Krediet Groep Nederland

Alle reviews

Krediet Groep Nederland

63% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (8)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Persoonlijke lening

  Ondanks dat het erg druk is voor een aanvraag ging alles super snel en duidelijk korte lijnen vriendelijk en zeker mee denkend met de klant.

  Ik zal ze zeker aanbevelen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Persoonlijke lening

  Lening met een rente van 3,9 gekregen, snel geregeld.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  auto lening

  Binnen 24 uur het geld op mijn rekening met goede begeleiding. Duimpje omhoog.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lening

  Het aanvragen vind ik niet heel modern. Maar het werkt wel prima. Reactie had ik binnen enkele uren binnen en dat was prima. Rente van 3,9. Kon digitaal ondertekenen en voorwaarden waren prima. Moest nog wel wat aantonen maar was toch snel geregeld

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Persoonlijke lening

  Aanvraag gedaan en binnen 36 uur had ik het geld op mijn rekening. Prima geregeld. Alles online. Helemaal goed

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  PL

  Aanvraag gedaan, geen antwoord gekregen. Vervolgens geprobeerd telefonisch contact te krijgen maar er wordt niet meer opgenomen. Aangezien er zeer persoonlijke info wordt doorgegeven zeer onprofessioneel dat er geen moeite wordt gedaan een afwijzing door te geven i.p.v. stil te zwijgen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verliep goed

  Lening aangevraagd, alles binnen 48 uur prima geregeld. Verliep allemaal prima, aanleveren via een app en snelle communicatie. Ik schrok van de eerdere review op deze website maar moet zeggen dat mijn ervaring beter klopt met de berichten op advieskeuze. Daar is scoren ze een 10 uit met vijf ervaringen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zeer slecht

  Hebben half augustus 2018 persoonlijke lening aangevraagd .
  Alles ondertekend nog steeds niets gehoord. Gaan met deze klacht als we eind september geen bericht hebben naar consumentenbond

Anderen bekeken ook

PIN Voorschot
2 reviews

Iedereen heeft af en toe wel eens even wat extra geld nodig. Als je toch echt een rekening moet betalen maar het even niet op je rekening hebt staa...

Kredietconcurrent
6 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Kredietconcurrent.nl is een bedrijf wat bemiddeld bij het geld lenen, waaronder een doorlop...

MKB Bedrijfskrediet
4 reviews

Als je een MKB onderneming hebt of wilt starten, komt het nogal eens voor dat je kapitaal nodig hebt om te kunnen investeren. Als je geen voorraad ...

KredietVooruit
4 reviews

Het lijkt voor sommige MKB-ondernemers onmogelijk om een kortlopend krediet af te sluiten. Veel banken kijken naar het gehele financiële verle...

Krediet Groep Nederland

Geld lenen is soms een noodzakelijk kwaad, maar het kan gelukkig ook aangenaam verlopen bij een betrouwbare kredietverlener. Maar is dat hier ook het geval? Benieuwd? Lees hier reviews van ervaringen en meningen van leners voor jou. Maar het kan natuurlijk net zo goed dat je zelf graag een recensie met een beoordeling van dit bedrijf wilt schrijven. Gelukkig kun je op deze pagina zowel lezen als schrijven.

Geld lenen
Het kan gebeuren dat je een lening moet afsluiten voor bijvoorbeeld een nieuwe auto of een verbouwing. Niet iedereen heeft dat geld zo achter de hand op een spaarrekening. In die gevallen is het fijn als je ergens geld kunt lenen. In een ideale situatie gaat de verstrekker van de lening akkoord met al jouw wensen en sluiten de gemaakte afspraken perfect aan bij jouw situatie. Het hebben van een lening is in zo’n geval geen straf en aflossing is best te doen. Zou dat even aangenaam zijn.

Zoektocht
En dan moet je kiezen uit al die kredietverstrekkers met het aantrekkelijkste aanbod, laagste rente en beste voorwaarden. Dat is nog best lastig, want het zijn er behoorlijk wat. Hoewel een laag rentetarief zeer gunstig is, is het bij het zoeken naar de geschikte lening, het totaalpakket niet uit het oog te verliezen. Er zitten namelijk ook nog andere voorwaarden aan dit soort overeenkomsten vast. Blindstaren op één aspect, kan betekenen dat je jezelf ergens anders in de vingers gaat snijden omdat je er simpelweg niet naar gekeken hebt. Misschien is het wel mogelijk om contact op te nemen met een adviseur aan wie je al jouw vragen voorlegt.

Maar vergeet nooit: geld lenen, kost geld!
Krediet Groep Nederland
Via dit bedrijf kun je online geld lenen en een lening aanvragen. Ze verstrekken onder andere persoonlijke leningen en doorlopend krediet. Het aanvragen van een lening bij deze kredietverlener gaat in vier stappen:

1. Aanvraagformulier op de website invullen en doorsturen.
2. Beoordeling door Krediet Groep Nederland. Als ze akkoord gaan, nemen ze gelijk contact op.
3. Krediet Groep Nederland stuurt een offerte naar de klant, met daarin de kredietovereenkomst, aanbieding en overzicht nog benodigde documenten.
4. Als de aanvrager akkoord gaat met het voorstel vanuit Krediet Groep Nederland, stuurt hij of zij de offerte ondertekend terug met de nog benodigde documenten.

Recensiekredieten
Is de rente van deze verstrekker echt de laagste? En worden de voorwaarden echt als aantrekkelijk ervaren door hun klanten? En hoe centraal staat die klant bij hun eigenlijk? En dat klantbelang? Is hun advies echt zo helder? Hadden leners voor jou het idee dat de Krediet Groep Nederland echt naar hen luisterde? Antwoord op deze en allemaal andere vragen, meningen en beoordelingen, kun je hier lezen in de reviews van consumenten die jou voor gingen. Maar het kan ook zo zijn dat jij momenteel een lening hebt lopen bij ze of dat je zojuist de laatste termijn betaald hebt. Schrijf in dat geval gerust zelf een recensie over jouw ervaring, want daarmee help je de mensen na jou in hun keuze!

}