NederlandReview

  Ervaringen Lender & Spender

  Een lening afsluiten, doe je natuurlijk niet zomaar. Je wilt van tevoren alle informatie hebben en zeker weten dat je niet in financiële problemen komt. Je vergelijkt de rente die wordt aangeboden door de verschillende leningverstrekkers en je wilt zekerheid over de betrouwbaarheid van de bank of instantie die de lening aanbiedt. Op NederlandReview kun je over al deze zaken meer duidelijkheid krijgen. Lees de reviews van klanten die al een lening hebben afgesloten. Hun ervaringen kunnen jou helpen een verstandige keuze te maken voor het afsluiten van een nieuwe lening. Hier vind je de recensies van klanten die je alles vertellen over de leningen bij Lender & Spender.

  Over Lender & Spender

  De missie die voor Lender & Spender centraal staat, is het aanbieden van innovatieve consumentenleningen om de markt eenvoudiger, transparanter, eerlijker en efficiënter te maken. Dit klinkt natuurlijk als een mooi plaatje, maar wat vinden hun klanten? Lender & Spender heeft leningen die gefinancierd worden door particulieren en bedrijven. Er komt geen bank aan te pas. Hierdoor kunnen leners besparen op de rente die over de lening betaald wordt. Ook investeerders kunnen bij Lender & Spender terecht. Je kunt als particulier of bedrijf investeren in een lening om zo extra geld te verdienen met het rendement.


  Zo kan het natuurlijk ook.

  Hoe werkt lenen bij Lender & Spender?

  Je kunt gemakkelijk een advies aanvragen voor je lening. Op de website kun je het bedrag kiezen dat je wilt lenen. Kies daarna het leendoel en je bent al bijna klaar. Je kunt uit drie verschillende leendoelen kiezen: verbouwing, grote uitgave of overstappen. Heb je je keuze gemaakt, dan maakt de website vervolgens een persoonlijk advies voor jouw lening. Ben je het eens met alle voorwaarden? Dan kun je vrijblijvend een aanbod aanvragen.

  Diensten Lender & Spender

  Bij Lender & Spender krijgt de lener scherpe rente, 14 dagen bedenktijd en je kunt boetevrij extra aflossen. Het lenen bij Lender & Spender is eenvoudiger, omdat er geen papierwerk bij betrokken is. Alles wordt digitaal geregeld. Het bedrijf is transparant door het geven van heldere informatie en een makkelijk bereikbare klantenservice. De leningen zijn eerlijk, omdat er alleen leningen worden afgesloten die ook echt afgelost kunnen worden. En de leningen zijn efficiënt, omdat er geen banken bij betrokken zijn. Het bedrijf heeft overigens een AFM vergunning om krediet te mogen aanbieden.

  Klachten Lender & Spender

  Lender & Spender wil graag van haar klanten horen. Je kunt daarom op werkdagen van 09:00 tot 17:00 contact opnemen met de klantenservice voor al je klachten, vragen of opmerkingen. De website heeft een chat waar je met al je vragen terecht kunt. Is de chat offline of wil je op een andere manier contact opnemen, dan kun je ook bellen of mail. Je kunt bellen op telefoonnummer 085 888 8185 of mailen naar contact@lenderspender.nl.

  Jouw ervaringen met Lender & Spender?

  Heb jij een lening afgesloten bij Lender & Spender? Of heb jij bij het bedrijf geïnvesteerd? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met het bedrijf. Zijn de leningen echt eenvoudiger, transparanter, eerlijker en efficiënter? En is de rente echt zo voordelig? Jouw beoordeling kan nieuwe klanten helpen.

  Een lening afsluiten bij Lender & Spender of zelf investeren? Lees de recensies en beoordelingen op NederlandReview over de ervaringen van klanten.

  Lender & Spender
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  7
  71% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.2
  Service
  rating
  7.4
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  7.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Lender & Spender

  Uw beoordeling

  korting

  wil jij ook op elke willekeurige aankoop korting krijgen ga dan naar deze link en schrijf je in

  cashbackkorting.nl/u/194467315

  Voorbeeld  Stel u boekt een reis van € 1000 bij een reisorganisatie. Als u dit via een cashbacksite doet ontvangt u 4% cashbackkorting, wat u dus ongeveer € 40,- oplevert. Dit tegoed wordt bijgeschreven op uw account bij de cashbacksite en kunt u daarna uit laten betalen naar uw bankrekening.

  Cashback kortingen zijn er voor vele verschillende producten en diensten. Bij bijna iedere webwinkel is een cashback te krijgen.

  Om gebruik je van te maken moet je het naar de volgende link gaan:

  cashbackkorting.nl/u/194467315

  je komt niet voor vervelende verrassingen te staan of ingewikkelde voorwaarden

  bovenin kan je lid worden Bovendien krijg je dan ook extra een welkomsbedrag

  : Meld je aan
  Meld je gratis aan op cashbackkorting.nl/u/194467315
  Er wordt automatisch een persoonlijk account voor je aangemaakt en je hebt direct toegang tot alle webshops en de beste online deals!
  Meld je nu aan en krijg direct 7,50 CashCoins op jouw account gestort!

  2
  Stap 2: Log in
  Zorg altijd dat je bent ingelogd op cashbackkorting.nl/u/194467315 voordat je een aankoop doet bij één van de aangesloten webshops. Alleen dan kunnen wij jouw aankopen registreren en korting geven.


  Stap 3: Zoek je shop
  Zoek in het uitgebreide aanbod van aangesloten webshops en zie direct hoeveel korting jij van cashbackkorting.nl/u/194467315 krijgt. Heb je jouw shop gevonden? Klik op de groene button en shop met korting!


  Stap 4: Doe je aankoop
  Bestel de gewenste producten en/of diensten in de webshop, zoals je gewend bent, en reken af. Je doet jouw aankoop dus gewoon op de website van de aangesloten webwinkel. cashbackkorting.nl/u/194467315 registreert automatisch de naam van de webshop en het totale aankoopbedrag (zodat we kunnen berekenen hoeveel korting je van ons krijgt). We registreren niet welke producten en/of diensten je koopt.


  Stap 5: Krijg geld terug!
  Jouw aankopen en de korting die jij hiervoor van Cashbackkorting.nl ontvangt, worden geregistreerd in jouw persoonlijk account op: cashbackkorting.nl/u/194467315

  Jij kan dus altijd zien hoeveel tegoed je hebt opgebouwd en wanneer je dit kan laten storten op jouw rekening!

  Door: remco15-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Inversteren bij Lender & Spender

  Wat ik vooral belangrijk vind bij investeren van geld is de mate waarin ik snap wat er gebeurd met mijn geld en hoe dat eventueel geld kan opleveren.

  Bij Lender & Spender begrijp ik precies wat er gebeurd, deze informatie is te vinden op de website. Het is simpel, er zijn mensen die geld lenen en mensen die geld investeren. De mensen die lenen betalen rente en de mensen die investeren ontvangen rente.

  Wat ik ook prettig vind:
  - Je kan je geld direct opnemen als je het nodig hebt. Dit kost je wel 1%.
  - Het dashboard is goed te begrijpen en overzichtelijk. Je vind ook een demo op de site.
  - De mensen die geld lenen worden getoetst voordat ze krediet krijgen en komen uit Nederland.
  - Het is super makkelijk om je aan te melden.
  - Je investeren wordt verdeelt over veel verschillende leningen zodat de kans dat je geld verliest erg klein is.

  Lender&Spender heeft een actie waarmee je 25 euro kan verdien. Wanneer jij via een link je aanmeldt én je investeert binnen 6 maanden 1000 euro krijg je 25 euro kado. Diegene waarvan je de link krijgt ontvangt ook 25 euro. Ken je iemand die al investeert via Lender&Spender vraag hem/haar dan naar de link. Zo nee, dan kan je ook onderstaande link gebruiken. Wij krijgen dan allebei 25 euro gestort. Fijne dag!

  www.lenderspender.nl/r/389km59

  Door: Alex19-12-2020
  Ricardo05-01-2021

  Beste Alex, ik had me al aangemeld maar zonder de link. Nu heb ik contact opgenomen met leider en spender, ze kunnen de actie van beide 25 euro activeren als ik een e-mail adres kan doorgeven van iemand die bij leider en spender zit. Heb je voor mij een e-mail adres, zodat we beiden kunnen profiteren van de actie?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Investering bij Lender & Spender

  Het aanmeldproces, de uitleg op de site, en het persoonlijke dashboard zijn allemaal heel helder en simpel. Rechttoe rechtaan beleggen. Geen opties voor risicoprofiel, maar rendement prima en stabiel tot nu toe. Bijna een beetje saai. Het geschatte ~4% rendement is al netto, na aftrek van servicekosten en aanbrengkosten.

  Ik heb bij het aanmelden een link uit een online reivew gebruikt om 25 euro extra te krijgen. Die 25 euro werd meteen bijgeschreven na investering van in totaal minimaal 1000 euro (daar heb je 6 maanden de tijd voor).

  Bij dezen die van mij :-)

  Als je onderstaande link gebruikt om je aan te melden krijgen we allebei 25 euro bonus (spatie weghalen):

  www.lenderspender.nl/r/gqmxith

  Door: Trudy 07-11-2020
  Jasper03-12-2020

  Ik heb de reviews gelezen en die zijn allen positief. Vorige maand gestart met een minimumbedrag van 100euro en uitgebreid naar 1.000euro, voor die 25euro gratis aanmeldbonus. Er is eigenlijk geen reden voor bezorgdheid: ga naar de website van lender en spender, plak het volgende /r/swdq9h7 achter het webadres en druk op enter om de 25eur aanmeldbonus te kunnen ontvangen.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Lening voor verbouwing

  Het was snel geregeld voor mij - sneller dan ik aanvankelijk had verwacht. Ik had een aantal jaren terug ook een lening nodig, voor een andere verbouwing, maar toen moest ik beduidend langer wachten voordat ik verder kon en dat was toen best lastig.

  Hier echt prima geholpen, alles is zeer duidelijk uitgelegd. Belangrijk om te weten waar ik precies voor betaal.

  Door: Van Sas10-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Lening

  Lender & Spender gaat eerste een overeenkomst aan daarna wordt er een check gedaan of Lender & Spender wel de lening wil versterken

  Door: anoniem03-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  lening aanvraag

  De aanvraag gaat niet over financiële draagkracht en de mogelijkheid om de lening terug te kunnen betalen, maar over futiliteiten die hiermee geen relatie hebben.

  Door: anoniem23-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Investering

  Overzichtelijke website, investeren via ideal dus snel en makkelijk.
  Met een gemiddeld rendement van 4.3% een prima alternatief voor sparen op de bank.

  Verbeterpunten:
  Een ander risicoprofiel met bijbehorende rente zou fijn zijn (6-7%)

  Door: Niels19-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  FAQ

  Is Lender & Spender een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over Lender & Spender. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 71% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lender & Spender actief?

  Lender & Spender is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sparen, Geld lenen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lender & Spender gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.