingediend voor een persoonlijke lening. Alle formulieren opgestuurd, de ook direct in orde werden bevonden en binnen 24 uur stond het geld op mijn rekening. Hiervoor alle lof!! Toen begon echter het gesjoemel. Ongeveer 2 weken later kreeg ik een email, dat Findio de rentetarieven had verlaagd. Onder de noemer niet geschoten is altijd mis, heb ik telefonisch contact opgenomen met Findio en gevraagd of ik ook voor renteverlaging in aanmerking kwam. Er werd mij direct gezegd, dat dit het geval was en dat men, doordat men pas kortgeleden mijn documenten had ontvangen, alleen een nieuw contract hoefde te ondertekenen. Ik zou hier dezelfde dag nog over terug gebeld worden. Ik werd echter niet gebeld! Uiteindelijk bijna een week later maar zelf weer gebeld. 's-Morgens dezelfde medewerker weer aan de lijn gehad en het contract zou direct opgestuurd worden. 's-Middags nog geen contract en zelf maar weer gebeld. De reactie:"Heeft U het contract niet ontvangen? IK heb het vanmorgen verstuurd. Ik ga het alsnog een keer versturen!" Paar uur later nog geen contract en weer gebeld. Reactie:"U komt niet in aanmerking voor een renteverlaging. U moet eerst een half jaar betaald hebben en dan gaan wij kijken of U een renteverlaging kunt krijgen. Als ik nu een nieuw contract stuur, wordt het rentepercentage 5,9 %. Aangegeven, dat ik dan over deze belachelijke gang van zaken een chef wilde spreken. Deze was er nu niet en zou mij de volgende ochtend terug bellen. Deze gaf alleen aan, dat hij de gang van zaken betreurde, maar er verder ook niets aan kon doen. Hem ook al aangegeven, dat ik begreep, dat een eventuele renteverlaging voor mij misschien niet mogelijk was, maar dat ik de gang van zaken en het gelieg door de medewerker belachelijk vond. Ook gezegd, dat een persoonlijke lening iets is op basis van vertrouwen en dat dit bij mij volledig weg was. Hierop heb ik contact gezocht met mijn vorige kredietverstrekker Geldshop. Deze gaf mij aan, dat ook zij de rente hadden verlaagd en dat men mij een rente aan kon bieden van 0,1 % lager als het laagste tarief van Findio. Hierop heb ik inmiddels mijn persoonlijke lening overgesloten naar Geldshop. Bij het binnenhalen van klanten is Findio erg klantvriendelijk, maar als je eenmaal klant bent, hoor je niets meer van ze. Zo geven ze ook aan, als je alle documenten in 1 keer goed opstuurt, je een cadeaubon van Bol.com ontvangt. Het maakt dan niet uit, of er een contract wordt afgesloten. Dit wordt elke week door hen opnieuw bekeken. Maar ondanks het feit, dat mijn contracten inmiddels 6 weken geleden zijn opgestuurd, heb ik niets ontvangen. Na 5 weken heb ik hierover een mail gestuurd, maar daar werd door Findio ook niet op gereageerd!! Klantvriendelijkheid is bij dit bedrijf ver te zoeken!!! Alleen bij het binnenhalen van klanten is men erg snel, maar daarna laat alles behoorlijk te wensen over!! Ik ben inmiddels blij met het feit, dat mijn persoonlijke lening niet meer bij Findio is ondergebracht!!!

P

Peter

09-11-2018

1

Geld al binnen.

Het geld is vrijdag al binnengekomen zie ik vandaag toevallig. Blijkbaar gaat de transactie sneller dan het informatie. Ik ben er blij mee en erg geholpen dankzij Findio . Het ging erg makkelijk en vriendelijk geholpen.

A

Aad

23-09-2018

0

Aanvraag lening

Maandag offerte met alles erbij opgestuurd. Eind van de week gebeld dat er nog 1 stukje mistte . Na die ene stuk erbij is er een akkoord volgens meneer aan de telefoon. Dus het is zeker. Nu is het zaterdag en hoor ik dat er nog een eindbeoordeling moet gebeuren. Is het nou zo dat de stukken al is beoordeeld en de eindboordeling gaat kijken hoe en wat waar wordt gestord. Of wordt het pas op de eindbeoordeling ernaar gekeken en ben ik blij gesteld voor nix ? Heeft er iemand ervaring mee.

A

Aad

22-09-2018

0

Goede service!

Ik heb sinds een jaar leningen via Findio lopen (eerst PL die later omgezet naar DL). Aanvraag ging soepel, Findio is duidelijk over de formulieren en documenten die ze nodig hebben, als je aanlevert wat ze vragen, gaat het prima. Ik kreeg binnen 3 dagen na aanvraag het geld op de rekening. Overzetten van PL naar DL ging ook supersnel; aanvraag op dag1, omzetting dag 2 en klaar. Gisteren vraag over email gestuurd mbt verlagen kredietlimiet en de snelste manier om dit te realiseren. Vandaag al een passend voorstel in de mail met duidelijk de kosten en percentages genoemd. Even ondertekenen en retour. De online omgeving is ook duidelijk. Enige min punt is dat mijn (afgeloste) PL nog steeds zichtbaar is als ik inlog. Moet zeggen dat ik uiterst sceptisch was bij het aangaan van de eerste lening maar ik heb tot nu toe geen slechte ervaring gehad en alleen maar dat wat ik nodig had: no nonsens financiering. Telefonisch wat lastiger te bereiken maar daar heb je Whatsapp (binnen 24 uur antwoord) en email (ook binnen 24 uur antwoord) voor. Dikke pluim wat mij betreft!

M

Mr T

20-09-2018

0

Slechte service

Geen pluspunten. Na aanvraag ben ik 1 keer gebeld. Helaas, door omstandigheden gesprek gemist, gevraagd om terug te bellen. Gebeld,, gesprek met een eerste lijnmedewerker, met de belofte dat ik teruggebeld zou worden. Dus na herhaalde verzoeken en diverse mailtjes niet gebeld. Totaal geen reactie.

M

MisterW

25-08-2018

0

Slechte service

Al 4 dagen bezig om een lening af te sluiten. Het duurt allemaal erg lang. Het klopt dus niet wat er op de website staat. Binnen 3 dagen heb je het geld echt niet. Ze bieden de service whattsapp aan, maar er wordt pas na 26!! Uur gereageerd. Erg slecht!

D

Dempie

16-08-2018

0

Goede website maar verder

Bij findio kan je lening snel aanvragen maar verder...... Ben al 5de werkdag na de aanvraag verder. Geen geld en ook klantenservice is niet te spreken. Jammer van een bedrijf dat door anwb wordt voorgedagen

I

Ivan Blagojevic

14-06-2018

0

geld lenen

duurde iets langer dan ik had gedacht maar ik kreeg het geld wel gewoon op tijd binnen! wel duur maar goed dus ook sneller dan bij anderen.

J

JoLa

21-04-2018

0

veel papierwerk voor verbouwing maar dan heb je ook wat

Wij moesten wel heeel veel papieren enzo in orde maken en van alles regelen... Lees hier dat het bij veel mensen heel erg snel gaat allemaal, maar bij ons was dat wat lastiger. Misschien omdat we al vaak hebben geleend bij andere partijen en ook best een pittige hypotheek moeten dragen? Maar ik ben wel blij dat het nu allemaal geregeld is en wij kunnen beginnen met de verbouwing , daar hebben we lang naar uitgezien. Begeleiding is goed wel

J

Jolanda

01-03-2018

0

lenen voor een verbouwing

Lekkere lage rente, daarom hebben wij de knoop doorgehakt om te lenen voor een grote verbouwing aan ons huis. Meer ruimte in de keuken, uitbouw de tuin in, dat zijn nogal wat kosten, maar het moet zichzelf ruimschoots terugverdienen. We hebben goed advies van FIndio mogen ontvangen en zijn goed geholpen. Blijft prijzig allemaal, maar het is nu goed geregeld. Vanaf april gaat de verbouwing van start als alles meezit!

E

Elsa

09-01-2018

0