VIABUY

2.4
2.5

Bestellen

2.4

Service

2.4

Prijs

2.4

Levering

34.8%

Zou hier weer kopen

VIABUY

Een creditcard kan erg handig zijn. Je kunt er op veel plekken mee betalen, je aankopen zijn voor een bepaalde periode verzekerd en in het buitenland kun je op sommige plekken alleen maar met creditcard betalen. Een auto huren kan vaak niet eens zonder een creditcard. Hotels vragen vaak je creditcardnummer als garantie. Tot nu toe was het niet voor iedereen mogelijk een creditcard aan te vragen. Als je bij het BKR geregistreerd staat, wordt het al lastiger. Of als je geen loonstrookje kunt overhandigen. Maar met de komst van de prepaid creditcard kan iedereen er nu gebruik van maken. Via VIABUY Prepaid Mastercard kun je een gemakkelijk een kaart aanvragen.

Een creditcard zonder krediet

Iedereen die bij VIABUY een creditcard aanvraagt, wordt geaccepteerd. Of je nu een kredietwaardigheidsgeschiedenis nu negatief is, je net failliet verklaard bent of op al je rekeningen beslag gelegd is. Dat is allemaal geen probleem. De kaart die je ontvangt heeft niets te maken met je bankrekeningen en kan daarom gewoon gebruikt worden. Het werkt net als een prepaid telefoonkaart. Voordat je je prepaid creditcard kunt gebruiken, laad je een bedrag op op je kaart. Alleen dat bedrag kun je besteden. Je hebt dus geen krediet zoals bij een traditionele creditcard maar wel alle voordelen van een creditcard. 

Geen overdracht van persoonlijke gegevens

Omdat je kaart niet gekoppeld is aan een van je bankrekeningen of aan een creditcard, kan bij bijvoorbeeld een online aankoop geen misbruik gemaakt worden van je persoonlijke informatie. Aankopen worden niet op de reguliere afschriften getoond, alle gegevens blijven vertrouwelijk.

 

Ook handig als je minderjarige zoon of dochter naar het buitenland gaat

Een minderjarig kind dat gaat reizen kan nog geen creditcard aanvragen. In het geval van een VIABUY prepaid Mastercard kunnen de ouders een kaart aanvragen voor hun tiener of een partnerkaart bij hun hoofdkaart. Zo zitten ze nooit zonder betaalmogelijkheid en het budget blijft onder controle. De kaart is ook tijdelijk te gebruiken. Als ze terug zijn kun je hem weer annuleren.

Hoe waardeer je de kaart op?

Er zijn verschillende opwaardeermethoden. Je kunt eenvoudig opwaarderen via een bankoverschrijving. Wil je meteen gebruik kunnen maken van de kaart dan kun je opwaarderen met SOFORT Banking, giropay, iDeal of EPS.

Let op: geen aankoopverzekering

Een van de verschillen met de traditionele creditcard is dat aan de prepaidkaart geen verzekering is gekoppeld. Je aankopen zijn dus niet voor een bepaalde periode verzekerd als je ze bijvoorbeeld verliest of wanneer ze beschadigd raken.

Wat kost het?

De eenmalige uitgavetoeslag van de kaart bedraagt  € 69,90, het jaarlijkse bedrag is  € 19,90. Op de website van VIABUY staan de kosten vermeld van bijvoorbeeld overschrijvingen, opladen of betalen in vreemde valuta. 

Heb jij ervaringen met de VIABUY prepaid Mastercard, laat dan je mening achter op NederlandReview. Hoe is de service en hoe zijn de bijkomende kosten in vergelijking met andere prepaidkaarten? Misschien ben je van plan voor de vakantie een prepaid creditcard aan te vragen. Lees dan hier de ervaringen met VIABUY.

Lees hier hoe de VIABUY prepaid Mastercard beoordeeld wordt!

Lees hier de ervaringen van gebruikers van de VIABUY prepaid Mastercard. Kun je snel opwaarderen en wat betaal je voor bijvoorbeeld opwaarderen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (23)

Anderen bekeken ook

close

VIABUY

Vergelijk reviews en bekijk VIABUY