NederlandReview

  Ervaringen Mijn Financier

  Wil je een lening afsluiten? Wellicht is 'Mijn Financier' dan wel een interessante organisatie voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke onafhankelijke ervaringen er over dit bedrijf bekend zijn. Hou er ook rekening mee dat geld lenen geld kost.

  Wat is Mijn Financier?

  Via 'Mijn Financier' kun je een lening afsluiten. Volgens het bedrijf is een lening afsluiten zelfs nog nooit zo gemakkelijk geweest. Via de website van 'Mijn Financier' kun je een stappenplan volgen zodat je direct weet welke opties je hebt. Je kunt altijd een persoonlijk advies gesprek met specialisten krijgen. Volgens het bedrijf is er sprake van de laagste rentepercentages.

  10% rente op afbetaling (Geld lenen kost geld!)

  Onafhankelijkheid

  Er wordt aangegeven dat ze volledig onafhankelijk zijn en dat je zelf de beste aanbieder kunt uitkiezen. Het is belangrijk dat alles duidelijk is. Op NederlandReview lees je nog meer informatie over bedrijven die financiele diensten aanbieden.

  Stukje achtergrond

  Het bedrijf is opgestart omdat ze niet tevreden waren met de ontoegankelijkheid en complexiteit van financieringen en kredieten. De medewerkers stellen heldere taal te spreken. Er wordt aangegeven dat ze het allemaal begrijpelijk uitleggen. Op de website is te lezen dat de personeelsleden de tijd voor je zullen nemen. Mocht je iets niet begrijpen leggen ze, waar nodig, iets vijf keer uit. De medewerkers van het bedrijf gaan net zolang door totdat je het snapt.

  Specialisten

  Bij deze organisatie zijn specialisten werkzaam, die ervaring hebben op verschillende vakgebieden. Denk aan kredieten tot autofinanciering, maar ook aan verzekering, geld lenen of autolease. Volgens het bedrijf kun je altijd een beroep op ze doen.

  Online aanvraag doen

  Mocht je een aanvraag voor een lening willen doen is dat online te realiseren. Je kunt een lening afsluiten voor je auto, woningverbetering, restschuld, caravan, camper, lening oversluiten en overig. Allereerst selecteer je de categorie. Vervolgens klik je op start uw online lening aanvraag. De stappen die je hierna moet volgen spreken voor zich.

  Contactmogelijkheden

  Mijn Financier is gelegen in IJsselstein. Mocht je een vraag, opmerking en/of feedback voor deze organisatie hebben, kun je op verschillende manieren contact opnemen. Zo kun je telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 030 - 307 20 90. Mocht je een e-mail willen sturen kun je dit doen naar lenen@mijnfinancier.nl.

  Klachten

  In het 'privacy statement' van 'Mijn Financier' staat vermeld dat het bedrijf nauwkeurig met je persoonsgegevens omgaat. Mocht je vragen, opmerkingen en/of feedback hebben, is dat altijd welkom. Er is te lezen dat je zeker niet moet twijfelen om contact op te nemen. Het bedrijf stelt alles in het werk te stellen om je vraag op een zo goed mogelijke wijze te beantwoorden.

  Persoonlijke informatie

  Mocht je een klacht hebben over de manier waarop ze met je persoonlijke informatie zijn omgegaan, word je verzocht contact op te nemen met de directie van het kantoor. Ze gevan aan dat je klacht de volledige aandacht krijgt. Op het moment dat jullie er samen niet uitkomen, kun je een klacht neerleggen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Ben je al klant bij 'Mijn Financier'? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij deze organisatie. Waarvoor heb jij een lening afgesloten? Ben je tevreden met de lening en de afwikkeling? Ga je in de toekomst vaker een lening afsluiten? Zou je andere mensen aanbevelen om hier een lening af te sluiten. Jouw mening is goud waard. Het bedrijf stelt het zeer op prijs als jij je visie over 'Mijn Financier' deelt op deze pagina van NederlandReview.

  Mijn Financier
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mijn Financier

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mijn Financier een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Mijn Financier. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mijn Financier actief?

  Mijn Financier is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mijn Financier gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.