N26

4.7
5.2

Bestellen

4.1

Service

5.2

Prijs

4.5

Levering

23.5%

Zou hier weer kopen

N26

Een bankrekening en betaalkaart voor je telefoon? Is dat praktisch? Is het veilig? Daar wil je wellicht meer over weten. Gelukkig zijn er mensen die hun ervaring en beoordeling delen in een review. Laat je gerust door deze klanten voor je adviseren of help zelf de mensen na jou door jouw mening achter te laten in een recensie.

Hoe handig is het?

Wat is zo’n mobile account? Hoe werkt het? Wat is het verschil met een gewone bankrekening of prepaid bankpas? In het kort komt het erop neer dat deze bankrekening gepaard gaat met een uitgebreide app. Op het moment dat meerdere contactpersonen op jouw mobiel gebruik maken, is het mogelijk om via hun telefoonnummer geld naar hen over te maken, zonder de IBAN in te moeten vullen. Ook is het mogelijk om betalingsverzoeken te versturen naar mensen van wie je nog geld krijgt. Na dat ene heerlijke etentje bijvoorbeeld. Maar hoe toegankelijk zijn die gegevens eigenlijk voor derden als je jouw mobiel een keer kwijt raakt of als deze gestolen wordt?

Wanneer gebruik je het?

Dit soort rekeningen zijn vooral bedoeld als betaalwijze bij internetbetalingen of andere online transacties. Vaak is het daarbij ook mogelijk om geld over te maken naar anderen en om geld apart te zetten om te sparen. Op het moment dat het account gepaard gaat met een betaalpas, zoals een bankpas of een Mastercard, neemt het aantal mogelijkheden toe, want dan is het ook mogelijk om er mee in een winkel af te rekenen via pinbetaling, of in dat restaurant of hotel op vakantie met je debitcard. Het opnemen van contant of cash, is vaak wel aan transactiekosten verbonden. Veelal bedraagt het een percentage van het opgenomen bedrag.N26

Dit is een relatief nieuwe aanbieder van transaction accounts, oftewel current accounts. De mobiele bankrekening wordt standaard vergezeld door een debitcard van MasterCard en een app, maar Nederland is een van die landen waarvoor ook een pinpas van Maestro verkrijgbaar is. Hun aanbod van N26 You is inclusief dekking voor aankopen en onderweg. Deze verzekering loopt via Allianz.

Let op!

Het aantal keren per maand dat een gebruiker contant geld kan opnemen vanuit de rekening, is beperkt. Dit is wellicht wel het grootste verschil met andere rekeningen waarbij je een betaalpas krijgt.

Recensies voor en door consumenten

Hoe uitgebreid is die dekking van N26 You nu eigenlijk? Kan deze rekening de comprehensive travel and purchase coverage waarmaken? Hoe handig zijn al die functies in de app in de praktijk? Werkt die Secure Login ook als je een snee in je vinger hebt? Wat is Apple Pay en wat kun je ermee als je verder niks met Apple hebt? Hoe werkt Face ID? Hoe zit dat met Moneybeam en je vrienden uit je contactenlijst? Geldt Duitse Degelijkheid ook voor deze mobiele bankiersdienst? Weet jij de antwoorden op deze en vele andere vragen? Schrijf dan vandaag nog een review van jouw ervaring en beoordeling. Daarmee help je geïnteresseerden na jou bij het maken van een keuze. Jouw mening telt! Alvast bedankt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (17)

Anderen bekeken ook