NederlandReview

  Ervaringen LoanStreet

  Zoek je een bedrijf waarbij je een zakelijke lening kunt afsluiten? LoanStreet kan een uitkomst voor je zijn. Bekijk eerst aandachtig welke ervaringen er over dit bedrijf bekend zijn. Je leest dit op deze pagina van NederlandReview. Het meest objectieve en onafhankelijke platform op het gebied van bedrijfsreviews. Let op: geld lenen kost geld.

  Wat is LoanStreet?

  LoanStreet heeft als doel om ondernemers tegen de beste condities aan een zakelijke lening te helpen. Het bedrijf is opgericht in 2013. LoanStreet is de handelsnaam van Sparkholder B.V. Het bedrijf werkt vanuit Amstelveen. Daar komen ze samen met het team om klanten sneller, simpeler en eenvoudiger aan een zakeijke lening te helpen via de LoanStreet app.

  De ondernemers van LoanStreet stellen knowhow van software en de financiële wereld te hebben. Daarnaast wordt er aangegeven dat ze bedreven zijn in het bouwen van risicomodellen. Op de website is ook te lezen dat dit bedrijf over een ervaren development team beschikt, welke software bouwt volgens het principe security by design. Ze vinden dat jouw gegevens altijd veilig moeten zijn.

  What is Loanstreet?

  Eigen risico

  In de algemene voorwaarden is te lezen dat het gebruik van diensten binnen LoanStreet voor eigen risico en rekening zijn. Mocht je gebruik willen maken van de Dienst Kredietscore zijn er geen kosten aan verbonden. Er wordt aangegeven dat het je eigen keus is als je een Kredietscore wilt delen met een financiële partij. Dit geldt ook bij het indienen van een financieringsaanvraag bij de door jou gekozen financiële partij(en), of als je een financiële partij inzage wilt geven in je gegevens via monitoring.

  Je draagt zelf de verantwoordelijkheid voor de inhoud en of de gegevens die je plaatst correct zijn voor het doen van een financieringsaanvraag en monitoring. Je verklaart dat je geen illegale informatie zult plaatsen en je verricht geen frauduleuze handelingen.

  Management

  De top van het bedrijf bestaat uit Sergio Torres (Chief Executive Officer), Bastiaan Burgwal en Michiel Thalen (Chief Technology Officer). Er is ook een Raad van Advies actief. Deze bestaat uit Peter Verhaar, Merien ten Houten, Pieter Gabes en David Veenman. Mocht je meer details willen weten over de werkzaamheden die door deze personen wordt verricht, dien je een kijkje op de website van LoanStreet te nemen.

  Zakelijk krediet en bedrijfsfinanciering

  De financiële kredietverstrekkers waarmee dit bedrijf samenwerkt om je een zakelijk krediet te kunnen aanbieden, bestaat uit meerdere bedrijfsfinancieringen. De soorten zakelijk kredieten waar het meeste mee wordt gewerkt zijn de zakelijke lening, inkoopfinanciering, rekening-courant, lease en factoring.

  De situatie en behoefte van financiering worden door het bedrijf gebruikt om een passende bedrijfsfinanciering voor ondernemingen te vinden. Mocht je willen weten of je bedrijf in aanmerking komt voor zakelijk krediet, dien je op de button te klikken, die vermeld staat op de 'Kredietvormen' pagina.

  Welke klantervaringen zijn er bij LoanStreet?

  Ben je klant bij LoanStreet? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Wat heb jij precies bij LoanStreet gekocht? Ben je tevreden over de service bij LoanStreet? Ga je in de toekomst vaker een samenwerking met LoanStreet aan? Zou je andere mensen aanbevelen iets bij LoanStreet te kopen? We stellen het enorm op prijs als jij via NederlandReview je visie deelt over dit bedrijf. Jouw mening is ontzettend veel waard! Mede door jouw input blijft NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews.

  LoanStreet
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over LoanStreet

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is LoanStreet een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over LoanStreet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is LoanStreet actief?

  LoanStreet is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van LoanStreet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.