NederlandReview

  Ervaringen Veritas Mastercard prepaidkaart

  Stel je voor, je wilt een nieuwe bankrekening openen. Dit gaat echter niet bij een normale bank. Dit kan zijn omdat je op een zwarte lijst staat waardoor je bent uitgesloten bij bankieren. Of omdat je nog student bent, werkeloos, of een vrij beroep uitoefent en daardoor geen vast inkomen hebt. Dan is de Veritas kaart misschien iets voor jou. Dit is de kaart voor iedereen, of je nou een dakloze bent of miljardair.

  Denk je dat deze kaart misschien iets voor jou is maar twijfel je nog? Dan ben je hier, bij NederlandReview, aan het juiste adres! Hier delen mensen die al bekend zijn met deze kaart hun ervaring, en aan de hand hiervan kan jij een weloverwogen beslissing nemen! Ben je zelf al bekend met de Veritas Card? Deel dan jouw ervaring!

  Wat is de Veritas Card?

  De Veritas kaary werd in 2010 voor het eerst gelanceerd door Prepaid Financial Services in Londen. Dit is geen bank maar een elektronische geld instelling, Deze kaart brengt volgens haar makers het beste van alle prepaidkaarten samen:eenvoud, efficiëntie, discretie, elegantie, en het is ook nog eens economisch. De Veritas kaart is een prepaidkaart waarop je bijvoorbeeld je salaris kunt ontvangen of geld mee over kan maken. Bij iedere kaart die ordt aangeschaft wordt er 2 euro gedoneerd aan het welzijn van het kind.

  Voor wie is de Veritas Card?

  Zoals hierboven vermeld staat, is de Veritas kaart voor iedereen. Inclusief mensen die nergens anders terecht kunnen, werklozen en toeristen. Je hoeft dus geen loonstrookje of dergelijke bewijzen te laten zien. En ondanks dat is het door Veritas mogelijk om een Mastercard prepaidkaart te hebben en toegang te hebben tot alle essentiële bankdiensten.

  Het moet worden opgemerkt dat deze kaart NIET bij een Nederlandse rekeningkan worden gebruikt, wel met een Frans of Engelse, maar deze werken even goed.

  Wat kan Veritas Card voor je betekenen?

  -Je salaris kan op deze rekening gestort worden.
  -Je kunt er geld mee opnemen.
  -Je kunt ermee betalen voor al je aankopen.
  -Je salaris/inkomsten kan erop gestort worden.
  -Je kan er bankoverschrijvingen op ontvangen en mee versturen.

  Hoe werkt het?

  De Veritas prepaidkaart kent 3 varianten: Basic, Classic en Vip. Ze hebben allemaal een betaalrekening, maar de Basic-kaart kun je met maximaal 250 euro per maand opladen. De Basic kaart heeft geen aanschafkosten en kost jaarlijk 29,90 euro. Voor de Basic variant hoef je echter geen identiteitsbewijs te laten zien. Voor eenmalig 8 euro te betalen kan je upgraden naar de Classic kaart. Hiervoor is het echter wel nodig om je identiteitsbewijs en adres te uptoaden. De Classic kaart heeft een een maandelijks oplaadlimiet van 15.000 euro, en VIP 50.000 euro.

  Af- en bijschrijvingen kosten elke keer 2,49 procent, met een minimum van 5 euro.

  Met Veritas kaart kan contactloos worden betaald en heeft kaart heeft een MasterCard beveiliging: zodra je meldt dat deze gestolen is, of dat er merwaardinge transacties plaatsvinden op deze rekening, wordt deze kaart onmiddelijk geblokkeerd. Tevens is het mogelijk gratis inkomende en uitgaande bankoverschrijvingen te doen tussen Veritas kaarten, ook in het buitenland.

  Heb je nog vragen?

  Schroom in dat geval niet om contact op te nemen! Dit kan via het Franse nummer (+33) 0 92 04 04 04, beschikbaar van maandag tot zaterdag van 09:00 tot 18:30, en op het Britse nummer (+44) 020 712 70 566 van 09:00-18:30. Hou er wel rekening mee dat het in het Verenigd Koninkrijk een uur eerder is.

  Heb je een slechte ervaring gehad? In dat geval is het mogelijk om hier op deze site een klacht tegen Veritas Card in te dienen, even als ze een compliment te gevan, zodat dit probleem in de toekomst voorkomen kan worden.

  Jouw mening telt!

  Heb jij al gebruik gemaakt van de Veritas kaart? Heel goed! Laat de andere bezoekers van NederlandReviews weten wat je ervan vond! Wat zijn de sterke punten ervan? Wat vind je van je Franse of Britse Bankrekening? Zou je deze kaart aan je vrienden aanraden? Welke variant gebruik jij? Dit zijn enkele vragen waar de bezoekers van NederlandReviews antwoord op willen hebben, dus deel jouw ervaring!

  Veritas Mastercard prepaidkaart
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Veritas Mastercard prepaidkaart

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Veritas Mastercard prepaidkaart een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Veritas Mastercard prepaidkaart. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Veritas Mastercard prepaidkaart actief?

  Veritas Mastercard prepaidkaart is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Creditcards & Bankpassen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Veritas Mastercard prepaidkaart gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.