NederlandReview

  Ervaringen Monli Hypotheken

  Voor het afsluiten van een hypotheek die ook nog eens voordelig voor jou is, ben je niet langer afhankelijk van een hypotheekadviseur, je kunt het ook online regelen! Bij Monli Hypotheken bijvoorbeeld, op deze pagina kun je lezen hoe dat in zijn werk gaat en wat de ervaring van anderen is met deze dienst.

  Over Monli Hypotheken


  Monli Hypotheken is onderdeel van het landelijk werkende Claro B.V. Claro B.V. is op zijn beurt aangesloten bij de Autoriteit Financiële Markten en het Klachteninstituut Kifid. Monli (Money and Living) vindt dat geld inzichtelijk en begrijpelijk moet zijn voor iedereen. Daarom ontwikkelen zij digitale oplossingen waarmee je belangrijke financiële beslissingen in je leven zelf kunt regelen. Zo kun je bij Monli Hypotheken via een stappenplan zelf de voordeligste hypotheek voor jou afsluiten.

  De leukste grappen: Telefoon lenen

  Diensten


  Op de website van Monli Hypotheken kun je heel eenvoudig een hypotheek afsluiten. Vul ten eerste in wat de vraagprijs van de woning is en hoeveel je wilt lenen. Daarna kun je ook nog kiezen hoe lang je de rente vast wilt zetten, 10 of 20 jaar. Dan krijg je automatisch een overzicht te zien van de voordeligste aanbieders, met de goedkoopste eerst. Hieruit kun je er één kiezen. Dan vul je jouw verdere gegevens in en lever je de benodigde documenten zoals je inkomensgegevens (vanuit MijnOverheid) en legitimatie, e.d. aan om je hypotheek aan te vragen. Monli Hypotheken controleert deze aanvraag en belt je op om deze nog even samen door te nemen voordat zij hem doorsturen naar de geldverstrekker of bank. Zij helpen je ook bij het aanvragen van een overlijdensrisicoverzekering als deze nodig is voor de aanvraag van je hypotheek.

  Voordelen


  Omdat Monli Hypotheken niet afhankelijk is van geldverstrekkers kunnen zij voor jou een objectieve keuze maken uit ruim dertig verschillende geldverstrekkers. Omdat je zelf online je hypotheek regelt zonder persoonlijke hypotheekadviseur bespaar je geld, deze is namelijk niet nodig. Door het uploaden van gegevens en de koppelingen tussen systemen worden alle processen in een aanvraag verkort waardoor ze bij Monli Hypotheken al binnen twee werkdagen een hypotheekaanvraag af kunnen handelen. Bovendien kun je bij vragen altijd de servicedesk bellen of mailen voor persoonlijke hulp en deskundig advies. Je wordt bij de hypotheekaanvraag van iedere stap op de hoogte gehouden, en hoort in ieder geval binnen 24 uur of de beoogde hypotheekverstrekker jou een hypotheek wil verstrekken. Voor deze service van Monli Hypotheken betaal je een eenmalig bedrag van € 645,-.

  Klachten


  Wanneer je een klacht hebt over de dienstverlening van Monli Hypotheken, neem dan contact met ze op om in een gesprek te kijken of je samen een passende oplossing kunt vinden. Heeft dit overleg niet tot een bevredigend resultaat geleid, dan kun je een formele klacht indienen bij hen door een e-mail of brief te sturen. Je krijgt hierop zo snel mogelijk een inhoudelijke reactie. Is de klacht hierna nog niet tot tevredenheid opgelost, dan kun je binnen drie maanden contact opnemen met het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, hier zijn kosten aan verbonden.

  Wat is jouw mening over Hypotheken Monli?


  Heb jij via hen een hypotheek afgesloten en ben je écht voordeliger uit dan anderen? Vertel het hier, zodat anderen ook kunnen profiteren van dit voordeel! Mocht het toch niet zo goed uitgepakt hebben voor je, dan horen wij dat ook graag, daar kunnen anderen van leren!

  Ben je voor het afsluiten van een hypotheek bij Monli Hypotheken echt voordeliger uit? Wat zijn de ervaringen van de klanten, regelen ze alles goed?

  Monli Hypotheken
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Monli Hypotheken

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Monli Hypotheken een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Monli Hypotheken. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Monli Hypotheken actief?

  Monli Hypotheken is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hypotheek

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Monli Hypotheken gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.