NederlandReview

  Ervaringen VIABUY

  Een creditcard kan erg handig zijn. Je kunt er op veel plekken mee betalen, je aankopen zijn voor een bepaalde periode verzekerd en in het buitenland kun je op sommige plekken alleen maar met creditcard betalen. Een auto huren kan vaak niet eens zonder een creditcard. Hotels vragen vaak je creditcardnummer als garantie. Tot nu toe was het niet voor iedereen mogelijk een creditcard aan te vragen. Als je bij het BKR geregistreerd staat, wordt het al lastiger. Of als je geen loonstrookje kunt overhandigen. Maar met de komst van de prepaid creditcard kan iedereen er nu gebruik van maken. Via VIABUY Prepaid Mastercard kun je een gemakkelijk een kaart aanvragen.

  Een creditcard zonder krediet
  Iedereen die bij VIABUY een creditcard aanvraagt, wordt geaccepteerd. Of je nu een kredietwaardigheidsgeschiedenis nu negatief is, je net failliet verklaard bent of op al je rekeningen beslag gelegd is. Dat is allemaal geen probleem. De kaart die je ontvangt heeft niets te maken met je bankrekeningen en kan daarom gewoon gebruikt worden. Het werkt net als een prepaid telefoonkaart. Voordat je je prepaid creditcard kunt gebruiken, laad je een bedrag op op je kaart. Alleen dat bedrag kun je besteden. Je hebt dus geen krediet zoals bij een traditionele creditcard maar wel alle voordelen van een creditcard. 

  Geen overdracht van persoonlijke gegevens
  Omdat je kaart niet gekoppeld is aan een van je bankrekeningen of aan een creditcard, kan bij bijvoorbeeld een online aankoop geen misbruik gemaakt worden van je persoonlijke informatie. Aankopen worden niet op de reguliere afschriften getoond, alle gegevens blijven vertrouwelijk.


  Money, money, money van Abba

  Ook handig als je minderjarige zoon of dochter naar het buitenland gaat
  Een minderjarig kind dat gaat reizen kan nog geen creditcard aanvragen. In het geval van een VIABUY prepaid Mastercard kunnen de ouders een kaart aanvragen voor hun tiener of een partnerkaart bij hun hoofdkaart. Zo zitten ze nooit zonder betaalmogelijkheid en het budget blijft onder controle. De kaart is ook tijdelijk te gebruiken. Als ze terug zijn kun je hem weer annuleren.

  Hoe waardeer je de kaart op?
  Er zijn verschillende opwaardeermethoden. Je kunt eenvoudig opwaarderen via een bankoverschrijving. Wil je meteen gebruik kunnen maken van de kaart dan kun je opwaarderen met SOFORT Banking, giropay, iDeal of EPS.

  Let op: geen aankoopverzekering
  Een van de verschillen met de traditionele creditcard is dat aan de prepaidkaart geen verzekering is gekoppeld. Je aankopen zijn dus niet voor een bepaalde periode verzekerd als je ze bijvoorbeeld verliest of wanneer ze beschadigd raken.

  Wat kost het?
  De eenmalige uitgavetoeslag van de kaart bedraagt  € 69,90, het jaarlijkse bedrag is  € 19,90. Op de website van VIABUY staan de kosten vermeld van bijvoorbeeld overschrijvingen, opladen of betalen in vreemde valuta. 

  Heb jij ervaringen met de VIABUY prepaid Mastercard, laat dan je mening achter op NederlandReview. Hoe is de service en hoe zijn de bijkomende kosten in vergelijking met andere prepaidkaarten? Misschien ben je van plan voor de vakantie een prepaid creditcard aan te vragen. Lees dan hier de ervaringen met VIABUY.

  Lees hier hoe de VIABUY prepaid Mastercard beoordeeld wordt!

  Lees hier de ervaringen van gebruikers van de VIABUY prepaid Mastercard. Kun je snel opwaarderen en wat betaal je voor bijvoorbeeld opwaarderen?

  VIABUY
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  3,4
  60% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  3,6

  Service

  3,2

  Prijs

  3,2

  Leveren

  3,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Waardeloze service

  Mike Fox 09-04-2019

  Viabuy doet niets tegen oplichters. In 3 maanden tijd 3 keer een email gestuurd dat een leverancier wel van hun mijn geld heeft gekregen maar niets levert.
  En ondanks dat ik herhaaldelijk reclameer, doet Viabuy helemaal niets !!!
  Mijn advies: neem GEEN creditcard van Viabuy.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  3

  Oplichters

  Arno04-02-2019

  Je krijgt je geld nooit terug!


  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  zeer klantonvriendelijk

  Monique20-12-2018

  Ik wilde deze kaart aanvragen maar dat viel tegen. Ze willen een kopie van je identiteitsbewijs (dat mag een bedrijf helemaal niet vragen) en vervolgens willen ze post van de overheid waar je adres op staat. Dit is 2018, ik krijg echt ALLES digitaal. En dat telt niet voor Viabuy. Na wat heen en weer mailen met Viabuy medewerkers (of met een anti-sociale Viabuy robot) heb ik het opgegeven. Ik heb gevraagd om een verklaring dat zij onverwijld al mijn gegevens en geuploade documenten uit hun systemen verwijderen. Nog niets gehoord. Na dagen dit gezeik met Viabuy binnen 30 minuten en op nette, soepele wijze een prepaid card bij Visa aangevraagd. Wat een verschil!!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Hele slechte creditcard

  Jasper oostenrijk04-09-2018

  Zeer duur. slechte service. je krijgt je geld nooit terug! AFRADER

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Goede service, wel kosten eesrst

  Kirstin X03-01-2018

  Zeer tevreden met de service, maar beetje jammer dat ze slecht aangeven dat het 90 euro kost. Dat doen andere kaarten ook, maar toch. Want 90 is dan niet veel vergeleken met de service die je krijgt, en waar je anders meer voor betaalt.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Schrijf zelf een review over VIABUY

  Uw beoordeling