NederlandReview

  Ervaringen PIN Voorschot

  Iedereen heeft af en toe wel eens even wat extra geld nodig. Als je toch echt een rekening moet betalen maar het even niet op je rekening hebt staan dan kun je wel een voorschot gebruiken. Maar waar kun je dit regelen? PIN Voorschot is één van de bedrijven die deze service aanbiedt. Maar hoe werkt dit precies? Kun je dat geld nou wel makkelijk kunnen terugbetalen? Hoeveel geld zal je kunnen lenen? Zal het lang duren voor het geld op je rekening staat? En wat voor een soort klantenservice zal PIN Voorschot verlenen aan hun klanten die een vraag, klacht of probleem over hun service hebben? De enigen die je hier mee over kunnen vertellen zijn de klanten die al eens van PIN Voorschot gebruik hebben gemaakt. Lees hun reviews om een beter beeld van PIN Voorschot te krijgen. Hun beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je helpen bij de beslissing wel of niet met PIN Voorschot in zee te gaan.

  Over PIN Voorschot

  PIN Voorschot is een bedrijf dat je aan wat extra geld kan helpen. Het bedrijf is een deel van EMF Finance. Ze waren in 2015 de eerste die zo’n soort product in Nederland hebben geherintroduceerd. Ze geven je dus de kans om wat extra geld te krijgen voor je bedrijf. Je kunt dit geld bijvoorbeeld besteden om te investeren in je eigen onderneming. PIN Voorschot heeft een bijzondere manier van aflossen. Dit gaat namelijk helemaal automatisch door middel van een PIN-apparaat. Iedere dag zal er een bepaald percentage van je omzet naar PIN Voorschot gaan. Dit is jouw aflossing van het bedrag dat je geleend hebt. Wel is het daardoor heel flexibel. Op de dagen dat je minder (hoge) transacties hebt en dus minder omzet hebt zul je minder aflossen terwijl je op een dag met een goede omzet meer kunt aflossen. Zo kom je niet in de problemen als het even wat minder gaat.


  Hoe werkt PIN Voorschot nou echt?

  Diensten van PIN Voorschot

  Je kunt vrij makkelijk geld lenen bij PIN Voorschot. Ze willen vooral je gemiddelde maandelijkse omzet en je gemiddelde maandelijkse PIN omzet weten. Binnen twee dagen zullen ze je laten weten of jij in aanmerking komt voor de dienst die ze verlenen. Mochten ze je aanvraag goedkeuren zal het geld binnen 2 dagen na de goedkeuring op je rekening staan zodat je het al snel kunt gebruiken. Ook is er een PIN Voorschot klantenservice die je kan helpen als je niet helemaal snapt hoe PIN Voorschot werkt en wat de voorwaarden zijn.

  Klachten , Complimenten en Tips voor PIN Voorschot

  Heb je zelf al eens geld geleend via PIN Voorschot? Dan horen wij graag van je wat jij van dit bedrijf vindt. Was het echt zo makkelijk een voorschot te krijgen via hun website? Hoeveel geld kon jij uiterlijk lenen? Was het systeem om een percentage van de omzet te betalen nou wel zo overzichtelijk? En hoe vriendelijk en hulpvaardig is die klantenservice van PIN Voorschot nou echt? Schrijf een review en vertel ons alles over jouw ervaring met PIN Voorschot.

  PIN Voorschot
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  7
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over PIN Voorschot

  Uw beoordeling

  Snel geld

  Handig als je snel wat nodig hebt.
  Maar niet voor echt grote bedragen alleen.

  Ze moeten wel van alles eerst gaan checken dus je kunt niet "direct pinnen"

  Door: Manny12-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is PIN Voorschot een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over PIN Voorschot. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is PIN Voorschot actief?

  PIN Voorschot is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PIN Voorschot gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.