NederlandReview

  Ervaringen Santander

  Er staan onderhand zoveel financiële producten dat je door de bomen het kredietbos niet meer ziet. Wat onderscheidt de een nu van de ander? Ze beloven allemaal gouden bergen, eenvoud en lage rente. Wie houdt zich aan deze belofte en wie maakte van een droom een nachtmerrie? Hier lees je reviews van ervaringen met de persoonlijke kredieten en aanverwante verzekeringen van Santander. Uiteraard kun je hier ook zelf jouw mening en beoordeling kwijt in een recensie. Daarmee help jij weer geïnteresseerden bij het maken van hun keuze.

  Onvoorziene kosten

  Het overkomt ons allemaal wel eens; de wasmachine gaat stuk, de auto is rijp voor de schroot, een noodzakelijke verbouwing aan het huis of de Belastingdienst komt met een onaangename verrassing. Misschien heb je verantwoord een spaarpotje achter de hand, maar ook dat kan tekort schieten. Helaas kunnen niet alle aankopen of rekeningen vooruit geschoven worden naar een moment dat het financieel wel uit komt. Als je voor je werk afhankelijk bent van eigen vervoer, is dat bijvoorbeeld een grote aanschaf of reparatie die je zo snel mogelijk zult moeten regelen. In dat geval kun je het lenen van geld overwegen.

  Geld lenen voor een goed leendoel

  Als je een lening afsluit, doe je dat het liefste bij iemand die veilig, verantwoord en betrouwbaar is, en geen bizar hoge rente rekent. Het moet per slot van rekening wel te doen blijven. Een lening sluit je namelijk niet zomaar af en krom liggen om het te kunnen afbetalen, helpt niet echt. Geld lenen, kost al geld, maar liever niet te veel. Je wilt per slot van rekening ook nog op reis kunnen voor je pensioen.

  Nabestaanden verantwoordelijk

  Op het moment dat je een lening afsluit, ga je er niet vanuit dat je binnen de aflossingsperiode komt te overlijden. Helaas heb je dat niet altijd in de hand. Wist je dat de partner of naaste familie na jouw overlijden verantwoordelijk worden gehouden voor het aflossen van jouw schuld? Dat wil je ze waarschijnlijk niet aan doen. Gelukkig zijn er tegenwoordig verzekeringen die dit voorkomen en de achterblijvers nabestaandenbescherming biedt. Vaak gaat het hier om een klein percentage van het leenbedrag, eenmalige bemiddelingskosten en de poliskosten van de verzekeraar. Afhankelijk van het financiële product waarbij zo’n verzekering is afgesloten, wordt een bepaald bedrag uitgekeerd.


  Het draait uiteindelijk altijd toch om geld, dus dan kun je het maar beter goed regelen

  Ongevallenverzekering: dood of blijvend invalide

  Een ongeluk zit in een klein hoekje, zowel gewoon thuis, als onderweg of op vakantie in het buitenland. Dit kan niet alleen fysieke en emotionele gevolgen hebben, maar ook financiële. Aangezien niemand doorgaans bewust een ongeval krijgt met blijvende invaliditeit of zelfs de dood tot gevolg, is het lastig hier financieel rekening mee te houden. Dat is het moment waarop zo'n speciale verzekering zal uitkeren, om het financiële leed van een gezin enigszins te verzachten. Een zorgverzekering vergoed namelijk niet alles en in het geval van invaliditeit moeten er thuis waarschijnlijk aanpassingen gedaan worden, wat meerdere uitgaven en hoge kosten met zich mee kan brengen.

  Santander

  Dit is een van de kredietverleners op het gebied van consumer finance, oftewel leningen voor particulieren. Je kunt bij dit bedrijf terecht voor een doorlopend krediet en het oversluiten van een lopende lening. De bedragen van de kredieten zijn relatief klein, namelijk tussen de 1.500 en 50.000 euro. Via een account of rekening kun je daarna al je geldzaken bij hen regelen en inzien. Naast het verstrekken van kredieten, kun je hier ook en aantal financieel-gerelateerde verzekeringen afsluiten, zoals de Nabestaandenbescherming, Familie Zorgplan en Verzekering Blijvende Invaliditeit. Alle producten zijn via de website af te sluiten.

  Recensies voor en door consumenten

  Als je door de aanbieders het bos niet meer kunt zien, is het handig als (oud)leners en verzekerden hun mening en ervaring beschreven hebben in een review. Op die manier kun je snel achterhalen of het afsluiten echt zo eenvoudig ging en het product in de praktijk net zo voordelig en goed was als op het beeldscherm. Wil je straks ook de klanten na jou helpen? Kom dan gerust nog eens terug om zelf een beoordeling te schrijven! Alvast bedankt!

  Santander
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (26)

  4,4
  42% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  5,2

  Service

  3,4

  Prijs

  4,4

  Leveren

  4,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Non

  Bad Service
  I should i read the reviews before i got contact with Santandar. Delayed replay for the mail. Telephone contact to much waiting time. Each time new personal contact who don't know whats is happening.

  Door: Santosh16-09-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Aflossen

  Ik ben nu al geruime tijd bezig om mijn leenovereenkomst te beeindigen. Ik heb alles netjes afbetaald (zelfs 21,00 te veel betaald getuige de online omgeving van mijn Santander) Na mails (waar niet in mijn omgeving of zo door de klantenservice te mailen) te hebben verstuurd welke niet beantwoord of geopend worden gebeld (met enorme wachttijden of er wordt gewoon opgehangen tijdens de wachttijd) al diverse keren met de klantenservice. Ik zou een bevestiging krijgen zowel via de post of mail....top op heden niets ontvangen en het blijft allemaal zoals het is. Ik heb inmiddels begrepen dat ik niet de enige ben maar dat moet toch niet kunnen?

  Door: M14-09-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Uiteindelijk niks

  Laptop besteld en lening aangevraagd bij santander. Goedkeuring kon tot 10 werkdagen duren, na 10 werkdagen gebeld en na 47(!!!) minuten in de wachtrij gestaan te hebben, te horen gekregen dat de stukken niet in orde waren, en daar een mail over verstuurd was. Maar geen enkele mail ontvangen! Mevrouw zou ermee aan de slag gaan en ik zou alles opnieuw moeten versturen en zouden ze de volgende werkdag alles in orde maken. Halfuur na telefoongesprek mail ontvangen dat de aanvraag is afgekeurd. Weer gebeld en nu na 16 minuten in de wachtrij gestaan te hebben kreeg ik te horen dat de aanvraag toevallig vandaag behandeld is en inderdaad is afgekeurd. En werd me verteld dat degene die ik eerder aan de telefoon had, onzin vertelde en er niks van klopte. Nu uiteindelijk geen laptop na 2 weken gewacht te hebben op niks en ongeveer 60 belminuten te hebben verspild. Alleen maar minpunten dus, wat een kut zaak!!!!

  Door: J S 13-09-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Via mediamarkt in 10 maanden betalen

  Via mediamarkt een bestelling geplaatst. Ik wilde een laptop van 1299,- euro in 10 maanden betalen via Santander. 20 augustus een bestelling geplaatst.
  Formulieren naar santander toegestuurd. Ik had al een mail gekregen dat de lening goed gekeurd was. Na een week stond er bij mediamarkt nog steeds dat de bestelling op goedkeuring wachte. Die week heb ik 2x contact gezocht met mediamarkt en santander. Mij werd door santander verteld dat de gegevens nog goedkeurd moeten worden.
  Het was druk en daarom duurde het iets langer, zeiden ze. Normaal streven we naar 48 uur mevrouw! Ik wachte al een week!!! Na twee weken nog steeds geen goedkeuring bij mediamarkt. Weer gebeld met mediamarkt, die gaven aan dat ze afhankelijk waren van de goedkeuring van santander. Ik vroeg of ik de laptop nog wel zou krijgen als die uitverkocht zou zijn. Dit was dus niet zo. Als het product uitverkocht is dan krijg je hem niet meer of je wordt op de lijst gezet voor als het product weer leverbaar is. Ik heb aangegeven dat ik dit erg vervelend vond omdat ik hem al na twee weken nodig heb voor school. Ik heb na het gesprek weer contact gezocht met santander. Weer mijn verhaal uitgelegd, dat ik van hun afhankelijk ben om mijn laptop te krijgen. Ik hoorde tot mijn verbazing dat na twee weken mijn gegevens nog steeds niet bekeken waren. Er zijn twee mensen die mijn lening moeten goedkeuren. Er was nog geen 1 die het bekeken had. Ze geven aan dat ik nog maar even moet wachten. Nog een week gewacht. Na een week zag ik dat de laptop uitverkocht was. 1 dag daarna was mijn lening goedgekeurd door santander. 3 weken heeft dat geduurd. Mediamarkt weer gebeld. Het product was uitverkocht en ik stond nu op de lijst voor als het product weer op voorraad is. Ze konden me niet beloven dat ik de laptop op tijd zou krijgen voor als ik naar school ga. Ik had nu al spijt dat ik de laptop niet in 1 keer betaald had. Ik dacht dat het makkelijk zou zijn om het in 10 maanden te kunnen betalen met 0% rente. Zo had ik geld over om nog de boeken te betalen voor school en andere dingen, omdat het toch wel een hoog bedrag is om in 1 keer te betalen. Uiteindelijk heb ik mijn bestelling bij mediamarkt geanuleerd en heb ik ergens anders mijn laptop gekocht. Dank je wel Santander dat mediamarkt zo zijn klanten kwijt raakt. Nooit meer santander voor mij.

  Door: Janet Balkestein06-09-2019
  Santosh16-09-2019

  Same bad experience !

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  PL

  Ze smeren je makkelijk een lening aan, en dan begint de ellende. Communicatie onderling daar ver te zoeken. Toren hoge rentes, ik was nog wat onbekend met het lenen maar heb spijt als haar op m'n hoofd, ze hebben met te hoge lening gegeven met lange looptijd. Nu staat er bij bkr er dus toren hoog bedrag wat niet meer over te sluiten valt na een lagere rente elders. Wees gewaarschuwd! Plus 1 keer te laat betalen en je word door 10 verschillende telefoon nummers de hele dag door gebeld. Drama daar

  Door: Hendrik27-08-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  lening

  We hadden 10duizend euro extra nodig voor verbouwing. Na veel zoeken kwamen we bij Santander uit via vergelijk site Bankr. Aanvragen van de lening was makkelijk. We werden snel gebeld om alles door te spreken. Wel veel documenten opsturen ,dat was wel minder. Enige echte minpunt is de rente, die is hoger dan bij Freo of MoneYou, maar die doen moeilijker.

  Door: Andre25-08-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Doorlopend krediet

  Dacht dat alles vlot verliep, kom ik er halverwege van het proces achter dat mijn contactpersoon doodleuk op vakantie gegaan is zonder mij ook maar te informeren.

  Door: Nathan08-08-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  3,5

  Lening

  Ik heb 5 mails gestuurd naar klantenservice Santander omdat ik wil weten wat mijn openstaande saldo is op het ogenblik. Ook kan je niet inloggen op mijn Santander dus geen idee wat er nog openstaat
  Via de telefoon geprobeerd en daar geven ze aan dat de wacht tijd wat langer als gewoonlijk duurt , ik vind dit zeer onprofessioneel wel betalen maar geen informatie wat er nog openstaat totaal geen reactie op mijn mails ik ben zeer teleurgesteld en BOOS !!!

  Door: M.kwant15-07-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5

  In aanvraag

  Vandaag aangevraagd. Ben benieuwd. Drie sterren maar even omdat ik nog geen bericht heb en verdere ervaring. Ik houd jullie op de hoogte. AM

  Door: AnneM12-07-2019
  Denise19-08-2019

  Hoi, na hoeveel dagen kreeg je bericht? Ik heb hem dinsdag ingediend en is nu maandag en nog niks gehoord

  Peter19-08-2019

  Ik heb maandag alles verstuurd naar de en ook nog niks gehoord , zelf een aantal keren gebeld maar t is blijkbaar erg druk bij de acceptatie afdeling ??? Niemand kan me vertellen wanneer er dan naar gekeken gaat worden

  Denise20-08-2019

  Bij jou dus ook al peter...heb je nu ook nog niks gehoord? Ik namelijk niet....ben benieuwd wanneer jij wat hoort omdat je het eerder als mij verstuurd hebt.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6

  communicatie per e-mail

  Ook hier ervaring met hele slechte service. Ze reageren een maand later op een je e-mail.

  Door: jaja24-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Krediet

  @redactie: waarom halen jullie de spam reviews er niet uit. Onder mom van review zit een bedrijf hier haar lening te promoten. En ze vinken alle sterren aan zodat Santander hier zeer vertekend positiever scoort dan ze anders zouden doen.

  Santander: niet mee in zee gaan. Lenen gaat snel, maar ze smeren je bijv. Een verzekering erbij aan. Je betaald je blauw aan rente en kosten zodat je veel meer betaald. Heb je vragen of klachten: ze reageren gewoon niet. Op brieven via hun portal bijv. in 2017 heb ik tot nu nooit iets gehoord. Krediet dat ik al jaren op afbetaalde en nooit een betaling gemist, werd plots geblokkeerd. Dit omdat ik zelfstandige was.wat ik al 6 jaar ben en nooit iets over gehoord.
  Geen zaken mee doen

  Door: Janssen14-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  3

  Bankstel seats en sofa

  Wij hadden een foute BKR melding en er achteraan gebeld.
  Was niets aan de hand dus de BKR werd verwijderd.
  Nu wil santaris geen zaken met ons doen ivm met een verwijderde BKR registratie.
  En zo hoor ik nog veel meer klachten.
  Nee wij willen geen zaken doen met dit bedrijf

  Door: Michel van Marle 11-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  zoveel

  Ik schrijf namens een een vriendin, die helaas voor haar er vanaf 2007 al aan vast zat. Door omstandigheden kon ze nooit veel aflossen, met als gevolg dat haar 50 euro in praktijk minder dan 20 was, omdat de rente 30-35 euro bedroeg. Santander zal dan zelf niet eens proberen de klant te helpen op wat voor manier dan ook. Uiteindelijk ben ik haar gaan helpen en wat mij opvalt aan hun site en app : Je kunt vooral geld opnemen of nieuwe leningen/kredieten afsluiten, maar alles ineens afbetalen is een heel zoekwerk. En om na afbetaling de rekening op te zeggen is helemaal (nog) niet te vinden. Grote oplichterszooitje. Begin er nooit aan. Beter sparen en als dat niet gaat, informeer dan bij "normale" banken. Vooral de rente....

  Door: Rob Graumans05-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  krediet

  Zoals anderen ook al aangaven: extreem slechte service. Reageer je op een e-mail die je van Santander krijgt, dan mag je blij zijn als je na een week een reactie krijgt. 9 van de 10 keer krijg je helemaal geen respons. Overigens besteedde Santander in het verleden het klantcontact uit aan amateuristische call centers (zoals het failliete MyCall); misschien is dat nog steeds. Ik had beter moeten weten. Dag Santander, tot nooit meer.

  Door: Hoving30-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Onduidelijk

  Leenbedrag 7500, betaal 120 maanden112,95 is 13554, nu nog 15 maanden, ben begonnen met betalen in 2014 , dus moet geen 120 maanden zijn maar 60 waardoor de rente omlaag moet, er wordt niet gereageerd op mails , slechte communicatie.

  Door: Fatlady20-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  doorlopend krediet

  Mijn doorlopend krediet was top geregeld. ben echt tevreden!

  Door: Mirek09-05-2019
  Vlinder29-06-2019

  Hoe lang duurde het bij u voor u antwoord had? Ik heb woensdag alle documenten en de contracten ondertekend en per mail verstuurd maar nog steeds niks gehoord. Gemaild meermaals maar geen reactie. Mvg

  Diane03-07-2019

  Hetzelfde verhaal hier.... Ik heb het vrijdag ingediend en nog steeds niks gehoord. Geen bevestigingsmail of what so ever....

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  ronduit slecht

  Santander .. nee nooit meer!
  Ze reageren niet ook al stuur je 100 berichten in hun postbak en zie wel dat het geopend is maar nooit een antwoord terug op mijn vragen..
  Services zijn ronduit slecht! Ze blokkeren zomaar je rekening zonder werkelijke goede opgaaf.
  Buiten dat communicatie is niet mogelijk!

  Door: c. hajenius30-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  slechte service ook bij eerder aflossen

  ik had een lening nodig voor een scooter, de lening zou ik boeten vrij eerder/extra kunnen aflossen.
  de eerste keer dat ik belde was omdat ik 1000 euro van de lening(+/- 2100) extra had afbetaald en er maar volgens hun site een klein beetje was afbetaald, ik kreeg te horen dat het wel goed stond op de balans(die ik nergens op de site kan vinden) en dat het minder afbetaald was omdat ze 1% inhouden voor extra aflossen(met een contract boete vrij aflossen).
  verder al 17 maanden netjes 43,28 betaald en nu weer 400 extra afgelost, naar mijn rekenmachine kom ik op een bedrag uit dat ik het bijna heb afbetaald(binnen 2 jaar ipv 7jaar) maar volgens hun site moet ik nog 937,34 betalen waarop ik een mail naar hun stuurde (via site en email adres), wel op de gewone mail een lees bevestiging gekregen maar nu nog steeds geen antwoord.
  met bellen krijg je ook mooie verhaaltjes van hun te horen, denken ze dat ze een andere lening erbij kunnen afsluiten doen ze hun uiterste best maar als het over iets dat niet klopt zegt zijn ze niet thuis.

  Door: j. vd h06-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Drama!

  Wat een drama.
  Geen enkele reacties op email. Dan krijg je email met betalingsverzoeken.
  Terug gemaild dat ik graag zaken wilden bespreken.
  Weer geen reactie op de mails gehad.
  Ik ben nog nooit zo asociaal behandeld als bij Satander.

  Door: Robert23-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Wij zijn zeer tevreden met Santander

  Wij hebben al een tijd een lening lopen via Santander. Ik moet zeggen dat ik mij niet herken in sommige verhalen van hieronder. Alles is echt keurig geregeld voor ons, we hebben goed contact met Santander.

  Een lening afsluiten vond ik destijds een hele onderneming, daarom hebben wij veel navraag gedaan om ons heen en zo kwamen we bij Santander terecht. En dat is ons niet tegengevallen.

  Ze denken goed met je mee en alles klopt gewoon verder met de afhandeling. Wij zijn dus erg tevreden met de geleverde service.

  Door: Menno21-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Ga met hun geen leningen aan.

  Hun administratie klopt van geen kant. Na afspraken te hebben gemaakt over mijn afbetaling krijg ik continue herinneringen dat ik nog niet betaald heb terwijl ik mij aan alle afspraken heb gehouden. Ze zijn heel, heel erg lastig en tonen geen enkel begrip voor een veranderende situatie. Denken niet mee en zijn er alleen maar om je verder in de put te steken. GA BIJ HUN GEEN LENINGEN AAN!

  Door: de Waard21-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Nul klantenservice

  Ik had via MediaMarkt een PL bij Santander dit was allemaal prima verlopen (heb in deze periode van 2 jaar nooit contact gehad met hun).
  Dus toen ik weer een lening wou nemen ging ik rechtstreeks voor Santander via hun website.
  Ten eerste werkt die website al niet naar behoren maar goed.

  Na aanvraag te hebben gedaan en akkoord van PL ontvangen.
  Daarna alle benodigde documenten verstuurd.
  En toen niks meer van Santander gehoord helemaal nul reactie.
  Ik heb hun gemaild en vele terug bel verzoeken achter gelaten maar werd nooit terug gebeld.
  Elke keer als ik belde was het "We gaan het gelijk oppakken" "We werken er aan" "We bellen u zo terug" etc. etc.
  En dit op de meest klantonvriendelijkste toon die ik ooit heb mee gemaakt.
  Ik heb de PL uiteindelijk maar zelf geannuleerd omdat ik op dit moment nog maar 1 dag van de 14 dagen bedenk over had.

  Let wel mijn vorige lening is prima verlopen bij hun dus ik ben 2 jaar lang een krediet waardige klant van hun geweest !!
  Heb verder ook nergens geen schulden.
  En dan wordt je zo behandeld.

  Het lijkt wel of Santander hun best doen hun product niet aan de man te brengen.
  Denk dat hun verdien model nu bestaat uit klanten data te verkopen aan cambridge analytica ofzo ???

  Echt de meest amateuristische klanten service ooit.
  Ik heb serieus medelijden met mensen die bij Santander een betaal achterstand zijn opgelopen want met zo'n klanten service kom je er echt nooit uit.


  Door: Willem20-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Slechtste services ooit

  WAARDELOOS!!!! ik zou oppassen met wat ze beloven want ze komen de afspraken niet na, helpen je verder in de problemen en vervolgens weigeren ze enige reactie te geven!!! een maand geleden heb ik een lening aangevraagd deze werd telefonische goed gekeurd en het bedrag zou binnen 3 werkdagen op me rekening staan ( ik had geld nodig voor het lessen en rekening te betalen). Ik heb dus toen in de 3 dagen tijd 3x 2 uur autoles gehad en vervolgens rekeningen betaald die ik anders in een paar maanden kon betalen! CONCLUSIE... Ik heb het geld nooit gekregen na meerdere mails waarin ook werd gezegd dat hij het had goedgekeurd dat het zijn fout was werd het ineens afgewezen!! nou zit ik dus helemaal in de shit omdat ik dit niet betalen kan en ze weigeren dus gewoon een reactie te geven alleen een sorry mijn fout en verder moet je het zelf oplossen!

  Door: Rianne06-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Onbeschoft

  + als u een kleine lening wilt afsluiten terwijl u het niet weet wie Santander is en werd aangeboden door mediamarkt gaat het erg makkelijk.
  - - - - Als u een achterstand heeft wordt u rechtstreeks geregistreerd zonder te weten door Santander bij BKR ook al u duidelijk aangeeft van dat u tijd nodig heb en in een rot situatie zit 4 jaar terug.Ik heb al 3 pogingen gedaan om BKR te laten verwijderen van Santander terwijl het bedrag volledig betaald was.ik kwam vorige jaar begin achter dat ik geregisterd ben bij BKR door Santander hier door kon ik geen enkele lening afsluiten ben inmiddels aan de juristen 3000 duizend euro kwijt geraakt maar helaas weigert Santander bkr registratie te verwijderen.
  Het ging om 1250 euro en die is afgelost in 2014!

  Hoop dat de meeste mensen wel rekening zullen mee houden dat ze niet in een ( rot situatie ) moeten belanden en geen enkele achterstand moeten lopen.Succes ermee zo kan het ook het is makkelijk dat ze een lijntje over heen kunnen trekken.!!!!!

  Door: yunus08-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  heel tevreden

  heel tevreden!!

  Door: E. Chaps18-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  mijn doorlopend krediet was snel geregeld

  mijn doorlopend krediet was snel geregeld en ze hebben goede informatie gegeven
  tevreden klant

  Door: e. vd l22-06-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Schrijf zelf een review over Santander

  Uw beoordeling