NederlandReview

    Ervaringen NBC | Nationaal Bespaarcentrum

    Overweeg je met dit bedrijf naar de mogelijkheden van een hypotheek te kijken, maar ben je benieuwd naar de meningen en ervaringen van huiseigenaren voor jou? Hier lees je reviews en beoordelingen door eerdere consumenten. Wil je straks zelf ook iemand helpen bij het vinden van antwoorden en het maken van een keuze? Schrijf dan gerust een recensie.

    Hypotheek: bos kwijt tussen de bomen

    Hypotheken sluit je niet dagelijks af als het je werk niet is. Op het moment dat je een huis gaat kopen, zul je veelal wel moeten. Als je je er dan in gaat verdiepen, zie je door de bomen het bos niet meer. Ze beloven allemaal gouden bergen en beweren de beste keuze te zijn met de scherpste rente. Welke hypotheekverstrekker moet je nu kiezen? Dan is het vaak tijd om onafhankelijke professionele hulp in te schakelen, die jou door middel van een hypotheekberekening precies kan vertellen welke hypotheekaanbod het beste past bij jouw persoonlijke situatie. Zeker als starter ben je vaak op zoek naar een goedkope hypotheek, want de woningmarkt opkomen, blijkt de laatste jaren een kunst apart te zijn geworden.

    Ook voor grote verbouwingen of het zelf bouwen van een huis is een hypotheek nodig

    Mag het ietsje minder zijn?

    Wie houdt er niet van voordeliger uit te zijn en geld te besparen? Dus als je een hypotheek kunt aankopen met een lagere rente en betere voorwaarden dan je oude hypotheek, is oversluiten zeker een optie. Bijvoorbeeld als de rentevasteperiode van het huidige hypotheekcontract binnenkort afloopt. Vaak komen de hypotheekadviseurs al een heel eind met het bruto inkomen, het gewenste hypotheekbedrag, lopende kredieten en de marktwaarde van de woning in kwestie.



    NBC – Nationaal Bespaarcentrum

    Dit is zo’n organisatie die met huiseigenaren naar de hypotheek kijkt om te zien of er nog iets te besparen valt. Via de website kun je je gegevens achterlaten. Aan de hand daarvan, wordt via een aangesloten partner contact met je opgenomen voor een afspraak. Dit gaat via het invulformulier. Overige vragen kunnen telefonisch of via de mail gesteld worden. Ook is het mogelijk een gratis telefonisch consult te hebben met een van de consultants om wensen en mogelijkheden te bespreken.

    Reviews voor en door klanten

    Het af- of oversluiten van een hypotheek is een serieuze zaak, waarvan je graag wilt dat het enkel financieel voordeel oplevert. Je zult waarschijnlijk ook niet zomaar met iemand in zee gaan. Daarom is het prettig als mensen die al een afspraak via deze website hebben gehad bij een hypotheekadviseur, een review van hun ervaring hebben geschreven en hun mening hebben gedeeld. Deze beoordelingen helpen jou bij het maken van een keuze in het grote aanbod in hypotheekadviezen. Aarzel dus niet om straks zelf een recensie te schrijven voor de (toekomstige) huiseigenaren na jou. Alvast bedankt!

    NBC | Nationaal Bespaarcentrum
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (18)

    2.6
    17% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    2.6
    Service
    rating
    2.4
    Prijs
    rating
    2.4
    Leveren
    rating
    2.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Spam

    Ik krijg ongevraagd elke dag tientallen emails waaronder van het NBC Bespaarcentrum. Al tig keer heb ik aangegeven dat ik GEEN e mails meer wil ontvangen. Geen resultaat het blijft maar doorgaan en doorgaan. Nu heb ik er schoon genoeg van. U dient per direct mijn gegevens uit uw mailinglist wissen, omdat ik anders een klacht indien bij de Opta wegens het versturen van spam.

    Door: H van Anrooij 03-12-2018
    Sandra 23-03-2020

    Beste heer/mevrouw, Uit uw reactie begrijp ik dat u een ongewenste e-mail toegestuurd heeft gekregen waarin onze organisatie gepromoot werd. Wij versturen zelf geen commerciële e-mails. De werkzaamheden voor het werven van nieuwe klanten besteden wij uit aan verschillende marketingpartijen. Lukt het u niet om u uit te schrijven of wilt u meer weten over de partij waar de e-mail van afkomstig is? Wilt u mij dan de ongewenste e-mail doorsturen, zodat ik navraag kan doen bij de desbetreffende marketingpartij en ervoor kan zorgen dat de ongewenste e-mails zo spoedig mogelijk stoppen? (info@nationaalbespaarcentrum.nl)

    Spamcop 14-05-2020

    Hallo Sandra, Ik weet niet of jullie wel eens van de anti-spam wet en AVG hebben gehoord maar het is de verantwoordelijkheid van het NBC Bespaarcentrum om te zorgen dat de partijen aan wie jullie opdracht geven de wet en regelgeving naleven. Ik ga hier dan ook een klacht voor indienen.

    Vera 17-06-2020

    Beste heer/mevrouw, van alle relevante wetgeving zijn wij uiteraard op de hoogte. Wij doen er ook alles aan om te zorgen dat onze partners de wet naleven. Wanneer u ons de e-mail in kwestie doorstuurt, dan kunnen we ons onderzoek starten. De partner dient een geldige opt-in te kunnen overleggen voor uw inschrijving en tevens dient de verstuurde e-mail aan een aantal eisen te voldoen. Zonder de e-mail kunnen wij er helaas niet achter komen in welke e-mail wij als adverteerder zijn opgenomen en welke partij verantwoordelijk is geweest voor het versturen van de e-mail. Zou u ons de e-mail willen toesturen?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Spam

    Wat een ongelooflijke droeftoeters zijn dit. Het enige doel van dit bedrijf is zo veel mogelijk gegevens van mensen verzamelen, en het boeit hen niet op welke manier. Helaas zijn ze slim en laten ze andere bedrijven voor hen spam versturen om zo nog meer gegevens van potentiële slachtoffers te verkrijgen en hopelijk een hypotheek aan te smeren.




    Door: Wim H. 05-05-2020
    Vera 17-06-2020

    Beste meneer. Van alle relevante wetgeving zijn wij uiteraard op de hoogte. Wij doen er ook alles aan om te zorgen dat onze partners de wet naleven. Wanneer u ons de e-mail in kwestie doorstuurt, dan kunnen we ons onderzoek starten. De partner dient een geldige opt-in te kunnen overleggen voor uw inschrijving en tevens dient de verstuurde e-mail aan een aantal eisen te voldoen. Zonder de e-mail kunnen wij er helaas niet achter komen in welke e-mail wij als adverteerder zijn opgenomen en welke partij verantwoordelijk is geweest voor het versturen van de e-mail. Zou u ons de e-mail willen toesturen? (info@nationaalbespaarcentrum.nl)

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Afspraak

    Snel contact. Gevraagd om aanleveren gegevens. Afspraak ingepland met adviseur. Dag van de afspraak wordt deze afspraak afgezegd door rug probleem. Daarna geen reactie meer. Hierover nader contact opgenomen. Geen reactie. Via mail de gegevens laten verwijderen. Wel toegezegd dat dit gaat gebeuren. Maar geen excuses of reactie wat er verder aan de hand is. Geen professioneel bedrijf.

    Door: Hottinga 23-03-2020
    Sandra 24-03-2020

    Beste heer Hottinga, Wij vinden het erg vervelend dat u zo teleurgesteld bent. Via de mail hebben wij u al op de hoogte gebracht dat u verwijderd bent uit het klantensysteem, alleen waren we u vergeten te verwijderen uit de mail van de nieuwsbrief (dit is een ander systeem). Dit is direct gebeurd, nadat u opnieuw heeft gemaild. Nogmaals onze excuses voor het ongemak wat u hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Sandra

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Spam rotzooi

    Jullie blijven maar ongevraagde spam versturen. Heel irritant, want ik heb mij al tig keer afgemeld voor ongevraagde reclame.

    Door: Beckers 05-02-2020
    Sandra 23-03-2020

    Beste heer/mevrouw, Uit uw reactie begrijp ik dat u een ongewenste e-mail toegestuurd heeft gekregen waarin onze organisatie gepromoot werd. Wij versturen zelf geen commerciële e-mails. De werkzaamheden voor het werven van nieuwe klanten besteden wij uit aan verschillende marketingpartijen. Lukt het u niet om u uit te schrijven of wilt u meer weten over de partij waar de e-mail van afkomstig is? Wilt u mij dan de ongewenste e-mail doorsturen, zodat ik navraag kan doen bij de desbetreffende marketingpartij en ervoor kan zorgen dat de ongewenste e-mails zo spoedig mogelijk stoppen? (info@nationaalbespaarcentrum.nl)

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Spam

    Spam mails.

    Door: Dm 02-02-2020
    Sandra 23-03-2020

    Beste heer/mevrouw, Wij zijn niet de partij die u deze commerciele mails verstuurd, Wel zou ik u graag willen helpen om ervoor te zorgen dat u geen ongewenste mail meer krijgt. Zou u mij een ongewenste mail kunnen doorsturen naar info@nationaalbespaarcentrum.nl? Dan ga ik mijn beste voor u doen, Met vriendelijk groet, Sandra

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Geen

    Onmiddellijk mijn e-mail adres verwijderen. Dagelijks meer dan 10 spam mailtjes. Afmelden op elke manier werkt niet. Alle mail adressen werken niet. Nu mijn mail verwijderen of ik onderneem stappen.

    Door: Dijke 30-11-2019
    Sandra 23-03-2020

    Beste meneer/mevrouw, Wat vervelend dat u zoveel ongewenste mail krijgt op een dag. Zoals u in bovenstaande reactie ook kunt lezen, zijn wij niet degene die u commerciele mails stuurt. Wel kunnen wij u helpen om ervoor te zorgen dat u geen mails meer krijgt. Als u nog steeds last heeft van deze mails, zou u mij dan de ongewenste mail door kunnen sturen? Met vriendelijke groet, Sandra

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Spam

    Ik heb zoveel last van spam van dit bedrijf dat ik iedereen adviseer om met deze mensen niet in zee te gaan want van die spam kom je nooit meer af zelf doet dit bedrijf er niks aan dus u bent gewaarschuwd

    Door: Bert de wild 26-11-2019
    Sandra 23-03-2020

    Beste meneer de Wild, Zoals u in eerdere reacties hebt kunnen lezen, zijn wij niet het bedrijf die u commerciele mails verstuurd, maar wordt dit gedaan door verschillende marketingpartijen. Wij kunnen u wel helpen om van deze ongewenste mail af te komen. Als u nog steeds last heeft van deze mails, kunt u mij dan de desbetreffende mail doorsturen? info@nationaalbespaarcentrum. Met vriendelijke groet, Sandra

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Energielevering

    Alleen maar - punten, niet mee in zee gaan. Voorlopig contract. Uiteindelijk niet goedkoper dan onze huidige. Binnen 14 dagen kan je er v af. Aangegeven contract te annuleren binnen 14dagen. Maar zij proberen te rekken zodat je natuurlijk er wel aan vast komt te zitten. Van 9 okt tot 4 nov mee bezig geweest. Ik heb zelf het energiebedrijf gebeld om het te annuleren en het was in 1 minuut voor elkaar. Ook zij vonden het niet kunnen.
    Dus mensen NBC is niet te vertrouwen.

    Door: Esther 04-11-2019
    Sandra 23-03-2020

    Beste Esther. Wij zijn geen bedrijf die energie levert. Wij geven alleen hypotheekadvies. Kan het zijn dat u in verwarring bent met een ander bedrijf, waarvan de naam lijkt op Nationaal Bespaarcentrum? Met vriendelijke groet, Sandra

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    geen

    eindeloos dom 'tegen alles in' email en telefonisch contact terwijl ik al tijd geleden heb aangegeven dat ik voorzien ben. erg erg irritant, dom, ondermijnend voor eigen bedrijf, hun automatisering niet op orde etc etc. gewoon te erg voor woorden.

    Door: bé 01-11-2019
    Sandra 23-03-2020

    Beste heer/mevrouw. Wat vervelend dat er herhaaldelijk contact met u is gezocht, terwijl u hier niet van gediend bent. Wij kunnen in ons systeem wel zien of er eerder contact met u is geweest. Als iemand opnieuw een berekening van een hypotheek en advies op maat aanvraagt, zoeken wij contact met diegene. Er kunnen immers wijzigingen hebben plaatsgevonden, waardoor er nu misschien wel interesse is in contact met een hypotheekspecialist. Mocht dit niet het geval zijn, zou u mij dan kunnen mailen naar info@nationaalbespaarcentrum.nl, dan ga ik kijken met wie u contact heeft gehad. Met vriendelijke groet, Sandra

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    niks

    NBC.NL <admin@anutel.anutel.it> is wel een verdacht emailadres lijkt mij zo. Dus......ik verwijder de handel en hoop dat dit de laatste mail was van u.

    Door: Jan Veldhuizen 29-10-2019
    Sandra 23-03-2020

    Beste meneer Veldhuizen, Ik begrijp uit uw reactie dat u een mail heeft ontvangen waarin onze organisatie werd gepromoot. Deze mail komt niet van ons, maar van marketingbedrijven, die met verschillende e-mailadressen u kunnen mailen. Mocht u nog steeds ongewenste mail krijgen, zou u mij de desbetreffende mail dan kunnen doorsturen? (info@nationaalbespaarcentrum.nl) Dan zal ik contact opnemen met de marketingpartij die u deze mail stuurt en ervoor zorgen dat u geen mails meer ontvangt. Met vriendelijke groet, Sandra

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    geen aankoop

    nu word er gesproken over een aankoop ik heb bij u niks gekocht ik zou het daarom ook zeer op prijs stellen dat U MIJ NIET MEER LASTIG VALT via de mail maar ook niet meer belt ik heb al meerdere malen aan gegeven dat ik niks met u te maken wil hebben maar het blijkt wel dat u een betonnen plaat van 5 meter dik voor uw kop heeft in dit geval zie ik alleen maar min punten

    Door: Bianca 23-09-2019
    Sandra 23-03-2020

    Beste Bianca. Ons bedrijf voorziet alleen in hypotheekadvies. Wij verkopen geen producten. Mocht u deze mails waarin onze naam staat toch hebben ontvangen en nog steeds ontvangen, zou u dan de desbetreffende mail willen doorsturen naar info@nationaalbespaarcentrum.nl, dan kan ik voor u kijken waar deze vandaan komen en er hopelijk voor zorgen dat u niet meer gemaild wordt.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    SPAM

    Hoe ver kunnen je zakken als bedrijf dat je potentiële "klanten" de hele tijd lastig valt met SPAM berichten. Wat een zielige organisatie is NBC

    Door: PF 20-09-2019
    Sandra 23-03-2020

    Beste meneer/mevrouw, Uit uw reactie begrijp ik dat u herhaaldelijk ongewenste mail ontvangt van marketingpartijen die onze organisatie promoten. Mocht u nog steeds ongewenste mail ontvangen, zou u mij dan kunnen mailen (info@nationaalbespaarcentrum.nl), zodat ik contact kan opnemen met de desbetreffende marketingpartij en ervoor zorgen dat u uit hun database wordt verwijderd? Met vriendelijke groet, Sandra

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Niente

    Puta offerta

    Door: Ghadaffi 31-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over NBC | Nationaal Bespaarcentrum

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is NBC | Nationaal Bespaarcentrum een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 18 ervaringen geplaatst over NBC | Nationaal Bespaarcentrum. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.6 gekregen, waarbij 17% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is NBC | Nationaal Bespaarcentrum actief?

    NBC | Nationaal Bespaarcentrum is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NBC | Nationaal Bespaarcentrum gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.