NederlandReview

    Ervaringen Lender & Spender

    Een lening afsluiten, doe je natuurlijk niet zomaar. Je wilt van tevoren alle informatie hebben en zeker weten dat je niet in financiële problemen komt. Je vergelijkt de rente die wordt aangeboden door de verschillende leningverstrekkers en je wilt zekerheid over de betrouwbaarheid van de bank of instantie die de lening aanbiedt. Op NederlandReview kun je over al deze zaken meer duidelijkheid krijgen. Lees de reviews van klanten die al een lening hebben afgesloten. Hun ervaringen kunnen jou helpen een verstandige keuze te maken voor het afsluiten van een nieuwe lening. Hier vind je de recensies van klanten die je alles vertellen over de leningen bij Lender & Spender.

    Over Lender & Spender

    De missie die voor Lender & Spender centraal staat, is het aanbieden van innovatieve consumentenleningen om de markt eenvoudiger, transparanter, eerlijker en efficiënter te maken. Dit klinkt natuurlijk als een mooi plaatje, maar wat vinden hun klanten? Lender & Spender heeft leningen die gefinancierd worden door particulieren en bedrijven. Er komt geen bank aan te pas. Hierdoor kunnen leners besparen op de rente die over de lening betaald wordt. Ook investeerders kunnen bij Lender & Spender terecht. Je kunt als particulier of bedrijf investeren in een lening om zo extra geld te verdienen met het rendement.

    Zo kan het natuurlijk ook.

    Hoe werkt lenen bij Lender & Spender?

    Je kunt gemakkelijk een advies aanvragen voor je lening. Op de website kun je het bedrag kiezen dat je wilt lenen. Kies daarna het leendoel en je bent al bijna klaar. Je kunt uit drie verschillende leendoelen kiezen: verbouwing, grote uitgave of overstappen. Heb je je keuze gemaakt, dan maakt de website vervolgens een persoonlijk advies voor jouw lening. Ben je het eens met alle voorwaarden? Dan kun je vrijblijvend een aanbod aanvragen.

    Diensten Lender & Spender

    Bij Lender & Spender krijgt de lener scherpe rente, 14 dagen bedenktijd en je kunt boetevrij extra aflossen. Het lenen bij Lender & Spender is eenvoudiger, omdat er geen papierwerk bij betrokken is. Alles wordt digitaal geregeld. Het bedrijf is transparant door het geven van heldere informatie en een makkelijk bereikbare klantenservice. De leningen zijn eerlijk, omdat er alleen leningen worden afgesloten die ook echt afgelost kunnen worden. En de leningen zijn efficiënt, omdat er geen banken bij betrokken zijn. Het bedrijf heeft overigens een AFM vergunning om krediet te mogen aanbieden.

    Klachten Lender & Spender

    Lender & Spender wil graag van haar klanten horen. Je kunt daarom op werkdagen van 09:00 tot 17:00 contact opnemen met de klantenservice voor al je klachten, vragen of opmerkingen. De website heeft een chat waar je met al je vragen terecht kunt. Is de chat offline of wil je op een andere manier contact opnemen, dan kun je ook bellen of mail. Je kunt bellen op telefoonnummer 085 888 8185 of mailen naar contact@lenderspender.nl.

    Jouw ervaringen met Lender & Spender?

    Heb jij een lening afgesloten bij Lender & Spender? Of heb jij bij het bedrijf geïnvesteerd? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met het bedrijf. Zijn de leningen echt eenvoudiger, transparanter, eerlijker en efficiënter? En is de rente echt zo voordelig? Jouw beoordeling kan nieuwe klanten helpen.

    Een lening afsluiten bij Lender & Spender of zelf investeren? Lees de recensies en beoordelingen op NederlandReview over de ervaringen van klanten.

    Lender & Spender
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (24)

    8.6
    83% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.6
    Service
    rating
    8.6
    Prijs
    rating
    8.4
    Leveren
    rating
    8.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Lender & Spender

    Uw beoordeling

    Inversteren bij Lender & Spender

    Wat ik vooral belangrijk vind bij investeren van geld is de mate waarin ik snap wat er gebeurd met mijn geld en hoe dat eventueel geld kan opleveren.

    Bij Lender & Spender begrijp ik precies wat er gebeurd, deze informatie is te vinden op de website. Het is simpel, er zijn mensen die geld lenen en mensen die geld investeren. De mensen die lenen betalen rente en de mensen die investeren ontvangen rente.

    Wat ik ook prettig vind:
    - Je kan je geld direct opnemen als je het nodig hebt. Dit kost je wel 1%.
    - Het dashboard is goed te begrijpen en overzichtelijk. Je vind ook een demo op de site.
    - De mensen die geld lenen worden getoetst voordat ze krediet krijgen en komen uit Nederland.
    - Het is super makkelijk om je aan te melden.
    - Je investeren wordt verdeelt over veel verschillende leningen zodat de kans dat je geld verliest erg klein is.

    Lender&Spender heeft een actie waarmee je 25 euro kan verdien. Wanneer jij via een link je aanmeldt én je investeert binnen 6 maanden 1000 euro krijg je 25 euro kado. Diegene waarvan je de link krijgt ontvangt ook 25 euro. Ken je iemand die al investeert via Lender&Spender vraag hem/haar dan naar de link. Zo nee, dan kan je ook onderstaande link gebruiken. Wij krijgen dan allebei 25 euro gestort. Fijne dag!

    www.lenderspender.nl/r/389km59

    Door: Alex19-12-2020
    Ricardo05-01-2021

    Beste Alex, ik had me al aangemeld maar zonder de link. Nu heb ik contact opgenomen met leider en spender, ze kunnen de actie van beide 25 euro activeren als ik een e-mail adres kan doorgeven van iemand die bij leider en spender zit. Heb je voor mij een e-mail adres, zodat we beiden kunnen profiteren van de actie?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Investering bij Lender & Spender

    Het aanmeldproces, de uitleg op de site, en het persoonlijke dashboard zijn allemaal heel helder en simpel. Rechttoe rechtaan beleggen. Geen opties voor risicoprofiel, maar rendement prima en stabiel tot nu toe. Bijna een beetje saai. Het geschatte ~4% rendement is al netto, na aftrek van servicekosten en aanbrengkosten.

    Ik heb bij het aanmelden een link uit een online reivew gebruikt om 25 euro extra te krijgen. Die 25 euro werd meteen bijgeschreven na investering van in totaal minimaal 1000 euro (daar heb je 6 maanden de tijd voor).

    Bij dezen die van mij :-)

    Als je onderstaande link gebruikt om je aan te melden krijgen we allebei 25 euro bonus (spatie weghalen):

    www.lenderspender.nl/r/gqmxith

    Door: Trudy 07-11-2020
    Jasper03-12-2020

    Ik heb de reviews gelezen en die zijn allen positief. Vorige maand gestart met een minimumbedrag van 100euro en uitgebreid naar 1.000euro, voor die 25euro gratis aanmeldbonus. Er is eigenlijk geen reden voor bezorgdheid: ga naar de website van lender en spender, plak het volgende /r/swdq9h7 achter het webadres en druk op enter om de 25eur aanmeldbonus te kunnen ontvangen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Lening

    Ik wilde een lening afsluiten voor een verbouwing in mijn nieuwe woning. In eerste instantie had ik hiervoor 2 financiële instellingen benaderd. Gezien mijn leeftijd (65) deden die erg moeilijk terwijl ik toch een goed pensioen heb etc. Met als gevolg dat het werd afgewezen. Via Independer kwam ik terecht bij Lender & Spender dat rijmt nog ook. Ik vond het contact zowel via mail als telefonisch erg prettig. Ik had ook direct het gevoel van dit zou wel eens kunnen gaan lukken. Er werd van alles aan gedaan om mij een lening te kunnen verstrekken op basis van leeftijd en pensioen. Na aanlevering van de documenten, wat op zich erg simpel was werd aan mij de lening verstrekt.
    Ik raad dan ook zeker dit bedrijf aan.

    Door: C.C. Mous02-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Persoonlijke lening

    Alles staat stap voor stap duidelijk aangegeven welke gegevens je moet aanleveren. Het is heel overzichtelijk. Binnen 1 werkdag kreeg ik al een berichtje dat het allemaal gecontroleerd was en dat het door een 2e medewerker gecontroleerd diende te worden. Dezelfde dag kreeg ik een bericht dat de lening goedgekeurd was. Op de 2e dag was het geld al gestort. Echt super snel en dat met een hele lage rente 👍 dat is toch super!

    Door: Marc23-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Lening

    Goede en snelle service! Meedenken en goed sociaal contact, aanrader dus!

    Door: Dave van den Busken24-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Auto

    Totaal niet meeveren met de klant!!!!!!!!!!!!!!!

    Door: Arjan Bennink23-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Lening voor verbouwing

    Het was snel geregeld voor mij - sneller dan ik aanvankelijk had verwacht. Ik had een aantal jaren terug ook een lening nodig, voor een andere verbouwing, maar toen moest ik beduidend langer wachten voordat ik verder kon en dat was toen best lastig.

    Hier echt prima geholpen, alles is zeer duidelijk uitgelegd. Belangrijk om te weten waar ik precies voor betaal.

    Door: Van Sas10-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Investering

    Overzichtelijke website, investeren via ideal dus snel en makkelijk.
    Met een gemiddeld rendement van 4.3% een prima alternatief voor sparen op de bank.

    Verbeterpunten:
    Een ander risicoprofiel met bijbehorende rente zou fijn zijn (6-7%)

    Door: Niels19-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Lening

    Goede en snelle service, waardoor ik nu lagere maandkosten heb kunnen krijgen. Dit door 2 leningen over te laten schrijven naar 1 lening. In eerste instantie had ik een fout gemaakt met het invullen van het document, maar na hulp is het allemaal gelukt

    Door: Frank26-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    investeren

    heldere site en duidelijk wat er met de investering gebeurt. geen toprendement maar ja, beter dan sparen. en met behapbaar risico.

    ook doen? gebruik deze link www.lenderspender.nl/r/oqppyat

    en we ontvangen allebei 25 e

    Door: Marieke Kessel21-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Persoonlijke lening

    Makkelijk aan te vragen. Duidelijk in wat er gevraagd wordt.
    Snel geregeld en duidelijke overeenkomst

    Door: E. In de Weij19-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Persoonlijke lening

    Duidelijke website. Makkelijk aanvragen en snel weten waar je aan toe bent.

    Door: E. In de Weij18-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    10000

    Werd snel gehandeld. Maar hoop er niet nogmaals gebruik van de te maken. Kost alleen maar geld.

    Door: Dorine van der Scheer06-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Lening

    Prima geregeld, goed contact gehad

    Door: R13-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Lening

    Het was zo geregeld. Als in sturen via de mail. De goedkeuring en de volgende dag stond het bedrag al op de rekening.
    En we konden verder met verbouwen.

    Door: Conrardus Verlinden07-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Auto

    Goede service en snel geregeld

    Door: Peter 05-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Lening

    Nette en vlotte afhandeling en een duidelijk overzicht op de persoonlijke side.

    Door: Sander 29-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Prive

    Werd prima geholpen .
    Uiteraard werd het even gecheckt, heb niet te verbergen.
    Dankzij hun lagere rente is dit mooi geregeld
    Een dikke 10

    Door: Keesjan Veel29-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Lening

    Het ging heel makkelijk en het is overzichtelijk.

    Door: Bianca28-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Auto

    Super snel en netjes alles geregeld

    Door: ronald van de logt22-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    FAQ

    Is Lender & Spender een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 24 ervaringen geplaatst over Lender & Spender. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 83% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Lender & Spender actief?

    Lender & Spender is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sparen, Geld lenen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lender & Spender gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.