NederlandReview

    Ervaringen NBC | Nationaal Bespaarcentrum

    Overweeg je met dit bedrijf naar de mogelijkheden van een hypotheek te kijken, maar ben je benieuwd naar de meningen en ervaringen van huiseigenaren voor jou? Hier lees je reviews en beoordelingen door eerdere consumenten. Wil je straks zelf ook iemand helpen bij het vinden van antwoorden en het maken van een keuze? Schrijf dan gerust een recensie.

    Hypotheek: bos kwijt tussen de bomen

    Hypotheken sluit je niet dagelijks af als het je werk niet is. Op het moment dat je een huis gaat kopen, zul je veelal wel moeten. Als je je er dan in gaat verdiepen, zie je door de bomen het bos niet meer. Ze beloven allemaal gouden bergen en beweren de beste keuze te zijn met de scherpste rente. Welke hypotheekverstrekker moet je nu kiezen? Dan is het vaak tijd om onafhankelijke professionele hulp in te schakelen, die jou door middel van een hypotheekberekening precies kan vertellen welke hypotheekaanbod het beste past bij jouw persoonlijke situatie. Zeker als starter ben je vaak op zoek naar een goedkope hypotheek, want de woningmarkt opkomen, blijkt de laatste jaren een kunst apart te zijn geworden.

    Ook voor grote verbouwingen of het zelf bouwen van een huis is een hypotheek nodig

    Mag het ietsje minder zijn?

    Wie houdt er niet van voordeliger uit te zijn en geld te besparen? Dus als je een hypotheek kunt aankopen met een lagere rente en betere voorwaarden dan je oude hypotheek, is oversluiten zeker een optie. Bijvoorbeeld als de rentevasteperiode van het huidige hypotheekcontract binnenkort afloopt. Vaak komen de hypotheekadviseurs al een heel eind met het bruto inkomen, het gewenste hypotheekbedrag, lopende kredieten en de marktwaarde van de woning in kwestie.



    NBC – Nationaal Bespaarcentrum

    Dit is zo’n organisatie die met huiseigenaren naar de hypotheek kijkt om te zien of er nog iets te besparen valt. Via de website kun je je gegevens achterlaten. Aan de hand daarvan, wordt via een aangesloten partner contact met je opgenomen voor een afspraak. Dit gaat via het invulformulier. Overige vragen kunnen telefonisch of via de mail gesteld worden. Ook is het mogelijk een gratis telefonisch consult te hebben met een van de consultants om wensen en mogelijkheden te bespreken.

    Reviews voor en door klanten

    Het af- of oversluiten van een hypotheek is een serieuze zaak, waarvan je graag wilt dat het enkel financieel voordeel oplevert. Je zult waarschijnlijk ook niet zomaar met iemand in zee gaan. Daarom is het prettig als mensen die al een afspraak via deze website hebben gehad bij een hypotheekadviseur, een review van hun ervaring hebben geschreven en hun mening hebben gedeeld. Deze beoordelingen helpen jou bij het maken van een keuze in het grote aanbod in hypotheekadviezen. Aarzel dus niet om straks zelf een recensie te schrijven voor de (toekomstige) huiseigenaren na jou. Alvast bedankt!

    NBC | Nationaal Bespaarcentrum
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (24)

    2.4
    21% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    2.8
    Service
    rating
    2.4
    Prijs
    rating
    2.4
    Leveren
    rating
    2.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over NBC | Nationaal Bespaarcentrum

    Uw beoordeling

    Spam

    Ik krijg ongevraagd elke dag tientallen emails waaronder van het NBC Bespaarcentrum. Al tig keer heb ik aangegeven dat ik GEEN e mails meer wil ontvangen. Geen resultaat het blijft maar doorgaan en doorgaan. Nu heb ik er schoon genoeg van. U dient per direct mijn gegevens uit uw mailinglist wissen, omdat ik anders een klacht indien bij de Opta wegens het versturen van spam.

    Door: H van Anrooij03-12-2018
    Sandra23-03-2020

    Beste heer/mevrouw, Uit uw reactie begrijp ik dat u een ongewenste e-mail toegestuurd heeft gekregen waarin onze organisatie gepromoot werd. Wij versturen zelf geen commerciële e-mails. De werkzaamheden voor het werven van nieuwe klanten besteden wij uit aan verschillende marketingpartijen. Lukt het u niet om u uit te schrijven of wilt u meer weten over de partij waar de e-mail van afkomstig is? Wilt u mij dan de ongewenste e-mail doorsturen, zodat ik navraag kan doen bij de desbetreffende marketingpartij en ervoor kan zorgen dat de ongewenste e-mails zo spoedig mogelijk stoppen? (info@nationaalbespaarcentrum.nl)

    Spamcop14-05-2020

    Hallo Sandra, Ik weet niet of jullie wel eens van de anti-spam wet en AVG hebben gehoord maar het is de verantwoordelijkheid van het NBC Bespaarcentrum om te zorgen dat de partijen aan wie jullie opdracht geven de wet en regelgeving naleven. Ik ga hier dan ook een klacht voor indienen.

    Vera17-06-2020

    Beste heer/mevrouw, van alle relevante wetgeving zijn wij uiteraard op de hoogte. Wij doen er ook alles aan om te zorgen dat onze partners de wet naleven. Wanneer u ons de e-mail in kwestie doorstuurt, dan kunnen we ons onderzoek starten. De partner dient een geldige opt-in te kunnen overleggen voor uw inschrijving en tevens dient de verstuurde e-mail aan een aantal eisen te voldoen. Zonder de e-mail kunnen wij er helaas niet achter komen in welke e-mail wij als adverteerder zijn opgenomen en welke partij verantwoordelijk is geweest voor het versturen van de e-mail. Zou u ons de e-mail willen toesturen?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Hypotheek berekening

    Doe geen zaken met deze organisatie die op slinkse wijze gegevens van je verzameld om je per e-mail een berekening toe te sturen.

    "Mocht u alleen geïnteresseerd zijn in een hypotheekberekening wanneer het contact volledig per e-mail verloopt, dan kunt u ook onderstaande vragen per e-mail beantwoorden. "

    Om je nadat je de vragen volledig beantwoord hebt vervolgens een e-mail stuurt.

    "Helaas doen wij geen offerte uitbrengen via de mail, alleen via een adviseur die bij u langs om de mogelijkheden door te nemen"

    Door: F. Loos18-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    overstap van budget energie naar eneco

    Op 11 nov 20 is mij een aanbod gedaan vanuit NBC om over te stappen van Budget Energie naar Eneco. Eventuele overstapkosten zouden door Eneco worden overgenomen. Zo gezegd zo gedaan. Mijn verbazing was groot toen ik vanuit Budget Energie een eindnota kreeg met niet alleen kosten contractbreuk - € 150 -maar ook vergoeding contractbreuk voorgaande leverancier ad € 250. Ik heb gelijk met NBC contact opgenomen en zei gaven aan dat Budget Energie hier inderdaad een fout had gemaakt en zouden dit gaan oplossen. Inmiddels zijn we een jaar verder en telkens is het gebleven bij toezeggingen. Vandaag weer gebeld en daar waar ik voorheen nog altijd netjes te woord werd gestaan werd ik nu afgesnauwd door een ongeduldige, onbeleefde, onfatsoenlijk en asociale medewerker. Ga niet met NBC in zee. Mooie woorden (althans tot vandaag) maar geen daden. En je geld ben je alsnog kwijt.

    Door: Saskia van Ooijen13-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Helemaal niks

    Vanavond, uiteraard, hebben ze mijn vrouw gebeld. Nadat ze zei geen belangstelling te hebben, werd gelijk de verbinding gebroken. Ik heb nog teruggebeld (nummer van Nieuw-Vennep werd getoond), maar dit nummer bleek dus niet te bestaan. Smerig clubje, dat bespaarcentrum.

    Door: Kees23-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    hypotheekberekening

    Bekijk direct de indicatieve hypotheekberekening van jouw besparing en wordt daarna gebeld voor je exacte mogelijkheden door een (externe) hypotheekspecialist.
    Zo opent NBC op hun site. DIT GEBEURT ECHTER NIET !!
    Je krijgt niets te zien maar wordt wel gebeld.
    Hoe noemen we dit ook alweer????

    Door: Jacques Geurts03-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Geen

    Wat een walgelijk bedrijf met triest personeel. Ze stoppen niet met bellen ook als Als ze vriendelijk verzoek niet meer te bellen. Ze zijn zo zielig dat ze nog bedreigingen aan de telefoon doen. Zal ik naar je adres toekomen je bent bang! Ik hoop dat dit bedrijf vlam vat. Doe wat aan je personeel. Deze jongenman moet zich schamen. Als je zelf geen moeder meer hebt val dat van anderen niet lastig!
    Laffe idioot

    Door: See ya09-10-2020
    Vera19-11-2020

    Wij hebben deze klacht onderzocht, maar vermoeden dat u ons verward met een ander bedrijf. Bij ons werkt 1 man en hij geeft aan dit absoluut niet geweest te zijn. Wanneer u ons uw naam en e-mailadres toestuurt op info@nationaalbespaarcentrum.nl dan kunnen wij achterhalen of wij überhaupt wel een aanvraag voor een hypotheekberekening van u hebben binnengekregen. Graag ontvangen wij uw reactie. Mvg, Vera

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Krijg spam

    Dit is een crimineel bedrijf wat op illegale wijze spam verstuurt.
    Het is wettelijk verplicht dat je je kunt afmelden, maar dat kan niet.
    Je krijgt elke dag spam met vage afzenders, nooit dezelfde naam dus blokkeren heeft ook geen zin.

    Door: Marcel21-08-2020
    Vera21-08-2020

    Beste meneer, Uit uw review begrijp ik dat u een ongewenst e-mails toegestuurd heeft gekregen waarin onze organisatie gepromoot werd. Onderaan de door u ontvangen e-mail moet inderdaad een link staan waarmee u zich kunt uitschrijven. Wij versturen zelf geen commerciële e-mails. De werkzaamheden voor het werven van nieuwe klanten besteden wij uit aan verschillende marketingpartijen. Zij garanderen ons zich daarbij te houden aan de wettelijke regels door o.a. enkel te e-mailen naar e-mailadressen die zij middels een geldige opt-in hebben verkregen en te voldoen aan de verplichting om u te kunnen uitschrijven met een link onderaan de mail. Lukt het u niet om u uit te schrijven of wilt u meer weten over de partij waar de e-mail van afkomstig is? Wilt u mij dan de ongewenste e-mail doorsturen, zodat ik navraag kan doen naar de geldigheid van de door u afgegeven opt-in voor de ontvangst van promotionele e-mails en ervoor kan zorgen dat de ongewenste e-mails zo spoedig mogelijk stoppen? Ik zal u dan ook op de hoogte brengen welke partij achter de e-mail zit, zodat u zich daar kan melden voor het eventueel laten verwijderen van uw gegevens. Wij hebben zelf geen gegevens van u vastgelegd in ons systeem. Ik kan er alleen achterkomen welk bedrijf verantwoordelijk is voor de verzending van de e-mail wanneer u mij de e-mail in kwestie doorstuurt. Met vriendelijke groet, Vera (info@nationaalbespaarcentrum.nl)

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Spam

    Wat een ongelooflijke droeftoeters zijn dit. Het enige doel van dit bedrijf is zo veel mogelijk gegevens van mensen verzamelen, en het boeit hen niet op welke manier. Helaas zijn ze slim en laten ze andere bedrijven voor hen spam versturen om zo nog meer gegevens van potentiële slachtoffers te verkrijgen en hopelijk een hypotheek aan te smeren.




    Door: Wim H.05-05-2020
    Vera17-06-2020

    Beste meneer. Van alle relevante wetgeving zijn wij uiteraard op de hoogte. Wij doen er ook alles aan om te zorgen dat onze partners de wet naleven. Wanneer u ons de e-mail in kwestie doorstuurt, dan kunnen we ons onderzoek starten. De partner dient een geldige opt-in te kunnen overleggen voor uw inschrijving en tevens dient de verstuurde e-mail aan een aantal eisen te voldoen. Zonder de e-mail kunnen wij er helaas niet achter komen in welke e-mail wij als adverteerder zijn opgenomen en welke partij verantwoordelijk is geweest voor het versturen van de e-mail. Zou u ons de e-mail willen toesturen? (info@nationaalbespaarcentrum.nl)

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Afspraak

    Snel contact. Gevraagd om aanleveren gegevens. Afspraak ingepland met adviseur. Dag van de afspraak wordt deze afspraak afgezegd door rug probleem. Daarna geen reactie meer. Hierover nader contact opgenomen. Geen reactie. Via mail de gegevens laten verwijderen. Wel toegezegd dat dit gaat gebeuren. Maar geen excuses of reactie wat er verder aan de hand is. Geen professioneel bedrijf.

    Door: Hottinga23-03-2020
    Sandra24-03-2020

    Beste heer Hottinga, Wij vinden het erg vervelend dat u zo teleurgesteld bent. Via de mail hebben wij u al op de hoogte gebracht dat u verwijderd bent uit het klantensysteem, alleen waren we u vergeten te verwijderen uit de mail van de nieuwsbrief (dit is een ander systeem). Dit is direct gebeurd, nadat u opnieuw heeft gemaild. Nogmaals onze excuses voor het ongemak wat u hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Sandra

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Spam rotzooi

    Jullie blijven maar ongevraagde spam versturen. Heel irritant, want ik heb mij al tig keer afgemeld voor ongevraagde reclame.

    Door: Beckers05-02-2020
    Sandra23-03-2020

    Beste heer/mevrouw, Uit uw reactie begrijp ik dat u een ongewenste e-mail toegestuurd heeft gekregen waarin onze organisatie gepromoot werd. Wij versturen zelf geen commerciële e-mails. De werkzaamheden voor het werven van nieuwe klanten besteden wij uit aan verschillende marketingpartijen. Lukt het u niet om u uit te schrijven of wilt u meer weten over de partij waar de e-mail van afkomstig is? Wilt u mij dan de ongewenste e-mail doorsturen, zodat ik navraag kan doen bij de desbetreffende marketingpartij en ervoor kan zorgen dat de ongewenste e-mails zo spoedig mogelijk stoppen? (info@nationaalbespaarcentrum.nl)

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Spam

    Spam mails.

    Door: Dm02-02-2020
    Sandra23-03-2020

    Beste heer/mevrouw, Wij zijn niet de partij die u deze commerciele mails verstuurd, Wel zou ik u graag willen helpen om ervoor te zorgen dat u geen ongewenste mail meer krijgt. Zou u mij een ongewenste mail kunnen doorsturen naar info@nationaalbespaarcentrum.nl? Dan ga ik mijn beste voor u doen, Met vriendelijk groet, Sandra

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Geen

    Onmiddellijk mijn e-mail adres verwijderen. Dagelijks meer dan 10 spam mailtjes. Afmelden op elke manier werkt niet. Alle mail adressen werken niet. Nu mijn mail verwijderen of ik onderneem stappen.

    Door: Dijke 30-11-2019
    Sandra23-03-2020

    Beste meneer/mevrouw, Wat vervelend dat u zoveel ongewenste mail krijgt op een dag. Zoals u in bovenstaande reactie ook kunt lezen, zijn wij niet degene die u commerciele mails stuurt. Wel kunnen wij u helpen om ervoor te zorgen dat u geen mails meer krijgt. Als u nog steeds last heeft van deze mails, zou u mij dan de ongewenste mail door kunnen sturen? Met vriendelijke groet, Sandra

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Spam

    Ik heb zoveel last van spam van dit bedrijf dat ik iedereen adviseer om met deze mensen niet in zee te gaan want van die spam kom je nooit meer af zelf doet dit bedrijf er niks aan dus u bent gewaarschuwd

    Door: Bert de wild26-11-2019
    Sandra23-03-2020

    Beste meneer de Wild, Zoals u in eerdere reacties hebt kunnen lezen, zijn wij niet het bedrijf die u commerciele mails verstuurd, maar wordt dit gedaan door verschillende marketingpartijen. Wij kunnen u wel helpen om van deze ongewenste mail af te komen. Als u nog steeds last heeft van deze mails, kunt u mij dan de desbetreffende mail doorsturen? info@nationaalbespaarcentrum. Met vriendelijke groet, Sandra

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is NBC | Nationaal Bespaarcentrum een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 24 ervaringen geplaatst over NBC | Nationaal Bespaarcentrum. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.4 gekregen, waarbij 21% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is NBC | Nationaal Bespaarcentrum actief?

    NBC | Nationaal Bespaarcentrum is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NBC | Nationaal Bespaarcentrum gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.