Krediet Groep Nederland

6.9

Bestellen

7.1

Service

7.3

Prijs

7.3

Levering

55.6%

Zou hier weer kopen

Krediet Groep Nederland

Geld lenen is soms een noodzakelijk kwaad, maar het kan gelukkig ook aangenaam verlopen bij een betrouwbare kredietverlener. Maar is dat hier ook het geval? Benieuwd? Lees hier reviews van ervaringen en meningen van leners voor jou. Maar het kan natuurlijk net zo goed dat je zelf graag een recensie met een beoordeling van dit bedrijf wilt schrijven. Gelukkig kun je op deze pagina zowel lezen als schrijven.

Geld lenen

Het kan gebeuren dat je een lening moet afsluiten voor bijvoorbeeld een nieuwe auto of een verbouwing. Niet iedereen heeft dat geld zo achter de hand op een spaarrekening. In die gevallen is het fijn als je ergens geld kunt lenen. In een ideale situatie gaat de verstrekker van de lening akkoord met al jouw wensen en sluiten de gemaakte afspraken perfect aan bij jouw situatie. Het hebben van een lening is in zo’n geval geen straf en aflossing is best te doen. Zou dat even aangenaam zijn.

Zoektocht

En dan moet je kiezen uit al die kredietverstrekkers met het aantrekkelijkste aanbod, laagste rente en beste voorwaarden. Dat is nog best lastig, want het zijn er behoorlijk wat. Hoewel een laag rentetarief zeer gunstig is, is het bij het zoeken naar de geschikte lening, het totaalpakket niet uit het oog te verliezen. Er zitten namelijk ook nog andere voorwaarden aan dit soort overeenkomsten vast. Blindstaren op één aspect, kan betekenen dat je jezelf ergens anders in de vingers gaat snijden omdat je er simpelweg niet naar gekeken hebt. Misschien is het wel mogelijk om contact op te nemen met een adviseur aan wie je al jouw vragen voorlegt.

Maar vergeet nooit: geld lenen, kost geld!Krediet Groep Nederland

Via dit bedrijf kun je online geld lenen en een lening aanvragen. Ze verstrekken onder andere persoonlijke leningen en doorlopend krediet. Het aanvragen van een lening bij deze kredietverlener gaat in vier stappen:

1. Aanvraagformulier op de website invullen en doorsturen.
2. Beoordeling door Krediet Groep Nederland. Als ze akkoord gaan, nemen ze gelijk contact op.
3. Krediet Groep Nederland stuurt een offerte naar de klant, met daarin de kredietovereenkomst, aanbieding en overzicht nog benodigde documenten.
4. Als de aanvrager akkoord gaat met het voorstel vanuit Krediet Groep Nederland, stuurt hij of zij de offerte ondertekend terug met de nog benodigde documenten.

Recensiekredieten

Is de rente van deze verstrekker echt de laagste? En worden de voorwaarden echt als aantrekkelijk ervaren door hun klanten? En hoe centraal staat die klant bij hun eigenlijk? En dat klantbelang? Is hun advies echt zo helder? Hadden leners voor jou het idee dat de Krediet Groep Nederland echt naar hen luisterde? Antwoord op deze en allemaal andere vragen, meningen en beoordelingen, kun je hier lezen in de reviews van consumenten die jou voor gingen. Maar het kan ook zo zijn dat jij momenteel een lening hebt lopen bij ze of dat je zojuist de laatste termijn betaald hebt. Schrijf in dat geval gerust zelf een recensie over jouw ervaring, want daarmee help je de mensen na jou in hun keuze!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Persoonlijke lening

Ondanks dat het erg druk is voor een aanvraag ging alles super snel en duidelijk korte lijnen vriendelijk en zeker mee denkend met de klant. Ik zal ze zeker aanbevelen.

S

Saccardo

17-06-2022

0

Persoonlijke lening

Lening met een rente van 3,9 gekregen, snel geregeld.

G

Glenn

24-09-2019

0

auto lening

Binnen 24 uur het geld op mijn rekening met goede begeleiding. Duimpje omhoog.

K

Kees

19-09-2019

0

Lening

Het aanvragen vind ik niet heel modern. Maar het werkt wel prima. Reactie had ik binnen enkele uren binnen en dat was prima. Rente van 3,9. Kon digitaal ondertekenen en voorwaarden waren prima. Moest nog wel wat aantonen maar was toch snel geregeld

K

Karin w

17-09-2019

0

Persoonlijke lening

Aanvraag gedaan en binnen 36 uur had ik het geld op mijn rekening. Prima geregeld. Alles online. Helemaal goed

R

Robert

17-09-2019

0

PL

Aanvraag gedaan, geen antwoord gekregen. Vervolgens geprobeerd telefonisch contact te krijgen maar er wordt niet meer opgenomen. Aangezien er zeer persoonlijke info wordt doorgegeven zeer onprofessioneel dat er geen moeite wordt gedaan een afwijzing door te geven i.p.v. stil te zwijgen.

S

Sonja

08-08-2019

0

Verliep goed

Lening aangevraagd, alles binnen 48 uur prima geregeld. Verliep allemaal prima, aanleveren via een app en snelle communicatie. Ik schrok van de eerdere review op deze website maar moet zeggen dat mijn ervaring beter klopt met de berichten op advieskeuze. Daar is scoren ze een 10 uit met vijf ervaringen.

R

Robert

07-02-2019

0

Zeer slecht

Hebben half augustus 2018 persoonlijke lening aangevraagd . Alles ondertekend nog steeds niets gehoord. Gaan met deze klacht als we eind september geen bericht hebben naar consumentenbond

S

Sonja Wollrabe Thielen

21-09-2018

0

Zeer slecht

Hebben half augustus 2018 persoonlijke lening aangevraagd . Alles ondertekend nog steeds niets gehoord. Gaan met deze klacht als we eind september geen bericht hebben naar consumentenbond

S

Sonja Wollrabe Thielen

21-09-2018

0