NederlandReview

  Ervaringen OPR-Bedrijfskrediet

  Onvoorziene uitgaven kunnen het einde betekenen voor veel bedrijven. De kosten zijn niet te voorspellen en kunnen vaak niet gedekt worden door het bedrijf zelf. Er is op korte termijn een lening nodig om de kosten te dekken, maar er zijn weinig banken die zo snel een krediet verstrekken. OPR-Bedrijfskrediet doet dit wel! Zij richten zich geheel op snelle leningen die op de korte termijn uitbetaald worden en ook weer terugbetaald worden. Is jouw bedrijf op zoek naar een snelle lening en wil je deze lening op korte termijn weer terugbetalen, dan is OPR-Bedrijfskrediet misschien wel de oplossing. Om zeker te weten of kredietgever voor jouw bedrijf de beste keuze is, kun je hier de onafhankelijke reviews lezen van andere ondernemers!

  Over OPR-Bedrijfskrediet

  De online dienst voor bedrijfskrediet is in dienst van OPR-Finance, de Nederlandse dochteronderneming van het Finse OPR-Vakuus Oy. In 2005 werd het Finse bedrijf opgericht met het idee om korte termijn kredieten te verstrekken voor bedrijven. Ze hebben sinds 2013 maar liefst 2.000 bedrijven in Scandinavië geholpen met een lening. Ze hebben sindsdien het bedrijf verder uitgebreid in het buitenland. Ze leveren hun diensten nu in vijf verschillende EU-landen en hebben kantoren in Helsinki, Stockholm, Kopenhagen, Praag en Amsterdam.


  Bekijk hier het promotiefilmpje van OPR-Bedrijfskrediet!

  Het bedrijfskrediet van OPR-Bedrijfskrediet

  Alle bedrijven kunnen een aanvraag indienen bij OPR-Bedrijfskrediet. Je kunt eenvoudig online het aanvraagformulier invullen. De kredietgever probeert altijd zo snel mogelijk op een aanvraag te reageren. Aanvragen die voor 16:00 worden ingediend worden vaak dezelfde dag nog beantwoord. Het is mogelijk om een krediet aan te vragen van minimaal 3.000 en maximaal 50.000 euro. De looptermijn kan 1 maand zijn, maar moet binnen 12 maanden terugbetaald worden. Je kunt door middel van de Krediet Calculator op de website je maandelijkse kosten inzien. Je vult eenvoudig het bedrag in voor de lening en de looptijd. Je kunt hierna direct alle kosten inzien en het krediet aanvragen.

  Vragen en klachten

  Er wordt op de website uitgebreide informatie gegeven over de leningen en het aanvraagproces. Ondernemers met vragen kunnen echter altijd contact opnemen met de klantenservice. Het telefoonnummer en e-mailadres staan vermeld op de website. De klantenservice is telefonisch alleen op werkdagen van 09:00 tot 17:00 bereikbaar. Het is buiten deze tijden alleen mogelijk om te mailen. Ook het postadres van het bedrijf staat vermeld, maar het zal dan langer duren voordat je antwoord krijgt. Klanten met klachten kunnen ook gebruikmaken van de contactgegevens. Probeer de klacht eerst te melden bij de klantenservice voordat je een review schrijft!

  Wat zijn jouw ervaringen met OPR-Bedrijfskrediet?

  Heb jij een lening afgesloten met de kredietgever? Kwam je bedrijf onvoorziene uitgaven tegen en heeft OPR-Bedrijfskrediet je bedrijf geholpen met een lening? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de kredietgever. Krijg je altijd duidelijkheid over de lening? Zijn er verborgen extra kosten? Is OPR-Bedrijfskrediet betrouwbaar? Geef jouw beoordeling en laat andere ondernemers weten wat ze kunnen verwachten.

  Zijn de leningen voor onvoorziene uitgaven betrouwbaar? Raden andere bedrijven OPR-Bedrijfskrediet aan? Lees hier hun reviews en beoordelingen!

  OPR-Bedrijfskrediet
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  7.8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  9
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over OPR-Bedrijfskrediet

  Uw beoordeling

  Investering

  Hallo kijkers

  Ik beveel een geverifieerde en vertrouwde handelaar aan voor diegenen die dagelijks extra geld willen verdienen, met een investering van 500 euro kunt u in 72 uur 5000 euro verdienen

  investeer 500 en verdien 5000
  investeer 1000 en verdien 10000
  Investeer 2000 en verdien 20000
  Investeer 5000 en verdien 50000
  Investeer 7000 en verdien 70000

  Opnames worden verwerkt op de vervaldag !!!
  100% echt en legitiem✔️✔️✔️

  Neem contact met ons op om een investering op te zetten
  WhatsApp: +27633586789

  Door: Trader wilson02-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Kredietspotter

  Krediet was best een klus om te regelen. Uiteindelijk wel gelukt, maar veel moeite. Klantenservice behulpzaam.

  Door: Mieke12-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is OPR-Bedrijfskrediet een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over OPR-Bedrijfskrediet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is OPR-Bedrijfskrediet actief?

  OPR-Bedrijfskrediet is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van OPR-Bedrijfskrediet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.