NederlandReview

  Ervaringen Lening

  Wil je een lening afsluiten? Wil je leningen met elkaar vergelijken? Lening.com is een onafhankelijk platform om leningen te vergelijken. Deze organisatie is in 2019 opgericht. Sinds die tijd zijn ze een extra speler op de markt van leningen vergelijken en afsluiten. Lening.com heeft haar eigen rekenmethodes en afsluittechnieken. Lening.com is onderdeel van moederbedrijf Finckers. Het gaat om leningen zoals een persoonlijke lening, doorlopend krediet, financial lease, hypotheek, ambtenarenlening en een zakelijke lening.

  Leningen

  Op de homepage kun je een lening berekenen die aansluit bij jouw wensen. Je geeft eerst het leenbedrag door en voert vervolgens in waarvoor de lening bedoeld is. Daarna geef je je geboortedatum en burgerlijke staat door. Vervolgens druk je op de startknop om leningen te kunnen vergelijken.

  Tips en Valkuilen: lenen van de brouwer

  Voordelen

  Volgens Lening.com kun je op jaarlijkse basis € 775,- besparen. Je kunt op de huidige dag al geld lenen. Het rentepercentage is 3,5 % procent waardoor je maandlasten laag zullen zijn. Daarnaast wordt vermeld dat je bij Lening.com terecht kunt voor de beste financieringen. Ten slotte wordt als voordeel vermeld dat het veilig en anoniem is.

  Lenen

  Onder het motto ‘eenvoudig en snel geld lenen’ kies je allereerst de hoogte van de lening. Vervolgens is het tijd om een aantal gegevens in te vullen. Op basis van de hoogte van je gewenste lening, zul je een aantal vragen moeten beantwoorden. Vervolgens krijg je een lijst met de diverse aanbieders te zien. Op het moment dat je een geldverstrekker hebt geselecteerd ga je het vervolgtraject in.

  Zakelijk krediet

  Je kunt via Lening.com eveneens een zakelijk krediet afsluiten. Je kunt kosteloos je zakelijk krediet berekenen. Geef allereerst het bedrag op dat je wilt lenen. Daarna geef je op wat je omzet is. Vervolgens start je een online berekening zodat je kunt vergelijken. Volgens Lening.com zul je lage maandlasten hoeven te betalen. Er wordt ook nog aangegeven dat het veilig en anoniem is. De soorten zakelijke leningen die je kunt afsluiten zijn bedrijfskrediet, bedrijfsfinancieringen en zakelijke lening.

  Hypotheek

  Hypotheekberekening.com is onderdeel van het platform. Je kunt via het bedrijf een hypotheek afsluiten zodat je een woning kunt kopen. Als je een huis wilt kopen brengt dat een aantal financiële verplichtingen met zich mee. Om een hypotheek af te sluiten dien je een online proces te volgen. De processen zijn erop ingericht om een aanvraag snel en goed te kunnen afhandelen. De medewerkers van Lening.com stellen je graag persoonlijk te woord te staan.

  Aanvraag keuring

  Het proces bestaat uit het kiezen van de hoogte van je hypotheek. Daarna vraag je een aanvraag keuring aan. De hypotheekadviseurs zullen direct voor je op zoek gaan. Nadat jullie tot een akkoord zijn gekomen zal het bedrag bij de notaris beschikbaar zijn.

  Klantenservice

  Je kunt op meerdere manieren contact opnemen met de klantenservice. Je kun telefonisch contact opnemen met de medewerkers van dit bedrijf. Andere mogelijkheden zijn om het bedrijf via e-mail, whatsapp of contactformulier te contacteren. De contactgegevens staan vermeld op Lening.com.

  Ervaringen

  Heb je weleens een lening bij Lening.com afgesloten? Is jouw hypotheek via dit platform gerealiseerd? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw ervaringen bij deze organisatie. De gebruikers van NederlandReview waarderen het als jij je ervaringen deelt op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews kan blijven.

  Lening
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Lening

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Lening een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Lening. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lening actief?

  Lening is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lening gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.