NederlandReview

  Ervaringen Monese

  Het omgaan met geld brengt altijd wel enig risico met zich mee. Daarom moet je zeker weten dat de bank met wie je zaken doet te vertrouwen is en je eerlijke prijzen rekent. Misschien is Monese die bank wel. Maar hoe zal geld lenen of beheren bij Monese in zijn werk gaan? Zul je hen wel met je geld kunnen vertrouwen? Hoe snel zal je geld op deze bank groeien? Zal je gemakkelijk geld kunnen lenen, opnemen of storten zonder daar problemen mee te krijgen? En zal de klantenservice er voor je zijn als je ineens een hoop spaargeld kwijt bent geraakt? Alleen klanten die al met Monese te maken hebben gehad weten hier iets meer over te vertellen. Lees hun reviews om een idee te krijgen van waar het bij deze bank om gaat. De meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen van deze klanten kunnen je voldoende informatie over Monese kunnen geven.

  Over Monese

  Monese is een bank. Norris Koppel heeft deze bank opgericht toen hij van het Verenigd Koninkrijk naar Estland verhuisde. Toen hij daar aankwam had hij helemaal geen kredietgeschiedenis en ook niets dat zijn adres kon verifiëren. Daarom werd hem dan ook een bankrekening geweigerd. Het werd toen voor hem heel moeilijk om een salaris te ontvangen of een appartement te huren. Daarom is hij toen begonnen met Monese. Hij wilde een financiële dienst aanbieden die inclusief, onmiddellijk en on-demand is. In 2015 was Monese het eerste bedrijf dat bankrekeningen aanbiedt die 100% mobiel zijn. Vandaag de dag is het voor iedereen binnen Europa mogelijk om via Monese een bankrekening in het Verenigd Koninkrijk te openen. Hierbij heb je dan niet te maken met de kosten en restricties die gewone bankrekening wel met zich meebrengen. Je kunt het gebruiken als je naar het buitenland verhuisd maar het kan ook dienst doen als je primaire bankrekening waarop je ook je salaris ontvangt. Je kunt dus zelf bepalen hoe groot of secundair je deze bankrekening maakt. Daarnaast kun je via hen je geld omzetten in een andere valuta.

  Een review van Monese.

  Diensten van Monese

  Je kunt dus heel gemakkelijk een account openen bij Monese of je geld via hen om te zetten. Je opent dan een bankrekening waarop je geld kunt storten. Dit geld kun je uiteraard zelf beheren. Je kunt het waar in Europa dan ook uitgeven of er juist wat geld op storten. Mocht er iets niet helemaal goed dreigen te gaan, dan is er een Monese klantenservice die je kan helpen om het probleem op te lossen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Monese

  Heb je zelf al een rekening bij Monese? Dan horen wij graag meer over jouw persoonlijke ervaring met deze financiële instelling. Was het echt zo gemakkelijk een bankrekening te openen of waren er toch nog veel restricties? Heb je het gevoel dat je geld er veilig is of juist helemaal niet? En is de klantenservice van Monese wel bereid je te helpen als je daarom vraagt? Schrijf een Monese review en laat ons weten hoe jij nou echt over deze bank denkt.

  Monese
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  4.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Monese

  Uw beoordeling

  Creditcard

  Er is een creditcard besteld op mijn naam, terwijl ik die niet besteld heb. Ik mag niet eens een creditcard hebben, omdat ik onder curatele sta. Ik heb al contact opgenomen, maar hoor niets terug. Slechte service

  Door: Bryan Kea 18-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  FAQ

  Is Monese een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Monese. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Monese actief?

  Monese is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Monese gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.