NederlandReview

  Ervaringen Qeld

  In het Engels zeggen ze "SMEs are the backbone of the economy." Daarom is het belangrijk dat die een lening aan kunne vragen. Het gebeurt echter vaak genoeg dat banken er geen vertrouwen in hebben en daarom geen lening geven. En zonder backbone blijft de economie ook niet draaien. Qeld (zakelijklening.nl) ziet dit gelukkig in, en daarom kunnen midden- en kleine bedrijven hier aankloppen wanneer ze een lening nodig hebben. Als je denkt dat dit iets voor je zou kunnen zijn maar er nog niet helemaal zeker van bent, ben je hier op de juiste plaats! Hier vind je de beoordelingen van ondernemers die gebruik hebben gemaakt van deze dienst. Als je zelf ook al een lening bij Qeld hebt afgesloten, vergeet dan vooral niet je mening te geven!

  Over Qeld

  Het Zweedse bedrijfj Qred Företagslån AB (in Nederland 'Qeld') biedt midden-kleine ondernemers een alternatief aan voor wanneer ze geen lening bij een grote bank kunnen krijgen. Qeld biedt volgens eigen zeggen het meest complete overzicht van bedrijfsleningen in Nederland aan en leent zelf ook geld uit. Het werkt met een vast bedrag per maand. Qeld beweert dat je hierdoor minder betaalt, want je lost sneller af. Qeld is van mening dat ieder bedrijf de kans moet kriijgen om zich optimaal te ontwikkelen. Banken zijn helaas sneller geneigd om oudere, grotere, en verder ontwikkelde bedrijven geld te lenen dan kleine bedrijven en startups, die nog kinderziektes kunnen hebben. Maar zelfs de grootste bedrijven zouden niet zijn wat ze nu zijn als niemand ooit in ze zou hebben geinvesteerd. Daarom gunt Qeld dit MKB'en ook.

  QELD - ACAB (Official Video)

  Wat kan Qeld voor jouw bedrijf betekenen?

  Het maximale bedrag wat bij Qeld geleend kan worden is 50,000 euro. Op hun eigen site kan je binnen een minuut vrijblijvend aanvraag doen, waarom er dan zo spoedig mogelijk een antwoord komt. Volgens de site wordt het diezelfde dag nog overgeschreven. De aanvraag is helemaal gratis en de offerte die zij terugsturen is volledig transparant, dus er zijn geen onaangename verrassingen. De zakelijke leningen die ze aanbiedingen zijn: zakelijke leningen zonder pandstellingen, zakelijke leningen bij het opstarten en zakelijke leningen met garantstelling.

  Heb je nog vragen?

  Aarzel dan niet langer en neem contact met Qeld op! Dit kan per mail, naar het adres support@qeld.nl, of per telefoon 020 808 60 84. Als je een nare ervaring met Qeld hebt gehad, kun je hier op deze site een klacht tegen Qeld indienen, evenals ze een tip geven zodat ze hun diensten voortaan kunnen verbeteren.

  Jouw mening telt!

  Ben jij al klant bij Qeld? Schroom dan niet en laat anderen weten wat je er van vond! Wat voor bedrijf heb je? Wat was het precieze doeleinde van de lening? Hoe gaat het nu met je bedrijf? Zou je Qeld aanbevelen? Wat vond je van de service? Wat zijn de sterke punten van Qeld? Zijn er ook vlakken waarop Qeld moet verbeteren? Velen ondernemers zijn nieuwsgierig naar jouw verheel dus deel dit met hen! Op deze manier help je hen met het maken van hun keuze!

  Qeld
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Qeld

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Qeld een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Qeld. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Qeld actief?

  Qeld is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Qeld gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.