NederlandReview

    Ervaringen Santander

    Er staan onderhand zoveel financiële producten dat je door de bomen het kredietbos niet meer ziet. Wat onderscheidt de een nu van de ander? Ze beloven allemaal gouden bergen, eenvoud en lage rente. Wie houdt zich aan deze belofte en wie maakte van een droom een nachtmerrie? Hier lees je reviews van ervaringen met de persoonlijke kredieten en aanverwante verzekeringen van Santander. Uiteraard kun je hier ook zelf jouw mening en beoordeling kwijt in een recensie. Daarmee help jij weer geïnteresseerden bij het maken van hun keuze.

    Onvoorziene kosten

    Het overkomt ons allemaal wel eens; de wasmachine gaat stuk, de auto is rijp voor de schroot, een noodzakelijke verbouwing aan het huis of de Belastingdienst komt met een onaangename verrassing. Misschien heb je verantwoord een spaarpotje achter de hand, maar ook dat kan tekort schieten. Helaas kunnen niet alle aankopen of rekeningen vooruit geschoven worden naar een moment dat het financieel wel uit komt. Als je voor je werk afhankelijk bent van eigen vervoer, is dat bijvoorbeeld een grote aanschaf of reparatie die je zo snel mogelijk zult moeten regelen. In dat geval kun je het lenen van geld overwegen.

    Geld lenen voor een goed leendoel

    Als je een lening afsluit, doe je dat het liefste bij iemand die veilig, verantwoord en betrouwbaar is, en geen bizar hoge rente rekent. Het moet per slot van rekening wel te doen blijven. Een lening sluit je namelijk niet zomaar af en krom liggen om het te kunnen afbetalen, helpt niet echt. Geld lenen, kost al geld, maar liever niet te veel. Je wilt per slot van rekening ook nog op reis kunnen voor je pensioen.

    Nabestaanden verantwoordelijk

    Op het moment dat je een lening afsluit, ga je er niet vanuit dat je binnen de aflossingsperiode komt te overlijden. Helaas heb je dat niet altijd in de hand. Wist je dat de partner of naaste familie na jouw overlijden verantwoordelijk worden gehouden voor het aflossen van jouw schuld? Dat wil je ze waarschijnlijk niet aan doen. Gelukkig zijn er tegenwoordig verzekeringen die dit voorkomen en de achterblijvers nabestaandenbescherming biedt. Vaak gaat het hier om een klein percentage van het leenbedrag, eenmalige bemiddelingskosten en de poliskosten van de verzekeraar. Afhankelijk van het financiële product waarbij zo’n verzekering is afgesloten, wordt een bepaald bedrag uitgekeerd.


    Het draait uiteindelijk altijd toch om geld, dus dan kun je het maar beter goed regelen

    Ongevallenverzekering: dood of blijvend invalide

    Een ongeluk zit in een klein hoekje, zowel gewoon thuis, als onderweg of op vakantie in het buitenland. Dit kan niet alleen fysieke en emotionele gevolgen hebben, maar ook financiële. Aangezien niemand doorgaans bewust een ongeval krijgt met blijvende invaliditeit of zelfs de dood tot gevolg, is het lastig hier financieel rekening mee te houden. Dat is het moment waarop zo'n speciale verzekering zal uitkeren, om het financiële leed van een gezin enigszins te verzachten. Een zorgverzekering vergoed namelijk niet alles en in het geval van invaliditeit moeten er thuis waarschijnlijk aanpassingen gedaan worden, wat meerdere uitgaven en hoge kosten met zich mee kan brengen.

    Santander

    Dit is een van de kredietverleners op het gebied van consumer finance, oftewel leningen voor particulieren. Je kunt bij dit bedrijf terecht voor een doorlopend krediet en het oversluiten van een lopende lening. De bedragen van de kredieten zijn relatief klein, namelijk tussen de 1.500 en 50.000 euro. Via een account of rekening kun je daarna al je geldzaken bij hen regelen en inzien. Naast het verstrekken van kredieten, kun je hier ook en aantal financieel-gerelateerde verzekeringen afsluiten, zoals de Nabestaandenbescherming, Familie Zorgplan en Verzekering Blijvende Invaliditeit. Alle producten zijn via de website af te sluiten.

    Recensies voor en door consumenten

    Als je door de aanbieders het bos niet meer kunt zien, is het handig als (oud)leners en verzekerden hun mening en ervaring beschreven hebben in een review. Op die manier kun je snel achterhalen of het afsluiten echt zo eenvoudig ging en het product in de praktijk net zo voordelig en goed was als op het beeldscherm. Wil je straks ook de klanten na jou helpen? Kom dan gerust nog eens terug om zelf een beoordeling te schrijven! Alvast bedankt!

    Santander
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (31)

    5,4
    65% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6,6
    Service
    rating
    4,4
    Prijs
    rating
    5,2
    Leveren
    rating
    5,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    I GOT MY LOAN

    Hallo allemaal, mijn naam is mevrouw Sharon Sim. Ik woon in Singapore en ben vandaag een gelukkige vrouw? en ik vertelde mezelf dat elke geldschieter die mijn gezin uit onze arme situatie redt, ik elke persoon die een lening zoekt naar hem zal doorverwijzen, hij gaf mij geluk aan mij en mijn familie, ik had een lening nodig van $ 250.000,00 aan begin mijn leven helemaal opnieuw, want ik ben een alleenstaande moeder met 3 kinderen. Ik ontmoette deze eerlijke en GOD vrezende man geldschieter die me helpt met een lening van $ 250.000,00 SG. Dollar, hij is een GOD-vrezende man, als je een lening nodig hebt en je de lening terugbetaalt, neem dan contact met hem op en vertel hem dat mevrouw Sharon is, die je naar hem verwijst. contacteer Dr. Purva Pius, bel / whats-App Contactnummer +17323146992 via e-mail: (trustfundsloanfirm31@gmail.com) Bedankt.

    Door: SHARON 19-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7
    rating

    LENING AANBIEDING

    Geachte dames en heren.

    Mijn naam is Willams Moller. Ik ben een particuliere leningverstrekker hier in de Verenigde Staten. Ik geef allerlei soorten leningen aan mensen die financiële hulp nodig hebben voor zakelijke doeleinden of persoonlijk gebruik. Als u een dringende lening nodig hebt, bied ik een lening met een lage rente van 2% per jaar. Voor meer informatie en hoe toe te passen. vriendelijk contact met mij vandaag via e-mail: williammollercredits@gmail.com

    vriendelijke groeten
    William Moller
    Directeur
    E-mail: williammollercredits@gmail.com

    Door: William Moller 15-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Nederland review

    Dag iedereen. Ik zag opmerkingen van mensen die hun lening al hadden gekregen uit pure heart-leningen en toen besloot ik toe te passen op basis van hun aanbevelingen en slechts enkele uren geleden bevestigde ik op mijn eigen persoonlijke bankrekening een totaalbedrag van $ 20.000 waar ik om vroeg. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om een ​​aanvraag in te dienen via hun e-mail gabrielweaith2018@gmail.com of Whatsapp +1(310)496-7949

    Door: Gabriel wealth 14-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5
    rating

    credit

    Hallo iedereen die ik zag opmerkingen van mensen die al hun leningen hadden gekregen van pure heart loans en toen besloot ik om daar aanbevelingen toe te passen en slechts enkele uren geleden bevestigde ik in mijn eigen persoonlijke bankrekening een totaalbedrag van € 60.000 waar ik om vroeg. dit is echt geweldig nieuws, ik adviseer iedereen die echte Jeg trenger en presserende lån nodig heeft voor è betale regningene mine ik post og kommentar i Norgeloan om hun ware toe te passen via mail (mattdeanloanfirm@gmail.com of WhatsApp (14087216629) ik ben blij nu ik de lening heb gekregen die ik heb aangevraagd

    Door: rock smaller 09-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4
    rating

    the_letterbox@hotmail.com

    Jarenlang trouwe klant geweest bij Santander met een doorlopend krediet. Nu gillend hard weggerend naar de concurrent. Zonder opgave van reden is de mogelijkheid om geld op te nemen geblokkeerd. De communicatie is heel slecht met Santander. Ze reageren niet op berichten verzonden via de eigen website. Na heel veel bellen bleek dat ik mijn inkomsten en lasten opnieuw moest doorgeven. Kreeg het formulier niet doorgestuurd zoals aangegeven. Weer bellen, weer geen formulier ontvangen. Pas bij de derde keer. Wijzigingen worden niet doorgevoerd of gesprekken zijn niet goed in het systeem vast gelegd. Dus eerst sta je een kwartier in de wacht om dan voor de tweede keer door te geven dat je bankrekening is gewijzigd. Ik ga nooit meer terug naar Santander.

    Door: Alex 08-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    6
    rating

    krediet

    de levering was vlot de service in het verloop vervelend verwarrend en onprettig de afwikkeling een ramp duurde ruim 5 weken om over te kunnen sluiten en aflossen zelfs de rabobank kontact moeten op laten nemen om de zaak op te lossen ....zou nooit iemand uw maatschappij adviseren ....sterker nog afraden

    Door: gerda groeneveld 07-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7
    rating

    Lening voor verbouwing

    Lening afgesloten voor een grote verbouwing die wij volgend jaar gaan uitvoeren. Het geld was uiteindelijk snel geregeld, maar wel een tijdje spannend geweest of het geld wel zou komen. Gerust dat dat nu achter de rug is. Wel goed geholpen.

    Door: Nina 31-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Lening met lage rente

    Mijn lening is uiteindelijk goed geregeld. Ik had het geluk net op een rustiger moment te komen denk ik. De rente is relatief laag.
    Wel moest ik vrij lang wachten voor dat het geregeld was. Dat zorgt voor best wat spanning. Maar ik vond ze wel goed bereikbaar. Je krijgt inderdaad niet telkens dezelfde persoon te pakken, maar voor mij hoefde dat ook niet. Dus ik ben wel tevreden, al mag het van mij wel wat sneller geregeld worden allemaal.

    Door: Gerry 12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Persoonlijke lening

    Voor een grote uitgave op zoek gegaan naar een persoonlijke lening en beland bij Santander. Nooit van gehoord daarvoor. Aanvraagproces: prima.
    We moesten wel even wachten op de goedkeuring, dat was wat onhandig, want je wilt weten waar je aan toe bent, maar kennelijk hoort dat erbij. Veel om uit te zoeken waarschijnlijk.
    Uiteindelijk gelukkig goedgekeurd en dan gaat het vrij vlot. Nette afhandeling.

    Door: Rogier 07-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    persoonlijke lening

    Leuk om af en toe ook een positieve review te lezen. (Dat zijn dan de gelukkige)
    Maar helaas, ook voor mij geld, spijt dat ik met deze partij in zee bent gegaan, slechte service, als je het al service moet noemen.
    2 weken verder, en nog steeds niets, inmiddels al 4 telefoontjes verder, steeds maar weer een ander persoon aan de telefoon, maken excuses, maar daar kom ik niet zoveel verder mee.
    Los de problemen op Santander!!! en zorg ervoor dat je een betere naam krijgt in de markt.
    Mijn advies, niet aan beginnen!! Ik moet sterren invullen, anders kan ik het niet verzenden, maar ze verdienen helemaal geen sterren. dus dan maar 1 ster, en leveren hebben ze nog steeds niet gekund, het is er erg druk.

    Door: Mira 18-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Doorlopend krediet

    Na jarenlang een doorlopend krediet te hebben ineens zonder aankondiging geblokkeerd.Na 1 telefoontje van mij om de mogelijkheid te hebben om mijn krediet met €250,= te verhogen.Dat deden ze niet,kleine bedragen.Kwam op een andere afdeling terecht,kreeg de vraag of ik betalingsproblemen had,mijn antwoord nee,en ook geen achterstanden.Mijn verbazing was groot,dat deze meneer mij heeft geblokkeerd.Ik belde voor het 1 en krijg het ander.Spijt van dat telefoontje.Dat kan toch niet zo maar,na een jarenlange overeenkomst.Zonder reden.Ben nu in de klachtenprocedure.Heel vervelend.Zo gä je niet met klanten om.

    Door: Rina de Vries 07-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Via mediamarkt in 10 maanden betalen

    Via mediamarkt een bestelling geplaatst. Ik wilde een laptop van 1299,- euro in 10 maanden betalen via Santander. 20 augustus een bestelling geplaatst.
    Formulieren naar santander toegestuurd. Ik had al een mail gekregen dat de lening goed gekeurd was. Na een week stond er bij mediamarkt nog steeds dat de bestelling op goedkeuring wachte. Die week heb ik 2x contact gezocht met mediamarkt en santander. Mij werd door santander verteld dat de gegevens nog goedkeurd moeten worden.
    Het was druk en daarom duurde het iets langer, zeiden ze. Normaal streven we naar 48 uur mevrouw! Ik wachte al een week!!! Na twee weken nog steeds geen goedkeuring bij mediamarkt. Weer gebeld met mediamarkt, die gaven aan dat ze afhankelijk waren van de goedkeuring van santander. Ik vroeg of ik de laptop nog wel zou krijgen als die uitverkocht zou zijn. Dit was dus niet zo. Als het product uitverkocht is dan krijg je hem niet meer of je wordt op de lijst gezet voor als het product weer leverbaar is. Ik heb aangegeven dat ik dit erg vervelend vond omdat ik hem al na twee weken nodig heb voor school. Ik heb na het gesprek weer contact gezocht met santander. Weer mijn verhaal uitgelegd, dat ik van hun afhankelijk ben om mijn laptop te krijgen. Ik hoorde tot mijn verbazing dat na twee weken mijn gegevens nog steeds niet bekeken waren. Er zijn twee mensen die mijn lening moeten goedkeuren. Er was nog geen 1 die het bekeken had. Ze geven aan dat ik nog maar even moet wachten. Nog een week gewacht. Na een week zag ik dat de laptop uitverkocht was. 1 dag daarna was mijn lening goedgekeurd door santander. 3 weken heeft dat geduurd. Mediamarkt weer gebeld. Het product was uitverkocht en ik stond nu op de lijst voor als het product weer op voorraad is. Ze konden me niet beloven dat ik de laptop op tijd zou krijgen voor als ik naar school ga. Ik had nu al spijt dat ik de laptop niet in 1 keer betaald had. Ik dacht dat het makkelijk zou zijn om het in 10 maanden te kunnen betalen met 0% rente. Zo had ik geld over om nog de boeken te betalen voor school en andere dingen, omdat het toch wel een hoog bedrag is om in 1 keer te betalen. Uiteindelijk heb ik mijn bestelling bij mediamarkt geanuleerd en heb ik ergens anders mijn laptop gekocht. Dank je wel Santander dat mediamarkt zo zijn klanten kwijt raakt. Nooit meer santander voor mij.

    Door: Janet Balkestein 06-09-2019
    Santosh 16-09-2019

    Same bad experience !

    Jacqueline 23-09-2019

    Hier ook dezelfde zeer slechte ervaring met Santander. Na 4 weken heeft Mediamarkt zelf mijn order geannuleerd omdat ik niets opgestuurd zou hebben naar Santander, ongelofelijk slecht dit. Wijze les, blijf ver weg van Santander en Mediamarkt! Er valt niks te verdienen aan klanten die renteloos in 10 maanden afbetalen...

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    PL

    Ze smeren je makkelijk een lening aan, en dan begint de ellende. Communicatie onderling daar ver te zoeken. Toren hoge rentes, ik was nog wat onbekend met het lenen maar heb spijt als haar op m'n hoofd, ze hebben met te hoge lening gegeven met lange looptijd. Nu staat er bij bkr er dus toren hoog bedrag wat niet meer over te sluiten valt na een lagere rente elders. Wees gewaarschuwd! Plus 1 keer te laat betalen en je word door 10 verschillende telefoon nummers de hele dag door gebeld. Drama daar

    Door: Hendrik 27-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    lening

    We hadden 10duizend euro extra nodig voor verbouwing. Na veel zoeken kwamen we bij Santander uit via vergelijk site Bankr. Aanvragen van de lening was makkelijk. We werden snel gebeld om alles door te spreken. Wel veel documenten opsturen ,dat was wel minder. Enige echte minpunt is de rente, die is hoger dan bij Freo of MoneYou, maar die doen moeilijker.

    Door: Andre 25-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Doorlopend krediet

    Dacht dat alles vlot verliep, kom ik er halverwege van het proces achter dat mijn contactpersoon doodleuk op vakantie gegaan is zonder mij ook maar te informeren.

    Door: Nathan 08-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5
    rating

    Lening

    Ik heb 5 mails gestuurd naar klantenservice Santander omdat ik wil weten wat mijn openstaande saldo is op het ogenblik. Ook kan je niet inloggen op mijn Santander dus geen idee wat er nog openstaat
    Via de telefoon geprobeerd en daar geven ze aan dat de wacht tijd wat langer als gewoonlijk duurt , ik vind dit zeer onprofessioneel wel betalen maar geen informatie wat er nog openstaat totaal geen reactie op mijn mails ik ben zeer teleurgesteld en BOOS !!!

    Door: M.kwant 15-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5
    rating

    In aanvraag

    Vandaag aangevraagd. Ben benieuwd. Drie sterren maar even omdat ik nog geen bericht heb en verdere ervaring. Ik houd jullie op de hoogte. AM

    Door: AnneM 12-07-2019
    Denise 19-08-2019

    Hoi, na hoeveel dagen kreeg je bericht? Ik heb hem dinsdag ingediend en is nu maandag en nog niks gehoord

    Peter 19-08-2019

    Ik heb maandag alles verstuurd naar de en ook nog niks gehoord , zelf een aantal keren gebeld maar t is blijkbaar erg druk bij de acceptatie afdeling ??? Niemand kan me vertellen wanneer er dan naar gekeken gaat worden

    Denise 20-08-2019

    Bij jou dus ook al peter...heb je nu ook nog niks gehoord? Ik namelijk niet....ben benieuwd wanneer jij wat hoort omdat je het eerder als mij verstuurd hebt.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    6
    rating

    Krediet

    @redactie: waarom halen jullie de spam reviews er niet uit. Onder mom van review zit een bedrijf hier haar lening te promoten. En ze vinken alle sterren aan zodat Santander hier zeer vertekend positiever scoort dan ze anders zouden doen.

    Santander: niet mee in zee gaan. Lenen gaat snel, maar ze smeren je bijv. Een verzekering erbij aan. Je betaald je blauw aan rente en kosten zodat je veel meer betaald. Heb je vragen of klachten: ze reageren gewoon niet. Op brieven via hun portal bijv. in 2017 heb ik tot nu nooit iets gehoord. Krediet dat ik al jaren op afbetaalde en nooit een betaling gemist, werd plots geblokkeerd. Dit omdat ik zelfstandige was.wat ik al 6 jaar ben en nooit iets over gehoord.
    Geen zaken mee doen

    Door: Janssen 14-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    3
    rating

    zoveel

    Ik schrijf namens een een vriendin, die helaas voor haar er vanaf 2007 al aan vast zat. Door omstandigheden kon ze nooit veel aflossen, met als gevolg dat haar 50 euro in praktijk minder dan 20 was, omdat de rente 30-35 euro bedroeg. Santander zal dan zelf niet eens proberen de klant te helpen op wat voor manier dan ook. Uiteindelijk ben ik haar gaan helpen en wat mij opvalt aan hun site en app : Je kunt vooral geld opnemen of nieuwe leningen/kredieten afsluiten, maar alles ineens afbetalen is een heel zoekwerk. En om na afbetaling de rekening op te zeggen is helemaal (nog) niet te vinden. Grote oplichterszooitje. Begin er nooit aan. Beter sparen en als dat niet gaat, informeer dan bij "normale" banken. Vooral de rente....

    Door: Rob Graumans 05-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    krediet

    Zoals anderen ook al aangaven: extreem slechte service. Reageer je op een e-mail die je van Santander krijgt, dan mag je blij zijn als je na een week een reactie krijgt. 9 van de 10 keer krijg je helemaal geen respons. Overigens besteedde Santander in het verleden het klantcontact uit aan amateuristische call centers (zoals het failliete MyCall); misschien is dat nog steeds. Ik had beter moeten weten. Dag Santander, tot nooit meer.

    Door: Hoving 30-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Schrijf zelf een review over Santander

    Uw beoordeling