NederlandReview

  Ervaringen Loandome

  Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Op Loandome is het mogelijk om geld te lenen. Geld lenen voor een doorlopend of kort krediet. Ook kun je leningen vergelijken en dan de beste optie kiezen voor jouw situatie. Misschien ken je ze nog niet? Dan is het goed om meer informatie over ze in te winnen. Hiervoor kun je naar hun eigen site gaan. Het is echter beter om de verschillende reviews te lezen op NederlandReview. Je krijgt dan een beeld van Loandome op basis van werkelijke ervaring.

  Wanneer je ze al kent en een oordeel over ze hebt dan kun je jouw review en mening op NederlandReview achterlaten. Op die manier kun je anderen helpen met het vormen van een goed beeld over hun.

  Het is mogelijk om bij Loandome een onderhandse lening van 500 euro aan te vragen met een looptijd van dertig dagen. Het is mogelijk om rechtstreeks met hun een overeenkomst af te sluiten zonder, dat hier een bank of intermediair aan te pas komt. De afhandeling verloopt heel snel en betrouwbaar. Het gaat om een onderhandse lening welke niet bij instanties als het BKR geregistreerd wordt. (Dit moet namelijk pas boven de 500 euro). Het is mogelijk voor mensen van 21 tot en met 65 jaar om een lening aan te vragen bij Loandome.

  Loandome zorgt voor een crossborder contact platform om particulieren met elkaar in verbinding te brengen. Mensen welke geld nodig hebben en mensen welke het geld willen lenen.

  Het lenen van geld gaat via Loandome gemakkelijk en ook snel. In een paar stappen krijg je een offerte en daarna kun je de geldlening aanvragen. Wanneer de registratie succesvol is volgt er direct een aanbieding na de goedkeuring.

  Het bedrijf Loandome is een bedrijf welke gevestigd is te Majuro, Ajeltake Road, Ajeltake Island, Majuro, Republic of Marshall Islands, MH 96960. Ze verstrekken zelf geen leningen.


  Diensten van Loandome

  De site Loandome is een platform om particulieren met elkaar in contact te brengen. Er zijn mensen welke geld willen uitlenen en mensen welke geld willen lenen. Loandome leent zelf geen geld uit.

  André van Duin sluit een lening af

  Klachten, tips en complimenten over Loandome

  Wanneer je een klacht hebt over Loandome dan kun je een klacht indienen op hun website of per mail. Hierna zal je klacht in behandeling genomen worden om te zoeken naar een passende oplossing.
  Vervolgens kun je natuurlijk een mening over hun op NederlandReview achterlaten.

  Heb jij ervaring met Loandome?

  Help jij anderen met het krijgen van een goed beeld van dit bedrijf? Geef je review als je het bedrijf kent en laat zien hoe je anderen helpen wilt. Help anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf met de hulp van jouw review.

  Lees hier de ervaringen van echte klanten met Loandome. Loont het om hier een minilening af te sluiten? Is dit bedrijf betrouwbaar? Hoe kun je hier geld lenen? Is het duur? Lees alles hier!

  Loandome
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  6
  43% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  4.8
  Leveren
  rating
  6.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Loandome

  Uw beoordeling

  Geen probleem

  Wij hebben ook een paar keer gebruik van hun gemaakt en moet zeggen was erg tevreden.
  Ja de kosten waren hoog met terug betalen maar dat weet je als je zo iets aan gaat.
  Ze waren ook altijd snel met leveren kreeg altijd netjes een mailtje ter herinnering dat je het moest terug betalen.
  Nee voor ons heeft het altijd goed gewerkt

  Door: Geld lenen14-10-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  loandome gestopt zonder reden

  loandome is gestopt onder het mom van updaten van hun systeem. emails worden niet meer beantwoord en inloggen lukt niet meer. Slechte communicatie en service richting de klant.

  Door: koens28-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  erg vreemd

  Ja, heb precies hetzelfde, zelfde praktijken als cashper. Erg onbeleefd en zeggen even niet kunnen lenen pfff. Beide instanties stoppen er zomaar ineens mee..... Op email wordt niets eens meer gereageerd terwijl ze zat verdienden aan mensen die misschien wel geen andere keuze hebben dankzij BKR etc. Helpen mensen alleen maar verder in de problemen.

  Door: ikke01-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  gestopt ???

  ik heb meerdere keren gebruikt maakt van ze en nooit problemen gehad met ze alleen jammer dat ze zomaar ineens gestopt zijn hierdoor kan je ineens wel in de problemen komen.

  Door: HENK SMITS28-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  loandome is gestopt

  Zijn erg duur maar erg handig als je even snel geld nodig heb nu zijn ze gestopt zonder enkel bericht kon niet meer inloggen.

  Door: Ron26-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Slechte service

  Na aanvraag van lening en contact met klantenservice heb ik mijn documenten toegestuurd. Daarna hoorde ik niets meer van ze heb 5 keer gemaild voor ik een reactie kreeg. Omdat ik al 1x eerder een lening aangevraagd had maar deze had laten annuleren kon ik geen lening meer aanvragen... dat laat je jeven klanten dan toch weten?!? Of zet dit in de voorwaarden!!

  Door: Gb26-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Handig snel en duur

  Het ging handig en sneller - sneller dan verwacht tenminste.

  Maar het blijft natuurlijk duur, dat lenen... Helaas!

  Door: Maartje18-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is Loandome een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over Loandome. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 43% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Loandome actief?

  Loandome is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen, Leningen vergelijken

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Loandome gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.