NederlandReview

  Ervaringen New10

  Geld lenen is soms onvermijdelijk. Deze leendienst is relatief nieuw in de wereld van fintechbedrijven, maar de bank die er achter zit is al een oudgediende. Ben jij een potentiële toekomstige klant? Dan wil toch graag weten waar je aan begint en met wie je in zee gaat? Of heb er al een lening lopen en wil je graag jouw mening en ervaring met ons delen in een recensie? In beide gevallen ben je hier meer dan welkom, want op deze pagina kunnen reviews zowel geschreven als gelezen worden!

  Steuntje in de rug

  Soms kom je als kleinere ondernemer, beginnend zelfstandige of zzp-er voor kosten te staan die net te hoog zijn, om ze zo te kunnen dekken. Dan is het fijn om snel een betrouwbare zakelijke lening te kunnen afsluiten, zodat je toekomstplannen, investeringen, vooruitgang en ambities direct kunt doorzetten. Omdat je als ondernemer toch al lange dagen maakt, kan een noodzakelijke afspraak op een kantoor bij de bank of andere kredietverstrekker, niet goed uitkomen met de werkzaamheden voor jouw bedrijf. Gelukkig zijn veel mensen op de financiële markt dat ook in gaan zien, waardoor het tegenwoordig steeds makkelijker is om eenvoudig een goede lening volledig online af te sluiten. Tegen een aantrekkelijke lage rente uiteraard! Hoe goedkoper de lening blijkt, hoe beter.

  Ook bij kredieten draait het uiteindelijk om geld...of money, zoals Abba zo vrolijk zingt

  Het belang van snelheid en zekerheid

  Ondernemen betekent kansen pakken als ze zich voordoen. Onnodig moeten wachten op het te lenen geldbedrag, dan kan dat dus averechts uitpakken. Een voorbeeld: stel dat je een eenmanszaak bent, nog in de start-up zit en het perfecte bedrijfspand komt op je pad. In principe voldoe je aan alle voorwaarden, maar je hebt nog te weinig budget voor de inrichting of de machines, die wel noodzakelijk is om aan de slag te kunnen. Op zo’n moment is een snelle lening ideaal, want het het zou zonde zijn als door zoiets jouw toekomstdromen in de koelkast of zelfs prullenbak belanden. De combinatie van de financiële kennis van een bank en de wendbaarheid die jij het liefste in het opstartproces ziet, zodat jij jouw dromen kunt verwezenlijken, wil je graag terug zien in het bedrijf waar jij het benodigde bedrag wilt gaan lenen. Het is toch een soort partnership of samenwerking die je aan gaat om jouw zaak vooruit te brengen.  New10

  Deze verstrekker van financieringen is een initiatief van ABN AMRO en richt zich uitsluitend op zakelijke leningen voor ondernemers met een eenmanszaak, BV of VOF uit het midden- en kleinbedrijf (mkb). De bedragen worden ook uitsluitend op de bedrijfsrekening gestort. Het maximum te lenen bedrag is 1.000.000 euro, waarbij de rente varieert van 3 tot 9,4 procent per jaar. Nieuwe klanten kunnen op de site een aantal stappen volgen en een paar vragen beantwoorden, om zo binnen vijftien minuten zien of en waarvoor ze in aanmerking komen. De benodigde gegevens worden door New10 direct en volledig automatisch bij de Kamer van Koophandel (KvK) opgevraagd. Ook het afsluiten zelf, gaat geheel digitaal. Hierna logt de klant in op het platform dat aan de website verbonden is, om zo toegang te krijgen tot alle overzichten.

  Waar wij graag alles over willen weten

  Op de website van New10 staan een aantal punten, waar lezers van deze recensies graag meer over vanaf willen weten. Wat is je mening over het afsluitproces? Hoe is de samenwerking met hen verlopen? In hoeverre kwam de pre-offer overeen met de uiteindelijke lening? Ze spreken van de vier cultuurwaarden van het bedrijf, namelijk samenwerking (samen krachtiger), begrijpen (klant, markt en zichzelf), creativiteit (oplossingen) en ownership (ideeën daadwerkelijk realiseren). In hoeverre en op welke wijze heb je dit als klant ervaren? Hoe beoordeel je het aflossingsproces? Staat dit vast of is er ruimte voor flexibiliteit? Kan er bijvoorbeeld meer afgelost worden dan het vaste bedrag als je een financiële meevaller hebt. Verder nog antwoorden op prangende en belangrijke vragen? Deel jouw mening met het schrijven van een review, zodat potentiële klanten geholpen worden in het vinden van antwoorden op hun vragen.

  New10
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  8.4
  83% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.6
  Service
  rating
  8.6
  Prijs
  rating
  8.6
  Leveren
  rating
  8.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over New10

  Uw beoordeling

  Na veel research gekozen voor lening bij new10

  Ik leen natuurlijk liever niet en had dat tot voor kort ook nooit gedaan. Zelfs niet toen ik studeerde.

  Maar voor een eigen bedrijf heb je soms gewoon een zetje nodig. Ik heb het echt goed uitgezocht. Er zijn veel rare bedrijven in deze wereld van leningen......

  uiteindelijk new10 gekozen. Een vriend had goede ervaringen. Daarna wat rond gaan surfen en bellen... Zag er betrouwbaar uit.
  Afspraak gemaakt en goede voorwaarden, nette begeleiding.
  Heb precies genoeg geleend om aan te schaffen wat nodig was om te starten, als het goed is is het gauw terug betaald en daarmee de rente laag weten te houden.

  Tot nu toe zeer tevreden over de geleverde service en de snelle en correcte behandeling. Daarom deze review, want ik ben zelf lang zoekende geweest en dan is het fijn om anderen te kunnen helpen!

  Door: Raymond05-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  snel geld binnen voor business

  ik had redelijk snel mijn geld binnen
  daar was ik blij mee want ik had het ook op korte termijn nodig
  netjes afgehandeld
  mijn business kon ik hiermee sneller opstarten dat was echt belangrijk voor mij

  Door: xavier11-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  lening met lage rente

  new10 bood bij een gunstige rente voor het lenen van geld. omdat ze bij abn amro, vertrouwde ik deze meer dan andere.

  nette begeleiding en relatief snel gegaan allemaal.

  Door: Remco12-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  snel een goede lening

  goed geholpen, mijn lening was snel ontvangen.
  Zeer te spreken over deze nette en snelle service!
  Ze denken hier echt met je mee.

  Door: Matthias22-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  zou 8000 willen

  vroeg om een kleine lening van 8000 euro om een het laatste stukje auto te financieren
  ben al vanaf 1978 klant van abnamro
  heb goede ervaring met jonge bedrijven en natuurlijk abn .
  tot een week geleden de ABNAMRO mij voor een zakelijke lening doorstuurde naar new 10
  maandag aangevraagd en vrijdag wist ik nog niet wat er bij new10 gaande was jaarrekeninge en andere financiele gegevens raakten zoek aanvraag site moest naar de technische dienst maar dan eindelijk maandag om 4 uur gebeld
  afgewezen omdat ik een aflossings vrije hypotheek bij de abn heb
  ik tik dit en begrijp dit nog steeds niet mijn bedrijf is een top lopend bedrijf .het voeltniet goed en vermoed een andere reden
  misschien toch met de hele handel naar een andere bank
  maar eerst een klacht bij abnamro over new10

  Door: V Venderbosch16-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Heel goed geholpen!

  Zeer goed geholpen, snel het geld binnen en tegen een scherpe rente. Ik zou het zeker aanraden!

  Door: Eveline25-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is New10 een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over New10. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.4 gekregen, waarbij 83% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is New10 actief?

  New10 is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van New10 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.