NederlandReview

    Ervaringen Money2gocard

    Waarom zou ik kopen bij dit bedrijf? De site money2gocard.nl biedt de mogelijkheid aan om geld te lenen. Geld lenen kun je natuurlijk op verschillende manieren. Een doorlopend krediet is een optie, maar natuurlijk ook de money2gocard.nl. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via money2gocard.nl. Ken je money2gocard.nl nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews over money2gocard.nl op NederlandReview.nl te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als money2gocard.nl. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen. Bedankt alvast!

    Over money2gocard.nl

    De money2gocard.nl is een product van de Novum Bank Limited. Het is een flexibel bedrijf welke prepaid kaartprogramma’s maakt, ontwerpt en ook ontwikkeld en implementeert. Ze bieden een totale klanten registratie website aan volgens een white label oplossing. Er zijn verschillende opwaardeer mogelijkheden. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de sms functies om op te waarderen of het saldo op te vragen. Er zijn voor de programma managers goede mogelijkheden voor fraude controle, witwas controle (om dit tegen te gaan uiteraard), klantenservice diensten, risico management en andere opties. Hierdoor is het een goede partner voor je prepaid zaken.

    De money2gocard.nl is een prepaid Mastercard met volop mogelijkheden om als debitcard of creditcard te gebruiken. Het is mogelijk om de bestedingslimieten aan te passen en te gebruiken afhankelijk van je budget. De creditcards worden op money2gocard.nl aangeboden. Het maakt niet uit welke kredietscore of inkomen je hebt. Het is mogelijk om de kaart via Ideal op te waarderen en om hem te gebruiken op meer dan 33 verkooppunten. Het is ideaal voor thuiswinkelen en ook voor een vakantie.
    Je kunt je geld goed beheren en je weet altijd wat je hebt uitgegeven. Het is mogelijk om een vakantie naar Griekenland te boeken, designer kleding te kopen in een webshop en ook om een app te downloaden. Het is altijd veilig en goed. Heerlijk toch!

    Diensten van money2gocard.nl

    De money2gocard.nl is een prepaid creditcard waarmee je altijd veilig en ook praktisch je rekeningen mee kunt betalen. Het is mogelijk om gebruik te maken van de voordelen van een creditcard en om toch ook gebruik te maken van Het maakt niet uit of je weinig geld wilt opnemen of juist meer. Het is mooi om de mogelijkheden te ontdekken van een goede creditcard als deze via money2gocard.nl. Er is geen BKR toetsing en werkt als een normale creditcard.

    Klachten, tips en complimenten over money2gocard.nl

    Ben je ergens niet tevreden over? Wil je liever zien, dat er wat veranderd wordt? Of ben je teleurgesteld in money2gocard.nl? Dan is het goed om dit bij hun te melden. Ze maken het dan mogelijk om je te helpen en om de zaken te veranderen.
    Laat je ook nog even je mening over hun achter op NederlandReview.nl? Dan kun je een ander bedrijf goed helpen!

    Heb jij ervaring met money2gocard.nl

    Schrijf je review over dit bedrijf op NederlandReview.nl. Laat zien aan de wereld of je het een goed bedrijf vindt of niet. Laat zien hoe jij dit bedrijf beoordeelt. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

    Lees duizenden ervaringen bij Nederlandreview.nl. Is money2go card betrouwbaar en handig in gebruik? Lees eerst ervaringen hier!

    Money2gocard
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

    5,6
    46% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6,4

    Service

    5,2

    Prijs

    5

    Leveren

    5,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Lees hoe ik mijn lening heb gekregen

    Lees hoe ik mijn lening heb gekregen

    Hallo iedereen, ik ben Maureen Josh uit Oregon, VS, ik wil deze geweldige getuigenis delen over hoe ik mijn lening kreeg van PACIFIC OCEAN TRADE CO., LTD toen mijn bedrijf ten einde was en ik ons ​​huis verloor toen ik niet kon betalen mijn bank niet meer, nadat ik werd geweigerd door verschillende financiële bedrijven, mijn bank en een andere kredietvereniging die ik bezocht.

    Mijn kinderen werden door de pleeggezinnen meegenomen, ik was helemaal alleen op straat. Tot een dag liep ik schandelijk een oude schoolvriend in die me voorstelde aan PACIFIC OCEAN TRADE CO., LTD. In het begin vertelde ik hem dat ik niet klaar ben om het risico te nemen om online een lening aan te vragen, maar hij verzekerde me dat ik mijn lening van hen zal ontvangen.

    Bij een tweede gedachte, als gevolg van mijn dakloosheid nam ik een proef en vroeg om een ​​lening, gelukkig ontving ik een lening van $ 800.000,00 van (potcoltd@pacific-ocean.com & pacificoceanx@gmail.com). Ben blij dat ik het risico heb genomen en toegepast. Mijn kinderen zijn teruggegeven en nu bezit ik een eigen huis en een bedrijf. Alle dank gaat uit naar PACIFIC OCEAN TRADE CO., LTD voor het geven van een betekenis aan mijn leven toen ik alle hoop had verloren. Moge God lof zijn

    Door: Maureen13-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    prepaid credit card.

    Nooit doen, beloven gouden bergen en willen daarna alles van je weten. Wiilen veel te veel info die beslit NIET nodig is voor een PREPAID credit card. Je LEENT niets, het is jouw eigen geld. Deze prepaid cradit car zou ik NOOIT meer doen.

    Door: Ph.18-06-2019
    Ph18-06-2019

    Hier weer kopen NEEEEEEEEEEE

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Prepaidcreditcard

    Kaart werkt prima, xowel laden als betalen/ opnemen.
    In Filipijnen e n China zonder problemen betalen/ pinnen .
    Voor mij een aanrader.
    Snap die negatieve reviews niet.
    Of de service moet n.a.v. klachten nu drastisch verbeterd zijn.
    Dus, voor mij een prima backup tijdens reizen

    Door: HJvT03-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Niet aan beginnen

    Kaart kun je nergens voor gebruiken omdat die nergens geaccepteerd wordt.
    Eerst betaal je 10 euro voor de kaart (gebruikelijk), dan 2% voor het storten van geld op de kaart.
    Toen kwam ik er achter dat je hem nergens voor kan gebruiken en wil ik geld terugstorten op mijn bankrekening.
    Kost je weer 10 euro.

    Dan klop je aan bij de klantenservice en zeggen ze dat mijn saldo niet hoog genoeg was voor deze afschrijvingen terwijl dat wél het geval was.

    Ik heb gevraagd om volledige restitutie door oneerlijke communicatie maar hier gaan zij helaas niet meer akkoord.

    Waste of Money

    Door: Valerie07-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Kosten zijn ondoorzichtig en vrijwel nergens geaccepteerd

    >>>>!!!!Trap er niet in!!!!<<<< N26 = gratis beste alternatief!!

    1- Kan er niet mee tanken,
    2- Kan geen online bestellingen mee doen.
    3- Bij elke handeling komen er kosten bij ook bij niet gebruik.
    4- Opzeggen, klantenservice, geld opwaarderen, komt allemaal kosten bij.
    Voor iets wat geheel onbruikbaar is en vrijwel nergens geaccepteerd, wordt.
    Alle betalingen die ik wilde doen werden geweigerd. Heb er dus helemaal niks aan.

    Teveel kosten voor iets wat onbruikbaar is!

    Ga liever voor een gratis N26 bankrekening krijg je gratis Mastercard creditcard wat je als een debet pinpas kan gebruiken.

    Money2go is misleidend het is meer money2useless

    Door: ask16-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    ZEER slechte DURE service

    Ik heb de kaart besteld en direct saldo op de kaart mee besteld via iDeal. Duurde 3 DAGEN voor er geld op mijn kaart stond.

    Heb 2 x geprobeerd om iets te kopen via internet.
    Kaart werd in beide gevallen geweigerd. (Verschillende website!!!)

    Heb getracht saldo via iDeal op de website van money2gocard te zetten. Moest kiezen voor een andere bank in het menu van iDeal om bij mijn eigen bank (ING) te komen. HEEL VREEMD.

    Ik heb dit gemeld bij money2gocard en geen antwoord gekregen.

    Ik heb daarna geprobeerd mijn saldo op te nemen bij een geldautomaat. Kaart werd niet geaccepteerd (Niet bij de ING en niet bij de ABN AMRO)

    Hierna besloten om de koop te ontbinden.

    Antwoord van money2gocard:

    Wij kunnen uw kaart binnen 3 werkdagen opzeggen, binnen 3 werkdagen uw saldo terugstorten op uw rekening tegen betaling van € 10,00 kosten!!!

    Ik heb ze gewezen op de wet koop op afstand en binnen 8 dagen aangegeven van de koop af te zien. Hierbij heb ik recht op VOLLEDIGE restitutie van de door mij betaalde bedragen.

    Ik heb nu een waardeloze kaart, nooit gebruikt en minsten € 25,00 lichter.

    Ik ben nog nooit zo opgelicht door een bank.

    Mijn advies aan een ieder die dit leest:

    GA NIET MET DIT BEDRIJF IN ZEE.

    ps. Bij je eigen bank kun je voor een fractie van de prijs bij money2card een (weliswaar niet debit) creditcard aanvragen. Hierbij zijn vrijwel alle kosten van de kaart (veel) lager dan bij money2gocard.

    Door: L. Prevenier25-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Verschrikkelijke service, alles duurt lang en niks werkt

    Ruim 2 weken gewacht voor ik de kaart binnen kreeg. Op mails wordt niet geantwoord. Nu eindelijk de kaart binnen en nu werkt de verificatie niet. Ontzettend slecht product met een nog slechtere service. Telefonisch onbereikbaar en ook nog 50 cent per minuut.

    Schande!

    Door: Kevin25-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    slechte klanten service

    Waarom duurt alles zolang bij jullie stuurt een mail , dan krijg je een ticket vervolgens krijg je weer een vraag op je vraag, of een antwoord waar je niks mee kan dus stuur je maar weer een mail die vervolgens niet beantwoord word
    heb de kaart gekocht omdat ik bij een buiten camera een paar tientjes moet betalen en dat lijkt ook al niet alleen de afschrijvingen wel maar de betalingen worden afgewezen
    Kortom drie keer niks

    Zit er over te denken om hem na een week weer op te zeggen alleen ben ik dan natuurlijk mijn geld kwijt

    Door: boze klant13-02-2019
    Marielle 24-03-2019

    Ik heb een belachelijke vraag misschien, maar hoe in de godsnaam kom ik bij het menu voor het opwaarderen????

    L. Prevenier28-03-2019

    Je kunt kiezen voor het opwaarderen via het menu aan de linkerzijde in je scherm. Als je voor iDeal kiest moet je echter niet voor je eigen bank kiezen. Dan kom je namelijk in het verkeerde scherm voor een andere bank terecht. Oplossing / lapmiddel is om te kiezen voor de bank die direct boven jouw eigen bank in het menu staat. Dan krijg je nl. WEL het scherm van je eigen bank in beeld bij een iDeal betaling. (verkeer geprogrammeerd pull down menu!!!)

    Roland28-03-2019

    Hoi Marielle, Ik kon sinds kort ook niet meer opwaarderen. Je wordt verplicht je te identificeren. Dat doe je door een afbeelding van de voor en achterkant van je ID-kaart of rijbewijs te uploaden, en een foto van je zelf te uploaden. Direct daarna kun je weer opwaarderen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    moeilijk opwaarderen

    + snelle levering
    - dure servicedesk 50 cent p/m
    - Ideal opwaarderen gaat erg traag, staat er niet meteen op, zoals ze beweren, waardoor ik al meerdere keren een mooie aanbieding ben misgelopen. Je zou in dit digitale tijdperk mogen verwachten, dat dit veel sneller gaat. Als ik andere rekeningen met Ideal betaal, is het wel meteen geregeld en zichtbaar. Voor mij is dit een behoorlijk minpunt. Ik ga de kaart dan ook opzeggen.

    Door: R. Lippe03-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Overal makkelijk betalen

    Met een bankpas loop je op het internet en in het buitenland nog weleens tegen betalingsproblemen aan. Zo kun je op sommige websites bijvoorbeeld alleen met creditcard betalen en die had ik tot voor kort niet. Ik heb onlangs een dergelijke kaart aangeschaft bij Money2gocard. Ik vind de kaart echt ideaal. Heb geen hinder meer dat ik ergens niet kan betalen, want via deze kaart is dat overal mogelijk. Het aanvragen kan heel eenvoudig via de website en binnen een paar dagen wordt de kaart keurig thuis afgeleverd. Heb er al meermaals gebruik van gemaakt en ben blij dat ik hem aangevraagd heb.

    Door: Rob W. 10-04-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Credit card van mijn eigen bank was te duur,

    Credit card van mijn eigen bank was te duur, hier kon ik voor veel minder aan een credit card komen.

    Ik heb deze nodig voor bepaalde betalingen die ik anders niet of niet makkelijk kan maken.

    Kaart werkt naar behoren.

    Door: Gulio05-01-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Money2gocard is niet goed voor mij

    Ik weet van mezelf dat ik nogal graag mag gokken en in dat geval was het voor mij dan ook geen slimme zet om een Money2gocard aan te schaffen. Ik heb er dan ook afstand van gedaan. Desondanks moet ik zeggen dat het bestellen heel makkelijk gaat, de medewerkers erg vriendelijke zijn, en de kaart binnen de kortste keren in huis was. De kaart zelf was niet zo duur, maar het heeft mij toch een hoop geld gekost door mijn eigen onhandigheden. Ik kan mensen het dan ook zeker aanbevelen, maar ik zou er enkel één aanschaffen wanneer het echt noodzakelijk is. Anders heb je straks misschien hetzelfde probleem als ik.

    Door: Spijkstra30-08-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    Money2gocard is ideaal

    Wilde laatste een product online bestellen, maar moest hiervoor een creditcard hebben. Bij Money2gocard eentje aangevraagd en het werkt perfect.

    Door: W. Kroes22-04-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Schrijf zelf een review over Money2gocard

    Uw beoordeling