NederlandReview

  Ervaringen Money2gocard

  Waarom zou ik kopen bij dit bedrijf? De site money2gocard.nl biedt de mogelijkheid aan om geld te lenen. Geld lenen kun je natuurlijk op verschillende manieren. Een doorlopend krediet is een optie, maar natuurlijk ook de money2gocard.nl.  Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via money2gocard.nl. Ken je money2gocard.nl nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews over money2gocard.nl op NederlandReview.nl te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als money2gocard.nl. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen. Bedankt alvast!  

  Over money2gocard.nl
  De money2gocard.nl is een product van de Novum Bank Limited. Het is een flexibel bedrijf welke prepaid kaartprogramma’s maakt, ontwerpt en ook ontwikkeld en implementeert. Ze bieden een totale klanten registratie website aan volgens een white label oplossing. Er zijn verschillende opwaardeer mogelijkheden. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de sms functies om op te waarderen of het saldo op te vragen. Er zijn voor de programma managers goede mogelijkheden voor fraude controle, witwas controle (om dit tegen te gaan uiteraard), klantenservice diensten, risico management en andere opties. Hierdoor is het een goede partner voor je prepaid zaken.  

  De money2gocard.nl is een prepaid Mastercard met volop mogelijkheden om als debitcard of creditcard te gebruiken. Het is mogelijk om de bestedingslimieten aan te passen en te gebruiken afhankelijk van je budget. De creditcards worden op money2gocard.nl aangeboden. Het maakt niet uit welke kredietscore of inkomen je hebt. Het is mogelijk om de kaart via Ideal op te waarderen en om hem te gebruiken op meer dan 33 verkooppunten. Het is ideaal voor thuiswinkelen en ook voor een vakantie.
  Je kunt je geld goed beheren en je weet altijd wat je hebt uitgegeven.  Het is mogelijk om een vakantie naar Griekenland te boeken, designer kleding te kopen in een webshop en ook om een app te downloaden. Het is altijd veilig en goed. Heerlijk toch! 

  Diensten van money2gocard.nl
  De money2gocard.nl is een prepaid creditcard waarmee je altijd veilig en ook praktisch je rekeningen mee kunt betalen. Het is mogelijk om gebruik te maken van de voordelen van een creditcard en om toch ook gebruik te maken van Het maakt niet uit of je weinig geld wilt opnemen of juist meer. Het is mooi om de mogelijkheden te ontdekken van een goede creditcard als deze via money2gocard.nl. Er is geen BKR toetsing en werkt als een normale creditcard. 

  Klachten, tips en complimenten over money2gocard.nl
  Ben je ergens niet tevreden over? Wil je liever zien, dat er wat veranderd wordt? Of ben je teleurgesteld in money2gocard.nl? Dan is het goed om dit bij hun te melden. Ze maken het dan mogelijk om je te helpen en om de zaken te veranderen. 
  Laat je ook nog even je mening over hun achter op NederlandReview.nl? Dan kun je een ander bedrijf goed helpen! 

  Heb jij ervaring met money2gocard.nl 
  Schrijf je review over dit bedrijf op NederlandReview.nl. Laat zien aan de wereld of je het een goed bedrijf vindt of niet. Laat zien hoe jij dit bedrijf beoordeelt. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. 

   

  Lees duizenden ervaringen bij Nederlandreview.nl. Is money2go card betrouwbaar en handig in gebruik? Lees eerst ervaringen hier!

  Money2gocard
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  6,6
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,4

  Service

  6,4

  Prijs

  6

  Leveren

  6,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  slechte klanten service

  boze klant13-02-2019

  Waarom duurt alles zolang bij jullie stuurt een mail , dan krijg je een ticket vervolgens krijg je weer een vraag op je vraag, of een antwoord waar je niks mee kan dus stuur je maar weer een mail die vervolgens niet beantwoord word
  heb de kaart gekocht omdat ik bij een buiten camera een paar tientjes moet betalen en dat lijkt ook al niet alleen de afschrijvingen wel maar de betalingen worden afgewezen
  Kortom drie keer niks

  Zit er over te denken om hem na een week weer op te zeggen alleen ben ik dan natuurlijk mijn geld kwijt

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  moeilijk opwaarderen

  R. Lippe03-12-2018

  + snelle levering
  - dure servicedesk 50 cent p/m
  - Ideal opwaarderen gaat erg traag, staat er niet meteen op, zoals ze beweren, waardoor ik al meerdere keren een mooie aanbieding ben misgelopen. Je zou in dit digitale tijdperk mogen verwachten, dat dit veel sneller gaat. Als ik andere rekeningen met Ideal betaal, is het wel meteen geregeld en zichtbaar. Voor mij is dit een behoorlijk minpunt. Ik ga de kaart dan ook opzeggen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6,5

  Overal makkelijk betalen

  Rob W. 10-04-2017

  Met een bankpas loop je op het internet en in het buitenland nog weleens tegen betalingsproblemen aan. Zo kun je op sommige websites bijvoorbeeld alleen met creditcard betalen en die had ik tot voor kort niet. Ik heb onlangs een dergelijke kaart aangeschaft bij Money2gocard. Ik vind de kaart echt ideaal. Heb geen hinder meer dat ik ergens niet kan betalen, want via deze kaart is dat overal mogelijk. Het aanvragen kan heel eenvoudig via de website en binnen een paar dagen wordt de kaart keurig thuis afgeleverd. Heb er al meermaals gebruik van gemaakt en ben blij dat ik hem aangevraagd heb.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Credit card van mijn eigen bank was te duur,

  Gulio05-01-2017

  Credit card van mijn eigen bank was te duur, hier kon ik voor veel minder aan een credit card komen.

  Ik heb deze nodig voor bepaalde betalingen die ik anders niet of niet makkelijk kan maken.

  Kaart werkt naar behoren.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Money2gocard is niet goed voor mij

  Spijkstra30-08-2016

  Ik weet van mezelf dat ik nogal graag mag gokken en in dat geval was het voor mij dan ook geen slimme zet om een Money2gocard aan te schaffen. Ik heb er dan ook afstand van gedaan. Desondanks moet ik zeggen dat het bestellen heel makkelijk gaat, de medewerkers erg vriendelijke zijn, en de kaart binnen de kortste keren in huis was. De kaart zelf was niet zo duur, maar het heeft mij toch een hoop geld gekost door mijn eigen onhandigheden. Ik kan mensen het dan ook zeker aanbevelen, maar ik zou er enkel één aanschaffen wanneer het echt noodzakelijk is. Anders heb je straks misschien hetzelfde probleem als ik.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7

  Money2gocard is ideaal

  W. Kroes22-04-2016

  Wilde laatste een product online bestellen, maar moest hiervoor een creditcard hebben. Bij Money2gocard eentje aangevraagd en het werkt perfect.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Schrijf zelf een review over Money2gocard

  Uw beoordeling