NederlandReview

    Ervaringen Santander

    Er staan onderhand zoveel financiële producten dat je door de bomen het kredietbos niet meer ziet. Wat onderscheidt de een nu van de ander? Ze beloven allemaal gouden bergen, eenvoud en lage rente. Wie houdt zich aan deze belofte en wie maakte van een droom een nachtmerrie? Hier lees je reviews van ervaringen met de persoonlijke kredieten en aanverwante verzekeringen van Santander. Uiteraard kun je hier ook zelf jouw mening en beoordeling kwijt in een recensie. Daarmee help jij weer geïnteresseerden bij het maken van hun keuze.

    Onvoorziene kosten
    Het overkomt ons allemaal wel eens; de wasmachine gaat stuk, de auto is rijp voor de schroot, een noodzakelijke verbouwing aan het huis of de Belastingdienst komt met een onaangename verrassing. Misschien heb je verantwoord een spaarpotje achter de hand, maar ook dat kan tekort schieten. Helaas kunnen niet alle aankopen of rekeningen vooruit geschoven worden naar een moment dat het financieel wel uit komt. Als je voor je werk afhankelijk bent van eigen vervoer, is dat bijvoorbeeld een grote aanschaf of reparatie die je zo snel mogelijk zult moeten regelen. In dat geval kun je het lenen van geld overwegen.

    Geld lenen voor een goed leendoel
    Als je een lening afsluit, doe je dat het liefste bij iemand die veilig, verantwoord en betrouwbaar is, en geen bizar hoge rente rekent. Het moet per slot van rekening wel te doen blijven. Een lening sluit je namelijk niet zomaar af en krom liggen om het te kunnen afbetalen, helpt niet echt. Geld lenen, kost al geld, maar liever niet te veel. Je wilt per slot van rekening ook nog op reis kunnen voor je pensioen.

    Nabestaanden verantwoordelijk
    Op het moment dat je een lening afsluit, ga je er niet vanuit dat je binnen de aflossingsperiode komt te overlijden. Helaas heb je dat niet altijd in de hand. Wist je dat de partner of naaste familie na jouw overlijden verantwoordelijk worden gehouden voor het aflossen van jouw schuld? Dat wil je ze waarschijnlijk niet aan doen. Gelukkig zijn er tegenwoordig verzekeringen die dit voorkomen en de achterblijvers nabestaandenbescherming biedt. Vaak gaat het hier om een klein percentage van het leenbedrag, eenmalige bemiddelingskosten en de poliskosten van de verzekeraar. Afhankelijk van het financiële product waarbij zo’n verzekering is afgesloten, wordt een bepaald bedrag uitgekeerd.


    Het draait uiteindelijk altijd toch om geld, dus dan kun je het maar beter goed regelen

    Ongevallenverzekering: dood of blijvend invalide
    Een ongeluk zit in een klein hoekje, zowel gewoon thuis, als onderweg of op vakantie in het buitenland. Dit kan niet alleen fysieke en emotionele gevolgen hebben, maar ook financiële. Aangezien niemand doorgaans bewust een ongeval krijgt met blijvende invaliditeit of zelfs de dood tot gevolg, is het lastig hier financieel rekening mee te houden. Dat is het moment waarop zo'n speciale verzekering zal uitkeren, om het financiële leed van een gezin enigszins te verzachten. Een zorgverzekering vergoed namelijk niet alles en in het geval van invaliditeit moeten er thuis waarschijnlijk aanpassingen gedaan worden, wat meerdere uitgaven en hoge kosten met zich mee kan brengen.

    Santander
    Dit is een van de kredietverleners op het gebied van consumer finance, oftewel leningen voor particulieren. Je kunt bij dit bedrijf terecht voor een doorlopend krediet en het oversluiten van een lopende lening. De bedragen van de kredieten zijn relatief klein, namelijk tussen de 1.500 en 50.000 euro. Via een account of rekening kun je daarna al je geldzaken bij hen regelen en inzien. Naast het verstrekken van kredieten, kun je hier ook en aantal financieel-gerelateerde verzekeringen afsluiten, zoals de Nabestaandenbescherming, Familie Zorgplan en Verzekering Blijvende Invaliditeit. Alle producten zijn via de website af te sluiten.

    Recensies voor en door consumenten
    Als je door de aanbieders het bos niet meer kunt zien, is het handig als (oud)leners en verzekerden hun mening en ervaring beschreven hebben in een review. Op die manier kun je snel achterhalen of het afsluiten echt zo eenvoudig ging en het product in de praktijk net zo voordelig en goed was als op het beeldscherm. Wil je straks ook de klanten na jou helpen? Kom dan gerust nog eens terug om zelf een beoordeling te schrijven! Alvast bedankt!

    Santander
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (18)

    5,4
    61% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    5,8

    Service

    4,8

    Prijs

    5,6

    Leveren

    5,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Onduidelijk

    Leenbedrag 7500, betaal 120 maanden112,95 is 13554, nu nog 15 maanden, ben begonnen met betalen in 2014 , dus moet geen 120 maanden zijn maar 60 waardoor de rente omlaag moet, er wordt niet gereageerd op mails , slechte communicatie.

    Door: Fatlady20-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Geen zaken mee doen

    Allereerst: er staan hier zgn. reviews die geen reviews zijn maar reclameuitingen van andere kredietverstrekkers. Waarom weet ik niet maar men geeft dan wel goede scores aan Santander terwijl ze dus dit forum alleen voor hun eigen promotie gebruiken. Oproep aan redaktie: gooi die eruit want het vertoebeld het resultaat van alle scores samen.
    Lees je goed dan zie je hoofdzakelijk negatieve scores voor Santander. Deze zijn onderbouwd wat niet van alle positieve scores gezegd kan worden (fake?).
    Ik heb al vele, vele jaren een lening lopen bij Santander en im wil er vanaf. Eerder al verrast toen bleek dat men jaren maandelijks enkele tientjes had ingehouden voor een zgn. verzekering, gekoppeld aan de lening. Had ik bij aanvang niet om gevraagd. Jaren en jaren trouw betaald en plots wordt mogelijkheid om krediet op te nemen afgesloten omdat men tussentijds dus de voorwaarden wijzigd. Voor dat gebeurenwerd ik veelvuldig door de jaren heen vooral gepushed om krediet op te nemen. Maar nu ik dat mogelijk opnieuw zou willen, lrijg ik nul op mijn rekest. Waarom weet ik niet, maar zomder enig bericht is kredietopname (ik heb inmiddels over de jaren heen de helft gewoon al afbetaald en trouw elke maand). Im heb al dierse keren via "Mijn Santander" navraag gedaan maar men antwoord gewoon niet. Ook heb ik alle relevante inkomensgegevens van me doorgegeven waaruit blijkt dat ik meer dan genoeg onkomsten heb. Maar men zwijgt gewoon. Telefonisch vaker aan de lijn gehangen maar lange wachttijden verhinderen contact. Ik kom er niet door en heb geen tijd uren aan de telefoon te blijven wachten. Allemaal gewoon zeer onbeschoft.

    Door: J.Derickx19-05-2019
    J.Derickx19-05-2019

    Heb review net ingediend en zie "zou hier weer kopen" met Ja beantwoord. Dat klopt natuurlijk niet en ik heb bij het indienen van de review ook niet die keuzemogelijkheid gezien. Ook worden blijkbaar ook gewoon alle gegeven sterren gemiddeld zodat er bij mij een 3,5 score uitkomt. Dat klopt natuurlijk ook helemaal niet. Ik heb 4 steren voor "Bestellen" gegeven, maar dat zegt natuurlijk helemaal niks over een algemene score van een bedrijf. Ook bij oplichters kan men heel gemakkelijk bestellen. Dat zullen ze logischerwijze oom heel gemakkelijk maken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5

    doorlopend krediet

    Mijn doorlopend krediet was top geregeld. ben echt tevreden!

    Door: Mirek09-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    Santander consumenten krediet

    lening aanbieding

    Goedendag

    Heeft u een lening nodig voor elk doel? Zit u in een financieel probleem? Heeft u een financiële oplossing nodig? Bridge Finance biedt liefde met een gunstige rente. Onze leningen zijn gemakkelijk, goedkoop en snel. Neem vandaag nog contact met ons op om de lening te krijgen die u nodig heeft. We kunnen elke lening afstemmen met een rente van slechts 2% op uw budget. Als u geïnteresseerd bent, neem dan onmiddellijk contact met ons op via (adribay0008@gmail.com)

    Door: Adrian Bayford28-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

     lening aanbieding gratis

    Hallo,

    Heeft u een investeerder nodig? Heeft u een lening nodig om uw bedrijf te starten of een persoonlijke lening? We hebben de capaciteit om zakelijke en persoonlijke kredieten / leningen te verstrekken aan bedrijven en particulieren tegen een rentepercentage van 3%. Onze investeerders financieren ook projecten. Neem voor meer informatie contact op met Email: avantcreditfinancials@gmail.com
    whatsapp: +13219993670

    alleen voor serieuze mensen
    oprecht
    Lynge Blak

    Door: Alexander Alexis26-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    lening aanbieding

    Goedendag

    Heeft u een lening nodig voor elk doel? Zit u in een financieel probleem? Heeft u een financiële oplossing nodig? Bridge Finance biedt liefde met een gunstige rente. Onze leningen zijn gemakkelijk, goedkoop en snel. Neem vandaag nog contact met ons op om de lening te krijgen die u nodig heeft. We kunnen elke lening afstemmen met een rente van slechts 2% op uw budget. Als u geïnteresseerd bent, neem dan onmiddellijk contact met ons op via (adribay0008@gmail.com)

    Door: Adrian Bayford09-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    ronduit slecht

    Santander .. nee nooit meer!
    Ze reageren niet ook al stuur je 100 berichten in hun postbak en zie wel dat het geopend is maar nooit een antwoord terug op mijn vragen..
    Services zijn ronduit slecht! Ze blokkeren zomaar je rekening zonder werkelijke goede opgaaf.
    Buiten dat communicatie is niet mogelijk!

    Door: c. hajenius30-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    lening aanbieding

    Hallo,

    Heeft u een legale en snelle kredietdienst nodig?

    Registreer nu en krijg snel een lening!

    We bieden financiële ondersteuning voor mensen die op zoek zijn naar leningen. Kredietfinanciering en werkkapitaal om een nieuw bedrijf te starten of bestaande activiteiten uit te breiden. Onze lening wordt aangeboden tegen een gunstige rente van 2%. Geïnteresseerde partijen moeten per e-mail contact met ons opnemen voor meer informatie: (adribay0008@gmail.com)

    Door: Adrian Bayford27-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    slechte service ook bij eerder aflossen

    ik had een lening nodig voor een scooter, de lening zou ik boeten vrij eerder/extra kunnen aflossen.
    de eerste keer dat ik belde was omdat ik 1000 euro van de lening(+/- 2100) extra had afbetaald en er maar volgens hun site een klein beetje was afbetaald, ik kreeg te horen dat het wel goed stond op de balans(die ik nergens op de site kan vinden) en dat het minder afbetaald was omdat ze 1% inhouden voor extra aflossen(met een contract boete vrij aflossen).
    verder al 17 maanden netjes 43,28 betaald en nu weer 400 extra afgelost, naar mijn rekenmachine kom ik op een bedrag uit dat ik het bijna heb afbetaald(binnen 2 jaar ipv 7jaar) maar volgens hun site moet ik nog 937,34 betalen waarop ik een mail naar hun stuurde (via site en email adres), wel op de gewone mail een lees bevestiging gekregen maar nu nog steeds geen antwoord.
    met bellen krijg je ook mooie verhaaltjes van hun te horen, denken ze dat ze een andere lening erbij kunnen afsluiten doen ze hun uiterste best maar als het over iets dat niet klopt zegt zijn ze niet thuis.

    Door: j. vd h06-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Lening aanbieding

    WANNEER U OF UW GEHOUDENEN EEN LENING NODIG HEBBEN, GETEST EN VERTROUWD. (E-mail: skyfinsrv083@gmail.com of sms / bel +14137290687
    Goede dag, uit mijn drukke agenda voel ik me gewoon om dit snel te delen omdat ik weet dat ik duizenden levens ga redden. Veel mensen zullen het met mij eens zijn dat valse leningverstrekkers niet langer een nieuws voor ons zijn dat al enkele maanden trending is en ik werd ook het slachtoffer toen ik probeerde een lening te zoeken voor de uitvinding van een nieuw patent en op aandelen te beleggen . Na zoveel mislukte pogingen om een ​​lening te krijgen, was er één bedrijf dat zich onderscheidde tussen de rest. Ze zijn betrouwbaar, rechtuit, eerlijk en betrouwbaar. Ik zal niet veel zeggen omdat het gezegde luidt: "ervaring is de beste leraar", ik zal iedereen die een lening van een bepaald bedrag nodig heeft, aanraden om vriendelijk contact op te nemen met deze enige echte GROTE HEMEL FINANCIËLE PLANNING op hun e-mailadres: (skyfinsrv083 @ gmail.com) Ik blijf mijn bescheiden zelf-MD. GREGORY BENJAMIN, ik woon bij Park Ave Richmond VA 23220. Zeg niet meer dat je het slachtoffer van oplichterij bent, genoeg is genoeg voor de wijze. Vertrouw niet totdat je hebt geverifieerd contact op met BIG SKY FINANCIAL PLANNING nu en deel je eigen geweldige ervaring met hen.

    Door: hmark1036@gmail.com04-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Drama!

    Wat een drama.
    Geen enkele reacties op email. Dan krijg je email met betalingsverzoeken.
    Terug gemaild dat ik graag zaken wilden bespreken.
    Weer geen reactie op de mails gehad.
    Ik ben nog nooit zo asociaal behandeld als bij Satander.

    Door: Robert23-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Wij zijn zeer tevreden met Santander

    Wij hebben al een tijd een lening lopen via Santander. Ik moet zeggen dat ik mij niet herken in sommige verhalen van hieronder. Alles is echt keurig geregeld voor ons, we hebben goed contact met Santander.

    Een lening afsluiten vond ik destijds een hele onderneming, daarom hebben wij veel navraag gedaan om ons heen en zo kwamen we bij Santander terecht. En dat is ons niet tegengevallen.

    Ze denken goed met je mee en alles klopt gewoon verder met de afhandeling. Wij zijn dus erg tevreden met de geleverde service.

    Door: Menno21-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Ga met hun geen leningen aan.

    Hun administratie klopt van geen kant. Na afspraken te hebben gemaakt over mijn afbetaling krijg ik continue herinneringen dat ik nog niet betaald heb terwijl ik mij aan alle afspraken heb gehouden. Ze zijn heel, heel erg lastig en tonen geen enkel begrip voor een veranderende situatie. Denken niet mee en zijn er alleen maar om je verder in de put te steken. GA BIJ HUN GEEN LENINGEN AAN!

    Door: de Waard21-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Nul klantenservice

    Ik had via MediaMarkt een PL bij Santander dit was allemaal prima verlopen (heb in deze periode van 2 jaar nooit contact gehad met hun).
    Dus toen ik weer een lening wou nemen ging ik rechtstreeks voor Santander via hun website.
    Ten eerste werkt die website al niet naar behoren maar goed.

    Na aanvraag te hebben gedaan en akkoord van PL ontvangen.
    Daarna alle benodigde documenten verstuurd.
    En toen niks meer van Santander gehoord helemaal nul reactie.
    Ik heb hun gemaild en vele terug bel verzoeken achter gelaten maar werd nooit terug gebeld.
    Elke keer als ik belde was het "We gaan het gelijk oppakken" "We werken er aan" "We bellen u zo terug" etc. etc.
    En dit op de meest klantonvriendelijkste toon die ik ooit heb mee gemaakt.
    Ik heb de PL uiteindelijk maar zelf geannuleerd omdat ik op dit moment nog maar 1 dag van de 14 dagen bedenk over had.

    Let wel mijn vorige lening is prima verlopen bij hun dus ik ben 2 jaar lang een krediet waardige klant van hun geweest !!
    Heb verder ook nergens geen schulden.
    En dan wordt je zo behandeld.

    Het lijkt wel of Santander hun best doen hun product niet aan de man te brengen.
    Denk dat hun verdien model nu bestaat uit klanten data te verkopen aan cambridge analytica ofzo ???

    Echt de meest amateuristische klanten service ooit.
    Ik heb serieus medelijden met mensen die bij Santander een betaal achterstand zijn opgelopen want met zo'n klanten service kom je er echt nooit uit.


    Door: Willem20-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Slechtste services ooit

    WAARDELOOS!!!! ik zou oppassen met wat ze beloven want ze komen de afspraken niet na, helpen je verder in de problemen en vervolgens weigeren ze enige reactie te geven!!! een maand geleden heb ik een lening aangevraagd deze werd telefonische goed gekeurd en het bedrag zou binnen 3 werkdagen op me rekening staan ( ik had geld nodig voor het lessen en rekening te betalen). Ik heb dus toen in de 3 dagen tijd 3x 2 uur autoles gehad en vervolgens rekeningen betaald die ik anders in een paar maanden kon betalen! CONCLUSIE... Ik heb het geld nooit gekregen na meerdere mails waarin ook werd gezegd dat hij het had goedgekeurd dat het zijn fout was werd het ineens afgewezen!! nou zit ik dus helemaal in de shit omdat ik dit niet betalen kan en ze weigeren dus gewoon een reactie te geven alleen een sorry mijn fout en verder moet je het zelf oplossen!

    Door: Rianne06-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Onbeschoft

    + als u een kleine lening wilt afsluiten terwijl u het niet weet wie Santander is en werd aangeboden door mediamarkt gaat het erg makkelijk.
    - - - - Als u een achterstand heeft wordt u rechtstreeks geregistreerd zonder te weten door Santander bij BKR ook al u duidelijk aangeeft van dat u tijd nodig heb en in een rot situatie zit 4 jaar terug.Ik heb al 3 pogingen gedaan om BKR te laten verwijderen van Santander terwijl het bedrag volledig betaald was.ik kwam vorige jaar begin achter dat ik geregisterd ben bij BKR door Santander hier door kon ik geen enkele lening afsluiten ben inmiddels aan de juristen 3000 duizend euro kwijt geraakt maar helaas weigert Santander bkr registratie te verwijderen.
    Het ging om 1250 euro en die is afgelost in 2014!

    Hoop dat de meeste mensen wel rekening zullen mee houden dat ze niet in een ( rot situatie ) moeten belanden en geen enkele achterstand moeten lopen.Succes ermee zo kan het ook het is makkelijk dat ze een lijntje over heen kunnen trekken.!!!!!

    Door: yunus08-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    heel tevreden

    heel tevreden!!

    Door: E. Chaps18-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    mijn doorlopend krediet was snel geregeld

    mijn doorlopend krediet was snel geregeld en ze hebben goede informatie gegeven
    tevreden klant

    Door: e. vd l22-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Schrijf zelf een review over Santander

    Uw beoordeling