Jawel.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Jawel.nl

Zoek je een bedrijf die je helpt bij besparing op je hypotheek? Wil jij een voordelige lening afsluiten? Wellicht is Jawel.nl voor jou een mooie uitkomst. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er bij Jawel.nl bekend zijn.  


Wat is Jawel.nl

 


Jawel.nl is een platform waarop je goede kans maakt om te kunnen besparen op je hypotheek. Het bedrijf richt zich ook op leningen. Jawel.nl geeft op het moment van schrijven aan dat ze voor 402.036 klanten aan het onderhandelen zijn. Ze streven naar de meest voordelinge hypotheek en/of lening. Volgens Jawel.nl zijn hypotheekrentes momenteel erg laag. Je kunt op dit moment besparen door een nieuw huis te kopen. Daarnaast is het ook mogelijk om je hypotheek aan te passen.


Je kunt de indicatieve hypotheek berekening bekijken via Jawel.nl. Het bedrijf kijkt dan naar je besparing waarna je gebeld wordt om de exacte mogelijkheden te bespreken. Degene die jou zal bellen is hypotheekspecialist. Geldverstrekkers die je bij Jawel.nl kunt vergelijken zijn a.s.r. de Nederlandse verzekeringsmaatschappij, SNS, florius, ABN AMRO, ING, Nationale Nederlanden, hypo trust, blg wonen, reaal en obvion. Er wordt aangegeven dat acht van de banken waarmee jawel.nl samenwerkt, in de top 20 staan van de goedkoopste verstrekkers volgens vergelijkingssites.nl.   


Voordelen

 


Het bedrijf geeft een aantal voordelen aan van een besparing op je hypotheek met Jawel.nl. De hypotheek welke je nu gebruikt wordt naar waarschijnlijkheid goedkoper bij het oversluiten of aankopen. Er wordt gezocht naar de allerbeste voorwaarden en een lage hypotheek die past bij jouw situatie. Je kunt kiezen uit de laagste rentes die er momenteel actief zijn in de markt. Als je advies krijgt via Jawel.nl dan is dit volgens het bedrijf altijd onafhankelijk en vrijblijvend.


Als je in zee gaat met Jawel.nl zul je deskundig advies krijgen van adviseurs. Deze specialisten zijn volgens het bedrijf allemaal in het bezit van een eigen AFM vergunning. Jawel.nl stelt geheel vrijblijvend te zijn. Er wordt ook aangegeven dat er een hypotheekberekening op maat bij je thuis wordt gegeven. Het eerste gesprek met Jawel.nl is altijd gratis.  


Contact opnemen

 


Wil je contact opnemen met dit bedrijf? Dat is op verschillende manieren mogelijk. Mocht je telefonisch contact willen opnemen is het telefoonnummer 088 - 444 333. Het e-mail adres welke je kunt gebruiken is vragen@jawel.nl.   Mocht je willen weten wat jouw hypotheeklasten kunnen zijn dan kun je dit via de website te weten te komen. Je doet dit onder andere door je bruto maandinkomen in te voeren. Daarnaast moet je aangeven of je wel of geen partner hebt met inkomen. Vervolgens vul je de waarde van je woning in, hoe hoog de hypotheek is en of je nog lopende krediet(en) hebt. Daarna klik je op verder. Mocht je weten hoe deze procedure helemaal verloopt dien je dit op de website van Jawel.nl te checken.  


Klantervaringen bij Jawel.nl

 


Ben je klant bij Jawel.nl? Op welke manier heb je met Jawel.nl samengewerkt? Heb je via Jawel.nl een voordelige hypotheek kunnen regelen? Hebben de mensen van dit bedrijf je aan een goede lening kunnen helpen? Had je al een hypotheek en zijn de lasten inmiddels minder geworden?  Zou je dit bedrijf positief aanbevelen bij mensen die op zoek zijn naar lastenverlaging? Hoe heb jij de service in het algemeen eigenlijk ervaren? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw ervaringen bij Jawel.nl. We stellen het zeer op prijs als jij je mening over dit bedrijf deelt via NederlandReview. Mede dankzij jouw input kunnen we het meest onafhankelijke en objectieve platform op het gebied van bedrijfsreviews blijven.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)