N26

Alle reviews

N26

27% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (15)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Account

  Mogelijkheden tot overschrijven en ontvangen tegoed zonder in kennisstelling geblokkeerd. Na contact support hebben ze na 1 zin de chat gesloten. Na herhaaldelijk verzoek om te reageren weten ze niet hoe lang een routine check kan duren, dus nu kan ik mooi niet bij mijn geld het enige antwoord: HAVE PATIENCE??? Contactform in de app staat uit! 2 jaar zonder problemen gebruik kunnen maken van deze bank, maar blijkbaar geeft hun dat het recht mijn bankrekening te bevriezen. Voor een ieder die een andere bank zoekt: GA NIET IN ZEE MET DEZE BANK!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  N26 betaalde account

  Totaal geen pluspunten bij mij. Er is technisch iets mis gegaan, na veranderen van telefoon. S10 ontkoppeld, S21 bedoeling is geweest die te koppelen. Iedere keer ging er iets mis, maar het ergste was , dat ik mijn account niet met ideal kon aanvullen, ..en ik moest dus 4,95 per maand betalen voor deze betaald account. Dat vind ik helemaal niet erg, maar als ik dan mijn account niet kan "op toppen", niet via ideal en ook niet via bankoverschrijvingen, zij mij mails gaan sturen via de app, waar ik dan weer niet in kan.. blijf je dus in een rondje draaien. Ik heb meer dan 40 keer een klacht ingediend, waarop ik constant hetzelfde stoicijnse antwoord krijg: uw appraat moet opnieuw gekoppeld worden.. Dan krijg ik WEER dezelfde email en WEER werkt die koppelcode niet. Ik heb al tig keer aangeven dat er een groter probleem is en dat die koppelcodes niet werken, sterker nog, alle emails die ik opende binnen de tijd uitetaard die er voor staat, waren ALLEMAAL niet geldig. Ik ben er echt helemaal spuug en spuug zat van. Nu krijg ik een incasso bureau op mn dak, omdat ik 19,95 niet heb betaald.. Ja duhhh, ..zie hier boven, ga niet weer in herhaling vallen. Dit doet N26 namelijk wel: altijd dezelfde standaard email terug sturen en totaal niet het probleem oplossen. Nu moet ik 19,95 euro betalen voor een serivce die ik niet heb kunnen gebruiken, 40 euro incasso kosten en 7,95 "overige kosten via incasso bureau COEO, .. ben benieuwd wat die 7,95 dan is aan "overige"kosten.

  Wees er van bewust, dat wanneer je een nieuwe telefoon gaat aanschaffen... dat alles helemaal verkeerd kan gaan. Ze sturen berichten die je dus niet kan lezen, want je kunt je account niet meer in. Dan ga je klagen, en dan wordt je als een idioot behandeld, want je krijgt dezelfde mail weer over and over and over and over again... dat je telefoon moet koppelen...

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  N26 bank😭

  N26 Bank ik heb mijn huis verkocht en voor negatieve rente geld verspreid over 4 banken . Nu heb ik het nodig . En werkt de app niet goed . Hulp gezocht via de chat enige manier dus. Hebben ze eerst vriendelijk geholpen alles moest gereset. Inmiddels kan ik niet meer op mijn app en ook niet op de pc kan zelfs mijn eigen geld niet meer zien . Heel wat mails gestuurd totaal geen reactie!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Account

  ik heb twee maanden terug een rekening geopend bij N26, ik heb hier het bedrag van een lening die ik heb afgesloten hier op laten storten. In het begin werkte het naar wens. Totdat. dik een bericht kreeg dat mijn account voor routine controle geblokkeerd was. Ik kon dat begrijpen vond het nog goed dat er controle werd uitgevoerd.
  Om lang verhaal kort te houden, ben nu vijf weken verder; krijg geen enkele uitleg, support zegt dat er contact met mij op genomen gaat worden en beëindigen de chat gelijk zodat ik geen weerwoord kan geven. ik heb we 15x een mail gestuurd ook met verzoek mijn tegoed (€10.018,--). Over schrijven naar een reguliere rekening nummer van mijn zelf.
  vooral nog geen enkel reactie, inmiddels de app ook geblokkeerd dus kan niets meer zien, telefonisch niet bereikbaar kan nergens een nummer vinden van ze alleen een nummer dat je. bij verlies je pas te kan blokkeren (antwoordapparaat)
  ik zit met mijn handen in mijn haar, weet niet wat ik moet doen dan elke dag een mail sturen (zonder reactie) Lijkt wel criminele praktijken.
  Heeft iemand AUB een oplossing voor mij wat ik kan doen ben gewoon €10.018 kwijt. Dit zou toch niet moeten kunnen in Europa ???

  Is het bij u al opgelost heb precies het zelfde probleem

  Ik heb hetzelfde probleem. 25.000€ verdwenen, ik kan nergens aan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  illegale bankrekening

  Dieven. Ze openen illegaal een rekening voor mijn autistische zoon. En weigeren vervolgens het weer op te zeggen en het geld terug te storten.

  Hoi, waarom geef je hier wel aan dat je hier wel weer gaat kopen? Ik neem aan dat je dat niet wilt, zou je dit kunnen veranderen? Hoe meer nee hoe beter natuurlijk.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bankrekening

  Mijn creditcard gekoppeld aan N26, welke ik echt nooit gebruik, behalve voor Google Nest, is ineens gestolen. Worden rare kleine bedragen afgeschreven. Heb de kaart geblokkeerd in de app maar N26 is compleet onbereikbaar. Chat, mail, nergens een reactie. Nu 5 dagen na de eerste fraude afschrijving nog altijd geen enkele reactie. is je geld je iets waard? Blijf dan heel ver weg van deze "bank".

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  N26 rekening openen

  Ik zie in deze reviews dat ik niet de enige ben die maar niet verder komt bij het openen van een rekening. Duurt 8 minuten zeggen ze.
  Als ik dit review schrijf ben ik al 5 uur verder. Contact maken is vrijwel onmogelijk. Dit beloofd niet veel goeds als je een probleem met je rekening hebt.
  Ze schijn en heel vooruitstrevend met bankingb mogelijkhedcen te zijn maar vlot een rekening opoenen schijnen ze niet voor elkaar te krijgen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  standaard creditcard

  Het lukt mij ook niet om een account aan te maken. De benodigde stukken worden niet geüpload. Meerdere malen geprobeerd.
  Geen contact mogelijk.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  N26 Blokkeert rekeningen en is onbereikbaar

  N26 blokkeert de bankrekeningen van haar relaties zeer snel door de strenge software van haar compliance. Deze software blokkeert bij afwijkende bedragen of patronen. In mijn geval blokkeerde N26 mijn rekening omdat ik tijdens vakantie in het buitenland een pin transactie deed in een apotheek.

  Mijn rekening vertoond een normaal patroon en een stabiel inkomen. N26 heeft er in mijn geval alles aan gedaan om het vertrouwen in het bankverkeer te beschamen. Je bent simpelweg geen eigen baas meer over je geld zolang het bij een bank geparkeerd staat.

  Als N26 om wat voor reden dan ook de transactie niet vertrouwt, wordt je rekening geblokkeerd totdat er eindelijk een compliance medewerker beschikbaar is die ernaar gaat kijken. Dat kan lang duren en in de tussentijd is je rekening onbereikbaar en je geld onbruikbaar. Daarna kunnen ze je rekening zonder opgaaf van redenen sluiten.

  In de tussentijd wordt de chat gewoon gesloten en de bank is telefonisch niet bereikbaar. Op nieuwe chats wordt simpelweg geen enkele reactie gegeven.

  De problemen met N26 spelen al veel langer, Op internet staan vele klanten met vergelijkbare klachten.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Onmogelijk contact en account aanmaken

  Ziet er allemaal leuk uit, maar de klantenservice is echt verschrikkelijk.

  Ik probeer al een maand een account aan te maken, maar dat gaat gewoon niet.

  Contact via de chat is erg vermoeiend. Ze zijn aanvankelijk vriendelijk, maar kunnen steeds niets doen en je komt geen stap verder.

  Onduidelijke communicatie, sturen geen email terwijl ze zeggen van wel, de app blijft eeuwig hangen op 'hey we're checking your documents' en tot overmaat van ramp wordt dan de chat gesloten omdat ze niet verder kunnen.

  Om gek van te worden.

  Hallo,

  Wat is de reden dat u dan aangeeft dat u hier een JA neer zet ipv een NEE? Is het mogelijk om dit te veranderen? Ik ben die bank ook zo spuugzat! U ook, heb ik het idee, maar u geeft wel en Ja.. ;-)

  Met vriendelijke groet,
  Yvonne

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  App is mooi maar werkt niet goed op alle telefoons...

  Design van de app is erg mooi, maar hij werkt gewoon niet goed - beetje sneu voor een mobiele bank.

  Ik kom nu dus niet verder in het aanmeldproces, simpelweg omdat de knop 'continue' op mijn kleine smartphone (iPhone SE) niet wordt weergegeven.

  Valt me tegen, n26!

  Ze zijn wel vriendelijk via de chat trouwens, maar dat lost dit niet direct op ..

  Hallo, u geeft aan dat u hier wel wilt kopen, dat begrijp ik niet zo goed. U geeft een JA aan... N26 lost helemaal niks op... Als het mogelijk is, en u wilt dit zelf ook, wilt u dan de ja in een nee veranderen, want de statisitieken zien er op deze manier wel goed uit voor deze bank, terwl]ijl dit niet zo is.

  mvg,

  Yvonne

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bankrekening n26

  Leuk zo’n gratis rekening, maar meer voor vakanties. Geen iDeal , rood staan of instant payment overboekingen mogelijk. Ik juich Fin tech banken heel erg toe, maar ik heb aan deze bank niet zoveel.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reizen in Nieuw-Zeeland en Australië

  Ik heb die standard kaart gebruikt voor 3 maanden in NZ and AU en het was altijd betrouwbaar. De wisselkoers leek altijd erg goed, hoewel van een ATM opnemen van contant geld kost een beetje  

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Prima bank

  Ik heb de rekening erbij. App is super gebruiksvriendelijk, rekening is gratis, voor betalen in landen (vakantie/ online shoppen) waar geen euro is wordt allen de omwisselkoers van mastercard gebruikt, dus geen opslag zoals de nederlandse banken wel allemaal doen; vriendelijke klantenservice; valt onder duits deposito garantiestelsel (zelfde als in Nederland). Nadelen: alles in het engels (voor mij geen probleem); sommige nederlandse bedrijven doen soms moeilijk om een Duits ibannummer te verwerken ivm automatische incasso hoewel ze dat sinds 2014 verplicht zijn. Uiteindelijk hebben ze het bij mij allemaal geaccepteerd; geen ideal.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  goede app n26

  Ik gebruik n26 naast mijn andere rekeningen, maar vind deze app beter werken, meer gebruiksgemak. Prettig om goed verzekerd te zijn ook, zeker met online aankopen.

  Zeker een aanrader.

Anderen bekeken ook

Lender & Spender
39 reviews

Een lening afsluiten, doe je natuurlijk niet zomaar. Je wilt van tevoren alle informatie hebben en zeker weten dat je niet in financiële probl...

Kredietconcurrent
6 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Kredietconcurrent.nl is een bedrijf wat bemiddeld bij het geld lenen, waaronder een doorlop...

MKB Bedrijfskrediet
4 reviews

Als je een MKB onderneming hebt of wilt starten, komt het nogal eens voor dat je kapitaal nodig hebt om te kunnen investeren. Als je geen voorraad ...

Spotcap
9 reviews

Op zoek naar een zakelijk krediet? Mogelijk dat Spotcap uitkomst kan bieden. Via de website van Spotcap kun je je als ondernemer in drie stappen aa...

N26

Een bankrekening en betaalkaart voor je telefoon? Is dat praktisch? Is het veilig? Daar wil je wellicht meer over weten. Gelukkig zijn er mensen die hun ervaring en beoordeling delen in een review. Laat je gerust door deze klanten voor je adviseren of help zelf de mensen na jou door jouw mening achter te laten in een recensie.

Hoe handig is het?
Wat is zo’n mobile account? Hoe werkt het? Wat is het verschil met een gewone bankrekening of prepaid bankpas? In het kort komt het erop neer dat deze bankrekening gepaard gaat met een uitgebreide app. Op het moment dat meerdere contactpersonen op jouw mobiel gebruik maken, is het mogelijk om via hun telefoonnummer geld naar hen over te maken, zonder de IBAN in te moeten vullen. Ook is het mogelijk om betalingsverzoeken te versturen naar mensen van wie je nog geld krijgt. Na dat ene heerlijke etentje bijvoorbeeld. Maar hoe toegankelijk zijn die gegevens eigenlijk voor derden als je jouw mobiel een keer kwijt raakt of als deze gestolen wordt?

Wanneer gebruik je het?
Dit soort rekeningen zijn vooral bedoeld als betaalwijze bij internetbetalingen of andere online transacties. Vaak is het daarbij ook mogelijk om geld over te maken naar anderen en om geld apart te zetten om te sparen. Op het moment dat het account gepaard gaat met een betaalpas, zoals een bankpas of een Mastercard, neemt het aantal mogelijkheden toe, want dan is het ook mogelijk om er mee in een winkel af te rekenen via pinbetaling, of in dat restaurant of hotel op vakantie met je debitcard. Het opnemen van contant of cash, is vaak wel aan transactiekosten verbonden. Veelal bedraagt het een percentage van het opgenomen bedrag.
N26
Dit is een relatief nieuwe aanbieder van transaction accounts, oftewel current accounts. De mobiele bankrekening wordt standaard vergezeld door een debitcard van MasterCard en een app, maar Nederland is een van die landen waarvoor ook een pinpas van Maestro verkrijgbaar is. Hun aanbod van N26 You is inclusief dekking voor aankopen en onderweg. Deze verzekering loopt via Allianz.

Let op! Het aantal keren per maand dat een gebruiker contant geld kan opnemen vanuit de rekening, is beperkt. Dit is wellicht wel het grootste verschil met andere rekeningen waarbij je een betaalpas krijgt.

Recensies voor en door consumenten
Hoe uitgebreid is die dekking van N26 You nu eigenlijk? Kan deze rekening de comprehensive travel and purchase coverage waarmaken? Hoe handig zijn al die functies in de app in de praktijk? Werkt die Secure Login ook als je een snee in je vinger hebt? Wat is Apple Pay en wat kun je ermee als je verder niks met Apple hebt? Hoe werkt Face ID? Hoe zit dat met Moneybeam en je vrienden uit je contactenlijst? Geldt Duitse Degelijkheid ook voor deze mobiele bankiersdienst? Weet jij de antwoorden op deze en vele andere vragen? Schrijf dan vandaag nog een review van jouw ervaring en beoordeling. Daarmee help je geïnteresseerden na jou bij het maken van een keuze. Jouw mening telt! Alvast bedankt.

}