NederlandReview

  Ervaringen Lender & Spender

  Een lening afsluiten, doe je natuurlijk niet zomaar. Je wilt van tevoren alle informatie hebben en zeker weten dat je niet in financiële problemen komt. Je vergelijkt de rente die wordt aangeboden door de verschillende leningverstrekkers en je wilt zekerheid over de betrouwbaarheid van de bank of instantie die de lening aanbiedt. Op NederlandReview kun je over al deze zaken meer duidelijkheid krijgen. Lees de reviews van klanten die al een lening hebben afgesloten. Hun ervaringen kunnen jou helpen een verstandige keuze te maken voor het afsluiten van een nieuwe lening. Hier vind je de recensies van klanten die je alles vertellen over de leningen bij Lender & Spender.

  Over Lender & Spender

  De missie die voor Lender & Spender centraal staat, is het aanbieden van innovatieve consumentenleningen om de markt eenvoudiger, transparanter, eerlijker en efficiënter te maken. Dit klinkt natuurlijk als een mooi plaatje, maar wat vinden hun klanten? Lender & Spender heeft leningen die gefinancierd worden door particulieren en bedrijven. Er komt geen bank aan te pas. Hierdoor kunnen leners besparen op de rente die over de lening betaald wordt. Ook investeerders kunnen bij Lender & Spender terecht. Je kunt als particulier of bedrijf investeren in een lening om zo extra geld te verdienen met het rendement.


  Zo kan het natuurlijk ook.

  Hoe werkt lenen bij Lender & Spender?

  Je kunt gemakkelijk een advies aanvragen voor je lening. Op de website kun je het bedrag kiezen dat je wilt lenen. Kies daarna het leendoel en je bent al bijna klaar. Je kunt uit drie verschillende leendoelen kiezen: verbouwing, grote uitgave of overstappen. Heb je je keuze gemaakt, dan maakt de website vervolgens een persoonlijk advies voor jouw lening. Ben je het eens met alle voorwaarden? Dan kun je vrijblijvend een aanbod aanvragen.

  Diensten Lender & Spender

  Bij Lender & Spender krijgt de lener scherpe rente, 14 dagen bedenktijd en je kunt boetevrij extra aflossen. Het lenen bij Lender & Spender is eenvoudiger, omdat er geen papierwerk bij betrokken is. Alles wordt digitaal geregeld. Het bedrijf is transparant door het geven van heldere informatie en een makkelijk bereikbare klantenservice. De leningen zijn eerlijk, omdat er alleen leningen worden afgesloten die ook echt afgelost kunnen worden. En de leningen zijn efficiënt, omdat er geen banken bij betrokken zijn. Het bedrijf heeft overigens een AFM vergunning om krediet te mogen aanbieden.

  Klachten Lender & Spender

  Lender & Spender wil graag van haar klanten horen. Je kunt daarom op werkdagen van 09:00 tot 17:00 contact opnemen met de klantenservice voor al je klachten, vragen of opmerkingen. De website heeft een chat waar je met al je vragen terecht kunt. Is de chat offline of wil je op een andere manier contact opnemen, dan kun je ook bellen of mail. Je kunt bellen op telefoonnummer 085 888 8185 of mailen naar contact@lenderspender.nl.

  Jouw ervaringen met Lender & Spender?

  Heb jij een lening afgesloten bij Lender & Spender? Of heb jij bij het bedrijf geïnvesteerd? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met het bedrijf. Zijn de leningen echt eenvoudiger, transparanter, eerlijker en efficiënter? En is de rente echt zo voordelig? Jouw beoordeling kan nieuwe klanten helpen.

  Een lening afsluiten bij Lender & Spender of zelf investeren? Lees de recensies en beoordelingen op NederlandReview over de ervaringen van klanten.

  Lender & Spender
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  9.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Lening voor verbouwing

  Het was snel geregeld voor mij - sneller dan ik aanvankelijk had verwacht. Ik had een aantal jaren terug ook een lening nodig, voor een andere verbouwing, maar toen moest ik beduidend langer wachten voordat ik verder kon en dat was toen best lastig.

  Hier echt prima geholpen, alles is zeer duidelijk uitgelegd. Belangrijk om te weten waar ik precies voor betaal.

  Door: Van Sas10-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Investering

  Overzichtelijke website, investeren via ideal dus snel en makkelijk.
  Met een gemiddeld rendement van 4.3% een prima alternatief voor sparen op de bank.

  Verbeterpunten:
  Een ander risicoprofiel met bijbehorende rente zou fijn zijn (6-7%)

  Door: Niels19-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Lender & Spender

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Lender & Spender een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Lender & Spender. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lender & Spender actief?

  Lender & Spender is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sparen, Geld lenen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lender & Spender gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.