NederlandReview

  Ervaringen NBC | Nationaal Bespaarcentrum

  Overweeg je met dit bedrijf naar de mogelijkheden van een hypotheek te kijken, maar ben je benieuwd naar de meningen en ervaringen van huiseigenaren voor jou? Hier lees je reviews en beoordelingen door eerdere consumenten. Wil je straks zelf ook iemand helpen bij het vinden van antwoorden en het maken van een keuze? Schrijf dan gerust een recensie.

  Hypotheek: bos kwijt tussen de bomen

  Hypotheken sluit je niet dagelijks af als het je werk niet is. Op het moment dat je een huis gaat kopen, zul je veelal wel moeten. Als je je er dan in gaat verdiepen, zie je door de bomen het bos niet meer. Ze beloven allemaal gouden bergen en beweren de beste keuze te zijn met de scherpste rente. Welke hypotheekverstrekker moet je nu kiezen? Dan is het vaak tijd om onafhankelijke professionele hulp in te schakelen, die jou door middel van een hypotheekberekening precies kan vertellen welke hypotheekaanbod het beste past bij jouw persoonlijke situatie. Zeker als starter ben je vaak op zoek naar een goedkope hypotheek, want de woningmarkt opkomen, blijkt de laatste jaren een kunst apart te zijn geworden.

  Mag het ietsje minder zijn?

  Wie houdt er niet van voordeliger uit te zijn en geld te besparen? Dus als je een hypotheek kunt aankopen met een lagere rente en betere voorwaarden dan je oude hypotheek, is oversluiten zeker een optie. Bijvoorbeeld als de rentevasteperiode van het huidige hypotheekcontract binnenkort afloopt. Vaak komen de hypotheekadviseurs al een heel eind met het bruto inkomen, het gewenste hypotheekbedrag, lopende kredieten en de marktwaarde van de woning in kwestie.


  Ook voor grote verbouwingen of het zelf bouwen van een huis is een hypotheek nodig

  NBC – Nationaal Bespaarcentrum

  Dit is zo’n organisatie die met huiseigenaren naar de hypotheek kijkt om te zien of er nog iets te besparen valt. Via de website kun je je gegevens achterlaten. Aan de hand daarvan, wordt via een aangesloten partner contact met je opgenomen voor een afspraak. Dit gaat via het invulformulier. Overige vragen kunnen telefonisch of via de mail gesteld worden. Ook is het mogelijk een gratis telefonisch consult te hebben met een van de consultants om wensen en mogelijkheden te bespreken.

  Reviews voor en door klanten

  Het af- of oversluiten van een hypotheek is een serieuze zaak, waarvan je graag wilt dat het enkel financieel voordeel oplevert. Je zult waarschijnlijk ook niet zomaar met iemand in zee gaan. Daarom is het prettig als mensen die al een afspraak via deze website hebben gehad bij een hypotheekadviseur, een review van hun ervaring hebben geschreven en hun mening hebben gedeeld. Deze beoordelingen helpen jou bij het maken van een keuze in het grote aanbod in hypotheekadviezen. Aarzel dus niet om straks zelf een recensie te schrijven voor de (toekomstige) huiseigenaren na jou. Alvast bedankt!

  NBC | Nationaal Bespaarcentrum
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  4,2
  29% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  4,2

  Service

  4,2

  Prijs

  4,2

  Leveren

  4,2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Mail

  Koop hier niets.

  Door: Seb13-07-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Lees hoe ik mijn lening heb gekregen

  Lees hoe ik mijn lening heb gekregen

  Hallo iedereen, ik ben Maureen Josh uit Oregon, VS, ik wil deze geweldige getuigenis delen over hoe ik mijn lening kreeg van PACIFIC OCEAN TRADE CO., LTD toen mijn bedrijf ten einde was en ik ons ​​huis verloor toen ik niet kon betalen mijn bank niet meer, nadat ik werd geweigerd door verschillende financiële bedrijven, mijn bank en een andere kredietvereniging die ik bezocht.

  Mijn kinderen werden door de pleeggezinnen meegenomen, ik was helemaal alleen op straat. Tot een dag liep ik schandelijk een oude schoolvriend in die me voorstelde aan PACIFIC OCEAN TRADE CO., LTD. In het begin vertelde ik hem dat ik niet klaar ben om het risico te nemen om online een lening aan te vragen, maar hij verzekerde me dat ik mijn lening van hen zal ontvangen.

  Bij een tweede gedachte, als gevolg van mijn dakloosheid nam ik een proef en vroeg om een ​​lening, gelukkig ontving ik een lening van $ 800.000,00 van (potcoltd@pacific-ocean.com & pacificoceanx@gmail.com). Ben blij dat ik het risico heb genomen en toegepast. Mijn kinderen zijn teruggegeven en nu bezit ik een eigen huis en een bedrijf. Alle dank gaat uit naar PACIFIC OCEAN TRADE CO., LTD voor het geven van een betekenis aan mijn leven toen ik alle hoop had verloren. Moge God lof zijn

  Door: Maureen13-07-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  SPAM

  Ik word helemaal gek van jullie spamberichten. Jullie zijn oplichters gezien jullie website en je niet kunnen afmelden voor jullie spammail.
  Stop met deze shit te sturen en verwijder me uit jullie bestand.

  Door: Esther19-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  reclame

  Wij worden misselijk van uw mails en dat via het buitenland zonder dat je je af kan melden voor deze vreselijke reclame.
  Wij zullen uw provider nu inlichten. als je een vent bent laat je deze reactie staan

  Door: leeman19-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Spam

  Ik word helemaal gestoord van jullie spamberichten. Jullie zijn oplichters gezien jullie website en je niet kunnen afmelden voor jullie spammail.
  Kap met die bullshit en verwijder me uit jullie bestand.

  Door: Sander19-12-2018
  leeman19-12-2018

  Helemaal mee eens kappen dus oplichters, wij zullen de vga eens laten toetsen, je verkopen dus ook adressen

  Jo Jansen11-07-2019

  Afmelden van reclame en spam kan heel makkelijk, totaal geen probleem.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Spam

  Ik krijg ongevraagd elke dag tientallen emails waaronder van het NBC Bespaarcentrum. Al tig keer heb ik aangegeven dat ik GEEN e mails meer wil ontvangen. Geen resultaat het blijft maar doorgaan en doorgaan. Nu heb ik er schoon genoeg van. U dient per direct mijn gegevens uit uw mailinglist wissen, omdat ik anders een klacht indien bij de Opta wegens het versturen van spam.

  Door: H van Anrooij03-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Spam

  Ik krijg ongevraagde mails van. NBC

  Door: Dennis08-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Schrijf zelf een review over NBC | Nationaal Bespaarcentrum

  Uw beoordeling